15:06 - 05/05/2019

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.. Τώρα θα φανούν συμμαχίες, λυκοφιλίες και οι προδότες

Η Τουρκία πλέον δεν απειλεί ΑΛΛΑ ΤΡΥΠΑΕΙ ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ…

Η Τουρκία έχει αποστείλει προς υποστήριξη του ΦΑΤΙΧ:
1 φρεγάτα
2 Κορβέτες
2 Τορπιλάκατοι
1 ή 2 υποβρύχια

Οι Αμερικανικές δυνάμεις έχουν “αποσυρθεί” κάποιες Ν/Α μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου και ο κύριος όγκος Ν/Δ της Κρήτης, πλησίον Λιβύης.

Για τους γνωστούς λόγους δεν γράφω τι δυνάμεις έχουμε εμείς στην περιοχή.

Έστω υπόψη ότι αύριο ξεκινάει η μεγάλη άσκηση της Τουρκία όπου το Ναυτικό της θα δραστηριοποιηθεί Νότια της Κρήτης και ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (είσοδος Θερμαϊκού)!!!

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. Α να Δ ω Ν 05/05/2019 @ 4:10 ΜΜ

  Ένα
  Ρήγμα
  Είναι
  Πάντα
  Επικίνδυνο,
  Έστω
  Και
  15
  Εκατοστά

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh