in

ΙΑΝΟΣ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΙΑΝΟΣ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 Comments

Leave a Reply
 1. Ο Ιανός (λατινικά: Ianus) είναι ένας από τους παλαιότερους θεούς των Ρωμαίων. Στην ετρουσκική μυθολογία, αντιστοιχεί με το θεό Άνι. Υπάρχουν διάφοροι μύθοι για την προέλευσή του και μερικοί που τον αναφέρουν ως θνητό βασιλιά του Latium, που κυβερνούσε μια πόλη σε έναν λόφο και είχε ως γιο τον Τίβερη.

  Ήταν ο θεός όλων των ενάρξεων και των μεταβάσεων [2]. Απεικονίζονταν συνήθως σε σημεία διαβάσεων, όπως είναι οι θύρες, οι πύλες και οι γέφυρες. Κατά τη διάρκεια των θυσιών το πρώτο μέρος της προσφοράς αφιερωνόταν πάντα στον Ιανό και κατονομαζόταν πρώτος σε κάθε κατάλογο θεοτήτων. Επίσης, η πρώτη ημέρα του έτους, η έναρξη της νέας χρονιάς και ο Ιανουάριος ήταν αφιερωμένος σε αυτή τη θεότητα, υποδεικνύοντας παράλληλα και τη σημασία της για τον ημερολογιακό λατρευτικό κύκλο των Ρωμαίων.

  Η προέλευση αυτού του θεού διαφέρει, ανάλογα με την πηγή στην οποία απευθύνεται κανείς. Ο ένας μύθος αναφέρει ότι ο Ιανός ήταν θνητός που έφθασε στο Latium από τη μαγική γη της Θεσσαλίας και ότι τον υποδέχθηκε η Καμέση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, μοίρασε το βασίλειο και απέκτησε αρκετούς απογόνους, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται ο Τίβερης, ο ποτάμιος θεός. Μετά το θάνατο της Καμέσης, Ο Ιανός έγινε ο μοναδικός κυβερνήτης του τόπου και έφτιαξε ένα ιερό που υπενθύμιζε την απομάκρυνση του Saturnus από τον Jupiter ή του Κρόνου από τον Δία, αν προτιμά κανείς τα ελληνικά αντίστοιχα.

  ΥΓ : ΟΠΟΥ ΙΑΝΟΣ……. =……. ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 2. ΛΥΠΑΜΑΙ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΚΛΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΟΧΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
  ΠΟΝΟΣ,ΘΛΙΨΗ,ΚΛΑΜΑ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
  ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΩΤΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ,ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!!!ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ.
  ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΟΚΑΛΥΨΗ,Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΣΣΩΣΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
  ΙΣΧΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παγκόσμιο Διεπιστημονικό Συνέδριο : Άκρως επικίνδυνες οι μάσκες για τον υγιή πληθυσμό .

Aπευθείας παρακολούθηση του συνεδρίου “Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας” 19 & 20 Σεπτεμβρίου 2020