Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:49 - 22/09/2018

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Κυριάκος δεν αμφισβητεί τη Συμφωνία των Πρεσπών…

Έγραφα στην “Τσουκνίδα” την περασμένη Κυριακή :

«Ο Γιώργος Κουμουτσάκος υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικού Έργου Υπουργείου Εξωτερικών της ΝΔ, στη ραδιοφωνική συχνότητα που εκπέμπει ο Γιώργος Τράγκας, την Πέμπτη το πρωί, μας έκανε όλους να τρελαθούμε με τις θέσεις του και φυσικά θέσεις και της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως – ενδεχομένως, διαφορετικά να τον διαγράψουν πάραυτα – για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Ο κ. Κουμουτσάκος υπεραμύνθηκε της θέσεως του κόμματός του, πως δηλαδή δεν μπορεί να αμφισβητήσει διεθνείς συμφωνίες! Δέχεται η ΝΔ το “Βόρεια Μακεδονία”, αλλά θα αμφισβητήσει την παραχώρηση από την προδοτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, της “Μακεδονικής εθνότητας” και της “Μακεδονικής γλώσσας” στους γείτονες Σκοπιανούς!

Δέχτηκε, πως οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας ήθελαν διακαώς τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και είπε, ότι αυτό το ήθελε και η ΝΔ!

Και εδώ προκύπτει βασικότατο ερώτημα προς τον κ. Κουμουτσάκο και τη ΝΔ!

Εάν οι “σύμμαχοί” μας ήθελαν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, γιατί ντε και καλά έπρεπε να μπουν με το όνομα “Μακεδονία”; Γιατί δεν επέλεγαν, άλλη ονομασία αποκλείοντας τον όρο “Μακεδονία”;

Μπορεί να μας απαντήσει σε αυτό το ερώτημα ο κ. Κουμουτσάκος;

Επίσης, ο κ. Κουμουτσάκος επανέλαβε στην πρωινή εκπομπή του κ. Τράγκα, πως αποδέχεται η ΝΔ την ονομασία “Βόρεια Μακεδονία”!

Να ήταν όμως μόνο ο Γιώργος Κουμουτσάκος;

Ο Νίκος Δένδιας, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, αφού παλαιότερα είχε ταχθεί κατά των πανεθνικών συλλαλητηρίων για το Σκοπιανό, μιλώντας στο Ρ/Σ ΑΘΉΝΑ 9,84 υπεραμύνθηκε της σύνθετης ονομασίας και της “Βόρειας Μακεδονίας”!

Ειλικρινά, θα θέλαμε να γνωρίζουμε, ποιους επιχειρούν να κοροϊδέψουν εκεί στη ΝΔ!

Αφού πολύ πρόσφατα, η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ από τα Σκόπια, όπου έκανε ωμή, θρασύτατη και αντιδημοκρατική παρέμβαση υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, λίγο πριν την ετυμηγορία του Σκοπιανού λαού (30 Σεπτεμβρίου), απεκάλεσε τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!

Επίσης, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ στην επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, θεωρεί συμφέρουσα την Συμφωνία των Πρεσπών, αποκαλώντας τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!

Εδώ, στην Πατρίδα μας, μας κοροϊδεύει ο κ. Μητσοτάκης – εν δυνάμει αυριανός Πρωθυπουργός – και εις συν αυτώ, με το να συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι τα Σκόπια λέγονται “Βόρεια Μακεδονία”;»!

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μας, ότι αυτές οι απόψεις των υψηλόβαθμων στελεχών της ΝΔ απηχούν στο 100% τις θέσεις του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αφού, στην πρόσφατη ομιλία του στη Δ.Ε.Θ, πολλοί ανάμεναν – και κυρίως οι Μακεδόνες –  πως θα πει κάτι απολύτως σαφές και συνάμα θαρραλέο!

Ωστόσο, απογοήτευσε όλον αυτόν τον κόσμο – όχι εμάς – με την άκαπνη θέση του για την ονοματολογία του κρατιδίου των Σκοπίων!

Πράγματι, δεν διαψευσθήκαμε με τα όσα του καταλογίζουμε μήνες τώρα! Θέση μας, που τη διαισθάνεται πλέον κι ο ελληνικός λαός!

Αφού κι αυτός – ο Κυριάκος Μητσοτάκης – έχει παραδώσει την Μακεδονία από την πίσω πόρτα στους Νεοταξίτες Αμερικανούς και Γερμανούς!!

Το μεταναστευτικό “μας τρώει τα σωθικά”…

Άλλο ένα τεράστιο ζήτημα που τείνει να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος, είναι η επί δεκαετίες “κατάληψη” της χώρας μας από του ξένους “κατακτητές” της!

Αρχικά έγινε κατάληψη από μύριους όσους Αλβανούς και στη συνέχεια η “κατάληψη” της Ελλάδος συνεχίστηκε από διάφορα Μουσουλμανικά στίφη, με αποκορύφωμα – τάχατες – την εμπόλεμη κατάσταση της Συρίας!

Μια κορύφωση που συντελείται στις ημέρες διακυβέρνησης της Πατρίδος μας από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η οποία χωρίς αντίδραση αποδέχεται τις εθνοκτόνες απαιτήσεις της Μέρκελ και της λοιπής “μαφιόζικης” ευρωπαϊκής παρέας της! Με την αγαστή συνεργασία βεβαίως – βεβαίως του Επιτρόπου Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της ΕΕ Δημήτρη Αβραμόπουλου! Της ΝΔ βεβαίως – βεβαίως!

Της ΝΔ, της οποίας ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί μισόλογα για το μεταναστευτικό ζήτημα, που σε συνάρτηση με την υπογεννητικότητα των Ελληνίδων, λόγω της Μνημονιακής κρίσεως, έχει καταστεί ο υπ αριθμόν πρώτος κίνδυνος για το Έθνος των Ελλήνων!

Από τη στιγμή – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – που μόνο το 2017 δόθηκε ελληνική ιθαγένεια σε 33 χιλιάδες αλλοδαπούς, κυρίως Αλβανούς!

Δηλαδή, βρίσκεται σε απόλυτη εξέλιξη η εκμπαστάρδευση του Γένους μας! Και δυστυχώς ούτε η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ – όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις – έχει λύσεις (δεν γνωρίζουμε αν έχει τη διάθεση) γι΄ αυτό το τεράστιο ζήτημα. Όπως άλλωστε δεν το έλυσαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

Δυστυχώς, η Ελλάδα μας είναι στο έλεος ενός σατανικού σχεδίου των ιδιοκτητών της Πατρίδος μας και των “κουκουλοφόρων” υποτακτικών τους στις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις!

Γιατί δεν αρκούν οι επισημάνσεις του κ. Μητσοτάκη, στις ευθύνες της παρούσας κυβέρνησης περί αποτυχίας επίλυσης του προβλήματος, από τη στιγμή που επί των ημερών της αυξήθηκαν οι μεταναστευτικές ροές!

Ούτε λύνει το πρόβλημα η επισήμανση πως: «οι πρόσφυγες χρησιμοποιήθηκαν ως όμηροι μας κοντόφθαλμης πολιτικής»! Αναγνωρίζοντας πως η παρούσα κυβέρνηση δεν αντιλήφθηκε ότι μετά το Παρίσι η πολιτική ασφάλειας στην Ευρώπη είχε αλλάξει και όπως είπε, δυστυχώς οι διεθνείς συμφωνίες, η παρουσία του ΝΑΤΟ αλλά και η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας έγιναν χωρίς την σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης»!

Εσάς κ. Μητσοτάκη θα σας ρωτήσει αύριο – μεθαύριο η ΕΕ και η Άγκελα Μέρκελ;

Ή και εσείς «θα καταπιείτε αμάσητη την τροφή που θα σας σερβίρουν;»!!

Χέρι – χέρι Νίκος Μιχαλολιάκος και “Αριστερός Πατριώτης”;

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του “Αριστερού Πατριώτη” Αλέξη Οικονόμου:

«Mέλος του ΚΚΕ επί τρεις δεκαετίες  (1975-2001), συνεισέφερε για μια δεκαετία στο υπό διαμόρφωση ρεύμα της Πατριωτικής Αριστεράς, ενταγμένος κομματικά στο ΛΑ.Ο.Σ. ως μέλος της Κ.Ε. και σε διάφορα Επιτελικά Όργανα και επικοινωνιακές δράσεις, αρθρογράφος της Α1 (σ.σ. κομματικής εφημερίδας του ΛΑΟΣ) και περιοδικά, πολιτικός σχολιαστής στο ART – πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ, με δηλωμένες ανοιχτά τις αριστερές θέσεις του και διατήρηση της ανεξάρτητης, κριτικής και “αιρετικής” σκέψης του προς πάσα κατεύθυνση. Μετά την αποχώρηση του από το ΛΑ.Ο.Σ. λόγω στρατηγικών και οργανωτικών διαφωνιών στις 2/11/2016, κινείται πλέον αδέσμευτα κι ενωτικά στον Πατριωτικό Λαϊκό Ριζοσπαστικό Χώρο…»!

Θα με ρωτήσετε, πως στο πατριωτικό κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ “χωρούσε” το επί 26 χρόνια μέλος του ΚΚΕ; Θα σας απαντήσω, πως προφανώς αφού αυτοπροσδιορίστηκε στον Γιώργο Καρατζαφέρη ως “Αριστερός Πατριώτης”, άρα τον έπεισε ότι ήταν πατριώτης (;;;)! Ωστόσο, ακριβή απάντηση στο ερώτημά σας, μπορεί να δώσει μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης!

Όμως φεύγοντας από το ΛΑΟΣ ο “Αριστερός Πατριώτης” δεν ιδιώτευσε! Αναζήτησε νέα πολιτική στέγη! Και μη φανταστείτε πως την αναζήτησε στα αριστερά! Όχι γιατί εκεί είναι πλέον persona non grata!

Που φαντάζεστε λοιπόν;

Πληροφορίες που προέρχονται από το πολύ εσωτερικό της Χρυσής Αυγής, αναφέρουν, πως βρίσκεται πολύ κοντά στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου (σ.σ. μην με βρίζεις πάλι Νίκο μου, έτσι μου είπαν δικά σου στελέχη)!

Βέβαια αυτή τη στιγμή με μεγάλη διακριτικότητα, αλλά και “οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια”, και πολλοί στη Χρυσή Αυγή έχουν ενοχληθεί τα μάλα (σ.σ. όπως τότε εμείς στο ΛΑΟΣ)!

Μου είπαν επίσης, πως ο “Αριστερός Πατριώτης” γράφει στην τελευταία σελίδα της κομματικής εφημερίδας της Χρυσής Αυγής, το “Εμπρός” που εκδίδει σύζυγος Βουλευτή του κόμματος, με άλλο ψευδώνυμο;

Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες; Γιατί αν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, συγχαρητήρια στον Νίκο Μιχαλολιάκο που κάνει ανοίγματα προς τον Πατριωτικό Λαϊκό Ριζοσπαστικό Χώρο…

Βέβαια να σημειώσω πως ήδη υπάρχουν δυνατά μηνύματα αντίδρασης της Βάσεως από Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Μάνη, όπως με ενημέρωσαν!

Αλλά για σήμερα αυτά! Τις επόμενες ημέρες ίσως έχω κι άλλα σχετικά!

Γιατί, όπως λέγει ο λαός μας “το σαλάμι τρώγεται φέτα – φέτα”!!Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1962 09/22/2018 @ 10:49 ΜΜ

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ,ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ,ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ..Η ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ!!ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΣΑΝΕ!!ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*