21:09 - 10/01/2016

Η σημασία της αλλαγής πλεύσης του Ισραήλ για την Ελληνική ΑΟΖ

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

aoz

Η σημασία της αλλαγής πλεύσης του Ισραήλ για την Ελληνική ΑΟΖ

Μάλλον κανένας δεν γνωρίζει το πλήρες συμβόλαιο που έχει υπογράψει η Κύπρος για το οικόπεδο της Αφροδίτης με το Ισραήλ και τώρα που η Κύπρος απέκτησε νέο νονό το Ισραήλ (μέσω μιας ΑΟΖ που του απέδωσε δώρο τα πετρέλαια της Κύπρου) αντί για την Ελλάδα, δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ. Είναι και η επερχόμενη λύση – παράδοση της Κύπρου του Αναστασιάδη στον Πρόεδρο Ερντογάν. Η ενωμένη Κύπρος αφού σε κατάληψη δεν ξεχώρησε την ΑΟΖ της με την Ελλάδα περιμένετε να το κάνει μετά; Όχι φυσικά. Άρα,το θέμα Ελληνική ΑΟΖ για δύο λόγους ξεχνιέται.

Η νέα συμμαχία Ομόσπονδη Κύπρος, Τουρκία και Ισραήλ δεν έχουν κανένα λόγο να δούν την Ελλάδα να έχει ΑΟΖ, αφού αυτό θα σημαίνει νόμιμη εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της. Είναι κάτι που αυτές οι χώρες δεν το χρειάζονται αφού εφεξής θα στηρίζουν κάτι άσχετο με το Διεθνές Δίκαιο και το Νόμο της Θάλασσας.

Μέρος της Ελληνικής ΑΟΖ θα γίνει Τουρκική.

Ήδη στο σημείο που δείχνει το κίτρινο βέλος γίνονται ασκήσεις απο φανατικούς Μουσουλμάνους με Τουρκικά πλοία ενώ ο υπουργός Άμυνας Καμμένος τρώει αρνιά μαζί με τον κουμπάρο του παρακολουθώντας φασκιωμένος απο κάποιο φινιστρίνι αν ξέρουν σημάδι οι Τούρκοι. Ο Καμμένος αφήνει και τα αεροπλάνα ηλεκτρονικού πολέμου να κάνουν βόλτες στο Αιγαίο καταγράφοντας σήματα όπως έκανε με τα πολεμικά αεροπλάνα του Ισραήλ. Αυτά τα αεροπλάνα έπρεπε να κόβονται στα όρια του FIR. Αλλά ποιός ξέρει απο πόλεμο στους δημοσίους υπαλλήλους που υπηρετούν στις ΕΔ;

Εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε διεθνή ύδατα, όπως ήθελαν και έλεγαν άλλοι να γίνει, είναι παράνομη. Σε διεθνή ύδατα κανείς δεν έχει δικαιώματα, ούτε η Ελλάδα.

Διεθνή ύδατα λοιπόν αντί για ΑΟΖ η Ελλάδα στο ΑΙγαίο και με πολύ πειρατεία χάρι στη Τουρκία, το Ισραήλ, τη Κύπρο του Αναστασιάδη και τις ΗΠΑ που κάνουν πλάτες στους φυλετικά “καθαρούς” Τούρκους.

Πολύ ησυχία επικρατεί στις γεωστρατηγικές αναλύσεις που αφορούν την φιλία του Ισραήλ με τη Τουρκία και στο τί προκύπτουν απο αυτή. Τυχαίο; Όχι φυσικά.

Υπάρχουν πολλές “εργαζόμενες” φωνές στα Ελληνικά ΜΜΕ. “Όλοι οι καλοί έχουν ρόλο”, που λένε και στις Στοές των Αχαμνών.

Στη φωτογραφία της κορυφής φαίνονται τα παράνομα οικόπεδα της Ελλάδας στα διεθνή ύδατα, που διαφήμιζαν επι χρόνια ΜΜΕ της Κρήτης σαν να ήταν νόμιμα προκηρυσσόμενα (Ελληνική ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα δεν έχουν οριοθετηθεί). Τα υπόλοιπα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν είπαν ποτέ κάτι σημαντικό για την Ελληνική ΑΟΖ και τους υδρογονάνθρακες. Άλλη “χώρα” η ηπειρωτική Ελλάδα απο τη Κρήτη βλέπετε.

Τα κεντρικά ΜΜΕ ποτέ δεν έδειξαν τον χάρτη μας όλων των κοιτασμάτων υδρογοναθράκων της Ελλάδας (βλέπετε εδώ), κάτι που δεν θα ξεπερασθεί ποτέ και απο κανένα, αφού είναι ο μεγαλύτερος πλούτος της χώρας που αποκαλύφθηκε δημόσια ποτέ. Αυτό και μόνο μας κάνει να “Υπάρχουμε”. Είναι κάτι πιο σημαντικό απο το να μετράμε κάθε μέρα στα κανάλια, πόσα κουνούπια έχει η Αθήνα, μαζί με τους γραφικούς πολιτικούς και τους δημοσιογράφους άνευ αντικειμένου…

zcode-gr

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Η εξ.Πολιτική του Ισραήλ είναι σαν την…σκουλικαντέρα(ασπόνδυλη τελείως)…ΟΧΙ σαν την δική μας που έχει καταπιεί(ή πιο σωστά )της έχουν περάσει ατσαλένιο κοντάρι!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*