09:25 - 09/10/2019

Η Σαμοθράκη και η μεταφορά προσφύγων και μεταναστών με αρματαγωγά του Στόλου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το καλοκαίρι με το “φιάσκο της Σαμοθράκης” , όταν τολμήσαμε να μεταφέρουμε όσα εμπειρότατοι αξιωματικοί του ΠΝ μας είπαν για μεταφορά των εγκλωβισμένων τουριστών από αρματαγωγά του Στόλου, ορισμένοι έσπευσαν να απαξιώσουν την πρόταση.

Το επιχείρημα ήταν ότι δεν είναι δυνατόν να μεταφερθούν πολίτες με αρματαγωγά.

Διαπιστώνουμε τις τελευταίες ώρες ότι αρματαγωγά του ΠΝ μεταφέρουν από ακριτικά νησιά εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες.

Συνεπώς οι καλοκαιρινές δικαιολογίες μάλλον δεν ευσταθούν και καταλήγουμε ότι την απλή λύση είτε δεν την σκέφθηκε, είτε δεν την επέλεξε κανείς.

militaire.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Φυσικά και δεν μπορούν να μεταφερθούν πολίτες με αρματαγωγά. Μόνον στρατός μπορεί να μεταφερθεί με αρματαγωγά. Σας το λένε και κατάμουτρα , αλλά ακόμα δεν θέλετε να το καταλάβετε. Σύντομα θα σας μαζέψουν και θα σας στείλουν να σφαγείτε για τα πετρελαια των Γάλλων Άγγλων Γερμανών …. Και πίσω δεν θα γυρίσετε παρά μέσα σε κάσες. Αλλά και να γυρνούσατε , τι θα βρίσκατε ; Τα σπίτια σας κατειλημμένα από από τους αγριεμένους νεγροειδεις μωαμεθανους .

  2. Ίσως να μην έχουν τις ίδιες ανέσεις ή το επίπεδο ασφαλείας που χρειάζεται. Επίσης οι Έλληνες επιβάτες είχαν πληρώσει εισιτήριο κάτι που δεν ισχύει για τους λαθρομετανάστες.

  3. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. ΚΑΛΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*