16:23 - 30/11/2018

Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Τι έρχεται το 2019 στην Ελλάδα [Τα γεγονότα – οικονομία -πρόσωπα]

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το 2019 είναι πρώτον μια χρονιά έμπνευσης, στήριξης και προσφοράς….
που μπορεί να ευνοήσει σημαντικά το ανθρώπινο είδος, αν γίνουν βέβαια οι σωστές επιλογές και οι σωστοί χειρισμοί. Και δεύτερον το 2019 εντάσσεται μέσα στις 800 μέρες πλασματικής ευημερίας (δείτε ΕΔΩ).

Τα χρόνια της δανεικής ευτυχίας τελείωσαν και πρέπει να προσαρμοστούμε στα χρόνια της συνέπειας των επιλογών μας και το 2019 είναι το πρώτο σκαλοπάτι προς αυτή την πορεία η οποία δεν θα κουραστώ να σας το υπενθυμίζω, ότι θα είναι δύσκολη απο τον Μαιου του 2020. Αλλά μέχρι τότε υπάρχει καιρός…. Ωστόσο το 2019 είναι η χρονιά που θα μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα μας προσφερθούν, είτε να θέσουμε τις βάσεις για τα θεμέλια της μετέπειτα ζωής μας.

Τα γεγονότα

 • Το 2019 οι φυσικές καταστροφές θα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στην Ελλάδα και θα προκαλέσουν εκτεταμένες καταστροφές και πιθανόν θύματα.
 • Έρχονται στο προσκήνιο δραστηριότητες που αφορούν την επιμόρφωση, καλλιέργεια και νοητική – πνευματική διεύρυνση, καθώς οτιδήποτε σχετικό πριμοδοτείται.
 • Αναμένονται καινούριες ιδέες με πνευματικό, θρησκευτικό, νομικό έρεισμα που μπορεί να αναδιαμορφώσουν τομείς της ζωής μας.
 • Έρχεται η ανάγκη να ενταχθούμε σε ομάδες με τη χροιά οικογένειας, είτε δημιουργώντας δεσμούς εξ αγχιστείας, είτε ερχόμενοι σε επαφή με άτομα ίδιας νοοτροπίας, είτε με ελαφρά πίεση να εντοπίσουμε τις κοινές συνιστώσες σε συναναστροφή με άτομα τελείως διαφορετικής νοοτροπίας, εθνικότητας, χαρακτήρα.
 • Αναμένονται κατηγορίες σε πολιτικό προσωπικό για «κατάχρηση εξουσίας», η ξέπλυμα  μαύρου χρήματος, αλλά και στον χώρο της Δικαιοσύνης για την εξάρθρωση κυκλωμάτων που λυμαίνονται τον χώρο.
 • Θα ξεκινήσει συζήτηση για ριζική αναμόρφωση της Παιδείας, η διόρθωση λαθών…. Αλλά και στον χώρο της Δικαιοσύνης θα αλλάξουν πολλά.
 • Το 2019 είναι η χρονιά των εκλογών. (έχω γράψει για το ποιοι μπαίνουν στην νέα βουλή – διαβάστε ΕΔΩ)

«Ένας νους που αφυπνίζεται μέσα από καινούριες εμπειρίες, δεν γίνεται να γυρίσει στις παλιές του διαστάσεις».

 • Έχω αναφέρει κατά επανάληψη ότι η Ελλάδα έχει μια “θεϊκή” προστασία, όσο κι αν κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Δυστυχώς οι άνθρωποι που είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω εγωϊστικής ισχυρογνωμοσύνης επιλέξουν το δρόμο της δικής τους πορείας (χαμηλής δόνησης) θα βρεθούν στο μέσο μεγάλης καταιγίδας τελείως απροστάτευτοι (από τις 22 Μαΐου 2019).
 • Ο λόγος είναι ότι το στρατόπεδο του σκότους (οι επικυρίαρχοι) πλέον θα επιχειρήσει κλιμάκωση με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη χειραγώγηση των ανθρώπων για να εξυπηρετήσει τους δικούς του μη εξελικτικούς σκοπούς σε μια εποχή που η ανθρωπότητα ετοιμάζεται και είναι όπως είπαμε στο κατώφλι μια μεγάλης συνειδησιακής αλλαγής. Είναι κάτι σαν ένα είδος τελικής αναμέτρησης (από τις 22 Μαΐου 2019 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2020) ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα, αυτό του Φωτός και της πνευματικής εξέλιξης της ανθρωπότητας και αυτό του σκότους και της πνευματικής υποβάθμισης.
 •  Η ειρωνεία είναι ότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι δεν μπορούν να «κάνουν διαφορετικά» και αναπόφευκτα πρέπει να περάσουν τις δυσκολίες (συνέπειες της ασυνειδησίας τους), ενώ το όλο θέμα βρίσκεται στην ελεύθερη τους βούληση, που όμως δυστυχώς δεν είναι και τόσο συνειδητοί στον τρόπο με τον οποίο τη χρησιμοποιούν.
 • Η λύση στην εγωϊστική ισχυρογνωμοσύνη είναι η Αγάπη. Και αυτή την Αγάπη, την κουβαλάμε μέσα μας από τότε που ο Δημιουργός μας, μας προίκισε με την θεία σπίθα τη νόησης. Μήπως ήρθε η ώρα να την απελευθερώσουμε; Μήπως ήρθε η ώρα να δείξουμε τα πραγματικά συναισθήματα μας; Μήπως ήρθε η ώρα να είμαστε αληθινοί;

Η οικονομία της Ελλάδος

Θα δείτε από τις 22 Μαΐου 2019 ότι οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών κρατών θα έχουν λιγότερα δημοσιονομικά και νομισματικά πυρομαχικά από ό, τι πριν από δέκα χρόνια όταν ξέσπασε η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση.

Όπως αναφέρει εδώ και χρόνια η λογική που ξέρατε για την χρήση των χρημάτων τελειώνει. Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους που εγκαθιστούν την εγκατάλειψη του καλαθιού και υιοθετούν πλήρως την αχρημάτιστη συναλλαγή. Σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε ή να εξοικονομήσετε χρήματα, άλλα σε κάθε περίπτωση αυτό που λέω τόσο καιρό είναι ότι το δίλημμα είναι πλέον γεγονός: “Πρέπει να διαλέξετε… η την απόκτηση περισσότερης ύλης, η ένα διαφορετικό τρόπο ζωής”.
Από το Μάρτιο έως τον Μάιο 2019, ενώ θα βιώνουμε μέρες πιο ανάλαφρες ψυχολογικά, οικονομικά θα αρχίσουν οι αναταράξεις… Οι εκλογές δημιουργούν μια θετική “υποσχετική” διάθεση, αλλά από την άλλη επιμένω ότι όταν τελειώσουν οι “φαμφάρες”, θα ακούσουμε για…
 • Γεωτρήσεις υδρογονανθράκων αλλά και για σχετικές συμφωνίες από τα «μεγάλα συμφέροντα».
 • Επενδυτική «επίθεση» από διεθνή συμφέροντα που θα κάνουν αγορές σε όλη την επικράτεια, αλλά αυτό θα φέρει και την διαπλοκή ξανά…
 • Απαγόρευση της επεκτασιμότητας των κλαδικών συμβάσεων.
 • Περικοπές επιδομάτων ανεργίας, τέκνων, φτώχειας και φυσικών καταστροφών, στήριξης οικογενειών και επιπλέον μείωση του επιδόματος θέρμανσης.
 • Πώληση φαρμάκων και εκτός φαρμακείων.
 • Μείωση των δεικτών απόδοσης…
Η δυσκολίες από το 1 (μηδαμινές) έως το 10 (μεγάλες) που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο:

Ιανουάριος – 10
Φεβρουάριος – 8
Μάρτιος – 9
Απρίλιος – 6
Μάιος – 9
Ιούνιος – 7
Ιούλιος – 10
Αύγουστος – 9
Σεπτέμβριος – 7
Οκτώβριος – 6
Νοέμβριος – 9
Δεκέμβριος – 10

Τα πρόσωπα που θα συζητηθούν το 2019 είναι: 

 1. Α, Ρέμος γιατί η επιτυχία χτυπάει την πόρτα του…
 2. Ε. Μελέτη γιατί μετά τα μεσάνυχτα θα είναι η αληθινή παρέα…
 3. Γ. Λιάγκας για την προσωπική του ζωή και την αλλαγή σε επαγγελματικό επίπεδο…
 4. Κ. Καινούργιου για την σχέση της και την εκπομπή της που θα γίνουν αλλαγές…
 5. Ζ. Κουτσελίνη για την επικράτηση της στην τηλεθέαση…
 6. Ε. Στάη για την πολιτική εκπομπή που θα κάνει και των ανακοινώσεων που θα γίνουν σε αυτή…
 7. Κ. Αργυρός για την νέα επιτυχία του αλλά και του ειδυλλίου του…
 8. Ν. Μουτσινάς για την παρέα που μας κάνει τα μεσημέρια από την εκπομπή του…
 9. Ν. Γερμανού για την νέα της ασχολία…
 10. Ε. Τσολάκη για την αλλαγή που θα φέρει νέα δεδομένα..
 11. Θ. Φέρρης για τα τραγούδια του αλλά κυρίως για την επικοινωνία του με τον κόσμο…
 12. Α. Κανάκης για την νέα του δραστηριοτητα η την νέα εκπομπή του…
 13. Γ. Παπαδάκης γιατί είναι ο αγαπημένος της καρδιάς μας και ανησυχούμε για τις ευαισθησίες της υγείας του…
 14. Κ. Ζαρίφη γιατί η εκπομπή που θα παρουσιάσει θα μας κάνει να κολλήσουμε μαζί της…
 15. Μ. Μπακοδήμου γιατί έρχεται με νέα δεδομένα στους δέκτες μας…
 16. Γ. Αγγελόπουλος για το βιβλίο του και για ένα “τολμηρό” επεισόδιο
 17. Σ. Χρηστίδου γιατί θα την δούμε να κάνει την εκπομπή που πάντα ήθελε…

Θα ακούσουμε επίσης για τους… Ν. Ευαγγελάτο, Α. Αλμπάνη, Γ. Βλάχο, Πάολα, Π. Κιάμο, Χ, Ρώμα, Α. Συσσοβίτη, Στ. Μιχαήλ, Δ. Κουρούμπαλη, Α. Γκλέτσο, Δ. Βανδή.

Διαβάστε νέες προβλέψεις ΕΔΩ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Μακριά από αυτούς, θα χάσετε χρήματα, χρόνο και θα απογοητευτείτε άσχημα.
  Διαβάστε την Καινή Διαθήκη, θα βρείτε γαλήνη στην ψυχή σας.

  Ματθαίος 11:28,29
  Έλθετε προς με, πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι, και εγώ θέλω σας αναπαύσει.
  Άρατε τον ζυγόν μου εφ’ υμάς και μάθετε απ’ εμού, διότι πράος είμαι και ταπεινός την καρδίαν, και θέλετε ευρεί ανάπαυσιν εν ταις ψυχαίς υμών·

  Ιωάννης 8:32
  και θέλετε γνωρίσει την αλήθειαν, και η αλήθεια θέλει σας ελευθερώσει.

  Δωρεάν πρόγραμμα με την Βίβλο σε πολλές μεταφράσεις
  theword.net/

 2. Θεωρία
  τΟΥ
  ΧαΟΥΣ
  ΠεταλΟΥδα
  12/21

 3. Χάος: Όταν το παρόν καθορίζει το μέλλον, αλλά η προσέγγιση του παρόντος δεν προσδιορίζει κατά προσέγγιση το μέλλον
  3865
  827

 4. Ο καθενας λεει την παπαρια του την βαφτιζει οπως θελει και…αντε στο καλο.
  Εχουμε καταντησει το αρχιδι της ευρωπης
  με προβλεψεις του……κωλου…!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*