Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ

Οι Τούρκοι “αγοράζουν” την Κω…

Fraport και Κοπελούζος…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Δεν ακούσατε σε κανένα τηλεοπτικό σταθμό, των τουρκολάγνων ιδιοκτητών και των αργυρώνητων δημοσιογράφων, την είδηση πως ο Δημήτρης Κοπελούζος πούλησε τα δυο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής πολυκρυσταλλικού πυριτίου, τα οποία βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, στον Τούρκο εκατομμυριούχο επιχειρηματία Μπερκ Ουκουράν Τσιλέρ (σ.σ. γιο της πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ)!

Ο Μπερκ Ουκουράν Τσιλέρ είναι διευθύνων σύμβουλος της τουρκικής εταιρείας Suoz Energy Group και προέβη σε αυτήν την αγορά, προκειμένου να προχωρήσει σε ευρύ φάσμα κατασκευής φωτοβολταϊκών κυττάρων! Και το πολυκρυσταλλικό πυρίτιο είναι απαραίτητο στοιχείο της κατασκευής φωτοβολταϊκών κυττάρων!

Όπως δε, αναφέρει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, όπως ο ίδιος ο πολυεκατομμυριούχος Τούρκος επιχειρηματίας, δήλωσε, ο εξοπλισμός των εργοστασίων θα μεταφερθεί στο λιμάνι του Ντιλόβασι, ανατολικά της Κωνσταντινουπόλεως και εντός 6 μηνών θα ξεκινήσει εγχώρια παραγωγή, αλλά προβλέπονται και σημαντικές εξαγωγές!

Έχει σημασία να αναφέρουμε – θα καταλάβετε παρακάτω – πως οι εργοστασιακές μονάδες της Πάτρας κατασκευάστηκαν με γερμανική τεχνολογία!

Φαντάζομαι, πως όλοι αντιλαμβάνεστε ότι πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Αλέξης Τσίπρας κάνουν επενδύσεις, όμως, όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία! Αυτή είναι η πολυδιαφημιζόμενη “ανάπτυξη” των σταλινικών της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Καταλαβαίνετε επιτέλους, που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου κι έχει “ματώσει” η πένα μου, όταν λέω ότι δημιουργείται νέα Οθωμανική κατοχή στην Ελλάδα με τις πλάτες των Νεοναζί Γερμανών;

Οι Τούρκοι “αγοράζουν” την Κω…

Γνωρίζετε ότι, η πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ – της κρίσεως των Ιμίων – κατάγεται από την ορεινή περιοχή του Κοναριού της νήσου Κω;

Όπου, στις περιοχές Κονιαριό, Λαγούδι και Παλαιό Πυλί υπάρχουν μεγάλα κοιτάσματα του σπανιότατου ορυκτού, το οποίο καλείται χαλαζιακός μονζονίτης, που είναι το πολυτιμότερο είδος του διοξειδίου του πολυκρυσταλλικού πυριτίου!

Γι΄ αυτό, η αγορά των δυο εργοστασίων της Πάτρας του Ομίλου Κοπελούζου, από τον γιο της Τανσού Τσιλέρ, αυξάνει γενικότερα την ανησυχία μας, πως τελικά, αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορεί να “πουλήσει” στους Τούρκους και τη νήσο Κω!

Ο τρόμος των ΗΠΑ και της Τουρκίας, λέγεται Κίνα…

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο γιος της Τανσού Τσιλέρ συνεχίζει την παράδοση της μάνας του, να γνωρίζει δηλαδή, την τεράστια αξία της ευρύτερης περιοχής των Ιμίων! Στην αναζήτηση σπάνιων ορυκτών και πετρωμάτων, όπως το σπανιότατο όσμιο, το οποίο αφθονεί στο τρίγωνο των Ιμίων, της Καλύμνου και της Ψερίμου, και το οποίο παρ΄ ολίγο να οδηγήσει σε γενικευμένη ένοπλη σύρραξη την Ελλάδα με την Τουρκία τον Ιανουάριο του 1996! Όταν οι ΗΠΑ έδωσαν εντολή στην Τουρκία, να κάνει πίσω, γιατί δεν ήταν, τότε, η κατάλληλη ώρα! Αρκούσε, εκείνη την ώρα, που η περιοχή των Ιμίων χαρακτηριζόταν πλέον, ως “γκρίζα ζώνη”!

Αυτές οι “αναζητήσεις” της οικογένειας Τσιλέρ – που γνωρίζει και “συμμετέχει” ο Ρ. Τ. Ερντογάν –  επικεντρώνονται και περιμετρικά της νήσου Κω! Αφού τους ενδιαφέρει ο βαρύτης που υπάρχει άφθονος στη γεωγραφική ενότητα της Κεφάλου!

Βέβαια, δεν είναι παράξενο πως για τα ίδια πετρώματα επιδεικνύουν τεράστιο ενδιαφέρον και οι πλανητικές υπερδυνάμεις, της Κίνας και των ΗΠΑ!

Ναι η Κίνα, που κοντεύει να καταστεί ο φόβος κι ο τρόμος των ΗΠΑ, από τη στιγμή που “πάτησε” πόδι στην Κω ο Κινέζος Πρέσβης, με συνεχείς επαφές και συναντήσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση του Νησιού!

Κινήσεις, που από όσα πληροφορούμαστε, έχουν δυσαρεστήσει τα μάλα, τις ΗΠΑ, την Τουρκία, αλλά και το Ισραήλ…

Οι “καταδότες” χωρίς κουκούλα…

Τον Όμιλο Κοπελούζου όμως, τον βρίσκουμε και στην Fraport AG (σ.σ. κρατική γερμανική εταιρεία). Αφού συμμετέχουν στην Fraport Greece που αγόρασε τα 14 αεροδρόμια της Ελλάδος από την κυβέρνηση των Ελλήνων Μπολσεβίκων!

Που όμως έχουν προβλήματα με την Fraport Greece και έχουν προσφύγει στην Επιτροπή Επίλυσης Τεχνικών Διαφορών, αφού αυτό προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης, με στόχο να υπολογιστούν οι τυχόν υποαξίες που προέκυψαν στα περίπου 2,5 χρόνια, τα οποία μεσολάβησαν μεταξύ της υποβολής δεσμευτικών προσφορών γι΄ αυτά τα αεροδρόμια, αλλά και της παραλαβής τους από το επενδυτικό σχήμα!

Έτσι, αναμένεται να ενταθεί ο πόλεμος και μεταξύ της κυβέρνησης και της Fraport, για τις επισκευές των φθορών που υποστηρίζεται πως βρέθηκαν στα 14 αεροδρόμια! Το Δημόσιο λοιπόν, ζητάει την κατάθεση των τιμολογίων από τη Fraport προκειμένου να την αποζημιώσει! Αυτή η διαμάχη θα κριθεί στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου έχουν προσφύγει και τα δυο μέρη!

Η αξία της αποζημίωσης που ζητάει η Fraport αγγίζει τα 27,5 εκατομμύριο ευρώ! Δηλαδή, μιλάμε για …”ψίχουλα” σε μια πτωχευμένη χώρα!

Σε μια χώρα τριτοκοσμικής μπανανίας! Που εκποιεί τη δημόσια περιουσία της για ένα καρβέλι ψωμί στους νέους Γερμανούς κατακτητές του Δ΄ Ράιχ!

Που έχουν την ίδια θρασύτητα και τον κυνισμό με τους Ναζί προγόνους τους!

Που κάνουν ότι και οι Ναζί του Χίτλερ! Δημιουργούν ολοκαυτώματα, βιάζοντας και σκοτώνοντας άμαχο πληθυσμό!

Χωρίς ντροπή, χωρίς οίκτο! Έχοντας για “καταδότες” χωρίς κουκούλα τις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, του Λουκά Παπαδήμου, των Σαμαρά – Βενιζέλου και των Τσίπρα – Καμμένου!

Και συ λαέ βασανισμένε…

Πότε θα βάλλεις μυαλό; Θυμάσαι νεοέλληνα του καναπέ και της καλοπέρασης, όταν γεννήθηκε το ζήτημα της εκποίησης – παραχώρησης των 14 αεροδρομίων στους Γερμανούς της Fraport τι έλεγες;

Τόσα χρόνια σ΄ αυτά τα αεροδρόμια μας εκμεταλλεύονταν, δεν είχαμε καλό service, ήταν τα αεροδρόμια αχούρι!

Ενώ τώρα σε υπολογίζουν Ελληνάκο!

Σου παρέχουν “άριστες υπηρεσίες” και σου ζητούν τα ρέστα κι από πάνω!

Δηλαδή, εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι!

Θα πρέπει να καταλάβουμε, πως για να λήξει η νέα Γερμανική και Οθωμανική Κατοχή, θα πρέπει να αλλάξουμε εμείς! Εμείς, ο ελληνικός λαός!

Που δείχνει να αφυπνίζεται, μπροστά στην αρπαγή της Μακεδονίας μας!

Ωστόσο, ο αγώνας είναι μακρύς και δεν πρέπει να τελειώσει γρήγορα!

Η “πληγή” του Συστήματος ήδη μάτωσε, θα πρέπει να αιμορραγήσει!!

ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής

της “Ελλήνων Πολιτείας” – αρθρογράφος

egerssi@otenet.gr

egerssi.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

9 thoughts on “Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ

 1. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ says:

  ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ  ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΆΣΟΥΝ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΊ ΘΈΛΟΥΝ …Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΕΘΝΟΣ.
  ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
  ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ. ΠΑΝΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΠΑΝΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
  ΚΡΙΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ.
  ΠΑΝΟ ΦΥΓΕ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ;
  ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΔΥΣΕΥΡΕΤΕΣ.
  ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΑ ΠΟΥ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ , ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΕΝΩ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ.
  ΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.
  ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΟN ΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ,
  ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ KAI ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΑΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΝΑΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ; ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΝΑΒΙΚΗΣ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ. ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ; ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ; ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ;
  ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 11; ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΣΑΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΟΛΕΨΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΜ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ; ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΦΤΩΧΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ.
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ; AYTA ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΣΗΨΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ.
  ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
  ΟΙ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

  • GIOVANNI says:

   ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ, ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ.Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ,ΑΦΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ(ΞΕΡΕΙΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ) ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.ΟΜΩΣ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ.Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΞΩ. Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ -ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

 3. GIOVANNI says:

  ΣΤΡΑΤΗΓΕ. ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΜΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ -ΠΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ? Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Η ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ..ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ?ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ,ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΟ.ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ.ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ Ο «ΑΓΩΝΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ? ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?ΥΠΟΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΧΤΡΟ?ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ,ΤΙ?ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ,ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ? ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΙΔΡΥΣΕΙΣ,ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ,ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ,ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ,ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ? Ο «ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ» ΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ «ΜΑΡΟΥΠΑ» ΜΕ ΑΛΛΑΛΑΓΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ «ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ,
  ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟΣ.

 4. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ says:

  ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ , ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ,ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.
  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ;;;;; Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΑΡΗΚΕ ΟΤΙ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΤΑ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ;;;;;;;;;;;;
  ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΠΟΙΟΣ ΕΝΙΩΣΕ ΧΑΡΑ;;;;ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;;;; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;
  ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΒΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ.
  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ …
  Φ Τ Α Ν Ε Ι ……………
  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΛΟ. …
  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ , ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ .
  ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Π Α Ν Ε Μ Α Ζ Ι .
  ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
  Η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ , ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ,ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ . ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ.
  ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ…..
  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…..
  ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ………..

 5. ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΙΣΟΑ says:

  ΡΕ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΙΣΟΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΑΨΑΛΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΡΟΥΓΚΑΥΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΕΧΩ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ ΣΤΥΛ ΣΥΓΚΑΜΕΝΟΥ ΑΧΜΕΤ ΑΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΜΙΝ ΚΟΤΖΙΑ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΑΡΓΚΡΕΤ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΡΑΜΑΝ –ΑΛΗ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΣΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥ ΕΡΝΕΣΤΟΥ ΜΠΑΖΙΑΝ ΧΑΝΟΥΜ ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΙ – ΒΟΥΤΣΙ ΝΤΡΙΤΣΙ ΝΤΕΝΙΖ-ΧΕΝΤΕΡ -ΓΙΨΟΝ ΛΑΡΑ-ΜΠΑΡΑΖ- ΡΟΜΠΕΡΤΟΣ ΚΑΤΡΟΥΛΟ-ΓΚΑΛΟΣ ΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΓΝΩΣΤΗΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΠΟΛΩΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΥΛ ΜΠΟΥΤΑΡ–ΑΓΑ – ΕΥΚΛΕΙΔΙΑΣ ΧΑΝΟΥΜ- ΚΑΜΙΝΕ -ΑΙΣΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝ–ΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΛΕ…ΜΕ ΧΩΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ …ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ – — ΕΔΩ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΙΔΟΦΑΓΟΙ…….

  • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

   ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 128 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΣ 400. ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΑΡΚΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΡΕ ΛΙΓΑ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

 6. Pingback: ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *