in

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ – η απαισιοδοξία, o φόβος, το βαθύ πηγάδι και η ελπίδα-

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα επί δεκαετίες ολέθρια δρώμενα εις την Πατρίδα μας, τα οποία βιώνουμε εις το πετσί μας, και οι οδυνηρές συνέπειες για τον Λαό μας, οι αιτίες των οποίων βγαίνουν τώρα εις την δημοσιότητα, ασφαλώς και εύλογα δημιουργούνε τρόμο, φόβο, απαισιοδοξία σε όλους για το μέλλον μας, αλλά και για την τύχη της Πατρίδας μας. Παράλληλα ότι τώρα και δυστυχώς υπό τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες, όπως την παντελή έλλειψη αληθινών και άξιων ηγετών με εθνική ευθύνη και συνείδηση, με πυξίδα, οράματα και στόχους, η έλλειψη ελπιδοφόρων μηνυμάτων, αλλά παράλληλα και η απραξία και λιποθυμία του Λαού μας, όλα αυτά σημαίνουν ότι η Πατρίδα μας δεν έχει μέλλον!

Θέλω όμως και πάλιν να υπογραμμίσω, ότι δυστυχώς ευρισκόμαστε ακόμη εις την αρχή του δράματός μας, ότι δεν συνειδητοποιούμε ακόμη και σήμερα όχι μόνον τις πραγματικές αιτίες, τι σημαίνουν και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, αλλά ακόμη και εν συνεχεία και πόσα χειρότερα μας περιμένουν. Οι Πολιτικοί μας και τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ όμως όλα αυτά τα γνωρίζουν, διότι αυτοί πρωτίστως και επι δεκαετίες ευθύνονται για αυτά. Ο Λαός όμως, όπως επανειλημμένως έχω τονίσει, δεν τα αισθάνεται ακόμη βαθιά, δεν τα συνειδητοποιεί, εξαιτίας της αστείρευτης πλύσης εγκεφάλου που υφίσταται επι δεκαετίες, της συστηματικής δηλητηριώδους προπαγάνδας αποπροσανατολισμού από τις τεράστιες και ολέθριες ευθύνες του Πολιτικού Συστήματος, ο Εφιάλτης της Ελλάδος.

Σκύβαλα, ανάξιοι, αναξιόπιστοι, αχρείοι, απεχθείς, απάνθρωποι, εμετικοί, καιροσκόποι, μισαλλόδοξοι, πατριδοκάπηλοι άλωσαν, μόλυναν και διέφθειραν όλο τον δημόσιο βίο της χώρας μας, και υπέταξαν τους πολίτες σε μία επικίνδυνη και θανατηφόρο παραίσθηση που εδράζεται εις την ολική αποποίηση και κατάλυση όλων των Αρχών και Αξιών, των παραδόσεων και συμβόλων του Έθνους, της Ιστορίας και Πίστης των Ελλήνων, και οδήγησαν την Πατρίδα μας εις τον κατήφορο, την καταστροφή και εθνική ταπείνωση της Ελλάδος και του Λαού της. Εκ του λόγων αυτών ο Λαός δεν διαισθάνεται, δεν συνειδητοποιεί ούτε τους κινδύνους, αλλά ούτε και τι ακόμη και χειρότερα τον περιμένει. Και ενώ επιδεινώνεται η όλη κατάσταση εντός της χώρας μας, αλλά και εις τον περίγυρό της και διεθνώς, ο Λαός συνεχίζει να τυρβάζει αδιάφορος σε όλα, έτσι εξηγείται η απραξία του, η αδιαφορία του, αλλά και η λιποθυμία του.

Όμως όταν ο εξαπατημένος και προδομένος Λαός μας φθάσει αναπόφευκτα και εις τον πάτο ενός πολύ βαθιού πηγαδιού, τότε μόνο μέσα από το σκοτάδι θα κοιτάζει προς τα επάνω και θα βλέπει το φως του ηλίου, τότε εκ της θέσεως του βαθιού πηγαδιού και μόνον θα αναλογίζεται όχι τις ευθύνες των Πολιτικών, αλλά κυρίως τις δικές του, τα δικά του λάθη, τις δικές του λανθασμένες επιλογές και ευθύνες. Ότι με την αμάθειά του ο Λαός υπέκυπτε επι δεκαετίες σε ένα πολιτικο-κομματικό σύστημα το οποίο παράγει μόνο μια άκρως αποπνικτική δυσωδία που καταστρέφει και αυτόν αλλά και την Πατρίδα μας.
Δυστυχώς, όλες αυτές οι τραγικές και αντίξοες συνθήκες οδηγούνε αναπόφευκτα και εις την απώλεια της ελπίδας, η οποία δημιουργεί ένα μεγάλο κενό εις την ζωή των ανθρώπων. Όμως δεν πρέπει ποτέ να διαγράφουμε την ελπίδα από την σκέψη μας. Διότι η ελπίδα ξέρει να ξαναγεννιέται.
Τότε μόνον νοσταλγώντας το φως του ηλίου, ο Λαός θα κάνει τις δικές του και μόνον προσπάθειες, τον δικό του αγώνα, για να αναρριχηθεί από τον πάτο και το σκοτάδι του βαθιού πηγαδιού, με δικές του και μόνον δυνάμεις προς την δύσκολη, επίπονη και ανηφορική έξοδο του πηγαδιού, όμως για ένα νέο ελπιδοφόρο και δημιουργικό ξεκίνημα υπό το φως του ηλίου το οποίο εφεξής θα ασπάζεται και θα σέβεται ως κόρη οφθαλμού μετά την μεγάλη και τόσο επώδυνη τραγωδία του.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Λαός μας μετά την μεγάλη δοκιμασία και ταπείνωση που υπέστη, διδασκόμενος θα ενστερνίζεται εις το μέλλον απλές, αλλά πολύ μεγάλες, διαχρονικές και αναλλοίωτες αλήθειες, όπως τα λόγια του Ρήγα Φεραίου: «τους δούλους δεν τους παρασκευάζει μόνο το δόρυ του κατακτητή, αλλά και των καταδυναστευομένων η αμάθεια». Και τουτέστιν, κάτι το οποίο τις τελευταίες δεκαετίες κατέστη άγνωστο εις εμάς τους Έλληνες είναι, ότι η γνώση είναι χρυσός, η δε εθνική συνείδηση είναι η υπέρτατη και θεμελιώδης αρχή όλων των εννοιών, Αξιών και Αρχών, η πρωτοπόρος δύναμης και οδηγός για την δημιουργία, το έργο, το θαύμα, αλλά και όλως απαραίτητη και ανεκτίμητη η ευθύνη, η αγάπη και αλληλεγγύη κάθε ανθρώπου, να βοηθάει και να ανεβάζει ο ένας τον άλλον, και να συνεισφέρει ανιδιοτελώς εις το κοινωνικό σύνολο, την Πατρίδα και την ανθρωπότητα.

Γεώργιος Εμ.Δημητράκης
Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού Νομού Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία εις την Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά εις την Αθήνα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Το αθρο αυτο δειχνει ολη την πραγατικοτητα των μεταπολιτευτικων ανικανων και αχρηστων πολιτικων ηγετων που επιλλεγαμε για χρονια να μας διοικουν και αυτοι μας οδηγουσαν στην καταστροφη και στην Εθνικη προσβολη.Οι κομμουνισται οτι δεν πετυχαν με τα οπλα κατα την διαρκεια του συμμοριτοπολεμου το πετυχαν με την ανικανη και αχρηστη πολιτικη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τελικα οδηγησαν το 3% των κομμουνιστων στην εξουσια για να ολοκληρωσουν την υποσχεσιν των οσον αφορα την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Αυτοι δεν φευγουν απο την εξουσια οταν αυτην ανελαβαν με ποσοστα 3% και οταν ακομη δεν ειχαν τοτε με διασυνδεσεις που εχουν σημερα.Σκληρο αλλα αυτη ειναι η ταπεινη γνωμη μου.Το χειροτερο ομως ειναι οτι αυτος ο Λαος δεν εχει ακομη καταλαβη οτι η ενοχη του ΤΣΙΠΡΑ δεν ειναι ενοχη αλλα νικη η δε ενοχη ανηκει στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που προδοσαν τα πιστευω του Ελληνικου Λαου και τον οδηγησαν σε φτωχευση ταπεινωση και χρεοκοπια,σε αυτοκτονιες και μνημονια και ο Λαος αυτος παρα τη συμφορα εξακολουθει να στηριζει αυτα τα καταστρεπικα κομματα που δεν μπορει να περιμνενει κατι καλο εκτος απο χειροτερα.Οταν εχεις ανθρωπους σαν τον ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΝΔΙΑ Κεκιλια και παρομοιους σε τι λοιπον διαφερει ο κομμουνισμος;Μονο με εθνικο ηγετη μπορουν ολα να διορθωθουν και αυτα τα κομματα να καταγραφουν στην ιστορια ως η καταστροφη της Ελλαδος.

 2. Την τελευταια δεκατια εχει κορυφωθει η επιθεση που δεχεται ο Ελληνας για να απαξιωθει παντου .Οι ιδιοι οι κυβερνωντες αρχισαν την επιθεση διεθνως.Βαπτισαν τον Ελληνα τεμπελη μιζαδορο λουφατζη και γενικα σκαλες κατωτερο απο τους αλλους ευρωπαιους .Αυτη ηταν η συνεχεια της προσπαθειας που κανουν διαφοροι κυκλοι εδω και εναν αιωνα τουλαχιστον στο να χαρακτηριζουν τους Ελληνες ως ενα αχταρμα που δεν εχουν σχεση με τους προγονους τους..ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ?ΓΙΑ Αρχαιους Αιγυπτιους δεν ακούω; για αρχαιους Ινδους ούτε, για αρχαιους Κινεζους ουτε Για ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΈΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΜΜΊΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΊΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. Η Αληθεια ειναι οτι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ…ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .
  https://aeon.co/ideas/dont-let-the-rise-of-europe-steal-world-history
  ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ.ΈΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΈΣΑΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΣΑΙ.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΌ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΌΤΑΝ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝΤΡΟ . Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΑΙΏΝΙΑ. ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙ.. ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ μεσα απο την ψυχή μου. Να σηκώσουμε ανάστημα να γίνουμε όλη μια γροθιά και να σώσουμε αυτή την πατρίδα ,που ο Θεος μας εμπιστεύτηκε ,απο την κόπρο του Αυγεία .ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει .ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ …ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ…ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ……ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ .. Η ΜΝΗΣΙΚΑΚΊΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΎΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ…
  Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ..Η ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ/ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ … ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ..Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΕΤΗΡΊΔΕΣ..ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ .ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ  ΓΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΎΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ .
  ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ..ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ..
  https://www.sciencemag.org/news/2017/08/greeks-really-do-have-near-mythical-origins-ancient-dna-reveals

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμός 6,5 Ρίχτερ κοντά στα σύνορα Γουατεμάλας – Μεξικού

Τοσο δημοκρατια αυτη η Νεα Ταξη Πραγματων ρε παιδι μου..