Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:23 - 25/04/2023

Η Παραβολή Του Θεού, πέρα από την πλύση εγκεφάλου…. Μεγίστες Προσευχές….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Παραβολή Του Θεού, πέρα από την πλύση εγκεφάλου…. Μεγίστες Προσευχές….

Όποιος και εάν είσαι, ό,τι και εάν είσαι, ό,τι και εάν νομίζεις ό,τι είσαι, ό,τι και εάν θέλεις να είσαι τα γεγονότα δεν αλλοιώνονται, επειδή ανεξάρτητα από όλα αυτά όπου προαναφέρονται ότι είσαι ή θέλεις να είσαι ή δήθεν είσαι, οι πράξεις σου και οι πράξεις ή απραξίες ή αντιπραξίες εσένα και του συνόλου των ανθρώπων οδηγούν σε μία δυναμική Αντιεκκλησία.

Η υπεράνοστη ψυχή τε και πνεύματι Λαγκράντ, το γνωρίζει και η ίδια, δήλωσε ότι τον ερχόμενον Οκτώμβριον θα εξεταστεί η κατάργηση του μετρητού χρήματος και η αντικατάσταση του με ψηφιακόν νόμισμαν ήτοι ψευδονόμισμα. Η Κίνα δημοσίευσε ήδη το ψηφιακόν ψευδονόμισμα γουάν, οι Η.Π.Α. ανακοίνωσαν το ψηφιακόν ψευδονόμισμα τύποις κρυπτονόμισμα = ψευδοκρυπτονόμισμα φανεροψευδονόμισμα GDP = God Deep Pin εις το οποίον συμμετέχουν και χώρες του αντίμαχου BRICS όπως η Κίνα, η Ινδία και η Βραζιλία, αυτόν γίνεται επειδή οι άνθρωποι εισίν ανόητοι, αδιάφοροι και ηλίθιοι εξ’ υπαιτιότητος των μεν και εξ’ συμφέροντος και εξ’ ανάγκης και εκ προβλημάτων έλλειψης χρήματος και εξ’ ανάγκης διατήρησης του χρήματος και πλούτου και αύξησης των και γενικότερης καθημερινής λεπτομερής με τρισεκατομμύρια φάσματα πλύσης εγκεφάλου, εάν νομίζεις ότι δεν είσαι θύμα και θύτης πλύσης εγκεφάλου σε εσένα και άλλους πλανήσαι πλάνην οικτράν, βλαβεράν, αισχράν, βλάσφημην, ασελγήν και τυφοδαιμονικήν.

Βλέπουμε λοιπόν να υπάρχουν τα μεν και δε στρατόπεδα και συνάμα μέλη του οιουνδήποτε μεν στρατόπεδου εντός του δε στρατόπεδου. Π.χ. η Κίνα σε BRICS με ηγεμονίσσα ασπούμε την Ρωσσία, σε GDP με ηγεμόνισσα ασπούμε τας Η.Π.Α. και με ενχώριον ψηφιακόν ψευδογουάν, τρία σε έναν, τρεις βατράχοι όπως της Αποκάλυψης σε παρααντιπαραβολήν.

Τι δεν νοείς; Ότι τα τρία εν λόγω χρήματα και το ψηφιακόν εβροευρώ που έρχεται είναι έναν και ύστερα παναφρικάνικον, πανασιατικόν, παννοτιαμερικάνικον, παναυστραλιανόν ψηφιακόν = ψοφιακόν [ίδια ρίζα ίδιον νόημαν] ψευδονόμισμα ενώνονται εις έναν ενιαίον ψοφονόμισμαν; Μα τόσον μάπας είσαι; Ή θέλεις να είσαι μάπας; Χείριστον το να θέλεις να είσαι μάπας από το να είσαι μάπας διότι εις τον γνήσιον μάπα υφίσταται και κρίνεται το κατά βαθμηδόν ακαταλόγιστον λόγω βλακείας….

Το να εθελοτυφλείς δεν σου εξασφαλίζει το ακαταλόγιστον αλλά αντιθέτως το υπερκαταλογιστικόν και δη το υπερκαυστικόν υπερκαταλογιστικόν, έχε το υπόψιν, θα σου το ειπώ με μία Ελληνοβυζαντινή παροιμία: εάν σε τρέχει ο βασιλέας τρέξε εάν σε τρέχει Ο Θεός κάθισε! Λοιπόν, πρέπει να τρέξεις να μην σε συλλάβει ο υπερβασιλέας μαμωνάς Αντίχριστος και συνάμα να καθίσεις να παραδεκτείς τα σφάλματα σου με Μετάνοια ενώπιον Του Θεού, εάν τηρείς τα αντίστροφα, θα λάβεις τα αντίστροφα κατά πάσαν ρήτραν !

Όποιος και εάν είσαι, ό,τι θρησκεία ή αθρησκεία και εάν είσαι Πιστός ή κοπαδός ή πλανεμένος ή πλάνος, ή αληθόσεβος ή ασελγής, ή ειλικρινής ή ψεύτης ή αμφιβάλλων, δεν έχει σημασία. Τα χρήματα ήτοι τα ψευδοχρήματα οδηγούν εις την ίδιαν Πλατείαν και την Πλαταιάν Οδόν της απώλειας. Ο Θάνατος έτη, νειάτα, θρησκεία, κάλλος, πλούτη, δεν κυττά! Είναι δι’ όλους ο ίδιος…. Καταργεί τα πάντα, καταργεί όσα έχει εξουσίαν να καταργεί και η εξουσία παραχωρείται εκ γενετής και εκ πράξεων, προτιμήσεων και Τιμής Ένεκεν Πίστεως…. Συνάμα και να μην πιστεύεις σε καμμία θρησκεία και να μην είσαι Χριστιανός, τα παγκόσμια ενωμένα ψευδονομίσματα καταργούν το Απαραχώρητον Παραχωρημένον, ποίον είναι τούτον;

Το Απαραχώρητον Παραχωρημένον είναι η εκ γενετής Ελευθερία σου! Ο Θεός απαιτεί ή και νουθετεί να είσαι δούλος Του, αλλά ουδέποτε το σε εκβίασε με το ζόρι, εάν θέλεις. Ο Αντίχριστος πρόκειται με το ζόρι να σε κάνει δούλον του. Έστω και εάν δεν θέλεις να είσαι δούλος Θεού μην γίνεις δούλος Διαβόλου κατά ελεύθέραν βούλησιν ή υπό εξαναγκασμόν, εάν θέλεις, ιδική σου επιλογή. Πάντως θα εκτιμηθεί η περισσότερον από την συναινετική υποδούλωση σου εις το Σύνστημα μαμωνά Αντίχριστου ή εκ διαμέτρου ουδετερότητα σου μεταξύ Θεού και Διαβόλου!

Αυτόν όμως διά να επιτευκτεί πρέπει να μην δεκτείς τον εξαναγκασμόν άμεσα και έμμεσα διά ψηφιοποίηση = ψοφοποίηση σου εις Τον μεν ή τον δε, Ο Μεν ήδη δεν σου το έκαμε και ουδέποτε το έκαμε, ο δε το τάζει εξ’ αρχής και εξ’ υπαρχής, συνεπώς, έστω και εάν δεν θέλεις Τον Θεόν, επειδή δεν σε εξαναγκάζει δεν είναι εχθρός, ενώ ο δε σε εξαναγκάζει προς το ζην, με χάραγμα ψοφοποίησης, συνεπώς ούτος ο εχθρός σου!

Έχεις δύο διδασκάλους εις το Δημοτικόν Σχολείον ή και εις τον κόσμον και τα συνστήματα των Δήμων. Ο μεν απαιτεί την μεν εργασία αλλά δεν σε εξαναγκάζει ούτε σε αποβάλλει από την τάξην και το σχολείον ούτε από την προοπτική οιασδήποτε Μετάνοιας εις το μέλλον προς οίαν κατεύθυνση εκ των τεσσάρων ήτοι αγαθής, κακής, ουδέτερης και ανάμεικτης. Ο δε σε εξαναγκάζει με αποβολή, καταδίωξη, δέρσιμον, φόνον, καταδίκην, κτηνοποίηση, παρότι κανένα μάθημα εκ των δύο διδασκάλων δεν σ’ αρέσει, Ο Μεν σέβεται την ελευθερία σου ο δε βιάζει και καταβιάζει την Ελευθερία σου! Πρέπει να είσαι πολύ μάπας ή πολύ χαμένος διά να μην το εννοήσεις !

Συνάμα ώδε έχεις και την εύνοια Του Διδασκάλου Θεού, εάν δεν υποταχθείς με ελεύθερη βούληση εις τον δε διδάσκαλον σου παραχωρεί άφεσιν αμαρτιών και σε βαθμολογεί με υπεράριστα, όλα αυτά κατά τα 3,5 έτη, όχι πριν ή και ολιγότερον πριν…. Διότι Ο Μεν Διδάσκαλος διδάσκει ότι η ελευθερία είναι ανώτερη από την διά βίας καλύτερην τάξην….

Πρόσεξε την Προσευχήν:

Πάτερ ἡμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς,

ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά σου·

ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου·

γενηθήτω τ θέλημά σου

ς ν οραν κα π τς γς·

τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον·

καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήματα ἡμῶν, ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν·

καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν, ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ,

ὅτι σοῦ ἐστιν ἡ βασιλεία καὶ ἡ δύναμις καὶ ἡ δόξα εἰς τοὺς αἰῶνας·

ἀμήν.

ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά σου·

ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου·

γενηθήτω τ θέλημά σου

ς ν οραν κα π τς γς·

Εύχεται Ο Χριστός δεν επιβάλλει!

Δεν σου λέγει να ανεβείς εις τον Ουρανόν, σου λέγει να κατεβάσεις τον Ουρανόν, την αδιαμφισβήτητη Τάξη Αλήθειας του Ουρανού επί της γης, η ανάβαση εις τον Ουρανόν είναι η ταυτόχρονη κατάβαση του Ουρανού επί της γης. Να διατί λέγει πολλοί πρώτοι θα είναι έσχατοι, ουχί όλοι, διότι ισχύει και ώδε αι Τετραπιθανότηται: α] οι πρώτοι μεταθάνατον πρώτοι β] οι πρώτοι μετά θάνατον έσχατοι γ] οι πρώτοι μετά θάνατον εις το ενδιάμεσον κάπου δ] και το ανάμεικτον αυτών, έτι δε και εάν υπάρχει διά κάποιους ανυπαξία, σε αυτήν μετά θάνατον, αλλά τούτον θέλει περαιτέρω επεξήγηση, πρέπει να το παρακαλέσεις.

α] οι έσχατοι μεταθάνατον πρώτοι β] οι έσχατοι μετά θάνατον έσχατοι γ] οι έσχατοι μετά θάνατον εις το ενδιάμεσον κάπου δ] και το ανάμεικτον αυτών, έτι δε και εάν υπάρχει διά κάποιους ανυπαξία, σε αυτήν μετά θάνατον, αλλά τούτον θέλει περαιτέρω επεξήγηση, πρέπει να το παρακαλέσεις.

Αι ανωτέρω Τετραπιθανότηται σε σχέση με το ανύπαρκτον, η Τετραπιθανότητα όπου αναφέραμε παλαιότερα περί των διαφορών όλων των τυπικών και άτυπων θρησκειών-αθρησκειών αίτινες 4:

Α] αποθάνεις και παραμένεις νεκρός αιωνίως και δεν υπάρχει τίποτε άλλον ούτε ψυχή ή δανεική η ψυχή η οποία έφυγε β] αποθαίνεις και επανενσαρκώνεσαι γ] αποθαίνεις και καταλήγεις εν Παραδείσω άμεσα ως Άγιος ή έστω μετά από Την Κρίσιν δ] αποθαίνεις και καταλήγεις εις την Κόλλαση. Αυταί αι 4 Παραμέτροι διά την μεταθάνατον κατάταστασιν ανθρώπων παντός Σύμπαντος και άλλων όντων, όλαι δυναταί παρά Θεού και ασχέτως χρόνου διαρκείας της κάθε μίας είτε αιωνίως είτε μη και βάσει βουλήσεως Θεού ή Αυτόματης Υπερβουλήσεως Άγνωστης [ή Γνωστής Δυνάμεως.

ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά σου·

ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου·

γενηθήτω τ θέλημά σου

ς ν οραν κα π τς γς·

Τα όμοια 60ο αλληλοεισερχόμενα Τρίγωνα αυτά συμβολίζουν, ήτοι κατεβαίνει Ο Θεός ή Ουρανός επί της γης και ανεβαίνει ο άνθρωπος ψυχή εις Τον Θεόν Ουρανόν. Όταν Ο Ιησούς θεράπευσε μία γυναίκα αυτή του είπε με έσωσες Κύριε και Αυτός της απάντησε: η πίστη σου σε έσωσε! Δηλαδή δεν έγινε διά της βίας η Θεραπεία αλλά με ελεύθερην βούλησιν, θέλησιν και πίστιν της γυναικός.

Κατεβάζοντας τον Ουρανόν ανεβαίνεις…..

Ανεβαίνοντας κατεβάζεις έντοσθεν σου και πέριξ σου και εις τους πέριξ τον Ουρανόν….

Διότι ο Ουρανός είναι Άπειρος και πρέπει να τον συνάξεις και κατεβάσεις έντοσθεν σου, όπως κατεβάζεις έναν πρόγραμμα ή το διαδίκτυον που απλώνεται σε όλην την γην έντοσθεν του ηλεκτρονικού υπολογιστού σου. Ο δε Αντίχριστος μάχεται να κατεβάζει όλον το λογισμικόν του επίσης έντοσθεν σου, συνεπώς βλέπεις πώς όλα και από οποιονδήποτε ο Δρόμος είναι ο ίδιος….

Ο Ιακώβ εις το περίφημον όραμαν του είδε τους Αγγέλους να ανεβοκατεβαίνουν εις την γην διά τινής κλίμακος. Αυτόν σημαίνει ότι έρχονται εις την γην και ανεβαίνουν εις τους Ουρανούς, αλλά συνάμα ότι φέρνουν ό,τι ενστερνίζονται, ήτοι Τον Ουρανόν επί γης και την αγίαν γην ήτοι τους Φιλόθεους και τες ψυχές τους εις Τον Ουρανόν.

Τα δύο αλληλοεισερχόμενα Τρίγωνα 60ο είναι Ο Θεός προς τον άνθρωπον και ο άνθρωπος προς Τον Θεόν με αμοιβαία αγάπη και σέβας από τον καθένα προς τον καθένα βάσει δίκαιας θέσης, δίκαιας δύναμης, δίκαιας αγιότητος, ήτοι σέβας Του Πατέρα προς τα παιδιά-τέκνα και σέβας των παιδιών-τέκνων προς Τον Πατέρα τους!

Συνάμα όμως είναι και Ο Παράκλητος, Ο Βασιλεύ Ουράνιος, Το Πνεύμα Της Αληθείας!

Η σύνθεση λοιπόν του αλληλοεισερχόμενου Τριγώνου ήτοι Εξάλφας ή και Άστρου του Δαυΐδ [και όχι του Σολομώντος όπως λένε κάποιοι εσκεμμένως διά να περάσουν άλλα μηνύματα, παρότι Δαυΐδ και Σολομών πατήρ και υιός] δεν είναι δυαδική ήτοι μονοδιάστατη ή δυσδιάστατη αλλά όπως πάντοτε τρισδιάστατη, κατά συνέπεια η Εξάλφα αυτή είναι Τριττή: α] άνω κάτω Εξάλφα β] εμπρός οπίσω Εξάφλα γ] δεξιά αριστερά Εξάλφα και δ] το τρισδιάστατον προσυνενωμένον σύνολον αυτών, δύναστε να το φανταστείτε;

Ήτοι Πατήρ και άνθρωπος, Υιός και άνθρωπος, Αγίω Πνεύματι Αληθείας Παράκλητος και Άνθρωπος. Ας ιδούμεν την προσευχήν του Αγίου Ιωαννίκιου:

λπίς μου Πατήρ, καταφυγή μου Υός, σκέπη μου τ Πνεμα τ γιον, Τρις γία, δόξα σοι.

Τν πσαν λπίδα μου ες σ νατίθημι, Μτερ το Θεο· φύλαξόν με π τν σκέπην σου.

Προσυνταυτόχρονα επειδή Το Καθένα από Τα Τρία Πρόσωπα Το Άλλον ως Προομοούσια η Εξαπιθανότητα όπως εις την Αριθμολογία με τους 6 αναγραμματισμούς όπου υπάρχουν:

λπίς μου Πατήρ, καταφυγή μου Υός, σκέπη μου τ Πνεμα τ γιον, Τρις γία, δόξα σοι.

λπίς μου Πατήρ, καταφυγή μου τ Πνεμα τ γιον, σκέπη μου Υός, Τρις γία, δόξα σοι.

λπίς μου Υός, καταφυγή μου Πατήρ, σκέπη μου τ Πνεμα τ γιον, Τρις γία, δόξα σοι.

λπίς μου Υός, καταφυγή μου τ Πνεμα τ γιον, σκέπη μου Πατήρ, Τρις γία, δόξα σοι.

λπίς μου τ Πνεμα τ γιον, καταφυγή μου Πατήρ, σκέπη μου Υός, Τρις γία, δόξα σοι.

λπίς μου τ Πνεμα τ γιον, καταφυγή μου Υός, σκέπη μου ὁ Πατήρ, Τρις γία, δόξα σοι.

Αυτή είναι η Μεγίστη Συνδυαστική Προσευχή με 36 συνδυασμούς =360ο  κατά σειράν εδαφίου-στίχου….

123+132+213+231+312+321=1332 = εκ μεταφοράς όπως ισχύει πάντοτε του πρώτου αριθμού με τον τέταρτον σε τετραψήφιον ή και τετράριθμον = 333 = 9.

Νομίζεται ότι Ο Προαιώνιος Μαθηματικός Νόμος της Εκμεταφοράς [Εκμεταφοράς Συνψηφισμού-Συναριθμισμού] δεν ισχύει; Τα Μαθηματικά διά Νόμου του αυτού σας διαψεύδουν:

1332Χ6=7992, ο πρώτος 7 σε πρόσθεση με τον τέταρτον 2 = 9 όπως και οι δύο ενδιάμεσοι και όπως το 1 με το 2 = 3 ήτοι όμοιον με τους δύο ενδιάμεσους του 1332 [33].

Και περαιτέρω 1332Χ36=47952, ώδε έχουμε έναν 9 ίσης απόστασης ποσού αριθμού εκ των 5 ήτοι ο τρίτος κατά σειρά αριθμός εκ δεξιών και εξ’ ευωνύμων μετρούμενος. Ο πρώτος = 4 με τον τέταρτον = 5 = 9 και ο δεύτερος = 7 με τον πέμπτον = 2 = 9 ήτοι τρία 9 = 999.

333=9, 999=27=9 και μεταξύ άλλων ο 27 ήτοι 2 είναι ο πέμπτος και ο 7 ο δεύτερος.

Ήτοι 2+5=7 και 5+2=7 = 77 και 14, αυτοί οι δύο αριθμοί συμβολικότατοι, αναφερόμένοι εκ Χριστού σε Ευαγγέλιον και Αποκάλυψη και ο 77 και από Λαμέχ εις την Γένεση ως εκδίκηση αντί διά συγχώρεση φορές όπως είπε Ο Χριστός. Συνάμα 0 14 οι γενεές τρεις φορές από Αυραάμ εώς Χριστού = 42 γενεαί.

1332 = 1+2=3 και 21 και αναγραμματιστί 12 και 21+12=33 όπως το ενδιάμεσον 33 του 1332. Εμπεριέχει το 13 ο 1332, το 31, το 33, το 32, το 23.

Όλοι οι συδυασμοί σε δυάδες του 1332: 12+13+21+23+31+32+33=165

Και επειδή εμπεριέχει δύο τριάρια όλοι οι συνδυασμοί με το δεύτερον τρία:

13+23+31+32+33=132

165+132=297 [ήδη εάν παρακολουθήσατε τα προηγούμενα άρθρα 0 165 και 132 σημαντικοί ενώ ο 132 η βάση τριών αριθμών του 1332 σε επανάληψη του 3] = 18 = 9 [συνέπεια του 9 όπως και 99 και 999 ή και 1+8=9.

1332=9!

297+12 [το οποίον προηγουμένως εξηγήσαμε διατί παραλείπουμε σε επανάληψη δεύτερης φοράς] =309=12=3 = η βάση πολλαπασιασμού του 9….

Ενώ οι συνδυασμοί εις την Μεγίστη Προσευχή είναι 6 και αναφέρεται σε Τρία Πρόσωπα Ομοούσια Θεού ήτοι 6Χ3=18 [=9]….

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Το ότι έρχεσαι όταν σε χρειάζομαι Παναγιώτη είναι τουλάχιστον παρήγορο..πρέπει κάπως να βαστάει σ ευχαριστώ

 2. ΑΠΛΥΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗΣ 04/25/2023 @ 7:35 ΜΜ

  Πάει χάλασε ο κόσμος και γεμίσαμε με αιρετικούς αντιεκκλησιαστές που μας μιλάνε για κάποιον Ερμή Τρισμέγιστο και για κάποιον Κρίσνα. Γεμίσαμε αιρετικούς Αντίχριστους Αντιεκκλησιαστές, που σταυρώνουν τον Εαυτό τούς. Πάλι καλά που υπάρχουμε και εμείς οι γνήσιοι άπλυτοι ελληνοορθόδοξοι αρχαίοι Έλληνες εκκλησιαστές εθνικιστές, που δεν έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου από τους ηλίθιους.

 3. το Θέλημα Του ειναι όσο μπορείς να αντέξεις, διοτι ξερει πόσο και μεχρι που αντ’εχεις εδώ κάτω .. καθώς ξέρει και απο που “μπάζουμε”.. μπαζω .. βιβάζω.. βιβαζω=ἀνεβάζω,ἐξυψώνω

  Και νυν και Αει και εις τους Αιώνας των Αιωνων. Αμήν.

 4. ΠάνοςΓέριμου 04/26/2023 @ 12:48 ΠΜ

  ΑΔΟΥ μου, Ο Θεός μαζύν σου!

 5. ΠάνοςΓέριμου 04/26/2023 @ 12:49 ΠΜ

  ΑΑΑΑ, το σκέπτομαι ότι πολλοί δεν άντεξαν, επειδή όμως μάλλον είχαν αμαρτίες και τους άφησε, απαντάω σε προσεχές άρθρον, που δεν ήταν αφορμή το σχόλιον σου, Ο Θεός μαζύν σου !

 6. ΠάνοςΓέριμου 04/26/2023 @ 12:50 ΠΜ

  ΑΠΛΥΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗΣ, ήταν και ο Ερμής ο Τρισμέγιστος αρχαίος, ήταν , τώρα τι είναι δεν ξέρω. Ο Θεός μαζύν σου !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*