19:53 - 18/02/2020

Η «ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ» ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΟΖ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ!

Γράφει ο Πέτρος Μώκος

ΟΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΟΖ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΙΒΥΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΟΗΕ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΝΟΜΙΜΟ!

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, όποια χώρα έχει αντίρρηση στις συντεταγμένες για ΑΟΖ που κατέθεσε κάποια άλλη χώρα στον ΟΗΕ, πρέπει εντός 40 ημερών να καταθέσει τις συντεταγμένες για τη δική της ΑΟΖ.

Όπως αυτή αντιλαμβάνεται την ΑΟΖ της.
Σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται την…ΑΟΖ που κατατέθηκε.

Οι 40 μέρες πέρασαν από την ημέρα που η Τουρκία κατέθεσε τις δικές της συντεταγμένες για ΑΟΖ με τη Λιβύη και ο Μητσοτάκης δεν κατέθεσε αντίρρηση.

Που σημαίνει ότι συμφωνεί με αυτή την οριοθέτηση ΑΟΖ της Τουρκίας.

Η …αναγνώριση όμως μιας τέτοιας ΑΟΖ είναι εθνική προδοσία.
Και μπορεί ο Μητσοτάκης να ισχυριστεί ότι …δεν γνώριζε, …δεν ήξερε, …δεν τον ενημέρωσαν ή οτιδήποτε άλλο.

τίτλος: δικός μας

Θα τον ενημερώσω εγώ όμως ότι η …άγνοια προσφέρει ελαφρυντικά σε μια ενδεχόμενη δίκη, αλλά όμως η εθνική προδοσία παραμένει.

Και η εθνική προδοσία είναι εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας, με ποινή ισόβιας κάθειρξης αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.

Επίσης, η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
Αυτό, σημειώστε το.

Και μπορεί να μην περιμένω κάτι από το νυν κυβερνητικό μας σύστημα, από την κλίκα που τώρα μας κυβερνάει, αλλά, όπως έγραψα, η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται.

indobserver.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. 300 LINATSES EKI MESA TOUMPEKI

  2. ΣΕ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!! ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ…ΜΑΚΔΟΝΙΚΟ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ… ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ

  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 02/18/2020 @ 18 Φεβρουαρίου, 2020 11:03 μμ

    Άμα φάς τήν βιλιάν βούρα φκάρτην! Σού μένει η μάκκα τού πούστη καί άς λές τόν μή Έλλην Μητσοτάκη ώς προδότη επειδή δέν έφερε αντίρρηση σέ 40 ημέρες στόν ΟΗΕ γιά τήν ψευδοαόζ. Άμα έναν έθνος δέν μπορεί νά απαλλαγεί τούς προδότες τού είναι κατανοητόν άμα τούς ψηφίζει όμως είναι άξιον τής κακομοιρίας τού! Έπεται τό Αληθινόν Ρωμαίικον!

  4. Τι λένε ρε παιδιά,το ήξερα εγώ ένας απλός πολίτης και δεν το ήξεραν αυτοί με τόσους συμβούλους από δίπλα; Αλλά αν έχεις έναν Ροζάκη ως σύμβουλο,που θέλει να δώσει το μισό Αιγαίο στους Τούρκους τι περιμένεις;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*