Η λίστα με τα νέα (;) μέτρα!

Η λίστα με τα νέα (;) μέτρα!

Σχόλιο: Πριν στεγνώσει το μελάνι, από τα προηγούμενα μέτρα, το ewg μας στέλνει τα καινούρια.Ας τα λουστούμε…

EWG

Τον οδικό χάρτη με τα νέα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση πριν τις γιορτές για να έρθει στη χώρα η υποδόση του 1 δισ. ευρώ, καθορίζει το απόγευμα σήμερα το Euroworking Group που συνεδριάζει στις Βρυξέλλες, με την συμμετοχή του αναπληρωτοή υπουργού Οικονομικών κυρίου Γιώργου Χουλιαράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη λίστα αυτή θα εξαιρεθεί το Ασφαλιστικό που μετατίθεται για Ιανουάριο, μαζί με την πρώτη αξιολόγηση.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη λίστα των προπαιτουμένων θα περιληφθεί ένα μικρό φορολογικό «πακέτο» που θα αφορά περιορισμένες παρεμβάσεις για τα εισοδήματα του 2015 που θα δηλωθούν τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο του 2016. Θα περιλαμβάνει μόνον τις αλλαγές στους φόρους των αγροτών (ενδεχομένως και στα ενοίκια του 2015) αλλά και κίνητρα για την χρήση πλαστικού χρήματος. Παράλληλα θα κλείσει και το ζήτημα της νέας ΓΓΔΕ.

Ωστόσο το βασικό ανοικτό μέτωπο του β΄πακέτου είναι τα κόκκινα δάνεια που μεταφέρθηκαν χρονικά από το α΄πακέτο και πρέπει να νομοθετηθούν μέσα στον Δεκέμβριο.

Επίσης προβλέπεται παρέμβαση στο νέο μισθολόγιο στο δημόσιο, το νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και οι «εργαλειοθήκες» του ΟΟΣΑ που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν το ωράριο λειτουργίας καταστημάτων τις Κυριακές αλλά και τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα αποτελούν μία πολύ δύσκολη – πολιτικά – παρέμβαση με βάση την … κακή εμπειρία προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ένα άλλο μέτωπο του 2ου πακέτου είναι τα μεγάλα έργα του ΕΣΠΑ. Η κυβέρνηση δεσμεύθηκε να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις που απαιτούνται για την εξάλειψη των καθυστερήσεων σε σημαντικά έργα (συμπεριλαμβανομένου του μετρό, των αυτοκινητόδρομων και έργων περιβάλλοντος) που συγχρηματοδοτούνται από την ΕΕ και την ΕΤΕπ.

Αναλυτικότερα, η λίστα περιλαμβάνει:

1. Τις παρεμβάσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα που προβλέπονται στο Μνημόνιο για τον Δεκέμβριο.

2. Τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων.

3. Την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ.

4. Το ζήτημα των δημοπρασιών ηλεκτρικής ισχύος (ΝΟΜΕ), μέσω των οποίων η ΔΕΗ θα πρέπει να μειώσει το μερίδιό της στη λιανική και χονδρική αγορά κατά 25% μέχρι το 2018 και κατά 50% μέχρι το 2020.

5. Την ψήφιση του νέου ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο.

6. Την δημιουργία της ομάδας δράσης που θα αναλάβει να διαμορφώσει το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

7.Την δημιουργία της νέας γραμματείας εσόδων που θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη.

8. Την έκδοση υπουργικής απόφασης για την εφαρμογή του clawback στα νοσοκομεία.

9. Την προς τα κάτω αναθεώρηση των τιμών των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων ώστε να ευθυγραμμιστούν οι δαπάνες στα επίπεδα του clawback.

10. Την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που προτείνει ο ΟΟΣΑ μέσω των δύο εργαλειοθηκών του για τις αγορές προϊόντων (καύσιμα, ποτά).

11. Μέτρα για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου.

 

newmoney.gr

Loading...

One thought on “Η λίστα με τα νέα (;) μέτρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *