22:23 - 26/01/2021

Η Κυβέρνηση εφαρμόζει βασικές αρχές Μαρξισμού – Λενινισμού

Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Εφαρμόζοντας και η Νέα Δημοκρατία την Συμφωνία των Παρισίων, σύμφωνα με την οποία πριν την δημιουργία της Παγκοσμίου Κυβερνήσεως όλα τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις ιδεολογίες τους και να συνεργαστούν για την επίτευξη του τελικού στόχου τους που είναι η Νέα Τάξη τους, έχει εγκαταλείψει προ πολλού την ιδεολογία της. Αν είχε ποτέ ιδεολογία. Βάσει της Συμφωνίας αυτής τα Νεοταξικά πολιτικά κομμάτια, κόμματα, κάνουν μεταγραφές στελεχών και εναλλάσσουν πολιτικές θέσεις ενώ ο λαός αγωνίζεται να επιβιώσει μη ξέροντας ποια ιδεολογία να υποστηρίξει διότι τον εκπαίδευσαν «ν’ ανήκει» κάπου μέσω του φανατισμού.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, φαινομενικά κατόπιν εντολών από το εξωτερικό, εφαρμόζει βασικές αρχές του Μαρξισμού και Λενινισμού, δημιουργώντας μια Ελλάδα άσχετη με τον Ελληνισμό. Μια Ελλάδα ολοένα και πιο αδύναμη οδηγώντας την σιγά-σιγά στον αφανισμό, καθόσον πρέπει να πάψει να ‘ναι εμπόδιο στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, διότι πολλές φορές τους ανέτρεψε τα σχέδιά τους μέχρι τώρα.

Η Νέα Δημοκρατία, ως Νεοταξικό Κόμμα, εφαρμόζει κάποιες από τις αρχές του Μαρξ. Ας δούμε μερικές. Το γνωστό μανιφέστο του ξεκινάει ως εξής: « Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη. Το φάντασμα του κομμουνισμού». Αυτό πλέον είναι εμφανές με την τροπή των πραγμάτων, αλλά υπάρχουν δηλώσεις αυτών που σχεδιάζουν την Νέα Τάξη σύμφωνα με τις οποίες, πολλοί φαντάζονται ότι θα εφαρμοστεί ένας παγκόσμιος Κομμουνισμός. Απατώνται. Θα είναι πολύ χειρότερα. Άρα μιλάνε για την εδραίωση ενός κομμουνισμού όπως αυτός δεν υπήρξε ποτέ μέχρι τώρα. Η Κυβέρνηση στην Ελλάδα (όχι «της Ελλάδος») αυτό ακριβώς μας φέρνει.

Έγραψε ο Μαρξ, πάλι στο Μανιφέστο του: «Προλετάριοι όλων των λαών ενωθείτε». Αυτό ακριβώς κάνει η Κυβέρνηση. Αφού πρώτα όλα τα κόμματα συνεργάστηκαν και φτωχοποίησαν τους Έλληνες και τους κατάντησαν, σύμφωνα με την κομμουνιστική ορολογία, προλεταρίους, τώρα η Κυβέρνηση, συνεχίζοντας το έργο των προηγουμένων, κάνει εισαγωγή τελείως προλεταρίων από άλλες τριτοκοσμικές χώρες και τους εντάσσει με την βία στην ελληνική κοινωνία με πρόσχημα την φιλανθρωπία, πολεμώντας τον «νατιβισμό» εις βάρος της ελληνικής φυλής. Της ελληνικής φυλής, όχι των άλλων φυλών που παρεπιδημούν στην Ελλάδα.

Είπε ο Μαρξ: «Η θεωρία του κομμουνισμού μπορεί να συνοψισθεί σε μια απλή πρόταση. Κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας». Βλέπουμε τι γίνεται κάθε μέρα επί Κυβερνήσεως Μητσοτάκη. Χάθηκαν, χάνονται, και θα χαθούν ακόμη περισσότερες περιουσίες λόγω κορωνοϊού. Μην μένετε στις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί, π.χ. χρέος, κορωνοϊός, κλπ. Δείτε την πραγματικότητα, που δικαιώνει την επιτυχία των προθέσεών τους.

Είπε ο Μαρξ: «Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας». Αυτό ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα με «Δεξιά» Κυβέρνηση. Δεν μπάζουν τους ξένους κατά χιλιάδες επειδή τους αγάπησαν μετά από αιώνες, τους μπάζουν για να ζήσουμε εμείς οι Έλληνες χειρότερα. Ο Κάρλ το είπε και ο Κούλης το εφαρμόζει.

«Είμαι υπέρ του ελεύθερου εμπορίου — διασπά τις παλιές εθνικότητες» είπε ο Μάρξ. Για κοιτάξτε γύρω σας. Ανάμειξη εργαζομένων, ανάμειξη εταιρειών και ανάμειξη νομισμάτων, εξαλείφουν κάθε εθνικό. Ένας μόνο τομέας παραμένει στις «υπερδυνάμεις» βάσει του οποίου αντλούν την δύναμή τους. Τα καλύτερα «μυαλά» πάνε σ’ αυτές για εργασία, και ω! τι σύμπτωση, κανένας ηγέτης από τις υπόλοιπες καταπιεσμένες χώρες δεν σκέφθηκε να φροντίσει να κρατήσει τα «μυαλά» αυτά στην χώρα του! Υπάρχουν Έλληνες που ακόμη καμαρώνουν που έχουμε επιστήμονες στις άλλες χώρες, αντί να κλαίμε όλοι μαζί επειδή οι επιστήμονες αυτοί δεν είναι εδώ!

Το τελευταίο, εδώ, που είπε ο Μαρξ και το οποίο έχει μεγάλη σημασία. Είπε ο γερμανοεβραίος εμπνευστής του κομμουνισμού: «Οι ιδέες δεν υπάρχουν χωριστά από την γλώσσα». Πάρα πολύ σημαντική ρήση. Μ’ ένα παράδειγμα μπορεί να γίνει καλύτερα αντιληπτή η σπουδαιότητά της. Καταργείται από τους ηγέτες και τα φερέφωνά τους η χρήση της λέξεως «επανάσταση». Την Επανάσταση της 21ης Απριλίου, καλώς ή κακώς έτσι την ονόμασαν, την μετέτρεψαν σε «χούντα». Την Επανάσταση του 1821 την έκαναν «αγώνα», ή σκέτο «1821». Δεν πρέπει ο λαός να σκέφτεται να επαναστατήσει! Πολεμώντας την γλώσσα μας, πολεμούν τις ιδέες μας.

Πάμε τώρα να δούμε τι είχε πει ο βαλσαμωμένος πια Λένιν, ξεκινώντας από το αγαθό της ελευθερίας που μας στέρησε ο Μητσοτάκης. Είχε πει: «Είναι αλήθεια ότι η ελευθερία είναι πολύτιμη. Τόσο πολύτιμη, που μερικές φορές πρέπει να τη χορηγούμε με δελτίο». Μπράβο στον Μητσοτάκη. Πήρε άριστα στο μάθημα «στερήσεως της ελευθερίας»! Η επιτυχία προέκυψε επειδή ο πρωθυπουργός έλαβε παράλληλα υπ’ όψιν μια ακόμη ρήση του Λένιν, την εξής: «Να δοκιμάζεις τρυπώντας με ξιφολόγχες. Αν συναντήσεις ατσάλι, κάνε πίσω. Αν συναντήσεις χυλό, συνέχισε». Δηλαδή, προχωράς σε σκληρότερα μέτρα εφόσον δεν αντιδρούν.

Και αν εμβαθύνουμε περισσότερο στο θέμα σχετικά με την στέρηση της ελευθερίας από την Κυβέρνηση, ο Λένιν είχε πει: «Ο λαός δεν έχει ανάγκη την ελευθερία επειδή η ελευθερία είναι μια από τις μορφές της αστικής δικτατορίας». Εφόσον δηλαδή κατέστρεψαν την αστική ή μεσαία τάξη, δεν υπάρχει λόγος να είναι οι άνθρωποι ελεύθεροι. Να φύγει η αστική δικτατορία που περιέχει την ελευθερία και να έλθει η δικτατορία του προλεταριάτου, στην νεοποχίστικη έκδοση, και να γίνει αυτό που η Κυβέρνηση του Κούλη, και του κάθε «Κούλη», επιδιώκει ύπουλα. Μια στυγνή απολυταρχία. Μια απολυταρχία σύμφωνα πάντα με τον Λένιν που είπε: «Ο απόλυτος συγκεντρωτισμός και η αυστηρή πειθαρχία στο προλεταριάτο αποτελούν ουσιαστική προϋπόθεση της νίκης πάνω στην αστική τάξη». Προσέξατε φαντάζομαι την λέξη «πειθαρχία» και την συνδυάσατε με τις μάσκες του σήμερα!

Η οποιαδήποτε απολυταρχική έως τυραννική Κυβέρνηση χρειάζεται προπαγάνδα και η Κυβέρνηση της τέως Κεντρώας Νέας Δημοκρατίας διδάχθηκε πάλι από τον Λένιν. «Ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, γίνεται αλήθεια», ή «Ο κινηματογράφος είναι η πιο σημαντική απ’ όλες τις τέχνες για εμάς». Στην εποχή του Λένιν υπήρχε ο κινηματογράφος. Τώρα που η τεχνολογία προόδευσε, ο κινηματογράφος μπήκε στα σπίτια μας και ονομάζεται τηλεόραση. Η τηλεόραση, και ειδικά η ελληνική, επ’ ωφελεία της εξουσίας έχει μετατραπεί σε πλυντήριο εγκεφάλων, συντελώντας στην υποβάθμιση της ζωής των Ελλήνων. Ο Λένιν πρωτοεπισήμανε την σημασία της προπαγάνδας μέσω της εικόνος στα ΜΜΕ, και τώρα η τηλεόραση χρησιμοποιείται ως όπλο από την εξουσία.

Για τον ρόλο των ΜΜΕ, θα το πω αφού το ζήσαμε κι αυτό, στην «εθνικοποίηση Τραπεζών» που λέει ο Λένιν, που είναι αντίστοιχη της σημερινής «διάσωσης Τραπεζών» που μας επέβαλε το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, ο Λένιν είχε πει: «Αν την εθνικοποίηση των τραπεζών τη συγχέουν τόσο συχνά με τη δήμευση των ιδιωτικών περιουσιών, για την διάδοση της σύγχυσης αυτής φταίει ι αστικός Τύπος, που το συμφέρον του είναι να εξαπατά τον λαό». Μια χαρά εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία (μ-λ) τον Λένιν, δεν συμφωνείτε;

Άλλη απόδειξη ότι η ΝΔ έγινε ΝΔ(μ-λ). Η αυστηρότητα της αστυνομίας προς τους Έλληνες στην Ελλάδα, δικαιολογείται πάλι μέσα από οδηγίες που δίνει ο Λένιν και εφαρμόζει ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης. Είπε ο Λένιν: «Ένας άνδρας με όπλο, μπορεί να ελέγξει εκατό χωρίς», αυτό το κάνουν διότι φοβούνται εξέγερση λόγω φτωχοποίησης των Ελλήνων, αλλά ο Λένιν προειδοποιεί: «Μην τον φοβάσαι τον πλούσιο. Τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι».

Για το τέλος, θ’ αναφερθεί η ρήση του Λένιν που εξηγεί γιατί επιτίθενται με τόσο μένος στους ιερείς και στο Θεάρεστο έργο τους που είναι η Θεία Κοινωνία. Είπε ο Λένιν: «Ο κύριος εχθρός του κομμουνισμού είναι ο χριστιανικός κλήρος». ΜΟΝΟ τον χριστιανικό κλήρο φοβάται Λένιν. Τους ραβίνους, τους χοτζάδες, κ.α. δεν τους υπολογίζει. Οι ιερείς είναι το πρόβλημα. Ο Κούλης μόνο τους ιερείς κυνηγάει. Ακούσατε τίποτα για τους ιερείς άλλων εκκλησιών, τζαμιών, συναγωγών, κλπ; Ούτε πρόκειται ν’ ακούσετε. Οι ορθόδοξοι ιερείς τους ενοχλούν!

Βλέπεις αναγνώστα από την μια τα πολιτικά κόμματα να χρησιμοποιούν ανάλογα τις ιδεολογίες, στις οποίες δεν πιστεύουν, για κάποιον καταχθόνιο σκοπό τους. Από την άλλη δε, βλέπεις κάποιους ψηφοφόρους που κομπάζουν αδικαιολόγητα και υπερφίαλα ότι ψηφίζουν το τάδε κόμμα «πάππου προς πάππο». Ε, τότε το πρόβλημα των ψηφοφόρων είναι σοβαρό και η σωτηρία της πατρίδος είναι μακριά.

Η μοναδική ιδεολογία βάσει της οποίας μπορεί ν’ ανορθωθεί η Ελλάς, είναι μία. Ο Ελληνισμός.

Χρήστος ΜαντζιάρηςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Γεώργιος Παπαδόπουλος 01/26/2021 @ 11:42 ΜΜ

    Τα είπες όλα αδερφέ. ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

  2. καταπληκτικο αρθρο….σπαει κοκκαλα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*