Η Κρόνια αλήθεια του Χρόνου

kronos

Η Κρόνια αλήθεια του Χρόνου

Καλησπέρα.

Είχατε ποτέ νιώσει μια περίεργη αίσθηση ή απώλεια του χώρου και του χρόνου;;;

Να πώ κι εγώ τι έχω σκεφτεί και τι γνωρίζω;;; Αν δούμε το σύμπαν σαν ένα πρόγραμμα υπολογιστή, όταν κάνεις PAUSE σε ένα παιχνίδι σταματούν όλα. ΟΚ; Αν τώρα το σύμπαν μας σε κβαντικό επίπεδο σταματά από μόνο του κάθε τόσο;;;; Αν ήταν μέσα στην φύση του να σταματά και να ξεκινά δεν θα το καταλάβαινε κανείς. Ακόμα και να σταματάει για δισεκατομμύρια χρόνια, από τη στιγμή που όλα συνεχίζουν, και οι πληροφορίες μένουν, δεν θα καταλάβουμε τίποτα. Τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα μπορεί να σταμάτησε πχ σε κάποιο δευτερόλεπτο.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μέτρηση του χρόνου ανήκει στο δικό μας χωροχρονικό συνεχές, οπότε όσο και να περάσει «χρόνος» όταν θα γινόταν η παύση δεν θα είχε σημασία, διότι θα πάγωνε και ο χρόνος. Έξω από το χωροχρονικό συνεχές του σύμπαντός μας δεν υπάρχει έννοια του χρόνου. Τώρα αν υποθέσουμε ότι η πηγή της συνείδησης μας βρίσκεται έξω από το χωροχρονικό συνεχές του τρισδιάστατου κόσμου μας (και εμείς είμαστε αλυσοδεμένοι στην σπηλιά του πλάτωνα και παρακολουθούμε μόνο σκιές), τότε θα μπορούσαμε μερικοί να αντιληφθούμε το πότε το σύμπαν έκανε παύσεις. Το τρισδιάστατο σύμπαν μας είναι μαύρο, παίρνοντας τις 3 διαστάσεις φτιάχνεις έναν νοητό Κύβο. Σκεφτείτε λοιπόν ότι η Πηγή της ύπαξής μας, η ουσία της συνείδησής μας βρίσκεται έξω από αυτόν τον υποθετικό Μαύρο Κύβο. Και το πιο σημαντικό είναι να συνδιάσετε τον Μαύρο αυτό Κύβο με ένα την έννοια του ολογράμματος.

Τώρα μιλώντας υποθετικά, δεν θα είχε πλάκα αν κάποιες ανώτερες οντότητες φτιάξαν τον Πλανήτη Κρόνο να εκπέμπει, σαν μια κεραία, πληροφορίες στο ΠΕΔΙΟ και το Κβαντικό Πεδίο Πληροφοριών να αποκτάει έτσι την τρισδυάστατη δομή του;;; Επίσης πλάκα δεν θα είχε να φτιάξαν τη Σελήνη να λειτουργεί ως αναμεταδότης της πραγματικότητας αυτής. Έτσι δημιούργησαν ένα μέρος Φυλακή, που τα όριά του επεκτείνονται μέχρι το τέλος του δικού μας «Ηλιακού Συστήματος». Όπα!!! Θα πει κανείς… Μόνο το δικό μας Ηλιακό Σύστημα είναι τρισδυάστατο;;; Εμ… πιθανόν!! Τα υπόλοιπα άστρα που βλέπουμε στον ουρανό είναι φώς που ταξιδεύει από άλλα αστρικά συστήματα (άλλων διαστάσεων), από άλλους γαλαξίες, και όταν αυτό το φως μπαίνει μέσα στο δικό μας Ηλιακό Σύστημα φιλτράρετε από τις Ιδιότητες του Κρόνιου Σύμπαντός μας. Αν φανταστείτε το Ηλιακό μας Σύστημα σαν Ένα Μαύρο Κύβο, έρχεται το φώς και μπαίνει στον Κύβο και το βλέπουμε όπως θα έπρεπε για να ταιριάζει με το μάτριξ μας.

Αυτοί που έφτιαξαν τον κόσμο αυτό ήταν Εξωγήινα Όντα που τους Ονόμασαν Άρχοντες. Είναι οι Αννουνάκι που δημιούργησαν τον άνθρωπο για να σκάβουν και να βγάζουν χρυσό… Αμ δεν είναι ο χρυσός όπως τον φανταζόμαστε…. Διότι είναι συμβολικό αυτό. Ο Χρυσός δεν οξειδώνεται και για αυτό συμβολίζει την Ζωτική Ενέργεια του Ανθρώπου που είναι απαραίτητη στους Αννουνάκι Θεούς για να μένουν ζωντανοί για πάντα. Αυτοί οι «Θεοί» δεν ανήκουν στο δικό μας τρισδιάστατο κόσμο, καθώς είναι όντα άλλων διαστάσεων. Όμως διδάσκουν μερικούς ανθρώπους για να γίνουν όπως αυτοί. Βέβαια εγώ μια φανταστική υπόθεση σας είπα, είναι δυνατόν να είναι η αλήθεια;;;

Το Μαύρο Άστρο, ο Κρόνος (Χρόνος) κάνει πλήρη Κύκλο κάθε 28 Χρόνια. Η Σελήνη κάνει κάθε 28 μέρες. Ο Κρόνος/Χρόνος πάντα απεικονίζεται ως θεριστής. Τώρα ξέρετε τι θερίζει… χαχαχα!!! Άσχετο, αλλά αγοράστε το Νέο Άλμπουμ του David Bowie με όνομα Blackstar. Τυχαία είναι το 28 του άλπουμ στη σειρά… ε είπε ο άρχοντας… εεε ο άνθρωπος να το αφιερώσει στον Μαύρο Ήλιο, στο Μαύρο Άστρο. Τυχαίο θα είναι που το 28 σχετίζεται σύμφωνα με τον Aleister Crowley με το Παγώνι, τον Μονόκερο και γενικά με τον Μέλεκ Τάους (Σατανά)… Και τυχαίο που ο Μαύρος Κύβος σχετίζεται με τον αριθμό 666, τυχαίο και το ότι ο Τρισδιάστατος Κύβος, αν γίνει δισδιάστατος μας δίνει ως σχήμα το εξάγραμμο, το εξάλφα. Τυχαίο θα είναι πάλι που το Εξάλφα στον αποκρυφισμό συμβολίζει και στο σύμπαν μας. Μάγκες ο Μέγας Εξωγήινος Άρχοντας Σατανάς ή όπως θέλετε τον λέτε… ο Μέγας Αρχιτέκτονας αυτός μας έχει για καλλιέργειες, είμαστε η σοδειά του. Αυτός και οι φυλή των Αρχόντων, είναι μια φυλή εξωγήινων, τους λέμε και Θεριστές αν θέλετε. Είμαστε σαν τις κότες σε ένα κοτέτσι που μας έχουν για τα αυγά μας και όποτε θέλουν μας σφάζουν αν γουστάρουν. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

EMAIL

Loading...

24 thoughts on “Η Κρόνια αλήθεια του Χρόνου

 1. Ανώνυμος says:

  «Τώρα αν υποθέσουμε ότι η πηγή της συνείδησης μας βρίσκεται έξω από το χωροχρονικό συνεχές του τρισδιάστατου κόσμου μας (και εμείς είμαστε αλυσοδεμένοι στην σπηλιά του πλάτωνα και παρακολουθούμε μόνο σκιές), τότε θα μπορούσαμε μερικοί να αντιληφθούμε το πότε το σύμπαν έκανε παύσεις»

  Αν λοιπόν η πηγή της συνείδησης μας βρίσκεται έξω, άρα «κάποιος» γνωρίζει ότι είμαστε αιχμάλωτοι.
  Χωρίς να προσπαθώ να βρω Σωτήρα, αναρωτιέμαι πόσες πιθανότητες έχει το Ον άνθρωπος, να σταματήσει τη φαινόμενη κατάσταση.

  Και λογικά προκύπτει η επόμενη, γιατί η πηγή δεν σταματά και επιτρέπει αυτή τη σαδιστική εκμετάλλευση;

  Να προλάβω την απάντηση, περιμένει Ελεύθερη βούληση από τους ανθρώπους.
  Σ’ αυτή την περίπτωση, οι άνθρωποι επιμένουν να επιλέγουν συνεχώς το ίδιο λάθος, απ’ όσο ξέρουμε ιστορικά. Είναι σαν να βρισκόμαστε σε μια 3D λούπα στο διηνεκές.

  Εκτός, κι αν αυτή η χρονική στιγμή που βρισκόμαστε, ανήκει στις»ευκαιρίες» που δίνονται ανά διαστήματα. Τότε οι τύχες μας βρίσκονται κυριολεκτικά στα χέρια μας.

  Πραγματικά θα ήταν συναρπαστικό να βιώσουμε αυτή τη στιγμή όλοι οι «ομοϊδεάτες» μαζί.
  Είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι.
  Σε πλανητικό επίπεδο, δυστυχώς, δε βλέπω τους ανθρώπους σε διάθεση ελευθερίας, μάλλον είναι έτοιμοι για ακόμα μεγαλύτερη σκλαβιά, πιο βαθιά στο σπήλαιο, ακόμα και από αυτούς που αυτοαποκαλούνται αφυπνισμένοι αλλά δεν εγκαταλείπουν την ταμπέλα του αφυπνισμένου (που είναι ακόμα μια ταμπέλα).
  Μακάρι να διαψευσθώ.

  Για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αδέλφια…

  • Ανώνυμος says:

   Καλησπέρα!
   Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμπίπτουν οι σκέψεις μας…. κάπως έτσι την έχω κι εγώ «την ιστορία» στο μυαλό μου….

 2. asklipoios says:

  απο την αρχή του συμπαντος εωσ τώρα(24/11/2015) εχουν περάσει και εγω δεν γνωρίζω ακριβώς πόσα εκατομήρια η δισεκατομήρια χρόνια. οι Ανουνάκι ναι μας εφτιαξαν αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τωρα αυτοί και πάλι εχουν το πάνω χέρι αδελφέ και παρακάλα να μην ειναι αυτό λάθος, αντθέτως μάλιστα!!!

 3. 696 says:

  Κρόνος = Κάρμα = Νόμος = Μιχαήλ.

  Το εξάκτινο άστρο που είναι γνωστό και ως Shatkona Yantra συμβολίζει την τέλεια αρμονία μεταξύ του Θεού-Shiva-Γιαχβέ και την Θεάς-Shakti-Shekinah και είναι γνωστό και η σφραγίδα του Σολομώντα με την οποία σφράγισε τους δαίμονες και άρα μιλάμε για το κλειδί του οίκου του Δαυίδ το οποίο μπορεί να ανοίξει και να κλείσει πύλες που κανένας δεν μπορεί ουτε να ανοίξει ούτε να κλείσει παρά μόνον ΑΥΤΟΣ.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Saturn%27s_hexagon

  http://biblelight.net/KeyofDavid.htm

  Κοιμήσου εσύ και περίμενε να βρείς την έξοδο από τον καρμικό κόσμο μέσα από την συνομοσιολογία και τον εξυπνακισμό και μου αρέσει που πετάς και Χριστιανικά και αγνοείς ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο άρχοντας του Sabbath και την Κρόνιας συγκομιδής που συντελείτε σε συμπαντική βάση στο τέλος του κάθε αστρολογικού κύκλου.

 4. Ανώνυμος says:

  Ο μαυρος λιθος-κυβος στην μεκκα δεν ειναι επισης τελειος κυβος και λενε οτι ειναι μετεωριτης; Δεν εχει σχεση με αυτο;

 5. Ανώνυμος says:

  ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΔΙΩΡΘΩΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΙΓΑΚΙ: «Και το πιο σημαντικό είναι να συνδυάσετε τον Μαύρο αυτό Κύβο με την έννοια του ολογράμματος.»

 6. ανωνυμος says:

  Πανσεληνος 25 / 11 / 2015 αργά την νυκτα 0.44 προς 26 / 11 στην 3 η μοιρα των Διδυμων
  Πανω στη Πυλη της Μαθητειας
  Τωρα θα δεις πως ανθρακες ητανε ο θησαυρος
  [ αυτο που ηθελες να νομιζεις για θησαυρο ]

  η αλλιως
  Το Ψεμα πηγαινε συννεφο

  Το Τετραγωνο στα Μεταβλητα
  θα τα αναποδογυρισει Ολα
  Τιποτα Δεν Ειναι Οπως Φαινεται
  Ολα Θ α Αναιρεθουν

  Η Διακριση Ειναι Γεννημα του Δια
  και Του Κρονου Μαζι

  Δια Του Κρονου η Δια Κριση

  Και Αυτο Ειναι Η Μαθητεια Σου
  ——–
  Αριαννα Αστρολογκυ

 7. Νίκος says:

  εεεεεεεεε εγω λεω οτι ο Μεγας αρχων ειναι ο Χριστος και ολοι οι αλλοι ειναι αυτοι που πεσαν . Ειμαστε αυτοματο και γιαυτο κανεις δεν μπορει να δημιουργηση ζωη. ολα ειναι σωστα με την διαφορα οτι τελικοσ στον Χριστό θα δωσουμε ολοι απολογια.
  πιαστε το θεμα απο την αρχη ……οχι απο την μεση. λεω εγω και ασ ειμαι στην σπηλια βαθια χωμενος.

  φιλια!!!!!!!!!

 8. Ανώνυμος says:

  ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ Η Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΒΒΑΩΘ ΙΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ SATURNDAY.ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΙΕΡΗ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;

 9. Saturnianos says:

  Η Λατρεία του Κρόνου και της ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ υπήρχε πάντα.

  Δείτε πχ ένα απλό τραγουδάκι «Alcazar – Crying At The Discoteque».

  Εκατομμύρια άνθρωποι το είδαν, ελάχιστοι κατάλαβαν τι δείχνει!

  Οι τραγουδίστριες έχουν στο φόρεμά τους Μαύρα Αστέρια που συμβολίζουν τον Κρόνο!!!

  Σε όλο το βίντεο φαίνονται τρισδιάστατοι Κύβοι σαν παιχνίδισμα του φωτός!!!! Συνεχώς όμως θα τους δείτε αν παρατηρήσετε το φώς που κάνει εξάγωνα σχήματα ή αλλιώς Κύβους!!!!

  Δείχνει ακόμα ανθρώπους με μάσκες ζώων!!! Αυτό συμβολίζει την γενετική μηχανική που υπήρχε την Χρυσή Εποχή του Κρόνου!!!! Στην ουσία είναι τα λεγόμενα Νεφελίμ που έγιναν απο πειράματα με μίξη DNA.

  Τέλος λένε αρκετές την φράση The golden years. Τα χρυσά χρόνια που παραπέμπουν στην Golden Age of Saturn.

  Φυσικά δεν είναι πάλι τυχαίο που το κανάλι VEVO υποστήριξε και ανέβασε και αυτό το βίντεο!!! Είναι το κανάλι των Πεφωτισμένων. Δεν θα βρείτε που να μην έχει συμβολισμούς τους!!!!

  Ορίστε και το βιντεάκι για να το δείτε μόνοι σας:
  https://www.youtube.com/watch?v=7CiOWcUVGJM
  https://youtu.be/7CiOWcUVGJM

 10. KUHULCAN says:

  Εάν επέμενες λίγο στο ψάξιμο θα έβλεπες ότι όλα είναι στην πραγματικότητα «μονοδιάστατα» μέσα στο video game. Κ ούτε «Σελήνη», ούτε «Κρόνος» χρειάζεται για αυτό που λες αφού και αυτά μέσα στον Κύβο είναι! Απλά και μόνο, το πάτημα μερικών «πλήκτρων» σε κάποιο «εξωτερικό πληκτρολόγιο» – αν ξέρεις πως να το φτιάξεις! Αυτός εδώ κάτι πήγε να ψελλίσει αλλά είναι μακριά ακόμη…(από τα αληθινά πληκτρολόγια!)
  ergdhmerg.wordpress.com/2015/10/26/η-κληρονομιά-της-αίας-δ-2/
  Όλοι εδώ μέσα είναι παιδιά του «Περίπου!» Κι αν το «σύμπαν» έχει Λειτουργικό Σύστημα? Κι αν επαναπρογραμματίζεται? Κι αν πιάνει «Ιούς»?!

 11. Saturnianos says:

  Υπάρχει ο Κύβος και σε ταινίες ως συμβολισμός, πχ στην ταινία Cube (1997) βλέπουμε ανθρώπους να βρίσκονται μέσα σε ένα κύβο που έχει παγίδες και ο σκοπός τους είναι να βγούν στο φως και να καταλάβουν γιατί βρέθηκαν εκεί μέσα. Όπως στον φυσικό κόσμο υπάρχουν παγίδες που μπορούν να μας σκοτώσουν, έτσι και στην ταινία εκείνη έπρεπε να προσέχουν κτλ. Όπως βρέθηκαν οι άνθρωποι στον Κύβο της ταινίας και δεν ξέραν το πώς, έτσι κι εμείς γεννηθήκαμε και βρεθήκαμε στη Γη χωρίς να ξέρουμε τι υπήρχε πριν και τι θα γίνει όταν δούμε το περίφημο λευκό φώς, κατά την έξοδό μας. Ο κύβος συμβόλιζε το σύμπαν.

  Επίσης στην ταινία HELLRAISER (1987), αν άνοιγες τον Κύβο του Pinhead άνοιγαν πύλες σε άλλες διαστάσεις από τις οποίες έρχονταν οι Δαίμονες Κενοβίτες. Τυπικά άνοιγες τις 3 διαστάσεις του σύμπαντός μας και ερχόταν.

  • Saturnianos says:

   Αν θέλουμε να μάθουμε περισσότερες αλήθειες πρέπει όπως λένε οι Αμερικάνοι να «Think out of the BOX».

   Όμως προσοχή διότι αν κάτι πάει στραβά θα έρθουν και θα σας πούν…

   “The BOX… you opened it, we came. It is a means to summon us. We are Explorers… in the further regions of experience. Demons to some, Angels to others. You solved the BOX, we came. Now you must come with us, taste our pleasures. Oh, no tears please. It’s a waste of good suffering! Nobody escapes us!” – Quotes from the Movie HELLRAISER

   Think out of the box λοιπόν και καλή τύχη!!!!

 12. Μ.Κ. says:

  Η Φση της πραγματικοτητας ειναι τοσο μα τοσο διαφορετικη
  απο τις εκφανσεις των ιστοριων που διακατεχονται μεσα στο περασμα του χ ρο νου . ..

  Χ Ρο Νος . … δηλ η Νοηση που Δημιουργει Ροη και ταυτοχρονη Χρησιμοποιηση της . … ! ! !

  Και εαν θελεις να λεγεται Κ Ρο Νος …. εχουνε ξαναειπωθει αυτα , …( αλλα … )

  Αυτος που μετην Καππα του σκεπαζει την Αισθηση του Κοσμου Ολου ….
  Δηλ δημιουργει Πεπλο που σκεπαζει Ολο αυτο το Δημιουργημα . ..

  Και με το δευτερο καππα δημιουργει Πυλη την Οποια Χρησιμοποιει . ..

  Θες να αλλαξεις τον Κοσμο ; ; ; ;

  Αλλαξε την Χρησιμοποιηση του και Θα Εισαι Εσυ αυτος που Δημιουργει και Χρησιμοποιει τον Ιδιο τον Κοσμο …

  Δηλ … χρειαζεται να Υπερβεις τον Ιδιο τον Κρονο …. γιαζ να δωσεςι μια διαφορετικη επιΛυση επι του Θεματος
  το πως Χρησιμοποιεται το Καθε Τι . … ! ! !

  Αλλα επειδη το Θεμα ειναι και Αφορα Πολυ παραπανω απο εναν Κρονο ο οποιος ειναΙ ΕΝΑ Μεσον για να γινουν – παραχθουν Αιτιες,
  ψαχνεις μηπως Τι Ακριβως Νικο ;;

  Το θεμα ειναι πως ναι,
  βγαζουμε – δημιουργουμε Χρυσο , αλλα Χρυσος ειναι ο Διαυλος επικοινωνιας ,
  καθαρη πληροφορια δηλ = Ενεργεια ….. – αφθαρτος Λιθος …. ! ! !

  Εαν μας ειχαν στειλει η Αννουνακι εδω ,
  θα μας δασκαλευαν πως να το παραγουμε – επιτυχουμε με το να εχουμε μια διαφορετικη προσεγγιση επι των πρταγματων και ως Προς την Δικια μας Φυση ….

  οποτε ….- Λογικη επι των σκεψεων -πραξεων …. για να εχουμε ενα σαφες συμπερασμα για να προσεγγισουμε την πραγματικοτητα . ..

  Και ακου τωρα την Αντιληψη Σου ….

  Καπνιζεις ;
  Θελεις το καλο του κοσμου ;
  Συνεχιζεις να καπνιζεις ;

  Ποσο αντιφατικο ειναι ;
  Η καλυτερα …. ποια ποιοτητα του ποιος εισαι φανερωνει η Καθε Πραξη σου ;

  Για να αλλαξει ο κοσμος χρειαζεται να αλλαξεις εσυ ο ιδιος , ο καθενας μας
  στο πως Χρησιμοπουμε αυτα τα οποια διαθετουμε . ..

  Ολοι οι Ανω … εχουν καποια ποιοτητα των πραξεων τους . .. δεν ειναι αλανθαστοι …
  Ψαχνουν και αυτοι ακομη ….
  Το μονον που γνωριζουν προς το παρων ειναι να συγχωνευουν γενετικες πληροφοριες
  εως οτου Βρουν την Πληρη Χρησιμοποιηση τους . …

  Αραγε ποσο λιγο βλεπει ο Ανθρωπος ; ποσο λιγο ;

  Ποσο λιγο εχει μπει στην διαδικασια να καταλαβει τον ιδιο , το ιδιο το σωμα του ,
  να κατανοησει τις πραξεις που κανει καθημερινως ….

  Στο τελος καταληγει μια Συνηθεια , … μια απλη συνηθεια εως οτου στερεψει καθε πνοη εντος του
  και απεγκλωβιστει απο καθημερινες συνηθειες πραξεις και εργασιες που του γεμιζαν -σπαταλουσαν
  τον Ιδιο τον χρονο προς δικια τους χρησημοποιηση . …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *