Η Ελληνική Υγεία στα χέρια της παγκόσμιας διαπλοκής – Όλο και περισσότερα νοσοκομεία στο Υπερταμείο

Επτά επιπλέον νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας έχουν εκχωρηθεί στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων,όπερ σημαίνει πως μεθοδικά και μεθοδευμένα, η Ελληνική Υγεία στο σύνολό της περνά στα χέρια των δανειστών της παγκόσμιας διαπλοκής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), στην λίστα που ΗΔΗ περιλαμβάνει τα Νοσοκομεία Γ.Γεννηματάς, Ιπποκράτειο, Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και το Παλαιό της Άρτας, προστέθηκαν τα εξής:

Νοσοκομείο Καρπενησίου: Αριθμός ακινήτου 5032, Κωδικός Αριθμός Κτηματολογίου 130310302010-0-0
Γηροκομείο Καρπενησίου: Αριθμός ακινήτου 5033, Κωδικός Αριθμός Κτηματολογίου 130310304001-0-0
Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καρπενησίου: Αριθμός ακινήτου 5034, Κωδικός Αριθμός Κτηματολογίου 130310308007-0-0 (κτίριο 1500τ.μ. σε 2,5 στρέμματα).
Νοσοκομείο Γρεβενών: Αριθμός ακινήτου 4693,Κωδικός Αριθμός Κτηματολογίου 080101806034-0-0
Νοσοκομείο Πρέβεζας: Αριθμός ακινήτου 9485, Κωδικός Αριθμός Κτηματολογίου 400502518001-0-0
ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ρεθύμνου Αριθμός ακινήτου 9528, Κωδικός Αριθμός Κτηματολογίου 411111235001-0-0

Επιπλέον, όπως ενημερώθηκε η ΠΟΕΔΗΝ από το Δήμο Λάρισας, στον κατάλογο συμπεριλαμβάνεται και η Προνοιακή Μονάδα Κ.Α.Α.Ε.Α.Θ. «ΑΡΙΣΤΕΥΣ».

«Η Κυβέρνηση δεν διάβασε τα ακίνητα που παραχώρησε. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Θα ξεπουληθούν τα ακίνητα που στεγάζονται τα νοσοκομεία. Ως εκ τούτου ή θα κλείσουν ή θα πληρώνουν νοίκι στους αγοραστές. Γίνεται πια επιτακτική η ανάγκη να δούμε όλον τον κατάλογο με τα παραχωρηθέντα ακίνητα. Να δούμε ποια ακίνητα παραχωρούνται τα οποία στεγάζουν υπηρεσίες Υγείας –Πρόνοιας, ΕΚΑΒ. Να εξαιρεθούν από τον μακρύ κατάλογο με πράξεις όχι λόγια. Να πάρουν θέση τα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Βγήκαμε ή δε βγήκαμε από τα Μνημόνια; Ανακτήσαμε ή όχι την Εθνική Κυριαρχία;», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ.



Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Σημειώνεται ότι σε προηγούμενη ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, κάνουν λόγο για «κρυφτούλι» της Κυβέρνησης με τα ακίνητα που εκχώρησε στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων μεταξύ των οποίων και τα δημόσια νοσοκομεία, καταγγέλλοντας ότι ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι τα νοσοκομεία δόθηκαν στο Υπερταμείο για αξιοποίηση και από την άλλη οι Διοικήσεις των ΥΠΕ λένε ότι βρέθηκαν στη λίστα εκ παραδρομής.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μάλιστα, είχε δηλώσει πως «τα ακίνητα που παραχωρήθηκαν στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων είναι ενέχυρο στους δανειστές προς εκποίηση ανά πάσα στιγμή για τα επόμενα 99 χρόνια για την αποπληρωμή του χρέους. Η Κυβέρνηση με τους δανειστές για να κλείσει η 4η Αξιολόγηση συμφώνησε να επιλεγούν από το Υπερταμείο τα ακίνητα του Δημοσίου που θα ενταχθούν».

el.gr

2 thoughts on “Η Ελληνική Υγεία στα χέρια της παγκόσμιας διαπλοκής – Όλο και περισσότερα νοσοκομεία στο Υπερταμείο

  1. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

    Σε λιγο θα γίνουν ολα ιδιωτικά. Οσοι εχουν λεφτά θα γίνονται καλα, οσοι δεν εχουν θα πεθαίνουν. Μείωση του Ελληνικού πληθυσμού;;; Ειναι κι αυτο μια σκέψη.

  2. Φασόλι says:

    θελουν κρέμασμα γαμω το κερατο , μπασταρδα δημοσιοι υπαλληλοι του κολου εσεις τουλάχιστο που δουλευετε σεκεινα τα νοσοκομεια γιατι δε λετε κατι ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *