«Η Εκδήλωση»

Κάποιοι από εμάς,…η αλήθεια είναι δεν έχει κάνει «ντόρο» ακόμα εδώ,(περιέργως θα έλεγα).
Ίσως να έχουν ενημερωθεί από διάφορα μπλογκ,κάποιες ομάδες,η να έχουν δει κάποιο βίντεο στο YouTube σχετικά.Στο οποίο το διαδίκτυο σε παγκόσμια κλίμακα γίνεται χαμός, όλοι μιλούν γιαυτό(το περιέργως πριν)..Μιλάνε και προετοιμάζουν την ανθρωπότητα για την «ΕΚΔΗΛΩΣΗ » γνωστό ως «THE EVENT». Ένα γεγονός που θα προκαλέσει μια ξαφνική πλανητική «αφύπνιση» που θα ξυπνήσει τον κόσμο και θα δώσει τέλος στους «χειρισμούς» τις Καμπάλ πάνω στον πλανήτη.
Η ημερομηνία αυτού του συμβάντος δεν μπορεί να προβλεφθεί,άλλα κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα,κάποιοι λένε μέσα στους επόμενους μήνες και άλλοι πάλι λένε ότι θα εξελιχθεί τα επόμενα χρονιά!

Υπάρχουν πολλές και χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε αυτό,σκέψεις που μπορούν να μας φέρουν σε ένα σημείο κατανόησης και με πράξη, πχ. Τι μπορούμε να κάνουμε?
Σκοπός μου δεν είναι να επικροτηθώ,να επικρίνω(σίγουρα θα κριθώ),ούτε να γκρεμισω κάποιες ιδέες γύρω από αυτό,αλλά για να μας φέρω πίσω σε ένα αυθεντικό μέρος μέσα στον εαυτό μας και τις διαίσθησής μας.
Κάποιοι από εμάς ξεκινάνε με διάφορες «ικανότητες» πιο αναπτυγμένες,άλλα πάντα μπορούμε να τις καλλιεργήσουμε.
Πιστεύω πως πρέπει να κόψουμε τα «παιχνίδια» και να βγάλουμε τις ταμπέλες ταυτοποιήσεις του εγώ,τύπου: εγώ είμαι διαισθητικός,εγώ είμαι εμπαθητικός,εγώ κάνω τσανελινγκ κτλ. Να καταλάβουμε πως αυτές είναι ικανότητες που έχουμε όλοι,αρκεί να θέλουμε να τις ξυπνήσουμε και να τις εξασκούμε. Έφτασε η ώρα τις πραγματικής «ενεργοποιησης».

 

 

 


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΤΟ «ΨΕΎΤΙΚΟ ΦΩΣ» ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΌΤΑΝ ΚΆΝΕΙΣ ΠΕΡΝΆ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ, «ΑΦΎΠΝΙΣΗΣ» ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΦΏΤΙΣΗΣ ΜΈΣΩ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΏΝ» ΠΡΑΚΤΙΚΏΝ ….. ΧΩΡΊΣ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΉ ΤΗΣ ΧΆΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΠΝΕΎΜΑΤΟΣ, ΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΊΟ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ,Η ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗ «ΘΕΩΣΗ» ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ….ΧΩΡΊΣ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ…….
«ΤΥΦΛΏΝΟΝΤΑΙ»….ΠΟΛΛΟΊ ΓΟΗΤΕΎΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΏΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΈΣ ΝΕΟ ΕΠΟΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΊΕΣ ΚΑΙ ΤΡΌΠΟΥΣ ΑΓΆΠΗΣ ΚΑΙ ΦΩΣ,ΤΣΑΝΕΛΙΝΓ,ΜΙΛΏΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΓΈΛΟΥΣ ΚΤΛ…..Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ….ΤΟ ΜΟΝΟΠΆΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΊΝΑΙ ΖΏΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΛΉ ΚΑΙ ΛΙΤΉ ΖΩΉ,ΓΕΜΆΤΗ ΔΥΣΚΟΛΊΕΣ/ ΜΑΘΉΜΑΤΑ….ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΈΣ.
ΓΝΏΣΕΣΘΕ ΤΉΝ ἈΛΉΘΕΙΑΝ, ΚΑΊ Ἡ ἈΛΉΘΕΙΑ ἘΛΕΥΘΕΡΏΣΕΙ ὙΜΑ͂Σ….ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ!

 

 

Το τέλος μιας μακράς εποχής αιχμαλωσίας:

Η Γη και οι κάτοικοι της έχουν περάσει 25.000 χρόνια φυλάκισης και καραντίνας (μαύρη τρύπα). Έχουμε ελεγχθεί και χειραγωγηθεί από τη σκοτεινή πλευρά – ή όπως τους αποκαλούμε, Καμπάλ. Τώρα πρέπει να βγούμε από τη μαύρη τρύπα μετά από 25.000 χρόνια φυλάκισης. Ο πλανήτης μας είναι ο τελευταίος στον γαλαξία που πρέπει να απελευθερωθεί. Αυτή η έξοδος είναι ή «Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ». Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ θα είναι μια στιγμή της ανακάλυψης για τον πλανήτη που θα είναι φυσική και μη φυσική.

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή,και ας εξηγήσουμε λίγο τι είναι και τι έχει ειπωθεί για αυτό το μεγάλο γεγονός η «ΕΚΔΗΛΩΣΗ «.

-Θεωρείται μια επανάσταση για τον πλανήτη που θα προκαλέσει μια σειρά από διαφορετικά «ξεδιπλώματα» και εξελίξεις.
-Κάποιοι λένε για την ήττα και η σύλληψη τις Καμπαλ.
-Επαναφορά των χρηματοπιστωτικών συστημάτων.
-Αποκάλυψη ET, εξωγήινοι που έρχονται στον πλανήτη.
-Αποκάλυψη νέων και προηγμένων τεχνολογιών, νέες κυβερνήσεις και πολιτικά συστήματα κλπ.

Ισχυρίζεται ότι στο μη φυσικό επίπεδο:
-θα υπάρχει ένα «μεγάλο κύμα ή φλας ενέργειας και φωτός που προέρχεται από τον γαλαξιακό κεντρικό ήλιο που πηγαίνει προς την επιφάνεια του πλανήτη». (Ο γαλαξιακός κεντρικός ήλιος είναι ένα αντικείμενο στον αστερισμό του Τοξότη.) Η ενέργεια από τον Κεντρικό Ήλιο θα διεγείρει ένα φλας ή ένα ειδικό είδος φωτός από τον Ήλιο που διαπερνά τη γη και την ανθρωπότητα, αυξάνοντας τις συχνότητες όλων των ζωντανών οντοτήτων στον πλανήτη….

Λέγεται ότι δεν θα είναι ένα σημαντικό αρνητικό γεγονός, αλλά ένα θετικό. Ορισμένοι μάλιστα προτείνονται να προετοιμαστούν με αρκετές εβδομάδες τρόφιμα και προμήθειες, καθώς μπορεί να χτυπήσουν τις τρέχουσες υποδομές μας. Λέγεται επίσης ότι αυτό το κύμα ενέργειας θα είναι τόσο ισχυρό ώστε θα κυριαρχεί κυριολεκτικά τους εγκεφάλους των ανθρώπων και θα τους κάνει να τρελαίνονται.
*Σας θυμιζει κατι αυτο?(βλεπε Λιακοπουλο)

 

 

 

Πρώτα, μια σημείωση σχετικά με την μετάδοση πληροφοριών μεσώ καναλιού(ΤΣΑΝΕΛΙΝΓΚ):

Από αυτά που έχω καταλάβει, οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν να «διοχετεύουν» πληροφορίες σχετικά με αυτό από διάφορες πηγές ή όντα εκεί έξω. Αυτό φυσικά είναι ένα πραγματικό πράγμα και εντελώς εφικτό, αλλά υπάρχουν επιφυλάξεις που συχνά δεν εξετάζουμε.Υπάρχουν κάποιοι πολύ ταλαντούχοι που κάνουν τσανελινγκ, οι οποίοι μπαίνουν στο αυθεντικό πράγμα, και άλλοι πάλι ακριβώς το αντίθετο.

Με πολλούς τρόπους πάντα έδιωχνα τους ανθρώπους μακριά από το τσανελινγκ. Κυρίως γιατί πρέπει να υπάρχει ένα επίπεδο αυτό-κυριαρχίας,γνώσης και αίσθησης να καταλάβει κάνεις πραγματικά που εισέρχεται. Όχι μόνο αυτό, πολλές φορές οι πληροφορίες που μπορείτε να πάρετε από τον ανώτερο εαυτό σας είναι κάτι περισσότερο από αρκετό για να σας κρατήσουν κυλιόμενο, και δεν έχει καμία σχέση με την διοχέτευση. Η σύνδεσή σας με τον ανώτερο εαυτό σας είναι σταθερή εάν εξασκείτε. Η επιθυμία να προχωρήσουμε βαθιά στη διοχέτευση μπορεί μερικές φορές να προέρχεται από μια εγωιστική επιθυμία να θέλουμε να δούμε το μέλλον, να γνωρίζουμε το μέλλον ή ακόμα και με κάποιους τρόπους να έχουμε κάποια είδος «σούπερ δύναμη».  Δεν λέω ότι υπάρχει κάτι κακό με αυτό, αλλά περισσότερο έτσι ώστε αυτό να μας ωθεί να το θέλουμε. Όπως είπα και παραπάνω, βεβαίως υπάρχουν πολλοί αυθεντικοί εκεί έξω.

Από τις έρευνες μου,παρατηρώ το ίδιο πράγμα. Επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, επαναλαμβάνονται ασαφή και συχνά προφανή πράγματα, παρατηρώντας ότι οι πληροφορίες που διοχετεύονται απλά προέρχονται από το μυαλό του καναλιού και όχι στην πραγματικότητα από άλλη ύπαρξη ή πηγή κλπ.

Από την άποψη του ακροατή, υπάρχει γενική περιέργεια που είναι ένα όμορφο πράγμα, αλλά μερικές φορές αρχίζουμε επίσης να πηδούμε στην ιδέα να θέλουμε να γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί, να γνωρίζουμε το μέλλον και τι έρχεται … έτσι ώστε να ελέγχουμε τα πράγματα ή να είμαστε σε θέση να προετοιμαστούμε. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο σε περιόδους, αλλά μπορεί επίσης να αποτελέσει πηγή για να είμαστε κολλημένοι ή περιορισμένοι.

Η πραγματικότητα του τι συμβαίνει:

Η αλλαγή που βιώνουμε συνεχίζεται. Πολλά κύματα έχουν ήδη χτυπήσει τον πλανήτη μας και ακόμα έρχονται. Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια και είναι μέρος από αυτό που προκαλεί τόσες πολλές από τις αλλαγές που βλέπουμε σήμερα. Αλλαγές στον τρόπο σκέψης των ανθρώπων, αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του κόσμου μας, εξέγερση της ισότητας, έκκληση για αλλαγές στα χρηματοπιστωτικά μας συστήματα, πολιτικά συστήματα και ούτω καθεξής.

Αυτά τα κύματα συμβαίνουν εδώ και δεκαετίες και έχουν εντατικοποιηθεί καθώς προχωράμε. Αποτελούνται από κοσμικές εκρήξεις από τον ήλιο, τον γαλαξιακό ήλιο, τα γύρω αστέρια και ούτω καθεξής. Όλα τα κοσμικά κύματα φέρουν μοναδικές ενέργειες με μοναδικές υπογραφές και πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες έχουν την ικανότητα να εξελίσσουν τη σκέψη, τις ιδέες, το DNA, να αλλάξουν ενεργειακές υπογραφές και ούτω καθεξής. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η ενέργεια έχει «θρυμματιστεί» κατά μία έννοια, μέσω της συμφωνίας μας και για καλό λόγο. Περισσότερα για αυτό σε ένα δευτερόλεπτο.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ακολουθεί την ίδια πορεία με πολλές άλλες αξιώσεις όπως αυτή. Κάνει αυτή τη μετατόπιση της συνείδησης για ένα πράγμα, μια στιγμή και ούτω καθεξής. Όπως και με το 2012.

 

 

Πολλοί ισχυρίζονται ότι «τίποτα δεν συνέβη το 2012», επειδή έψαχναν για κάτι φυσικό και αναζητούσαν κάτι μεγάλο. Εντούτοις οι ενέργειες στην πραγματικότητα άλλαξαν με μεγάλους τρόπους μέσα και γύρω από τις ημερομηνίες του 2012 που πολλοί μιλούσαν. Αλλά άλλαξαν και με τους τρόπους πριν από αυτό και μετά από αυτό. Αυτή η μετατόπιση είναι μια διαδικασία που θα συνεχίσει να εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου σιγά-σιγά. Ναι, πολλοί από εμάς αρχίζουμε και κουραζόμαστε, καθώς αυτό εντείνεται, αλλά αυτό απλά σημαίνει ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε και μπορεί να είναι σκληρό να το δεχτούμε, δεν ασκούμε αυτό που κηρύττουμε. «Γνωρίζω ήδη αυτές τις πληροφορίες!»  Ναι Αλλά τις εφαρμόζεις;

Είμαστε εδώ για να εργαστούμε με τον εαυτό μας. Ναι, οι ενέργειες θα έρθουν και θα βοηθήσουν με αυτή τη διαδικασία καθώς ο ήλιος και ο κεντρικός ήλιος ενεργούν ως προμηθευτές της εξέλιξης, αλλά εξαρτώνται και από εμάς. Τα όντα παρακολουθούν ήδη και βοηθούν στενά στην επιβράδυνση πολλών από τις ενέργειες που έρχονται λόγω του γεγονότος ότι είναι λίγο πολύ έντονες για τη συνείδησή μας αυτή τη στιγμή. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή πολλοί από εμάς δεν ασκούμε πραγματικά αυτό που μαθαίνουμε. Διαβάζουμε βιβλία, μαθαίνουμε τα πράγματα και συνεχίζουμε να ζούμε με τους ίδιους παλιούς τρόπους. Δεν αλλάζουμε τη διατροφή μας, δεν ασκούμε διαλογισμό, να ζούμε στο ΤΩΡΑ, δεν «καταρρίψουμε» το εγώ μας και δεν ζούμε από την καρδιά μας, παρόλο που γνωρίζουμε ότι αυτό θα μας οδηγήσει σε έναν ευημερώ κόσμο.

Εν μέρει αυτό συμβαίνει επειδή ο σημερινός μας κόσμος είναι έντονος. Έχει γίνει πάρα πολλή δουλειά για να μας κρατήσουν κολλημένους, να μας κρατήσουν αποσπασμένους και ούτω καθεξής. Αλλά αυτό αποτελεί απλώς μια πρόσθετη πρόκληση, για να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση της δύναμης μας μέσα μας. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το κάνουμε, διαφορετικά δεν θα περνάγαμε τόσα πολλά. Να το θυμάστε αυτό.

 

Μην περιμένετε,τώρα είναι η ώρα

Περισσότερο από το να περιμένετε ή να εστιάζετε σε ένα μόνο γεγονός, δείτε αυτό που έχουμε εδώ, τώρα – στον κόσμο μας και μέσα στον εαυτό μας. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε, και καθώς έχετε διαισθητικά συναισθήματα απέναντι σε άλλα πράγματα, ακολουθήστε τα. Αλλά θυμηθείτε να μην είστε σταθεροποιημένοι σε γεγονότα, ημερομηνίες και υποσχέσεις που ισχυρίζονται ότι έρχονται και θα φροντίσουν τα πάντα για μας. Το ΤΩΡΑ είναι πλέον σημαντικό. Τα οικονομικά μας συστήματα, τα πολιτικά μας συστήματα, οι τεχνολογίες και ούτω καθεξής θα αλλάξουν και θα εξελιχθούν όπως και εμείς.. δεν είναι το ένα πριν το άλλο. Θυμηθείτε την κβαντική φυσική; Καθορίζουμε την εξωτερική μας πραγματικότητα βάσει του τρόπου με τον οποίο η συνείδησή μας προβάλλει τον κόσμο μας. Πώς προβάλλουμε έναν ευημερώ κόσμο αν δεν κάνουμε πρώτα την εσωτερική εργασία για να αλλάξουμε τη συνείδησή μας; Ο εξωτερικός μας κόσμος μας αντανακλά απλά. Για να μεταβληθεί, πρέπει πρώτα να το κάνουμε.

«Αν θέλεις ν’ αφυπνίσεις όλη την ανθρωπότητα, τότε αφύπνισε τον εαυτό σου… Εάν θέλεις να εξαλείψεις τη δυστυχία από τον κόσμο σου, εξάλειψε πρώτα ότι είναι σκοτεινό στον εαυτό σου… Και αν αγαπάς τον κόσμο όπως λες… το μεγαλύτερο δώρο σου προς αυτόν είναι να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου».

Κάνετε ό, τι αγαπάτε στη ζωή σας και ζείτε από ένα χώρο όπου ακολουθείτε τις επιθυμίες της καρδιάς σας; Εσείς ασκείστε την παρατήρηση του εγώ και συνεχώς μετατοπίζεστε από τη συνείδηση του εγωισμού σε μια ζωή βασισμένη στην καρδιά; Εσείς ασκείτε διαλογισμό για να μειώσετε την υπερβολική σκέψη και να αυξήσετε την παρουσία; Αντιμετωπίζετε άλλους με τρόπο που θα θέλατε να αντιμετωπίζετε .. όσο μπορείτε, όχι κάποιες φορές; Επιλέγετε να συναισθανεστε και να καταλάβετε σε ποιο επιπεδο βρίσκονται οι άνθρωποι και όχι να τους κρίνετε και να τους σχολιάζετε;

Όλα αυτά τα πράγματα είναι τρόποι να κινηθούμε προς την κατεύθυνση της ζωής στην καρδιά. Πρόκειται για τη μετάβαση από το μυαλό, στην καρδιά

 

 

Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ……. Πρέπει να είναι είμαστε σε θέση να μπορούμε να διακρίνουμε…….το ΣΕΡΝ,ΜΠΛΟΥΜΠΕΑΜ,ΧΑΡΠ κτλ…. είναι σε πλήρη λειτουργία ενεργοποίησης … μεταξύ άλλων πραγμάτων που «παίζουν» πίσω από την αυλαία…

Η αλήθεια είναι πως κάνεις δεν ξέρει τι έρχεται….πολλά παίζονται……πολλά και τα «σενάρια»….Το σκ@τ@ θα χτυπήσει το ταβάνι…..τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο «περίεργα» από στιγμή σε στιγμή και όσο θα περνάει ο καιρός……

ΔΙΑΚΡΙΣΗ……
ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΣΑΣ,ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΑΣ……

Νιώστε με την καρδιά σας και δείτε με το μυαλό σας!

Loading...

4 thoughts on “«Η Εκδήλωση»

 1. EKK says:

  ´ΟΛΑ αυτά ΕΙΝΑΙ μπουρδένιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!
  Δεν πρόκειται να συμβεί απολυτως τίποτα το ανατρεπτικό ούτε η Καμπάλ θα συλληφθεί κτλ…κτλ…κτλ…
  Πρόκειται για τη μοντέρνα εκδοχή «πνευματικής» παραπλάνησης, ειναι 100% κατευθυνόμενο απο την Ελίτ/Καμπάλ, τα ζωντόβολα θα ψάχνουν πάντα γκουρού, κι εξωγήινους να τα σώσουν, και τα σχέδια των πραγματικών Επικυρίαρχων προχωρούν επακριβώς!
  ´Οποιος θέλει διακαώς να σωθεί απο ΑΥΤΟΝ τον σκατόκοσμο, πρέπει ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ να βρει τις απαντησεις του και να ανοίξει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ WAY OUT…..

 2. ΓΙΩΡΓΟΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1962 says:

  ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ EVENT..ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ..ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΗΜΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ??EVENT!!ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *