Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

17:43 - 22/02/2022

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, Ο Γ΄ Π.Π. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ & ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ & ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ
Αναγνωρίζεται ως το πιο αποτελεσματικό σκεύασμα για τους άνδρες ηλικίας 40+
ΑΓΟΡΑ
Product Image
… ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ “Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ”!!!

      Δηλώσεις οικογενείας Τσίπρα, Αλέξη και Γιώργου, εκπροσώπων της ηγεσίας της Α.Α. της βουλής των Ελλήνων! Ναι, το ακούσαμε κι αυτό!
      Ειλικρινά, αναρωτιέται πλέον κανείς ως νοήμων πολίτης. Είναι δυνατόν αυτά τα άτομα να θεωρούνται Έλληνες και να διεκδικούν την ηγεσία της χώρας; Τελικά ποιων τα συμφέροντα υπηρετούν;

      Όταν η Ρωσία είναι έτοιμη να συγκρουστεί με την Ευρώπη και όλη τη Δύση, όταν οι Τούρκοι απειλούν καθημερινά την Ελλάδα και την Κύπρο με καταλήψεις των εδαφών τους, με casus belli, γαλάζια πατρίδα, Τούρκο- Λιβυκό ψευτομνημόνιο και με αποστρατικοποιήσεις των νησιών μας δηλώνοντας έτοιμοι να τα καταλάβουν, αυξάνοντας καθημερινά τις παραβιάσεις τους, απαιτώντας να παίρνουμε έως και την άδεια τους για να πάμε στα νησιά απειλώντας υπουργούς, την Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό της χώρας παρενοχλώντας έως και τις πτήσεις τους, μια πράξη που αποτελεί αιτία κήρυξης πολέμου, βλέπουμε το Σύριζα να ενεργεί αντίθετα μ’ αυτό που επιβάλει η κοινή λογική και το ιερό καθήκον προς τη Πατρίδα!

Δυστυχώς είμαστε θεατές μιας “ομάδας κρούσης” των πρωτοπαλίκαρων της Α.Α., των Πολάκη-Καρτερού και Γ. Τσίπρα, υπό την καθοδήγηση του Μέγα αρχηγού τους Αλέξη, βλέποντας τους να ξεσαλώνουν μονίμως σε όλα τα επίπεδα δηλώνοντας τώρα και επισήμως ως κόμμα, ότι “Η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός”!
Θα μας τρελάνουν οι άνθρωποι, επιτέλους, ας ψάξουν οι αρμόδιοι να βρουν τις ρίζες τους! Τι άλλο να πει κανείς γι αυτούς τους δήθεν πατριώτες και ” Έλληνες”;
Αυτή δεν είναι μόνο μια πράξη όνειδος, είναι η πλέον κατάπτυστη και ανθελληνική θέση που μπορεί να πάρει ένα οποιοδήποτε κόμμα, πόσο μάλλον η Α.Α. σε μια περίοδο που δεχόμεθα αυτή την απίστευτη επιθετικότητα της Τουρκίας, ευρισκόμενοι στα πρόθυρα μιας σύρραξης που εκ της θέσεως της και μόνο θα μπορούσε να εκληφθεί μετά και από τη στάση της στο ‘’Μακεδονικό’’, ως μια νέα πολιτική πράξη Εθνικής μειοδοσίας αν θα ευρίσκοντο σήμερα στην εξουσία, οδηγώντας πάλι τη χώρα σε μια δεύτερη Εθνική τραγωδία!

Πατριώτες και πατριώτισσες, πολιτικοί που δεν έχουν επίγνωση του κακού  που κάνουν στη πατρίδα τους δεν έχουν θέση στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, πρέπει να απομακρύνονται για πάντα από κάθε εξουσιαστικό χώρο! Ωστόσο δεν θα ‘μαστε εμείς αυτοί που θα κρίνουμε το Σύριζα, αυτό θα το κάνει ο ελληνικός λαός μετά από αυτά που έχει υποστεί στέλνοντας τους εκεί όπου είναι και η θέση τους, στο 3,5%!
Μετά απ’ αυτό πιστεύουμε πλέον ότι το πλήρωμα του χρόνου θα αναδείξει νέες προσωπικότητες και πολιτικές δυνάμεις στη χώρα, γιατί ο λαός κουράστηκε πλέον να τον προδίδουν οι πολιτικοί του υφαρπάζοντας κάθε φορά τους ψήφους του, εξαπατώντας τον με χίλια-δυο τεχνάσματα και ψεύτικες υποσχέσεις!
Θα υπενθυμίσουμε μόνο μια απ’ αυτές που αφορά το κούρεμα των κόκκινων δανείων, όταν ενεργώντας όντως ως μισέλληνες καταπάτησαν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στον λαό δίνοντας στους μέντορες τους και στα Φάουντ τα δάνεια του στο 5 και 10% της αξίας τους για να τους πάρουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, στέλνοντας δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας στον θάνατο, απαξιώνοντας και γκρεμίζοντας επίσης την ζωή  και εκατοντάδων χιλιάδων άλλων Ελλήνων!!!
Έντιμων πολιτών που τους μετάλλαξαν σε περιθωριακούς και παρίες, ακόμα και γερόντισσες όπως αυτή την τελευταία κυρία του γνωστού επεισοδίου στα lidl, που για να πληρώσει το δάνειο των παιδιών της, ΑΛΕΞΗ ΑΝΕΥ ΤΣΙΠΑ, οδηγηθηκε στην ανέχεια αναγκαζόμενη πλέον να κλέψει για τη τροφή της και να συλληφθεί!

      Και μια και αναφερθήκαμε πατριώτες σ’ αυτό, ας σταθούμε στην μετέπειτα συμπεριφορά της εταιρίας απέναντι σ’  αυτή την δύστυχη γυναίκα, για να μάθει, ο Ελληνικός λαός που δίνει τα χρήματα του. Σε μια εταιρία όχι ελληνική αλλά γερμανικών συμφερόντων ιδιοκτησίας της πλουσιότερης σήμερα οικογένειας της Γερμανίας, αυτής του Γιόζεφ Γκέμπελς, του πλέον αδίστακτου Ναζί και δεξί χέρι του Χίτλερ. Αυτού που υπήρξε ο πιο κοντινός συνεργάτης του οργανώνοντας όλη την προπαγάνδα του Γ΄ ΡΑΙΧ κατά τον Β΄ Π.Π., συνυπεύθυνος για τις γενοκτονίες εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι μόνο Εβραίων αλλά και Ελλήνων, των Παππούδων μας, των Γιαγιάδων μας και εκατοντάδων χιλιάδων άλλων Συμπατριωτών μας!!!
Ήταν το τελευταίο άτομο που είδε ζωντανό τον Α. Χίτλερ αυτοκτονώντας και αυτός πριν εκτελέσει στυγνά τα 6 από τα 7 παιδια του μαζί με την γυναίκα του, αφήνοντας στο 7ο την ποτισμένη στο αίμα κλεμμένη αμύθητη περιουσία του από τα εκατομμύρια των αθώων θυμάτων τους, των εκτελεσθέντων και αποτεφρωμένων στα κρεματόρια της Ευρώπης για να βρεθούν τελικά σήμερα εκεί που είναι!

Φίλες και φίλοι, για περισσότερα μπορείτε να δείτε την βιογραφία του στο Ιντερνέτ!  Ωστόσο, αναρωτιέται κανείς: Είναι δυνατόν ως Έλληνες να περνάμε τις πόρτες αυτής της εταιρίας; Η απόφαση είναι δική σας!

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image

      Τέλος και εσύ Αλέξη Τσίπρα “παιδί του λαού”,   μάθε πλέον να ζεις μαζί με την ντροπή σου! Φυσικά δεν είσαι ο μόνος, αλλά όπως έχουμε γράψει και αναλύσει εκατοντάδες φορές τα τελευταία χρόνια, είσαι ο κύριος υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός αυτής της σύγχρονης Εθνικής τραγωδίας, μιας ακραίας συνωμοτικής και επονείδιστης πράξης, γιατί ξεγέλασες και εξαπάτησες έναν ολόκληρο λαό για να βρεθείς την επόμενη μέρα από το 3,5% στο 36,5% και στην εξουσία!
Αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανέναν, θα ‘ρθει η στιγμή  που θα πληρώσεις το τίμημα των πράξεων σου, γιατί οι πληγές που άνοιξες είναι από αυτές που δεν κλείνουν ποτέ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος                            

www.manifesto.com.gr  

ΠΕΣ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΕΘΙΣΜΌ ΣΤΟ ΑΛΚΟΌΛ!
Εξαλείφει τη λαχτάρα για αλκοόλ
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Πρακτωρ 02/22/2022 @ 5:58 ΜΜ

  Καλησπέρα αδελφέ και αδέλφια

  Οι πολιτικοί έχουν αποτύχει εδω και πολλά χρόνια.
  Θα τιμωρηθούν. Όλα δείχνουν ότι θα τιμωρηθούν γιατί είναι αλαζόνες και έχουν χάσει κάθε μέτρο εξουσίας .
  Μάλιστα έχουν καταφύγει για προστασία των θέσεων τους στην αστυνομία τα Ματ και είναι έτοιμοι να βάλουν και τον στρατό στό παιχνίδι.
  ο Γππ δείχνει καλοκαιρινό παιχνίδι που μέχρι να φτάσουμε εκεί αυτοί θα σπρώχνουν τις ατζέντες τους.
  Το βλέμμα σε Γεωργία- Ιραν,στενά και φυσικά Αιγαίο
  Καλή μετανοια

 2. Γιωργος 02/22/2022 @ 6:43 ΜΜ

  Να θεωρουντε ελληνες τα τσιπρακια η οι κουληδες κτλ?
  Ε οχι ρε παιδια.
  Οι εβραιοι αυτοι ειναι μερα με την νυχτα σε σχεση με τους ελληνες παρτε την ιστορια ελληνων και εβραιων και βγαλτε πορισμα.φως με σκοταδι.

 3. Βασικά, ναι, είναι δυνατόν να περνάμε τις πόρτες αυτής της εταιρίας. Πως να στηρίξουμε ελληνικές (όπως ο Σκλαβενίτης), όταν οι τιμές στα προϊόντα είναι τεράστιες. Οι εποχές είναι δύσκολες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε ποιότητα, το στομάχι να αναπαύσουμε λιγάκι γιατί ο μισθός είναι στα τάρταρα και οι υποχρεώσεις πολλές.
  Ας το σκεφτούν πρώτα οι ελληνικές εταιρίες αυτό, να ρίξουν τις τιμές, να μπορούμε κι εμείς να στηρίξουμε.

 4. κωστας παπαδόπουλος 02/22/2022 @ 7:42 ΜΜ

  Αφού οι Έλληνες τα δέχονται όλα έχοντας αποκτήσει το σύνδρομο της Στοκχόλμης, τι περιμένετε να γίνει…Από ανθρώπους δεν περιμένουμε σωτηρία παρά μόνο από τον Χριστό,ΤΈΛΟΣ…

 5. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*