Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ: « ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ».!!!!!!

kanapes

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Εδώ και πολύ καιρό, στο διαδίκτυο διακινείται μία μεγάλη προπαγάνδα από εντεταλμένους «παπαγάλους», αλλά και από διάφορους ανεγκέφαλους αφελής, που χωρίς να το καταλαβαίνουν αναμασάνε και διαδίδουν την ίδια προπαγάνδα, μέσω facebook, email, tweeter και άλλων.

Είναι η προπαγάνδα του: «ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ», του: «ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ», του: «ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΑΙ», του: «ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ» και άλλα παρόμοια, που σκοπό έχουν να κατηγορούν για όλα τον Ελληνικό λαό.

Τον κατηγορούν λοιπόν για ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑ, δηλαδή για ότι σκάνδαλο , προδοσία, διαφθορά, νοθεία, κλοπή, μίζα και ότι άλλο άθλιο γίνεται από πλευράς πολιτικής εξουσίας, αλλά τον κατηγορούν και για ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ από τους υπεύθυνους φορείς και θεσμούς της πολιτείας, που έχουν καθήκον να σταματούν τις προδοσίες και να διώκουν τους προδότες.

Με τον τρόπο αυτό, οι ευθύνες για όλα ρίχνονται στον λαό, και γνωρίζω πολύ καλά, πως αυτές ήταν και οι εντολές που έδωσε το ΔΝΤ από το 2010, για να διακινούν συνέχεια οι «παπαγάλοι», αυτήν την προπαγάνδα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κάθε ευνομούμενη πολιτεία, έχει εξουσίες, έχει θεσμούς, έχει ανεξάρτητες αρχές, για να κινούνται άμεσα προς την τήρηση του Συντάγματος και των νόμων. Δεν περιμένουν από τον εργαζόμενο, τον φοιτητή, τον συνταξιούχο, και τον οικογενειάρχη, να πάρουν στα χέρια τους τις εξουσίες του κράτους.

Αν αποκαλύπτονται προδοσίες, δεν τρέχει ο μανάβης ή ο κάθε πολίτης να τις σταματήσει, αλλά οι αρμόδιοι που βρίσκονται στις θέσεις εξουσίας και έχουν καθήκον να ενεργήσουν άμεσα.
Αν αποκαλύπτονται σκάνδαλα και οικονομικά εγκλήματα, δεν τρέχουν οι πολίτες να συλλάβουν τους εγκληματίες, αλλά οι υπεύθυνοι της Δικαιοσύνης και της δίωξης των Οικονομικών εγκλημάτων, οι οποίοι έχουν υπό τας διαταγάς των και τα όργανα της τάξεως. Όπως ακριβώς συμβαίνει στις ληστείες τραπεζών, το ίδιο γίνεται και στα μεγάλα εγκλήματα τα κακουργήματα και τις προδοσίες. Δεν τρέχει ο πολίτης να συλλάβει τους εγκληματίες, αλλά τα εντεταλμένα όργανα.

Αν αποκαλύπτονται παραβιάσεις εδαφών της χώρας από εχθρούς, δεν τρέχει ο κάθε πολίτης από μόνος του να σταματήσει τον εχθρό με ότι μέσον βρεί μπροστά του, αλλά υπάρχει ο στρατός της χώρας που έχει δώσει όρκο να υπερασπίζεται την πατρίδα και φυσικά διαθέτει και τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα και οπλικά συστήματα.

Αυτοί έχουν την ευθύνη έναντι του λαού. Αυτό είναι το καθήκον τους , αυτή είναι η δουλειά τους και φυσικά γι’ αυτό πληρώνονται από τους Έλληνες.
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ προσπαθεί να τα γυρίσει «τούμπα». Για όλα να ευθύνεται, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. Δηλαδή ο λαός.

Πετάνε δηλαδή ένα γενικό, αόριστο, και απρόσωπο «ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» και αρχίζει να δουλεύει η προπαγάνδα κατά του λαού. Γιατί ο καθένας αισθάνεται, ότι αυτό το «ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ» απευθύνεται σ’ αυτόν, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει καμία τέτοια ευθύνη.

Αλλά και αν το πάρει στα σοβαρά και αισθανθεί υπεύθυνος και προσπαθήσει να αντιδράσει, το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να πάρει ένα πανό και να κατεβεί μόνος του στον δρόμο και να φαντάζει ένας γραφικός.
Και έρχονται μετά ΟΙ ΙΔΙΟΙ «παπαγάλοι», που φωνάζουν «ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ», να κατηγορούν τους Έλληνες ως «ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ» που είναι άξιοι της τύχης τους, αφού «ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ».
Καταλαβαίνετε τώρα πως λειτουργεί αυτή η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ;

Ενώ όλα αυτά τα πουλημένα τομάρια, είτε είναι η Αντιπολίτευση, που υποτίθεται έπρεπε να αντιδρά στις προδοσίες της κυβέρνησης και να ξεσηκώνει τον λαό σε διαμαρτυρία, είτε είναι το Συνδικαλιστικό κίνημα και οι Ομοσπονδίες, που υποτίθεται έπρεπε να ξεσηκώνουν τους εργαζόμενους, είτε τα αγροτικά κινήματα, που κάποτε για «ψύλλου πήδημα» έκοβαν την Ελλάδα στην μέση, ενώ τώρα «όλα καλά» και δεν τρέχει τίποτα, είτε ακόμα τα λεγόμενα «πατριωτικά κινήματα» που κάπου έπρεπε να αντιδράσουν, όλοι αυτοί, αντί να ξεσηκώνουν τον λαό, κάθονται και ξύνουν τ’ @@@@@@ τους, και φωνάζουν στον λαό: «ΑΝΤΕ ΡΕ.!!! ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ.!!!!!! ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ ΡΕ».!!!!!

Και εδώ έγινε μέχρι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην χώρα και ανέτρεψαν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και καταπάτησαν ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ και κανένας από τα πουλημένα τομάρια δεν αντέδρασε και δεν κατέβασε τον λαό σε διαμαρτυρία.
Ας βρισκόταν κάποιος σαν τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, να καλέσει τον λαό σε διαμαρτυρία κατά αυτής της «Αριστερής» ΧΟΥΝΤΑΣ και τότε θα βλέπετε τι θα γινόταν.

Έχει μείνει σήμερα κανένας Έλληνας Ορθόδοξος πατριώτης, για να κατεβάσει τον λαό σε διαμαρτυρία; Όλοι πουλημένα τομάρια είναι και όλοι παίζουν τα δικά τους βρώμικα παιχνίδια.
Έτσι λοιπόν, έχουν βρεί έδαφος οι «παπαγάλοι» και διακινούν αυτήν την άθλια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ για να δημιουργούν ενοχές στον λαό, για κάτι που δεν ευθύνεται.

Και φωνάζουν συνέχεια, σαν να σου λένε:
«ΑΝΤΕ ΡΕ»!!!! «ΞΥΠΝΑ ΡΕ»!!!!! «ΣΗΚΩ ΡΕ»!!!!! Παράτα τις δουλειές σου, το σπίτι σου, τα παιδιά σου και «τρέχα» να πιάσεις τους κλέφτες της «ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ», γιατί η Δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ πουλήθηκαν και δεν κάνουν τίποτα.!!!!!!!

«ΑΝΤΕ ΡΕ !!!! ΞΥΠΝΑ ΡΕ.!!!! ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ».!!!!!! Δεν ακούς; Οι Τούρκοι έφθασαν στο Σούνιο και την Κόρινθο. Πήγαινε να υπερασπιστείς την πατρίδα, γιατί οι Στρατιωτικοί μας, τα ξύνουν και πίνουν καφέ με τους Τούρκους.!!!!!!!

“ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ;;;; ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ.!!!!!! ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΡΕ.!!!!!!! Παράτα ότι κάνεις και τρέχα μέσα στην Βουλή να τους σταματήσεις, γιατί όλοι οι Θεσμοί και οι Εξουσίες στην χώρα πουλήθηκαν και σε πρόδωσαν.!!!!!!
«ΑΝΤΕ ΡΕ»!!!!!!!! «ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ».!!!!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;
Και μετά από αυτά σου λένε:
ΜΑ ΤΙ «ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ» ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΜΩΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.!!!!!!!!!!

Καταλάβατε λοιπόν την άθλια προπαγάνδα τους;;

Όπου τους ξαναδείτε και τους ξαναακούσετε «ΣΤΟΛΙΣΤΕ» τους όπως πρέπει. Γιατί είναι «παπαγάλοι» και δεν κατηγορούν τα πουλημένα τομάρια, που έχουν την ευθύνη αλλά και την δύναμη να οργανώσουν την διαμαρτυρία του λαού, αλλά κατηγορούν τον λαό, που ούτε την ευθύνη έχει, αλλά ούτε έχει στα χέρια του την εξουσία, για να σταματήσει τους κλέφτες και τους προδότες.
Αλλά που θα πάει ρε κερατάδες. Οι Έλληνες λέμε: «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται». Και στις 25 Ιανουαρίου 2016 τελειώνει ο πρώτος χρόνος.

Με την ΧΟΥΝΤΑ , την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ σας, χαρήκατε εσείς μέχρι τώρα.
Μετά να δούμε ποιός θα χαρεί.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Loading...

15 thoughts on “Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ: « ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ».!!!!!!

 1. ΝΙΖΙ says:

  Μετά το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ….ο συγγραφεύς έχει απόλυτο δίκιο.
  Είναι προπαγάνδα….ο λαός χειραγωγείται και σε κάθε ψηφοφορία, γιατί τον κρατούν εν υπνώσει πάντα με τα μέσα που διαθέτουν.
  Αλλοι τοποθετούν τα πιόνια που θα μας «κυβερνούν» ….ό,τι κι αν ψηφίσουμε.
  Γι’ αυτό αν και καθιστοί σε καναπέδες η μπροστά σε έναν υπολογιστή, ας μην εφησυχάζουμε και ας ψάχνουμε.
  Ολα είναι μπροστά μας…..και όπως συνηθίζω να λέω…ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

 2. PANDAROS says:

  και εγω αυτα γραφω εδω και καιρο αγαπητε φιλε….

  ομως αν δεν βαλεις και την ταξικη συνειδηση μεσα δεν κανεις τιποτα.,κανεις μια τρυπα στο νερο …

  εαν δεν ξερει ο λαος ποιος ειναι ο εχθρος του …πες μου εσυ ποιον θα πολεμησει?
  Ετσι γινεται ερμαιο του καθε Χριστοδουλου που εσυ γραφεις πως δεν υπαρχει καποιος ορθοδοξος ιεραρχης να ξεσηκωσει τον κοσμο….

  ωραια ας πουμε οτι υπαρχει ενας τετοιος τυπος….εναντι ποιου λογου θα ξεσηκωθει ο λαος?-Για του Χριστου την πιστη την αγια?..
  Σε τι θα διαφερουμε απο τους Ταλιμπαν?

  ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ…ΠΟΙΟς ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗς ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ,ΠΧ ΨΥΧΑΡΗΣ? η εγχωρια αστικη ταξη η το ξενο κεφαλαιο οπως τωρα επι Αλεξη?
  και αν ξανακυβερνησει το ντοπιο κεφαλαιο τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑς?

  ρωτω εδω και δυο μερες και δεν παιρνω απαντηση …Σας ρωτω ρε λεβεντες εσυ με ποιους ειστε για να ξερουμε και εμ ποιους μιλαμε,,,,ΜΕΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ Η ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ?

  ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ »ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ »ΤΩΝ 3ΟΟ ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩΝ ….ΝΑΙ Η ΟΧΙ?…
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ?

  ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ..

  μολις λυσουμε αυτα τα απλα θεματα το μπορουμε να μιλαμε για ξεσηκωμους ..για καναπεδες και τα σχετικα..

  αφου ομως πρωτα πρεπει να δουμε αν καποιο κομμα ,απο αυτα που υπαρχουν λενε ΟΧΙ στα βασικα ερωτηματα μας,,π.χ μπορει να δινει λυσεις ο βασιλακης ο λεβεντης η΄’ η νδ ….?

  Αν αυτα δεν μας καλυπτουν ι,,,σκεφτομαστε αν ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ..ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ…και να αρχισουμε να δουλεψουμε με αυτην …

  Ετσι ειναι… πρεπει να βαλουμε τον εαυτο μας μπροσταρη….ΟΧΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ για να μπουνε αυτοι μπροσταρηδες και μετα εμεις να τρεχουμε απο πισω σαν προβατα….

  ΥΓ

  γραφω συνεχεια για λαο …απεχθανομαι τους ελιτιστες δηλαδη τους χαρτουρες πλατωνιστες..τους πυθαγοριους αριθμομασωνους γιατι κρυβουν την αληθεια απο τον λαο..που μιλανε μεταξυ τους συμβολα κλπ….

  ισως η αμαθεια μου με εκανε να τους ζηλευω,,,χαχχαχαχχα παντως αναγνωριζω την ταξικοτητα της γνωσης..

  Αλλωστε και γιαυτον τον λογο φαγανε τον πυθαγορα…ειχε φτιαξει μια μασωνια..και ειχε σκοπο να κυριευσει τον Κροτωνα,,,, και ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ!!!

  Οι κροτωνιατες εσφαξαν καμμια σαρανταρια μαθητες του..ο πυθαγορας σας καλος αγωνιστης ΠΟΥ ΗΤΑΝ την εκανε απο κει,,,,,χαχαχχα, ΠΡΩΤΑ Η ΖΩΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ?

  και μετα απο πολλες περιπετειες ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ πηγε και ψοφησε το ιερό των Μουσών στο Μεταποντειο …

  • Ανωνυμος says:

   Πολλές μαλακιες γραφεις Πανανδρε ,και όχι τιποτα αλλο αλλα εισαι και πολυγραφεστατος.Οσο και να μην θέλεις να το καταλάβεις ο σοσιαλισμός απέτυχε και μας τελείωσε .

   • PANDAROS says:

    χαχαχαχα ο καθενας με το χουι του… Εγω με τον σοσιαλισμο εσυ με τα αφεντικα….γιατι αν δεν ησουν θα το εγραφες……….

 3. ΧΡΗΣΤΟΣ says:

  Μπράβο!!!! κάτι παρόμοιο ήθελα από καιρό να γράψω, αλλά δεν έχω την ευφράδεια του λόγου σου.
  Έχε όμως υπόψιν σου, οτι πολλοί Έλληνες περιμένουν την κατάλληλη στιγμή……

 4. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Συγκλονιστικός όπως πάντα ο Λαμπρόπουλος αλλά και έντονα ενωτικός…… μπράβο ρε Γιάννη ! Είσαι πραγματικό καμάρι για τη πατρίδα μας.

  Να συμπληρώσω στα λεγόμενα σου ότι ο ‘’κανεπεδατος’’ έλληνας ακόμα κι έτσι αν είχε ένα μικρό ηγέτη θα έβγαινε στο δρόμο και θα έφερνε την ανατροπή….. αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ούτε αυτός……

  Πάντως , ειλικρινά , όταν θα αρχίσουμε να τους κυνηγάμε δεν φαντάζονται το μένος που θα έχει ο έλληνας πολίτης….. το νιώθω κάθε μέρα και στον πιο φιλήσυχο πολίτη…..

 5. Αθηνά Παλλάδα says:

  Όλα ξεκίνησαν με την εφεύρεση του όρου «καναπεδάτος». Τουλάχιστον εγώ δε γνωρίζω κανέναν να κάθεται στον καναπέ του από επάγγελμα για να αποκαλείται με αυτό τον όρο. Γνωρίζω ανθρώπους που τρέχουν από το πρωί ως το βράδυ για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα προς το ζην κι ας είναι μεγάλοι σε ηλικία και με προβλήματα υγείας. Που όταν φτάνουν στο σπίτι τους, κάθονται λίγο να ξαποστάσουν και ξεκινάνε δεύτερο μεροκάματο για να φροντίσουν παιδιά και σπίτι. Ο όρος λοιπόν «καναπεδάτοι» κρύβει το μίσος προς τον Έλληνα που τον αποκαλούν τεμπέλη, κι ας εργάζεται τις περισσότερες ώρες. Προφανώς και εφευρέθηκε από ξένα κέντρα. Αναρωτιέμαι όμως αυτοί που αναμασούν αυτά τα λόγια, τι είναι?

 6. 1244 says:

  Α και κατι τελευταιο,αυτοι που τα γραφουν καθονται στις καναπεδαρες τους….λες και δεν τους αφορα το θεμα.Οταν ερθει η ωρα θα το καταλαβουμε ολοι…αυτο πιστευω και το βλεπω σε πολλους ανθρωπους μικρους μεγαλους χωρις πολιτικες ταμπελες και χρωματακια κοκκινα πρασινα μπλε κλπ.Ενα ακομα μεγαλο σφαλμα ειναι και σχολια που διαβαζω και εχουν να κανουν με τους κοιμισμενους νεους που τους νοιαζει μονο το φραπε και οι ουσιες.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

 7. ?⛔Πεισιστρατος says:

  Ο λαος φταιει που δεν ξεσηκωνετε, για την ακριβια φταιει η χρυση αυγη που μας ηρθε σαν μπαστακας και μολυνε τον πατριωτικο χωρο, το κκε που γευοτανε την χλιδα ολη αυτην την 40ετια, και ολα τα υπολοιπα κοματοσκυλα. Και τα γεροντια που συμβουλευουν τα εγγονια και τα παιδια τους να περιμενουν να βγαλει αλλος το φιδι απο την τρυπα. Αλλα την μεγαλυτερη ευθυνη την εχουν οι αριστερομαγκες απεργιομανης φλωροι. Σχεδον φταιμε ολοι λιγο πολυ που συνεχιζετε αυτη η κατασταση και που δειχνει ξεκαθαρα οτι ειμαστε προς εξαφανιση. Φταινε και οι ιστοσελιδες που αναπαραγουν συνεχεια πληροφοριες, αντι να κλεισουν ολες μπας και βρεθουμε απο κοντα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

 8. Πλακα κανεις says:

  Δεν ξερω γιατι δεν σας αρεσει η κατηγορια <>… Δεν ξερω γιατι δεν σας αρεσει το <>…. δεν ξερω γιατι σας αρεσει να σας δουλευουν!!!!!!!!!!!! Και εγω το γραφω συνεχεια!!!
  Οχι δεν θα παει ο μαναβης να συλλαβει τον υπουργο!
  Οχι δεν θα παει ο μπακαλης να σταματησει την φρεγατα!!!!!
  Οχι δεν θα παει ο μπετατζης να δειρει τον εισαγγελεα…..
  ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!
  Οσο καθωμαζτε και περιμενουμε μπροσταριδες, σωτηρες, Χριστοδουλους, Μεγα Αλεξανδρους, Τους ΕΛ κτλπ, ΑΥΤΟΙ θα συνεχιζουν το εργο τους ακαθεκτοι.
  Οσο θα κοιταμε το κωλαρακι μας γιατι εμεις ακομη την βγαζουμε, αυτοι θα διαλυουν τα παντα. Οσο Δεν αναλαμβανουμε ο καθενας μας τις προσωπικες του ευθυνες, αυτοι θα παχαινουν και αλλο.
  οσο συνεχιζουμε να πιστευουμε πως θα επιβιωσουμε σε αυτον τον πολιτησμο της χεστρας, που λεει και ο φιλος ο Νικος, χωρις να το καταστρεψουμε, ειμαστε τελειωμενοι.
  Μας επιτρεπουν ΑΚΟΜΗ να μιλαμε απο δω μεσα. Συντομα δεν θα μπορουμε ουτε αυτο να κανουμε.
  Αρεσει δεν αρεσει, εχουμε το μεγαλυτερο μεριδιο της ευθυνης ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι πεφτουμε στην προπαγανδα τπθ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!! ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!!!!!!! τΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!
  Αυτοι που τους πληρωνουμε για αυτο, ειναι ολοι μεσα στο κολπο.
  Αρα ΝΑΙ…. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΚΑΛΙΔΕΣ, ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ, ΜΠΕΤΑΤΖΙΔΕΣ,ΑΝΕΡΓΟΙ, ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΕΟΙ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ………………. και να μην τολμαει ΚΑΝΕΙς απο αυτους να βγαλει εστω και την μυτη του απο το κλεμμενο σπιτι του. Οχι να κανουν και κουμαντο.
  Αυτα. καλη σας μερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *