Κατάσταση πανικού για την Σουηδική κυβέρνηση μετά από απειλητικές επιστολές του ISIS

tzixabt souidiaΚατάσταση πανικού για την Σουηδική κυβέρνηση μετά από απειλητικές επιστολές του ISIS

Κατάσταση πανικού για την Σουηδική κυβέρνηση μετά από τις δεκάδες απειλητικές επιστολές υπογεγραμμένες από το »Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Συρίας » (ISIS/Daesh) που έλαβαν Σουηδοί πολίτες. Η οργάνωση απαιτεί από τους παραλήπτες να εξισλαμισθούν, διαφορετικά θα πρέπει να πληρώνουν κεφαλικό φόρο ή να αποκεφαλισθούν.

Σύμφωνα με την κρατική σουηδική τηλεόραση η Σουηδική Αστυνομία λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν τις επιστολές, κυρίως λόγω της αποστολής τους σε διάφορες πόλεις και σε συγκεκριμένες διευθύνσεις ταυτόχρονα. Οι επιστολές βρέθηκαν από τους κατοίκους πολυκατοικιών μέσα στα γραμματοκιβώτια ενώ εκατοντάδες Σουηδοί έλαβαν παρόμοιο έγγραφο μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης.

Οι επιστολές έχουν συνταχθεί στη σουηδική γλώσσα, φέρουν ένα λογότυπο και έχουν τη μορφή τελεσίγραφου καθώς δίνουν προθεσμία 3 ημερών από την παραλαβή τους για τη συμμόρφωση των πολιτών με μία από τις 3 επιλογές: αποκεφαλισμό, κεφαλικό φόρο, αποκεφαλισμό.

Ήδη πολλοί Σουηδοί ζούν με το φόβο ότι ενδέχεται να δολοφονηθούν με αποκεφαλισμό ή να ανατιναχθούν μέσα στα σπίτια ή στα αυτοκίνητά τους.

Οι επιστολές διευκρινίζουν ότι η αστυνομία δεν μπορέσει να τους »σώσει » και ότι από τη στιγμή που θα αποτελούν στόχο, τους περιμένει ο θάνατος.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Σουηδική Αστυνομία ανακοίνωσε χθες Σάββατο 12 Δεκεμβρίου με δελτίο τύπου ότι σε διάφορες περιοχές της χώρας έχουν παραληφθεί πανομοιότυπες επιστολές που φέρουν τη σφραγίδα της τρομοκρατικής οργάνωσης και κυρίως στην πρωτεύουσα Στοκχόλμη, Ρονέβα, Σιγκτούνα , Bέστερο.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης Σιγκτούνα, Eμίλ Άντερσον δήλωσε ότι ακόμα δεν είναι σίγουροι αν υπάρχει μια πραγματική απειλή για τον αποδέκτη των μηνυμάτων, αλλά ότι η αστυνομία εξετάζει σοβαρά όλες τις απειλές και στις έρευνες συμμετέχει και η Σουηδική Υπηρεσία Πληροφοριών , προκειμένου να προβούν σε συνολική εκτίμηση.

Η εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Άννα Jernberg Κάρλσον Δήμος της Σιγκτούνα δήλωσε:
– Είναι σημαντικό ο καθένας που έλαβε ή θα λάβει αυτού του είδους την απειλή να το αναφέρει στην αστυνομία. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του σχολείου, το προσωπικό του κέντρου νεότητας, ή άλλο ενήλικα.

dimpenews.com

Loading...

One thought on “Κατάσταση πανικού για την Σουηδική κυβέρνηση μετά από απειλητικές επιστολές του ISIS

  1. Heron says:

    Για αυτήν την κατάσταση δεν ευθύνονται σε καμιά περίπτωση οι τζιχαντιστές . Ο μόνος υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός είναι η ίδια η Σουηδική κυβέρνηση και γενικά το ίδιο το Σουηδικό κράτος . Οι τζιχαντιστές δεν έχουν υπερδυνάμεις . Αυτός που τους έβαλε μέσα και τους έδωσε όλο αυτό το θάρρος και την δύναμη είναι η ίδια η Σουηδική κυβέρνηση , η οποία έχει προδώσει τον λαό της προ πολλού . Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη , προφανώς βάσει κάποιου σχεδίου . Με λίγα λόγια δεν είναι κάτι που το πέτυχαν οι μουσουλμάνοι , αλλά απλώς τα βρήκαν όλα έτοιμα , και μια που η θρησκεία τους τους λέει να μεταχειρίζονται όλα τα μέσα για το Ισλάμ , γιατί να αρνηθούν αυτήν την ευκαιρία ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *