09:38 - 02/04/2019

H απάντηση στα τρολακια-υπερασπιστες της εκλογικής αποχής : 850.000 «ελληνοποιήσεις» για ψηφοθηρικούς σκοπούς

Την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αριθμό που μπορεί να φτάσει και τους 850.000 μετανάστες, ετοιμάζει η κυβέρνηση μέσα από ένα μπαράζ αλλαγών στο συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο, τις οποίες έχει ήδη ξεκινήσει και θα έχει ολοκληρώσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι αλλαγές αυτές, τις οποίες έχει δρομολογήσει το Υπουργείο Εσωτερικών, απλουστεύουν και επισπεύδουν σε εξαιρετικό βαθμό σε νομικό, διοικητικό αλλά και οικονομικό επίπεδο (πχ ακόμα και με τη δραστική μείωση του παράβολου που πρέπει να πληρώσει ο

αιτών/η αιτούσα ιθαγένειας), τη διαδικασία απόκτησης ιθαγένειας.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη (μαζί με τη Γερμανία) και οι συγκεκριμένες αλλαγές επιχειρούνται στην κατεύθυνση της αντιμετώπισής του.

Οι αλλαγές αυτές πάντως είναι τόσο μεγάλες όσον αφορά την απλούστευση και επίσπευση της διαδικασίας, που έχουν προκαλέσει την αντίδραση κύκλων της αντιπολίτευσης με τους οποίους ήρθε σε επαφή το Capital.gr, καθώς εκτιμούν πως αυτή έχει σαφέστατο

προεκλογικό χαρακτήρα με δύο μάλιστα τρόπους.

Αφενός γιατί έτσι η κυβέρνηση επιχειρεί να προλάβει, το συντομότερο δυνατό, να εντάξει στους εκλογικούς καταλόγους όσους λάβουν ιθαγένεια και αφετέρου γιατί ελπίζει ότι η απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας από μέρους της θα αποτελέσει λόγο εκλογικής στήριξής

της από όσους μετανάστες τη λάβουν.

Ήδη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το 2016 αυξήθηκαν κατά 138% όσοι έλαβαν ιθαγένεια στην Ελλάδα, φτάνοντας περίπου τους 33.000 έναντι 14.000 το 2015.

Αρμόδιοι κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν στο Capital.gr, πως η αλλαγή που αφορά τους όρους απόκτησης ιθαγένειας για όσους μετανάστες έχουν κλείσει 12 χρόνια στην Ελλάδα έχει περάσει μέσω διάταξης.

Έτσι, εφεξής, όποιοι μετανάστες κλείνουν 12 χρόνια νόμιμης παραμονής στη χώρα, θα μπορούν να αιτηθούν την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας. Εκτιμάται ότι γύρω στους 250.000 μετανάστες ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

Επίσης, με υπουργική απόφαση πέρασαν και οι προσθήκες των αδειών παραμονής στην 7ετία (αορίστου χρόνου, επενδυτών κλπ). Αυτό σημαίνει πως αν ένας μετανάστης έχεις 7 χρόνια μόνιμης διαμονής στη χώρα και έχει λάβει διαδοχικά άδειες παραμονής, θα μπορεί να

αιτηθεί την ιθαγένειά του.

Την αμέσως επόμενη περίοδο, μήνα-μήνα, προβλέπεται να περάσουν και άλλες αλλαγές.

Συγκεκριμένα:

• Αν κάποιος μετανάστης είναι πάνω από 65 ετών και γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, θα μπορεί να αιτηθεί την απόκτηση ιθαγένειας, χωρίς να υποβληθεί σε κάποιο τεστ.

• Αν κάποιο παιδί είναι ΑμεΑ, έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και είναι 6 ετών ή δεν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά είναι τουλάχιστον 15 ετών, θα μπορεί να ενταχθεί στη διαδικασία απόδοσης ιθαγένειας.

Παράλληλα, τον ερχόμενο Ιούνιο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο το απαραίτητο Λογισμικό για την πραγματοποίηση του τεστ με τις ερωτήσεις, η απάντηση των οποίων (μαζί με τις κατά περίπτωση χρονικές προϋποθέσεις), θα αποτελεί το ”εισιτήριο” για την απόκτηση

ελληνικής ιθαγένειας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, θα υπάρχουν 300 συγκεκριμένες ερωτήσεις, αναρτημένες με τις απαντήσεις τους στο διαδίκτυο.

Κάθε μετανάστης ο οποίος αιτείται την απόκτηση ιθαγένειας θα δεχθεί τυχαία 30 από τις 300 ερωτήσεις. Εφόσον απαντήσει στις 20 από τις 30 σωστά, θα εγκρίνεται το αίτημά του.

Η εικόνα την οποία έχει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση είναι πως οι νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα ανέρχονται γύρω στους 600.000 υπηκόους τρίτων χωρών.

Γύρω στους 150.000 είναι υπήκοοι χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον 50.000 διαμένουν στη χώρα με διάφορες ειδικές άδειες παραμονής, ενώ 50.000 περίπου είναι ομογενείς που δεν έχουν ελληνική ιθαγένεια και ασυλούχοι ή αιτούντες άσυλο. Δηλαδή

πρόκειται για τουλάχιστον 800.000 με 850.000 μετανάστες που διαμένουν νομίμως στη χώρα, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις.
Δημήτρης Κατσαγάνης

πηγη

ΥΓ τρολακο εσύ και όποιος φουκαράς σε ακούσει δεν θα πάτε να ψηφίσετε, οι “ελληνοποιημενοι” όμως θα πάνε.

Loading...
Σχετικά με ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ
"AYTOΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ Κ΄ΑΓΑΘΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΘΟΝΕΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΕΡΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ" ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟΝ

Σχόλια Αναγνωστών (22)

 1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 04/02/2019 @ 9:53 ΠΜ

  Φυσικά και πρέπει να πάμε όλοι να ψηφίσουμε και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ

 2. Κατι παρομοιο εγινε το 90 στην Ξανθη! Εστειλαν τον Ε.Σ απο Εβρο να ψηφισει Ξανθη για να μην βγουνε και καλα μουσουλμανοι βουλευτες!!!!!!
  Λογο αριθμου ομως, ψηφοφορων αυξηθηκαν απλα οι εδρες και ετσι…… Ταρααααααααααμμμ, απο τοτε εχουμε μουσουλμανους βουλευτες στην Ελ.Βουλη!!!!!!
  Ολοι εσεις που λετε να παμε να ψηφισουμε, λετε να παμε να συμμετεχουμε σε κατοχικες εκλογες με βεβαιο ελεγχο αποτελεσμετοςο αλλου! Γιατι αραγε?
  Συμμετεχοντας στο θεατρακι των εκλογων, δεν νομιμοποιουμε αυτα που κανουν?
  Και μην μου πειτε για μικρα κομματα! Και ο σφυριζα το 13-14 ηταν στο 5%.

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/02/2019 @ 1:47 ΜΜ

   εσυ ρε πρέπει να ξαναπάς στο γυμνάσιο.

  • ΗΛΕΚΤΡΑ 04/02/2019 @ 5:39 ΜΜ

   ΕΣΥ άφησε τον Πακιστανό που ήρθε εχθές να αποφασίσει για σένα, για τα παιδια σου και την πατριδα σου. Εμεις θα. ψηφίσουμε ακομα και να ξερουμε πως το αποτέλεσμα τροποποιηται. Το μήνυμα παντως θα το πάρουν. Εκεινοι θα ξερουν.

  • Πω πω μυαλο ξουραφι, και λογικη τετραγωνη !!!!
   το Συριζα τον ψηφισανε για να καταργησει με ενα νομο, με ενα αρθρο τα μνημονια, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ

   οταν λεμε μικρα, πολυ μικρα κομματα
   για να μπλοκαριστη η θανατηφορος αυτοδυναμια τους,
   ΕΝΝΟΥΜΕ κομμα Κιβωτος, κομμα Καποδιστριας, ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΗΓΩΝ κλπ
   τα κομματα που ειναιμονιμως τα τελευταια των τελευταιων σε καθε βουλευτικες εκλογες, αλλιως θα σου ξεσκιζουνε το κ-λ-ρακι σου με Αυτοδυναμιες, οπως κανανε 40 χρονια τωρα….

   κανε κατι τελειως διαφορετικο, μπας και αλλαξει η μοιρα σου…

   IF YOU ALWAYS DO
   WHAT YOU ALWAYS DID
   YOU WILL ALWAYS GET
   WHAT YOU ALWAYS GOT…..

 3. ΔΗΛΑΔΗ TΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, Ή ΕΣΤΩ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/02/2019 @ 1:47 ΜΜ

   ΛΑΘΟΣ! τους ελληνοποιησανε για να ψηφίσουν σύριζα και κουλη και ετσι να αποσοβήσουν τους περιπου ίσους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής, γιατί αυτοι ειναι που θα κανουν την διαφορα δες ας πουμε τον τραμπ που κατι χαλέδες σαν και εσένα λέγανε οτι είναι μαθηματικώς βεβαιο ότι δεν θα μπορέσει να ξαναφέρει την βιομηχανία στην αμερικη, δες τι έκανε ο σαλβινι, που έκοψε τις καραβιές των λαθρο και τερμάτισε το σχέδιο καλεργκι για την ιταλια κοκ

 4. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 04/02/2019 @ 11:52 ΠΜ

  Ε ………….ΜΑ ………ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ……….https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=cYDvQ_lnGbI

 5. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ (ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ) 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΗ. ΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ,ΟΥΤΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ η ΣΠΟΥΔΕΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΗΔΗ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ -ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ 5 ΕΤΩΝ-. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ,ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ,ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ 5ΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ.Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΜΕ ΟΡΑΤΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΕΝΩ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑ ΕΘΝΟΤΗΤΑ -ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ – ΑΦΟΥ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ Η ΓΥΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ,ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΡΥΘΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΖΩΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΦΤΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΒΟΘΡΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΨΩΜΙ ,ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/02/2019 @ 2:34 ΜΜ

   τζιοβανι είσαι μακριά ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και αγνοείς ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ το σχέδιο καλεργκι και το σχέδιο του γερμανικου κεφαλαιου να φέρει εξαθλιωμένους λαθρο για να ρίξει τους εγχώριους μισθούς όπως και το πετύχανε, δεν σταματήσανε δε εκεί αλλά όπως αποδεικνύεται θα τους χρησιμοποιήσουν και για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, προτείνω δε σε εσας τα παιδάκια της κουμουντουρου καθημερινώς ξύδι τοπ γαργάρα και κλύσμα για καλλίτερα αποτελέσματα.

   • ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ. ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΟΛΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΟΛΗΜΑ ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛη Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ.

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/02/2019 @ 6:33 ΜΜ

     Ο ΜΙΣΤΕΡ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΘΗΚΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΟΙ 850 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 60% ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΤΟΥΣ 850 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΨΗΦΟΥΣ

     • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 850 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΨΗΦΟΙ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΤΕ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ.

     • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/02/2019 @ 7:28 ΜΜ

      Το 2015 υπήρχαν 10 εκατομμύρια “πακιστανικοι” αριθμοί κινητών τηλεφώνων, εσύ κάνεις μαύρη αγκιτατσια γιατί σας χαλάμε το σχεδιάκι, είπαμε ξύδι

     • ναι, και εγω αυτο πιστευω, οτι ο ΜΙΣΤΕΡ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΘΗΚΕ, ας κανουμε εμεις αυτο που μπορουμε,
      και θα δουμε τι θα προκυψει ……

      ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ
      ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ
      ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ,
      διοτι ολες αυτες οι αντιδρασεις πανε υπερ του κυβερνωντος κομματος,

      οχι ΝΔ, οχι ΠΑΣΟΚοειδη διοτι 40 χρονια δεν κατηργησε κανενα νομο ο ενας του αλλου αρα, πρακτικα ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

      Οχι ΚΚΕ, αγκαλια με τον Δρακουμελ σε Οικουμενικη, δηθεν για το καλο της Ελλαδος, το ” αμαρτησα για το παιδι μου” δεν πουλαει πια….

      οχι καρατζαφυρερ κολοτουμπα, μολις εκανε τη δουλεια, τοσκασε και τωρα γαυγισει απεζω….

      οχι Λεβεντη για το Τζαμι ψηφισε ΝΑΙ, πηγαινε στα Εμιρατα και κανε το σταυρο σου δημοσια, και θα δεις…

      οχι Χ.Α. Εκανε το παλαβο Ο Μπαρμπαρουσσης για 48 ωρες, τους πεταξανε εξω και περασε η ψηφοφορια ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ…. ριξανε δηλαδη νερο οι ΧΑ στο μυλο του Σφυριζα…..

      ψηφο σε μικρα, αγνωστα, ανυπαρκτα κομματα,
      κομματα που πηρανε ελαχιζτους ψηφους,
      κανουμε ακριβως αυτο που δεν θελουνε αυτοι,
      γιαυτο και αλλαξανε τον νομο αλλωστε
      στις επομενες βουλευτικες τελευταια ευκαιρια,
      αλλιως απο την μεθ επομενες βουλευτικες, μας πηρε ο διαολος και μας σηκωσε…..

     • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/05/2019 @ 4:56 ΠΜ

      είσαι φαουλ, οι ψηφοφορίες περνάγανε γιατί είχανε πλειοψηφιες ανελ συριζα, οι της χ.α εαν κλασουν και μυρίσει γίνεται άρση ασυλίας και αυτόφωρο με ταχύτητα του φωτός, άλλωστε ο μεγάλος το είδε και το είπε https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/449013/an-kapoios-kanei-kati-autos-einai-mono-i-hrusi-augi/comment-page-2

   • ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 04/02/2019 @ 9:39 ΜΜ

    Δεν είναι της Κουμουνδούρου ,του Περισσού είναι .

 6. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/02/2019 @ 2:21 ΜΜ

  σαλοκιν σομισες τα φασιστερα αφεντικουλια σου στον τσυριζα ειδανε οτι και με την αποχη δεν έχουν αποτέλεσμα και είπανε να ρίξουν και άλλο μελανι για να παμε γερα πολυπολυτιζμικα και μνημονιακα μεχρι το 2023

 7. Συγχαρητήρια στα Κατοχικά Νέα για την αναδημοσίευση αυτή!

 8. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 04/02/2019 @ 9:46 ΜΜ

  Δηλαδη ,μόλις ελληνοποιήσει τους λαθραιους ,θα μπορώ να τους συχτιριαζω κανονικά ,χωρίς να κινδυνεύω να με χαρακτηρισουν αντινεοταξιτη ; Αχαχαχα ! Κύττα φραμπάλα ,όταν κατεβάσουν κόμμα μουσουλμάνων εδώ μέσα , δεν βλέπω την ώρα και την στιγμή , πότε θα έλθουν να μου κουνούν το δάχτυλο …..χεχεχεχε …..!

 9. Ο αναμάρτητος 04/03/2019 @ 12:03 ΠΜ

  Το διεθνές τραπεζικό κατεστημένο με τα ανθρωποειδή,
  ρομπότ σχεδόν θα τα πεις,
  ανθρωπόμορφα κτήνη του αν & έχει βγάλει δις-τρις μην πω τετράκις εκατομμύρια από την ΕΛλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ εκεί αυτοί οι μιαροί,
  οι φθονεροί,
  οι βρωμεροί και τρισάθλιοι δαιμονισμένοι,
  που δεν ξεδίψασαν με τόσο αίμα που ήπιανε από τον τόπο μας,
  με τόσο ιδρώτα,
  με κόπο,
  με μόχθο που άλεσαν.
  Πάλι τα κτήνη, δεν έμειναν ευχαριστημένα,
  ούτε ικανοποιημένα.
  Μάλιστα δε,
  όχι μονάχα δεν χόρτασαν,
  μα τώρα ακόμη παραπάνω,
  σαν να μην έφταναν όλα αυτά,
  θΕΛουν να κατασπαράξουν και τις σάρκες μας.

  + Τι τους αξίζει λοιπόν να πάθουν ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*