ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ;

ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ;

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ- ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ
ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ……

https://youtu.be/jttO63NPbyg

Loading...

15 thoughts on “ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ;

 1. ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ says:

  πρεπει να παραδεχτουμε οτι μονο η χρυση αυγη τολμαει να πει-εξω οι λαθρομεταναστες- με οτι συνεπαγεται αυτο…το οτι ειμαστε μαρτυρες να αλοιωνεται ο πλυθησμος της χωρας μας μπροστα στα ματια μας και να σφυριζουμε αδιαφορα τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας…τι να πω? οτι δεν τολμαει να μιλισει κανεις αλλος για αυτο το θεμα?? οτι αν αντιδρασει μια χουφτα κοσμος για παραδειγμα χωρις κοματικες σημαιες και πει εξω οι λαθρομεταναστες και αρχισει κανα πογκρομ τι θα παθουνε??? θα τους σερνουν απο δικαστηριο σε δικαστηριο και τα τηλεοπτικα σκουπιδια θα τους στολιζουν απο το πρωι ως το βραδυ ως φασιστες και μισανθρωπους??? ειμαστε μαρτυρες λοιπον οτι η πατριδα μας ειναι ερμαιο των σιωνιστων με δουλους τους πολιτικους μας αμφιβολου εθνικοτητας και θρησκειας…δυστηχως η ευτηχως καλουμαστε στην σημερινη εποχη να κανουμε το καθηκον μας τουλαχιστον με τα -οπλα- που εχουμε στη φαρετρα μας..και αυτα δεν ειναι αλλα απο τη χρυση αυγη…(για οσους καταλαβαινουν και στα σπιτια τους ειχαν απο μικροι πατριωτικο φρονημα δοσμενο απ τους γονεις τους..τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε)

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   Στην Εθνοσυνέλευση της 3ης Σεπτεμβρίου 1843 μία ισχυρή παράταξη πληρεξουσίων έκανε αγώνα για να αφαιρεθεί το δικαίωμα να γίνουν Έλληνες πολίτες οι Ρωμηοί εκείνοι που πολέμησαν το 1821 με 1829, αλλά δεν είχαν μεταναστεύσει ακόμη στην Ελλάδα. Το ότι οι Μεγάλες Δυνάμεις επέβαλαν την φραγκική γραμμή του Αδαμαντίου Κοραή και έδωσαν την χαριστική βολή στην ρωμαίικη γραμμή του Καποδίστρια και του Ρήγα του Βελεστινλή, φαίνεται σαφώς από τα λεχθέντα , όπως αυτά έχουν καταγραφεί στα πρακτικά.

   Ο Ιωάννης Κωλέττης είπε τα εξής:

   «Πρωτόκολλα των τριών δυνάμεων έδωκαν ημίν την ανεξαρτησίαν, εις δε τους εκτός της Ελλάδος μείναντας αδελφούς, τους επίσης ως ημάς αγωνισαμένους τον ιερόν αγώνα, το δικαίωμα της μεταναστεύσεως, εν τη Ελλάδι. Οι αδελφοί ούτοι έλαβαν τα όπλα, ηγωνίσθησαν… ου μόνον κατά τας επαρχίας της Ελλάδος αλλά και κατά την Ευρωπαϊκήν Τουρκίαν και Ασίαν, διότι και εκεί το άσμα του Ρήγα ηκούσθη… Ταύτα τα κατορθώματα δεν ελάνθασαν την Ευρώπην, και δια τούτο αι Δυνάμεις έδωκαν το δικαίωμα της μεταναστεύσεως εις τας απολειφθείσας εκτός της Ελλάδος επαρχίας. Τούτων ούτως εχόντων, δυνάμεθα να θέσωμεν διάκρισιν τινα, τις εστιν Έλλην, και τις ουκ έστιν Έλλην; … αι κατά την Τουρκίαν ελληνικαί πρεσβείαι έχουσι πόνους και μόχθους καθ’ εκάστην εις το να προστατεύωσι τους Έλληνας ομοθρήσκους. Αλλά του λοιπού πώς θέλουσι δυνηθή να υπερασπίσωσιν αυτούς, των οποίων τα πολιτικά δικαιώματα αμφισβητούνται, οίτινες δεν κρίνονται πλέον Έλληνες;» [3η Σεπτεμβρίου 1844 Εθνική Συνέλευση ,πρακτικά, Αθήνα, Βασιλικό Τυπογραφείο, 1843 – 1844, τόμ. Ι σελ 191 –193.]

   Σε αυτά ρίχνει φως ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος,

   «Ας προσέξωμεν, μήπως προσβάλλοντες ουσιώδες μέρος των πρωτοκόλλων, τα οποία έθεσαν τας βάσεις της πολιτικής ανεξαρτησίας μας και έδωσαν το δικαίωμα της μεταναστεύσεως, προσβάλλωμεν το όλον. Η οθωμανική αρχή δεν ανεγνώρισε με ευχαρίστησιν τους μετανάστας ως Έλληνας, διαφιλονεικήσαμεν μετ’ αυτής τόσα έτη, και δυνάμει πρωτοκόλλων και πολλών κόπων το εκατορθώσαμεν, και ήδη τί θέλομεν είπει εις αυτήν, όταν ημείς αυτοί αρνούμεθα τον εθνισμόν των;» [3η Σεπτεμβρίου 1844 Εθνική Συνέλευση σελ 200]

  • Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ says:

   Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΖΩΑ….ΖΗΤΩ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ….ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ…

  • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

   ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ…… …….

   Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – Η Χρυσή Αυγή βάζει πλάτες στο Ξεπούλημα της Ελλάδας
   attikanea.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7655.html

   • ΚΑΝΕΝΑΣ says:

    πιπες εκ μασονας σουφλη. εισαι μακρια νυχτωμενος φιλαρακο. Μην πας να ψηφισεις καλιτερα αστο για ανθρωπους που σκεφτονται.

    • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

     Είχα μια φαγούρα στο πουλί… πιο χρυσάβγουλο θα μου τον πιει ! Ξεφτιλισμένα γίδια μασοναρες του κερατα… παγανιστές και τρακαδόροι…. πατριδοκάπηλοι του ταλίρου…

    • Ανώνυμος says:

     ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!! πιο βλακας, πεθαινεις ! “ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ” ! αφου τους βαλανε μεσα στη Βουλη με τους 300, ειναι δικοι τους !!!

 2. Αιρετικός says:

  Γιατί είμαι άνθρωπος και απέναντι σε ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά μου θα το αποδείξω.

  Γιατί πιστεύω συνειδητά και από επιλογή στο “αγαπάτε αλλήλους” ακόμη κι αν ανάμεσα στα πολλά πρόβατα υπάρχουν και λύκοι, πρέπει να τους βοηθήσω όσο μπορώ, δεν πρέπει να σκεφτω καμιά άλλη επιλογή. Αγαπάω τους πάντες άνευ όρων, αυτή είναι η θρησκεία μου και αυτή η επιλογή μου.

  Γιατί η παιδεία μου είναι ελληνική και έχω μάθει να σέβομαι τον ξένο, να τον τιμώ και να τον φιλοξενώ όσο καλύτερα μπορώ. Βρίσκω δε αυτό το κομμάτι της παιδείας μου εξαιρετικό και νιώθω υπερήφανος που μπορώ να το τηρώ!

  Γιατί οι παπούδες μου και για κάποιους οι πατεράδες τους ήταν πρόσφυγες και μετανάστες, κάποιοι απο εμάς είναι οι ίδιοι μετανάστες – νόμιμοι θα πει κάποιος και θα του πω ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος. Σε αυτόν τον πλανήτη γεννηθήκαμε όλοι! Τα σύνορα οι θρησκείες οι πολιτικές και δεκάδες άλλοι διαχωρισμοί είναι τεχνητοί για να μας κρατούν χωριστά.

  Γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, το Ναυτικό Δίκαιο είναι σαφές δεν μπορώ να μην περισυλλέξω ναυαγό.

  Θα μπορούσα να παραθέω κι άλλα επιχειρήματα αλλά δεν έχει νόημα είμαι σίγουρος ότι τα πιο πολλά τα έχετε ακούσει, ο διάλογος είναι παγκόσμιος και εν εξελίξει.
  Ας προσπαθήσουμε να αποβάλουμε τα στερεότυπα που μας φυτέψανε συστηματικά εκπαίδευση και κοινωνικές δομές, να κρίνουμε με κριτήρια της επιλογής μας κι όχι κατασκευασμένα.

  Ορισμένοι πιθανότατα θα διαφωνήσουν μαζί μου ίσως και να με βρίσουν αφού επιτρέπεται από όσο έχω δει, δεν πειράζει. Μόνο σκεφτείτε παρακαλώ αν οι απόψεις σας είναι σύμφωνες με τα πιστεύω σας. Αν ναι επιτρέψτε μου τη διαφωνία, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε!

  Καλές γιορτές

 3. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ; διοτι στον εστειλε ο αμερικανο-σιωνιστης, που κανει τους πολεμους, αντι να τον παρει αυτος στο σπιτι του !!! Αλλος γ/μαει, και αλλος τα πληρωνει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *