18:42 - 18/12/2016

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!”ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ”!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!”ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ”!

Παρασκηνιακές εξελίξεις γύρω από το ιρανικό λαμβάνουν χώρα, καθώς όπως όλα δείχνουν παρά την σχετική νηνεμία που υπήρχε το τελευταίο διάστημα μεταξύ Δύσης και Τεχεράνης, θα εισέλθουμε σε νέα τροχιά αντιπαράθεσης και σύγκρουσης, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον ανοικτά.

Η μυστική επίσκεψη του Διευθυντή της Mossad στις ΗΠΑ φουντώνει ήδη τις φήμες που λένε πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν και αυτή την φορά όχι σε διπλωματικό επίπεδο, αλλά σε πολεμικό.

Ο Yossi Cohen, σε μια επίσκεψη που οργανώθηκε από τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, συναντήθηκε με συμβούλους του Ντόναλντ Τραμπ, όπου συζήτησαν ζητήματα για την παγκόσμια ασφάλεια, ενώ η όλη κουβέντα σε μεγάλο βαθμό εστιάστηκε στην πυρηνική συμφωνία με το Ιράν, ενώ τέθηκαν στο τραπέζι και τα ζητήματα της Μ. Ανατολής.

Ο Διεθυντής της Mossad συμμετείχε επίσης στις συζητήσεις τον επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου του Ισραήλ και των πρεσβευτή του Τελ-Αβίβ στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θεωρείται πλέον πολύ πιθανός ένας πόλεμος κατά του Ιράν.

Υπενθυμίζουμε ο Ν.Τράμπ επέμεινε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας είχε δηλώσει ότι όταν αυτός αναλάβει την εξουσία θα ασκήσει άκρως επιθετική δράση κατά της Τεχεράνης και κατά των ιρανικών πολεμικών πλοίων που παρενοχλούν τα πλοία των ΗΠΑ στην περιοχή.

Από την άλλη πλευρά, Αμερικανοί ειδικοί τονίζουν ότι οι ιρανικές δυνάμεις έχουν κάνει μια σειρά από προκλητικές κινήσεις εναντίον του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ κατά τους τελευταίους μήνες, ρίχνοντας τις επικρίσεις στους απερχόμενους αξιωματούχους της κυβέρνησης Ομπάμα.

Αμυντικοί εμπειρογνώμονες δηλώνουν ότι το Ιράν ανησυχεί από το καθεστώς Τράμπ, θα αναλάβει μια πιο επιθετική δράση ενάντια στις κινήσεις της ιρανικής ισλαμικής δημοκρατίας στον Περσικό κόλπο, για λογαριασμό όμως του Ισραήλ.

Ο Μπέναμ Μπεν Ταλεμπλού, ανώτερος αναλυτής σε αμυντικό ινστιτούτο του Ιράν, δήλωσε ότι το Ιράν είναι πιθανό να δοκιμαστεί σφόδρα από την νέα αμερικανική πολιτική.

«Παρά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχή της Τεχεράνης σε σχέση με τον εκλεγέντα Πρόεδρο Τράμπ αφορά την πυρηνική συμφωνία, η χώρα θα αντιμετωπίσει και την αμερικανική επιθετικότητα στον Περσικό Κόλπο και τα Στενά του Ορμούζ», δήλωσε ο Ben Taleblu.

Η στενή πολιτική σχέση του νέου Αμερικανού προέδρου με την ισραηλινή κυβέρνηση , υιοθετώντας όλες τις θέσεις μάλιστα της χώρα αυτής απέναντι στο Ιράν , εκτιμάται από Ιρανούς αξιωματούχους, ότι θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε πολεμική σύρραξη Ιράν-ΝΑΤΟ.

Αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, επέλεξε τον ειδικευμένο στις πτωχεύσεις δικηγόρο Ντέιβιντ Φρίντμαν για την ανάθεση διπλωματικών καθηκόντων των ΗΠΑ στο Ισραήλ.

Ο Φρίντμαν δήλωσε ότι ανυπομονεί ν” αναλάβει στα νέα του καθήκοντα στην Ιερουσαλήμ, ενώ οι αναλυτές εκτιμούν ότι η επιλογή του για τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στο Ισραήλ θα προκαλέσει αντιδράσεις στο μουσουλμανικό κόσμο.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ, βρίσκεται στο Τελ Αβίβ για περισσότερα από 68 χρόνια.

Ο Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας έχει εξαγγείλει τη μεταφορά της στην Ιερουσαλήμ. Μια τέτοια κίνηση εκτιμάται ότι θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο μουσουλμανικό κόσμο, παγκοσμίως.

«Ο Φρίντμαν είναι φίλος και έμπιστος σύμβουλος μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ισχυρές σχέσεις που έχει στο Ισραήλ, θα αποτελέσουν τη βάση για τη διπλωματική αποστολή του, προσφέροντας ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στη χώρα μας, καθώς ενδυναμώνουμε τις σχέσεις μας με τους συμμάχους μας και προσπαθούμε για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή», δήλωσε ο Τραμπ σε ανακοίνωση του, που εξέδωσε η ομάδα του για τη μεταβίβαση της εξουσίας.

Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ότι θα υποστηρίξει το Ισραήλ, σε μια σειρά ζητημάτων ουσιαστικής σημασίας, συμπεριλαμβανομένης της μετακίνησης της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

Ο πόλεμος κατά του Ιράν

Το αμερικανικό think tank Stratfor σε μία ανάλυσή του είχε εξετάσει τα σχέδια για ένα χτύπημα στο Ιράν.Είτε μόνο από το Ισραήλ,είτε σε συνεργασία με τις ΗΠΑ.

Οι αναλυτές του Stratfor ,υποστήριζαν ότι μια “μονομερής” επίθεση δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ισραήλ,που θα θέλει να κάνει την επίθεση μαζί με τις ΗΠΑ. Κι αυτό οφείλεται στις μεγαλύτερες στρατιωτικές επιλογές που είναι διαθέσιμες (συμπεριλαμβανομένου του βομβαρδιστικού B-2 που είναι εξοπλισμένο με την Massive Ordnance Penetrator), αλλά και στο γεγονός ότι με τις ΗΠΑ θα υπήρχε καλύτερη ανταπόκριση στα αντίποινα του Ιράν και κυρίως σ΄ ένα ενδεχόμενο κλείσιμο στα Στενά του Ορμούζ.

Το Ισραήλ που είχε “διαγνώσει” την αμερικανική απροθυμία για στρατιωτικό χτύπημα στο Ιράν επεξεργαζάζεται εδώ και πάρα πολλάτο σχέδιο δράσης για να επιτεθεί στο Ιράν μόνο του.

Αυτό περιλαμβάνει μαζικούς βομβαρδισμούς από αεροσκάφη τα οποία όμως θα πρέπει να ανεφοδιάζονται από ιπτάμενα τάνκερ.

Το Ισραήλ έχει περίπου 100 F-16, αεροσκάφη που έχουν μεγαλύτερη ακτίνα δράσης άλλες εκδόσεις F-16 μοντέλα λόγω των σύμμορφων δεξαμενών καυσίμων, ενώ έχει προσθέσει πλέον και τα F-35.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι το Ιράν και ειδικά μετά την άρση του εμπάργκο δυναμώνει οικονομικά με τις εξαγωγές αερίου και πετρελαίου και έτσι μπορεί να χρηματοδοτεί την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων του στην Συρία όπου πολεμούν στο πλευρό του Άσαντ εναντίον των μισθοφόρων των σουνιτικών αραβικών χωρών της Αραβικής χερσονήσου.

Το Ιράν επίσης χρηματοδοτεί και ελέγχει την σιιτκή οργάνωση Χεζμπολάχ η οποία δραστηριοποιείται στον Λίβανο και η οποία αποτελεί οργάνωση με πολιτικό και παραστρατιωτικό τμήμα προκαλεί και απειλεί το Ισραήλ αλλά και βοηθά τον Άσαντ στον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών.

Το Ιράν επίσης διαθέτει τα δεύτερα μεγαλύτερα αποθέματα αερίου στον κόσμο τα οποία όμως μοιράζεται στην θαλάσσια περιοχή του Περσικού κόλπου και συγκεκριμένα με το Κατάρ με το οποίο συνορεύει στην θάλασσα.Είναι εύκολο κανείς να καταλάβει ότι Κατάρ και Ιράν βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης όχι μόνο για τις θρησκευτικές διαφορές σιιτών -σουνιτών αλλά και για πιο απτά θέματα όπως τα κοιτάσματα αερίου.

Oι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τίποτα πλέον δεν αποκλείεται…

anargyros61

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

 1. Είναι που θα έσωζε όλα τα χάπατα ο Τράμπ ! Καλά σας λέω γελάκια όλους τους μουρόχαυλους που καταπίνετε το νεοταξίτικο δόλωμα μαζί με το αγκίστρι. Και να δείτε τι αντίχτυπο θα έχει για την Ελλάδα αυτό…. Υπενθυμίζω ότι το Ιράν προμηθεύει την Ελλάδα πετρέλαιο με πίστωση που δεν έδινε κανείς άλλος ! Όσοι δεν καταλαβαίνετε τι ντόμινο θα ενεργοποιήσει τυχόν πολεμος με το Ιράν καλά κρασιά… Γεια σου Τράμπ ‘’σωτήρα’’ της οικουμένης !!!!!

  • Μην είσαι βλ@κας. Οτι διαβάζεις εδώ δεν είναι γεγονός. Δεν είναι καν είδηση. Υπογραφές ανώνυμων κάτω απο τα άρθρα, πηγές που είναι τόσο αξιόπιστες όσο ο Τσιπρας (που υποστηρίζουν ). Διαγραμμένα – λογοκριμένα σχόλια συνθέτουν τη “δημοκρατικότητα του ελεύθερου διαδικτύου για το οποίο σκούζουν και καλά όλοι οι μπλόκερς

   • Ρουφιάνε της εβραιοσπορας μη μου κολλάς εμένα…. γιατί θα σε αρχίσω σε γαλλικά που δεν έχεις ξανακούσει ποτέ… ξεπαρεου φραγκόκοτα….

   • anargyros61.blogspot.gr/2012/10/3.html

    ΣΟΣ: “ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ”

    ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ Η ΠΡΟΟΡΑΣΗ ΓΕΡΟΝΤΑ;
    ΔΙΑΛΕΞΤΕ !!!
    ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΕΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 350Km ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    Συστοιχίες πυραύλων «Πάτριοτ» εγκαθιστά το Ισραήλ ..

    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΑΝ 43 ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΑΤΡΙΟΤ ΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΥ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ …
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΔΥΩΡΗΣ) …
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ …
    Η ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΣΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ …
    ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ …
    ΟΙ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ “ΠΑΤΡΙΟΤ” ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ Η ΤΩΝ “ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ” ΤΟΥΣ (ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ), ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ …
    ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΑΙΦΑΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΦΟΔΙΑ, ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ “ΑΓΝΩΣΤΟ ΥΛΙΚΟ” …
    ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΤΙΣΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ (ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ …
    ΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011 …
    Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ …
    Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΑΣΤΙΣΕΙ, ΕΝΩ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ Ε.Ε) ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ …
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ …
    ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ,
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ !!!

   • anargyros61.blogspot.gr/2015/10/blog-post_34.html

    “Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ”

    Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΓΠΠ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ …
    Η ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ !!!

    ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΜΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΥΒΕΙΤ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ-ΗΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΕΝΕΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ …
    ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ DORRA ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΙΔΕΑΖΕΤΑΙ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ: Σ.ΑΡΑΒΙΑ – ΚΑΤΑΡ – ΙΡΑΝ …
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ (ΣΟΥΝΙΤΕΣ – ΣΙΙΤΕΣ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Π.ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ …
    ΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΥΚΛΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ …
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3-4 ΜΗΝΕΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΗΣ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΑ ΑΕΡΟΣ Η ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ …
    ΑΦΗΣΕ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ …
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ …
    ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ Η ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ; Η ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ;
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΤΑΝ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ CΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΗ;
    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ …
    ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ …
    ΑΡΑ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ, ΑΕΡΟΒΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Σ.ΑΡΑΒΙΑ …
    ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΣΕ ΜΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ …
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ …
    Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ …
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΡΗΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΑ !!!

   • Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 : «ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ» «ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ» (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ) ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ 80.000 ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΝ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ … ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΙΦΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ … ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10KM ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ … Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ … ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ: anargyros61.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html

  • ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΙΤΑΡΙ,ΟΥΤΕ ΑΛΕΥΡΙ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!
   ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΙΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΙΑ,ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!

  • ΒΡΗΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΣΗ !!! Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!! ΟΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΑΜΠ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΕ !!! ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΟΛΑ !!! ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ… “ΑΝΤΡΕΑ” !!!

 2. Εκτιμάται, προβλέπεται, σκοπεύουν να, σκέφτονται μήπως, ίσως να……..
  Που είναι η βόμβα ρε λαμόγια των ειδήσεων!!!!;;;;;;!!!!
  Μας πλασάρετε ότι ήδη ξέρουμε ως εξέλιξη επικαιρότητας και μάλιστα με πομπώδη τίτλο;;;;; ουστ ρε!!!!

 3. Είπες εσύ..Αναλυταρά μου εσύ.Ξέρει για εσένα ο Τράμπας;Αδικήσει φίλε μου αδικήσε..ΌΤΙ ΣΚΆΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΣΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΗ Ο ΑΘΩΟΣ, ΑΝΗΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟΎΝ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΆ ΚΛΙΚΑΚΙΑ;

 4. Αλλαγη παραστασεων στην σκακιερα; Για να δουμε ποιος θα κανει πρωτος και ποτε ,την κινηση σφαγης των πιονιων του !! Πρρος το παρον βαρανε το αλλογακι του Ερντογαν. (ΗΠΑ το θυσιαζει …Ρωσια το καθαριζει). Θα παμε σε πιο ‘δυνατα πιονια’ ; (Ιραν ..Βαλτικες χωρες..)

 5. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.
  ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ!!!
  ΛΥΠΑΜΑΙ.

 6. Δεν θα χτυπήσουν οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ το Ιράν… έχει ιδρυθεί και υπάρχει το Αραβικό Ν.Α.Τ.Ο. για αυτό τον ρόλο. Το “Αραβικό Ν.Α.Τ.Ο” αποτελεί τον στρατιωτικό βραχίονα του Αραβικού Συνδέσμου… όπου μέσα στο 2016 διεξήγαγαν την μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση Northern Thunder, της ιστορίας στην περιοχή.
  http://www.onalert.gr/stories/epidei3h-isxyos-saoudikh-arabia-megalh-stratiwtikh-askhsh-kolpo/48001
  Γράφω εδώ στα Κατοχικά κατά διαστήματα εδώ και σχεδόν 3 χρόνια… δεν γνωρίζω για πόσο ακόμα, αλλά σίγουρα είναι βαρετό κάποιος να γράφει τα ίδια και τα ίδια κατά επανάληψη σε τακτά χρονικά διαστήματα, επιβεβαιώνοντας ναι μεν εκ των γεγονότων η ορθότητα των λόγων του, αλλά κάνοντας στην ουσία κύκλους γύρω από τον εαυτό του, ζώντας και ξανά ζώντας την ημέρα της Μαρμότας! 30 Αυγούστου 2013 @ 21:30 …”ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΠΡΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ… Η ΘΑ ΕΞΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΙΚΟΥΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥΣ (ΣΟΥΝΙΤΕΣ) ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ… ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑ “ΑΡΑΒΙΚΟ Ν.Α.Τ.Ο.” ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΜΠΑΧΡΕΪΝ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Κ.Λ.Π.”… http://katohika.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%8C%CF%87%CE%B9/ Είναι γνωστό ότι οι δυνάμεις του Αραβικού Συνδέσμου, με ηγέτιδα δύναμη της Σ. Αραβία, θα συντριβούν στις ερημώδεις πεδιάδες του Ιράκ. Στην Κούφα… Στην Κούφα ο Περσέας θα σηκώσει την Σπάθα του Αλή… Αυτά.

  • Θα συντρηβούν από τις χώρες τις Ευρασιατικής ενώσεως.
   Μετά, καθώς ο Αραβικός σύνδεσμος και οι ισλαμικές χώρες γενικότερα, αποτελούν απλώς ένα προπέτασμα, φτιαγμένο από τους δυτικούς, έχοντας οι χώρες τις Ευρασιατικής ενώσεως απλωθεί πάρα πολύ, θα υπάρξει επόμενος γύρος, στον οποίον η δύση θα μπει φανερά στον πόλεμο πλέον! Τουλάχιστον μέχρι στιγμής εκεί καταλίγω…Θα δείξει.

  • Δεν θα χτυπήσουν οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ το Ιράν ??? Δεν θα χτυπήσουν οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ το Ιράν …. Δεν θα χτυπήσουν οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ το Ιράν !!! anargyros61.blogspot.com/2016/07/blog-post_26.html
   “ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ …”
   ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

   “ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ …

   ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ …

   ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ”

   anargyros61.blogspot.gr/2014/02/blog-post_14.html

   “ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ”

   ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΕΧΝΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΗΠΑ – ΙΣΡΑΗΛ !!!
   ΟΜΠΑΜΑ – ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ !!!

   “ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ …”
   (ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΑ)

   • Ναι! Εντάξει αλλά μας τα έχετε πρήξει με τους δήθεν “γέροντες”… δική σας γνώμη ΔΕΝ έχετε; Τόσο άβουλα ανθρωπάκια είστε; Κάποιος άλλος πάλι γέροντας λέει ότι οι Ρώσοι θα επιτεθούν στο Ιράν!… Το πλάνο είναι ακριβώς το ίδιο!… ότι παπαριές μας λέτε ότι θα κάνουν είτε οι Η.Π.Α. είτε η Ρωσία στην Γερμανία… ακριβώς τα ίδια αλλά με κάποιες αλλαγές, μας λέτε για το Ιράν! Τσίπα δεν έχετε; Δεν έχετε βαρεθεί να να παίζεται τον “παπά”; Αυτά.

    • Από μακριά και αγαπημένοι (Γαβρόγλου) 12/20/2016 @ Δεκέμβριος 20, 2016 12:38 πμ

     δική σας γνώμη ΔΕΝ έχετε; ΕΧΟΥΜΕ ! ΟΤΙ 300 ( ΕΚΟΝΤΕΣ/ΑΚΟΝΤΕΣ ) ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ+ΜΑΣΩΝΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΔΙΟΙΚΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΡΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΦΑΞ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ “ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΝΤΑ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΗΣΙ(ΒΑΣΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ) ΑΥΤΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, (ΘΕΣΗ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) ΧΡΥΣΟΥ(ΣΚΟΥΡΙΕΣ, “ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΟΡΥΧΕΙΟ” ΧΡΥΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΣΥ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ? ), ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΥ(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝΤΑΣΚΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ), ΚΛΠ

     Τόσο άβουλα ανθρωπάκια είστε; ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΓΝΩΜΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΒΟΥΛΗΣΗ… ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.. Η ΥΠΑΡΞΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ (NON-CORELATED) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ…

     Κάποιος άλλος πάλι γέροντας λέει ότι οι Ρώσοι θα επιτεθούν στο Ιράν!… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ, ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ !

     Το πλάνο είναι ακριβώς το ίδιο!… ότι παπαριές μας λέτε ότι θα κάνουν είτε οι Η.Π.Α. είτε η Ρωσία στην Γερμανία… ακριβώς τα ίδια αλλά με κάποιες αλλαγές, μας λέτε για το Ιράν! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ… ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. (NON-CORELATED). ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ (ΠΕΡΣΙΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΤΣΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ, ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…

     ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ. ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΘΕΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ (ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ… Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ… ΑΠΛΑ… Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ – ΗΜΙ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ…

     Τσίπα δεν έχετε; ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕ ΟΤΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΓΙΝΕΙ/ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ…. ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ, ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ….

     Δεν έχετε βαρεθεί να να παίζεται τον «παπά»; ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ… ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ “ΠΑΠΑ”… ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ Η ΟΧΙ, ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ Η ΟΧΙ, ΕΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙ-20 Η ΟΧΙ, ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΡΩΣΙΑ, Η ΜΕ ΗΠΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΞ’ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ… ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ…

    • Από μακριά και αγαπημένοι (Γαβρόγλου) 12/20/2016 @ Δεκέμβριος 20, 2016 12:38 πμ

     ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, (ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΣΠΡΙΑ, ΡΥΖΙ) ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, (ΑΛΑΤΙ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ) ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ… Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1200 ΔΟΛΛΑΡΙΑ Η ΟΥΓΚΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 1000 ΝΑ ΠΕΣΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ… (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !)…. ΧΑΡΤΟ-ΝΟΜΙΣΜΑ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!), Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Μι/Νι, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ??? ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΕΝΑΡΗ 2016, ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝΕ !!! ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018”, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ??? ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ “ΜΑΓΚΑ” ??? ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟ 20ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 20ΕΥΡΩ ? ΤΟ 20ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ 20ΕΥΡΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΟΥ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ “ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ”, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ… “ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΨΟΥΣ 20 ΕΥΡΩ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ” … ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΑΥΤΟ ? ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ? ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΟΥ δεν, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, δεν, ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ???

 7. Egrapses pali…anargyros61…entaksi katse na dw seferli pio epikeros einai!

 8. αναργυρος61 ολα καλα,λιγο σεξ δεν βλαπτει.ολο μαλακιες.να σου πω εγω τι θα γινει..ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!αν ηταν αλλιως θα χτυπαγαν και την συρια..οτι και να κανουν ομως οι κοπροι,φοβουνται την αρκουδα.οσο για το ιραν?καμια σχεση με το ισραηλ,ολα ηρεμα,οχι εντασεις και ολα θα πανε καλα,καλο βραδυ αναργυρε61!υγ.που τους βρισκετε ολους τους μαλακες?αναργυρο,βαρδακα,χειλουδακη?

 9. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!»ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ»!
  Δηλαδή τώρα από που βγαίνει αυτό στο άρθρο;;;;;
  Βρε μαλάκες αν δεν έχετε στοιχεία και έχετε μόνο εικασίες ότι κάτι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ προσέχτε τουλάχιστον τους κωλοτίτλους που βάζετε, έλεος πια με τη μανία καταστροφής. Και φυσικά δεν λέω ότι δεν θα γίνει κάτι με το ΙΡΑΝ είναι ενας από τους προσεχείς στόχους άμεσα όμως εξαρτώμενος από το τι θα βγει τελικά στη ΣΥΡΙΑ από εδώ όμως μεχρι τον τίτλο αυτού του άρθρου έχει πολύ μεγάλη διαφορά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*