Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:16 - 23/06/2021

Γιατί ο θάνατος της ελευθερίας σου είναι κοντά και ΔΕΝ θα είναι ανώδυνος.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μετά από το αποτυχημένο συλλαλητήριο για τις Πρέσπες, ο ελληνικός λαός δεν έδειξε κανένα σημάδι να έχει ζώσα ψυχή και όρεξη να αγωνιστεί για τα κεκτημένα του. Αφού σκορπίσαν οι ζωτοκραυγάζοντες μπατριώτες του καναπέ μόλις πέσαν τα πρώτα ληγμένα χημικά, δεν ξαναέδειξε αυτή η φυλή ότι έχει αποθέματα αγωνιστικότητας. Γιατί αποτυχημένο? Γιατί ο  Κούλης συνεχίζει ανεμπόδιστα το έργο του Τσιπρανδρέα, οι σκοπιανοί μογγόλοι συνεχίζουν να αυτοβαυκαλίζονται και αυτονομάζονται Μακεδόνες δεξιά αριστερά, με πλήρη αποδοχή και ταύτιση πλέον από την διεθνή κοινή γνώμη (και την πλειοψηφία της ακαδημαικής (οβραιο) κρατίας).

Αυτό το συμβάν ήταν και ο επιθανάτιος ρόγχος του έθνους που τελεί υπό σύψη (και υπό Σύψα τώρα με ένα χρόνο δικτατορικών lockdown). Από κει και πέρα όσο σκληρά και να ήταν τα μέτρα που έρχονταν και συνεχίζουν να έρχονται, περνάνε ασάλιωτα, με ελάχιστη εώς καθόλου αντίδραση από τον λαό. Να μην μιλήσουμε και για τα αδέρφια μας τους αναρχικούς, δεν έχουν αφήσει καλτσόν που να μην το σκίσαν. Όπως και το συστημικό ΚΚΕ που αφήνει τον ερχόμενο εργασιακό μεσαίωνα (για μας μεσαίωνα, για τον Υπερκαπιταλισμό ουτοπία), να έρθει με τα χίλια.

Όμως το πείραμα αυτό την ψυχοτρομοκρατίας και άκρατης υγειολαγνίας που διεξάγεται τώρα επί 1 και παραπάνω χρόνο, τους έδωσε πολλά ενδιαφέροντα μαθήματα. Για το πως δρα, πως σκέφτεται και πως αντιδρά σε κάθε περίσταση ο λαός. Το μάθημα της Κίνας, ήταν επίσης πολύ ενδιαφέρον για την διεθνή “Δημοκρατία”, με όλες τις θερμικές κάμερες, τις τεχνητές νοημοσύνες αναγνώρισης προσώπων, τα αρπάγματα μέσα σε βανάκια, και ότι άλλες “λιχουδιές” εφάρμοσαν εκεί με αφορμή την πλαν-δημία. Μέτρα που ονειρεύονται να εξαπλώσουν παγκόσμια.

Οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έμαθαν και τίποτε από τις δικές μας κατα τόπους αντιδράσεις. Αλλά όπως προφυλάττουν τα νώτα τους με το ακατηγόρητο των λοιμωξιολόγων και υπουργών. Όπως προετοίμασαν το έδαφος της πλανδημίας με σύσταση ΕΟΔΥ και λοιπών εταιριών, και νόμους περί εμβολιασμών. Έτσι και τώρα τα νέα εθνοκτόνα μέτρα τους δεν θα έρθουν απροετοίμαστα.

Και πλέον ακόμα και αν θελήσουν κάποιοι να αντιδράσουν, όταν έρθει πχ. στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις εθνικές μειονότητες ή τα πετρέλαια και το Αιγαίο, υπάρχει το σχετικό νομοσχέδιο που θα απαγορεύσει την όποια συγκέντρωση, όπως και ο νέος εξοπλισμός της αστυνομίας που θα προσπαθήσει να την καταστείλει βιαίως.

Είδε κανείς τα νέα οχήματα των μπάτσων, τους νέους ειδικούς φρουρούς, τα νέα όπλα και τις 1.000 νέες προσλήψεις που θα γίνουν ειδικά για τα πανεπιστήμια; Είδε κανείς τα τεθωρακισμένα, τις κάμερες στα κράνη, τα drone και τις αύρες; Παρατήρησε κανείς ότι προετοιμάζονται, όσο ποτέ άλλοτε, για σύγκρουση; Ελπίζω πως ναι. Στο δρόμο λοιπόν που χάραξε η Κίνα, και η παγκόσμια μασονοκρατία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η Δημοκρατία τους, “προσέχει για να έχει”. Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν ανάμεσα μας κάποιοι υπερβολικά ρομαντικοί που βλέποντας τα αυτά πιστεύουν ότι «κάτι έρχεται» απ’ τη μεριά του λαού, πως «κάτι γνωρίζουν οι κυβερνώντες για να εξοπλίζονται έτσι». Δυστυχώς, αδέρφια, η σκέψη αυτή είναι μια αυταπάτη. Το μόνο που έρχεται είναι η Μεγάλη Επανεκκίνηση!

Το σύστημα είναι αυτό που προετοιμάζεται για επανάσταση, όχι Εμείς. Εκείνοι ετοιμάζονται να αλλάξουν τα δεδομένα της Δημοκρατίας, προσεγγίζοντας όσο ποτέ τον Ολοκληρωτισμό, όχι Εμείς. Αυτοί πρόκειται να μπούν τη νύχτα στα σπίτια μας, όχι Εμείς στα δικά τους. Αυτοί που θα καταγράφουν τα πάντα, ελέγχοντας και λογοκρίνοντας την κάθε μας κίνηση. Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον συνολικό έλεγχο του διαδικτύου, μέχρι τα ηλεκτρονικά διαβατήρια και το πλαστικό χρήμα που θα αντικαταστήσει πλήρως το υλικό. Και όλα αυτά, φυσικά, υπό το πρόσχημα της υγείας και της Δημοκρατίας!

Τα εμβόλια ήρθαν για να μείνουν! Σε πολλές χώρες, με πρώτο το Ισραήλ, έχουν ήδη εμβολιαστεί μεγάλες μερίδες του πληθυσμού. Είδατε να αλλάζει κάτι; Είδατε να χαλαρώνουν τα μέτρα ή να φεύγουν οι μάσκες; Οι περιορισμοί και ο απόλυτος έλεγχος ήρθαν για να μείνουν! Τρίτη δόση, κοκτέιλ εμβολίων για την συνέχεια, ποτέ δεν θα έιναι αρκετά. Τα εμβόλια θα προκαλέσουν νέες ισχυρότερες μεταλλάξεις. Ο κόσμος θα ζει μόνιμα υπό τον φόβο μίας νέας πανδημίας από ένα νέο στέλεχος του ιού και έτσι θα ακολουθεί πιστά όλες τις εντολές. Θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τη χαμένη ματαιόδοξη ζωή του.

Για να λύσω όμως την απορία σου, δεν ακολούθησαν κινητοποιήσεις γιατί δεν υπάρχει βούληση και ιδεολογία. Δεν υπάρχει Εθνική Παιδεία και Ομοψυχία.  Δεν ακολούθησαν δράσεις γιατί ο λόγος που έδρασαν οι περισσότεροι, τότε, ήταν απλά και μόνο η συμφωνία για τη Μακεδονία, όπως στο παρελθόν κάποιοι άλλοι έδρασαν μόνο για το μνημόνιο ή μόνο για τους ξένους. Όταν η οπτική σου είναι ευκαιριακή, κοντόφθαλμη και μονολιθική είναι λογικό, όταν κάτι τελειώνει, όταν κάτι σταματάει να «πουλάει» ή να απασχολεί, να μη συνεχίζεις.

Από μόδα πήγαν στα συλλαλητήρια οι μισοί. Πανηγυριώτες και γραφικοί «πρώην» Δεξιοί… Αν κατέβαιναν και αντί για 500 χιλιάδες έβλεπαν 500 μονάδες θα έκαναν μεταβολή να φύγουν, όπως έκαναν στροφή να τρέξουν στα πρώτα χημικά. Δεν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι να βάλουν τον πρώτο λίθο κι όσοι το κάνουν απογοητεύονται ή εξοντώνονται απ’ το κράτος. Και αυτός είναι ο δεύτερος λόγος για τον οποίο δεν έγιναν άλλες δράσεις και ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει συνέχεια στον αγώνα αν δεν βρούμε τις χαμένες μας Αρετές: τον Σεβασμό, την Πειθαρχία και την Αυτοθυσία!

Αν όλοι όσοι γκρίνιζαν και κόμπαζαν για το πάθος τους για την Πατρίδα έβγαιναν κάθε βράδυ να γράψουν ένα και μόνο σύνθημα, δεν θα υπήρχε άδειος τοίχος στην Αθήνα. Αν ο καθένας έκανε τα λεφτά που δίνει κάθε μέρα στα τσιγάρα, αφίσες και αυτοκόλλητα δεν θα υπήρχε μέρος χωρίς εθνικιστική προπαγάνδα στην Ελλάδα. Όλα είναι υπεκφυγές και δικαιολογίες! Όλοι θέλουν να μιλούν χωρίς να δρουν. Δεν πιστεύουν σε τίποτα, θέλουν απλά μια από μηχανής σωτηρία. Τους ενοχλεί η χαμένη τους βολή και το χρήμα. Ένα κοπάδι πρόβατα που κλαίει πριν την αξίνα. Οι Αγωνιστές δεν φλυαρούν, μιλούν με έργα!

 

Σας Ενδιαφερουν:

Πώς να ανακάμψετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Μια γρήγορη μέθοδος από Ινδούς γιόγκι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Οι 5 καλύτεροι "σπιτικοί " τρόποι για την θεραπεία της πλάτης και των αρθρώσεων, οι οποιοι είχουν ελ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς Απέκτησα Κοιλιακούς σε 2 Εβδομάδες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μαμά που δεν μπορούσε να αγοράσει καινούργιο καναπέ ανανεώνει τον καναπέ της μέσα σε λίγα λεπτά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ: 8 χρόνια βασανιστηρίων και μια θαυματουργή σωτηρία
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Νικηστε τον Διαβητη με Φυσικα Μεσα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μια ασθένεια που εμφανίζεται πάντα, όταν δεν την περιμένεις - είναι η κυστίτιδα. Πώς και με τι να τη...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το Bentolit είναι ένα τριπλό απόσταγμα ηφαιστειακού αργίλου εμπλουτισμένου με φυσικά φυτικά εκχυλίσμ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
6 γεγονότα σχετικά με τα μαξιλάρια από αφρό μνήμης που θα σας ξετρελάνουν!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*