Γιατι εχω μια διαθεση να γελασω λιγακι…

Γιατι εχω μια διαθεση να γελασω λιγακι…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “Γιατι εχω μια διαθεση να γελασω λιγακι…

 1. Υπάρχει ως μια Κοινή Συμφωνία (Κοινή Αποδοχή/Υποταγή) says:

  Χρήμα = Χρέος = Χρόνος. Δημιουργούν Χρήματα διότι μας Χρεώνουν και μας τρώνε το Χρόνο. Δεν υπήρξε ποτέ το χρήμα, πάντα ήταν ένα Συμβολικό Εικονικό Κατασκεύασμα το οποίο μέσω της Κοινής Αποδοχής υπάρχει στο μυαλό μας. Είναι Πληροφορία που χειραγωγεί την Ενέργεια. Είναι ο τρόπος ελέγχου των ανθρώπων. Δίνοντας χρήμα, κάνεις τους ανθρώπους να σε υπηρετούν και να υλοποιούν τις επιθυμίες σου. Είναι λοιπόν εξαιρετικός τρόπος Mind Control! Να γιατί είναι μαγικό το να είσαι τραπεζίτης! Η καλύτερη δουλειά

  • Υπάρχει ως μια Κοινή Συμφωνία (Κοινή Αποδοχή/Υποταγή) says:

   Θα δείτε πόσο απάτη είναι τα χρήματα όταν θα βελτιωθεί η τεχνολογία. Όταν θα μπορούνε να σου τηλεκατευθύνουν το μυαλό με άλλα μέσα, τότε το χρήμα θα είναι άχρηστο. Πχ ανακαλύπτει η Ελίτ μια ειδική νανοτεχνολογία που μπορεί μέσω ψεκασμού στον αέρα να εισχωρήσει στο αναπνευστικό σύστημα και να πάει στον εγκέφαλο, εκεί θα εγκατασταθεί μόνιμα στους νευρώνες! Φανταστείτε μετά αυτή η τεχνολογία να μπορεί να ελέγχει πλήρως το μυαλό! Θα σου λέει το αφεντικό εντολές και θα ακολουθείς χωρίς χρήματα!

   • Υπάρχει ως μια Κοινή Συμφωνία (Κοινή Αποδοχή/Υποταγή) says:

    Τι να το κάνεις το ψεύτικο εικονικό χρήμα όταν θα έχεις την τεχνολογία να σε υπηρετεί;;; Θα κάνεις τους ανθρώπους ρομπότ και θα ζείς σαν βασιλιάς! Αν είσαι της Ελίτ, θα λες μου αρέσει αυτή η γυναίκα; ΟΚ! Απλά θα της λες να έρθει να την πηδήξεις και θα το κάνει δωρεάν χωρίς να χρειαστεί να την κατακτήσεις, χωρίς να προσπαθήσεις κάν! Ότι θέλεις θα γίνεται και θα παίζεις με τους ανθρώπους όταν βρεθεί αυτή η τεχνολογία, αρκεί να ανήκεις στην πλευρά των δυνατών… Όλοι οι άλλοι θα είναι δούλοι.

 2. ΗΡΩ says:

  η διάθεση πάει πάντα με τις θέσεις που κρατάς. Πάντως μία εικόνα του χτες , ενώ ήταν σοβαρή για άλλους , η σημερινή εικόνα είναι όντως για γέλια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *