Γιά τήν κακήν τους τύχη,πάντα οἱ ὀλίγοι ἔκαναν τό Θαῦμα τῆς Ἱστορίας ! Ἔτσι,θά γίνῃ καί τώρα …

Ξέρετε,αὐτή ἡ «νίκη» ἐπί τοῦ Ἑλληνισμοῦ,σέ ποιόν προσμετράται; Ἐγώ,θά σᾶς τό γράψω εὐθέως,ἄνευ κανενός ἐνδοιασμοῦ :

Σ’ἐκείνους πού μισοῦν,μ’ἕνα μῖσος ἀπύθμενο,προερχόμενο ἀπό τά βάθη τῆς Προϊστορίας,ἕνα μῖσος πού τούς δίνει ζωή καί αἰτιολογεῖ τήν μισάνθρωπη ὁντότητά τους.

Ἐκείνους,πού δημιούργησαν τόν κομμουνισμό,τόν καλλιέργησαν μέσῳ τεχνιτῶν ἀντιπαραθέσεων,τόν γιγάντωσαν μέσα ἀπό τά …σαλόνια τους,ὅπου τό βρώμικο, τοκογλυφικό, αἱματοβαμμένο χρῆμα τους,ἔρρε ἄφθονο γιά νά μπορέσουν νά ἑδραιώσουν ἕναν γίγαντα σαπίλας καί ζόφου,μπροστά στό Φῶς τοῦ Ἑλληνισμοῦ !

Αὐτοί,πού ἀπό τά πανάρχαια χρόνια,τρύπωναν,σάν τούς ἀρουραίους,στήν Ἑλληνική Γῆ,ἄρπαζαν ἐξουσίες καί ροκάνιζαν,μέ τούς βρωμερούς καί δυσώδεις ὁδόντες τους,κάθε τι πού εἶχε κτιστῇ πάνω σέ ἀξίες καί ἰδανικά ἐξυψώσεως τοῦ ἀνθρώπου !

Αὐτοί,πού ἔκαναν σκοπό τους μοναδικό,τόν μονομερή πόλεμο κατά τῆς Συμπαντικῆς ἐννοίας,τοῦ
Ἑλληνισμοῦ. Διότι ἤξεραν,πώς μόνον ἐμπόδιο στήν σιχαμερή τους ὁντότητα,ἦταν Αὐτός !


Δεῖτε τους,λοιπόν,ἕναν πρός ἕναν,πόσο μῖσος βγαίνει ἀπό τά μάτια τους. Πόση κακία πηγάζει ἀπό τό βάθος τῆς φαινομενικῆς τους,ὑποστάσεως καί ξεχειλίζει πρός τά ἔξω σέ μία ὑποκριτική καί ψευδεπίγραφη …ἑλλαδική παρουσία !


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χαίρονται καί συγχαίρουν ὁ εἷς τόν ἄλλον,ἴδια βρωμερά περιττώματα,μιᾶς χθόνιας ῥάτσας,πού νομίζει πώς κλέβοντας τήν ζωή τοῦ Ἕλληνος θά ἐπιτύχῃ τήν ἑδραίωσιν τῆς παρασιτικῆς του ὁντότητος !

Ξέρω,ἔχουμε μείνῃ ὀλίγοι,ὅμως,ὅπως καί αὐτοί γνωρίζουν,αὐτό δέν ἔχει καμμία ἀξία.Διότι γιά τήν κακήν τους τύχη,πάντα οἱ ὀλίγοι ἔκαναν τό Θαῦμα τῆς Ἱστορίας ! Καί αὐτούς εἶναι πού σήμερα,μέσῳ τῶν χειρίστων ἐπιβολῶν (τήν κομμουνιστικόμορφη δημοκρατία τους,τήν ὁμοφυλοφιλία,τόν πολύ-πολιτισμό,τούς καθοδηγουμένους ἐμφυλίους σπαραγμούς,τά μνημόνια καί τόν προκλητικό πλουτισμό τῶν δικῶν τους) προσπαθοῦν νά ἀφανίσουν.

Δέν θά τό πετύχουν,ὅμως (τό γνωρίζουν καί καίγονται τά δυσώδη σωθικά τους,γι’αὐτό)ἀκόμη κι’ἄν μείνει μονάχα ἡ Πελοπόννησος,Ἑλλάδα,γιά ἀκόμη μία φορά θά ἠττηθοῦν ! Καί αὐτή,νά εἶστε βέβαιοι,θά εἶναι καί ἡ τελική καί ὁριστική ἦττα τους !

Ἡ Πελασγική

Loading...

11 thoughts on “Γιά τήν κακήν τους τύχη,πάντα οἱ ὀλίγοι ἔκαναν τό Θαῦμα τῆς Ἱστορίας ! Ἔτσι,θά γίνῃ καί τώρα …

 1. ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΙΣΟΑ says:

  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΗ .. ΚΑΙ ΤΟ 21 ΛΙΓΟΙ ΚΙΝΗΣΑΝ ΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΟΙ.. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ..

  • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

   ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΙΣΟΑ, ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΑΡΚΑ ΜΟΥ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.
   ΑΧ, ΛΑΔΟΚΑΜΠΕ, ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΑΡΚΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΧ, ΛΑΔΟΚΑΜΠΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΒΑΛΑΝΙΔΟΦΑΓΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΥΣ, ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΩΝ.

 2. ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ says:

  ΚΡΟΝΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΜΟΡΦΟΥ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΥ ΕΟΣΦΩΡΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΛΑ ΘΑ ΧΕΖΟΥΜΕ ΧΟΡΟΠΗΔΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΣΑΣ!!!

  • χιλιαρχος κοκκινορομφαιος says:

   Βριζεις σαν τον εκατονταρχο τον λεγομενο αγιο δημητριο προσκυνοντας τα »’τομαρια » της ερημου του ΣΙΝΑ ρομφαιοφορε δαλματη.

 3. Στέργιος Σμυρλήςα says:

  Η αέναη πάλη χθονίων και Ολυμπίων Τιτάνων συνεχίζεται. Η πλέον σημαντική στιγμή για τον άνθρωπο είναι όταν αντιληφθεί ποία είναι η αποστολή του και πως αυτή επιτυγχάνεται. Η Ελευθερία ή όπως θα έλεγε ο Κάλβος, η αρετή και η τόλμη, είναι το εφαλτήριο για το μεγάλο άλμα, ενώ η αγάπη, η ισοπέδωση του εγωισμού, είναι η δύναμις που σε αποδεσμεύει από την ύλη και με την οποία ξεπερνάς το προπατορικό αμάρτημα, την έλξη της Γης, γίνεσαι ο άνω θρώσκων. Η καλλιέργεια του πνεύματος είναι ο καταλύτης που προετοιμάζει την ψυχή για την μεγάλη υπέρβαση. Ο Ελληνισμός είναι ο αιώνιος φάρος πολιτισμού και η Ορθοδοξία η θρησκευτική αποτύπωσή του. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάς αντιμετωπίζει την διαχρονικά την βαρβαρότητα. Ο νέος Χίτλερ και εθνικός μας κουμπάρος είναι έτοιμος να μας επιβάλει το Ισλαμικό τόξο. Η σιωνοκρατούμενη Ευρώπη με την στήριξη των Ελληνοφώνων Κυβερνήσεων ανοίγει τα σύνορα και γενοκτονεί σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Οι αδελφότητες και τα μαντριά αφού άνοιξαν τα σύνορα, κρατούν τον Έλληνα εγκλωβισμένο στην ιδιοτέλεια του, που τόσο έξυπνα καλλιέργησαν και στη συνέχεια θα τον εξοντώσουν. Όλος ο χώρος που έδρασε και μεγαλούργησε ο Ελληνισμός θα πρέπει να μείνει ελεύθερος για να θυμίζει, να εμπνέει και να συνδέει την ανθρωπότητα με το θείο. Μην αφήσουμε τον κόσμο στους δολοφόνους των ψυχών. Η πολυεθνική, η Οffshore, οι ΜΚΟς, τα παράγωγα, οι αδελφότητες και ο κομμουνισμός είναι εργαλεία για να ελέγχουν ανθρώπους και κράτη. Τα Εθνικά μας θέματα μας συνδέουν. Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά …. Ο μακαριστός Χριστόδουλος είχε ειπεί ότι η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.

 4. Ορθοδοξος ελληνας says:

  Το μισος των εβραιων δεν ειναι για τον ελληνισμο.ειναι για τον Χριστο.ολα ξεκινησαν απο τους αρχιερεις γραμματεις και φαρισαιους που αναφερονται στην καινη διαθηκη.αφου Ο Χριστος τους απεριψε λεγοντας τους οτι εκεινοι επειδη δεν μπορουσαν να εισελθουν στην βασιλεια των ουρανων,δια της αμαρτωλης ζωης τους,δεν αφηναν και τους αλλους ανθρωπους.γι’αυτο λοιπον τους αποκαλεσε γεννηματα εχιδνων.ετσι εκεινοι ορκιστηκαν μισος και εκδικηση στο προσωπο Του Χριστου.ειναι εκεινοι που Τον Σταυρωσαν.ειναι εκεινοι που δημιουργησαν ολους τους πολεμους στο περασμα των αιωνων και ολα τα δεινα.και επειδη η ελλαδα φυλαξε Τον Χριστο εως και σημερα,εχουν βαλθει να την ξεκανουν.οσο και αν εχουμε ξεφυγει πνευματικα και ηθικα σαν λαος,υπαρχει η μαγια αναμεσα μας.υπαρχει η σπιθα και η καυσιμη υλη που θα γινει πυρκαγια και θα ανατρεψει τα υπουλα,σκοτεινα,αιωνια σχεδια των εβραιων εναντιον Του Χριστου και της Ορθοδοξιας.η ελλας θα λαμψει παλι.θα λαμψει λογω των τοσων ιερων αγωνων υπερ πιστεως και πατριδος,αλλα δεν ελευθερωθηκε ακομα.θαρσειτε ειπε Ο Χριστος,Εγω τον κοσμο νενικηκα,δηλαδη τα παθη.ετσι κι εμεις,δια του αγωνα εναντιων των παθων,Ο Χριστος θα φυλαξει πολιν και λαο!!!!!!!

 5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  Εξαιρετικό κείμενο.
  Είναι αλήθεια πάντως όπως γράφει ένα σχόλιο, πως δεν είμαστε λίγοι.
  Είναι επίσης αλήθεια και μεγάλη, πως η Ελλάδα και οι Έλληνες ,
  γιγαντονώμαστε όχι δια της επιθετικότητας μας,
  αλλά ΌΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ….

  Πράγματι τρέφονται με μίσος κατά των Ελλήνων
  διότι ενώ αυτοί αρνήθηκαν και ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ τον ΘΕΟ
  εμείς οι Έλληνες τον ΔΟΞΑΣΑΜΕ τον ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ και θα τον ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ακόμα περισσότερο.

  Όλος ο πόλεμος που μας έχουν εξαπολύσει γι’ αυτό ακριβώς είναι
  και γι’ αυτό μας μισούν.
  Ειδικά τώρα που ετοιμάζουν τον δικό τους…. «μεσσία» (αντίχριστο)
  και βιάζονται να χτίσουν και τον τρίτο ναό του Σολομώντα
  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΚΑΘΙ
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.

  Να τα λυπάστε αυτά τα κατακάθια της ανθρωπότητας,
  γιατί ούτε έζησαν , ούτε χάρηκαν τίποτα στην ζωή τους.
  Θλιβερά παράσιτα που θα μας βοηθήσουν όμως να ξαναγίνει η Ελλάδα ΜΕΓΑΛΗ.

  Γιατί «εκεί που σπέρνει ο διάβολος, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΕΙ»…

  ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ..

 6. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Χαχαχα!ο ουροβόρος όφις τρέχει να δαγκωση την ουρά του,νεοταξιτικα τσογλανια,θα σας ρεψουμε ,θα φάτε την ερπετοκακαραντζα της βρωμικης λετσο συμμορίας σας ,έχετε αμφιβολίες ; Ετοιμάστε τις καμπούρες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *