ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Loading...

17 thoughts on “ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

 1. ρε υπαρχουν κοτσια; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; says:

  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΦΟΎΣΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΊΚΗ ..Ο ΚΌΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΏΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ .. ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ …ΟΜΩΣ,
  ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ….ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ
  ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΎΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΆΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ..ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ..
  ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΡΥΑΚΙ …ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ..
  Ο ΛΌΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΦΙΛΕΓΌΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ . .ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑ .ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΓΑ ΈΡΙΞΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ .ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΠΊΘΑ ΑΠΟΣΙΩΠΉΘΗΚΕ ΓΡΉΓΟΡΑ…ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ..ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 62% ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ ΝΑΙ .ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΤΟΟΥΣΑΝ ;ΌΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ …ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ …..ΜΠΟΥΡΔΕΣ  ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΞΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΑΛΟΥΧΉΘΗΚΕ ..ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΈΣΕΙ Η ΔΉΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΑΣ …
  Η ΛΎΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ .ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΎΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΎΡΙΖΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΆΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΏΝ. ….ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ …
  ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,TOTE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΑΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ….ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ..Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ …ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ..ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΆΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΈΧΑΣΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ ..

  • ρε υπαρχουν κοτσια; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; says:

   πολλα λογια για κατι απλο ..Θελεις ελευθερια ;τοτε ετοιμα σου και να πεθάνεις .Τα υπολοιπα ειναι μπουρδες

 2. Πέτρος Μ. says:

  Ο κύριος Γκούσκος έχει και πάλι δίκιο. Τον ευχαριστώ και ευχαριστώ και την κυρία Μπιτάκου.
  Υπάρχει όμως και μια απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας το 2009 με τη Βασιλική Θάνου, ότι δεν υπάρχει και ποτέ δεν υπήρξε Μακεδονικό έθνος ούτε Μακεδονική γλώσσα.
  Κάτι που όλοι μας βέβαια γνωρίζουμε από την αρχαιότητα. Δεν υπήρξε Μακεδονικό ή Θρακιώτικο ή Κορινθιακό ή Σπαρτιάτικο έθνος, ούτε βέβαια αντίστοιχη γλώσσα. Όλοι τους ήταν Έλληνες και μιλούσαν ελληνικά.
  Ένα είναι το έθνος από αρχαιοτάτων χρόνων το ελληνικό. Και μία είναι η γλώσσα, η ελληνική.
  Οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου υπήρξε λοιπόν το 2009, η οποία απόφαση δε σηκώνει αμφισβήτηση και η οποιαδήποτε υπογραφή για το αντίθετο, αποτελεί εθνική προδοσία.
  Δεν μπορεί, δεν έχει το δικαίωμα, η Νομοθετική Εξουσία να αντιτίθεται στη Δικαστική Εξουσία. Η Νομοθετική Εξουσία δεν επιτρέπεται να εναντιώνεται στις αποφάσεις της Δικαστικής Εξουσίας, αφού η διάκριση των Εξουσιών είναι η θεμελιώδης αρχή του Κράτους Δικαίου και βεβαίως της Δημοκρατίας μας.
  Η αποδεδειγμένα ενυπόγραφη παραβίαση τελεσίδικης απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, αποτελεί προπαρασκευαστική πράξη εσχάτης προδοσίας.
  Άρα σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας. Με τον Μπαρμπαρούση μάλιστα μάθαμε ότι ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα να διατάξει τη σύλληψη κάποιου που μηνύθηκε για εσχάτη προδοσία και δε χρειάζεται η άρση ούτε της βουλευτικής ασυλίας.

  Εικάζεται όμως ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση.

  Θα γράψω επίσης ότι η Ελλάδα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του ονόματος Μακεδονία.
  Τα αποκλειστικά δικαιώματα.
  Και η εθνική προδοσία είναι εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.

  Όποιος λοιπόν συμφωνεί στην παραχώρηση του ελληνικότατου ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, διατελεί εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
  Οι 300 έλαβαν βέβαια και ένα εξώδικο, μια ενημέρωση (και όχι …απειλή όπως είπε ο Βούτσης και προσφάτως και ο πρωθυπουργός μας), ότι η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και δε βρισκόμαστε εν καιρώ πολέμου, αλλά πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών.

  Η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις οι νυν κυβερνώντες μας καταδικαστούν για αυτή τους την …αναγνώριση, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

  Αυτός είναι και ο λόγος που επιβάλλεται να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία όποιοι ψηφίσουν υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος.

  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κατηγορηθούν και ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ με την επόμενη πατριωτική ελληνική κυβέρνηση.

  Θα ενημερώσω επίσης, ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα μας, εφόσον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν υπογράψει αυτό που ψήφισε ο βουλή, διενεργείται δημοψήφισμα.
  Εφόσον όμως υπογράψει, έχει διετελέσει και ο Πρόεδρος εσχάτη προδοσία.-

 3. Ανωνυμος says:

  Εξαφανιστηκαν οι Ελληνες απο την Αθηνα ;;;; Που ειναι οι Αθηναιοι ….;;;;Αντικατασταθηκαν απο τους πιθηκους …τοσο πολυ ….

 4. SAKIS says:

  σιγα μην παραιτηθη, τα φραγκα ειναι πιο πολλα απο τον ομολογο των ΗΠΑ ,[οι ξενοι απο τουρκοκρατιας ξερουν οτι ο ελληνας λαδωνεται και πουλα και την μανατου για τα οβολα] οποτε οι πολιτικοι μας δεν διακρινονται για την φιλοπατρια τους

 5. Vanessa says:

  ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ , ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

   ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ.

   ΥΓ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΤΡΑΓΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ.
   ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ: ΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΡΥΠΑΡΟΣ, ΤΑ ΒΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ.

 6. Έλ says:

  Αυτοί εκει δλδ ειναι Έλληνες και τους ήρθε ξαφνικό το ολο θεμα ασχετος αν βουηζει ο τοπος τοσα χρονια για οοοοοοοοολα αυτα που εγιναν,γινονται και θα γινουν.Αναρωτιέμαι τόσο ανενημέρωτοι και τόσα χρονια δεν ξερουν που ζουνε ή κάτι άλλο παίζει; Βρε λες να ψαχνονται ολοι πολιτικοί και μη με τις κινήσεις,δηλώσεις τους να κανει πάλι την αρχή ο Έλληνας για να μας φορτώσουν τίποτα…;

 7. Χμμμμμμμμ says:

  Να φανταστώ Πως όλοι αυτοί που περνάνε με τις κωλολαμαρινες τους σε τροχούς τόση ώρα μπροστά από την μια χούφτα ανθρώπους που φωνάζουν έχουν σοβαρότερες δουλειές Ε?????? Α στα διαλα ρε

 8. ΕΓΩ ΡΕ says:

  Στο ραγιοελλαδισταν εχουμε σοβαρωτερα πραγματα να κανουμε απο το να μαζευτουμε και να τους καψουμε ζωντανους αποτι λενε και οι ανθρωοι στο βιντεο……….. και φαινετε πολυ καθαρα οτι οση ωρα φωναζουν αυτοι η ανθρωποι περνανε εκατονταδες αυτοκινητα και πεζοι και κοιτανε αδιαφορα και περιεργα μεχρη και ενοχλημενοι………. Ψοφος γαμωτο……Ψοφος…. Συνταξη στα 10 ευρω το πολυ , μισθος στα 50 με 8 μερες την βδομαδα…. Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΑΓΙΑΔΟΣΚΥΛΑ

 9. ΜΑΝΟΣ says:

  ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΝΟΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΛΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕ ΤΟ 2017 ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ….

 10. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ 15 ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
  ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ . ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
  ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΠΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *