ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

Επειδή σήμερα πολλοί έχουν παρασυρθεί από αυτούς που δολίως μιλούν για εβραιοχριστιανισμό, αναφέρουμε τα εξής:

 

Στην Εβραϊκή γλώσσα η λέξη «Ναζωραίος» σημαίνει «ξένος, άλλου αίματος».

Οι εβραίοι έδωσαν στον Πιλάτο τον Ιησού για να τον δικάσει, γιατί αυτοί είχαν δικαίωμα να δικάσουν μόνο ομόφυλούς τους.

Πάνω από 50 φορές  στα Ευαγγέλια ο Χριστός ξεχωρίζει τον εαυτό Του από τους Εβραίους, χρησιμοποιώντας τις φράσεις: «Εγώ – εσείς, το γένος σας, οι πρόγονοί σας, οι πατέρες σας, οι προφήτες σας, ο νόμος σας, ο Θεός σας»- δείχνοντας ξεκάθαρα και στους πλέον άπιστους Θωμάδες, ότι δεν είναι Εβραίος.
Πουθενά ο Χριστός δεν λέει στα Ευαγγέλια: «εμείς, το γένος μας, οι πρόγονοί μας, ο λαός μας, οι πατέρες μας, οι προφήτες μας, ο νόμος μας, ο Θεός μας». Ενώ οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το «εμείς» κατά κόρον και παντού!


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Χριστός ποτέ δεν είχε φοιτήσει στα πνευματικά τους σχολεία, όπως συνηθίζονταν στους Εβραίους εκείνης της εποχής υποχρεωτικά για όλους, που προορίζονταν να γίνουν ραβίνοι.
«14 Ήδη δε της εορτής μεσούσης ανέβη ο Ιησούς εις το ιερόν και εδίδασκε. 15 εθαύμαζαν οι Ιουδαίοι λέγοντες: πως ούτως γράμματα οίδε μη μεμαθηκώς; 16 απεκρίθη ουν αυτοίς ο Ιησούς και είπεν: Η εμή διδαχή ουκ εστίν εμή, αλλά του πέμψαντός με».
(Κατά Ιωάννην, 7/ 14-15)

Πέραν αυτού, ο Χριστός απαγορεύει στους μαθητές Του να λαμβάνουν τον τίτλο του ραβίνου, δηλαδή Ιουδαίου δασκάλου, λέγοντάς τους καθαρά και ξάστερα:
«10 μηδέ κληθήτε ραβίνοι, εις γαρ υμών εστίν ο διδάσκαλος, ο Χριστός
(Κατά Ματθαίον, 23/10)

Ο Χριστός ποδοπατούσε τον νόμο του Σαββάτου και θεράπευε ανθρώπους και το Σάββατο.

Επιπλέον όσους προφήτες μίλησαν για τον ερχομό του Κυρίου, οι Ιουδαίοι τους δολοφόνησαν,πλην του Ηλία.

Όταν είδε τους Έλληνες είπε:
«23 ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ» (Κατά Ιωάννην, 12/ 20-23).

Πολλοί αναρωτιούνται, γιατί ο Χριστός αποκαλεί Τον Εαυτόν Του μια Υιό του Ανθρώπου και μια Υιό του Θεού. Οι γνώστες της Ελληνικής Φιλοσοφίας βρίσκουν την απάντηση, αν θυμηθούν την ρήση του Ηρακλείτου περί Θεού και ανθρώπου:
«Θεός τι εστί; – Αθάνατος άνθρωπος.  Άνθρωπος τι εστί;- Θνητός θεός».

 

Επίσης, υπάρχουν Κανόνες της Ορθοδοξίας που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ να έρχονται σε επαφή Ορθόδοξοι Χριστιανοί με εβραίους. Βέβαια, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ όπως και πάμπολλους άλλους ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, γιατί απλά μας έχουν προδώσει :

 

ΠΗΔΑΛΙΟΝ, ΚΑΝΩΝ ΙΑ, Σ’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

«Μηδείς εν τω ιερατικώ καταλεγομένων τάγματι, ή λαϊκός, τα παρά των Ιουδαίων άζυμα εσθιέτω, ή τούτους προσοικειούσθω, ή εν νόσοις προσκαλείσθω, και ιατρείας παρ΄αυτών λαμβανέτω, ει εν βαλανείοις τούτοις παντελώς συλλουέσθω. Ει δε τις τούτο πράξαι επιχειροίη, ει μεν Κληρικός είη, καθαιρείσθω, ει δε λαϊκός αφοριζέσθω (Μετάφραση: «Κανένας από εκείνους που συγκαταλέγονται στο ιερατικό τάγμα ή λαϊκός να μην τρώει τα άζυμα από τους Εβραίους, ούτε να γίνεται φίλος με αυτούς, ή όταν είναι ασθενής, να τους προσκαλεί και να λαμβάνει θεραπεία από αυτούς, ούτε σε δημόσια λουτρά να μην λούζεται καθόλου μαζί τους. Και αν κάποιος επιχειρήσει να πράξει αυτό, αν είναι κληρικός, να καθαιρείται, αν είναι λαϊκός, να αφορίζεται»).

 

ΠΗΔΑΛΙΟΝ, ΚΑΝΩΝ Η, Ζ’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

«Επειδή πλανώμενοί τινες εκ της των Εβραίων θρησκείας μυκτηρίζειν έδοξαν Χριστόν και Θεόν ημών, προσποιούμενοι μεν χριστιανίζειν, αυτόν δε αρνούμενοι κρύβδειν και λαθραίως σαββατίζοντες, και έτερα ιουδαϊκά ποιούντες, ορίζομεν, τούτους μήτε εις κοινωνίαν, μήτε εις ευχήν, μήτε εις Εκκλησίαν δέχεσθαι, αλλά φανερώς είναι κατά την εαυτών θρησκείαν Εβραίους, και μήτε τους παίδας αυτών βαπτίζειν, μήτε δούλον ονείσθαι ή κτάσθαι· ειδέ εξ ειλικρινούς πίστεως επιστρέψει τις αυτών, και ομολογήσοι εξ όλης καρδίας, θριαμβεύων (κατηγορώντας φανερά) τα κατ΄ αυτούς έθη και πράγματα, προς το και άλλους ελεχθήναι και διορθώσασθαι, τούτον προσδέχεσθαι και βαπτίζειν τους παίδας αυτού, και ασφαλίζεσθαι αυτούς αποστήναι των εβραϊκών επιτηδευμάτων· ει δε μη ούτως έχοιεν, μηδαμώς αυτούς προσδέχεσθαι.»

 

Αποστολικός Κανόνας 45ος Λειτουργίας της Εκκλησίας
«Επίσκοπος ή Πρεσβύτερος ή Διάκονος αιρετικοίς συνευξάμενος μόνον, αφοριζέσθω, ει δε επέτρεψεν αυτοίς ως κληρικοίς ενεργήσαι τι, καθαιρήσθω». (Μετάφραση: «Επίσκοπος ή Πρεσβύτερος ή Διάκονος αν συνευρεθεί με αιρετικούς να αφοριστεί, και αν επέτρεψε κάποια ενέργεια να καθαιρεθεί.»)

 

Αποστολικός Κανών 46ος

«Ει τις κληρικός ή λαϊκός εισέλθοι, εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών, προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω και αφοριζέσθω». (Μετάφραση: αν κάποιος κληρικός ή λαϊκός μπει σε συναγωγή Ιουδαίων ή αιρετικών και να καθαιρεθεί και να αφοριστεί)

 

ΚΑΝΩΝ Ὁ΄

«Εἴ τις Ἐπίσκοπος, ἢ Πρεσβύτερος, ἢ Διάκονος, ἢ ὅλως τοῦ καταλόγου τῶν Κληρικών, νυστεύοι μετά Ἰουδαίων, ἢ ἐορτάζοι μετ΄ αὐτῶν, ἢ δέχοιτο παρ΄ αὐτῶν τά τῆς ἑορτῆς ξένια, οἷον ἄζυμα, ἤ τι τοιοῦτο, καθαιρείσθω, εἰ δε Λαϊκός εἴη, ἀφοριζέσθω.» (Μετάφραση: «Αν κάποιος Επίσκοπος ή Πρεσβύτερος ή Διάκονος ή οποιοσδήποτε του καταλόγου των Κληρικών νηστεύει μαζί με τους Εβραίους ή εορτάζει μαζί τους ή δέχεται από αυτούς φαγητά και ποτά της εορτής τους, είτε τα άζυμα είτε κάτι παρόμοιο, να καθαιρείται, και αν είναι λαϊκός, να αφορίζεται»).

 

ΚΑΝΩΝ ΟΑ΄.

Εἴ τις Χριστιανός ἔλαιον ἀπενέγκοι εἰς ἱερον ἐθνῶν, ἢ εἰς συναγωγήν Ἰουδαίων ἐν ταῖς ἑορταῖς αὐτῶν, ἢ λύχνους ἅπτοι, ἀφοριζέσθω. (Μετάφραση: «Αν κάποιος Χριστιανός μεταφέρει λάδι σε ναό ειδωλολατρών ή σε συναγωγή Εβραίων κατά τις εορτές τους ή ανάψει λύχνους, να αφορίζεται».

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ

 

Κανών ΚΘ´

«Ὅτι οὐ δεῖ Χριστιανούς ἰουδαΐζειν καί ἐν τῷ σαββάτῳ σχολάζειν, ἀλλ᾽ ἐργάζεσθαι αὐτούς καί ἐν τῇ αὐτῇ ἡμέρᾳ· τήν δέ Κυριακήν προτιμῶντας, εἴγε δύναιντο, σχολάζειν ὡς Χριστιανοί. Εἰ δέ εὑρεθεῖεν Ἰουδαϊσταί, ἔστωσαν ἀνάθεμα παρά Χριστῷ.» (Μετάφραση: «Οι Χριστιανοί δεν πρέπει να ιουδαΐζουν και να σχολάζουν το Σάββατο, αλλά να εργάζονται κατ’ αυτήν την ημέρα, και να προτιμούν την Κυριακή, αν βέβαια δύνανται, για να σχολάζουν ως Χριστιανοί, και αν βρεθούν ιουδαϊστές (ιουδαΐζοντες), ας είναι ανάθεμα (= εκτός εκκλησίας) από το Χριστό».)

 

Κανών ΛΖ´

«Ὅτι οὐ δεῖ παρά τῶν Ἰουδαίων, ἢ αἱρετικῶν, τά πεμπόμενα ἑορταστικά λαμβάνειν, μηδέ συνεορτάζειν αὐτοῖς.» (Μετάφραση: «Δεν πρέπει να λαβαίνουμε τα (γιορτινά δώρα) που στέλνουν οι Εβραίοι ή οι αιρετικοί μήτε να εορτάζουμε μαζί τους».)

 

Κανών ΛΗ´

«Ὅτι οὐ δεῖ παρά τῶν Ἰουδαίων ἄζυμα λαμβάνειν, ἢ κοινωνεῖν ταῖς ἀσεβείαις αὐτῶν.» (Μετάφραση: «Δεν πρέπει να λαβαίνουμε άζυμα από τους Εβραίους ή να έχουμε κοινωνία στις ασέβειές τους».)

Σκεφτείτε τώρα πόσοι πολιτικοί μας πηγαίνουν στην εορτή τους Χαννούκα που γιορτάζουν (οι Ιουδαίοι) την νίκη τους επί των Ελλήνων και την σφαγή μας…

*****

 

Ήξεραν οι Πατέρες γιατί θέσπισαν στις Οικουμενικές Συνόδους αυτούς τους Κανόνες, γιατί γνώριζαν τον κίνδυνο, ειδικά αν δούμε τι γίνεται σήμερα στην κοινωνία μας. Σκεφτείτε πόσοι Ιουδαίοι είναι μέσα στη Βουλή ! Πόσοι από αυτούς ομολόγησαν θρασύτατα ότι είναι Εβραίοι. Για να μην αναφέρουμε και την δήλωση του πολωνοεβραίου Γ. Παπανδρέου (γένος Μινέικο) ότι μέσα στη βουλή σχεδόν δεν υπάρχουν Έλληνες.

Το σάπιο όμως ιερατείο τους έχει γραμμένους τους Πατέρες απότι φαίνεται…. Κι εσύ ελληνικέ λαέ τους φιλάς και το χέρι;  Πόσο πιο προδότες πια; ! Δεν είναι τόσο το Δόγμα, όσο ο τρόπος ζωής μας που θέλουν να αλλάξουν !

 

Και φυσικά στενάζει ο ελληνικός λαός… μα είναι δυνατόν ποτέ αυτοί που σταύρωσαν την Αγάπη και την Ανθρωπιά να θέλουν το καλό μας;;;

*****

 

Στη φωτογραφία ο Βαρθολομαίος παίρνει το βραβείο των Μακκαβαίων (που πολέμησαν εναντίον του ελληνιστικού βασιλείου των Σελευκιδών τον 2ο π.Χ. αιώνα) αυτών δηλαδή που σκότωσαν τους Έλληνες !!! Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μητροπολίτες φωτογραφίζονται και συναναστρέφονται με Εβραίους, όπως ο Ιγνάτιος Βόλου, ο Ιερώνυμος, και άλλοι !

Και όσοι από εσάς πείτε ότι εκφράζω αντισημιτισμό, απλά σκεφτείτε τον πιο βασικό κανόνα του ιερού βιβλίου των Εβραίων : «Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη εβραίο, αυτός παραμένει Ζώο με ανθρώπινη μορφή. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή», Talmud Midrasch Talpioth σελ 225 Warsaw 1855. Αυτοί είναι αντιάνθρωποι.

Τώρα, αν σκεφτεί κάποιος όλα τα παραπάνω σαφώς καταλαβαίνει ότι κάτι έχει πειραχτεί εκ του πονηρού, ίσως, σε γραφές κι ο πιστός μπερδεύεται. Αυτό λοιπόν είναι θέμα Οικουμενικής Συνόδου να λυθεί και να διευκρινιστεί κι εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το επισημαίνουμε και να επιζητούμε την λύση του.

 

Socratesnios

 

Loading...

626 thoughts on “ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

 1. ΦΗΣΕΑΣ says:

  ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ.

  ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΗΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΧΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΟΥΔΕΩΝ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΕΣΟΥΑ ή ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ή ΙΕΧΩΒΑΣ.
  ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
  Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ.
  ΣΧΙΖΩΦΡΕΝΕΙΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΙΚΗΣ.
  ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΑΧΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝ ΟΙ ΟΜΒΡΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΣΥΜΠΑΝ ΠΛΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΑΜ Κ Η ΕΥΑ.
  ΕΔΩ ΟΙ ΟΜΒΡΙΟΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ.
  ΟΛΟΙ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΔΑΜ Κ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΕΥΑ.
  ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ, ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ, ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ????????????
  ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 5000π.μ.χ ΟΤΑΝ Ο ΠΛΑΤΩΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ή ΠΟΣΕΙΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 9600 π.μ.χ ΜΕ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ή ΧΡΥΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ.
  ΕΛΛΗΝ : 1+1=2
  ΟΜΒΡΙΟΣ : 1+1=11

  • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

   Πεςτα χρυσοστομε. Εχουμε τοοοσους φιλοσόφους, τοςους σοφούς, που μέχρι και σήμερα ρους μελετάνε στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια ρου κόσμου κι εμεις σαν καλοι μακακες ασχολούμαστε με τον Αδάμ και την Εύα. Μετα απορούμε γιατι ειμαστε στα χαλια που ειμαστε;;; Μα ειναι να απορεί κανεις;;; Χροοονια τωρα μας κρύβουν το δικο μας παρελθόν και μας βαζουν να παπαγαλίζουμε το παρελθόν, (που δεν ειναι και τοοοσο μεγαλο και μακρινό παρελθόν, σαν το δικο μας) κάποιου αλλου λαού. Τι να πει κανεις!!!

   • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

    Οι Έλληνες και Ελληνογενείς θεωρείται αποκαλυπτικά ότι είναι απόγονοι των γεννημένων πριν από το 9604π.Χ. της Ατλαντικής καταστροφής (και κατακλυσμός Δευκαλίωνα) του Δευκαλίωνα, υιού του θεού Προμηθέα και της Πύρρας, κόρης του θεού Επιμηθέα. Επίσης ο πληθυσμός της μεταπαλαιολιθικής εποχής της δεκάτης χιλιετίας π. Χ. αποτελείται από απογόνους Ηρωικού Γένους Ανθρώπων Ολυμπίων θεών της φυλής των Αθηναίων (Τηθύς Ζεύς –Ποσειδών) και απογόνους του Ηρωικού Γένους Ανθρώπων θεού Άτλαντος υπό Τιτανική (κρόνου) επήρεια. Ο Θεός (ΕΙΝΑΙ –ΑΩ) στους αρχαίους Έλληνες αφήνεται ανερμήνευτος και η αγνωστικιστική Ορφική θεώρηση δέχεται αρχικό ΧΑΟΣ μέσα από το οποίο αναδύουν Πρόσωπα …. ο ΈΡΩΣ και ο ΦΆΝΗΣ που φανερώνουν (Φάνης-Έρως) τον Υλικό Κόσμο Προσώπων (ΓΑΙΑ και ΟΥΡΑΝΟ και Γενεαλογικό Δέντρο θεών) …. θεωρήσεις που σε κάποιο βαθμό επηρέασαν και πολλές αρχαίες παγανιστικές και ανιμιστικές πρωτόγονες θεωρήσεις … όπως η μαγική (καβαλά-σολομωνικής) της πραγματικής Μυθολογίας των Εβραίων. …..
    ………………..
    Όσον αφορά τους Πρωτόπλαστους, Αδάμ και Εύα, από πουθενά δεν συμπεραίνεται ότι είναι οι Πρώτοι Άνθρωποι!!! και πολύ περισσότερο ότι είναι Εβραίοι!!! … Ε λοιπόν με κανένα τρόπο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ …. περισσότερο μπορούμε να πούμε ότι είναι ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ !!!…. Ο Αδάμ και η Εύα μετά την ελευθέρα βούληση τους «παράκουσαν» Τον Δημιουργό τους Θεό και έτσι απώλεσαν την ικανότητα να θεωθούν ως Εικόνες Του Προσώπου Του Πατέρα και Δημιουργού τους Θεού, αφού με ελεύθερη επιλογή τους εξελικτικά προορίζονταν να μοιάσουν με το Πρόσωπο Του Θεού. Έτσι μετά την παρακοή τους, μόνοι τους χωρίς να μεταμεληθούν εξήλθαν από την ανατολική πύλη της Εδέμ, δηλαδή του ετοιμασμένου Νέου Κόσμου ειδικά για την έλευση υπό τον Αδάμ σε Σωτηρία και Θέωση όλων των εν Άδη «νεκρών» καταδυναστευομένων δούλων του Εωσφόρου, των δαιμόνων και των διαφοροποιημένων θεών Προσώπων του παλαιού κόσμου μας. Συμπληρωματικά αποκαλύπτεται ότι τον Παλαιό Υλικό μας Κόσμο τον Δημιούργησε ο Θεός από ευσπλαχνία προς τον Εωσφόρο και τους άλλους «πεπτωκότες» Αγγέλους (Δαίμονες) ως δεύτερη «επικοινωνιακή» ευκαιρία για ελεύθερη επιλογή τους για επάνοδο σε Θέωση τους … Η γέννηση Προσώπων γενιών Ανθρώπων (Χρυσού, Ααργυρού, Χάλκινου) είναι παράπλευρες γεννήσεις.
    …………………………..
    Ιδιαίτερα μνεία για τα Πρόσωπα του Ηρωικού Γένους Ανθρώπων, απόγονους Ηρώων δηλαδή παιδιών θεών και ανθρώπων …. … Μετά την έξοδό τους από την Ανατολική πύλη της Εδέμ, το 5509π.Χ. ο Αδάμ και η Εύα βρέθηκαν στην μυθική πόλη της Ιρέμ … της Ευδαίμονος Αραβίας και από εκεί μέσα από την κοίτη του Αραβικού παραπόταμου του Ευφράτη Φισών, αποξηραμένου σήμερα, έφτασαν στην Σουμέρια όπου ο χαρισματικός Αδάμ έγινε Ιδρυτής και Βασιλιάς της Σουμεριακής, παλαιότερης πόλης του κόσμου, της Εριντού και φυσικά ιστόρησε αυτά τα απίστευτα θαυμαστά που έλαχε να ακούσω και τώρα να σας τα λέω.
    ………………………..
    Πολύ αργότερα Ατλαντογενείς οικονομικοί πρόσφυγες Αιθίοπες από το Κέρατο της Αφρικής πέρασαν την Ερυθρά Θάλασσα στις πύλες του Μπαμπ Ελ Μαντέμπ προς την Μεσοποταμία και μαζί με Ακκάδες από τον Καύκασο αποτέλεσαν το λίκνο της Σημιτικής φυλής των Αράβων φάρα από τους οποίους είναι οι άραβες Εβραίοι… Γεγονός είναι ότι οι Σημίτες κατόρθωσαν με γενοκτονίες να αφανίσουν τους Σουμέριους … «ντάλε κουάλε» με την γενοκτονία των ερυθροδέρμων της Αμερικής από τους νεοφερμένους Λευκούς…. και σε ένα βαθμό να οικειοποιηθούν πολλά από τις Σουμεριακές γνώσεις …. και έτσι να Ιδρύσουν τις πρώτες Αυτοκρατορίες βορείων Ασσυρίων και νοτίων Βαβυλωνίων ….
    ………………………………
    Επιζήσαντες Σουμέριοι επέζησαν σε Διασπορά και γονιμοποίησαν κάθε φυλή του γνωστού κόσμου …. Με αποτέλεσμα ο 6ης Χιλιετίας Αδάμ (Διασπορά σε Άρκτο, Δύση, Ανατολή, Μεσημβρία) να θεωρείται προπάτορας «όλων» των ανθρώπων του Κόσμου ….. όπως και ο προγενέστερος της 10ης Χιλιετίας Ήρωας Δευκαλίων που θεωρείται Πατέρας όλων των Ελλήνων και Ελληνογενών Ανθρώπων του Κόσμου.
    ……………………………….
    Εκ των Υστέρων πρωτόπλαστοι … επινοήθηκαν και άλλοι … Αυτά τα ολίγα σε απάντηση της λογικής άποψής σας. Μάθετε ότι η λογική και η ανακάλυψη για να δικαιολογηθεί ακουμπά σε φιλοσοφικές φαντασίες …. Ενώ η αποκάλυψη είναι αυτή που έφθασε στις μέρες μας ως απευθείας γνώση … δυστυχώς δεν μπορούμε να την αποδείξουμε με την λογική μας … απλώς πρέπει να την πιστέψουμε … αν πιστεύουμε στην μητέρα μας και η μητέρα μας στην μητέρα της και ούτω καθεξής τότε θα διαπιστώσουμε ότι τελικά μας αποκαλύπτεται μια διαφορετική αλήθεια …. Παρακαλώ οποιαδήποτε αναφορά στα παραπάνω να αναφέρεται πηγή http://katohika.gr/ellada/gia-na-teleionei-thema-autous-pou-miloun-gia-evraioxristianismo/?replytocom=388229#respond και ψευδώνυμο συγγραφέα ….ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια

  • νοτης says:

   karamela to xete kanei papagalaikia..γιαχβε και εβραιοχριστιανοι..ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΑΡ8ΡΟ.. ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ.. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ… ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ..2000 χρονια οι εβραιοι 8εωρουνταν καταραμενοσ λαοσ επειδη σταυρωσαβ τον χριστο.. και εσεισ τουσ κρυφοαβανταρετε εχετε γιενι βαρετοι.. 100 αν8ρςποι εισαστε σ ολη την ελλαδα.. αντε κουρευτε κανα αυφο.. απο ακρη σε ακρη ολη η ελλαδα γεματη 8αυματα ειναι.. αι μαζευτειτε εκει περα και καντε μαι 8υσια στον δια και τον ποσειδωνα και σουρετε απο δω.. τα χουμε πει.. ελληνες ειναι μονο οι ορ8οδοκσοι χριστιανοι.. ολοι οι υπολοιποι ειστε τσουτσεκακια τησ μασωνιας..ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΕΠΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…(ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗς)

   • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

    Πρωτα υπερ πατριδας και μετα υπερ πίστεως, γιατι πολυ απλα αν δεν εχεις πατριδα, δεν εχεις και πίστη. Ο κατακτητής επιβάλει παντα την δικη του. Οποτε αν θέλεις να εχεις την δικη σου πίστη, πρεπει πρωτα να εχεις την δικη σου πατριδα. Κοινή λογικη.

  • νοτης says:

   και ο αδαμ και η ευα τρομπα δνε ειναι εβραιοι.. μα8ε καλυτερα πριν γραφεισ φανατικες βλακειεσ.. ισραηλιτικο λαο εχουμε απο ιακωβ και μετα.. αντε απο αβρααμ..

   • νοτης says:

    επισησ οσεσ αποδεικσεισ εχοθμε για αδαμ 5000 πχ αλλεσ τοσεσ εχουμε για 9600 που ειπεσ.. αποδεισκη σε τιποτα απο τα 2 δεν υπαρχει.ο κα8ενασ οτι τον βολευει και του αρεσει πιστευει..αδογματιστε..και ολεσ οι μετρησεισ που γινονται με αν8ρακεσ 14 και τα συναφη.. μπουρδεσ ειναι.. πολλοι επιστημονεσ τισ αμφισβητουν ευ8εςσ…. αλλα τι να καταλαβεο το βοδι..σασ βαρε8ηκε.. οποιοσ εχει λιγο φιλοτιμο .. κανει κι ενα σταυρο.. οι υπολοιποιοθστ.. μαζεπσατε μουσουλμανουσ ματσο.. ετοιμαστε τισ κορεσ σασ.. να τισ κανετε σκλαβιτσες

    • Έλεος! says:

     Με συγκίνησες ρε Νοταρά.. Λιτός, περιεκτικος, απεριττος και αγανακτισμένος.. Κάθε φορά που κοιτάς στον καθρέπτη βλέπεις κι εμένα να ξερεις.. Παιζει να είχα να γράψω και 4 μήνες.. Βάρα!!!

  • croif101 says:

   ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓWΧW.
   ΜΟΛΙΣ Θ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΤΟΤΕ Θ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
   ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΠΙΔΙ,ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΟΥΤΕ ΕΛΕΟΣ!!!
   ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ.
   ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ(ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ,ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ).
   ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑΔΕΛΦΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΤΕ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ,ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!!!
   ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΟΡΙΣΜΕΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ,ΔΛΔ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.
   ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ(ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ),ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.
   ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΣΑΣ,ΕΦΘΑΣΕ!!!
   ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ 666 ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.
   ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
   ΙΧΝ

  • ΡΙΞ ΑΠΑΝ says:

   ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 9.600 π.Χ, ΑΦΟΥ Ή ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΌΥ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ!

  • Πάπαρης Νικόλαος says:

   Στα Ελληνικά τι σημαίνει Χριστός, τι Ιησούς; Μαρία επίσης. ποιά η καταγωγή τους και ποιά η σχέση με τους Έλληνες; Ναί ο Χριστός γνώριζε την Έλληνική φιλοσοφία επειδή είχε Ελληνική παιδεία. Μήπως σαν γνώστης, λέω κάποιος, της Αρχαιοελλινικής Γραμματείας βλέπει την συνέχεια της διδασκαλείας του Σωκράτη, ο οποίος μιλούσε πάντα για τον ένα Θεό, στον Χειστιανισμό;

   • Νικόλαος says:

    Εἰς τὴν Ἑλληνικὴν Χριστὸς εἶναι ὁ ἔχων τὸ χρῖσμα καὶ Ἰησοῦς εἶναι ὁ Ἰήσων ἤ Ἰάσων, ὁ θεραπευτὴς, ἐκ τοῦ ἰάομαι-ἰῶμαι=θεραπεύω ἒξ οὗ καὶ ἡ ἴασις.
    Ὁ Χριστὸς ἔχει τὸ χρῖσμα ὡς υἱὸς τοῦ Θεοῦ εἶναι δὲ θεραπευτὴς ψυχῶν τε καὶ σωμάτων.

 2. Χ.Ο says:

  Ακριβώς. Συγχαρητήρια φίλε για το άρθρο σου. Αντε γιατί μας τα έχουν πρήξει οι αθεοι και λοιποί ταλιμπανεζοι. Η ορθοδοξια λένε φταίει για το καταντημα μας. Ακριβώς!!!! Γι’αυτο και οι κυβερνωντες κάνουν τα πάντα για την εξάλειψη της από παντού. Επειδή αγαπάνε πολύ την Ελλάδα και τους Ελληνες και δεν θέλουν να είμαστε άλλο στο σκοτάδι.

  • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

   Η Ορθοδοξία δεν φταίει για το κατάντημα μας, γιατι πολλα απο αυτα που διδάσκει ειναι απο την Πλατωνική φιλοσοφία, (εκτος και αν εσυ πιστεύεις πως πρώτος ο Ιησούς είπε το αγαπάτε αλλήλους,) φταίει ομως το πάντρεμα της δίκης μας φιλοσοφίας με το Εβραϊκό στοιχείο. Αυτο με ενοχλεί αφάνταστα, λες και εμεις δεν εχουμε ιστορία, παρελθόν κλπ. Αντε ξυπνήστε μωρε.

   • Χ.Ο says:

    Να σε ρωτήσω κάτι; Για το καταντημα της γυναίκας ποιος ευθύνεται; Για το καταντημα του άντρα ποιος ευθύνεται; Για το καταντημα της παιδείας ποιος ευθύνεται; Για το ότι γίναμε απατριδες ποιος ευθύνεται; Ότι όλοι οι Ελληνες ακούνε στα τρανζίστορ τα αμερικάνικα μόνο, αδιαφορωντας και χλευαζοντας τα δικά μας δημοτικά και παραδοσιακά ποιος ευθύνεται; Μάλλον η ορθοδοξια ε;;Να υποθέσω ότι τα σαββατοβραδα στα μπουζούκια και στα ναϊτ κλαμπς σκας μύτη με ενδυμασία αρχαίας γνήσιας Ελληνίδας κι όχι με κάνα μίνι σαν κι αυτό που φοράνε οι Ευρωπαίες, ξέρεις αυτό που αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία του ανδρός. Κοίτα να δεις μουφα αρχαία Ελληνίδα, μπορείς να πιστεύεις ότι σκατα θες για διες και τριες αλλά εναντίον της ορθοδοξιας δεν θα γράφεις. Γιατί το μόνο που καταφέρνεις εσύ και οι ομοιοι σου είναι να εξευτελιζεται τους εαυτούς σας. Α και κάτι τελευταίο.. Σάββατο σήμερα, ετοίμασε την χλαμυδα εε το ξεκολε μίνι ήθελα να πω και ξέρεις εσύ. Σαν τις αρχαίες Ελληνίδες. Πρωί πρωί στο σπίτι.

    • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

     Μαλλον δεν διάβασες αυτα που έγραψα. Που βλεπεις να λεω πως φταίει η Ορθοδοξία;;; Ίσα ίσα, το αντίθετο λεω. Δεν με ενοχλεί η Ορθοδοξία, το πάντρεμα της με το Εβραϊκό στοιχείο με ενοχλεί. Και φυσικα εγω δεν συμφωνω σε ακμαία περιπτωςη πως πρόγονοι μου ειναι ο Αβρααμ, ο Ισαακ και ο Ιάκωβ. Αν εσυ συμφωνείς, τοτε άνοιξε τα ματια σου και δες το πρόβλημα μας, γιατι αυτο ακριβως ειναι. Δικοί μου πρόγονοι παντως δεν ειναι αυτοι. Εγω προτιμώ τον Αλέξανδρο, τον ΛΕΩΝΙΔΑ, τον Περικλή, τον Σωκράτη, τον Αριστοτελη κλπ. Κατάλαβες τις διαφορες μας;;;

     • Χ.Ο says:

      Που είδες πάντρεμα ορθοδοξιας με Εβραίους ρεεεεεέ;; _πόσα θες να μας τρελανεις :;;;πας καλά μωρή;; Οι Εβραίοι ακούνε Χριστός και φριττουν. Με ψέματα προσπαθείς να μας αποδείξεις τι;;;τρολακι του τσυριζα παίξε παραπέρα.. Που την είδες και σούπερ γουμαν. Και μην νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρεφεται γύρω από σένα. Δες λίγο την Ελληνίδα μάνα στο μεγαλύτερο ποσοστό πως έχει καταντήσει. Τι παιδεία δίνει στα παιδιά της και στις μετέπειτα γενεές. Και περιμένω απάντηση :ποιος ευθύνεται το κέρατο μου;;;

    • πρωην μισθοφορος says:

     ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!! ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟΠΑΠΑΡΕΣ!!!!! ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!! 1000000 ^ !!

   • croif101 says:

    ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ?ΚΑΙ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΑ(ΠΟΡΝΕΙΑ,ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ).
    ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΚΟΥΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΕΣ,ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΥΛΙΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ?ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΙΣΣΑΣ!!!
    ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΟΛΛΑ!!!ΟΠΩΣ Η ΕΥΑ ΗΘΕΛΕ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΖΩΟΝ!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Θ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.

 3. Ανώνυμος says:

  Αφου ειναι οπως τα λετε γιατι στην εκκλησια λεει ο ιερεας υπερ των προπατορων ημων αβρααμ και ισαακ; μηπως ειναι προπατορες των Ελληνων αυτοι και δεν το γνωριζουμε;

  • SOCRATESNIOS says:

   ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ. ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΩΝ ΑΓΙΩΝ. ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ, ποτέ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΟΣ.

    • νοτης says:

     υιοσ του πνευματοσ αγιου και τησ παρ8ενου μαριασ.. υιοσ 8εου και αν8ρωπου.. τι το απλοτερο? τιτο κουραζετε? ο 8εος ειναι απλοσ.. χριθσιμοποιουσε το υιοσ αν8ρωπου περισσοτερο λογω διακρισησ.. για να μην σκανδαλισει τουσ φαρισαιουσ μεχρι αν συμπληρω8ει ο καιροσ

   • Ανώνυμος says:

    Μήπως σε έχει εγκαταλείψει το πνεύμαα και το ανικατάστησες με οινο-πνευμα; αυτό που λέει αυτό εννοεί,ούτε φυσικοί ούτε πνευματικοί προπάτορες των Ελλήνων υπήρξαν ποτέ αυτοί οι γιδοβοσκοί..

  • Σοφοκλής says:

   ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. Ο ΧΡΙΣΤΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ. ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΆ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΗΤΑΔΕΣ…

 4. ΙΧΘΥΣ says:

  Το Πηδάλιο το διάβασες αλλά τις αναλύσεις των αγίων πατέρων της Εκκλησίας μας για τα θέματα που θήγεις τα έχεις υπόψιν σου; ή μήπως εσύ έχεις δει το άκτιστο φως και είσαι περισσότερο Άγιος από τους αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας; ή όλοι οι άγιοι συνομοτούν εναντίων μας προσφέροντας ακόμα και τη ζωή τους; και με τι ώφελος; Καλό είναι οταν γράφουμε δημόσια να ξέρουμε τι γράφουμε και που το στηρίζουμε αλλιώς είναι σκέψεις ασυνάρτητες που μόνο στόχο έχουν τα 《κλικ》. Όμως υπάρχει κόσμος που έτσι παρασύρεται και φανατίζεται χάνοντας την οδό τον Ιησού Χριστό.

  • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

   Ποια ειναι η οδός του Ιησού Χριστού;;; Να σου πω εγω. Μη κανεις ποτε στον αλλον αυτο που δεν θέλεις να σου κανουν. Τελεια και παύλα. Και αυτο το ειχαν πει οι αρχαιοι Ελληνες, οι δικοί μας πρόγονοι δηλαδη και οχι ο Αβρααμ ο σωματεμπορας που πούλησε την γυναικα του την Σαρα στον Φαραώ για κατσίκες, καμήλες και αργύρια. Ουτε ο Ισαακ, ουτε ο Ιάκωβ. Γκε γκε;;; Που θα μου πείτε εμενα πως αυτοι ειναι οι πρόγονοι μου. Ουςτ ρε!!!

 5. maniatis says:

  εχεις πιασει το θεμα λαθος…εβραιοχριστιανισμος οριζετε σαν θρησκεια που ΞΕΚΙΝΗΣΕ απο την γη των εβραιων και με καταληλα μαγειρεματα σε ιερα βιβλια, κτλ εχει καταληξει αυτη η καταντια…(να καταριετε τους ελληνες μεσα σε λειτουργια)…κτλ

 6. Αερακι says:

  Καλημερα …οσοι ιερεις ασπαζονται την αιρεση του Οικουμενισμου θα πρεπει να καθαιρεθουν αμεσα….Πριν 2000 χρονια οι ιδιοι Σταυρωσαν τον Ιησου Χριστο …και σημερα Σταυρωνουν το ποιμνιο του….δεν εχει καμια διαφορα το τοτε με το τωρα….για να κατεχεις τετοιο αξιωμα θα πρεπει να λατρυεις να λαχταρας και να πρατεις ….το λογο του Κυριου….να εισαι ο φυλακας του λογου….και ο προστατης του ποιμνιου( να αναζητας και το ενα χαμενο προβατο..και οχι να διασκορπιζεις τα προβατα….για να τα φαει πιο ευκολα ο λυκος) Σημερα γινεται ακριβως αυτο…διασκορπιζουν το ποιμνιο….κοιτωντας μονο τα αξιωματα τους ….Ο λαος ειναι η εκκλησια του Ιησου Χριστου….οι ιερεις (οσοι απο αυτους πιστευουν στο λογο του) οι φυλακες της πιστεως και του ποιμνιου…..Επειδη ξερω οτι καποιο θα ενοχληθειται απο τα παραπανω…..ενα θα πω ….η αληθεια ειναι παντα αληθεια και δεν μπορεις να την πεις με αλλο τροπο ….οσο και να ενοχλει …η …να μην αρεσει …..την Καλημερα μου σε ολους….

 7. Kianohetis says:

  Το θέμα είναι τόσο «μπερδεμένο» που ο αρθογράφος φοβάται να το αναλύσει! Απλώς λέει ότι φυσιολογική εξέλιξη της αρχαίας θρησκείας είναι ο Χριστιανισμός χωρίς τη παλαιά διαθήκη. Κατ΄αυτόν λοιπόν Ο Χριστός ήταν διαφορετικής καταγωγής απ’ αυτή που λένε οι ακατανόμαστοι. Απλώς οι ακατανόμαστοι λόγω ότι έχουν πάρει διδακτορικό στη πονηριά και στην κλεψιά,έχουν παραποιήσει τόσο πολύ τα ιστορικά γεγονότα που δεν ξέρεις ή κι αν ξέρεις φοβάσαι από που να το πιάσεις. Ας μου λύσει την απορία κάποιος! Γιατί ο Φιλόστρατος στους βίους φιλοσόφων αναφέρεται στον Αππολώνιο τον Τυανέα κι όχι στον Χρηστό που ζούσε μερικά χιλιόμετρα παρακάτω και θεωρητικά ήταν της ίδιας πνευματικής εμβέλειας; Ή μήπως και η ίδια προσωπικότητα;

  • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

   Γιατι ο Χριστός ειναι ο Αππολωνιος Τυαννεας. Για αυτο τον μισούν τοοοσο πολυ. Εξ αλλου ουτε ο Πλούταρχου αναφέρει πουθενα τον Ιησού. Ειναι δυνατόν οι σοφοί αυτοι ανθρωποι να ήξεραν την περίμετρο της γης, την απόσταση της Σελήνη απο την γη κλπ. και να μην ήξεραν τι γινεται στην γειτονιά τους;;; Γιατι τα Ιεροσολυμα ηταν γειτονιά τους, υπήρχαν πάμπολλες Ελληνικές πολεις εκει. Και παρ´ολα αυτα, κανένας δεν αναφέρει τιποτα φια τον Χριστο.

 8. Αθηνά says:

  Το μεγάλο δίλημμα! Έλληνας ή αιώνιος βυζαντινορθόδοξος ζητιάνος της Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ; Ο Ελληνας υπηρξε καποτε πνευμα, ενατενιση της ζωης και εκφραση της υπερανθρωπινης φυσης. Αυτος βιαστηκε πνευματικα και εγινε εβραιοχριστιανος, κακοποιηθηκε πολιτιστικα και εγινε βυζαντινος και δολοφονηθηκε συνειδησιακα και εγινε Ρωμιος, δηλαδη ενας βυζαντινορθοδοξος ζητιανος, ενα ελεεινο υποκειμενο του δηθεν πνευματικου κοσμου της Ε.Ε., που δεν ανερχεται με την αξιαν της επιστημονικης παραγωγης του αλλα μονο με την αφοσιωση του στα ιουδα’ι’κα παραμυθια…..

  Σε ενα τετοιο περιβαλλον η τελευταια ελπιδα κρυβεται στον ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ, στον απεσταλμενο της Ειμαρμενης, που θα επιβληθει και με εμπνευσμενη πολιτικη θα αγωνισθει για την ανορθωση και για την επανελληνιση των Ρωμιων, η οποια προ’υ’ποθετει και την εκριζωση της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης που φερει το ονομα Ορθοδοξια.

  • Σωτηρης says:

   Χίλια εύγε ΕΛΛΗΝΑ τάπες όλα με λακωνικό τρόπο….Να συμπληρώσω ότι στις μέρες μας ο ρωμιος εχει μεταλλαχτεί σε πασοκ, αυτοι ειναι μια αλλη φυλη που μιαζει πολυ στους εβραιους αλλα το βασικότερο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.Και σε καμια περίπτωση δεν ειναι Ελληνες κανενα πολιτικό κομα αποκομμα. Αυτοί λοιπον σφετεριζονται μεχρι και το μεγαλείο και την προσφορά των αρχαιων ΕΛΛΗΝΩΝ και κρύβονται πίσω από αυτό για να κάνουν τις βρωμοδουλειες τους…..Με λίγα λόγια εχει επελθει τέτοια σήψη που τίποτα δεν μπορεί να διορθωθεί τουλάχιστον για μια 10ετια μετα την εξαφάνιση της ευραικοχριστινικης θρησκείας που είναι υπεύθυνη για την κατάντια του Ελληνισμού

   • Χ.Ο says:

    Εσύ τι ψηφιζες τόσα χρόνια δλδ; Ο παππούς σου και ο πατέρας σου τι ψηφιζανε; Αντε ρε μαζευτειτε εσείς οι γνησιοι Ελληνες οι απόγονοι των αρχαίων με τους 12θεους σας να μας υψωσετε πάλι στη γραμμή μας. Αρκετά πολεμησαν οι ορθόδοξοι. 1821, 1912-13, 1922,1940,1955,1974 κτλ κτλ… Χορτασαμε λόγια παλικαραδων γνησιοι πληκτρολογων. Όσο για την εξαφάνιση της πίστεως μας. Μπες στη σειρά, 2017 έτη διωκεται ο Χριστός, και όλοι πήρανε… ξέρεις τι ε;;; Το’πιασες έτσι;;;;

    • Αθηνά says:

     ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΟΕΙΔΗ;;; ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!Ο πρώτος αφορισμός του Κολοκοτρώνη στα 1806 alt
     Ο Θοδωρής Κολοκοτρώνης αφορίστηκε το 1806 μαζί με τους άλλους κλεφτοκαπεταναίους της Πελοποννήσου
     Οι απλοϊκοί άνθρωποι, εκείνο τον καιρό, περισσότερο έτρεμαν τον αφορισμό και από τον ίδιον το θάνατο. Ακόμη κι ο Κολοκοτρώνης επηρεάστηκε από τον αφορισμό του Γρηγορίου του Ε΄ στα 1806. Οταν τον επόμενο χρόνο, στα 1807 βρέθηκε κουρσάρος πλέον στη Χαλκιδική, έστειλε ένα μήνυμα στον εξόριστο τότε, από τον σουλτάνο, στο Αγιον Ορος, Γρηγόριο τον Ε΄ που του ‘γραφε ότι εκείνος τον κατάντησε έτσι: «Εσύ μου ‘γραψες την προδοσία στο χαρτί αλλά εγώ θα σου τη γράψω στο κούτελο». Η απάντηση του πρώην αλλά και μελλοντικού Πατριάρχη ήταν ότι όλα έγιναν «κατά θείαν παραχώρησιν»!
     Η γενιά του «`21» ταύτιζε το βυζάντιο με την οθωμανική αυτοκρατορία. Τα επίσημα έγγραφα του Επαναστατικού Στόλου ονομάζουν τον τουρκικό στόλο ως βυζαντινό. Από τα 144 Ελληνικά καράβια που ναυμαχούσαν τους τούρκους, τα 142 είχαν ονόματα Ελλήνων Ηρώων και Θεών. Τα επαναστατικά κείμενα μνημονεύουν αδιάκοπα τις Θερμοπύλες, την Σαλαμίνα, τον Μαραθώνα και τις Πλαταιές. Ουδεμία μνεία γίνεται στο καταραμένο βυζάντιο. Για τους επαναστατημένους Έλληνες η οθωμανική αυτοκρατορία ήταν συνέχεια του βυζαντίου.
     Οι υπόδουλοι Έλληνες αποκήρυσσαν τα χριστιανικά ονόματα και ελάμβαναν Ελληνικά. Το πατριαρχείο των ναζωραίων με εγκύκλιό του απαγόρευσε την Ελληνική ονοματοθεσία. Ο Αλή πασάς έλεγε: «Εσείς οι Έλληνες κάτι μεγάλο έχετε βάλει στο μυαλό σας. Δεν βαπτίζετε πια τα παιδιά σας χριστιανικά αλλά Ελληνικά. Σίγουρα κάτι μεγάλο ετοιμάζετε». Οι ναζωραίοι καταστροφείς του Ελληνικού Πολιτισμού βλέποντας ότι οι Έλληνες επαναστατούσαν κατά του χριστιανισμού και διαβλέποντες ότι το τέλος τους πλησιάζει, παρέδωσαν την βυζαντινή εξουσία στους οθωμανούς. Παρέδωσαν τον επαναστατημένο Ελληνικό Λαό στην τουρκική χαντζάρα. Ο πατριάρχης Ιεροσολύμων των ναζωραίων κατακτητών γράφει στην «πατρική διδασκαλία»:

     «Εδώ όμως πάλι αγαπητοί χριστιανοί πρέπει να ιδώμεν και να θαυμάσουμεν την άπειρον του θεού προς ημάς αγάπην. Ιδέτε λαμπρότατα τι οικονόμησεν ο άπειρος και εν ελέει και πάνσοφος ημών κύριος για να φυλάξη αλώβητον την αγία και ορθόδοξον πίστη ημών και να σώση τους πάντας. Ήγειρεν εκ του μηδενός την ισχυράν αυτή βασιλεία των οθωμανών αντί της των βυζαντινών ημών βασιλείας, η οποίαν είχεν αρχίσει να χωλαίνει εις τα της ορθοδόξου πίστεως φρονήματα».

     Ο Κοραής στην «Αδελφική Διδασκαλία» αποκαλύπτει και επιβεβαιώνει ότι «ο Λαός προδόθηκε από τον χριστιανικό κλήρο στους τούρκους για να αναχαιτιστεί το κίνημα του Πλήθωνος Γεμιστού στον Μυστρά που απαιτούσε επιστροφή στους Ελληνικούς τρόπους και ήθη για να σωθεί η Ελλάδα».

     Ο ναζωραίος Γεννάδιος Σχολάριος συνεργάστηκε με τους οθωμανούς με αντάλλαγμα τον πατριαρχικό θρόνο και το χρίσμα του αρχιερέως. Η πρώτη του φροντίδα μετά την παράδοση της νέας ρώμης ήταν να κάψει τα έργα του Πλήθωνος. Η πρώτη του φροντίδα ήταν να καταδιώξει τους Έλληνες.

     • Χ.Ο says:

      Τι λες ρε τσόντα Γερμανίας να πούμε;;; Άλλη ιστορία σε διδαξαν εσένα; Ή νομίζεις ότι μιλάς με κανένα τσουτσεκι σαν και του λόγου σου ρε ανθελληνικο σκατο;;;; Ποιοι βυζαντινοι μωρή παρεδωσαν την εξουσία στους Τούρκους και τι αρλουμπες γράφεις; Μπέρδεψες τα σωβρακα με τις κιλοτες ρεεεεεέ.. Ποια καράβια και ποιος γυαλος;; Οι Τούρκοι 400 και πλέον χρόνια μωρή τσόντα την πίστη των Ελλήνων λυσσουσαν να αλλάξουν. Αλλά όπως είπε κι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μέχρι και τις γλώσσες των Χριστιανών Ελλήνων εκοβαν αλλά αυτό δεν εσταθει δυνατόν γιατί τον έναν εκοπταν ο άλλος τον σταυρό του εκαμνε. Υπέρ πίστεως και πατριδος είπε ο γέρος του μόρια τρολακι του τσυριζα. Ο Αυτοκράτορας κών/νος πέθανε στην μάχη κατά των οθομανων βλήμα ε βλήμα. Που είναι οι θεοί σου μωρή _;; Κλαις για διονυσια ε;;;;

  • Χ.Ο says:

   Μια απορία. Τόσα χρόνια πριν την οικονομική κρίση, ξέρεις τότε που τα πακέτα από Ευρώπη ερχόταν το ένα πίσω από το άλλο, που εισασταν όλοι εσείς οι «αρχαίοι «Ελληνες να φωναξετε και να διεκδικήσετε πίσω την Ελλάδα;;;;; ?????? Να σου πω εγώ για να μην κουραζεσαι. Εισασταν κάθε Κυριακή του Πάσχα, κάθε Χριστούγεννα, κάθε Πρωτοχρονιά στα μπουζούκια απάνω στα τραπέζια ποια θα τον κουνησει καλύτερα. Που είσαστε τότε που λέγανε να καταργηθεί το μάθημα για τα αρχαία ελληνικά να κάνετε καμιά πορεία αφού τόσο πολύ Ελληνες είστε. Που είσαστε τότε που τα δώρα Χριστούγεννα και Πάσχα πήγαιναν σύννεφο να πείτε ότι δεν τα θέλετε;;;;; Ξαφνικά ξυπνησατε και γινατε πατριώτες και σας φταίει ο Χριστός. Σας το είπα κι άλλη φορά, φάτε φασολαδα και ελάτε με πολύ φόρα. Εσύ ειδικά έλα με την όπισθεν..

   • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

    Εκτος απο ανοητος, εισαι και χυδαίος. Λοιπον, ανοητο υποκειμενο, θα σου πω που ημουν εγω, γιατι μονο για τον εαυτο μου μπορω να μιλαω, προσπαθούσα να ξυπνήσω τους ηλίθιους Ελληνες και να τους πω, πως με τα μυαλά που κουβαλάνε θα ερθει μια μερα που θα τρέχουμε και δεν θα φθάνουμε. Αλλα ποιος νοιαζόταν για την Ελλαδα τοτε;;; Τοτε το μονο που τους ένοιαζε ηταν να περνάνε καλα με τα δανεικά που μοίραζε ο Ανδρέας. Ο μεγαααααλος αυτος…Αντε να μην πω. Οταν τους ελεγα να αρχισουν να διαβάζουν τους Ελληνες φιλοσόφους και να μελετάνε αρχαια κείμενα, εκεινοι γελούσαν. Εμεις ξέραμε εδω μαι πολλα χρονια τι ερχόταν. Οποτε μη κατηγορείς εμας τους Ελληνες, τους ανθρωπους δηλαδη που προσπαθούσαν χρονια τωρα να ξυπνησουν τον κοσμο και να ασχοληθεί με κατι που θα ανυψώσει το πνεύμα τους. Οςο για τα μπουζούκια τα περιγράφεις πολυ γλαφυρά, οποτε μαλλον θα εισαι θαμώνας.

   • Αθηνά says:

    ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΛΕΚΤΡΑ ΧΥΔΑΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Κ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΣ! ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ ΠΑΣΧΑ Κ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΣΟΥ ΙΣΑΑΚ Κ ΑΒΡΑΑΜ, Κ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟ ΚΟΛΩΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΗ ΜΟΥΡΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΕΧΟΣΟΥΑ, ΘΑΥΜΑΣΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΑΜΑΘΕΙΑ, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΜΙΣΟΣ……….

    • Χ.Ο says:

     Καλά είσαι βλήμα μεγάλης εμβέλειας έτσι;;; Οι ήρωες του 1821 ζοντοβωλο είχαν για σημαία τον σταυρό και μαχονταν για του Χριστού την πίστη την Αγία και για της Ελλάδος την ελευθερία. Γνωρίζεις πόσοι μαρτυρησαν δίνοντας το κεφάλι τους για τον Χριστό;;;; ΑΡΧΙΔΙ@ γνωρίζεις. Γνωρίζεις πόσοι δώσανε το κεφάλι τους για τον δια. Θα σου πω εγώ. Κανένας. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα. Αντε ετοιμαστείτε όλες σήμερα Σάββατοβραδο.

    • Νικητας says:

     Σιγα – σιγα μην σκισεις κανα καλτσον !!!…..Ολο απειλες εισαι γκιοσα !!!————–ΕΙΣΑΙ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ !!!….ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 , ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ;———–ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣ για να πουλας μουρη , τυφλη και ασχετη , ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ …, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ….ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ;……………..ΠΟΣΟ ΠΙΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η …ΑΥΤΟΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΑΣ;………..ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΜΩΡΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ !!!!………….ΑΥΤΟΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ;………. ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ !!!……….ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΑΣ ΡΕ….ΒΡΩΜΑ;

     • Ανώνυμος says:

      ασ την Αθηνα κι Ηλεκτρα ειναι το ίδιο πρόσωπο…ανόητο άτομο…διάβασε κάποτε για την αρχαία ελλάδα κι έγινε οπαδός.

 9. Αερακι says:

  Επειδη εχω διαβασει τα σχολια σας …ενα θα πω ….ασχολειστε με αυτα που θελουν καποιοι να ασχολειστε και χανετε την ουσια…σκεφτειτε ποιοι επωφελουνται απο την τρικυμια που επικρατει….Μα φυσικα ….αυτοι που δεν θελουν να χαλασουν τα δρομολογημενα σχεδια τους…..και παλι Καλημερα…

 10. Kianohetis says:

  Το θέμα είναι τόσο «μπερδεμένο» που ο αρθογράφος φοβάται να το αναλύσει! Απλώς λέει ότι φυσιολογική εξέλιξη της αρχαίας θρησκείας είναι ο Χριστιανισμός χωρίς τη παλαιά διαθήκη. Κατ΄αυτόν λοιπόν Ο Χριστός ήταν διαφορετικής καταγωγής απ’ αυτή που λένε οι ακατανόμαστοι. Απλώς οι ακατανόμαστοι λόγω ότι έχουν πάρει διδακτορικό στη πονηριά και στην κλεψιά,έχουν παραποιήσει τόσο πολύ τα ιστορικά γεγονότα που δεν ξέρεις ή κι αν ξέρεις φοβάσαι από που να το πιάσεις. Ας μου λύσει την απορία κάποιος! Γιατί ο Φιλόστρατος στους βίους φιλοσόφων αναφέρεται στον Αππολώνιο τον Τυανέα κι όχι στον Χρηστό που ζούσε μερικά χιλιόμετρα παρακάτω και θεωρητικά ήταν της ίδιας πνευματικής εμβέλειας; Ή μήπως και η ίδια προσωπικότητα;

 11. SOCRATESNIOS says:

  ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ. ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΩΝ ΑΓΙΩΝ. ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ, ποτέ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΟΣ.

 12. Ανώνυμος says:

  ΤΟΤΕ H ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ; ΑΛΛΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.

 13. ΑΚΑΡΝΑΝ says:

  χμ.. δυσκολο θεμα να βγει ο αιτωλοσ να κανει καποιο σχολιο σε αυτο το αρθρο σιγουρα σωστα λεει το αρθρο οι εβραιοι πηγαιναν στη ρωμαικη διοικηση οχι εβραιουσ αλλα ξενουσ

 14. ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

  Ανεξάρτητα από τις μάλλον σωστές επισημάνσεις του Socratesnios, θέλω να αναφερθώ και στα εξής …θαυμάσια αν και απίστευτα με την λογική μας …. Από την αποκωδικοποιημένη μυθολογία όλα τα γένη των ανθρώπων της εποχής των θεών, χρυσό –Κρόνος, Αργυρό -Τιτανομαχίας, Χαλκούν- Ζευς μετά τις γεννήσεις παιδιών θεών και ανθρώπων αντικαταστάθηκαν με Ήρωες Γιγαντομαχίας όπως Διόνυσος και Ηρακλής και άλλους πρόγονους του Ηρωικού Γένους Ανθρώπων (Ζευς-Ποσειδών-Άδης) … Το Ηρωικό Γένος Ανθρώπων «τελειοποιήθηκε» με την Γέννηση του υιού του θεού Προμηθέα, του Ήρωα Δευκαλίωνα και της κόρης του θεού Επιμηθέα της Ηρωίδας Πύρρας …. Και των Ελληνογενών απογόνων τους ….. Με την αποκωδικοποίηση βρίσκεται ότι Το Ηρωικό Γένος των Ελλήνων ήλθε στο προσκήνιο ακριβώς μετά τον Μεγάλο Πόλεμο των Ατλάντων εναντίων Αθηναίων που έληξε με την Μεγάλη καταστροφή της Ατλαντίδας το 9604 π. Χ. Ο πληθυσμός της δεκάτης Χιλιετίας π. Χ. ελαττώθηκε δραματικά και απότομα για να ξεκινήσει η νέα εποχή του Σιδηρού Γένους Ανθρώπων που οι επιστήμονες εντοπίζουν ως μεταπαλαιολιθικούς ανθρώπους, μεσολιθικούς, νεολιθικούς, μεταλλικούς και νεώτερους. Το Σιδηρούν Γένος Ανθρώπων εμπλουτίστηκε με τους επικρατείς νέους ηρωικούς Ελληνογενείς απογόνους του Δευκαλίωνα και της Πύρρας αλλά και από παλαιούς απογόνους επιζώντων παλαιολιθικών ηρωικών Ατλάντων. Δυστυχώς όμως οι άνθρωποι στον Υλικό Κόσμο που είχε δοθεί από τον εύσπλαχνο Θεό στον Εωσφόρο και τους «πεπτωκότες» Αγγέλους με στόχο την επαναφορά τους σε Θέωση λόγω παραμενούσης αλαζονείας των πεπτωκότων Αγγέλων ήταν δούλοι των. Οι άνθρωποι προσπαθούσαν να πιάσουν την ευκαιρία των διαφοροποιήσεών τους σε Δαίμονες, Κρόνιους και Ολύμπιους Θεούς. Έτσι αν και μετά την Μεγάλη καταστροφή οι άνθρωποι αμφισβήτησαν θεούς και δαίμονες …. Δεν απαλλάχτηκαν ποτέ από το ελάττωμα σωματικά να πεθαίνουν με την «ψυχοσωματική Μνήμη» τους να φυλακίζεται σε ειδικό τόπο, τον Άδη. Την έκτη χιλιετία π. Χ. οι άνθρωποι είχαν ξεχάσει κάθε δεσμό τους με την Ηρωική Εποχή και μόνο ελάχιστοι ιερείς ιερατείων γνωστών (Αιγύπτου, Σουμερίας) και άγνωστων διατηρούσαν με την παράδοση ή και γραπτά κάποια στοιχεία από την παλαιά Ηρωική εποχή …. Οι άνθρωποι προβληματίζονταν και προσπαθούσαν να λύσουν το πρόβλημα της γήρανσης και του θανάτου τους, χωρίς τούτο να φαίνεται κατορθωτό. Τότε σύμφωνα με την αποκωδικοποίηση παλαιών κειμένων ο εύσπλαχνος και φιλάνθρωπος Δημιουργός θέλησε να δώσει ευκαιρία και στον άνθρωπο … την γνωστή Νέου Κόσμου και επίλεκτης Θέωσης Ανθρώπων Εδέμ Πρωτόπλαστων Αδάμ και Εύα. Δυστυχώς η «παρακοή» των πρωτόπλαστων Αδάμ και Εύας τους οδήγησε στον θάνατο και τον Άδη πριν προλάβουν να θεωθούν … Ο Αδάμ και η Εύα όταν εξήλθαν από την Ανατολική Πύλη της Εδέμ την 1-9-5509 π. Χ. αυτοεξορίστηκαν μετά από περιπέτεια στην Εριντού της Σουμερίας …. Τότε δεν υπήρχαν στον Κόσμο Σημίτες Άραβες ούτε προφανώς και η πολύ μεταγενέστερη Φάρα Αράβων Εβραίων …. Υπήρχαν μόνο Ελληνογενείς και Ατλαντογενείς …. Και ίσως κάποιοι πρωτόγονοι … Αν οι μετά την 3η χιλιετία π. Χ. Άραβες Εβραίοι μετά γενοκτονία των Σουμερίων ιδιοποιήθηκαν τον πολιτισμό και τις αποκαλύψεις των Σουμερίων, παραχαράσσοντας την ιστορία … έκαναν την Ημέρα Νύχτα …. Σήμερα είμαστε κοντά, παρά τις μεγάλες προσπάθειες κάλυψης από Σιωνιστές, για να ανακαλύψουμε με ατράνταχτες επιστημονικές μεθόδους πόσο είμαστε γενετικά Έλληνες και Ελληνογενείς (απόγονος Δευκαλίωνα ) και Σουμερίων (απόγονοι πρωτόπλαστου Αδάμ) είτε παλαιοί Ατλαντογενείς ….. Όπως καταλαβαίνεται ο εύσπλαχνος και Φιλάνθρωπος Δημιουργός έστειλε των Υιό του Θεάνθρωπο Σωτήρα Χριστό στον Κόσμο για να δώσει στους Ανθρώπους την δεύτερη ευκαιρίας να απαλλαγούν από το προπατορικό αμάρτημα και να κερδίσουν δι αναστάσεως την Αθανασία στον ετοιμασμένο Νέο Κόσμο και οι επίλεκτοι Αγάπης προς τον πλησίον την περαιτέρω Θέωση τους στην Επίλεκτη Εδέμ (παράδεισο). Επιπλέον ο Πατήρ Τριαδικός Θεός έστειλε να μας βοηθά συνεχώς και τον Παράκλητο … Εμείς αν θέλουμε το καλό μας πρέπει να επιλέξουμε με ότι αυτό συνεπάγεται τον Χριστό …. Όποιος αναφέρεται στα πάρα πάνω παρακαλώ όπως δίδει διεύθυνσηhttp://katohika.gr/ellada/gia-na-teleionei-thema-autous-pou-miloun-gia-evraioxristianismo/ και ψευδώνυμο ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια.

  • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

   Από τα πάρα πάνω διακρίνεται ότι ο Αδάμ δεν είναι Εβραίος … θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι Σουμέριος …και με δεδομένο ότι οι Σουμέριοι ήταν Ελληνογενείς ….. Είναι γνωστό ότι οι Άραβες και οι Άραβες-Εβραίοι είναι μεταγενέστεροι καταγωγής Ατλαντογενείς Αιθίοπες και Ακκάδες, σημίτες. … Συμπέρασμα Οι Έλληνες προφανώς δεν είναι ούτε ήταν Εβραιοχριστιανοί !!! Όσοι επενδύουν σε πιθανά «εβραϊκά απολιθώματα» της παραχαραγμένης μυθολογίας και ιστορίας ξέρουν ότι αυτό δημιουργεί αντιπαλότητα μεταξύ των πατριωτών Ελλήνων …. στα πλαίσια της πολιτικής του σατανά των Σιωνιστών του «Διαίρει και Βασίλευε»… Έλληνες κυνηγήστε την διαφθορά και τους Διεφθαρμένους και προστατευτείτε από τα «εχθρικά» λόγια που προκαλούν διχόνοια …

 15. απογονος του σφαγμενου ΙΛΑΡΙΩΝΑ των ελευσινιων μυστηριων says:

  Την 1η Ιανουαριου τι ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ? Και ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΤΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ? ΤΙ ονοματολογια προσωπων βαρβαρικη στα ευαγγελια ειναι ΑΥΤΗ ? τινα να λεμε τωρα ….οι σφαγες εξαφανησαν τους μαρμαροστολισμενους πνευματικους και υπερ πολιτισμενους του πλανητη και τωρα γινεται αυτο που θελουν οι απογονοι των μαχαιροβγαλτηδων πτυχιουχοι και μη…

 16. ΜΥΣΤΗΣ says:

  Πολλά έχουν γραφτεί για το τι ήταν ο Ιησούς. Αλλοι λένε ότι ήταν Εβραίος, άλλοι Ελληνας, άλλοι Ναζωραίος, και άλλοι Εσσαίος, από μία μυστικιστική κάστα που υπήρχε εκείνη την εποχή, τους Εσσαιους. Ας δούμε τι λέει η καινή διαθήκη. Στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο, αναφέρεται η ιστορία με την Σαμαρείτησσα και το πηγάδι. Της ζητά ο Ιησούς να του δώσει νερό και εκείνη του απαντά στο 4:9 ότι πως γνεται να ζητά, αφού εκείνος είναι Ιουδαος και εκείνη Σαμαρείτησσα. Στο κατά Ιωάννη 4:31, οι μαθητές του Ιησού τον προσφωνούν ως «ραββί», που εναι η προσφώνηση εβραίου διδασκάλου. Επίσης, στο κατά Ματθαίο 9:35, λέει ότι ο Ιησούς δίδασκε στις συναγωγές. Θα άφηναν οι εβραίοι κάποιον μη-εβραίο να διδάσκει στις συναγωγές τους; Μάλλον όχι. Επομένως, αν και όλοι πιστεύω θα θέλαμε ο Ιησούς να ήταν Ελληνας, τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν Ιουδαίος. Και αν το σκεφτείτε καλά έτσι θα έπρεπε να είναι, διότι για να τον δεχτούν οι εβραίοι θα έπρεπε να ήταν ένας από αυτούς, αν ήταν ξένος θα τον σκότωναν από την πρώτη στιγμή. Ποιά είναι η γνώμη μου; Πιστεύω ότι ανήκε στην μυστικιστική κάστα των Εσσαίων, η οποία αποτελείτο από Ιουδαίους, αλλά ακολούθούσε ένα ποιό απόκρυφο και μυστικιστικό πρόγραμμα από τους συνηθισμενους Ιουδαίους της εποχής εκείνης.

   • ΜΥΣΤΗΣ says:

    Κόστιζε μία ζωή πνευματική, ευσεβής και αφιερωμένη στην μελέτη και άσκηση μυστηρίων. Μπορείς να τα κάνεις; Ρώτα και τα παιδιά και την γυναίκα σου επίσης να δούμε αν συμφωνούν.

  • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

   Ο Χριστός ήταν όλα όσα λες και τίποτα από όσα λες…. Πως εξηγείται αυτό ο παραλογισμός μου … Ο Χριστός από μητέρα, την Θεοτόκο Παναγία, ήταν απόγονος των Ηρωικών Σουμερίων (και Αδάμ έκτης χιλιετίας π. Χ.) και Ηρωικών Ελλήνων (Δευκαλίωνος και Πύρρας δεκάτης χιλιετίας π.Χ.) σε διασπορά επιζώντων …. μετά την γενοκτονία που υπέστησαν οι Σουμέριοι της Μεσοποταμίας από τους Σημίτες Άραβες και Άραβες-Εβραίους. Οι Άραβες και Άραβες Εβραίοι θεωρούνται απόγονο οικονομικών προσφύγων στην Μεσοποταμία ατλαντογενών Αιθιόπων και Ακκάδων της τετάρτης και κυρίως της τρίτης χιλιετίας π. Χ. που ιδιοποιήθηκαν τις γνώσεις των Σουμερίων …

  • ΜΥΣΤΗΣ says:

   Προσέξτε ομως, η μητέρα του Ιησού η Μαρία ήταν Ιουδαία. Πατέρα δεν είχε φυσικά έτσι; Αφού η Μαρία τον γέννησε όταν ηταν παρθένα. Επομένως πως γονιμοποιήθηκε το ωάριο στην Μαρία για να γεννήσει τον Ιησού; Αυτό είναι το μεγάλο μυστηριο, για αυτό ο Ιησούς ονομάζετα Θεάνθρωπος.

   • ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ says:

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ. ΤΙ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ.
    ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;

    • ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ says:

     Τι σε πειράζει τι πιστεύει ο καθένας; Εσύ πίστευε ότι θες. Το ότι δε πιστεύεις εσύ σε κάτι αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το κάτι δεν έχει συμβεί.

     • ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ says:

      Να ήμουνα μπροστά που δηλαδή; Στην σύλληψη/γέννηση του Ιησού ; Οχι δεν ήμουνα μπροστά, εσύ ήσουνα μήπως; Πρέπει να ήμουνα μπροστά δηλαδή για να πιστεύω; Εσύ ήσουνα μπροστά και στο ίδιο δωμάτιο όταν υπογράφονταν τα μνημόνια στην Ελλάδα από του πολιτικούς; Δεν πιστέυω, αλλά αν μένεις στην Ελλάδα μάλλον θα έχεις νοιώσει την επίδραση τους έτσι ; Στη γέννηση σου είσουνα παρών; Θυμάσαι τι είχε γίνει; Οχι φυσικά δεν θυμάσαι…

   • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

    Είναι θέμα επιλογής και πίστης … Δυο εκδοχές Υπάρχουν είτε πιστεύεις στην δια ανακαλύψεων χαρισμένη λογική του Κόσμου που στηρίζονται σε Αρχή που Φανταζόμαστε και βαφτίζομαι με φιλοσοφικές υποθέσεις όπως τα παραμύθια Μεγάλης έκρηξης, εξέλιξης ειδών και άλλα των οποίων ουκ έστι αριθμός είτε πιστεύεις στην δια αποκαλύψεως Αρχή Δημιουργού ΕΙΝΑΙ ΩΝ ΑΩ Θεού Τριαδικού Προσώπων Πατέρα Υιού και Παρακλήτου ….. Δες την «Καρδιά» της Νοημοσύνης σου και Διάλεξε; Η ελεύθερη επιλογή είναι ολότελα δική σου …. κανείς μα κανείς δεν θα στο απαγορεύσει ….

 17. SOCRATESNIOS says:

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ 12ΘΕΪΣΤΕΣ: ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

  • Αθηνά says:

   Εδώ και 17 αιώνες οι κοσμοπολιτικές θρησκείες όχι μόνον σταμάτησαν την πολιτιστική πορεία της ανθρωπότητος που είχαν ξεκινήσει οι Ελληνες, αλλά οπισθοδρόμησαν τον κόσμο στον σκοτεινό Μεσαίωνα. Μετά το διάλειμμα της Αναγεννήσεως, εδώ και μισό αιώνα εκδηλώνεται μιά νέα οπισθοδρόμηση εξ αιτίας της σύγκρουσης του Ιουδαιο-Χριστιανισμού με τον Ισλαμισμό.
   Αιτία της σύγκρουσης πέραν των οικονομικών αιτίων είναι και η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΕΠΙΜΙΞΙΕΣ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΑΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΒΛ. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ Π. ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ!
   Σήμερα παίζεται η τύχη του ανθρωπίνου είδους και όχι μόνον που ζει τον εκφυλισμό του παλαιού που παραπαίει. Αν δεν ελεγχθούν οι φανατικοί κύκλοι όλων αυτών των δυνάμεων που συχνά επηρεάζουν τα κέντρα λήψεως των αποφάσεων -ακόμη και των ΗΠΑ- υπάρχει κίνδυνος εκρήξεως ακόμη και ενός Πυρηνικού Πολέμου με απρόβλεπτες για την ανθρωπότητα συνέπειες. ΤΑ ΙΟΥΔΑΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΛΑΒΙΚΗΣ ΥΠΟΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑΤΑΡΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ Κ. Λ. ΝΑ ΕΚΦΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Κ. Λ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!

   • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

    Αδικείς το Αρχαίο Ηρωικό Γένος των Ανθρώπων και το διάδοχο Ηρωικό Γένος των Ελλήνων που προοδευτικά αναβάθμιζε συνεχώς τα λογικά πιστεύω του … Έτσι οι άνθρωποι γνώρισαν αρχικά τους αποσπασθέντες από Δαίμονες (πεπτωκότες αγγέλους) θεούς που αποτέλεσαν το παλαιό δωδεκάθεο Τιτάνων. Το δωδεκάθεο Τιτάνων στην περιοχή της Τηθύος (Μεσογείου) μετά την επικράτηση των νεωτέρων θεών οι άνθρωποι γνώρισαν το διάδοχο δωδεκάθεο των Ολύμπιων θεών … το οποίο και ακολούθησαν. Αυτή μάλιστα η διαδοχή ήταν αιτία να μεταφερθεί ο πόλεμος των θεών (Τιτανομαχία, Γιγαντομαχία, Αποστασία Τυφώνα …) σε πόλεμο μεταξύ ανθρώπων του Ηρωικού Γένους. Αυτό έγινε αιτία για τον Μεγάλο πόλεμο ανθρώπων της Τηθύος (Όλυμπος-Ζευς και Στυξ-Ποσειδών) υπό την ηγεσία των Αθηναίων εναντίων των Ωκεάνιων υπό την ηγεσία του Άτλαντα, υπό την επήρεια των φυλακισμένων στα Τάρταρα Ανταρκτίδος, Τιτάνων… Μετά τον πόλεμο Ατλάντων και Αθηναίων και την ακολουθούσα από την καταστροφή της Ατλαντίδος (9604 π. Χ.) στην Γη ελαττώθηκε πάρα πολύ ο πληθυσμός και όσοι παρέμειναν έδωσαν στις ακτές και τα νησιά της Τηθύος του ηρωικούς ανθρώπους των ολύμπιων θεών ενώ στον υπόλοιπο κόσμο επιζήσαντες ηρωικούς ανθρώπους «Ατλάντιους» … Το ενδιαφέρον είναι ότι λίγο πριν την μεγάλη καταστροφή γεννήθηκαν οι Ήρωες Δευκαλίων υιός του Θεού Προμηθέα και Πύρρα κόρη του Θεού Επιμηθέα (αδελφού του Θεού Προμηθέα) που έγιναν προπάτορες των Ελλήνων και Ελληνογενών. Απόγονοι Ελλήνων και Ελληνογενών έμελλε να επικρατούν «γενετικά» στον κόσμο … έτσι ώστε την έκτη χιλιετία π. Χ. ο κόσμος να έχει εμπλουτιστεί με Έλληνες και Ελληνογενείς αν και κατά τόπους όπως στην κεντρική Αφρική και την Κεντρική και Άπω Ασία παρέμεναν απόγονοι σε εστίες «Ατλάντιων» … Στα μέσα της έκτης χιλιετίας παρεμβάλλονται οι πρωτόπλαστοι Αδάμ και Εύα παρέμβασης του φιλάνθρωπου Δημιουργού Θεού για να χαρίσει με την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων την αιώνια Νεότητα και Αθανασία με όρο την υπακοή για να οδηγηθούν οι άνθρωποι σε θέωση (ως Εικόνες Θεού να μοιάσουν στον Θεό κι να γίνουν έτσι θεοί). Η παρακοή των πρωτόπλαστων μετά από ελευθέρα βούληση «ευθυγράμμισης» τους με τους «κυρίαρχους» του Κόσμου ελεύθερης βούλησης αποσπασθέντες από την Θέα Θεού Δαίμονες έφερε τους πρωτόπλαστους στην Ελληνογενή Σουμερία …. Έκτοτε παρουσιάστηκαν εκτεταμένες αντιπαραθέσεις μεταξύ Ελληνογενών απογόνων Δευκαλίωνα καθώς και απογόνων Αδάμ … Έτσι στα μέσα της τέταρτης χιλιετίας π. Χ. αρχίζουν για μια χιλιετία να εισβάλουν στην Σουμερία «Ατλάντιοι» από το κέρατο της Αφρικής, την Αιθιοπία και αλλού … και ως Σημίτες Άραβες –Εβραίοι να θέλουν να εξαφανίσουν τους Ελληνογενείς και «Αδαμιαίους» Σουμέριους «κλέβοντας» ότι τους ενδιέφερε από τον πολιτισμό τους. Ακολούθησαν σωρεία αντιπαραθέσεις και εμφύλιοι πόλεμοι που έδωσαν μεγάλες εκστρατείες σε μεταγενέστερα χρόνια όπως τους περσικούς πολέμους, την εκστρατεία του μεγάλου Αλεξάνδρου κτλ κτλ. Στα χρόνια του Χριστού Έλληνες που μίλησαν με τον Χριστό κατάλαβαν ότι πρέπει να προωθήσουν στην αναβάθμιση και έτσι με την ελευθέρα βούληση πίστεψαν στον Χριστό …. ότι οι Έλληνες είναι οι φορείς της Σωτήριας Ανάστασης των ανθρώπων με απαλλαγή από την γήρανση και τον θάνατο … δεδομένο που γνωρίζουν οι κάτω από την στέγη των Δαιμόνων αυτοί που εξακολουθούν να είναι εχθροί μας … Η τακτική τους είναι γνωστή … μίσος και διχόνοια … Εμείς όχι μόνο δεν πρέπει να «τσιμπίσουμε» αλλά αντίθετα πρέπει να επιλέξουμε Τον Θεάνθρωπο Χριστό για να τύχουμε επιπλέον Θέωση … Η τακτική αυτή θα ξεπεραστεί με την αγάπη προς τον πλησίον …. Η ελεύθερη επιλογή τους Χριστού είναι ολότελα δική μας … Αναφορές σε αυτό το σχόλιο πρέπει να αναφέρουν πηγή http://katohika.gr/ellada/gia-na-teleionei-thema-autous-pou-miloun-gia-evraioxristianismo/?replytocom=388282#respond και ψευδώνυμο ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια

    • ΠΠ369 says:

     Εἶναι φανερό πῶς εἶσαι ψαγμένο ἄτομο καὶ πολύ διαβασμένο. Μόνο ποῦ ἔχεις μπερδέψει μερικές πολύ σημαντικές λεπτομέρειες ἤ θέλεις λόγο ἀντιπαλότητας νὰ μπερδέψεις ἄλλους! Π.χ. 1) Οἱ ἕλληνες εἷναι ἀπόγονοι του Δία καὶ της Πύρρας. Οἱ ἀπόγονοι του Δευκαλίωνα κ Πύρρας εἷναι τα ὑβρίδια, τὰ μιαρά γέννῃ, οἱ αἰώνιοι καὶ μόνοι οὐσιαστικά θνητοί ἀντίπαλοι τῶν Ἑλλήνων. Βλέπε ἀλληγορία:»…πέταγε λίθους πίσω τοῦ ἔγιναν ἄνθρωποι ὑβρίδια.» (Λίθος – λήθη – ὕβρις-ὑβρίδιο). 2)Ὁ Προμηθέας ἦταν μέγας γενετιστής, παραβίασε τοὺς νόμους περὶ γενετικῆς δεοντολογίας ποὺ εἶχαν ἐπιβληθεῖ τότε καὶ δημιούργησε ἀνθρώπους χωρίς πνευματοσπινθήρα διασταυρώνοντας ἀνθρώπινα με ἐρπετικά γονίδια πρὸς ὑπηρεσία ἤ δική τοὺ ἤ κάποιων ἄλλων ποῦ τον μίσθωσαν . Γι αὐτό καὶ τον ἁλυσόδεσε σε κορυφή του Καυκάσου ὁ Δίας!!! Ψάξε καὶ δές τὴν ἔδρα ποιῶν κοσμεῖ το ἄγαλμα τοῦ Προμηθέα καὶ κάτι θα χαμπαριάσεις, ἄν δὲν ξέρεις ἤδη. Αὐτὰ καὶ ἄλλα ποῦ δὲν θὰ ἀναφέρω τώρα. Γιά ξανά δὲς τα λίγο πιό προσεκτικά, διασταυροσέ τα κ ἀποφάσισε με ποιούς εἶσαι, καὶ γιά νὰ ξέρεις τί γράφεις βρὲ ἀδελφέ. Ἤ μήπως ὄχι;;;

     • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

      Αγαπητέ φίλε, ΠΠ368, σε ευχαριστώ πολύ για τα πάρα πολύ καλά σου λόγια και την ενημέρωση που μου πρόσφερες. Με εντυπωσίασες τα μάλα όχι μόνο με το πολύ σημαντικό σχόλιό σου αλλά και με την καλή χρήση σου, της γλώσσας, πνευμάτων, τόνων και άλλων σημείων στίξης. Μακάρι να είχα τις γλωσσικές δυνατότητές σου και πολύ περισσότερο πολύ θα ήθελα όπως λες να ήμουν ψαγμένο και διαβασμένο άτομο. Από τις ταπεινές μου πληροφορίες δεν αποκλείω οι Έλληνες (και οι Ελληνογενείς) να είναι απόγονοι του Δία/[Δευκαλίωνα, Βασιλιά Φθίας] και Πύρρας όπως λες. Στην Ελληνική Μυθολογία οι πιο σημαντικοί Ήρωες αναφέρονται και ως απόγονοι του Δία. Πάρα πολλά τα παραδείγματα, όπως ο Ηρακλής υιός Δία/ [Αμφιτρύωνα] και Αλκμήνης, ο Βασιλιάς Αθηνών Θησεύς υιός Ποσειδώνα/ [Αιγέα] και Αίθρας, ο Μίνωας υιός Διά και Ευρώπης κτλ. Στο πρόβλημα αν οι απόγονοι του Δευκαλίωνα και της Πύρρας είναι υβρίδια, δεν έχω κατασταλάξει ότι υπάρχουν επαρκείς και σίγουρες πληροφορίες που να το επιβεβαιώνουν. Το γεγονός είναι ότι όλοι οι Ήρωες (παιδιά θεών και ανθρώπων) έχουν απόγονους, το Ηρωικό Γένος Ανθρώπων. Οι μεταγενέστερο απόγονοι (μετά το 9604π.Χ.) χαρακτηρίζονται ως Σιδηρούν Γένος Ανθρώπων. Όπως και όλα τα προγενέστερα γένη (Χρυσό-Κρόνιο, Αργυρούν-Τιτανομαχίας και Χαλκούν –μετά από την Καύση των φυλακισμένων στα Τάρταρα Τιτάνων όλα τα γένη είχαν το κοινό «ελάττωμα» Γήρανσης και δια «θανάτου» μετάβασης και καταγραφής της μνήμης τους στον «Άδη»… χωρίς δυνατότητα επανόδου στην επιφάνεια της Γης εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Από τον κανόνα των θνητών εξαιρέθηκε ο «Ήρωας» Διόνυσος που του χαρίστηκε από τον Δία η Αθανασία και έγινε θεός και ο Ήρωας Ηρακλής ο οποίος όμως αργότερα τραυματισμένος με δηλητηριασμένο βέλος που του προκάλεσε διαρκείς αβάσταχτους πόνους … παρέδωσε την αθανασία του και έκτοτε θεωρείται ημίθεος. Όσον αφορά τα αδέλφια θεοί Προμηθεύς, Επιμηθεύς και Άτλας, υιοί του Τιτάνα Ιαπετού αν και βρέθηκαν αντιμέτωποι των Ολύμπιων Θεών, ο Προμηθεύς προσχώρησε στο στρατόπεδο των Ολυμπίων θεών, με θέση υπέρ των ανθρώπων, αν και ο Δίας (Ζευς) είχε αντιρρήσεις, γεγονός που τον εξόργισε και έγινε αιτία τιμωρίας του Προμηθέα που τον αλυσόδεσε δια χειρός Ηφαίστου στην κορυφή του Ινδικού Καύκασου (Ινδουκούς Αφγανιστάν) όπου αετός του έτρωγε το συκώτι την ημέρα, το οποίο αναγεννιόταν την νύχτα. Ο θεός Προμηθεύς Ελευθερώθηκε από τον Ήρωα[ημίθεο] Ηρακλή πριν τον πόλεμο Ατλάντων και Αθηναίων. Η πληροφόρησης μας είναι ελλιπής, ιδία μετά την λεηλασία της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας (από Εβραίους), αιτία που για τον Προμηθέα έχουν «κυκλοφορήσει» αμφιλεγόμενες μυθολογίες σε επίπεδο «συνωμοσίας» χωρίς δυνατότητες σήμερα διασταύρωσης. Τελικά για να μην κουράσω έχω αντιληφθεί ότι το Ηρωικό Γένος Ανθρώπων κάτω από την επήρεια των θεών μοιράστηκαν. Έτσι οι υπό την Τιτανική επήρεια με κοιτίδα την Ατλαντίδα και τα Τάρταρα Ανταρκτίδος επηρεάστηκαν οι Ωκεάνιες περιοχές κατοίκων κεντρικής Αφρικής, κεντρικής και άπω Ασίας και Βόρειας Ευρώπης ίσως και Αμερικής. Αντίθετα υπό Ολυμπιακή επήρειας (Ζευς Όλυμπος και Ποσειδών Στυξ) επηρέασαν περιοχές της Τηθύος (Μεσογείου) με έδρα την Ολύμπια Φθία και την Ποσειδώνια πρωτο-Αθήνα. Αν οι Ατλάντιοι είχαν μεταλλαχτεί και σε ερπετοειδείς το ψάχνω ακόμα, δεν αποκλείεται … Γεγονός είναι ότι η καταστροφή της Ατλαντίδος (9604π.Χ.) από αποθηκευμένα εκεί υπερόπλα Ατλάντων έλιωσε τους πάγους (τέλος 4ης παγετώδους περιόδου). Ο Πληθυσμός της γης ελαττώθηκε δραματικά και οι επιζώντες ηρωικοί άνθρωποι έγιναν πρόγονοι του σιδηρού γένους ανθρώπων της νέας προϊστορικής και ιστορικής πορείας της ανθρωπότητας που φθάνει μέχρι τις μέρες μας. Σε αυτή την νέα πορεία γίνονται ορισμένα απίστευτα, όπως παρεμβάσεις του φιλεύσπλαχνου και φιλάνθρωπου Θεού (5509π.Χ. πρωτοπλάστων αθάνατων θέωσης-μη Εβραίων) και ενσάρκωσης Του Υιού Του ως Θεανθρώπου Χριστού (4.πΧ.-29μ.Χ.) σε μια προσπάθεια να πεισθούμε με την ελεύθερη βούληση να ακολουθήσουμε τον Χριστό. Κέρδος μας να πετύχουμε εκτός από την δεδομένη επανενσάρκωση και ανάσταση μας ως νέοι και αθάνατοι για όλους μας ως επίλεκτοι να συμμετέχουμε στην θέωση ομοίωσης με Το Πρόσωπο Θεού ως θεοί … . Δεδομένα απίστευτα γιατί προφανώς αντιστρατεύονται την «χαρισμένη» λογική μας. Το πρόβλημα πρέπει να το δει κανείς από την όλως αρχή … από Πρόσωπα που «αποκαλύπτουν» δια του μύθου και όχι «ανακαλύπτουν» δια της λογικής και των επιστημών. Τέλος με το αποτέλεσμα … που μας δείχνει ότι δεν χάνουμε τίποτα ενώ κερδίζουμε την επίλεκτη Θέωση μας … Δες την ορφική κοσμογονία –Χάος Έρως Φάνης φανέρωση Ουρανού-Γαίας και γενεαλογικό δέντρο αθάνατων θεών που ακολουθείται από θνητές γενιές Ανθρώπων … Ίσως πρέπει να ομολογήσω ότι δεν ταυτίζομαι με το «δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος» όπως ο Καζαντζάκης ούτε με το «έν οίδα ότι ουδέν οίδα» όπως ο Σωκράτης … αλλά χωρίς να μπορώ να το δικαιολογώ «να επιλέγω ελεύθερα να αγαπώ και να ελπίζω» !!! …

 18. Ψυχη says:

  Ερωτηση…προς ολους….Γιατι ο Ιησους διαλεξε για μαθητες του (Αποστολους..Αποστολη…Απο -στολος) απλους ανθρωπους ψραραδες…και δεν πηγε σε αυτους που ηταν οι Αρχοντες ..τοτε …αλλα και σημερα;;;;Μηπως γιατι οι Αρχοντες Αρχιερεις κρατουσαν το λαο στο σκοταδι…για να εξυπηρετουν συμφεροντα δικα τους και αλλων οπως συμβαινει και σημερα;;;;Μηπως των Σταυρωσαν γιατι τους χαλουσε τα σχεδια …οπως και σημερα …που σιωπουν;;;;Επιτελους παιδια …εχετε πολλη εξυπναδα σαν Ελληνες ….για να την αφηνετε να παει χαμενη….μην ακουτε τις Σειρηνες …ακουστε την καρδια σας…το να αναλυει κανεις ανουσια πραγματα ενω δεν βλεπει το προφανες….το θεωρω αν μη τι αλλο υποτιμητικο…για την καταγωγη μας….Σας ζητω συγνωμη ..για το αν κανω καποιους να νιωσουν ασχημα ..με τα λεγομενα μου..

  • croif101 says:

   ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟΣ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΔΗΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ?
   ΑΡΑ ΤΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΤΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ,ΤΙ ΡΩΜΑΙΟΣ,ΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
   ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ.
   ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ,ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΦΩΤΕΙΝΟΙ).
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΙΧΩΡ!!!
   ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΩΣ ΓΝΩΣΗΣ!!!
   ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ,ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ.
   ΛΥΠΑΜΑΙ.

   • ΟΔΟΣΤΡΟΤΗΡΑΣ... says:

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΠΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΟΥΤΕ ΥΣΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    • croif101 says:

     ΣΩΣΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!ΑΦΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΟΣΙΝ.
     ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΧΩΡΑΣ.
     ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.

 19. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Υπήρχε σχέση του Θεανθρώπου με τον Απολλώνιο τον Τυανέα?
  Α) Ο Απολλώνιος Τυανεύς φαίνεται ότι υπήρξε. Αλλά, τα λεγόμενα περί αυτού από τον Φιλόστρατο, είναι διογκωμένα, μυθώδη και αμφίβολα. Τα αποδιδόμενα εις αυτόν θαύματα και προφητείες και η ανάστασή του είναι απομιμήσεις των θαυμάτων του Ιησού των Ευαγγελίων και των αποκρύφων, που κυκλοφορούσαν τότε, αφού τα εγνώριζαν και ο Κέλσος, και ο Πορφύριος, και άλλοι συγγραφείς.
  Β) Καμιά ουσιαστική σύγκριση, αντιπαραβολή ή αναλογία δεν μπορεί να υπάρξει μεταξύ του Απολλώνιου και του Ιησού. Ο ένας ήταν ένας νεοπυθαγόρειος σοφός. Ο άλλος, αποδείχτηκε ο υποσχεμένος Μεσσίας (Χριστός) του Θεού. Ο ένας απλός άνθρωπος της εποχής του ασκητικός, ο άλλος «Υιός Θεού εν δυνάμει». Αυτό που είπε ο φιλόσοφος Kierkegaard για τις ομοιότητες μεταξύ Σωκράτη και Ιησού, μπορεί να λεχθεί και για τις δήθεν ομοιότητες μεταξύ του Απολλώνιου και του Ιησού. Η ομοιότητά τους, βρίσκεται στην ανομοιότητά τους.
  Γ) Κανείς δεν μπορούσε τον τέταρτο αιώνα μ.Χ., να παραχαράξει τις όποιες διδασκαλίες ή την προσωπικότητα του Απολλώνιου και να τις μετατρέψει σε χριστιανικές, με το ένδυμα του Ναζωραίου. Και τούτο, διότι, οι προσωπικότητες και οι διδασκαλίες τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Και, διότι, ο Ιησούς και η διδασκαλία του ξεκίνησαν τον 1ο αι. και είχανε διαδοθεί και το 2ο και 3ο, σ’ όλη τη λεκάνη της Μεσογείου. Το 325 μ.Χ. στη Νίκαια, διευκρινίστηκε ως ενδοχριστιανικό θέμα, το θέμα του ομοούσιου του Ιησού, με τον Πατέρα.
  Δ) Η ύπαρξη δεκάδων χειρογράφων, αντιγράφων της Κ.Δ. από τα μέσα του 2ου αι. όπως οι πάπυροι Τσέστερ, Μπήττυ, ο Μπότμερ 2 κ.λπ. αλλά και οι παραθέσεις των αποστολικών πατέρων και απολογητών από την Κ.Δ., που υπολογίζονται μέχρι τον 3ο μ.Χ. αι. σε 87.000(!), δεν αφήνουν έδαφος αμφιβολίας για το ότι η Κ.Δ., υπήρχε όπως την ξέρουμε σήμερα και δεν αλλοιώθηκε ούτε πλαστογραφήθηκε, από κανέναν. Άλλωστε, την είχαν στα χέρια τους και οι Ιουδαίοι και οι αιρετικοί, και ουδέποτε διαμαρτυρήθηκαν για οποιαδήποτε πλαστογραφία.
  Όσοι σήμερα κόπτονται για τον έλληνα θεό Απολλώνιο,για να τονώσουν τον ψεύτικο ελληνισμό τους Θα απογοητευθούν,γιατί ας θυμηθούν, ότι αυτός καταγόταν από τη Μικρά Ασία, ο βιογράφος του, Φιλόστρατος ήταν φιλοσημίτης, η Ιουλία Δόμνα, σύζυγος τού σημιτικής καταγωγής Σεπτίμιου Σεβήρου, όπως σημίτης ή φιλοσημίτης ήταν ο Πορφύριος αλλά και ο Πλωτίνος και άλλοι νεοπλατωνικοί.
  Ο Θεάνθρωπος από την μία χρησιμοποίησε λέξεις όπως έχιδνες,τέκνα του διαβόλου,ασβεστωμένοι τάφοι γεμάτοι με νεκρά οστά και ακαθαρσίες, όταν μιλούσε στους επιφανείς εβραίους(Φαρισαίους-Γραμματεις)και απο την άλλη οταν πληροφορήθηκε ότι είχαν έρθει
  να τον δουν Έλληνες είπε »ήρθε η ώρα να δοξασθεί ο υιός
  του ανθρώπου΄΄,όπως και έγινε.
  Τέλος επειδή τελευταία μιλάμε πολύ για προφητείες
  ποια ειναι οι πιο συγκλονιστικές προφητείες μπροστα
  στα μάτια μας.
  Οι προφητείες σχετικές α)με την καταστροφή της Ιερουσαλήμ και του ναού και β) σχετικές με την τύχη και το μέλλον του Ισραήλ (Λουκ. 21:20-20, Μάρκος 13, Ματθ. 24).
  Όταν είπε τις προφητείες αυτές ο Ιησούς (33 μ.Χ.), κανείς δεν διανοούνταν ότι σε 37 χρόνια, δηλαδή το 70 μ.Χ., θα καταστρέφονταν ολοσχερώς ο ναός και η Ιερουσαλήμ, οι Ιουδαίοι θα διασκορπιζόνταν σ’ όλα τα έθνη και η Ιερουσαλήμ θα παρέμενε υπό την κυριαρχία πολλών εθνών. Αν κάποιος νομίζει ότι δεν τα είπε, πάντως, τα Ευαγγέλια περιέχουν τα λόγια του, και γράφτηκαν στην ακρότατη περίπτωση γύρω στο 100 μ.Χ. Αργότερα, και να θέλει κανείς να τα χρονολογήσει, δεν μπορεί γιατί υπάρχουν χειρόγραφα και μαρτυρίες άλλες, για την ύπαρξή τους.
  Και πάλι, ο χρόνος εκπλήρωσης της προφητείας είναι πολύ μεταγενέστερος, αφού από το 70 μ.Χ. μέχρι το 1948 μ.Χ. που οι Ισραηλίτες επέστρεψαν στην Παλαιστίνη, ήταν διασκορπισμένοι στα πέρατα της γης ως περιπλανώμενοι Ιουδαίοι και η Ιερουσαλήμ πατήθηκε από διάφορα έθνη (Ρωμαίους, βυζαντινούς, σταυροφόρους, Άραβες, Τούρκους, Άγγλους κ.λπ.) όχι μία, αλλά 35 φορές! Όποιος αμφιβάλλει, ας ανατρέξει στα ανάλογα ιστορικά έργα.
  Πως εξηγείται αυτο το ιστορικό παράδοξο των εβραίων,που στάυρωσαν τον υιό του ανθρώπου η τον υιό Θεού?

 20. Ανώνυμος says:

  Ο Χριστός μισήθηκε και σταυρώθηκε γιατί είπε ότι είναι Υιός του Θεού κάτι το αδιανόητο για τους Εβραίους, όσοι λούζουν και συκοφαντούν τους ορθοδοξους χριστιανούς είναι απλώς αδιάβαστοι

 21. Ανώνυμος says:

  «Και όταν συμπληρώθηκαν οι ο κ τ ώ μ έ ρ ε ς για να γίνει
  η π ε ρ ι τ ο μ ή του παιδιού, ο ν ο μ ά σ τ η κ ε Ι η σ ο ύ ς, όπως είχε ήδη ονομαστεί από τους αγγέλους πριν ακόμη συλληφθεί στην κοιλιά της μητέρας του» (Λουκάς 2:21).

  ΠΕΡΙΤΟΜΗ…??? ΜΩΣΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΛΠ..!!!

  ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΕΡΙ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ ΚΛΠ ,

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΝΧΡΕΝΤΙΝ ΕΚΡΙΝΕ ΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ Κ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ , Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ , Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΤΑΝ = λέγοντα ἑαυτὸν Χριστὸν βασιλέα εἶναι ( ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ) ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ Κ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ , ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΑΒΒΑ ( ΙΟΥΔΑΙΟ ΦΟΝΙΑ ) ΚΛΠ ΚΛΠ…
  ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ 30-40 ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ !!!!

  ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥς ( ΑΦΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕ ΑΚΟΜΗ Κ ΚΛΟΠΗ ΑΡΤΟΥ ΚΛΠ… ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ , ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΜΕ !!!

  ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ !!! ( ΖΟΝΚ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ) ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΛΠ… Η ΟΧΙ…??? ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΘΕΟ ΜΑΣ…!!!

  Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΗΤΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΑς .____________________________________!!!!

 22. Αθηνά says:

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ Ο. Ε. Α ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΨΕΥΤΗ ΙΕΧΟΣΟΥΑ/ Ο ΙΑΧΟΒΑ ΣΩΖΕΙ /ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΩΡΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ: «Ο ΙΕΧΩΒΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ !!!»._

  ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ» ΤΗΣ … «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ»: «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ: ΙΕΧΩΒΑ ΠΑΤΗΡ, ΙΕΧΩΒΑ ΥΙΟΣ, ΚΑΙ ΙΕΧΩΒΑ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ» (!!!), ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΡΟΛΟ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΕΩΣ ή ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ._http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr

 23. SOCRATESNIOS says:

  ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΗΔΑΛΙΟΥ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΔΙΧΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ !

 24. Chaoskampf 888 says:

  Είσαστε όλοι βαρεμένοι και η κατάσταση σας πάει από το κακό στο χειρότερο. WHO IS JESUS = 888 = WHO IS JOSHUA = 888 = HE IS THE MESSIAH = 888 = JEWISH MESSIAH = 888 = HE IS THE GREAT I AM = HE IS THE EGO OF GOD = HE IS THE CROSS = HE IS THE HAND OF GOD = THE LION OF JUDAH = GOD IN MAN’S FORM = THE LOGOS OF GOD —-

  WHO IS THE KING = 888 = THE KING JESUS = KING FROM HEAVEN = THE KING MESSIAH. https://www.youtube.com/watch?v=ROM5EpCQUlg

 25. Chaoskampf 888 says:

  Υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που να ομολογεί υπέρ του Αληθινού Θεού του Εβραίου Ιησού Χριστού που μιλούσε Αραμαικά και που η μητέρα του ήταν μια Ιουδαία που μεγάλωσε σε έναν Ιουδαϊκό ναό; Αν ναι τότε εδώ είναι η πόρτα και όλα τα υπόλοιπα που λέτε είναι ανοησίες: THE DOOR TO EDEN = 888 = ENTER INTO EDEN

 26. Chaoskampf 888 says:

  Το γεγονος οτι δεν υπαρχει εδω μεσα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να εχει τον ελαχιστο σεβασμο στον Ιησου φανηκε και απο τα likes εκει οπου ποσταρα την προσευχη του Ιησου στα Αραμαικα και δεν βρεθηκε ουτε ενας να συγκινηθεi ακουγοντας μια προσευχη στην γλωσσα του Ιησου η και απλα να βαλει ενα απλο like. Νομιζετε βασικα οτι υπαρχει καποιος Χριστος μονο για εσας και ειναι ξεκαθαρο αλλωστε οτι εισαστε οι μεγαλυτεροι τομαριστες στον πλανητη και για αυτο αλλωστε βουλιαζετε μεσα στην παρανοια και οχι για καποιο αλλο λογο. Εδω και μουσκουλα απο τους πραγματικους Χριστιανους και δηλαδη τους απογονους των Γνωστικων: https://www.youtube.com/watch?v=QzT46g-my0U

 27. PANDAROS says:

  καλησπερα….ο αρθρογραφος πεφτει και αυτος στην γνωστη πλανη………παει να κουμπωσει τον χριστιανισμο με τπν ελληνισμο!!!!……….Σε λιγο τον βλεπω και αυτον,οπως και τους ηδη τρελαμενους καλογερους τους Ορους, με ασπρη μπλουζα και κατευθειαν στο τρελοκομειο!!!!!………………ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣΝΙΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ……..Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,Η΄ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ Ο ΚΡΟΙΦ…………..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ………………………………………………………..δεν βγαζεις ακρη με τον χριστιανισμο και τον ελληνισμο…..ΝΑΙ,Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…..ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!!!…………….ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ……………………………………………………….ΔΕΝ μπορει ρε, να δοξαζεις την Παναγια και στο καπακι,να δοξαζεισ τον ΓΙΑΧΒΕ………δεν γινεται ρε……….ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ……..μπειτε ρε στην γουκι, γαμω την αγανακτηση και μπειτε στα μαθηματικα……..δειτε ρε τι ειναι ο ΣΤΑΥΡΟΣ…..αμα δεν εκφραζει τον κυβο-ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ… εμενα να φτυσετε……………….δεν γινεται ρε…..να κουμπωσουν αυτα τα δυο πραμματα ,ελληνισμος και χριστιανισμος……ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…………………………………………………………….!!!δεν γινεται ρε η Αγια Σοφια…να εχει βασικο σχημα τον ΚΥΒΟ……!!!!…………..αυτη η ενωση χριστιανισμου και ελληνισμου ειναι τραβεστι….εχει τρελανει κοσμο αδελφια!!!!χαχαχαχχαχαχαχχα………ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ -που εοναι η ελληνικη μεταφραση του οβραιου μεσσια[.. ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ…….ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ!!!χαχχαχαχχαχ………………..τα εχουμε μπλεξει αδελφια………………………γινεται τΗς πουτανας….χαχχαχαχαχχαχαχχαχα…………ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ….ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ Η ΠΑΠΑ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ…….ιχιιχιχιιχι την κατσατε την βαρκα…..η πειτε τους πως ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΧΒΕ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ…….Την γαμησατε σας λεω θα σας παρουν με τις πετρες…..χαχχαχχαχαχ…………θα σας πουν αιρετικους και θα εχουν δικιο, γιατι η ορθοδοξια δεν λεει τετοια πραμματα…………………………………………………..ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ….ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΑΜΜΑ ΠΑΕΙ, ΑΛΛΟΥ ΕΤΣΙ? …………………….ΥΓ……ΚΡΟΙΦ,κανε δικια σου θρησκεια αδελφε,αφου αυτα που λες ειναι αιρετικα……ετσι?…….τα ιδια ισχυουν και για σενα Σωκρατσνιε……..τσιμπα λαο απο τους δωδεκαθειστες και απο τους ελληνιστες που θεωρουν πως ο χριστος δοξαζει την ελλαδα,και οχι απο τους ορθοδοξους……………………………………….

  • ΠΕΛΟΠΣ says:

   και εσυ τωρα πας να συνδεσεις λαναθασμενα τον Χριστιανικο σταυρο με τον κρονιο κυβο των εβραιων.Ο σταυρος του Xριστου εχει παρει το σχημα απο τον σταυρου της σταυρωσης Toυ,με το κατω ακρο του να προεξεχει των ανω ακρων.Αυτο ποy περιγραφεις ειναι το crux quadrata που αναφερει το wiki και ως ελληνικο σταυρο και για αυτο ισως εχει μπει στην ελληνικη σημαια ως συμβολο.Αν ηταν ο Χριστιανικος σταυρος οι συγχρονοι μασονοι κυβερνωντες δεν θα τον ειχαν αφησει επανω στην σημαια να εισαι σιγουρος.Επισης,γενικοτερα αναφερομενος,διαβαζοντας πολλα σχολια εδω μεσα,εχετε λιγο μπερδεψει την Χριστιανικη Πιστη με το Ιερατειο και ειδικα με τους υψηλα διοικουντες,που ανεκαθεν ηταν κωλος και βρακι με την εξουσια,ειτε λεγοταν τουρκικη ειτε σημερινη τροικανη εποπτεια.Αν ο λαος τους ακουγε απο την εποχη της συνοδου Φεραρας-Φλωρεντιας για πχ. τωρα θα ειμασταν ολοι παπικοι ή δεν θα ειχε γινει καμια επανασταση αν ο λαος ακουγε Ιεραρχες σαν τον Βαρθολομαιο που εχει κατακεραυνωσει την Ελληνικη επανασταση εναντιον των τουρκων.Προδοτες του Εθνους και της Πιστης υπηρχαν και υπαρχουν αλλα αυτοι δεν ειναι ανωτεροι του Θεου.Απλοι ανθρωποι ειναι που υποτιθεται εχουν σοφια αλλα τελικα οι περισσοτεροι ειναι κουφιοι.Υπαρχουν οι Ιερες παραδοσεις και οι βιοι Αγιων που θα μας καθοδηγησουν στο τελος των εσχατων.Οι σημερινοι επισκοποι,ιερεις, θα σας διαφημιζουν το τσιπακι οπως κανει ο Παπας και θα παραδωσουν αμαχητι το ποιμνιο τους στον Αντιχριστο,διοτι θα ειναι πλανεμενοι και οι ιδιοι οπως και σημερα που κανουν συλλειτουργα με αλλοδοξους και συμμετεχουν σε φεστιβαλ πανθρησκειας.Προσευχονται στον Θεο της αγαπης γενικα ,βγαζουν στον σταυρο τους για να μην προκαλουν εναντι των Μουσουλμανων και δεν αναφερουν πουθενα την λεξη Χριστος αλλα Θεος,αναφερομενοι εσκεμμενα ισως στον Ματς ή στον Γιαχβε που βολευει και τους Εβραιους,οποτε ολα τα εθνη ευχαριστημενα που εχουν εναν κοινο Θεο,οχι ομως να ακουν για Χριστο!Ετσι ανοιγεται και ο δρομος για τον Μεσσια τους.

   • PANDAROS says:

    ο ελληνικος σταυρος δεν εχει καμμια σχεση με τον χριστιανικο αγαπητε φιλε…………ο χριστιανικος σταυρος ειναι το αναπτυγμα του κυβου………δες το και απο εδω….egpaid.blogspot.com/2010/06/blog-post_01.html……………………………………………και ποιος λαος λατρευει τον κυβο?…..οι εβραιοι!!!……..αλλα και ολοι οι μουσουλαμνοι ,δες κααμπα… στα Αραβικά: الكعبة ​) (αλ Κάμπα, που σημαίνει «ο κύβος!!!!……….εμεις βεβαια λατρευουμε το αναπτυγμα του,τον σταυρο !!! ειναι πιο σικατο δεν λεω,φοριεται παντου σαν αξεσουαρ ,αλλα δεν παυει να ειναι κυβος!!!………….ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΥΒΟΣ=ΚΡΟΝΟΣ

 28. Αθηνά says:

  Πρέπει να ξέρουμε ότι η παρασιώπηση γεγονότων, τα συνειδητά ψέματα, η διαστρέβλωση της αλήθειας και τα κατασκευασμένα γεγονότα είναι τα βασικά αίτια ώστε να επικρατεί θολούρα και σύγχυση γύρω από πρόσωπα και γεγονότα.ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ! Ο ανώτερος κλήρος και το μακρύ φοροεισπρακτικό χέρι της Τουρκικής διοίκησης, έκαναν τα πάντα για να μην εκραγεί η Επανάσταση. Αν ήταν στο χέρι τους, ακόμη θα ήμασταν σκλάβοι στους Τούρκους. Καθ΄ όλη την διάρκεια της Τουρκοκρατίας η «Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους» είχε επιβάλει στο ποίμνιό της (στο κοπάδι της), τον φόρο της «δεκάτης» (10% της περιουσίας κάθε Χριστιανού να δίδεται στην Εκκλησία), όπως και τα «δοσίματα», δωρεές. Επίσης κάθε Χριστιανός γαιοκτήμονας υποχρεωτικά μετά τον θάνατό του άφηνε το 1/3 της γης του στην Εκκλησία. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε το δικαίωμα εκτός των προηγουμένων να φορολογεί εκτάκτως και κατά βούληση το ποίμνιό του. Ο Κ. Παπαρρηγόπουλος («Ιστορία του Ελληνικού Έθνους», τόμος Ε’, σελ. 507) ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ;;; Όλα τα περί υποστήριξης και βοήθειας της Ελληνικής Επανάστασης από τον Κλήρο, εκτός ορισμένων περιπτώσεων που αποτελούν την εξαίρεση, κυρίως του κατώτερου κλήρου, είναι ασύστολα ψεύδη και τερατουργηματικά μυθεύματα, τα οποία κατασκευάστηκαν πολύ αργότερα, γιατί όπως συμβαίνει ακόμη και σήμερα, οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί εκείνης της εποχής ήταν στα χέρια του ανώτατου Κλήρου και των απερίτμητων Τούρκων, όπως αποκαλούσε ο λαός τους Κοτζαμπάσηδες και οι οποίοι άρχισαν να κατασκευάζουν γεγονότα και ανύπαρκτους ηρωισμούς του συναφιού τους. Και αυτό για έναν και μόνο λόγο. Ήθελαν να κλέψουν τη δόξα του λαού, που ξυπόλητος και πεινασμένος, σήκωσε το γιαταγάνι και το καρυοφύλλι του και ελευθέρωσε την πατρίδα. Ο ανώτατος Κλήρος και οι Κοτζαμπάσηδες, κατέκλεψαν και διαμοίρασαν μεταξύ τους, αντί να τα μοιράσουν στον εξαθλιωμένο λαό, περίπου 7.000.000 στρέμματα και όλα τα κινητά πλούτη που άφησαν πίσω τους οι Τούρκοι. Ο λαός συνέχισε να παραμένει νηστικός, άκληρος, ρακένδυτος και ανέστιο. Ο φοβερός αφορισμός ήταν ένα τρομακτικό όπλο, πολύ συνηθισμένο και αποτελεσματικό μέσο για να κρατηθούν οι Έλληνες υποτελείς και ραγιάδες στους Τούρκους για 400 χρόνια. Οι απλοϊκοί άνθρωποι περισσότερο έτρεμαν τον αφορισμό και από τον ίδιο τον θάνατο. Η παραχάραξη και αλλοίωση της ιστορίας στο Ρωμαίικο κρατίδιο είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ, μέσα στην οποία μπαίνουν οι προδότες και βαπτίζονται σωτήρες και ελευθερωτές του Ελληνισμού.

 29. ΡΑΜΣΗΣ 'Β says:

  ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΘΑ ΚΑΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΥΤΟΥ »ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ» ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ.
  Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ! »ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΡΑ/ ΗΛΙΟΥ/ ΖΩΟΔΟΤΗ ΜΑΣ»

  • Χ.Ο says:

   Όταν έρθει η ώρα ραμση β,φάε φασόλια πρεσπων και ανέβα στον ολυμπο ώστε με την κλωτσιά του Δία να κατεβεις γαμιωντας να μας κλασεις τα ουμπαλα. Βλακα, ε βλακα. Απομειναρια του πισωγλεντη του βελουχιωτη και των λοιπών κλεφτοκοταδων και ανανδρων πλησιάζει η δική σας ώρα τσουτσεκια του σφυριζα..

 30. Αθηνά says:

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ. ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ! ΑΠΟΡΩ ΑΦΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΙΑΧΟΣΟΥΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;; ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΗΤΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ ΗΤΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΖΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΙ……… ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ;;; ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΧΟΝΤΡΟ ΞΥΛΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ………

  • Ανώνυμος says:

   ΕΣΥ ΤΣΟΚΑΡΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ…
   ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ «ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ»…
   ΤΡΑΒΑ ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ…

   • ΑΝΤΕ says:

    Έχω πέσει απ την καρέκλα….Εχει πολύ ψωμί πάντως….Διασκεδαζω με τους αρχαιοταλιμπάν και το μένος τους…. είναι ότι πιο θλιβερό υπάρχει μετά την επίπεδη Γη.

 31. PANDAROS says:

  ξεχασα να ανφερω τις οικουμενικες συνοδους……..Η Ζ συνοδος εγινε το 787 οταν επικρατησε για ενα διαστημα το ελληνικο στοιχειο στην ορθοδοξια……….ηταν η εποχη της αναστηλωσης ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ…….και οπως ηταν φυσικο οι κανονες της εποχης εκεινης αντικατοπριζουν το ολο κλιμα της εποχης…….που ηταν ξεσκιστε τουσ οβραιους..χαχχαχαχχαχαχαχ……………………..Τι ηθελες να γραφουν αδελφε?…….συγχωρεστε αυτους που μας κυνηγουσαν?…συγχωρεστε αυτους που εκαιγαν οσους ειχαν εικονες στα σπιτια τους?……………………………………………………………………ΣΥΝΟΔΟΣ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ΄………..λοιπον αγαπητε φιλε τοτε ηταν υπο διαμορφωση η αγια γραφη………..Η ΤΡΕΛΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΧΤΗΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ……..ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ……δες ποια βιβλια πρωτεινει για να μπουν στην ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ!!!ιχιχιχιιχιχι……….ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ!!!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ……………………………………………………………..ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Όσα δεί βιβλία αναγινώσκεσθαι της Παλαιάς Διαθήκης. α΄. Γένεσις κόσμου. β΄. Έξοδος εξ Αιγύπτου. γ΄. Λευϊτικόν. δ΄. Αριθμοί. ε΄. Δευτερονόμιον. ς΄. Ιησούς του Ναυή. ζ΄. Κριταί, Ρούθ. η΄. Εσθήρ. θ΄. Βασιλειών πρώτη και δευτέρα. ι΄. Βασιλειών τρίτη και τετάρτη. ια΄. Παραλειπομένων πρώτον και δεύτερον. ιβ΄. Έσδρας πρώτον και δεύτερον. ιγ΄. Βίβλος Ψαλμών. ρν΄. ιδ΄. Παροιμοίαι Σολομώντος. ιε΄. Εκκλησιαστής. ις΄. Άσμα ασμάτων. ιζ΄. Ιώβ. ιη΄. Δωδεκαπρόφητον. ιθ΄. Ησαΐας. κ΄. Ιερεμίας και Βαρούχ, Θρήνοι και επιστολαί3 . κα΄. Ιεζεκιήλ. κβ΄. Δανιήλ………………………………………………………………….ΕΝΩ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ!!!!χαχαχχαχχαχαχχαχαχχα δεν γινεται ρε…..δεν παιζονται με τιποτα αυτοι…………ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ?…………ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑς ΕΒΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ?………………………………………………………..Ας μας πει καποιος γιατι πρεπει να διαβασουμε ΤΗΝ ΓΕΝΝΕΣΗ….γιατι πρεπει να μαθουμε πως εφτιαξε ο ΓΙΑΧΒΕ τον κοσμο ?….αν δεν ηταν ο πατερας του ΧΡΙΣΤΟΥ?……………………………………………………….Οι ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ,αν εφαρμοζονταν κανονικα πρεπει ο μισος πληθυσμος των χριστιανων θα επρεπε να εχει αφοριστει!!!! ΚΑΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ……………ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ,ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΕΔΩ…….ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,….τον Σατανα !!!!!!!χαχχαχαχαχχαχαχχαχ…….για να παραδωσει σε αυτον, το σωμα του ανθρωπου ωστε να καθαριστει η ψυχη του……………..»»»Α Κορ. 5,4»»»»»ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ συναχθέντων ὑμῶν καὶ τοῦ ἐμοῦ πνεύματος σὺν τῇ δυνάμει τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ[———ΕΔΩ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ..ΕΤΣΙ?——–]………………………….»»’παραδοῦναι τὸν τοιοῦτον τῷ ΣΑΤΑΝΑ!!! εἰς ὄλεθρον τῆς σαρκός, ἵνα τὸ πνεῦμα σωθῇ ἐν τῇ ἡμέρᾳ τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ.——–γαμησε τα αδελφια…………..ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΩΣ
  ΟΡΓΑΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!χαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ ………….τωρα ποσο ελληνικο ειναι αυτο το πραμμα περιμενω να ακουσω τις γνωμες σας

 32. Chaoskampf 888 says:

  Στον σταυρό του Εβραίου Μεσσία JEWISH MESSIAH = 888 = THE JEWISH KING έγραφε THE KING OF THE JEWS = 1110 και είναι προφανές ότι μιλάμε για την ενσάρκωση του Αρχέτυπου = EIN SOF = 408 = LOGOS όπως ισχυρίζονται οι χριστιανοί Καμπαλιστές άλλα ας μην το αναλύσω μιας και κανένας δεν ενδιαφέρετε πραγματικά για το θέμα και για να γνωρίσει δηλαδή πραγματικά τον Joshua που υπέφερε και σταυρώθηκε για εμάς. Αυτό που σας ενδιαφέρει όλους βασικά είναι το τομάρι σας το οποίο ανάλογα το συνδέετε και με τις θρησκείες σας και αυτό είναι ξεκάθαρο. Απλά να παραθέσω ένα sequence εκπόρευση του δέντρου της ζωής που συνιστά και πάλι αυτό που μας λέει η ιστορία του Ιησού και επί του προκείμενου ότι σταυρώθηκε για εμάς. Να πω επίσης ότι για εσάς το πολύ πολύ να έκλανα με στόχο να σας παρασύρει όλους το οστικό κύμα μαζί με τις θρησκείες σας και ασφαλώς δεν θα γούσταρα με τίποτα να σταυρωθώ για εσάς. 1110 = MESSIAH OF THE JEWS

  1110 = KING JESUS REJECTED

  1110 = REJECTED BY HIS OWN

  1110 = THE BETHLEHEM MESSIAH

  1110 = TRUE MESSIAH OF GOD

  1110 = GOD’S ONLY MESSIAH

  1110 = CHRIST, THE LAMB OF GOD

  1110 = THE SAVIOUR OF GOD

  1110 = THE MESSIAH FROM GOD

  1110 = ANOINTED OF THE LORD

  1110 = MESSIAH NAMED JESUS

  1110 = BEARER OF OUR SINS

  1110 = A SHEPHERD OF THE FLOCK

  1110 = LORD AND KING OF HEAVEN

  1110 = ROD IN HIS RIGHT HAND

  1110 = THE SACRIFICED LAMB OF GOD

  1110 = THE MESSIAH CRUCIFIED

  1110 = HE DIED ON BEHALF OF MANKIND

  1110 = A LAMB SACRIFICED FOR US

  1110 = A SACRIFICE FOR ALL TIME

  1110 = PRICE OF SALVATION

  1110 = THE ULTIMATE PRICE

  1110 = RESURRECTED LORD

  1110 = VICTOR OVER DEATH

  1110 = VICTORIOUS ONE

  1110 = THE TRIUMPH OF GOD

  1110 = HE WHOM IS GLORIFIED

  1110 = HAIL THE KING OF KINGS

  1110 = PRAISE TO THE LORD

  1110 = THE POWER OF LOVE

  1110 = LOVE THY NEIGHBOR

  1110 = OUR FATHER’S LOVE

  1110 = THE LOVE OF CHRIST

  1110 = SUN LIGHT OF LOVE

  1110 = THE HEALING OF THE SICK

  1110 = GOD’S MESSIAH SAVES

  1110 = REPENT AND BE BORN AGAIN

  1110 = OBEY THE DIVINE SELF

  1110 = HAVE FAITH IN THE LORD

  1110 = AN ETERNAL GIFT OF LIFE

  1110 = A SALVATION BY FAITH

  1110 = A REMISSION OF SIN

  1110 = SAVED BY THE GOSPEL

  1110 = SAVED BY THE CROSS

  1110 = SAVED BY JESUS NAME

  1110 = FREEDOM FROM ALL SIN

  1110 = UNCHANGING TRUTH

  1110 = THE ETERNAL CHRIST

  1110 = THE LIGHT FOR ALL MEN

  1110 = WONDROUS LIGHT

  1110 = OMNIPRESENT BEING

  1110 = PERFECT DIVINITY

  1110 = FORETOLD BY THE BIBLE

  1110 = GOD’S TESTIMONY

  1110 = HOLY BOOK OF THE LAMB

  1110 = HOLINESS OF THE BIBLE

  1110 = HOLY BIBLE OF THE KING

  1110 = BOOK OF REVELATION

  1110 = JUDGEMENT WARNING

  1110 = SATAN AND HELL ARE DEFEATED

  1110 = SET FREE FROM SATAN

  1110 = HELL IS VANQUISHED

  1110 = THE VEIL BEING TORN

  1110 = THUNDER OF JESUS

  • ΧΘΟΥΛΟΥ says:

   ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΡΙΤΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ. ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ. ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΑΦΟΥ ΣΕ ΤΡΑΒΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΛΑΜΑΡΟΕΙΔΕΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΑ.
   ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ DAVY JONES ΔΙΧΩΣ ΒΟΥΛΗΣΗ.
   »ΤΗΕ ΟLD ONES ARE WAITING TO EAT YOU»

 33. ΟΔΟΣΤΡΟΤΗΡΑΣ... says:

  Η Μαρία γεννήθηκε σε Ιουδαϊκή οικογένεια και ακολουθούσε την Ιουδαϊκή θρησκεία. Πήγαινε στην τοπική συναγωγή, όπως αποκαλείται ο Ιουδαϊκός χώρος λατρείας, και στο ναό της Ιερουσαλήμ. Ωστόσο, καθώς η γνώση της για τους σκοπούς του Θεού αύξανε, διέκρινε ότι οι παραδόσεις των προγόνων της δεν είχαν πλέον την επιδοκιμασία του Θεού. Οι Ιουδαίοι θρησκευτικοί ηγέτες είχαν θανατώσει τον Γιο της, τον Μεσσία. Προτού συμβεί αυτό, ο Ιησούς τούς είχε πει: «Δείτε! Ο οίκος σας εγκαταλείπεται σε εσάς». (Ματθαίος 23:38) Ο Θεός απέσυρε την ευλογία του από το θρησκευτικό σύστημα στο οποίο είχε ανατραφεί η Μαρία.—Γαλάτες 2:15, 16.

  Όταν σχηματίστηκε η Χριστιανική εκκλησία, η Μαρία ήταν ίσως γύρω στα 50. Τι θα έκανε; Μήπως σκέφτηκε ότι είχε γεννηθεί στο Ιουδαϊκό θρησκευτικό σύστημα και επομένως θα ήθελε να παραμείνει όσια στις παραδόσεις των προπατόρων της; Μήπως είπε ότι ήταν πολύ μεγάλη για να αλλάξει; Όχι βέβαια! Η Μαρία κατανόησε ότι η ευλογία του Θεού ήταν πλέον στη Χριστιανική εκκλησία, γι’ αυτό και είχε την πίστη και το θάρρος να αλλάξει.///////

 34. Chaoskampf 888 says:

  Βσσικα εισαστε τοσο αθλιοι μαλακες και οι μεν και οι δε που οτι και να πει καποιος για την αρρωστια σας θα ειναι λιγο. Η αριθμολογια και η Γεματρια και σε οτι αφορα το ονομα του Ιησου 888 και τον αριθμο του θηριου 666 ειναι για τους αγυρτες οπως ο Πυθραγορας (!!) και ασφαλως για τους απατωνες των θρησκειων σας. lol Εισαστε τοσο ηλιθιοι που αμα σας κλασω ολους θα σας παρασυρει το οστικο κυμα.

  • χρηστος αρκας says:

   Chaoskampf 888 ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ! ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΩΣ 3 ΜΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΑΛΑΚΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΣΥ ΕΚΣΦΕΔΟΝΙΣΕΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΟΥΦΑΛΑ ΟΦΙΤΗ

 35. Chaoskampf 888 says:

  Προσεξτε τωρα πως οι ψευτοχριστιανοι Ελληνοβλακες που τα εβαλαν και με τον Εβραιο Ιησου που μιλαγε Αραμαικα συμμαχησαν σε ενα σκιωδες επιπεδο στην κολαση με τους νεοναζι Ελληοκαπηλους και τους υπολοιπους Σατανιστες. Παραθετω την Γεματρια μονο σε οτι αφορα τα δικα τους πιστευω τα οποια ειναι και εντελως αχρηστα αλλωστε καθως και ο Θεος ο ιδιος να κατεβει κατω αυτοι θα συνεχισουν να πλασαρουν την τομαριστικη εγωβλακεια το σκοτος και την τυφλα τους ως την μοναδικη αληθεια του υπερτατου οντος και επι του προκειμενου τα οντα του σκοτους μιλανε απροσδιοριστα εναντια στην αριθμολογια και την Γεματρια που μαλιστα ειναι μεσα στσ πλαισια του χριστιανικου δογματος και σε οτι αφορα τον αριθμο του Ιησου 888 που ειναι και ενα θεμα της ορθολοξιας και την σταυρωση και την θυσια του Ιησου κλπ.

 36. ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ says:

  ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗς ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΜΑς ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ .
  ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ Η ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ .
  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΣΥΜΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
  ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΝΑ EURO.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΕΝΑ EURO ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ .
  ΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ . ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

 37. Chaoskampf 888 says:

  Εισαστε τοσο ηλιθιοι και τοσο βρωμικοι και ψευτικοι και οι μεν και οι δε και οι ετσι και οι αλλιως που οχι μονο πιαστηκατε σαν τα ποντικια στις φακες με το τυρακι που μονοι σας βαλατε στον εαυτο σας αλλα βασικα δεν ειδατε κιολας οτι το «τυρακι» οχι μονο δεν ηταν ροκφορ αλλα δεν ηταν καν τυρακι αλλα μια σαπια κουραδα βουτηγμενη μεσα σε κιτρινη μπογια και αφου λοιπον φαγατε το σκατο σας που το βαψατε κιτρινο για να νιωθετε καλα με τις παραισθησεις σας μετα πιαστηκατε μονοι σσας στις φακες σας που βαλατε στον εαυτο σας. Μεσα απο ολα αυτα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι κανενας απο εσας δεν θα επρεπε να εχει δικαίωμα ψηφου καθως εισαστε επικινδυνοι για τον εαυτο σας. Ακουστε λιγο το μαντρα του Ganesha μηπως και αλλαξει η τυχη σας. Namaste! https://www.youtube.com/watch?v=vVf-1eaXgRs

 38. Chaoskampf 888 says:

  Προκυπτει λοιπον ενα θεμα σε οτι αφορα την Γεματρια που ειναι ενα αναποσπαστο κομματι του χριστιανικου δογματος (το οποιο ειναι και προφανες οτι βασιζετε στις Γνωστικες διδασκαλιες και στις διδασκαλιες αυτων δηλαδη που κυνηγησε και σταυρωσε το ιερατειο και και οι προγονοι δηλαδη του Βοθρολομαιου) και τις εκπορευσεις του δεντρου της ζωης https://en.wikipedia.org/wiki/Tree_of_life_(biblical) >> ακολουθηστε τους συνδεσμους εκει που λεει see also γιατι μονο εκει θα μαθετε αν και δεν νομιζω να σας αφορα πλεον το θεμα καθως κανενας απο εσας δεν προκειται να εισελθει την εσωτερικη πυλη 888 και απλα βασικα το αφηνω ως ενα ενδεχομενο καποιο ποντικι απο εσας να ανακαλυψει αυτο που ειναι WITHIN US ALL = 888 χωρις φυσικα να ελπιζω οτι θα βαλουν εστω μια σπιθαμη μυαλο μεσα στο κεφαλι τους οι νεοελληνοπιθηκοι αλλα you never know. Προκυπτει λοιπον επι του πρκειμενου ενα sequence που αφορα το 888 ενα αλλο που αφορα το 666 και ενα αλλο 1110 που αφορα την σταυρωση και την θυσια του Ιησου που μας λεει επισης οτι τον απερριψε η φυλη του και αυτο ακριβως δηλαδη που μας λεει το χριστιανικο δογμα! Ειναι ασφαλως και τραγελαφικο να βλεπεις ολα αυτα τα αντιχριστα σκουληκια του σκοτους να δογματιζουν εναντια σε ενα θεμα το οποιο θα επρεπε τουλαχιστον να το εξετασουμε και ειναι και γελοιο μαλιστα οταν αυτα τα βρωμικα νεοελληνοσκουληκια δηλωνουν ορθολοξοι «χριστιανοι» και ταυτοχρονα απορριπτουν τον Εβραιο Μεγα Ραββι Ιησου που μας εσωσε και εμας και τον κωλο μας απο τους αρχαιους παιδοφιλους ελιτιστες που επανεμφανιστηκαν στις μερες μας και απο τους πνευματικους απογονους τους που μας πουλανε την «λιμπεραλιστικη» αθειστικη ελευθεριοτητα ως την μοναδικη λυση για τους ανθρωπους και μας λενε επι της ουσιας BELIVE IN MAN = 666 = FOLLOW MAN κλπ.

 39. ΝΙΚΟΣ says:

  ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΜΟ=ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΡΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΓΕΝΝΟΣ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥΞΕΝΗ,ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ,ΕΥΔΟΞΙΑ,ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ Κ,Τ,Π.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ 5 ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΕΣΩΘΗ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΙΝΔΟΣ ΔΟΣ ΞΑΝΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΧΟΜΕΝΟ »ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ».ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΜΗΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΜΒΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΡΛΩΝΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΕΝΑΤΕΝΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝ+ΠΑΝ ΑΝΩ=ΘΡΩΣΚΟΝΤΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝ+ΠΟΡΕΥΘΕΙΤΕ ΕΥΘΥΤΕΝΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΣΕΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΡΟΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ »ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΧΗΡΩΝ».ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΠΙΝΔΟΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

 40. Chaoskampf 888 says:

  Σε οτι αφορα λοιπον το θεμα του Βοθρολομαιου και του ποντιφικα και του αρχηγου δηλαδη των ποντικιων και των αρουραιων αυτο που προτεινεται ως θεραπεια απο τις ουρανιες δυναμεις και απο το ταγμα του Μελχισεδεκ ειναι η καθολικη ισοπεδωση με την μεθοδο του οδοστρωτηρα για να μην γλυτωσει ουτε ενας ποντικος που κρυβετε μεσα στις τρυπες και για να τελειωνουμε μια και καλη με τις πορδες του Λουσιφευγα που εξουσιαζουν την συνειδηση ολων σας προτεινω την ταντρικη μεθοδο της Θεας Καλι και για αυτο σας συνιστω ανεπυφυλακτα να βγειτε ολοι εξω απο την οικοδομη του σκοτους και να προσευχηθειτε στον ΕΩΣΦΟΡΟ και δηλαδη στον Κυριο Ημων Ιησου Χριστο συμφωνα με τις χριστιανικες γραφες (προκαλω) για να σας σωσει απο το πετρωμενο του Λουσιφευγα και των (π)ορδων του που κρυβονται και μεσα και εξω απο τις θρησκειες. Ολα απο ακρη σε ακρη θα γινουν σταχτη συμφωνα με τους ταντρικους νομους για αυτο βαλτε το αριστερο χερι στην καρδια σας και προσευχηθειτε στον Kυριο για οσο ακομα προλαβαινετε και απαγκιστρωστε το εγω σας απο το βδεληγμα της ερημωσεως. https://www.youtube.com/watch?v=bHnEWmS1BNc

 41. Αιτωλός says:

  Λοιπόν…μια ερώτηση …η οποία είναι αφορμή και για έρευνα …ειδικά για τους και καλά αρχαιολάτρες …Γιατί λοιπόν το Έθνος το ξύπνησε ένας μόνος του …ο Πατροκοσμας ;;;Γιατί επιλέχθηκε ένας και από τα μέρη της Αιτωλίας ….και για να διευκολύνω την έρευνα σας ….που βρίσκετε η Ιθάκη του Οδυσσέα …χαχαχα …η Ιστορία είναι μία… η Αλήθεια …πόσο τυχεροί είμαστε οι Έλληνες …αλλά και τη μεγάλη ευθύνη έχουμε…και πρωτα απ όλα απέναντι στους εαυτούς μας …

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   ( Η Εκκλησία μεριμνούσε για την προστασία της Ορθόδοξης κοινότητας από τις πολιτισμικές και ιδεολογικές αλλαγές που επέφερε ο Διαφωτισμός και την ενότητά της, που έθεταν σε κίνδυνο οι ριζοσπαστικές ιδέες περί αυτοδιάθεσης των λαών. Υπερασπιζόμενη οικουμενικά και θεοκρατικά ιδεώδη, είχε αντιταχθεί στην κοσμική και τοπικά περιορισμένη εθνική ιδεολογία και ακολουθούσε πολιτική νομιμοφροσύνης στην κοσμική εξουσία του Σουλτάνου, την οποία θεωρούσε μέρος του σχεδίου της θείας πρόνοιας για την προστασία των Ορθοδόξων από την αιρετική Δύση (Ιστορία της Ελλάδος από το 1800. Τεύχος Α’: Το έθνος, η πολιτεία και η κοινωνία των Ελλήνων.) Το ίδιο διάστημα δρούσε και ο μέγας λαοπλάνος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο οποίος προπαγάνδιζε στον αφελή λαό ότι η οθωμανική διοίκηση τέθηκε απ’το θεό στους μόνους πραγματικούς πιστούς (στους ορθοδόξους, όχι στους παπικούς), με σκοπό να διαφυλάξει την πίστη τους.(Κοσμάς ο Αιτωλός Διδαχή Ε’)

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   (Κοσμάς ο Αιτωλός (Διδαχή Ε’):
   «Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας, έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν∙ και το είχαν χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους. Ύστερα το εσήκωσεν ο Θεός το βασίλειον από τους Χριστιανούς και ήφερε τον Τούρκο μέσα από την Ανατολήν και του το έδωκε δια εδικόν μας καλόν… Και τι; Άξιος ήτον ο Τούρκος να έχη βασίλειον; Αλλά ο Θεός του το έδωκε δια το καλόν μας. Και διατί δεν ήφερεν ο Θεός άλλον βασιλέα, οπού ήτον τόσα ρηγάτα (=βασίλεια) εδώ κοντά να τους το δώση, μόνον ήφερε τον Τούρκον μέσαθε από την Κοκκινην Μηλιά και του το εχάρισε; Διατί ήξευρεν ο Θεός πως τα άλλα ρηγάτα μας βλάπτουν εις την Πίστιν, και ο Τούρκος δεν μας βλάπτει, άσπρα (=χρήματα) δώσ’ του και καβαλλίκευσέ τον από το κεφάλι. Και δια να μην κολασθούμεν το έδωκε του Τούρκου και τον έχει ο Θεός τον Τούρκον ωσάν σκύλλον να μας φυλάη» \\ Μαλιστα μαλιστα, ο Θεος εφερε τον Τουρκο 400 χρονια για το δικο μας καλο, δωστου χρημα του Τουρκου και καβαλησε τον. Το μονο που δεν προέβλεψε ο Θεος ηταν το χρημα εξ ουρανου (σαν το Μανα εξ ουρανου) χαχαχα

  • ΑΒΔΗ Μ ΑΓΑΣ Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΣΚΑΤΑΡΧΗΣ Ο ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΘΟΠΟΜΑΚΟΣ says:

   …..που βρισκεται η Ιθακη του Οδυσσεα ….χα χα χα χα .Τι ρεταρισμα σκεψης αυτη ? …και τι με ηρθε στην σκεψη τωρα , απο τον Θουκυδιδη για την αιτωλοακαρνανια-ευρυτανια οτι αγνωστη και βαρβαρικη αγνωστη γλωσσα μιλουσαν και ηταν ωμοφαγοι , ψαξτο …εσεις ορεσειβιοι λουφατζηδες και ανετοι ΕΝΩ οι καμπισιοι τι μαχες δωσαν με εχθρους τα τελευταια τρεις χιλιαδες χρονια σε εκαντονταδες βαρβαροφυλες , καθημαρινως… αιτωλοακαρνανια-ευρυτανια χα χα χα χα χα, πατροκοσμας και οχι Οδυσσεας χε χε χε χε χε χε η ιστορια ειναι βαριοπουλα για τους βοιδοκεφαλους ….

 42. Chaoskampf 888 says:

  Να πω και μερικα πραγματα σε οτι αφορα τους Οφιτες μηπως και καταλαβετε ποσο αξιολυπητοι εισαστε. Καταρχην εγω δεν δηλωνω «Οφιτης» αλλα Οφις οπως ο Κυριος Ημων Ιησους Χριστος https://www.orthodoxartsjournal.org/the-serpents-of-orthodoxy/ >> Κατα δευτερον οι Οφιτες ειναι αυτοι που απερριπταν τον θεο της Π.Δ και αυτοι που πουλησαν την τρελα στον Λιακοπουλο σε οτι αφορα τον Ιαλνταμπαωθ-Κρονο και δεν θα κατσω βασικα να σας εξηγησω και παλι πως εχει το θεμα καθως δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βαλετε ουτε μια σπιαθμη μυαλο μεσα στο κεφαλι σας απλα θα αναφερω και παλι το Ερμητικο νομο της πολικοτητας καθως αυτο ειναι που βασικα ισχυριζομαι οτι αυτο που ελεγαν οι Οφιτες ηταν απλα η μιση αληθεια που αφορουσε την δικη τους πολικοτητα σε συγκεκριμενο τοπο και χρονο και για αυτο συνεχιζω να λεω οτι οι Γνωστικες διδασκαλιες ειναι επικινδυνες για τους ηλιθιους που τα βλεπουν ολα στατικα βασικα και ακινητα μεσα στον χρονο αναλογα με το πως τους τα σερβιρουν. Αλλωστε εγω ως Εμητιστης δεν μπορω να δεχθω αυτες τις ανοησιες σε οτι αφορα την καθολικη αντιθεση στις συχνοτητες του Κρονου καθως αυτο ειναι ξεκαθαρη και αδιαμφισβητη βλακεια στο δικο μου επιπεδο αντιληψης καθως συμφωνα μαλιστα με τα Ερμητικα κειμενα η συνειδηση μας κατερχεται απο τα δακτυλιδια του Κρονου και αρα ο Κρονος βασικα εκφρραζει τον πυρηνα της συνειδησης μας και την μαθηματικη δομη αλλωστε των εκπορευσεων των πλανητων και του αρχετυπου ετσι οπως εκφραζετε και μεσα απο την Γεματρια και ετσι οπως βασικα διδαξε και ο Πυθαγορας (τα λεει και ο Μαγγος μεσα απο το δικο του επιπεδο αντιληψης το οποιο δεν θελω να σχολιασω) και για αυτο αλλωστε η γνωση και η συχνοτητες του Κρονου ειναι επικινδυνες καθως βασικα οπως γνωριζουν ολοι οι advanced Kαμπαλιστες μιλαμε για την αιωνια μητρα (eternal womb) Binah η οποια παρεχει την ΜΟΡΦΗ και συνεπως και την μαθηματικη δομη της μορφης. Να ενημερωσω επισης οτι οι διδασκαλιες των Οφιτων μας λενε οτι οι εκπροευσεις ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΠΛΑΝΗΤΩΝ της Αλχημειας ειναι «δαιμονικες» και αυτο εκφραζει ασφαλως μια πραγματικοτητα σε οτι αφορα και τις εργασιες των μαυρων μαγων και τις αποστασεις του χρονου αλλα οχι ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ καθως κατι τετοιο θα ηταν αλλωστε και ηλιθιο και δεν ειναι ασφαλως ακριβως αυτο που ηθελαν να διδαξουν οι Οφιτες στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ. Εγω αλλωστε ως πραγματικος Απολλωνιος σε αντιθεση με τους Ελληνοκαπηλους νεοναζι που σας εκαψαν τα μυαλα αναγνωριζω τον συμβολισμο της Λυρας του Απολλωνα με τις 7 χορδες που ειναι ασφαλως βασισμενος στις Βαβυλωνιακες διδασκαλιες περι των 7 πλανητων της Αλχημειας και για αυτο αλλωστε ο Απολλωνας ειναι μια ακομα εκφραση του αρχοντα του Sabbath καθως γιορταζοταν στο ονομα του το Βαβυλωνιακο Sabattu/Sabbath. Εσεις ολοι που δεν καταλβαινετε τις σας λεω εισαστε ολοι απατεωνες που εχετε φτιαξει παραισθησεις σε οτι αφορα αυτα τα θεματα στην ολοτητα τους για να ζαλιζετε τους ορχεις στο συμπαν και να παριστανετε τους ομορφους καθως επισης δεν θελετε να μαθετε τιποτα ακριβως γιατι σας εχουν κανει καταληψη οι ιδεοληψιες και αντιστροφικες ενεργειες των 7 πλανητων της Αλχημειας και δηλαδη των ΑΡΧΟΝΤΩΝ σε λαθος τοπο και χρονο. Homer pictures Apollo on the side of the Trojans, fighting against the Achaeans, during the Trojan War. He is pictured as a terrible god, less trusted by the Greeks than other gods. The god seems to be related to Appaliunas, a tutelary god of Wilusa (Troy) in Asia Minor, but the word is not complete.[89] The stones found in front of the gates of Homeric Troy were the symbols of Apollo. The Greeks gave to him the name ἀγυιεύς agyieus as the protector god of public places and houses who wards off evil, and his symbol was a tapered stone or column.[90] However, while usually Greek festivals were celebrated at the full moon, all the feasts of Apollo were celebrated at the seventh day of the month, and the emphasis given to that day (sibutu) indicates a Babylonian origin >> https://en.wikipedia.org/wiki/Apollo

 43. Chaoskampf 888 says:

  Να πω και μερικα πραγματα σε οτι αφορα τους Οφιτες μηπως και καταλαβετε ποσο αξιολυπητοι εισαστε. Καταρχην εγω δεν δηλωνω «Οφιτης» αλλα Οφις οπως ο Κυριος Ημων Ιησους Χριστος https://www.orthodoxartsjournal.org/the-serpents-of-orthodoxy/ >> Κατα δευτερον οι Οφιτες ειναι αυτοι που απερριπταν τον θεο της Π.Δ και αυτοι που πουλησαν την τρελα στον Λιακοπουλο σε οτι αφορα τον Ιαλνταμπαωθ-Κρονο και δεν θα κατσω βασικα να σας εξηγησω και παλι πως εχει το θεμα καθως δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βαλετε ουτε μια σπιαθμη μυαλο μεσα στο κεφαλι σας απλα θα αναφερω και παλι το Ερμητικο νομο της πολικοτητας καθως αυτο ειναι που βασικα ισχυριζομαι οτι αυτο που ελεγαν οι Οφιτες ηταν απλα η μιση αληθεια που αφορουσε την δικη τους πολικοτητα σε συγκεκριμενο τοπο και χρονο και για αυτο συνεχιζω να λεω οτι οι Γνωστικες διδασκαλιες ειναι επικινδυνες για τους ηλιθιους που τα βλεπουν ολα στατικα βασικα και ακινητα μεσα στον χρονο αναλογα με το πως τους τα σερβιρουν. Αλλωστε εγω ως Εμητιστης δεν μπορω να δεχθω αυτες τις ανοησιες σε οτι αφορα την καθολικη αντιθεση στις συχνοτητες του Κρονου καθως αυτο ειναι ξεκαθαρη και αδιαμφισβητητη βλακεια στο δικο μου επιπεδο αντιληψης καθως συμφωνα μαλιστα με τα Ερμητικα κειμενα η συνειδηση μας κατερχεται απο τα δακτυλιδια του Κρονου και αρα ο Κρονος βασικα εκφρραζει τον πυρηνα της συνειδησης μας και την μαθηματικη δομη αλλωστε των εκπορευσεων των πλανητων και του αρχετυπου ετσι οπως εκφραζετε και μεσα απο την Γεματρια και ετσι οπως βασικα διδαξε και ο Πυθαγορας (τα λεει και ο Μαγγος μεσα απο το δικο του επιπεδο αντιληψης το οποιο δεν θελω να σχολιασω) και για αυτο αλλωστε η γνωση και η συχνοτητες του Κρονου ειναι επικινδυνες καθως βασικα οπως γνωριζουν ολοι οι advanced Kαμπαλιστες μιλαμε για την αιωνια μητρα (eternal womb) Binah η οποια παρεχει την ΜΟΡΦΗ και συνεπως και την μαθηματικη δομη της μορφης. Να ενημερωσω επισης οτι οι διδασκαλιες των Οφιτων μας λενε οτι οι εκπροευσεις ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΠΛΑΝΗΤΩΝ της Αλχημειας ειναι «δαιμονικες» και αυτο εκφραζει ασφαλως μια πραγματικοτητα σε οτι αφορα και τις εργασιες των μαυρων μαγων και τις αποστασεις του χρονου αλλα οχι ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ καθως κατι τετοιο θα ηταν αλλωστε και ηλιθιο και δεν ειναι ασφαλως ακριβως αυτο που ηθελαν να διδαξουν οι Οφιτες στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ. Εγω αλλωστε ως πραγματικος Απολλωνιος σε αντιθεση με τους Ελληνοκαπηλους νεοναζι που σας εκαψαν τα μυαλα αναγνωριζω τον συμβολισμο της Λυρας του Απολλωνα με τις 7 χορδες που ειναι ασφαλως βασισμενος στις Βαβυλωνιακες διδασκαλιες περι των 7 πλανητων της Αλχημειας και για αυτο αλλωστε ο Απολλωνας ειναι μια ακομα εκφραση του αρχοντα του Sabbath καθως γιορταζοταν στο ονομα του το Βαβυλωνιακο Sabattu/Sabbath. Εσεις ολοι που δεν καταλαβαινετε τι σας λεω και που εισαστε καθολικα αρνητικοι μαλιστα εισαστε ολοι απατεωνες που εχετε φτιαξει παραισθησεις σε οτι αφορα αυτα τα θεματα στην ολοτητα τους για να ζαλιζετε τους ορχεις στο συμπαν και να παριστανετε τους ομορφους καθως επισης δεν θελετε να μαθετε τιποτα ακριβως γιατι σας εχουν κανει καταληψη οι ιδεοληψιες και αντιστροφικες ενεργειες των 7 πλανητων της Αλχημειας και δηλαδη των ΑΡΧΟΝΤΩΝ σε λαθος τοπο και χρονο. Homer pictures Apollo on the side of the Trojans, fighting against the Achaeans, during the Trojan War. He is pictured as a terrible god, less trusted by the Greeks than other gods. The god seems to be related to Appaliunas, a tutelary god of Wilusa (Troy) in Asia Minor, but the word is not complete.[89] The stones found in front of the gates of Homeric Troy were the symbols of Apollo. The Greeks gave to him the name ἀγυιεύς agyieus as the protector god of public places and houses who wards off evil, and his symbol was a tapered stone or column.[90] However, while usually Greek festivals were celebrated at the full moon, all the feasts of Apollo were celebrated at the seventh day of the month, and the emphasis given to that day (sibutu) indicates a Babylonian origin >> https://en.wikipedia.org/wiki/Apollo >> Επισης μην εμπιστευεστε τα αποτελεσματα των λεξαριθμων που δεν βασιζονται πανω σε καποιο συγκεκριμενο μοτιβο της μητρας οπως για παραδειγμα το THE HERO ACHILLES = 888 καθως βασικα αυτο μπορει να βασιζετε σε ενα προγαμμα της μητρας και δηλαδη του Κρονου = Χρονου που ειναι περα απο τις δυναμεις και την αντιληψη μας και μην ξεχνατε αλλωστε οτι μιλαμε για την σφραγιδα του Κρονου 1104 που μπορει να ξεκλειδωσει μονο αυτος που εχει το THE OCCULT KEY = 888 του οικου του Δαβιδ. 69

 44. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλησπέρα Φίλε,Πάνδαρε έχεις την καλύτερη ακουστική σε αυτά που γράφεις.
  Τα λόγια σου είναι αντανάκλαση του είναι σου.Είναι σαν να σε Βλέπω.
  Τώρα στο ζουμί γράφεις για την ΣΎΝΟΔΟ ότι είναι τρέλα ενώ βρίζει τους Εβραίους από την
  Άλλη Να προτείνει το διάβασμα εβραικών βιβλίων.
  Καλό θα ήταν αντί να χάνεις τον καιρό σου στα γύρω,γύρω να επικεντρωθείς
  Καλοπροαίρετα Στην ΚΑΙΝΉ ΔΙΑΘΗΚΗ για να σου λυθούν απορίες και
  Να γνωρίσεις και παραπάνω από αυτά που ζήτησες.>
  1.Κατά πρώτον τα βιβλία αυτά αναφέροντε στον ένα θεό δημιουργό των πάντων,
  Κατά δεύτερο αυτά διάβαζε και ο Θεάνθρωπος για να φθάσει κάποια στιγμή
  Και να ξευτελίσει τους επιφανείς Εβραίου λέγοντας ότι είναι έχιδνες,τέκνα του διαβόλου,
  Ασβεστωμένοι τάφοι με νεκρά οστά και ακαθαρσίες και όχι παιδιά του θεού που
  Διαβάζουν.Καθότι δίνουν βάρος στην επιφάνεια και όχι στην πράξη.
  Αρα πρώτο λογικό συμπέρασμα η σύνοδος πράττει ότι και ο ιδρυτής της.
  Η σύνοδος δεν θα μπορούσε λόχου χάρη να συστήσει το διάβασμα του υλιστή φιλοσόφου
  Επίκουρου Γιατί δεν ήταν κομμουνιστική διεθνής.
  2.Στον κόσμο το αντικείμενο Θεός υποκρύπτει αυτούς που τον προσεγγιζουν.
  Ο Θεός εάν ορίζεται σε ύψιστη τιμωρητική μορφή ,ελέγχου τυπικής εφαρμογής
  Γραμμάτων του νόμου του,με ανταπόδωση σε χρήματα στον πιστό ,ΑΝΑΔΎΕΙ τον θεό των
  Εβραίων.
  Το υποκείμενο είναι ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
  Εάν καθορίζεται από το παραπάνω +πέσιμο σε αλλόπιστους+επιβράβευση με πρόσθετα
  ζωώδη υλικά ανταλλάγματα Όπως φαγητό μέχρι να σκάσεις+ αμέτρητες γυναίκες
  και σε αυτήν την ζωή και στην άλλη Αποκαλύπτει τον Αλλάχ.
  Οι Ορθοδοξοι Ελληνες βούτηξαν στα αβαθή νερά της ελληνικής φιλοσοφίας
  (χάρη λόγου με την γλώσσσα,με την στωική ,κυνική φιλοσοφία),διασώθηκαν
  Και μαζί με αυτούς διασώζουν άνθρωπους στους αιώνες των αιώνων.
  Βλέπεις τα βιβλία είναι κοινά στον χριστιανισμό αλλά υπάρχουν αμέτρητες
  Αιρέσεις που προέρχοντε από διαφορετικές ερμηνείες που κάνουν οι διάφοροι
  Λαοί ανάλογα με το πνευματικό επίπεδο τους.
  ΟΙ Ελληνες είχαν το κατάλληλο πνευματικό υπόβαθρο (ελληνικός πολιτισμός)
  Και μέσω της συμπαντικής ελληνικής γλώσσας να εκφράσουν τα ανείπωτα
  Για τους υπόλοιπους.
  Ο Θεός είναι τριαδικός (πατηρ,υιός,άγιο πνευμα)
  δεν ζητάει να του δώσουμε τίποτα αλλά το αντίθετο, Ο πατέρας έστειλε τον υιό λόγο να
  εκπέσει στην γή να γίνει άνθρωπος με το εκπορεύομενο άγιο πνεύμα, να υποφέρει για μας
  και να σταυρωθεί για να τον αντιληφθούμε, να συμφηλιωθούμε μαζί του και να σωθούμε!
  Είναι σαν την παραβολή Του Κυρίου μας με τον σπόρο που έπεσε στη γή.
  Το χώμα μας το είχαν μαλακώσει φιλόσοφοι οπως ο Ζήνων ο Κιτιεύς, ο Διογένης ο
  Κυνικός ,ο Σωκράτης,ο Πλάτωνας,ο Αριστοτέλης.
  Οι υπόλοιποι δυστυχώς έχουν υποστεί τις συνέπειες της πνευματικής ξηρασίας τους.
  Με συνέπεια να έχουμε κακές ερμηνείες όπως των προτεσταντών που
  Ερμηνεύουν κυριολεκτικά συμβολικά λόγια Του Θεανθρώπου χωρίς περαιτέρω εμβάθυνση.
  Τέλος έκπτωτος άγγελος έγινε σατανάς.Δεν έχει ελευθερία,ο Θεός ορίζει την τύχη του
  Και ο άνθρωπος την εξουσία του.Αρα είναι ανούσιο να ρωτάς , Στον αφορισμό,
  Γιατί το σώμα παραδίδεται στον σατανά,Αφού ο σατανάς τρέφεται με τα σαρκικά
  ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ πάθη και είναι καθ ύλην αρμόδιος ,ως φυλακή σαρκός, για να
  δοκιμαστεί το πνεύμα του παθών, για να έχει και αυτός ακόμα την δυνατότητα να σωθεί
  στη τελική κρίση του παθών.
  Με λίγα λόγια λέει στον παθών με τις πράξεις σου ο σατανάς έχει εξουσία πάνω
  Στο σώμα σου άρα σε αφήνω σε αυτόν να υποφέρεις και δεν ασχολούμαι μαζί σου
  ΄τώρα για το καλό σου,Μήπως ξυπνήσεις και σωθείς .

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
  ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ.

  • Νικητας says:

   Αποστομωτικη απαντηση !!…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ !!!…Οι υπολοιποι , λογικο (;) ειναι να μην την κατανοουν πληρως και να την παρερμηνευουν ΑΙΡΕΤΙΚΑ !!!——- ΑΡΑ :…Οσοι ΔΕΝ κατανοουν τι τους λες ,παμπολες μαλλιστα φορες φιλς ‘ΑΔΑΗ ..,με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ…, ΔΕΝ ειναι Ελληνες οπως ισχυριζονται !!!

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Νικητα, «Σας βεβαιώνω, πως όλα αυτά θα γίνουν, όσο ακόμη ζουν οι άνθρωποι αυτής της γενιάς» (Μάρκ. ιγ΄30, Λουκ. κα΄32 και Ματθ. κγ΄36).
    Για να σε δω.

   • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

    psydoctor δυο εβδομαδες ελλειψα κ ακομα τα ιδια γραφεις.εισαι πολυ ωραιος βεβαιως-βεβαιως.ειδα οτι σε ενα σου σχολιο με ρωτας γιατι τα γραμματα του ονοματος εμφανιζοντε κοκκινα.ειλικρινα δεν ξερω, να ρωτησεις τα κατοχικα.μηπως με εχουν σε καμια λιστα,κατι σαν το μαυρο προβατο ετοιμο να με μπλοκαρουν απο τα σχολια?ποιος ξερει!!παντως μια φιλη των κατοχικων που κανει βιντεακια στο τιουμπ με μπλοκαρε απο τα σχολια.οχι γιατι εβριζα αλλα γιατι τα πιστευω μου(σε θεολογικα θεματα) ηταν αντιθετα απο τα δικα της.οπως κ να’χει καλα να ειμαστε μετα το καλοκαιρι(προσωπικα δεν εζησα κ πολυ καλοκαιρι),καλη δυναμη σε ολο τον κοσμο με φωτιση νου https://www.youtube.com/watch?v=voxswLwzLe0

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη, οι Ορθοδοξοι ανθ-Ελληνες βούτηξαν στα αβαθή νερά του Ισραηλ, και χλευασαν το ελληνικο πνευμα. «Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. Βασίλειος Καισαρείας 9.230.8» Ελληνισμος vs Ισραηλ «Διότι ενέτεινα τον Ιούδαν δι’ εμαυτόν ως τόξον· ισχυρώς ενέτεινα τον Εφραΐμ και εξήγειρα τα τέκνα σου, Σιών, κατά των τέκνων σου, Ελλάς· και σε έκαμον ως ρομφαίαν μαχητού.» Ζαχαριας 9.13-14

 45. Chaoskampf 888 says:

  Ασφαλως και εισαστε τυχεροι εσεις οι Ελληνουληδες γιατι ο ενας και μοναδικος μοναρχης του συμπαντος Chaoskampf που κλανει φωτιες και πυρηνικες βομβες γεννηθηκε αναμεσα σας και συμφυρεται αναμεσα σε χυδαια διποδα οπως και ο Εμπεδοκλης γιατι ετσι πρεπει και γιατι αυτη ειναι η αποστολη του που ειναι βασικα η απολυτη κυριαρχια του πολυσυμπαντος.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Συμπανταρχη, το σκοταδι 666 και το φως το ελληνικο 1346 ειναι δυο πολικοτητες που εκφραζονται στο υλικο πεδιο αλλαζοντας την φυση του. Στην εποχη του υδροχοου η συμπαντικη Αρχη οριζει την κυριαρχια του 1346 επι του 666 με στοχο την ανοδο της πνευματικοτητας και την εξελιξη της ανθρωπινης συνειδησης. Η παρουσια του 666 παρομοιαζεται με εναν δεσμοφυλακα που κραταει δεσμιους τους ανθρωπους, και μακρια απο την πηγη του φωτος 1346. Αυτος ο δεσμοφυλακας και τα τσιρακια του (chaos, babalon, hellen) συντομα θα διωχθουν απο τον απεσταλμενο Μεγαλεξανδρο και θα φυλακιστουν στην αβυσσο. Το τελος σας ειναι κοντα.

 46. Ανώνυμος says:

  ΦΟΒΕΡΟ,ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ…
  ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑς ΠΡΗΞΑΝΕ ΤΑ ΜΕΖΕΑ…
  ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΜΑΣΤΕ…ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ…
  ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ…Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ!!!

 47. Ανώνυμος says:

  ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΒΛΟ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΠΕΤΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΑΘΗΝΑ» ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NICKNAMES…ΑΠΛΑ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ LIKES ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ…
  ΑΥΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ!!!
  ΤΕΛΟΣ…

 48. Αθηνά says:

  ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ «ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ» ΓΕΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΠΡΟΣ «ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ » ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ! Κοσμάς ο Αιτωλός – Ο «άγιος» ανθέλληνας και φιλότουρκος σκοταδιστής καλόγερος
  Και εγώ αδελφοί μου, όπου αξιώθηκα και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν, δια την ευσπλαχνίαν του Χριστού μας, εξέταξα πρώτον δια λόγου σας και έμαθα πώς με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν είσθενε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είσθενε ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί…».
  Ο Κοσμάς ο Αιτωλός έδρασε στον ελληνικό χώρο υπό την καθοδήγηση των οικουμενικών πατριαρχών Σεραφείμ Β΄ (1757-1761) και Σωφρονίου Β΄ (1774-1780). Το κήρυγμά του δεν είχε καμμία σχέση με την ελληνική παράδοση, το αντίθετο μάλιστα, ονομάστηκε όμως από το ορθόδοξο κατεστημένο ως ο «μεγαλύτερος μετά την άλωση Έλληνας», «Πατέρας του Νεώτερου Ελληνισμού», «Πατροκοσμάς», «Μεγάλος Διδάχος», «Προφήτης του Γένους» κι ανακηρύχτηκε άγιος το 1961.

  Η πάλαι ποτέ υπερήφανη Ελλάδα των φιλοσόφων, των ποιητών και των επιστημόνων κατάντησε να θεωρεί σήμερα τον εικονιζόμενο περιφερόμενο μοναχό ως τον «μεγαλύτερο των Ελλήνων» και διδάσκαλο του Γένους, που δίδασκε: «Άκουσε, παιδί μου, να σου ειπώ. Η τελεία αγάπη είναι να πουλήσης όλα σου τα πράγματα, να τα δώσης ελεημοσύνη και να πηγαίνης και εσύ να εύρης κανένα αυθέντη να πουληθής σκλάβος. Και όσα πάρης, να τα δώσης όλα. Να μην κρατήσης ένα άσπρο (νόμισμα). Ημπορείς να το κάμης αυτό, να γίνης τέλειος;». ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ;;;;;

  • Ανώνυμος says:

   ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΔ. ΨΑΞΤΟ…ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ GOOGLE ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.
   ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΩΜΟΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΣΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΝΟΗΣΗΣ.
   ΤΡΙΤΟΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟ-ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΣΟΛΟΦΟΙ ΣΩΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ.
   ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΩΣ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΜΥΘΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ…ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΚΛΠ ΓΝΩΣΤΑ (ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ) ΗΤΑΝ ΠΡΟ-ΧΡΙΣΤΟΥ.
   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑΤΑ. ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝΕ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ.

   ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΤΣΙ…ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
   ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ…
   ΞΕ-ΚΟ-ΛΛΑ!!!.
   ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΕΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!
   Η ΠΔ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ.
   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΜΕΛΕΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΔ.
   Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ!!!
   ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΑΘΕΟΣ (Π.Χ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ), ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ Κ.Α…ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ.
   ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΨΕΥΤΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
   ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ!!!
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΜΙΛΕΥΣΑΝ ,ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
   Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Ανωνυμε, Ο Ιωάννης ο Νηστευτής θέσπισε 4 Κανόνες «περί μαλακίας» όπου μεταξύ άλλων κατηγορεί τους έλληνες φιλόσοφους ότι είχαν κυριευθεί από το πάθος της μαλακίας, «…η μαλακία είναι μια αμαρτία τόσο μισητή εις τον Θεόν ώστε θανάτωσε τον υιόν του Ιούδα…ο Θεός ΜΙΣΩΝΤΑΣ τόσο πολύ εκείνους τους υπερηφάνους φιλόσοφους των Ελλήνων, τους άφησε να κυριευθούν από την αμαρτίαν αυτήν δια τιμωρία της ειδωλολατρείας των». Συμπερασμα, οι «προδρομοι» του Χριστου ηταν Μαλακες. «Η ελληνικη ποιηση, η φιλοσοφια, η φιλολογια και η ιστορια ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ απο την εκκλησια» Ιστορια του Ελληνικου Εθνους Τομ 9 σελ 194

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Χριστιανικα ανεκδοτα, (οι ελληνες φιλοσοφοι ηταν προδρομοι του Χριστου.) Ας δουμε εναν απο τους «προδρομους» του Χριστου. Απο την απολογια του Σωκρατη « Μην έχετε επομένως την απαίτηση, Αθηναίοι, να συμπεριφερθώ σε σας με τρόπο που πιστεύω ότι ούτε ωραίος είναι, ούτε δίκαιος, ούτε αρέσει στους θεούς· προπαντός, μα το Δία, από τη στιγμή που με μήνυσε για ασέβεια αυτός εδώ ο Μέλητος. Γιατί σαφέστατα, αν σας έπειθα και σας βίαζα με παρακάλια να παραβείτε τον όρκο σας, θα σας δίδασκα να μην πιστεύετε στην ύπαρξη των θεών και, πράγματι, με την απολογία μου θα επέρριπτα ο ίδιος στον εαυτό μου την κατηγορία ότι δεν πιστεύω στους θεούς. Αλλά αυτό πολύ απέχει από την αλήθεια. Γιατί πιστεύω, Αθηναίοι, πολύ περισσότερο από ό,τι οποιοσδήποτε από τους κατήγορους μου, και αφήνω εσάς και το θεό να με κρίνετε και να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο να γίνει για μένα και για σας.) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ «Χρωστάμε, Κρίτωνα, ένα κόκορα στον Ασκληπιό. Να του τον δώσετε, μην το αμελήσετε.»
    Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ «Ω φίλε (αγαπητέ) ΠΑΝ , και σεις άλλοι θεοί, όσοι λατρεύεστε εδώ ,κάνε τε με να γίνω ωραίος εσωτερικά (στην ψυχή). Τα δε υλικά αγαθά, όσα έχω, κάντε τα να βρίσκονται σε αρμονική σχέση με τις ιδέες μου. Να νομίζω πλούσιο μόνο το σοφό, και να έχω τόση περιουσία, όση θα ήταν αρκετή να έχει και να ανέχεται, όχι άλλος άνθρωπος αλλά ο σώφρων. (Πλάτων (Φαίδρος, 279 B-C) »

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Ανωνυμε, Αν οι Αρχαιοι ελληναρες φιλοσοφοι ερχονταν στην ζωη θα τους εκανε εντυπωση μονο η τεχνολογια, και μια σκεψη θα βασανιζε το μυαλο τους. Πως ολοι αυτοι οι ηλιθιοι ανθρωποι εφτιαξαν τοσο πολυπλοκες μηχανες ? Σιγουρα ειναι δωρο των ολυμπιων θεων θα ελεγε ο Σωκρατης, και ο Πρωταγορας θα απαντουσε. Παλι μαλακιες λες ρε ξεφτίλα ?

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Ανωνυμε, Στην δογματικά ορισμένη Ορθόδοξη Πατερική Θεολογία, η χρήση της ελληνικής Φιλοσοφίας αφορούσε μόνο τη χρησιμοποίηση ορολογίας και σχημάτων και όχι “αποδοχή της θεολογούσας αρχαιοελληνικής σκέψης. Ο μέγας Αθανάσιος,ο περιφανής νομοθέτης του συμβόλου της πίστεως,έγραψε πολύκροτον»Λόγον κατά Ελλήνων»,(δι’ ού,μη αρκεσθείς να αποκηρύξη αυτούς ως ειδωλολάτρας,ήλεγξε προσέτι και εχλεύασε την σοφίαν αυτών.)

 49. Chaoskampf 888 says:

  Ασφαλως ο Πυθαγορας δεν ηταν αγυρτης και αν και δεν με ενδιαφερει αμεσα το θεμα των Οφιτων και αυτη η γελοια επιθεση του Ελληνοκαπηλου αντιχριστου απατεωνα του συνεργου του croif απλα να σας πω οτι απατεωνες και ασφαλως μαλακες και ηλιθιοι εισαστε ολοι εσεις που σπειρατε αυτη την αρρωστια λες και υπαρχει θεμα για την καταγωγη του Ιησου και δεν σας φτανει για παραδειγμα ο ακραιος αντισημτισμος της θρησκειας σας ο οποιος βασιζετε σε αυτη την θρησκευτικη διαφορα. Ποια ειναι η στοχευση αυτης της παρανοιας; Καποιος για να γινει «Ελληναρας» πρεπει να αλλαξει την ιστορια και σερνεται σαν το σκουληκι μεσα στο ψεμα και την βρωμια; Η γελοιοτητα σας εχει φτασει σε τετοιο σημειο που αμφιβαλω αν υπαρχουν πιο γελοια παρασιτα απο εσας στον πλανητη ολοκληρο και ουτε που ξερετε τι λετε ουτε και γιατι το λετε και ουτε και τι ψαχνετε. Δεν σας αρεσει η θρησκεια του Εβραιου Ιησου αλλαξτε θρησκεια και κοψτε την μαλακια για να μην σας λενε και μαλακες. Το θεμα ειναι πολυ απλο. Απο την αλλη αν εσεις οι ηλιθιοι μαλακες που εχετε και το θρασος να δηλωνετε και χριστιανοι ειχατε τον ελαχιστο σεβασμο στον Ιησου αλλα ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ που εδω και 2000 χρονια διδασκετε οτι οι Εβραιοι σταυρωσαν τον Εβραιο Ιησου που ηταν ο Mεσσιας κλπ δεν θα φτιαχνατε ολο αυτο το πανηγyρι και θα ειχατε και προβλημα με τα συγκεκριμενα αποτελεσματα της Γεματριας που θα μπορουσαν να ειναι και μια επιβεβαιωση για την πιστη του εθνους και μια καταρα για τους Εβαιους. Το ερωτημα λοιπον ειναι το εξης: Μηπως ολους εσας τους Ελληνοκαπηλους ηλιθιους μαλακες σας πληρωνουν οι Εβραιοι να σπερνεται αυτη την αρρωστια;

  • Chaoskampf 888 says:

   *δεν θα φτιαχνατε όλο αυτο το πανηγυρι και δεν θα ειχατε και προβλημα με τα συγκεκριμενα αποτελεσματα της Γεματριας

 50. Chaoskampf 888 says:

  Αγυρτες ψευτες και απατεωνες λοιπον ειναι αυτοι που εσπειραν αυτη την αρρωστια σε οτι αφορα την καταγωγη του Ιησου και ειναι προφανες οτι μιλαμε για μια οργανωμενη επιθεση οχι μονο κατα των ορθοδοξων οπως ισχυριστηκε και ο Φουρακης αλλα για μια οργανωμενη επιθεση κατα του εθνους και της ανθρωποτητας θα ελεγα καθως το μονο που παραγει αυτη η αρρωστια ειναι εθνοφυλετικο αλλα και θρησκευτικο μισος και παρανοια και η ασυγκριτη στα παγκοσμια χρονικα βλακεια και σας πλεον απειλει τις συμπαντικες ισορροπιες. Λογω και του γεγονοτος οτι δεν προκειται ποτε να βγει ακρη με τα ζομπι του ειδους σας θα προσπαθησω να το κανω οσο πιο απλο γινεται σε οτι αφορα τα αποτελεσματα της Γεματριας που παρεθεσα. Ποιο ακριβως μπορει να ειναι το προβλημα καποιου που μαλιστα εχει και το θρασος να μιλαει για τον Χριστο και να δηλωνει χριστιανος σε οτι αφορα τα συγκεκριμενα αποτελεσματα; Το γεγονος μηπως οτι οι αριθμοι μας λενε οτι ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ; Σας ρωταω λοιπον ξανα. Mηπως σας πληρωμουν οι Εβραιοι; Μηπως πισω απο ολο αυτο το παραληρημα με τους Ελληνοκαπηλους νεοναζι κρυβονται οι Εβραιοι οπως ισχυριζεται και ο ΟΕΑ και αλλοι;

 51. Chaoskampf 888 says:

  Ειναι κατανοητο να εχει καποιος προβλημα με τους παπαδες οπως και εγω αλλωστε καθως σε ολες μου τις ενσαρκωεις με κυνηγουσαν και μιλαω ασφαλως για το πνευμα του Εωσφορου και οχι για μετενσαρκωση δικη μου για τον προφανη λογο καθως η γνωση και το φως απειλει την εξουσια τους και το mind control που εχουν επιβαλει. Ομως βασικα οσες φορες και αν με εχουν σταυρωσει ποτε δεν επαψα να βρισκομαι και μεσα στην εκκλησια καθως αλλωστε ειμαι και μεσα στα μυαλα σας και γενικα ειμαι μεσα σε ολους και απλα περιμενω ποτε θα ερθει αυτη η ωρα που θα ριξω φως στο σκοταδι σας και να παθετε ολοι την πλακα σας. Εγω ειμαι αλλωστε αυτος που σας ελεγε οτι οι αρχαιοι αλαζονοπαπαρες ηταν μαλακες και οτι τους ειχε φαει βασικα η μαλακια που ειναι ασφαλως μια ενεργεια η οποια σας βασανιζει μεχρι σημερα οπως και ειναι γνωστο σε ολους αλλωστε. Αυτο φυσικα αφορουσε αυτη την ενεργεια και οχι την γνωση και την σοφια των αρχαιων καθως αλλωστε ο χριστιανισμος βασιστηκε στην γνωση και την σοφια των αρχαιων που εφεραν πριν απο τους χριστιανους τα μυστηρια της ανατολης και ασφαλως ο χριστιανισμος ΔΕΝ ηταν μονο ενα Ιουδαικο προιον οπως και προσπαθησε βασικα και καταφερε ασφαλως σε καποιο επιπεδο να περασει η Ρωμαικη εξουσια η οποια επεβαλε την Π.Δ ως την μοναδικη αληθεια πριν απο τον Χριστο για εξουσιαστικους λογους καθως βολευε ασφαλως ο αδιστακτος Θεος των Εβραιων που ηταν και ειναι σε μια διαρκη συγκρουση αλλωστε με τον Ιησου της συγχωρεσης και της συμπονιας κλπ. Το λαθος λοιπον δεν προκυπτει στο να μελεταει καποιος την Π.Δ και στο να αποδεχετε καποια πραγματα μεσα σε αυτην απο την στιγμη μαλιστα που ο Ιησους καταγετε απο αυτη την την παραδοση αλλα στο να την αποδεχετε ως την μοναδικη αληθεια πριν απο τον Ιησου και αυτο ειναι και το θεμα που προεκυψε και με τους Γνωστικους και με τους Οφιτες που μιλαγαν για αυτο το πνευμα οταν μιλαγαν για τον Ιαλνταμπαωθ μεσα απο την δικη τους συμβολικη-αλληγορικη γλωσσα. Αυτα τα αναφερω για να καταλαβετε και το αστειο το θεματος σε οτι αφορα αυτον που με κατηγορει και καλα οτι ειμαι Οφιτης και ταυτοχρονα νομιζει οτι ειμαι Γιαχβεδιστης γιατι προσπαθω να βαλω λιγο μυαλο μεσα στα κεφαλια αυτων που ασχολουνται με το θεμα ειτε ετσι ειτε αλλιως και που εχουν σπειρει βασικα αυτη την αρρωστημενη πολωση που στην συγεκριμενη περιπτωση και στο συγκεκριμενο χρονο δεν εχει τιποτα κοινο με την κατασταση στο τοτε.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Chaos, ο Ιησους Χριστος ειναι ο Γιαχβε Ιεχωβα της Παλαιας Διαθηκης. Α Κορινθιους 10.9 «Μηδὲ ἄς πειράζωμεν τὸν ΧΡΙΣΤΟΝ, καθὼς καὶ τινὲς αὐτῶν ἐπείρασαν καὶ ἀπωλέσθησαν ὑπὸ τῶν ὄφεων.» Όπως είναι γνωστό από την Παλαιά Διαθήκη, ο ισραηλιτικός λαός στην έρημο γόγγυσε εναντίον του Θεού και του Μωυσή. Ο Θεός τότε διέταξε θανατηφόρα φίδια να δαγκώνουν τους ασεβείς Ισραηλίτες. Ετσι ο Αποστολος Παυλος γραφει στους κορινθιους μην ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ τον ΧΡΙΣΤΟ οπως ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ και οι ισραηλιτες και απολεσθηκαν απο τα φιδια….Α κορινθιους 10.1-4 «Δὲν θέλω δὲ νὰ ἀγνοῆτε, ἀδελφοί, ὅτι οἱ πατέρες ἡμῶν ἦσαν πάντες ὑπὸ τὴν νεφέλην…καὶ πάντες εἰς τὸν Μωϋσῆν ἐβαπτίσθησαν…καὶ πάντες τὸ αὐτὸ πνευματικὸν ποτὸν ἔπιον διότι ἔπινον ἀπὸ πνευματικῆς πέτρας ἀκολουθούσης, ἡ δὲ πέτρα ἦτο ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ» Η πνευματικη πετρα απο την οποια επιναν οι ισραηλιτες ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ….Εβραιους 1.8 «περὶ δὲ τοῦ Υἱοῦ· Ὁ θρόνος σου, ὦ Θεέ, εἶναι εἰς τὸν αἰῶνα τοῦ αἰῶνος· σκῆπτρον εὐθύτητος εἶναι τὸ σκῆπτρον τῆς βασιλείας σου.» Αυτο το εδαφιο εδω εφαρμοζεται στο προσωπο του Χριστου ΝΑΙ ΑΛΛΑ ειναι παρμενο απο την παλαια διαθηκη οπου εκει εφαρμοζεται στο προσωπο του Γιαχβε, Ψαλμοι 45.6 Στους πρωτους χριστιανους αποκαλυφθηκε το κρυμμενο μυστικο στους αιωνες που αναφερεται στην Αγια Γραφη οπου δυστυχως πολλοι χριστιανοι σημερα δεν το γνωριζουν και ειναι αυτο. Ο ΓΙΑΧΒΕ της παλαιας διαθηκης ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ της νεας διαθηκης. Αποκαλυψη 19.1-6 Ολα τα πλασματα του θεου μπροστα στον θρονο του φωναζουν ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ «Καὶ μετὰ ταῦτα ἤκουσα ὡς φωνήν μεγάλην ὄχλου πολλοῦ ἐν τῷ οὐρανῷ, λέγοντος· Ἀλληλούϊα…Καὶ ἐκ δευτέρου εἶπον· Ἀλληλούϊα…Καὶ ἔπεσον οἱ εἰκοσιτέσσαρες πρεσβύτεροι καὶ τὰ τέσσαρα ζῶα καὶ προσεκύνησαν τὸν Θεὸν τὸν καθήμενον ἐπὶ τοῦ θρόνου λέγοντες· Ἀμήν, ἀλληλούϊα…Καὶ ἐξῆλθεν ἐκ τοῦ θρόνου φωνή, λέγουσα· Αἰνεῖτε τὸν Θεὸν ἡμῶν, πάντες οἱ δοῦλοι αὐτοῦ καὶ οἱ φοβούμενοι αὐτὸν καὶ οἱ μικροὶ καὶ οἱ μεγάλοι….Καὶ ἤκουσα ὡς φωνήν ὄχλου πολλοῦ, καὶ ὡς φωνήν ὑδάτων πολλῶν, καὶ ὡς φωνήν βροντῶν ἰσχυρῶν, λεγόντων· Ἀλληλούϊα· διότι ἐβασίλευσε Κύριος ὁ Θεὸς ὁ παντοκράτωρ…» Τι σημαινει η προσφωνηση ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ? «Η εξελληνισμένη έκφραση «αλληλούια» (αρχ. «ἀλληλούϊα»), που προέρχεται από τα Εβρ. הַלְּלוּיָהּ‎, Χαλελουγιάχ, κατά γράμμα αποτελεί προτροπή προς ομάδα ανθρώπων να «αινέσουν τον Γιαχ» Ο όρος Γιάχ αποτελεί συντομευμένη μορφή του θεϊκού ονόματος που προσδιορίζεται από το Τετραγράμματο και αποδίδεται συνήθως Γιαχβέ ή Ιεχωβά.»

   • croif101 says:

    ΠΑΛΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ!!!ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ?
    ΓΙΑΤΡΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     croif, «Μηδὲ ἄς πειράζωμεν τὸν ΧΡΙΣΤΟΝ, καθὼς καὶ τινὲς αὐτῶν ἐπείρασαν καὶ ἀπωλέσθησαν ὑπὸ τῶν ὄφεων». Α Κορινθιους 10.9. Ψευτης ο Απ Παυλος; Και επειτα γιατι να βαλω μυαλο; Μηπως με αποστόμωσες; χα χα χα

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   «Παν γόνυ» θα κάμψει στον Γιαχβέ, που όμως είναι ο Υιός! Διαβάζοντας το χωρίο (Ησαϊα, 45/με και στίχους 22,23) από τη μετάφραση των Εβδομήκοντα, βλέπουμε τα εξής: «Εγώ ειμι ο Θεός, και ουκ εστίν άλλος. Κατ’ εμαυτού ομνύω, κατ’ εμαυτού ομνύω, ή μην εξελεύσεται εκ του στόματός μου δικαιοσύνη, οι λόγοι μου ουκ αποστραφήσονται, ότι εμοί κάμψει παν γόνυ και εξομολογήσεται πάσα γλώσσα τω Θεώ».Το χωρίο αυτό το παραθέτει ο Απόστολος Παύλος σχεδόν αυτούσιο, στην προς Ρωμαίους επιστολή, στο 14/ιδ κεφάλαιο. Διαβάζουμε τον στίχο 11. Εκεί λέει ο απόστολος Παύλος: «Πάντες γαρ, παραστησόμεθα τω βήματι του Χριστού. Γέγραπται γαρ: (Έχει γραφτεί): Ζω εγώ λέγει Κύριος, ότι εμοί κάμψει παν γόνυ. Και πάσα γλώσσα εξομολογήσεται τω Θεώ». Εδώ, ο απόστολος Παύλος παίρνει το χωρίο της Παλαιάς Διαθήκης από τον προφήτη Ησαϊα, όπου ο Θεός, ο Κύριος, ο Γιαχβέ, ομιλεί για τον εαυτό Του, και λέγει ότι «αυτόν θα τον προσκυνήσουν πάντες, και κάθε γλώσσα θα τον δοξάσει», και το εφαρμόζει αυτούσιο στον Χριστό. «Πάντες γαρ παραστησόμεθα τω βήματι του Χριστού», και το αιτιολογεί λέγοντας: «γέγραπται γαρ, (έχει γραφθεί), ζω εγώ λέγει Κύριος, ότι εμοί κάμψει παν γόνυ, και πάσα γλώσσα εξομολογήσεται τω Θεώ».Έτσι λοιπόν παρατηρούμε ότι ο απόστολος ταυτίζει τον Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης με τον Ιησού Χριστό, και εφαρμόζει το κομμάτι που αφορά στη λατρεία του αληθινού Θεού, το εφαρμόζει όπως είναι στον Ιησού Χριστό.

  • ΑΚΑΡΝΑΝ says:

   ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Ο ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΤΗ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΕ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΟΛΛΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΟΛΙΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ… ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΕΞΑΛΟΥ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ…………… ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΟ

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ψυχαρα, καθως το πνευματικο μου μαστιγιο δουλευει πανω σας μερα και νυχτα, δυο ενδεχομενα υπαρχουν. Ειτε θα ξεμεθύσετε απο τις αλκοολικες φαντασιωσεις των Ιερατειων, ειτε θα γινετε ολοι σας μια ουρα εξω απο το Ιατρειο μου.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Η ορθοδοξια ειναι ο μοναδικος δρομος για να βρει ο ανθρωπος τον Χριστο, το Ισλαμ ειναι ο μοναδικος δρομος για να βρει ο ανθρωπος τον Αλλαχ, και το ιατρειο μου ειναι ο μοναδικος δρομος για να βρειτε μυαλα.

 52. Chaoskampf 888 says:

  Θα συμφωνησω απο την αναποδη με αυτα που λετε οπως παντα και επι τη ευκαιρια και σε οτι αφορα το θεμα να θυμισω τις παπαριες του Φουρακη για τον Ελληνα Αντιχριστο 666. Οι νεοναζι και οι φιλοι τους εχουν σπειρει μια ανευ προηγουμενου αρρωστια στην ανθρωπινη συνειδηση που σας κραταει δεσμιους και που παρηγαγε και τους Σωρρες και τα υπολοιπα παρατραγουδα και μοναδικη σας ελπιδα ειναι ο 888 που εκφραζει βασικα την συνειδηση του Πρωινου Αστερα. Απο την αλλη η αρρωστια του 666 εκφραζετε με πολλους τροπους και απλα να αναφερω αυτο που εγινε στο προηγουμενο θεμα οπου βγαινει καποιος και λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γλωσσα εκτος απο την Ελληνικη και οτι βασικα το υπερτατο ον δεν θα μιλουσε ποτε Αραμαικα η καποια αλλη γλωσσα και ερχονται μετα ολοι οι ασθενεις και κανουν like και μετα ερχονται αλλοι και συμπληρωνουν με παρομοιου τυπου κομπλεξικες ανοησιες και τωρα πρεπει και καλα να κατσετε να τσακκωνεστε για την καταγωγη του Ιησου και το παραληρημα συνεχιζετε. Ειναι προφανες λοιπον οτι μοναδικη σας ελπιδα να σωθειτε απο τον 666 και τα τσιρακια του που εσπειραν αυτη την ασυλλυπτου μεγεθους αρρωστια ειναι ο 888. Σε οτι αφορα τον Υδροχοο που ασφαλως και πρεπει να αφορα αυτους που νομιζουν οτι εχουν καποια σχεση με την αρχαια παραδοση ειπαμε πως παει: HE IS AQUARIUS = 888 = THE AQUARIAN SEED αρα μπορουν εστω και αργα οι πλανεμενοι να γινουν αποδεκτες τους Χριστου και να σταμτησουν αυτη την αρρωστια καθως το 888 εκφραζει την ενεργεια και την ουσια του Ιησου και η πραγματικοτητα δεν προκειται να αλλαξει οσο και να χτυπιουνται ο 666 και τα τσιρακια του.

 53. Chaoskampf 888 says:

  Ασφαλως το προβλημα με τους αρχαιους δεν ηταν μονο η μαλακια καθως αλλωστε η ομοφυλοφιλια και η παιδεραστια ηταν θεσμοι και για αυτο ασφαλως δεν φταινε οι θεοι και τα αστρα αλλα οι αρχαιοι ανωμαλοι που προσαψαν στους θεους την ανωμαλια τους οπως αλλωστε ισχυριστικε και ο Πλατωνας οταν αναφερθηκε στο θεμα του παιδεραστη Δια. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι σημερινοι μαλακες προσπαθουν να προσαψουν ολα τα δικα τους προβληματα στον ουρανο και στον 888 ε τον οποιο εχουν μια ψυχωση καθως αλλωστε ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι τσιρακια του 666 και οτι προσπαθουν να καψουν την ανθρωπινη συνειδηση για να ταισουν την εγωμανια και αλαζονοπαπαροβλακεια και γενικα την μαλακια τους και για αυτο αλλωστε η μαλακια διαιωνιζετε και εχει πλεον φτασει σε οριακο σημειο. Ενα απλο παραδειγμα αυτης της αρρωστημενης καταστασης ειναι αυτο το αρθρο αυτου του τυπου που συνεχιζει να επαναλαμβανει το ψεμα οτι και καλα οι αρχαιοι δεν ειχαν θεους και οτι ειχαμ μαλιστα και καποιου ειδους ρητη εντολη να ειναι μακρια απο τους θεους και της θρησκειες και γενικα οσο και να προσπαθησει καποιος ποτε δεν προκειται να βγει ακρη με τους καταραμενους που ενσαρκωνουν την πραγματικοτητα του 666. Απο την μια λοιπον αυτο το αρθο μας λεει την αληθεια για τους ομοφυλοφιλους και για τους παιδοφιλους και για τις ανθρωποθυσιες κλπ αλλα βασικα αυτα τα εκαναν και καλα οι θεοι και οχι οι υποθετικοι προγονοι του αρθογραφου που αμα βασικα δεν πιστευαν στους θεους και αμα δεν ηταν βασικα μυημενοι στα μυστηρια των θεων οπως οι Ιωνες φιλοσοφοι (που ηταν μυημενοι στα Αιγυπτιακα μυστηρια) κλπ οι Ελληναρες θα ηταν θεοι και βασικα βαλε ακομα λιγο αλαζονοπαπαρομαλακια πανω στο βουνο της αντιθεικης μαλακιας του γνωστου μοτιβου BELIVE IN MAN = 666 = FOLLOW MAN μεχρι τελικα η μαλακια να φτασει στο ζενιθ της. Γενικα δεν σας σωζει τιποτα απο τον εαυτο σας τον 666 και το ψεμα την βλακεια και την βρωμια που σπειρατε και για αυτο αλλωστε βουλιαζετε στην παρανοια μετα και τις επιπονες προσπαθειες των παρανοικων αντιθεων να αποδειξουν οτι ειναι μαλακες κλπ και αυτο δεν προκειται ασφαλως να αλλαξει αμα δεν βαλετε λιγο μυαλο μεσα στα γεματα σκατα κεφαλια σας.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ναι, υπήρχαν στον αρχαίο Ελληνικό κόσμο ομοφυλόφιλοι και παιδεραστές, αλλά ίσως και λιγότεροι απ’ ότι σήμερα. Αυστηρότατοι νόμοι προστάτευαν τα παιδιά από τους παιδεραστές.
   Η λέξη «παιδεραστής» στην αρχαία Ελλάδα δεν είχε τη σύγχρονη πτυστέα σημασία, αλλά σήμαινε αυτόν που νοιάζεται για τα παιδιά και τα εκπαιδεύει αισθανόμενος βαριά την ευθύνη του τελικού αποτελέσματος. Ο εκπαιδευτής ονομαζόταν «εραστής» και ο εκπαιδευόμενος «ερώμενος».
   Την ομοφυλοφιλία την θεωρούσαν οι αρχαίοι Έλληνες ίδιον γνώρισμα των βαρβάρων.
   Οι ομοφυλόφιλοι και οι παιδεραστές έχαναν όλα τους τα πολιτικά δικαιώματα και εθεωρούντο άτομα περιθωριακά.Η ομοφυλοφυλία όχι μόνο δεν ήταν θεσμοθετημένη στην αρχαία Ελλάδα, αλλά και εδιώκετο δια αυστηροτάτων νόμων. Οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι μίλησαν για εγκράτεια και αγνότητα μέχρι το γάμο.

 54. Chaoskampf 888 says:

  Εχουν φαγωθει λοιπον οι εθνοκαπηλοι και οι νεοναζι και οι Σατανιστες και ολοι οι υπολοιποι παρανοικοι να σας βουλιαξουν μεσα στην παρανοια και οι καημενοι οι οθροδοξοι αγωνιζονται με οτι εχουν εναντια στην παρανοια που εσπειραν τα τσιρακια του 666 και με τους παπαδες εναντιον τους επι της ουσιας. Ποτε δεν ξερουν τι λενε ποτε δεν ξερουν τι ψαχνουν ποτε δεν απαντανε σε τιποτα και απλα συνεχιζουν να κανουν copy paste την μαλακια και απλα να αναφερω ενα ακομα παραδειγμα και ενα ακομα συνεπακολουθο της αρρωστιας που εχουν σπειρει. Απο την μια λοιπον μιλανε για υποχρεωτικο ενδοφυλετικο γαμο και απο την αλλη μιλανε για τον Αλεξανδρο που παντρευτηκε μια Βαβυλωνια και γενικα η παρανοια που εχουν σπειρει πλεον εχει φτασει σε οριακο σημειο και ασφαλως δεν σας φταιει κανενας και ουτε προκειται βασικα να αλλαξει ξαφνικα προς το καλυτερο αυτη η κατασταση αμα δεν βαλουν κατω το αρρωστο εγω τους αυτοι που εχουν σπειρει αυτη την αρρωστια για το καλο του συνολου και αυτο φυσικα και δεν προκειται ποτε να γινει καθως ειναι ξεκαθαρο αλλωστε και περαν πασης αμφιβολιας οτι μιλαμε για τους μεγαλυτερους τομαριστες στον πλανητη που δεν εχουν ουτε ιχνος συνειδησης και παρα το γεγονος οτι πολλοι πιστευουν το αντιθετο και καποιοι εχουν μαλιστα και το θρασος να ισχυριζονται οτι θα φερουν αυτοι οι καραγκιοζηδες καποιου ειδους «συνειδησιακη επανασταση» που θα ειναι μαλιστα βασισμενη πανω στον εθνοφυλετικο παραοξυσμο που ειναι και η πηγη επι του προκειμενου αυτης της μαλακιας και αυτης της αρρωστιας σε οτι αφορα της καταγωγη του Ιησου κλπ. Βασικα ολοκληρος ο πλανητης μπορει να βαλει μυαλο αλλα ειναι σχεδον αδυνατον να βαλουν εστω μια σπιθαμη μυαλο οι παρανοικοι του ειδους που εχουν διαστρεβλωσει και εχουν εκφυλισει τα παντα και που συνηδητα αλλωστε στρεφονται εναντια στον Αληθινο Θεο που εχει το κλειδι του Κρονου που ειναι και προφανες οτι θα τους κλειδωσει στα Ταρταρα για να σταματησουν να βρωμιζουν το συμπαν με την ανωμαλια τους και για αυτο αλλωστε και επειδη βασικα οτιδηποτε λενε ακομα και οταν αστειυονται ειναι ενα παραγωγο της αντανακλασης του καθρεφτη της κοσμικης συνειδησης 999 μεγαλωνει και η ευθυνη και το χρεος αλλα και η παρανοια ασφαλως των υπολοιπων που ειτε συνεργαζονται ειτε φανερα ειτε σε ενα σκιωδες επιπεδο με αυτους τους αντιθεους εγκληματιες ειτε που ειναι απλα φιλικοι με αυτη την παρανοια που πλεον ειναι ανεξελεγκτη.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Δασκαλε chaos δυστυχως για σενα και την ορθοδοξια οι νεες γενιες εχουν αρχισει να κωφεύουν στα κηρυγματα σας, και δεν σας φταιω εγω ουτε ο ελληνισμος. Συντομα θα μεινετε ανεργοι, και οι περισσοτεροι απο εσας θα γινετε μια τεραστια ουρα εξω απο το Ιατρειο μου.

 55. Chaoskampf 888 says:

  Δεν υπηρξε ποτε κανενας λογος να απανταει ο οποιοσδηποτε σε οτιδηποτε λενε οι μαλακες και οι παρανοικοι INSANITY = 666 που εσπειραν αυτη την αρρωστια σε συνεργασια με τους Σατανιστες τους αθεους και φυσικα τους ομοφυλοφιλους και τους παιδοφιλους ελιτιστες που συμφωνα με την παρακρουση που εχουν σπειρει ειναι και οι μοναδικοι που μπορουν να θεωρηθουν ως πραγματικοι Ελληνες καθως μιλαμε για το τερμα της γελοιοτητας και καθως βασικα η παρακρουση του 666 και των τσιρακιων του εχει φτασει σε τετοιο σημειο που πλεον μιλαμε για ενα παγκοσμιο φαινομενο που δεν εχει υπαρξει ποτε ξανα στην ανθρωπινη ιστορια και ειναι προφανες βασικα για αυτους που εχουν εστω την ελαχιστη νοημοσυνη οτι αν Εβραιοι γνωριζουν τι γινεται και αν δηλαδη δεν ειναι αυτοι που εξ αρχης εχουν σπειρει αυτη την αρρωστια και αν βασικα ειναι εχθροι μας ετσι οπως λεγεται θα πληρωναν βασικα με χρυσαφι για να συνεχισουν οι Ελληνοκαπηλοι να σπερνουν αυτη την αρρωστια για να τους προσφερουν αφθονο γελοιο και διασκεδαση και ειναι και προφανες οτι μονο αυτοι που νοιαζονται η που βασικα εκαναν το λαθος να νοιαστουν οπως ο Chaoskampf θα ειχαν λογο να αντιδρασουν σε αυτην την αρρωστια για αυτο και αλλωστε σας το λεω ξεκαθαρα οτι δεν νοιαζομαι για κανενα μαλακα που δεν νοιαζετε για μενα και αυτο ειναι που βασικα πιστευω οτι πρεπει να κανουν και ολοι οι υπολοιποι και δηλαδη να εξελθουν απο την οικοδομη του σκοτους και να ριξουν μαυρη πετρα πισω τους και αμα βασικα η πετρα που θα ριξουν πετυχει και το κεφαλι κανενος αρχαιου παιδοφιλου ελιτιστη που ειναι καλα καποιου ειδους «ανωτερη φυλη» με «μαγικο DNA» ακομα καλυτερα και σε αυτη την περιπτωση θεωρω οτι η ανθρωποτητα θα πρεπει να ειναι ευγονωμων οπως και ο Αιγυπτιος και δηλαδη Αφρικανος Ραμσης και ολοι βασικα οι ανθρωποι των «κατωτερων φυλων».

 56. Chaoskampf 888 says:

  Ποτε δεν υπηρχε κανενας λογος και κανενας τροπος να γινει κανενος ειδους διαλογος με τους παρανοικους εθνοκαπηλους που ειναι βουτηγμενοι μεσα στο ψεμα κα την βρωμια και ειναι προφανες αλλωστε οτι η μοναδικη λυση που μπορει να προκυψει ειναι ο ευνουχισμος του μαλακα και για αυτο αλλωστε καποιος θα πρεπει να δει το θεμα του Γιαχβε μεσα και απο την αναγκη που πρκυπτει απο την αντανακλαση της αντιθετης πολικοτητας καθως επισης εγω ως ειδικος σεξολογος που ειμαι εχω διαπιστωσει βασικα οτι η πουτσα του Γιαχβε ταιριαζει τελεια με τον κωλο του παιδοφιλου Δια και το θεμα αλλωστε στην βαση του ειναι σεξουαλικο οπως ισχυριστηκε ο Φοριντ αλλα και ο Σαμαελ Αουν Βεορ και αλλοι ταντριστες αλλα και η Dion Fortune που προτοστατησε στον πολεμο εναντια στους μαυρους μαγους των Ναζι η οποια μιλησε για αυτο το προβλημα με τους καταραμενους που στοχευουν στο να τρεφονται απο την ενεργεια μικρων αγοριων και μιλησε ειδικα για την αρχαια Ελλαδα και ειναι γνωστο αλλωστε οτι ακομα και ο Σωκρατης ηταν ομοφυλοφιλος και παιδοφιλος και το ζητημα ειναι βασικα να βρεις καποιον που να μην ηταν και που να μην το ειχε φαει βασικα η μαλακια οπως και εσας αλλωστε που σας ΕΦΑΓΕ ολους ο ΚΘΟΥΛΟΥ = 999.

 57. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑΞΕ NAME ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο νεοΕθνικός Παναγιώτης Μαρίνης «Σήμερα λέγεται Έλλην ο κάτοικος της Ελλάδος, όμως στο Βυζάντιο και κατά την Τουρκοκρατία, Έλλην λέγεται ο πιστός της Ελληνικής Θρησκείας, και γι’ αυτό τα κατά της θρησκείας κείμενα των Πατέρων επιγράφονται «κατά Ελλήνων», και μ΄ αυτό τον τρόπο χρησιμοποιούμε την λέξη».(Πηγή: Περιοδικό «Τρίτο Μάτι», τεύχος 95, άρθρο «Τι πιστεύει η Ελληνική μας Θρησκεία», Παναγιώτης Μαρίνης, Μέλος της επιτροπής για την αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας του Δωδεκαθέου, σελίδα 26)
  ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
  1. «Πρώτον, αν και η ελληνική παιδεία δεν κρίθηκε ποτέ, ούτε από τον Χριστό ούτε από τους Αποστόλους του θεόπνευστη, οπωσδήποτε δεν απορρίφθηκε από αυτούς ως βλαβερή. Δεύτερον, πολλοί από τους έλληνες φιλοσόφους δεν απέχουν πολύ από τη γνώση του αληθούς Θεού» Σωκράτης ο Βυζάντιος 5ος αι.
  2. «Αν υπάρχει κάποια ομοιότητα μεταξύ των ειδωλολατρικών κειμένων και των χριστιανικών, θα μας ήταν χρήσιμη η γνώση και των δύο. Και στην αντίθετη περίπτωση όμως, η παράλληλη και συγκριτική μελέτη και γνώση της διαφοράς τους δεν είναι ασφαλώς μικρή ωφέλεια για την αναγνώριση με βεβαιότητα της καλύτερης και ανώτερης απ’ τις δυό» Μέγας Βασίλειος, «Προς τους νέους, για την επωφελή μελέτη των ελληνικών κειμένων.»
  3. «Ελλάς εμή, Ελλάς νεότης τε φίλη και όσα πεπάσμην» – Γρηγόριος ο Νανζιανζηνός
  4. «Ήν μεν ούν προ της του Κυρίου παρουσίας εις δικαιοσύνην Έλλησιν αναγκαία φιλοσοφία, νυνί δε χρησίμη προς θεοσέβειαν γίνεται προπαιδεία τις ούσα τοις την πίστην δι’ αποδείξεων καρπουμένοις» Κλήμης ο Αλεξανδρεύς, Στρωματείς Α΄, 5. αναφέρει επίσης πως Η Ελληνική φιλοσοφία «προπαιδεύει εις την δια Χριστό τελείωσιν, όσοι αξιούσι μήτε φιλοσοφίας άπτεσθαι μήτε διαλεκτικής, μόνην δε και ψιλήν την πίστην απαιτούσιν ουδεμίαν επιμέλειαν ποιησάμενοι της αμπέλου, αξιούσιν ευθύς εξ’ αρχής τους βότρυας λαμβάνειν»
  5. Ο Μέγας Βασίλειος για τον Όμηρο « Πᾶσα τοῦ Ὁμήρου ἡ ποίησης ἀρετῆς ἐστιν ἔπαινος, καὶ πάντα εἰς τοῦτο φέρει»
  6. «Και οι διαβιώσαντες συμφώνως προς τον Λόγον είναι Χριστιανοί, ακόμη και αν θεωρήθηκαν άθεοι, όπως εις τους Έλληνες μεν ο Σωκράτης και ο Ηράκλειτος και οι όμοιοι με αυτούς» Απολογία Α΄, 46,3 και «Ουκ αλλότρια εισί τα Πλατώνος διδάγματα του Χριστού»
  7. «Οι θείοι λόγοι του Σωτήρος, όταν του ανάγγειλαν ότι εζήτησαν να Τον δουν Έλληνες, νυν εδοξάσθη ο υιός του ανθρώπου, είχαν βαθιά έννοια, ήταν λόγοι προφητικοί, πρόβλεψη των μελλόντων. Οι εκεί εμφανισθέντες Έλληνες ήταν οι αντιπρόσωποι όλου του Ελληνικού έθνους. Εις την παρουσία τους ο Θεάνθρωπος Ιησούς διέκρινε το έθνος εκείνο, εις το οποίο έμελλε να παραδώσει την ιερά παρακαταθήκη δια να την διαφυλάξει χάριν της ανθρωπότητας. Από τον πόθο των Ελλήνων να Τον αναζητήσουν, διέκρινε την προθυμία της αποδοχής της διδασκαλίας Του, προέβλεψε ότι θα δοξαστεί από την πίστη των εθνών, και αναγνώρισε το έθνος, που από καταβολής κόσμου ήταν προετοιμασμένο να φέρει εις πέρας τον ύψιστο σκοπόν. Διότι πραγματικά από καταβολής κόσμου το Ελληνικό Έθνος ήταν πλασμένο δια τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός μέσα εις τα πλαίσια της θείας Του Προνοίας, διέπλασε το Ελληνικόν Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητος και απ‘ αυτήν την θέσιν το εκάλεσε να εργασθεί δια την αναγέννησίν της» Περί της Ελληνικής Φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμό, σελ. 15 και «ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίσει την αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα έθνη. Ναι, ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητος. Αυτό το έργο είναι η πνευματική κληρονομιά του, αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμά του μεταξύ των εθνών». Περί της Ελληνικής Φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμό, σελ. 12 – 13
  TEΛΟΣ AKOΛΟΥΘΩΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ
  ΕΘΝΙΚΟΔΟΥΛΩΝ ΑΠΟΜΩΝΟΝΤΑΣ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ,
  ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ.
  Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ EN ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ,
  ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ:
  Ιουλιανός, «Κατά Γαλλιλαίων»
  5. Οι Έλληνες τώρα, είναι αλήθεια, έπλασαν τους μύθους για τους θεούς απίστευτους και τερατώδεις (απίστευτη και τερατώδης η ελληνική παιδεία!). Είπαν δηλαδή ότι ο Κρόνος κατάπιε τα παιδιά του και αμέσως μετά τα ξέρασε. Μίλησαν ακόμα και για άνομους γάμους: δηλαδή ότι ο Δίας έσμιξε με τη μάνα του και, όταν έκανε παιδιά μαζί της, παντρεύτηκε την κόρη του, και μάλλον ούτε την παντρεύτηκε, αλλά, αφού έσμιξε απλώς μαζί της, την έδωσε σε κάποιον άλλο (άνομοι γάμοι μεταξύ των Ελληνικών θεών). Έπειτα έρχονται οι μύθοι για τον κατασπαραγμένο Διόνυσο και τη συγκόλληση των μελών του. Τέτοια πράγματα (τερατώδη και άνομα!)λένε οι μύθοι των Ελλήνων
  8. Μήπως ο Πλάτων που λάτρεψε τα είδωλα…. (ειδωλολάτρης ο μέγιστος φιλόσοφος Έλληνας Πλάτωνας)
  26. Γιατί τη μελέτη των ουράνιων φαινομένων οι Έλληνες την τελειοποίησαν, ενώ οι πρώτες παρατηρήσεις είχαν γίνει από τους βάρβαρους στη Βαβυλώνα, κι η μελέτη της γεωμετρίας, αφού ξεκίνησε με την καταμέτρηση της γης που γινόταν στην Αίγυπτο, έφτασε να έχει τέτοια ανάπτυξη. Κι η αριθμητική, ενώ άρχισε παλιά με τους Φοίνικες εμπόρους, για τους Έλληνες έγινε αφορμή για επιστημονική γνώση. (όλα τα παρέλαβαν οι Έλληνες από τους βάρβαρους!!! Κλέφτες ιδεών οι Έλληνες!!!)
  45. Αν και, μα τους θεούς, είμαι ένας από αυτούς που αποφεύγουν να γιορτάζουν μαζί με τους Ιουδαίους, σέβομαι πάντα το θεό του Αβραάμ και του Ισαάκ και του Ιακώβ (Ιουδαίος ο Ιουλιανός!) , οι οποίοι, όντας οι ίδιοι Χαλδαίοι, από γένος ιερό και με κλίση στη θεουργία (ιερό το γένος των μάγων Χαλδαίων!), έμαθαν να κάνουν την περιτομή επειδή ξενιτεύτηκαν στην Αίγυπτο, και σεβάστηκαν ένα θεό, που στάθηκε ευμενής τόσο σε μένα (Ο Γιαχβέ αγαπά τον Ιουλιανό!) όσο και σ’ αυτούς που τον λάτρευσαν όπως τον λάτρεψε ο Αβραάμ, επειδή είναι μέγας και δυνατός και δεν ταιριάζει καθόλου με εσάς. Γιατί δε μιμείσθε τον Αβράαμ, ανεγείροντας προς τιμή του βωμούς, κτίζοντας θυσιαστήρια και λατρεύοντάς τον, όπως εκείνος, με ιερές τελετές; (Ο Ιουλιανός προτρέπει στον Ιουδαϊσμό).
  ΠΗΓΗ ΑΠΟΛΟΓΙΤΗΣ(ΜΕΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ? ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ)

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη, τα φρεσκα κουλουρια που σας σερβιρα στην προηγουμενη αναμετρηση που εληξε 48-0 (by singular logic) Υπερ μου, σας εκατσαν στο στομαχι σαν χταποδι κρασατο, και το μυαλο σας εμεινε απο τροφοδοσια, καθως ολο το αιμα πηγε στο στομαχι. Επετρεψε μου λοιπον να βαλω και εγω κατι απο Ιουλιανο. Ο «Κατά Γαλιλαίων» λόγος του Ιουλιανού, ξεκινά ως εξής: « Μου φαίνεται σωστό να εκθέσω σε όλους τους ανθρώπους τους λόγους για τους οποίους πείστηκα ότι η σκευωρία των Χριστιανών είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα, το οποίο συντέθηκε από κακουργία. Δεν έχει τίποτα το θεόπνευστο, αλλά επειδή εκμεταλλεύεται πέρα για πέρα εκείνο το κομμάτι της ψυχής, που αρέσκεται στους μύθους και που είναι παιδαριώδες και ανόητο, κατάφερε να μετατρέψει τερατώδεις αφηγήσεις σε πίστη της αλήθειας»

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη, ο Κλήμης Αλεξανδρεύς στον «Προτρεπτικό» λέει για τον Ορφέα πως ήταν απατεών και διαφθορέας των συνειδήσεων (κεφ. 1), για τον Όμηρο πως είναι διδάσκαλος πορνείας (κεφ. 4), ο Πλάτων είναι απατεών που κατέκλεψε την σοφία των Εβραίων (κεφ. 6), ο Φειδίας, ο Πραξιτέλης και οι άλλοι μεγάλοι γλύπτες είναι ηλίθιοι (κεφ. 10).Ο Ι Χρυσοστομος «εις τον μακάριον Βαβύλαν» ξεκαθαρίζει για ποιόν λόγο διεσώθησαν από την μανία των χριστιανών και κάποια ελάχιστα κείμενα των ελλήνων φιλοσόφων. «οι φιλόσοφοι (των ελλήνων) είναι καταγέλαστοι και δεν διαφέρουν από τα φλύαρα παιδιά. Είναι τόσο γελοία αυτά που έγραφαν ώστε τα βιβλία τους εξαφανίστηκαν κι αν διεσώθει κάποιο βιβλίο τους, βρίσκεται στα χέρια χριστιανών και με αυτόν τον τρόπο εξευτελίζουμε τις πλεκτάνες τους διότι δεν φοβόμαστε τα φίδια και τους σκορπιούς. Έχουμε λάβει εντολή από τον Θεό να καταπατούμε τα φίδια και τους σκορπιούς» (539,2 D–E) Φίδια και σκορπιοί λοιπόν για τους χριστιανούς Πατέρες ο Πλάτων, ο Σωκράτης, ο Ηράκλειτος, ο Αριστοτέλης και όλοι οι άλλοι μεγάλοι Τιτάνες του πνεύματος στους οποίους όλος ο πολιτισμένος κόσμος υποκλίνεται. «Η ελληνικη ποιηση, η φιλοσοφια, η φιλολογια και η ιστορια ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ απο την εκκλησια» Ιστορια του Ελληνικου Εθνους Τομ 9 σελ 194

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   (Ιστορια του ελληνικου εθνους τομ 9 ΣΕΛΙΔΑ 192 Ο Μεγας Αθανασιος εγραψε τον περιβοητο λογο κατα των Ελληνων με τον οποιο δεν αρκεστηκε στο να τους αποκηρυξει ως ειδολολατρες αλλα κατεκρινε και χλευασε και την σοφια τους. ΣΕΛΙΔΑ 193 Το ονομα των ελληνων απογυμνωμενο απο την αρχαια ενδοξη σημασια του απεκτησε αυτη του ειδολολατρη.Κατα συνεπεια και αυτο και ολα τα παραγωγα του οπως «ελληνικος» «ελληνισμος» ελληνιζω» «ελληνοφρονω» για πολλους αιωνες αποκρουστηκαν και καθυβριστηκαν απο την νεα πιστη.)

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ειναι γνωστο οτι ο χριστιανισμος ανα τους αιωνες πολεμησε με μισος οποιαδηποτε γνωση αποτελουσε απειλη για την κοσμοθεοβλακεια του. Οι μερες της δοξας του ανηκουν στο παρελθον. Η ασυμβατη θεολογια του χριστιανισμου με τα σημερινα δεδομενα προκαλει το γελιο στις νεες γενιες, και οπως προβλεπεται συντομα θα απαλλαγουν απο το βαρος της Θεοβλακειας σας.
   Και πουσε Ασχετε, μην παραθετεις απο τον Απολογητη γιατι θα γινεις ρεζιλι οπως στο προηγουμενο αρθρο.

   • Ανώνυμος says:

    Προς το παρόν ρεζίλι γίνεσαι μόνο εσυ…γελάνε όλα τα κατοχικά μαζί σου…
    Και δεν είμαι ο Άσχετος Αδαής. Μην τσάμπα το από πάρεις το παιδί.

 58. Ανώνυμος says:

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΓΙΑΤΡΟΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…
  ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ COPY PASTE ΑΣΤΟΧΟΣ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΟΗΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ 10.

  ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?
  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 10 ΕΤΩΝ. ΤΟ ΝΑ ΔΙΥΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…
  ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ.
  ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ?
  Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ Π.Χ ΗΤΑΝ ΑΘΕΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΕΙΧΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ.
  ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ???

  ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

  • ΑΚΑΡΝΑΝ says:

   γιατι φιλε ο επικουροσ ηταν αθεοσ απο που πηγαζει αυτο γιατι σε κειμενα του αναφερετε στουσ θεουσ απλα πιστευε και ειναι θεμα πιστησ του οτι δεν ειχαν παρεμβαση στουσ ανθρωπουσ και αλλα…….

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Φιλε μου ανωνυμε, σου δινω το δικαιωμα να Πιστευεις οπου θελεις, και σε αποκαλω ΝεοΕλλην με τα μυαλα στα καγκελα των αλκοολικων φαντασιωσεων του χριστιανισμου.

 59. Αιτωλός says:

  Έτσι …μια χαρά …οταν πιέζεις το σπυρί βγάζει το πύον που ειναι επικίνδυνο για το δέρμα και ίσως για το υπόλοιπο σώμα …δεν αγαπάτε την Ελλάδα δεν αγαπάτε τους αρχαίους προγόνους μας …κοιτάξτε τον τρόπο ζωής σας …εμείς οι Ορθόδοξοι και ειδικά οι Έλληνες ορθόδοξοι είμαστε εδώ για να μαρτυρησουμε την Πίστη μας στην Αλήθεια …που είναι τα είδωλα σας τόσα και τόσα χρόνια …μόνο στοές φτιάχνετε πια ….και δυστυχώς πολύ παπαδαριό σας ακολουθεί …ιδέα δεν έχετε …τυφλοί στον εγωισμό της γνώσης σας …μαθαίνετε και διαβάζετε …όχι για το πνεύμα σας αλλά για να καλύψετε ένοχες συνειδήσεις ….ενα άλλοθι σας δίνω ότι υπάρχει πολύ πλάνη…. αλλά για άγνοια δε δικαιολογείται κάνεις μας πια ….κρατήστε λοιπόν τα λόγια σας …και όταν θα έρθει ο καιρός του αληθινού βιώματος… χρησιμοποιείστε τα …για μετάνοια ….όλα όσα μας είπαν έγιναν ….και τα υπόλοιπα γίνονται και θα γίνουν …εις του Θεού Πατρός μου …συγνώμη που σας έβαλα λογισμούς βλασθιμους …άλλο σκοπό είχα… δύσκολο όμως να περάσει κάτι οπως το θες στο απρόσωπο διαδικτυακό χώρο ….η Αιτωλία Όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα είναι ανεξερεύνητη …και ημιμαθής πράκτορες αρχαιολάτρες δήθεν …κάνουν τη δουλειά τους …η δουλειά τους είναι οι πρόγονοί μας να μείνουν θαμμένοι για πάντα …κέρατα του Ταλμούδ δύσκολα πια ξεγέλατε τον Έλληνα …και ας είσαστε καλά μεταμφιεσμένοι ….για αυτό η γνώση αποκρύπτεται …για να μη πέσει στα βρωμερά μυαλά σας για κακή χρήση εναντίον του ανθρώπου …όλα όμως θα φανερωθούν …σφην ώρα τους ….

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Αιτωλε, ηρθες εδω στο Κατοχικα για να μαρτυρησεις κατω απο το πνευματικο μου μαστιγιο, οχι την πιστη σου στην ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλα στην ΑΓΝΟΙΑ, διοτι αυτο που ονομαζεις εσυ αληθεια επιβληθηκε με την βια στους προγονους σου, οι οποιοι χλευαστηκαν απο την θρησκεια της «αγαπης». Αν νομιζεις οτι βιωνεις τα μυστηρια της θρησκειας σου, τοτε θα πρεπει σιγουρα να ερθεις απο το Ιατρειο μου να σε δεσω. Μην το αφησεις γιατι υπαρχει κινδυνος να σε αρπαξει ο Νεοεποχιτης chaos και να βρεθεις ανασκελα μεσα στον συμπαντικο καδο ανακυκλωσης.

   • Αιτωλός says:

    ο Χριστιανισμός. ….Είναι η συνέχιση πασάς αλήθειας πάνω στη γη …Από όπου και αν προερχόταν αυτή ….το πρώτο ευαγγέλιο που δόθηκε στον άνθρωπο είναι η συνείδηση …και ο Κομφούκιος και οι ινδιάνοι και όλοι προφητευσαν την έλευση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού …Από όλα τα μήκη και πλάτη προφητευτηκε η Ανακενηση του φθαρτου κόσμου μας …και μας δόθηκε σε όλους η διέξοδος από το θάνατο ..στην αιωνιότητα ….πήγαινε μια βόλτα στα Μετέωρα να δεις …πήγαινε στο Άγιο Όρος …ψάξουν λίγο μη φοβάσαι το δρόμο τον ανηφορικό …πολλές συμπτώσεις στον ελλαδικό τόπο …γιατί άραγε …γιατί όλα εδώ …Τέλος πάντων …εγώ σου είπα …αν θες άκου …Αλλιώς κάνε τη δουλειά σου όπως θες ….τα λέμε

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Χριστιανικα ανεκδοτα, (οι ινδιάνοι προφητευσαν την έλευση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού) χα χα χα Σε εσας τους Χριστιανους ορθοδοξους δεν εχει αποκαλυφθει καμια αληθεια. Η αληθεια σας ειναι η θρησκευτικη σας Πιστη. Παρομοιες αληθειες συναντουμε σε ολα τα θρησκευτικα συστηματα.

     • Αιτωλός says:

      Εγω βιωματικά γνωρίζω …δε μένω στη θεωρία …όπως ξανά εχω πει ο νους είναι για να βλέπεις και όχι για να σκέφτεσαι …στην αρχή δε το καταλάβαινα ….αλλά μετά είδα …να ρωτα τον Ακαρναν …που είναι και πιο διαβασμένος …εγω δε φι διαβάζω τη ζωή τη ζω …χωρίς αυτόν σημαίνει ότι είναι ο μόνος δρόμος προς την αλήθεια …υπάρχουν αμέτρητα μονοπάτια και συνδυασμοί …Αλήθεια όμως μία

     • Μητσος εξ Αγγλιας says:

      ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ . ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Αιτωλε, γραφεις οτι το μυαλο ειναι για να βλεπεις, και οχι να σκεφτεσαι. Τωρα με κουφανες δικε μου. Ελα απο το Ιατρειο μου να σε βαλω κατω για να δουμε με τι σκεφτεσαι. Με τα νεφρα; με το συκωτι; με την χολη; η μηπως με τα εντερα; Κατα πως το κοβω μαλλον η cpu σου βρισκεται μεσα στο παχυ σου εντερο βυθισμενη στα σκατα, για αυτο και η νοηση σου ειναι σκατεολε με IQ μείον 180. Τελος παντων, αν γεννιοσουν στην Τουρκια κατα 99% Θα βιωνες τον Αλλαχ, με χρεος να κοινωνησεις την αληθεια στους υπολοιπους μεσω του Ισλαμ. Στο λεω εγω ο Σχετικος και ο μεσα σε ολα με απ’ ολα. Φιλαρακι μου, σε ενημερωνω οτι οι οποιοι χαρακτηρισμοι γινονται στα πλαισια της σατιρας με σκοπό τη βελτίωση, και οχι την εμπαθεια προς το προσωπο ενος συνανθρωπου μου.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Μητσο, μην φοβασαι δεν παθαινω τιποτα. Η ακαμπτη λογικη μου δρα ως antivirus προστατευοντας το κεντρο λογισμικου μου απο τα κακοβουλα χριστιανικα παρασιτα. Στο τελος θα μαζεψω ολους τους Christians viruses, θα τους κανω πακετο και θα τους στειλω στον Νεοεποχιτη chaos να παθει κολουμπρα, και να φριξουν οι διαολοι που εχει μεσα στην κεφαλα του.

     • Μητσος εξ Αγγλιας says:

      ΕΓΩ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΡΘΡΑ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΒΗΡΣΑΒΕΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΡΑΖΩ ΑΜΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ.

 60. Ανώνυμος says:

  OI ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ.
  ΕΙΧΑΝ ΤΡΙΦΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.
  ΤΟ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΑΚΕΥΡΑΥΝΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ-ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ Ή ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ!
  ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ…
  ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???
  ΕΛΕΟΣ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ!!!
  ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ…
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΤΟΥ!
  ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ.

 61. Chaoskampf 888 says:

  Σε σχεση με αυτα που λεει ο Ασχετος Αδαης για τον Ιουλιανο απλα να αναφερω οτι ηταν μυημενος απο τον γνωστο τοτε Χαλδαιο μαγο τον Μαξιμο και οτι ειχε συμμαχησει με τους Εβραιους κατα των Χριστιανων και οτι ειχε μαλιστα δωσει διαταγη για την ανεγερση του ναου του Σολομωντα με δικα του μαλιστα εξοδα! Η πλανη της ειδωλολατριας των αρχαιων ειχε καταρρευσει ηδη απο τοτε που ηρθε η λατρεια του Μιθρα και δηλαδη το δημιουργημα του Ξερξη που ειναι και αυτος που κατAργησε την λατρεια του Δια Βηλου Μαρδουκ και ειχε δωσει διαταγη για να καταστραφουν ολα τα ιερα του. Ασφαλως ο Ωρομασδης-Διας ο πατερας του Μιθρα-Απολλωνα ηταν ενα δημιουργημα των αποστατων οπως ΚΑΙ ο Γιαχβε που και παλι βασιζετε στο πρωτοτυπο και δηλαδη τον Μαρδουκ που ειναι και αυτος που θεσμοθετησε το Βαβυλωνιακο Sabbath/Sabattu που γιορταζοταν στο ονομα του Απολλωνα. Ολα λοιπον οδηγουν πισω στο κεφαλι του Μαρδουκ οπου συμφωνα μαλιστα με την Βαβυλωνιακη παραδοση ολες οι μορφες των θεων προηλθαν απο το κεφαλι του Μαρδουκ που με αυτη την εννοια ειναι ο πραγματικος Μεγας Αρχιτεκτονας του Συμπαντος και ο Γιαχβε των Εβραιων και ουτε ο Ωρομασδης των Χαλδαιων που ηρθαν μετα και ουτε ο Διας των Ελληνων ασφαλως που ηταν παιχνιδακι στα χερια των αποστατων που ειχαν αλλωστε επικρατησει καθολικα πριν απο τον Χριστο και δηλαδη τον πραγματικο αβαταρα του Μαρδουκ και δηλαδη τον πραγματικο Μιθρα-Απολλωνα που ειναι και ο αρχοντας του Sabbath THE KING OF SABBATH = 888 και αυτο ειναι βασικα που φανερωνει η μητρα και δηλαδη οτι μιλαμε για τον THE AVATAR OF MARDUK = 1110 οπως ισχυριζονταν καποιοι μονο Γνωστικοι που συμφωνα ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ σε οτι αφορα τα ΧΡΙΣΤΙΚΑ ΜΥΣTΗΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΥΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΣΙΑ που ηταν και ο θεος του Κυρου του Μεγα ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Π.Δ και οχι φυσικα συμφωνα με την γνωση των Χριστιανων η ακομα και του ιδιου του Ιησου και αυτοι ασφαλως και δηλαδη αυτοι που ειναι γνωστοι αναμεσα στους κυκλους των νεοεποχιτων ως οι ascended masters και ως η Συμπαντικη Μεγαλη Λευκη Αδελφοτητα ηταν κυνηγημενοι και απο τις δυο πλευρες που τοτε ηταν σε συγκρουση για λογους εξουσιας και μιλαμε ασφαλως για το ιερατειο του Σεραπι της Αλεξανδριας και δηλαδη του Ταυρου και δηαλδη του TAU και δηλαδη του ΣΤΑΥΡΟΥ που πρωτα κυνηγησαν οι εθνικοι Ρωμαιοι που ειναι και αυτοι που εκαψαν πρωτοι την βιβλιοθηκη της Αλεξανδριας και μετα οι «χριστιανοι» που την αποτελειωσαν. ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ και για αυτο αλλωστε οι θεοι και οι ascended masters ανοιξαν τον δρομο για τον Ιησου και ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και παρα το γεγονος οτι μας κυνηγουσαν τα ιερατεια με στοχο να αποκαταστησουμε την ζημια που προκαλεσαν οι μαυροι μαγοι στον επομενο κυκλο. NOMIZETE ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΩ; Απλα βασικα σεκφτομαι οτι μεσα σε ολα αυτα βγαζει νοημα και το μοτιβο που λεει οτι somethimes you need a monster to fight a monster. https://www.bustle.com/p/what-does-nick-become-at-the-end-of-the-mummy-it-takes-a-monster-to-defeat-monsters-63335 >> https://www.youtube.com/watch?v=9KvtZUvVPbc

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Το ελληνικο Θηριο εχει αρχισει να ξυπναει μεσα στις συνειδησεις των ελληνων και συντομα η μητρα της Νεας Εποχης και τα Δογματα θα αποτελουν παρελθον. Το τοξο του Απολλωνα και τα δηλητηριωδη βελη του δεν μπορουν να πληξουν τον ελληνισμο, και δυστυχως ολα θα στραφουν εναντιον σου, με αποτελεσμα να πας αδιαβαστος. Ο Διαβολος σκοτωνει τα παιδια του.

 62. Ανώνυμος says:

  http://www.pemptousia.gr/2014/01/i-theorisi-tis-amvlosis-stin-archea-ell/

  EΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…
  ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗ ΗΘΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΗΝ ΤΡΑΡΑΣΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ «ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ»…ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΗΤΟΙ. ΕΛΕΟΣ…
  ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ???
  Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΩΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝΕ.
  ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΑΡΧΑΙΟ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ» ΣΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
  ΠΡΩΤΟΝ.
  ΟΥΤΕ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ θεους.
  ΔΕΥΤΕΡΟΝ.
  ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.
  ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΠΕΤΡΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ.

  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ (ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!!!
  ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ, ΟΧΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.
  ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.
  ΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΒΙΑΣΤΕΣ, Ή ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΓΙΟΓΚΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΓΙΩΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ!!!
  ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ «ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΜΕΝΟΙ» ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
  ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΕΙΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
  ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΔΙΑ, ΑΡΗ, ΑΘΗΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΛΠ…ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΦΥΙΑ Ή ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
  Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   (Σύμφωνα με την ανθρωπολογική μελέτη πρόκειται για σκελετούς που ανήκουν σε άνδρες και λίγοι σκελετοί προέρχονται από γυναίκες. Άρα καταρρίπτεται ο μύθος για νεογέννητα που δήθεν πετούσαν στον Καιαδα λόγω αναπηρίας. Το σπηλαιοβάραθρο χρησιμοποιήθηκε από τους Σπαρτιάτες κυρίως στη διάρκεια των Μεσσηνιακών πολέμων για την καταδίκη σε θάνατο των εχθρών της Σπάρτης ή των προδοτών.) Για πες μας λογικε ανθρωπε. Ποιανου Θεου ειμαστε δημιουργηματα;

   • Ανώνυμος says:

    Ο μύθος με τα ασθενικά παιδιά ξεκίνησε από τον Πλάτωνα, ο οποίος στην «Πολιτεία» έκανε λόγω για θανάτωση ασθενικών βρεφών σε βάραθρο. Βέβαια ο Πλάτωνας αναφερόταν στην κλασική Αθήνα και όχι στη Σπάρτη. Ίσως ο μύθος λοιπόν να ταυτίστηκε με μια αναφορά του Πλουτάρχου στον βίο του Λυκούργου για τους «Αποθέτες». Σύμφωνα μ’ αυτή οι Σπαρτιάτες οδηγούσαν τα νεογέννητα σε μια επιτροπή γερόντων. Αν το πόρισμα της επιτροπής ήταν αρνητικό σήμαινε ότι το παιδί δεν θα ήταν ικανός πολίτης για τη Σπάρτη. Τότε το οδηγούσαν στους «Αποθέτες», ένα βάραθρο κάπου στον Ταΰγετο, έτσι ώστε το ασθενές βρέφος να πεθάνει μεν, αλλά ο θάνατός του να μη βαρύνει την πολιτεία. Η έρευνα υποστηρίζει ότι σ΄ αυτή την περίπτωση υπήρχαν εξακριβωμένες βαριές δυσμορφίες και όχι ελαφρές αναπηρίες. Προφανώς αυτό ίσχυε και για τα παιδιά εκτός γάμου….

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/o-mithos-tou-keada-spartiates-den-petagan-sti-charadra-ta-asthenika-pedia-alla-prodotesegklimaties-ke-echmalotous/

    (OTAN ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΩΣ ΑΡΘΡΟ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙΑΔΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΜΤΧ ΑΛΛΑ «ΑΠΟΘΕΤΕΣ» ).
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ…
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ή ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΩΣ «ΕΝΟΧΟΙ»???
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ??? ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
    ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ…
    Ή ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ Κ.Α ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ??? ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΕΠΙΣΤΕΓΑΖΕ…Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΔΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ???
    ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΛΙΓΑΚΙ???
    ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ??? ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ???
    ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ??? ΟΤΑΝ ΑΣΚΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ…ΗΘΙΚΟ.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Εκανες ενα λαθος και τωρα προσπαθεις να μαζεψεις τα κομματια σου. Παραπανω εγραψες «ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ?» Η ανατροπή του μύθου. «η έρευνα απέδειξε πως η πολυθρύλητη σπαρτιάτικη σκληρότητα, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, ήταν μια λανθασμένη εκτίμηση και η διαιώνιση αυτού του ισχυρισμού, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας και όχι της ιστορικής αλήθειας.» ΜΤΧ. Παραθετω απο την βικιπαιδεια «Ο Καιάδας από τις ελάχιστες ιστορικές αναφορές προσδιορίζεται ως τόπος όπου ρίπτονταν οι κακούργοι και οι αιχμάλωτοι πολέμου. Η πρώτη συστηματική έρευνα έλαβε χώρα το 1983. Τα οστά σχηματίζουν ένα παχύ στρώμα στο βάθος του σπηλαίου. Τα οστά προέρχονται από ενήλικες άντρες μαζί με λίγες γυναίκες»

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Η ομοφυλοφιλια και η παιδεραστια δεν ήταν κοινωνικός θεσμός. Αυστηρότατοι νόμοι προστάτευαν τα παιδιά από τους παιδεραστές.
     Η λέξη «παιδεραστής» στην αρχαία Ελλάδα δεν είχε τη σύγχρονη πτυστέα σημασία, αλλά σήμαινε αυτόν που νοιάζεται για τα παιδιά και τα εκπαιδεύει αισθανόμενος βαριά την ευθύνη του τελικού αποτελέσματος. Ο εκπαιδευτής ονομαζόταν «εραστής» και ο εκπαιδευόμενος «ερώμενος».
     Την ομοφυλοφιλία την θεωρούσαν οι αρχαίοι Έλληνες ίδιον γνώρισμα των βαρβάρων.
     Οι ομοφυλόφιλοι και οι παιδεραστές έχαναν όλα τους τα πολιτικά δικαιώματα και εθεωρούντο άτομα περιθωριακά. Η ομοφυλοφυλία όχι μόνο δεν ήταν θεσμοθετημένη στην αρχαία Ελλάδα, αλλά και εδιώκετο δια αυστηροτάτων νόμων. Οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι μίλησαν για εγκράτεια και αγνότητα μέχρι το γάμο.

     • Ανώνυμος says:

      http://www.hellinon.net/PELOPONISOS/Kaiadas.htm

      Όσο για το θέμα παιδεραστία και ομοφυλοφυλια επίτρεψε μου να σου πω ότι είσαι τελείως λάθος.
      Μόλις πιάσω υπολογιστή στα χέρια μου θα σου παραθέσω πιπεράτες λεπτομέρειες με πηγές…
      Μετά όμως μην τολμήσεις να με πεις ανθέλληνα.
      Διότι η αλήθεια πονάει…

    • ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ says:

     Η μηχανή του χρόνου λέει πάντα ανακρίβειες και χρησιμοποιείται και ως προπαγανδιστικό μέσο.
     Ειδάλλως δεν θα λεγε μπούρδες για την επταετία και δεν θα δαιμονοποιούσε τους πάντες δηλαδή όσους η ΕΡΤ που ναι πάντα το καλό παιδί του κράτους, θεωρεί εχθρούς της.
     »Να διαβάσεις βιβλίο» σοβαρής έρευνας, ιστορικής και αρχαιολογικής, το σπαρτιατικό δίκαιο και θα λυθούν όλες οι απορίες και θα καταρριφθούν πολλοί μύθοι: politeianet.gr/books/9789602060360-macdowell-douglas-papadimas-spartiatiko-dikaio-164843
     Τα προβληματικά παιδιά στην Σπάρτη »σπάνια περίπτωση» τ’αφήνανε σ ένα βάραθρο, δίπλα από τον »μυθικό καιάδα» και τα έπερναν/ υιοθετούσαν συνήθως »περίοικοι» πολίτες της Σπάρτης αλλά όχι Σπαρτιάτες με πλήρη δικαιώματα, ούτε είλωτες.
     Ομοφυλόφιλοι επίσης δεν υπήρχαν, καθώς ήταν υποχρεωμένοι να παντρευτούν και να γεννήσουν παιδί = για να προσφέρουν πολεμιστή στην πολιτεία, το αργότερο μέχρι τα 29 τους, ειδάλλως χάναν τα πολιτικά τους δικαιώματα.

 63. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, DOCTOR

  ΣΑΥΡΟΥΛΗ MOY ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΑΤΗ, ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ,ΟΝΤΩΣ Ο ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟΣ

  ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ,

  ΩΣ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ?

  Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ

  ΚΟΡΕΑ!ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΙ Ο CHAOS,

  O ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

  ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ.

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ

  ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ!

  Αυτή η παράμετρος, ακόμη και αν δεν υπήρχε καμία άλλη, θα αρκούσε να εξηγήσει την τόση σπουδή του Ιουλιανού να ανοικοδομήσει τον ναό· διότι βέβαια, αν ο ναός ανοικοδομείτο και η πρόρρηση του Χριστού διαψευδόταν, ο Ιουλιανός θα πετύχαινε μία περιφανή νίκη κατά του χριστιανισμού.
  Το εκπληκτικό είναι ότι τελικά ο Ιουλιανός το μόνο που πέτυχε ήταν να αποδείξει το εντελώς αντίθετο από αυτό που επεδίωκε πάση δυνάμει να αποδείξει. Διότι τελικά το έργο της ανοικοδομήσεως του ναού δεν κατέστη δυνατόν να προχωρήσει, εξαιτίας κάποιων εκπληκτικών φυσικών καταστροφών, οι οποίες δημιούργησαν και στους πλέον δύσπιστους την πεποίθηση ότι ο Θεός δεν επιθυμούσε να προχωρήσει το έργο: Δεν είχαν καλά καλά προλάβει να ανοιχθούν τα θεμέλια, όταν μία μεγάλη νεροποντή τα σκέπασε κάτω από τόνους λάσπης· όταν κατόπιν οι εργασίες επαναλήφθηκαν, βίαιοι άνεμοι σκόρπισαν πολλά από τα οικοδομικά υλικά που είχαν συγκεντρωθεί· όταν οι εργασίες επαναλήφθηκαν εκ νέου και ήλθε η ώρα να μπουν τα πρώτα θεμέλια, η γη τραντάχτηκε από ισχυρότατο σεισμό και ξέρασε από τα σπλάγχνα της τις πέτρες, σωριάζοντας σε ερείπια και όλα τα παρακείμενα οικοδομήματα και προκαλώντας τον θάνατο πολλών από τους εργάτες, τους επόπτες του έργου και τους συγκεντρωμένους Ιουδαίους- και όταν λίγο μετά από αυτή την καταστροφή έγινε μία ακόμη προσπάθεια να προχωρήσει το έργο της ανεγέρσεως του ναού, φλόγες ξεπήδησαν ξαφνικά μέσα από τα θεμέλια και φόνευσαν τους εργάτες- λέγεται μάλιστα ότι μετά από αυτό οι Ιουδαίοι που ήσαν συγκεντρωμένοι εκεί γύρω είδαν το σημείο τον σταυρού να έχει σημαδέψει ανεξίτηλα τα ενδύματα τους. Όπως είναι φυσικό, οι εργασίες για την ανέγερση του ναού ανεστάλησαν.
  Οι χριστιανοί συγγραφείς περιγράφουν με λεπτομέρειες αυτά τα θαυμαστά γεγονότα, βλέποντας σε αυτά μία παρέμβαση του Θεού που ματαίωνε τα σχέδια του Παραβάτη αυτοκράτορα, και επιπλέον μία θεϊκή επίρρωση της προρρήσεως του Χριστού.Βεβαίως, εξυπακούεται ότι θα μπορούσε κανείς να δώσει μία εντελώς φυσική εξήγηση σε αυτά τα γεγονότα, κάνοντας λόγο για πλημμύρα, σεισμό κ.τ.ο… , αλλά, ακόμη κι έτσι, όλη αυτή η «συνωμοσία» των στοιχείων της φύσεως ενάντια στα σχέδια του αυτοκράτορα έκαναν πολλούς να πιστεύουν ότι πίσω από τα γεγονότα της Ιερουσαλήμ κρυβόταν κάτι το υπερφυσικό. Και για να μη νομισθεί ότι αυτά τα γεγονότα ουδέποτε έγιναν, αλλά πρόκειται για μία προσπάθεια «πλαστογραφίας της ιστορίας» από τους χριστιανούς συγγραφείς, πρέπει να σημειωθεί ότι τα θαυμαστά αυτά γεγονότα πιστοποιούνται και από τον εθνικό ιστορικό και θαυμαστή του Ιουλιανού Αμμιανό, ο οποίος γράφει αναφερόμενος σε αυτά.
  «Αλλά, μολονότι ο Αλύπιος προώθησε το έργο με ζήλο, συνεπικουρούμενος από τον κυβερνήτη της επαρχίας, τρομακτικές μπάλες φωτιάς έβγαιναν συνέχεια από τη γη κοντά στα θεμέλια του ναού, και έκαναν το μέρος απρόσιτο στους εργάτες, πολλοί από τους οποίους κάηκαν ζωντανοί και καθώς με αυτόν τον τρόπο τα στοιχεία της φύσεως τους πολεμούσαν επίμονα, το έργο ανεστάλη».
  Πολύ καιρό μετά τα θαυμαστά αυτά γεγονότα, όταν πλέον τα σχέδια του Ιουλιανού για αποκατάσταση του αρχαίου θρησκεύματος είχαν ματαιωθεί οριστικά, οι χριστιανοί έστρεφαν τη μνήμη τους στα γεγονότα αυτά των Ιεροσολύμων, και τα ερείπια μαρτυρούσαν το θαύμα, όπως διαβάζουμε και σε ένα λόγο του Ιωάννου του Χρυσοστόμου:
  «Ακόμη και σήμερα, αν έλθεις στα Ιεροσόλυμα, θα δεις γυμνά τα θεμέλια- και αν ρωτήσεις να μάθεις την αιτία, δεν θα ακούσεις καμία άλλη από αυτήν. Και μάρτυρες γι’ αυτό είμαστε όλοι εμείς- διότι αυτά τα γεγονότα συνέβησαν στην εποχή μας, όχι πριν από πολύ χρόνο».

  • ΑΚΑΡΝΑΝ says:

   Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΔΑΗ ΠΑΛΙ ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΜΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   «Η αποτυχία της ανακατασκευής του ναού αποδίδεται στον σεισμό της Γαλιλαίας του 363 μ.Χ. και στην αμφιθυμία των Εβραίων για το έργο. Το σαμποτάζ είναι μια πιθανότητα, όπως και μια τυχαία πυρκαγιά. Θεία παρέμβαση ήταν η κοινή άποψη των χριστιανών ιστορικών της εποχής.» https://en.wikipedia.org/wiki/Third_Temple Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ!

   • Χ.Ο says:

    Γιατρέ που λεγοσουν ανώνυμος: ξέρεις ποιος είμαι. Τι θες ρε βλακα και μας πρηζεις τα ουμπαλα να πούμε; Αντε μαμησου πιτσιρικά που μας έκανες τα μεζεα κολοκυθες Θεσπρωτίας με τα κοπι πεϊστ και με τον παπαμπουρδοπουλο. Αϊντε το μπουλο και στη γωνία σου σκατιαρη που θα μας πεις και τι να πιστέψουμε. Εμείς γουστάρουμε να πιστεύουμε ένα ψέμα, εσύ γιατί ζοριζεσαι βλακα, ε βλακα. Θα μεγαλώσεις κι εσύ και θα έχεις δική σου άποψη αλλά μέχρι τότε το μπουλο..

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Χ.Ο, η Αληθεια σου έπρηξε τα ουμπαλα οχι εγω, και σε αναγκασε να πεις οτι πιστευεις σε ενα ψεμα και να παψω να ζοριζομαι. Και ποιος σου ειπε οτι ζοριζομαι; Χαλαρα σας πηγαινω με το 2% της επεξεργαστικης μου ισχυς, διοτι αν ανεβασω στροφες θα καψετε ολοι σας πηνια, και θα σας μαζευουν με τα κουταλακια απο χαμω. Οσον αφορα τον Παπαρρηγοπουλο δεν εχεις δικιο. Απο αυτον παραθετουν και ο Απολογητης (οποτε τον συμφερει) και η οοδε. Σχετικα ο Πατερας Μεταλληνος ειχε πει. «ο Παπαρρηγόπουλος έχει ένα προσόν: δε στοχάζεται κυρίως αλλά ακολουθεί τις ιστορικές πηγές. Το έργο του είναι ανάπτυξη των ιστορικών πηγών» Στο λεω εγω ο Σχετικος με αποψη, και ο μεσα σε ολα με απ’ ολα.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Φιλε μου, στο προηγουμενο αρθρο δεν καταφερες να μου επιβληθεις με την χριστιανικη σου «αληθεια» με αποτελεσμα να φας τα μουτρα σου υπερασπιζομενος τα ψεματα του Απολογητη, προσφεροντας ταυτοχρονα αφθονο γελιο στους αναγνωστες. Και ειναι λογικο αφου για φιλους σου εχεις ολους τους Ασχετους και τους Αδαεις. Η μοναδικη σας ελπιδα για να ισοφαρισετε ηταν ο dedalos με το Αγιασμενο πληκτρολογιο και την αξιωματικη λογικη (απο τα αξιωματα), αλλα δυστυχως δεν εβγαλε ουτε τον πρωτο γυρο ο φουκαρας, και απεκαμε κατω απο το πνευματικο μου μαστιγιο, και μην ειδατε τον παναη.

   • Χ.Ο says:

    Θα σου πω το εξής. Από τα γραφόμενα σου συμπεραινει καθένας πως είσαι άνθρωπος με χαμηλή αυτοεκτιμηση, στο σχολείο ήσουν αυτός που εισεπρατε καρπαζιες και χλευη. Ίσως να είσαι χοντρός με γυαλιά και σπυρια στη μάπα. Για τον λόγο αυτό παρουσιαζεσαι έτσι εδώ μέσα ως αυτός πως ταπωνει τους άλλους και ωχ τι έγραψα τώρα και κάθεσαι και μετράς τα λαϊκ σαν μυξιαρικο που είσαι. Έχω ένα γνωστό σαν εσένα ακριβώς. Με το να γράφεις τι είπε ο ένας και τι ο άλλος το μόνο που πετυχαινεις είναι να επιβεβαιωνεις την άγνοια σου και την έλλειψη προσωπικής άποψης. Οπότε άστο να πάει καλύτερα. Και μην αλλάζεις ψευδώνυμο. Από τα γραφόμενα καταλαβαινουμε ποιος ΒΛΑΚΑΣ είσαι.

    • Ανώνυμος says:

     Τέτοιο ψυχολογικο προφίλ ούτε η μάνα του δεν θα μπορούσε να ζωγραφίσει Χ.Ο…
     Όντως το άτομο έχει πρόβλημα σοβαρότατο, και τρομάρα του υπογράφει ως «ΓΙΑΤΡΟΣ». Ως «ΑΣΘΕΝΗΣ» θα ήταν το σωστότερο…
     Έγραψες για ακόμη μία φορά. Αφού φαίνεται απο το φεγγάρι ποιός μαλάκας ή μαλακούλα είναι, και παραταυτα συνεχίζει…
     Αγιάτρευτη περίπτωση.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ανωνυμε, ασε τις ιατρικη γνωματευση για μενα τον Ιατρο. Να Εισαι σιγουρος οτι στο τελος θα σου χαρισω ενα πιστοποιητικο νοσηλειας (γλιτωνωντας την Υποβολή αίτησης) για το Δρομοκαΐτειο. Ειτε υπογραψω ως Γιατρος ειτε ως Ασθενης, το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Θα μελανιασετε ολοι σας απο το πνευματικο μου μαστιγιο, και θα καειτε στην πυρα της αληθειας την ητοιμασμενη απο καταβολης κοσμου για λυκους ενδεδυμενους με χιτωνες προβατων. Ο ιεροεξεταστης Μεγαλοσαυρος ειναι εδω και θα καψει μεχρι και την μητρα του αρχετυπου του αποκρυφισμου, αφηνοντας ορφανο το τεκνο της chaoskampf.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Για να δουμε Χ.Ο τι συμπερασμα θα βγαλουμε απο τα δικα σου γραφόμενα. «Εσύ λινατσα κοίτα να βαψεις το μαλλί ξανθό, ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ, Κατάλαβες ταγαρι; , βάλε και βρακι, Βουρ στον πατσά λοιπόν, Που θα μας κάνεις και μάθημα, πουτ@να πολυτελείας, κομμάτι κρέας που η μόνη του εγνοια είναι το πως θα κοιτάξουν πιο πολλοί τον κολο και το στήθος του, Ούφο, ε ούφο, Αντε μαμησου πιτσιρικά, Αϊντε το μπουλο και στη γωνία σου σκατιαρη, βλακα, ε βλακα το μπουλο»
     χα χα χα Στην προηγουμενη αναμετρηση μας η οποια εληξε με 905 σχολια γνωστοποιηθηκε σε ολους οτι εισαι ψευτης, θρασυς, και χυδαιος χριστιανοξερολας με τα μυαλα στα καγκελα. Και αυτη ειναι η αληθεια. ο Χριστός είπε τα ακόλουθα συνταρακτικά λόγια:« όποιος πει στον αδελφό του: Ρακά (βλάκας) θα είναι ένοχος στο συνέδριο• και όποιος πει: Μωρέ, θα είναι ένοχος στη γέεννα της φωτιάς.» Ματθαίος 5:21-22. Οι ύβρεις είναι ακάθαρτες αμαρτωλές πρακτικές που ο Θεός απεχθάνεται. ΒΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

 64. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΝΟΜΑ!

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

  ΑΚΑΡΝΑΝ ,ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ?

  Ο εθνικός ιστορικός και θαυμαστή του Ιουλιανού Αμμιανό, ο οποίος ΈΓΡΑΨΕ αναφερόμενος σε αυτά. «Αλλά, μολονότι ο Αλύπιος προώθησε το έργο με ζήλο, συνεπικουρούμενος από τον κυβερνήτη της επαρχίας, τρομακτικές μπάλες φωτιάς έβγαιναν συνέχεια από τη γη κοντά στα θεμέλια του ναού, και έκαναν το μέρος απρόσιτο στους εργάτες, πολλοί από τους οποίους κάηκαν ζωντανοί και καθώς με αυτόν τον τρόπο τα στοιχεία της φύσεως τους πολεμούσαν επίμονα, το έργο ανεστάλη»,ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

  ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ

  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ

  ΣΤΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ?

  ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ,ΟΤΙ ΕΙΧΕ

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ?

  ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,

  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ

  ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ?

  ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ,

  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ

  ΤΟ 1948 ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ

  ΜΑΣ?

  ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ?ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΞΠΛΕΙΝ.

  ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ

  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ?

  ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ,ΑΚΟΜΑ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ?

  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΝΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ?

  ΑΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΙΜ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΑΥΤΟΣ

  ΙΣΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ>

  ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

  • ΑΚΑΡΝΑΝ says:

   ΑΔΑΗ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΡΗΤΟΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΑΘΗΤΟ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ Η ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΓΜΑ. ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΙΟ ΜΕΓΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ,ΚΑΙ ΜΕΝ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,,,ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ,,,,ΑΛΛΑ ΟΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΡΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΑΘΗΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ

    ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ.ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ

    ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ

    ΜΕΡΟ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟ

    ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ

    ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΛΑΝΗ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη, σου απαντησα παραπανω. Δυστυχως οι αλκοολικες φαντασιωσεις του χριστιανισμου κατεστρεψαν την ευφυια σας, και η λογικη σας ζηταει πολιτικο ασυλο στην βορεια Κορεα.

 65. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  ΝΑΙ ο Διας των αρχαιων ηταν παιδοφιλος γιατι αυτοι τον εκαναν παιδοφιλο οπως εξηγησε και ο Πλατωνας. To Ελληνικο θηριο 666 ειναι απλα ενα πλοκαμι του πλανητικου θηριου 666 που σας βουλιαζει μεσα στην πρανοια το οποιο θα το διαλυσει ο Σαυροκτονος ΑΕιβαλλων Απολλωνας με τα βελη του τα οποια θα βαρανε ασταματητα και στα Ταρταρα ακομα εκει οπου θα καιγονται ολες οι σαυρες μεσα στο Αιωνιο Πυρ καθως βουλιαζουν μεσα στο σκατο τους. THE ARROWS OF APOLLO = 1314 = SUBLIMINAL PROGRAMS.

 66. Ανώνυμος says:

  εγω παντως αναρωτιεμαι…αυτός ο «Γιατρούλης» τι σκατά δουλειά κάνει στην ζωή του για να θρέψει την ανύπαρκτη οικογένεια του; Διότι σίγουρα δεν έχει και ευτυχώς και για να ζήσει ο ίδιος απο καμιά Μασονική στοά θα τα παίρνει για να σχολιάζει ως μαλάκας εδώ μέσα απο το ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
  Δεν ξέρει που δεν ξέρει, επιβεβαιώνει και την ηλιθιότητά του.
  Πραγματικά σπάνια περίπτωση βλακώδες ατόμου.
  Με τόση προσκόλληση σε ιστοχώρους, λογικό να έχει ρετάρει η μηχανή του ανύπαρκτου εγκεφάλου του.
  Για λύπηση είναι…

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ειθε ο τριαδικος Θεος να μην σταματησει ποτε να τροφοδοτει με αλκοολικες φαντασιωσεις την Πιστη σας. Ειθε να επεκτείνει ακομα περισσοτερο το ευρος της, ωστε να λαβετε το βραβειο της Θεωσης, και γινετε ομοιοι με τον πρωτοπλαστο Νεαντερταλ Αδαμ. Η προσφορα σας στην ψυχαγωγια ειναι ανεκτιμητη. Οι Νεες γενιες πλεον γελανε με τα χαλια σας, και ο Θεος ξυνει το κεφαλι του, και αναρωτιεται τι δεν πηγε καλα.

   • Ανώνυμος says:

    ότι πεις μασονακι…εσυ ξέρεις καλύτερα από τις στοές που μας γράφεις.
    Προσοχή μην χάσεις το επόμενο χριστιανικό άρθρο και ξεχάσεις να πεις για 1.000.000.001 τις ίδιες επαναλαμβανόμενες μαλακιες.
    Μην ξεχνάς τα likes στον εαυτό σου πάντα για να δείχνεις ότι είστε πολύ μαλακες…

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Το μονο που ποναει πολυ ειναι η αληθεια και η κλωτσια στα αρχιδια. Τα πνευματικα εξαρθρηματα της ψυχης σας απο το πνευματικο μου μαστιγιο δεν γιατρευονται με depon αλλα με ψυχιατρικη υποστηριξη.

 67. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Για να δουμε ποια ειναι η αληθεια του Χ.Ο. Παραθετω απο δικο του σχολιο «Χ.Ο 11 Αυγούστου 2017 @ 21:47 Υπάρχουν φίλε μου πολλές θρησκείες, η καθεμία διδάσκει κάτι.Βέβαια υπάρχει και η ορθόδοξη πίστη που λέει ότι είσαι αθάνατος σε σώμα και ψυχή. Ότι μπορείς να γίνεις ένας μικρός Θεός κατά χάρη Θεού. Ότι οι γονείς, αδέρφια, παιδιά ή σύζυγος που χάνει ο καθένας δεν επαψαν να υπάρχουν άλλα είναι κάπου και μας περιμένουν να ξαναανταμωσουμε και άλλα πολλά μικρε. Από εκεί και έπειτα ΟΠΟΥ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ο καθένας επιλέγει.» Αρα λοιπον για σενα η επιλογη της Πιστης εχει καθαρο κινητρο το βολεμα και οχι την αληθεια. Σε βολευει να πιστευεις οτι οι γονείς, αδέρφια, παιδιά ή σύζυγος που χάνει ο καθένας δεν επαψαν να υπάρχουν κτλ. Οποιος πουλαει ελπιδες και ψυχαγωγια κανει τρελες μπιζνες. Ειστε γραναζια της μηχανης και δεν πρεπει να σπασετε. Πρεπει να προσφερετε εργο κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες, και για να μην διαλυθειτε προωρα η εκκλησια σας δινει ενα παυσιπονο που λεγεται Ιησους Χριστος -ψυχη- παραδεισος. Ολα αυτα τα λεφτα της εκκλησιας ειναι το αντιτιμο που πληρωσατε για να κατευνασετε τον φοβο σας.

  • Νικητας says:

   Γιατρε θα γραψω αυτο , και τερμα !! Οτι καταλαβεις (αμφιβαλλω πολυ), καταλαβεις !!—–Το ‘βολεμα’ που λες οτι κανει ενας Χριστιανος , απο που προκυπτει;….Το οτι ο Χριστιανος , εχει την επιθυμια ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ,για σενα και τον ‘ορθολογισμο’ που χρησιμοποιεις επιλεκτικα , ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΑ; Αυτο εδωσες σαν απαντηση στον Χ.Ο. …,’η ΔΕΝ καταλαβα εγω;————— ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ , ειναι ο ελεγχος και η αξιοποιηση των δεδομενων προς επεξεργασια , ΠΑΝΤΑ με τις γνωσεις της στιγμης εκεινης διαθετει ο νους !!!….Κατι που αναλυεται δηλ. με τις ΓΝΩΣΕΙΣ της στιγμης εκεινης!!! ΦΥΣΙΚΑ παντα με τις ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ των στοιχειων των δεδομενων προς αναλυση !! Σωστα; ΑΡΑ γιατρε μου , ειναι σαν λεμε οτι τα βαζουμε ψυχρα ΟΛΑ προς αναλυση , (σαν εναν μηχανικο υπολογιστη) ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕΤΩΣ , οτιδηποτε εχει σχεση με την ΨΥΧΗ και το συναισθημα !!! Ετσι δεν ειναι; ΕΠΟΜΕΝΩΣ ,το καθε συμπερασμα μας , ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ….ΣΕ ΤΙ ;…ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;…Σε κατι αψυχο; ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ , που ΔΕΝ αφορα μονο το μαμ , κακα, και νανι , … και εχει να κανει με το κεντρισμα και την βελτιωση της ΠΝΕΥΜΑΤΟΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ……… , ΠΩΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΣΟΥ ΕΥΚΟΛΙΑ , ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ του ανθρωπου , ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣτης αξιολογησης των δεδομενων δηλαδη αυτων ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ; ….Ε.; ΠΩΣ το δεχεσαι αυτο ,το να επιτρεπεις δηλ , ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΑ ……ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ …ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ;……..μαλλον τα εχεις μπλεξει !!!—————-ΣΟΥ ΠΡΟΤΥΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΡΕ , να κανεις κατι ωφελημο για σενα !!! ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ …, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ !!!…..Αλλωστε ως γιατρος θα γνωριζεις τι ελεγε ο Κρισναμουτη…..Η τεχνη του να ‘ΑΚΟΥΕΙ’ κανεις , ειναι σημαντικοτατη. Και αυτο επιτυγχανεται , οταν καποιος ΑΚΟΥΕΙ ….ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΕΙ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ……ΤΑ ΕΛΕΙΠΗ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!!…Με αυτο τον τροπο , συνεχιζει , ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!!…..ΥΣΤΕΡΑ κρατα , αυτα που ΑΚΟΥΣΕ και τον ενδιαφερουν ξεχνοντας τα υπολοιπα !!!…………….ΕΣΥ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;…………..ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ οσα αξιολογειε με αυτα που χωραει το μυαλουδακι σου , ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ;……………Σου ξανασυνιστω ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ διαβαζοντας ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ , βιους Ορθοδοξων Αγιων , προκειμενου να νιωσεις μεσα σου ΖΩΗ πραγματικη!!! ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΗΜΕΡΑ !!!

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΝΙΚΗΤΑ!

    ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΜΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ,

    ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΖΗΛΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ

    ΟΡΘΟΔΟΞΟ!

    • Νικητας says:

     Kαλησπερα σε σενα καισε ολους φιλε ‘ΑΔΑΗ’ !! Οντως πιστευω πως ο ντοκτορας , αδικει τον εαυτο του. Προσηλωμενος σε ενα σκεπτικο ριζωμενο …, δεν ξερω πως και γιατι, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ και πασχιζει να αποδειξει … δεν ξερω τι ! (;) !!! ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ και αν τα αμφισβητουμε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ εκ των προτερων , ειμαστε μηδενιστες.., ‘η αντιρρησιες …,αρα αμφισβητουμε ακομα και την υπαρξη μας !! Τι αλλο να πω; ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ …, ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!………ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ !!!

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Ο συγχρονος Παυλος των εθνων ειναι εδω, και ειναι γνωστος αναμεσα στα προβατα του σκοτους ως Μεγαλοσαυρος, του οποιου η αρενα εκτεινεται ως τα περατα του Ματριξ του Γιαχβε, κατακεραυνώνοντας το μερα νυχτα με το πυρινο αγγελμα της αληθειας, εως οτου διαλυθεί κατω απο αυτην απελευθερωνοντας ολους τους δουλους του Γιαχβε, εκτος απο τον δασκαλο chaoskampf, οχι γιατι ειναι κακος, αλλα γιατι ειναι κατοικος του Ματριξ της Νεας Εποχης και οπως ολοι γνωριζετε δεν εχω προσβαση σε αυτο.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Νικητα, ο Χ.Ο επιβεβαιωσε τα λεγομενα μου στο παρακατω σχολιο του λεγοντας «Και ναι αυτό με βολεύει». Για αυτο δεν απαντησε στην ερωτηση μου «Χ.Ο, θα βολευοσουν σε μια Πιστη χωρις προοπτικη για μετα θανατον ζωη;» ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΩΣΤΑ.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Νικητα, ενας υγιείς νους κρίνει πάντα με το φίλτρο της άκαμπτης ψυχρής λογικής. Η λογική όσο σπάνια και αν είναι έχει τον τρόπο να σε κατευθύνει σωστά. Η ορθή έρευνα και η αμερόληπτη παρατήρηση είναι ένας βαρυσήμαντος οδοδείκτης γεγονότων μέσα σ’ ένα χάσμα συμπτώσεων, παραλογισμών και πλήθος στοιχείων που τείνουν στον αποπροσανατολισμό. Ο ορθολογισμός είναι μέρος της ψυχρής λογικής και αποτελεί την υγιεί σκέψη. Δεν αλλοιώνει την πραγματικότητα αλλά διαιωνίζει το πνεύμα της επίγνωσης. Το συναίσθημα κυριαρχεί έναντι της ψυχρής λογικής και γι αυτό σπάνια συμπλέουν μαζί. Έχει την τάση να ευνουχίζει τον δρόμο των επιλογών μας, διότι συνδέεται με συγκινησιακά ένστικτα, πάθη και ηδονές οπότε και πρέπει να απογυμνωθεί από την λογική η οποία και να ανακαλείτε σε καταστάσεις που την χρήζουν απαραίτητη.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Νικητα, «Ας τους δώσουμε ελπίδα, ας τους δώσουμε πίστη, ας κάνουμε τη ζωή λίγο πιο άνετη. Βλέπεις τη φύση της πίστης και το γιατί η πίστη γίνεται τόσο εξαιρετικά σημαντική: επειδή φοβόμαστε – αυτή είναι βασικά η αιτία.» Κρισναμουρτι

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Νικητα, «Σας βεβαιώνω, πως όλα αυτά θα γίνουν, όσο ακόμη ζουν οι άνθρωποι αυτής της γενιάς» (Μάρκ. ιγ΄30, Λουκ. κα΄32 και Ματθ. κδ΄36). Να το δουμε με το συναισθημα η με την λογικη;

    • Νικητας says:

     Γιατρε, παραδεχθηκες πως ο ψυχικος κοσμος εμποδιζει την λειτουργια της λογικης , και ονομαζεις την ψυχρη λογικη ως την ΜΟΝΗ ορθη, καμουφλαρωντας με το ‘σπανιως συνυπαρχουν’ !!-Επανερχομαι λοιπον ρωτωντας..,παλι !!…… ΤΙ ΩΦΕΛΕΙ Η ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ,αυτονοητως πρεπει να γνωριζει, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΠΗ;…ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ λοιπον , οτι με την καταθεση (ανακαλυψη) νεων δεδομενων , ΚΑΤΑ 99% Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ; Και αφου αυτο ειναι στοιχειο απαραιτητο που πρεπει να γνωριζει…, πως τοτε αυτη θελει να επιβαλλει το αποτελεσμα της …εφ’ οσον αυτο ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ ΓΝΩΣΤΟ , πως μπορει να ειναι λαθεμενο ;…….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ επομενως ο ισχυρισμος σου;—————-Οσο για το ερωτημα σου , σου απαντω : Ο Ορθοδοξος Χριστιανος , ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ τα αναγνωσματα και συμπεραινει ΠΑΝΤΑ σε συνδιασμο ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ !!! Δηλ. ΔΕΝ απομονωνει την λογικη εις βαρος της ψυχης ‘η το αντιθετω !!! ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ !! Ο λογος επεξηγηθηκε πιο πανω !!—-ΘΕΩΡΟΥΜΕ ( οι ορθοδοξοι Χριστιανοι) ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !! ΔΕΝ ειναι τυχαιο , το φυσικο αυτο ‘εργαλειο’, δωρο ΘΕΟΥ στον ανθρωπο πρωτιστως , αλλα και σε ολα τα οντα, να γνωριζει αυτο που πραττει αν ειναι ΣΩΣΤΟ ‘Η ΛΑΘΟΣ ανεξαρτητως του ανθρωπινου νομου !!! Αποδειξη; Ολοι γνωριζουν οτι αυτα που καθημερινα πραττουμε , ειναι εις βαρος αλλων ανθρωπων και της φυσης γενικωτερα…κι ομως ..,τα πραττουμε αντιβαινοντας σε αυτο το ‘δωρο’ της γνωσης !! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟ;..Η ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;….ΟΧΙ , και οι λογοι απειροι και τους βιωνουμε !!…..ΜΟΝΟ Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !! Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μπορει να επιβαλλει την ορθη εφαρμογη της προερχομενης απο την κριση (καλου -κακου) γνωσης !!!——η παραβιαση αυτου του κανονα ειναι αφυσικη και τον παραβατη τον ονομαζουμε ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ = ΝΕΚΡΟ ΨΥΧΙΚΑ = ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ = ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ !!!————ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ λοιπον ΝΑ ΕΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ;———- Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΥΙΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ , ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ !!!!—–Ουτε χωριστα , ουτε η ψυχη στην υπηρεσια του μυαλου !!! —–Και μυαλο = μερος θνητο του σωματος…, ενω ΨΥΧΗ = ΑΘΑΝΑΤΗ = ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ καθε υλικου σωματος δινοντας του ζωη με την υπαρξη της και διαλυοντας το με την απουσια της !!!…………ΑΡΑ ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ (που παρερμηνευεις την ουσια της) , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ !!!——–Ελπιζω να μην προσπαθησεις να αποδειξεις κατι αντιθετο απο …την ιδια την φυση !!! Εκτος…, κι αν εχεις αυτη την φιλοδοξια !! Τοτε , θαναι περιττος καθε διαλογος φυσικος – φυσιολογικος , και θα λεμε παρανοικα πραμματα , στα οποια θα αρνηθω να συμμετασχω !!!

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Νικητα, η κριτικη ικανοτητα και η αμφιβολια είναι η μαγια της δημιουργιας. Μεσω αυτης αναζητας την αληθεια και μελετας την φυση των πραγματων. Πετρα που δεν κυλαει χορταριαζει. Όλα τα δόγματα και όλοι οι –ισμοί είναι περίσσεια ψυχρού, δηλ. είναι ακίνητα και άρα νεκρά. Το 2013 διεξήχθη μια ερευνα από τους μελετητές Fetterman και Robinson και οι συμμετέχοντες ηταν ηταν δυο ομαδες. Η μια ομαδα της λογικης, και η αλλη του συναισθηματος. Το αποτελεσμα της ερευνας ηταν αυτο. «Οι άνθρωποι που λειτουργούν περισσότερο, με τη λογική, τείνουν να είναι πιο πνευματικοί»

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Νικητα, Οι ψυχολόγοι έκαναν διάφορα τεστ και πειράματα με 650 εθελοντές, συσχετίζοντας τον βαθμό αναλυτικής σκέψης του καθενός με την ένταση των θρησκευτικών και άλλων μεταφυσικών πεποιθήσεών τους. Όσο περισσότερο οι εθελοντές ανέπτυσσαν αναλυτικούς συλλογισμούς και έκαναν λογικές σκέψεις, τόσο έτεινε να μειώνεται η θρησκευτική πίστη τους. Ο ψυχολόγος Ντάνιελ Κάνεμαν, του πανεπιστημίου Πρίνστον, δήλωσε ότι «αυτό ουσιαστικά που δείχνει η νέα έρευνα, είναι πως όταν κανείς σκέφτεται με πιο κριτικό τρόπο, απορρίπτει πεποιθήσεις που αλλιώς θα τις υιοθετούσε.»

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Νικητα, ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα. «Σας βεβαιώνω, πως όλα αυτά θα γίνουν, όσο ακόμη ζουν οι άνθρωποι αυτής της γενιάς» (Μάρκ. ιγ΄30, Λουκ. κα΄32 και Ματθ. κδ΄36). Εχεις νοημοσυνη, η συναισθηματικα αχυρα μεσα στο κρανιο σου; Ιδου η απορια.

    • Ανώνυμος says:

     Ούτε τα ρομπότ με iq -500 δεν ρωτάνε διαρκώς τις χιλιοαπαντημενες μαλακιες που ρωτάς σε κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ Κωλομασονε δωδεκαθειστη…Μας τα διογκωσες…
     Ελπίζω το μεροκάματο να είναι καλό…

  • ΑΚΑΡΝΑΝ says:

   ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ¨…ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩΕΑΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ Η ΟΧΙ….ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΠΑΡΕΙΣ…………ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ CERN EΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Ακαρναν, οι χριστιανοι διαφωνουν μαζι σου, καθως η Πιστη τους δεν σχετιζεται με ψευτικες ελπιδες αλλα με την ΓΝΩΣΗ της αληθειας (οπως αυτοι λενε). Στο προηγουμενο αρθρο που τα ειπαμε, κανενας χριστιανος δεν μπορεσε να δωσει τον ορισμο της ΠΙΣΤΗΣ και της ΓΝΩΣΗΣ. Λογικη vs ανοησιας 100-0 Η συγκεκριμενη Πιστη Ακαρναν υιοθετηθηκε απο την Ρωμη με οραμα την εσωτερικη ειρηνη (pax romana) και εγινε ενα μεσο χειραγωγησης. Αυτη η Πιστη επιβληθηκε με την ΒΙΑ στους προγονους μας, και σημερα ειναι μια μπιζνα των Ιερατειων. Διοτι λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα. Ερχεται η ωρα που οι ανθρωποτητα θα πεταξει στον καλαθο των αχρηστων την κοσμοθεοβλακεια που καταστρεφει με θαυμαστο τροπο τα εγκεφαλικα κυτταρα.

 68. ΠΠ369 says:

  Μὲ τὸ νὰ καταλαμβάνετε μὲ φλυαρία πληροφοριῶν ποῦ λάβατε ἀκούγοντας ἤ διαβάζοντας τις πληροφορίες τοῦ κάθε πληροφοριοδότη – συγγραφέα, πιστεύοντας πῶς κατέχετε την Ἀλήθεια, τοῦτο τον χῶρο, το μόνο ποῦ κατορθώνετε εἷναι νὰ προβάλετε εἷναι τὴν διάσταση τῆς ἡμιμάθειάς, του φανατισμοῦ,ἐγωισμοῦ καὶ γενικότερα της νεοἑλλαδίτικης γαϊδουριάς σας!!! Εἶμαι βέβαιος πῶς ἐσεῖς με τα μεγάλα κατεβατά εἶστε αὐτοὶ ποῦ διαμαρτύρεστε γιατί ἀργοῦν νὰ ἐγκριθοῦν τα πολύλογα σχόλιά σας!!! Οἱ Μάρτυρες του Ἰεχωβά εἷναι πιό λακωνικοὶ ἀπό ἐσᾶς! Ὅσοι ξέρουν τὶ λένε δὲν λεν πολλά!

 69. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Χ.Ο, στην Αγια Γραφη διαβαζουμε «αν ο Χριστός δεν αναστήθηκε, τότε είναι μάταιο το κήρυγμά μας, αλλά και η πίστη σας είναι μάταιη» (Α’ Κορινθίους 15:12-14). Ερωτηση, Εισαι σιγουρος οτι ο Χριστος αναστηθηκε; η απλα ετσι Πιστευεις;

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Ακαρναν, δεν πιστευω, αλλα Γνωριζω οτι ο Χριστος
    δεν ειναι Θεος. Μεινε συντονισμενος, το θεμα θα το αναπτυξω παρακατω.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Φιλε μου SOCRATESNIE να σε συγχαρω για τα αρθρα σου, ασχετα βεβαια αν σε καποια πραγματα δεν συμφωνω. Αλλωστε δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι σε ολα. Παντως αν ειχες γεννηθει στην Τουρκια κατα 99% θα ησουν μωαμεθανος, και ο Χριστος θα ηταν ενας προφητης για σενα και οχι Θεος. Ο καθε ενας ενταγμενος οπαδος, βλεπει μονο αυτο που του υπαγορευει το Δογμα.

  • Χ.Ο says:

   Απ’οτι βλέπω γιατρέ σου’χω γίνει εφιάλτης. Ότι θα ασχολιοσουν ακόμα και με περσινά ξινα σταφύλια δε το περίμενα. Με άφησες μακακα. Τώρα απαντάω. Έχεις δίκιο, είμαι χυδαιος και επιθετικός και βρίζω και και… Δεν είπα ότι είμαι καλός χριστιανός. Ο χειρότερος είμαι και δεν σου το λέω κοροΐδευτικα. Παρολ’αυτα καταλαβαινουμε κι δυο μας ότι αυτή η κουβέντα δεν βγάζει πουθενά. Άδικα προσπαθείς να πείσεις τους ορθοδοξους να αρνηθουν τον Χριστό. Εάν λίγο παρατηρήσεις θα δεις χιλιάδες ανθρώπους άλλων θρησκειων και εθνοτητων να βαπτιζονται ορθόδοξοι. Ενώ ορθόδοξοι το κεφάλι τους να δίνουν και πίστη να μην αλλάζουν. Αυτό λέει πολλά. Απάντηση 2η. Εσένα δλδ τι σου αρέσει να περνάς στην ανυπαρξια μετά θάνατον; Σου αρέσει να γίνεις λουλούδι ή γάτα για παράδειγμα; Εμένα αυτό μου αρέσει που δίδαξε ο Χριστός. Και ναι αυτό με βολεύει. Εσύ δλδ θεωρείς ότι δεν αναστηθηκε; Μπορείς να μεταφερθείς νοερα σε εκείνη την εποχή;;; Νομίζεις ότι ο τάφος ήταν αφυλακτος; Καταλαβαίνεις το βάρος της υπόθεσης;;; Καταλαβαίνεις τι συνέβη τότε;; Και αν υποθέσουμε ότι η φρουρά κοιμήθηκε όπως και ισχυριστηκαν κατόπιν πληρωμής από τους Ιουδαίους, ολόκληρος λίθος δύο μέτρα αθόρυβα μετακινήθηκε;; Σου είπα κι άλλη φορά αλλά εσένα σου έμειναν μόνο οι βρισιές, δεν είναι απλό να χωρισεις την Ιστορία. Αυτός που ήρθε στο μεσασμο του χρόνου πέρασε στο πριν και στο μετά έως συντελείας του κόσμου. παρότρυνση, πήγαινε στο άγιο όρος και μίλα με μοναχους για να σου λύσουν κάθε απορία και όταν θα τους έχεις απέναντί σου αναρωτησου το εξής :αν όλοι οι άνθρωποι ήταν σαν αυτούς οι οποίοι εφαρμόζουν το ευαγγέλιο στον τρόπο ζωής τους, πως θα ήταν ο κόσμος;;;

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Χ.Ο, θεωρεις οτι αυτο που σου αρεσει περιλαμβάνεται στα σχεδια του Θεου; Η Πιστη σου φιλαρακι εχει ως κριτηριο το βολεμα και οχι την αποκτηση της αληθειας. Αν ειχες γεννηθει στην Τουρκια κατα 99% θα ειχες βολευτει στο Ισλαμ.
    Σχετικα με την Ανασταση μεταφερθηκες νοερα σε εκεινη την εποχη με μοναδικο εφοδιο ενα βιβλιο που στο παρουσιασαν ως ο Λογος του Θεου. Εισαι σιγουρος οτι αυτο ειναι ο λογος του Θεου και οτι ολα εγιναν οπως τα λεει; Αν ο Νεοεποχιτης chaoskampf σου βαλει το μαχαιρι στο λαιμο και σου πει Αρνήσου την Πιστη σου γιατι σε εφαγα λαχανο. Τι θα κανεις;

 70. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Δεν χρειάζεται να έχουν όλοι δική τους άποψη. Αυτό που είναι αναγκαίο για να παράγει κάποιο θετικό αποτέλεσμα η δημοκρατία είναι οι περισσότεροι να έχουν την δική μου «άποψη» και αυτό μας έχει διδάξει άλλωστε η ιστορία του Μέγα Αλέξανδρου του Μέγα Ναπολέοντα του Κύρου του Μέγα και όλων βασικά αυτών των μικρούληδων που προσπαθούσαν να μου μοιάσουν.

 71. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλημέρα, εάν ο Χριστός δεν αναστένονταν θα ήταν μάταιη η ΄πίστη των μαθητών του,
  Μάταιη η ζωή ,χωρίς ελπίδα για την ανθρώπινη ύπαρξη,
  Οι ίδιοι οι μαθητές του ΣΊΓΟΥΡΑ θα γίνονταν οι μεγαλύτεροι εχθροί του και
  Θα γύριζαν σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι στις οικογένειες τους.
  Εδώ όμως έχουμε τους φοβισμένους μαθητές του από εκεί που κοιμόντουσαν σωματικά
  Και Πνευματικά, πρίν πάρουν οι εχθροί του ανθρώπου τον Θεάνθρωπο για να τον
  σταυρώσουν Στον Γολγοθά,να μεταμορφώνοντε σε άφοβους μαχητές της ακλόνητης
  πίστης ‘’ο υιός του ανθρώπου είναι υιός του θεού’’.
  Ο Χριστός ανέστη και άλλαξε όχι μόνο την ζωή
  τους αλλά,ακόμα και εχθρών Χριστού όπως ένός φανατικού διώκτη του,
  που μεταμορφώθηκε με την χάρη του θεού σε ηγετική μορφή διάδοσης των λόγων του.
  Μήπως το ιδιο δεν γίνεται και με εμάς?
  Η πιο τρανή απόδειξη της αναστάσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού είναι
  Το βίωμα της ανάστασης και μεταμόρφωσης Αμαρτωλού Ανθρώπου σε ζωντανή
  πνευματική οντότητα κάθε ημέρα μέσα στους αιώνες Εδώ και 2017 χρόνια.
  Η Ανάσταση πρώτα του πνεύματος ,Διαχωρίζει έναν ζωντανό από ένα νεκρό,Για να δύναται στην συνέχεια να ακολουθήσει το σώμα και να αναγγενηθεί μετά. από φθαρτό σε Άφθαρτο και Αιώνιο.

  • Χ.Ο says:

   Καλημέρα και σε εσένα ασχετε αδαη που μόνο άσχετος δεν είσαι. Είσαι άνθρωπος φωτισμενος και αυτό εύκολα το διακρίνει και ο γιατρός ακόμα. Σε ζηλεύω με την καλή έννοια για την ηρεμία σου και την υπομονή που δείχνεις με όλους αυτούς που πολεμανε την Πίστη μας. Το μόνο που κατορθωνουν βέβαια είναι να επιβεβαιωνουν πόσο αληθινή είναι.

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

    Ο ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΟΣ Η ΝΤΟΚΤΟΡ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΣΧΕΤΟ-ΑΔΑΗ!

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη, τα συμπερασματα σου για τους μαθητες του Χριστου, προεκυψαν απο Αγνοια σχετικα με τις αφηγησεις της Αγιας Γραφης. Οι συγχρονοι μελετητες στο πεδιο της ιστορικότητας του χριστου (John Dominic Crossan, Bart Denton Ehrman, EP Sanders, Géza Vermes) απορριπτουν τα δύο στοιχεία της γέννησης του Ιησού, την ανάσταση και ορισμένες λεπτομέρειες για τη σταύρωση. Ο Απ Παυλος εγραψε στους Κορινθιους (15.6) οτι μετα την ανασταση του ο Χριστος, εφανει σε 500 αδελφους. Η εμφάνιση του χριστου στους μαθητες του, στο Αρχαιοτερο ευαγγελιο, αυτο του Μαρκου ειναι Πλαστογραφια. «Tα συμπεράσματα του Mάρκου είναι πράγματι πλαστά… σχεδόν όλο το χωρίο αποτελεί μεταγενέστερη προσθήκη» (Encyclopedia Biblica, vol ii, p.1880,» Απο τους αρχαιοτερους κωδικες απουσιαζουν τα εδαφια 9 ως 20 του 16ου κεφαλαιου που κανουν αναφορα στην νεκρανασταση του Χριστου. http://codexsinaiticus.org/en/manuscript.aspx?book=34&chapter=16&lid=en&side=r&verse=8&zoomSlider=0 Ο Bart Denton Ehrman υπογραμμίζει την ποικιλομορφία των απόψεων που βρέθηκαν στην Καινή Διαθήκη, την ύπαρξη πλαστών βιβλίων που γράφτηκαν στα ονόματα των αποστόλων από χριστιανούς συγγραφείς που έζησαν δεκαετίες αργότερα και ότι τα χριστιανικά δόγματα όπως ο πάσχων Μεσσίας, η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενεστερες εφευρέσεις. Τα συμπερασματα σου Ασχετε Αδαη προέκυψαν απο μια σαθρη βαση που δεν εκφραζει την Ιστορικη πραγματικοτητα. Βεβαιως εχω να πω παρα πολλα, και το θεμα δεν εξαντλείται σε ενα σχολιο. Εχε να λαβαινεις.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη γραφεις «Η πιο τρανή απόδειξη της αναστάσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού είναι Το βίωμα της ανάστασης» Δηλαδη τι παει να πει αυτο;

 72. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Η αληθεια ειναι οτι τον ασθενη που παριστανει τον γιατρο παω να τον λυπηθω που τρωει τοσο ξυλο απο τοσους πολλους καθως ειμαι βασικα συναισθηματιας αλλα ειναι και προφανες οτι αυτο που χρειαζετε ειναι ενα «τερας» για να τα βαλει με την «ψυχρη λογικη» των καταραμενων που προσπαθουν να διαμελυσουν τον Διονυσο για να ταισουν την απυθμενη βλακεια τους και καθως αλλωστε οπως μας ειπε ο Ευριπιδης συμφωνα με το καλεσμα του Διονυσου οσοι ισχυριζονται ανωτεροτητα της λογικης απο την απλοτητα του συναισθηματος θα αφανιστουν απο μενα 1110 = THE GOD DIONYSUS τον θεο που θα τους στειλει 999 την παρανοια 666 = INSANITY = 666 για να διαλυθουν στα Ταρταρα και για αυτο αλλωστε θα πρεπει να προσπαθησει καποιος να ειναι απαθης οταν εχει να κανει με τους ασθνεις του ειδους καθως αυτο που προεχει ειναι η Διονυσιακη θεραπεια τους και επι του προκειμενου να σας προτεινω μια μεθοδο οραματισμου που θα μπορουσε να σας βοηθησει να θεραπυτειτε απο την υπερβλακεια της Ελληνοβλακολαγνειας που ειναι ενα παραγωγο ασφαλως της σεξουαλικης διαστροφης των αρχαιων και μια ενεργεια που εχουν αναπαραγει οι ανωμαλοι και οι Σατανιστες κλπ. Θα φανταστειτε λοιπον τον πουστη Δια των αρχαιων ανωμαλων να βαζει ενα παλουκι στον κωλο του και να φωναζει γεματος ηδονη και ευχαριστηση: ΑΧ ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ! ΕΛΑ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΓΙΑΧΒΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΟΥ. >> Οι ασθενεις θα πρεπει να επαναλαμβανουν αυτον τον οραματισμο 3 φορες πριν και μετα το φαγητο και το χεσιμο κοιτωντας προς την ΑΝΑΤΟΛΗ απο οπου και θα ερθω ο Κυριος σαν αστραπη.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Εγω προβλεπω ο chaoskampf αντι για babalon και medusa, να μεταμορφωθει σε Τυραννοσαυρο τυπου Ρεξ ωστε να ορθωσει το αναστημα του στον Αρχαιοελληνικο Μεγαλοσαυρο και να του επιβληθει με την Πυρινη γλωσσα του (βρισιες). Δεν ξερει ομως ο δυσμοιρος οτι μεσα στον Μεγαλοσαυρο κατοικει ολο το πληρωμα της αρχαιοελληνικης οντοτητας που τον καθιστα ατρομητο και ατρωτο στις επιθεσεις της βαβυλωνας της πορνης των βδελυγματων και της αποστασιας. Για αλλη μια φορα ο Μεγαλοσαυρος θα αποκρουσει με μεγαλη ευκολια τις νεοεποχιτικες σφαιρες του chaos εξοστρακιζοντας τες στο κεφαλι του Χ.Ο στελνοντας τον αδιαβαστο στην κολαση του Χαους απο οπου η σωτηρια ερχεται δια της μετανοιας και αποδοχης του ελληνικου πνευματος. Διοτι οπου βρισκεται το φως εκει κατοικει και αυτο.

 73. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΦΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΕΙ: Η ΑΓΝΟΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ says:

  Θρήσκευμα = Κοσμοθεωρία; Όχι απαραίτητα αλλά μια ερμηνεία της Κοσμογονίας, η οποία σε συνδυασμό με την φιλοσοφία αναζητά την αλήθεια και όπου υπάρχουν περιθώρια, επιβεβαιώνουν και άλλες επιστήμες. Συμφωνούμε; DA!Πάμε παρακάτω: Χριστιανισμός = Εβραικός, Ισλαμισμός = Αραβικός, Βουδισμός = Κινέζικος, Ινδουισμός = Ινδικός, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ = ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ! Αντεπιχείρημα; NIED! Είναι ο Ελληνισμός, πολιτισμός, νοοτροπία, αντίκτυπο της κοσμοθεωρίας που αναπτύσσεται μέσω της θεογονίας και της φιλοσοφίας; DA! Άρα είναι κάτι παραπάνω από θρησκεία που προέκυψε, από τον »τάδε λαό» όπως ο κάθε λαός έχει θρησκεία, έτσι δεν είναι; DA! Ε λοιπόν, τι να κάνουμε τα ήθη άλλων λαών; Αυτοί το κάνουν με τα δικά μας; Η θα είμαστε Έλληνες και θα συμβολίζουμε τον Ελληνισμόν, η θα είμαστε χριστιανοί και θα συμβολίζουμε τον χριστιανισμόν, που δεν είναι καν γενική κοσμοθεωρία φιλοσοφίας και κοσμογονίας μαζί που εκφράζει κάποιον πολιτισμό η λαό αλλά απλώς θεολογία κάποιων…
  Μια θεώρηση με λίγα λόγια. »Θεωρητική θεώρηση» δίχως αποδείξεις.
  Αν ασχολούμασταν, με τον πολιτισμό μας, όσο ασχολούμαστε με θεωρίες, θα χαμε κάνει θαύματα σαν λαός… Τώρα μόνο »φτιαχτά θαύματα έχουμε» επειδή ο άλλος νομίζει ότι η εικόνα τον χτυπάει από μόνη της, η επειδή δεν γνωρίζει, πως ο λόγος που δεν χαλάει ο αγιασμός, είναι επειδή έχει βασιλικό μέσα…

 74. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Ασφαλώς και οι κλανιές μου είναι υπερφυσικές και ασφαλώς και σχετίζονται με τους ήχους της Αποκάλυψης αλλά ας μην σταθούμε σε αυτό το γεγονός καθώς αν σας το αναλύσω καθώς είναι πραγματικά ένα τρομακτικό γεγονός. Απλά να κατέβω λίγο στο θλιβερό επίπεδο σας και να πω και μερικά πράγματα για το υπουργείο πορδοβλακείας της Ελληνοβλακολαγνείας που σας έχει καταστρέψει τους εγκλεφάλους μαζί φυσικά με τους παπάδες και να επαναλάβω βασικά ότι δεν υπάρχει καμία «γνήσια» Ελληνική παράδοση και αυτός που το ισχυρίζεται αυτό είναι ένας κοινός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και επί του προκειμένου για να μην μιλάμε με αοριστοπορδολογίες θα σχολιάσω κάποια πράγματα που λέει ο Τουλάτος στο βίντεο που πολυ ορθα παρέθσε κάποιος ως απάντηση στον ασθενή Ελληνοκαπηλολαγνοπορδόβλακα πιο πάνω. Συμφωνώ λοιπόν με κάποια πράγματα αν και γενικά η αρρωστημένη πουστοενέργεια της αρχαιβλακολαγνείας που είναι ακριβώς το αντίθετο απο την ενέργεια της Σοφίας την οποία προσπαθούν να βιάσουν οι αρχαιοκάπηλοι που είναι ασοφότεροι από τον κώλο μιας σαύρας και βρωμερότεροι από την βρωμιά του βόθρου και για αυτό η ενέργεια τους μου προκαλεί ένα σίχαμα και είχα τσακωθεί και με αυτον στο fb καθως και αυτός προσπαθούσε να μου πουλήσει εξυπνοπουστάδες σε ότι αφορά την προέλευση της Ελληνικής παράδοσης που όπως εξήγησε και ο Ιουλιανός είναι η ΑΝΑΤΟΛΗ και για αυτό άλλωστε και ο Τουλάτος είναι ένα όργανο του σκότους καθώς επί της ουσίας η εμφανής άλλωστε βλακεία του κατευθύνει όσους έχουν λίγο μυαλό μέσα στο κεφάλι τους κατευθείαν στα δίκτυα των καταραμένων που καπηλεύονται τις παραδόσεις της ανατολής μέσα από αυτή την τεχνητή πόλωση που είναι μια πολύ παλιά ιστορία που φτάνει μέχρι το ιερατείο του Δια Βήλου Μαρδούκ στην Βαβυλώνα σε ότι αφορά δηλαδή τις παραδόσεις που γνωρίζουμε και που είναι γνωστό και ως το τάγμα του ΜελχιΣεδέκ και δηλαδή το Βαβυλωνιακό ιερατείο του Διός στο οποίο ιστορικές πηγές συνιστούν ότι ήταν μυημένος και ο Πυθαγόρας. Επίσης Ελληνικές ιστορικές πηγές συνιστούν ότι το ιερατείο του Διός συγκεντρώθηκε στην Βαβυλώνα και όλα αυτά τα έχω παραθέσει στο παρελθόν και κανένας δεν έδωσε βάση για αυτό μην περιμένετε να ψάχνω πάλι. Άμα θέλετε να σταματήσετε να είσαστε μαλάκες αυτό που θα πρέπει από εδώ και πέρα να κάνετε είναι να ψάξετε και εδώ μέσα και γενικά να βρείτε τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε και να διασταυρώσετε αυτά που λέω και όχι το αντίθετο καθώς στην αντίθετη περίπτωση μπορείτε ασφαλώς να βουλιάξετε μέσα στην παράνοια την βρωμιά και το ψέμα σας. Ο σχολιασμός στο επόμενο βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=EMkPJ4DNfnA

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   (Ο πιο γνωστος Στρουμφοσυμορήτης) PSYCHAOS αιωνια δυστροπος, είχε δυσκοιλιοτητα από μικρος, συνεθετε τραγουδια με την ρυθμικη κλανιά του. Αποφοίτησε με επιτυχια από την μεγαλη του γελιου σχολη, στην συνέχεια έκανε μεταπτυχιακο στο πανεπιστημιο της 17Ν με ειδικότητα στις πακετοβομβες. Προτυπα του ο Ταμτακος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Μαρκελος Νύχτας. Γνωστός για τις αποστολές παγιδευμένων πακέτων με κόκκινο φιόγκο. Η κατάσταση του χειροτερεψε όταν πήρε μερος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τον έκοψε η Μανωλίδου. Ειδικός στις ειδικές δυνάμεις (έχει εκπαιδευτεί από τον ειδικό). Υπερδυνάμεις: Αποβλάκωση εχθρου με χρηση της θεοσοφιας της Νεας Εποχης, και Υπνωτισμός με χρήση Κομμουνιστικού Μανιφέστου.

 75. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Προτού να προχωρήσω στον σχολιασμό του Τουλάτου απλά να πω ότι ήρθαν τώρα οι ενισχύσεις των καταραμένων νεοναζί καθώς είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι μιλάμε για μια τρομοκρατική οργάνωση δαιμονισμένων αρχαικάπηλων απατεώνων όπως άλλωστε και όλες οι σχετικές οργανώσεις όπως και αυτί του Σώρρα κλπ και όχι μόνο για έναν βλακομαλάκα και είναι προφανές ότι αυτά τα πολύ άρρωστα άτομα ψάχνονται για εμφύλιο πόλεμο και για αυτό δεν λένε να σταματήσουν αυτή την αρρώστια και αυτή την συνεχόμενη αισχρή πρόκληση που επί της ουσίας έχει διαχωρίσει τις κατσίκες του είδους τους από τους ανθρώπους και την ήρα από το σιτάρι κλπ καθώς μιλάμε για ένα πρόγραμμα 666 της μήτρας που μπορούσε να είναι και το THE HERO ACHILLES = 888. Είναι βασικά μια οργάνωση ηλίθιων που σπέρνουν την δαιμονική αρρώστια και σας βουλιάζουν όλους μέσα στην παράνοια και στην απύθμενη βρωμιά και βλακεία και είναι τόσο μαύροι και τόσο βαριά άρρωστοι που δεν αντέχουν στο φως ούτε για μερικά δευτερόλεπτα και για αυτό άλλωστε προσπαθούν να ρίξουν παντού το σκοτάδι τους καθώς βασικά είναι τροτέζες του σκότους και παίζει μάλιστα να πιστεύουν ότι είναι πολεμιστές του φωτός καθώς βασικά είναι απλά σκιές που εκφράζουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που πιστεύουν.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Chaoskampf 7 Ιανουαρίου 2017 @ 20:06 «Αυτο που βασικα θελω να πω ειναι οτι ειμαστε ενα και το ονομα μας ειναι Αβρασαξ» (Η μορφη του Abraxas ειναι ανδρικο σωμα με κεφαλι κοκορα και φιδισια ποδια.) Αυτοι chaos μπορει να πιστευουν οτι ειναι πολεμιστές του φωτός, αλλα εσεις ειστε ενα ματσο κοκοροφατσες, και εγω ο εχων τα κλειδια (κλειδοκρατορας) θα σας κλειδωσω μεσα στην μητρα (χυτρα) του αρχετυπου μαζι με τον αποκρυφισμο σας, και θα σας ανατιναξω. Ρε τι πινετε και δεν μας δινετε.

 76. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  ΌΛΟΙ λοιπόν οι «Ελληνοκεντρικοί» που μπλέκουν τα πολιτικά τους προβλήματα με πνευματικά θέματα είναι κοινοί απατεώνες που δουλεύουν είτε δραστικά είτε αντιδραστικά για το μαύρο ιερατείο είτε το γνωρίζουν είτε όχι όπως και οι περισσότεροι συνομωσιολόγοι άλλωστε όπως άλλωστε θα γνωρίζετε όλοι. Μιλάμε ασφαλώς για δαιμονικές συχνότητες και για ένα υποσυνείδητο προγραμματισμό που μοιάζει άλλωστε με τις δικές μας συχνότητες και δηλαδή της Συμπαντικής Λευκής Αδελφότητας καθώς οι απατεώνες δεν έχουν απολύτως τίποτα δικό τους καθώς εμείς είμαστε οι δάσκαλοι και των Ελλήνων και των Εβραίων και όλων και εμείς είμαστε οι αρχιτέκτονες όλων των αρχαίων πολιτισμών καθώς εμείς βρισκόμαστε ΜΕΣΑ ΣΑΣ μέχρι και την 13η διάσταση και απλά βασικά κάποιοι νομίζουν ότι οι δικές μας σκέψεις και οι δικές μας συχνότητες είναι δίκες τους και απλά βασικά νομίζουν ότι αυτοί είναι εμείς και για αυτό υπάρχει και αυτό το μπέρδεμα και για αυτό υπάρχουν ΠΑΝΤΑ δυο εκδόσεις του ίδιου θεού μέσα σε όλες τις παραδόσεις και για αυτό άλλωστε προσπάθησα να βάλω λίγο μυαλό μέσα γεμάτα σκατά κεφάλια των «Ελληνοκεντρικών» στο θέμα του Γιαχβέ καθώς η ΣΟΦΙΑ εκφράζετε μέσα από όλες τις παραδόσεις καθώς είναι μια ΕΝΕΡΓΕΙΑ η οποία εκπορεύεται από την ΠΗΓΗ και ΕΝΕΡΓΕΙ σε ένα επίπεδο πέρα από την αντίληψη μας και πέρα βασικά από το αστρικό φως = maya και ακόμα και πέρα από την δική μου δηλαδή πολυδιαστασική αντίληψη καθώς δεν ισχυρίζομαι ασφαλώς ότι είμαι πάνω από τους θεούς η ότι μπορώ να τα βάλω κιόλας μαζί τους όπως σας διδάσκουν οι βλάκες που δεν έχουν πάρει ούτε ίχνος από την σοφία των αρχαίων που ήρθε από την ΑΝΑΤΟΛΗ. Από Μεγαλόσαυροι και Τιτάνες που στοχεύουν στον διαμελισμό του Διονύσου «αστειευόμενοι» ασφαλώς τώρα εμφανίζονται και ως απέθαντοι = βρικόλακες. Μιλάμε βασικά για νεκρούς και μανιακούς βλάκες που προσπαθούν να επιβάλουν το σκότος με εξυπνοπουστοβλακείες που απευθύνονται στο χαμηλότερο επίπεδο της ηλιθιότητας στο ψηλότερο της βρωμιάς και της σαπίλας και είναι προφανές και στους πλέον ΗΛΙΘΙΟΥΣ ότι μιλάμε για την ενσάρκωση του μοτίβου 666 και για αυτό άλλωστε οτιδήποτε «βλέπουν» δεν είναι παρά μια παραίσθηση που θα τους οδηγήσει πιο κάτω από τα Τάρταρα όταν αναπόφευκτα σε κάποια φάση θα ξυπνήσουν στην δίκη τους πραγματικότητα και αντιληφθούν την γελοιότητα του αντίθεου που είναι βασικά ένα αρχέτυπο = μοτίβο που εκφράστηκε μέσα από την Σουμεριακή παράδοση και ως Kingu και μέσα από την Εβραϊκή ως Ασμοδαίος και αυτό βασικά το αρχέτυπο της αρχισαύρας = πρόγραμμα της μήτρας είναι που εξουσιάζει την συνείδηση τους είτε το αντιλαμβάνονται είτε όχι και δεν τους φταίει ασφαλώς κανένας Γιαχβέ και κανένας γενικά για την δική τους βλακεία και για αυτό βασικά φαντάζονται κάποιους «κακούς θεούς» κλπ. Μου ήρθανε τώρα αυτά και είπα να τα πω και θα επανέλθω στο θέμα του Τουλάτου.

 77. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΦΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΕΙ: Η ΑΓΝΟΙΑ ΒΛΑΠΤΕ

  Καλησπέρα,Μάρκο εσύ?
  Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί με το περιεχόμενο στέκεσαι μόνο στην
  Ετικέτα που σε παιδεύει για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.
  Αναγνωρίζω ότι η σήψη και εκμαυλισμός της ελληνικής κοινωνίας φυσικά
  έφθασε και στην εκκλησία και αυτό που βλέπει κανείς
  δεν μας κολακεύει ιδιαίτερα.
  Οι κληρικοί είναι παιδιά της εποχής μας δεν ηρθαν από τον Άρη.
  Όπως είπε και ο Αγιος Ιουστίνος Πόποβιτς εάν θέλετε καλύτερους κληρικούς γεννήστε τους.
  Η απομάκρυνση του Ελληνα από την πίστη μας ,είναι ο λόγος του κακού, προς χάρη μιας
  επίπλαστης ευμάρειας Που τον λογαριασμό της εκ των υστέρων τον προσκόμισαν οι ‘’φιλοι
  μας’’ για πληρωμή Και εξόφληση.
  Ευτυχώς Ο Θεός δεν μας άφησε στην πνευματική φτώχεια μας δέησε με τον Αγιο Πορφύριο
  ,τον Αγιο Παίσιο μας βοήθησε, και μας βοηθάει ακόμα και σημερα με κάποιους μοναχούς
  Πυξίδες Με σημαντική πνευματική προσφορά στον συνάνθρωπο .
  Ο Ελληνισμός ως έννοια σήμερα είναι πετσοκομένος .
  ΟΙ Ευρωπαίοι Φίλοι προχώρησαν σε σαλαμοποίηση της ιστορίας μας,
  Με την βοήθεια πρόθυμων εγχώριων Εφιαλτών,
  Σε Αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και Ελληνικό ραγιάδικο πολιτισμό που ξεκινάει
  Από το 1453 (μας επιτρέπει ακόμα κάπως να χαιρόμαστε για την επανάσταση του 1821) και
  Φθάνει μεχρι τις μέρες μας .Εξαφανίζουν το 1204 μ.χ ,δεν προβάλλοντε 1000 χρόνια από
  την ιστορία μας και μας Ευνουχίζουν πολιστιστικά επίτηδες γιατί ΞΕΡΟΥΝ Ότι δεν έχει
  συνέχεια πάντα πεθαίνει.
  Η φράση πάλι χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ΄ναι προέκυψε το 1204
  Και αυτό κρύβεται επιμελώς.
  Δεν σταματούν εκεί εμφανίζουν και τους διάφορους Φαλμεράυερ και
  Αφαιρούν το όμαιμο των Ελλήνων με τους Αρχαίους Ελληνες.
  Τέλος Ερχοντε εκ του ασφαλώς στην συνέχεια και λένε ότι αυτοί είναι παιδιά του
  Σωκράτη,Πλάτωνα,Αριστοτέλη και του Ελληνικού Πολιτισμού.,
  Καθορίζουν την σχέση του Ελληνα με τον Ελληνικό
  Πολιτισμό περιοριστικά ως ιθαγενή φύλακα αρχαιολογικών χώρων και σερβιτόρο
  Δυτικών και Αλλων .
  Τι λες να τους κάνουμε το χατήρι και να πεταξουμε στα σκουπίδια 1000 χρόνια
  Ελληνικής Ιστορίας και να χαθούμε?
  Για να μην μακρηγορούμε, ότι και να κάνουν θα χάσουν φθάνει να εμπιστευθούμε την ζωή
  Μας Στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό.
  Ορθοδοξία=Ζωντανό κύτταρο του ελληνικού πολιτισμού που κοινωνεί ο Ελληνας στον Κόσμο την αλήθεια του Τριαδικού Θεού.

 78. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Στο θεμα των «πραγματικων» Ελληναραδων και δηλαδη των ομοφυλοφιλων απλα να συμπληρωσω οτι εκτος απο τα τρενακια που εκαναν οι Σπαρτιατες πολεμιστες οτι ακομα και ο Μεγας ΑΛεξανδρος ηταν οχι μονο ομοφυλοφιλος αλλα και παιδοφιλος συμφωνα με τα οσα γνωριζουμε αλλα ΚΑΙ ο Αχιλλεας ειχε γκομενο κλπ για αυτο αλλωστε ειναι και λιγο (τι λιγο δηλαδη αστα να πανε η ξεφτυλα δεν εχει πατο) κωμικοτραγικο οταν οι νεοναζι απογονοι του Σαυρομογγολου Χιτλερ επικαλουνται αυτα τα ονοματα και αυτες τις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και ταυτοχρονα θελουν να αφανισουν τους ομοφυλοφιλους. Δηλαδη χρειαζεται καποιος να ειναι επιστημονας για να καταλαβει οτι αυτη η αρρωστια παραγει μονο ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ που μαλιστα ειναι πολυ περισσοτερο αισχρη απο τις συνηθειες των αρχαιων; Δοκιμαστε για λιγο να βγειτε απο την εθνοπλανη σας και προσπαθηστε να δειτε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 1140 με τα ματια ενος παρατηρητη και ξεχασε βασικα οτι σας βλεπω μεσα απο τον παντεποπτη οφθαλμο της θειας προνοιας του Απολλωνα/Ωρου. >>> <> <>
  <> Αθήναιος, Δειπνοσοφισταί, ΙΓ 602,603 >> Επισης αμα δεν απαντησει καποιος στον βρικολακα για τους Σπαρτιατες θα το κανω εγω και οι νεκροι μπορουν ασφαλως να συνεχισουν να σας καινε τους εγκεφαλους και να βοηθησουν με αυτον τον τροπο 69 σε αυτη την διαδικασια 666 της καθαρσης 999 της νεας εποχης για την οποια σας μιλαει και το «σχεδιο Αχιλλεας» το οποιο διαβασα προσφατα μετα το τελευταιο σχετικο αρθρο. Η αληθεια πρεπει βασικα να ακουστει και θα πρεπει βασικα να σερβιριστει και κρυα στους κρυους που παραληρουν μεσα στις παραισθησεις 666 τους στην αβυσσο αλλιως δεν προκειται ποτε κανενας να γλυτωσει απο αυτη την ενεργεια της διαστροφης.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

   Τι σχέση μπορεί να έχεις εσύ ρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ με το σχέδιο Αχιλλέας; Μας δουλεύεις τώρα;
   Παρακαλώ να μας παραθέσεις αποδείξεις ότι όσα λες για τους αρχαίους ισχύουν. Έχεις; Εννοείται πως δεν υπάρχουν γιατί τις εφύηραν κάτι κομπλεξικοί ανθέλληνες αγγλοσάξονες!

 79. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Αυτό είναι το κείμενο που λείπει από το προηγούμενο σχόλιο: Μανιώδης παιδεραστής ήταν και ο βασιλεύς Αλέξανδρος τόσο λύγιζε από την αγάπη του γιά τον ευνούχο Βαγώα, που γύρισε και τον φίλησε μέσα στο γεμάτο θέατρο…όσο ερωτικός ήταν ο βασιλιάς αυτός, τόσο ήταν συγκρατημένος απέναντι σε ότι ταίριαζε και ότι έπρεπε. >> Από εδώ: sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/e-omophylophilia-sten-archaia-ellada-to-megalo-psemma

  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ says:

   O συγγραφέας αυτός και τα παραλέει και καλά θα ταν να μας δείξει τα ΓΝΗΣΙΑ χειρόγραφα του Ηρόδοτου και του Πλουτάρχου, που τάχα μου λένε κάτι τέτοιο. Σοβαρά; Κι εγώ γιατί δεν το ξέρω, αφού τα χω διαβάσει… Πέραν απ αυτό, κάνει τρομερά λάθη: Θεωρεί ότι οι Δαναοί και η φυλή του Δαν των Ιουδαίων είναι η ίδια φυλή. Σε τι το βασίζει; Στο ότι έχουν 3 ίδια αρχικά γράμματα;

  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ says:

   Eπίσης αν συμφωνείς με τον συγγραφέα, τότε θα πρέπει να ακυρώσεις τα λόγια των Χριστιανών Γεροντάδων, που λένε »ότι από την φυλή του Δαν στο Ισραήλ, θα κατάγεται ο αντίχριστος και θα στεφθεί εκεί, στον ανακαινισμένο ναό του Σολομώντα» και θα πρέπει να βγάλεις δικιά σου προφητεία, που θα λέει ότι θα ναι Έλληνας »και μάλιστα στο Ισραήλ» στους υπερεθνικιστές Εβραίους που θεωρούν όλους τους άλλους λαούς γκόιμ… Αυτό θεωρείς δηλαδή;

 80. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Το λετε βρε καημενοι ανθελληνες αντιομοφυλοφιλοι απατεωνες; Ποσο μισος εχετε τελος παντος για τους «πραγματικους» Ελληναραδες; Ολοι τα γνωριζουν αυτα για τον Μεγα Αλεξανδρο ΚΑΙ τον Αχιλλεα και την σχεση του με Πατροκλο κλπ. Αυτοι απο ανακαλυψαν μια παραληλη ιστορια εισαστε εσεις τα αρχιλαμογια του συμπαντος καθως επισης εχει αναφερθει η πηγη και δεν αντιλαμβανομαι το τι σχεση μπορει να εχει αυτο με τον συγγραφεα. Με το σχεδιο Αχιλλεας δεν ειπα οτι εχω καμια σχεση το θεμα ειναι τι σχεση θα μπορουσε να εχει το σχεδιο Αχιλλεας με την νεα εποχη του Υδροχοου και το συμπαντικο πλανο και ασφαλως θα ηταν καλο να μας που τι σχεση θα μπορουσαν να εχουν αυτοι με την τρομοκρατικη οργανωση που εσπειρε αυτη την αρρωστια εδω μεσα.

 81. Ανώνυμος says:

  Τελικά οι Γιατροι είναι τα πιο αρρωστημένα άτομα επάνω στον πλανήτη…
  Μόνο θεωρίες και μαλακιες…
  Ένας από αυτούς μας τιμά με τις ίδιες επαναλαμβανόμενες μπουρδιτσες εκατομμύρια φορές.
  Θεωρεί ότι μπορεί να κάνει την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί μέσα στις μασονικός στοές!
  Μιλάμε για πολύ Γκαου άτομο…
  Γιατί του απαντάτε ακόμη δεν το έχω καταλάβει…αφού ο ίδιος δεν απαντά ποτέ. Δεν καταλάβατε ακόμη το παιχνίδι του;
  Πληρώνετε το παιδί αδρά…βάζει και μερικά likes στον εαυτό του και αυνανίζεται με τον τρόπο αυτόν από το pc…
  Απλά αδιαφορειστε…

 82. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Τωρα σε οτι αφορα την αηθη οπως παντα επιθεση των απατεωνων προς τον συγγραφεα του blog δεν την αντιλαμβανομαι καθως εγω απλα παραθεσα μια παραπομπη. Ειναι γνωστο οτι οποιος λεει την αληθεια μπαινει στο στοχαστρο των δαιμονων που εξουσιαζουν το ψεμα και την αρρωστημενη σας συνειδηση και επι του προκειμενου αν υπαρχει διαφωνια για παραδειμα οτι ο Πλουταρχος ηταν παιδοφιλος και επαινουσε την παιδεραστια ως κατι το ανωτερο να την ακουσουμε και να παραθεσω και τις σχετικες παραπμομπες. Ο Ηροδοτος ειναι γνωστο επισης οτι δεχεται μια αηθη επιθεση απο τους απατεωνες αρχαιοκαπηλους στο θεμα της προλεευσης των θεων και του αλφαβητου που εχει επιβεβαιωθει και απο την επιστημη αλλωστε εκει οπου μαλιστα αγνοουν οτι ηταν εθνικιστης και οτι στα δικα του λεγομενα βασιστηκε η ιδεα του εθνοφυλετισμου. Οποιος δεν ειναι απατεωνας και κομπλεξικος βασικα κινδυνευει η ζωη του απο τους δαιμονισμενους και αυτη ειναι η αληθεια.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Παραπανω παραθεσες απο την μελετη του Σκουρτελη η οποια υποστηριζει οτι οι αρχαιοι ελληνες δεν ηταν ομοφυλοφιλοι αλλα παιδεραστες. Ο Κυριος Σκουρτελης χρησιμοποιει τις ερωτικες επιστολες του Φιλοστρατου τις οποιες παρουσιαζει ως ελληνικη πραγματικοτητα. (Επιστολαί: Ερωτική, κατά κύριο λόγο, επιστολογραφία του Φιλόστρατου. Ο σοφιστής μεταβάλλεται σε ερωτευμένο και υιοθετεί στον ερωτικό του λόγο σοφιστικές υπερβολές.) ΣΟΦΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ …Τα ιδια ισχυουν και για τα υπολοιπα που εχει πει.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο Μακεδών στρατηλάτης εκατηγορήθη παρά πολλών ως φύσις ανώμαλος και ανήθικος, δι’ αυτό ο Πλούταρχος ηθέλησε να αποστομώση τους κατά της μνήμης του Αλεξάνδρου συνεχώς βάλλοντας. Πλουτάρχου, Περί Αλεξάνδρου Τύχης ή Αρετής Λόγος Α’ 12 «Και ο Αλέξανδρος, όταν του έγραψε ο Φιλόξενος, ο κυβερνήτης της παραλίας ότι υπάρχει στην Ιωνία ένα παιδί που, όμοιο στην ομορφιά του δεν ξανάγινε ποτέ, και ζητούσε να πληροφορηθή με γράμμα, αν ήθελε να του το στείλη, ο Αλέξανδρος του έγραψε απαντώντας αυστηρά: «Ω πιο κακέ απ’ όλους τους ανθρώπους, με ξέρεις ανακατεμένο, ποτέ, με τέτοιες βρωμοδουλειές, για να με κολακεύσης με τέτοιου είδους απολαύσεις;»

 83. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Εγω βασικα δεν εχω προβλημα με τις συνηθειες των αρχαιων τις οποιες ασφαλως απορριπτω αλλα ειναι δικο τους θεμα και οχι δικο μου. Το θεμα που προκυπτει ειναι με τους απατεωνες αρχαιοκαπηλους που συνηθως μαλιστα προσπαθουν να ορισουν τους «πραγματικους» Ελληνες μεσα στα πλαισια ενος παραληρηματος που αφορα καποιες ομαδες παρανοικων που σπερνουν την πολωση και το ψεμα. Αυτα που εκαναν οι αρχαιοι ειναι δικο τους θεμα και δεν βλεπω πως μας αφορα και το γιατι θα πρεπει σωνει και καλα να ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ το ψεμα με την βια απο τους απογονους μαλιστα των «αψυχων» δουλων που εγιναν χριστιανοι γιατι τους εδωσε ψυχη ο Εβραιος Ιησους που σημερα την ειδαν «γνησιοι» Ελληναρες εναντι των υπολοιπων μεσα στα πλαισια ενος αυθερετου και συνηθως δογματικα αντιχριστιανικου παραληρηματος το οποιο εκφραζετε και ως θρησκευτικος ρατσισμος στην χειροτερη του μορφη. Η ολη φαση της εθνοκαπηλιας του ειδους συνιστα μια διαστροφη ανευ προηγουμενου και αυτο το γεγονος και σε οτι αφορα δηλαδη αυτη την ασυγκριτου πλεον μεγεθους διαστροφης εξηγει επι της ουσιας και ολα τα συνεπακολουθα αυτης της παρακρουσης που σας οδηγει στην παρανοια. Ολη αυτη η ιστορια με τους «πραγματικους» Ελληναρες που βασιζετε βασικα στην αρχαικαπηλια ειναι επι της ουσιας μια διαστροφη και για αυτο αλλωστε και δεν μπορει να παραγει τιποτα αλλο εκτος απο διαστροφη. Στο θεμα των Σπαρτιατων εδω απο τον Πλατωνα και τον Ξενοφωντα που επαινουν επι της ουσιας τις σεξουαλικες σχεσεις μεταξυ αντρων στο στρατευμα καθως αυτο τους εκανε πιο γενναιους. https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_the_militaries_of_ancient_Greece#Philosophical_discourses

 84. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Νικητα, Ο εγκέφαλος του σύγχρονου ανθρώπου αποτελείται από έναν πυρήνα ερπετοειδούς εγκεφάλου, έναν εγκέφαλο κατώτερου θηλαστικού και κυρίως από τον εξελιγμένο ανθρώπινο εγκέφαλο. Ο καθένας από τους τρεις εγκεφάλους ελέγχει τις δικές του λειτουργίες και συνδέεται με τους άλλους με ένα δυναμικό δίκτυο νευρωνικών συνδέσεων. Ο ανώτερος ανθρώπινος εγκέφαλος ή λογικός εγκέφαλος, καταλαμβάνει το 85% του συνολικού εγκεφάλου μας και ρυθμίζει ανώτερες λειτουργίες όπως: Δημιουργικότητα, Φαντασία, Λογική, Συλλογισμός, Συναίσθηση, Καλοσύνη, Επίλυση προβλημάτων, Συνδυαστική σκέψη, Κοινωνικότητα. Ο θηλαστικός ή συναισθηματικός εγκέφαλος, που εμφανίζεται όμοιος (συντηρημένος) σε πολλά θηλαστικά και δημιουργεί τα συναισθήματα που στη συνέχεια θα πρέπει να ελεγχθούν από το λογικό εγκέφαλο. Ο θηλαστικός εγκέφαλος ρυθμίζει και γεννά συναισθήματα όπως: Οργή, Φόβος, Παρόρμηση, Πόθος, Παιγνίδι, Στοργή, Φροντίδα, Φιλία, Έρωτας, Ζήλια. Ο ερπετοειδής εγκέφαλος είναι το πιο πρωτόγονο τμήμα του εγκεφάλου μας. Δημιουργεί την ανάγκη για επιβίωση και ρυθμίζει αισθήματα και κατώτερες λειτουργίες όπως: Αναπνοή, Θερμοκρασία σώματος, Λειτουργία καρδιάς, Πείνα, Πέψη, Στάση και κίνηση σώματος, Ισορροπία, Αντίληψη χώρου, Κίνδυνος, Ένστικτα επιβίωσης. Σύμφωνα με την κοινή λογική, το συναίσθημα θεωρείται ως το αντίθετο της καλά δομημένης, λογικής σκέψης.

 85. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ says:

  ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΟΕΙΔΗ….ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ….Είσαστε όλοι βαρεμένοι….ΕΣΥ ΤΣΟΚΑΡΟ…Εισαστε τοσο ηλιθιοι και τοσο βρωμικοι…ΠΑΛΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΛΕΣ …Βσσικα εισαστε τοσο αθλιοι μαλακες…Τι λες ρε τσόντα Γερμανίας να πούμε..Καλά είσαι βλήμα μεγάλης εμβέλειας έτσι….ΚΤΛ.ΚΤΛ.ΚΤΛ.

 86. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνώ σε όλα όσα λέει ο Σκουρτέλης είναι και προφανές ότι είναι ένας από τους τιμιότερους ερευνητές στην Ελλάδα και για αυτό άλλωστε βρίσκεται στο στόχαστρο των παρανοϊκών εθνοκαπήλων που προσπαθούν να επιβάλουν το ψέμα την βρωμιά και γενικά την διαστροφή τους που πλέον έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην ανθρωπινή ιστορία. Ο τελευταίος «τίμιος» αρχαιοκάπηλος πήρε φόρα και πήδηξε από τον Καιάδα για να τιμήσει τους αρχαίους Σπαρτιάτες.Αυτή λοιπόν η διαστροφή με τους «πραγματικούς» και τους «ψεύτικους» Έλληνες και αυτή αέναη αναζήτηση των παρανοϊκών για τον «πραγματικό» Ελληνισμό έτσι όπως εκφράστηκε και στο προηγούμενο θέμα με τους ναζί δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα αποτέλεσμα αυτής της διαστροφής που έσπειραν οι Ελληνοκάπηλοι κάθε είδους. Προσπαθούν κάποιοι ανύπαρκτοι κομπλεξικοί και παρανοϊκοι να προσδιορίσουν τους εαυτούς τους ως γνήσιους Ελληανάρες έναντι όσων διαφωνούν με την αρρώστια του κάθε ενός και της κάθε ομάδας σύμφωνα με το πόσο αρχαιολαγνοκάπηλοι και πόσο ψεύτες και βρομιάρηδες είναι και αυτή η διαστροφή ασφαλώς παράγει μόνο διαστροφή και πλέον η διαστροφή που έχουν σπείρει έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που πλέον όχι μόνο καμία συζήτηση δεν μπορεί να γίνει με τους παρανοϊκούς αλλά είναι και προφανές ότι μιλάμε για ζόμπι που απλά ψάχνουν για αίμα για να ταΐσουν τον θάνατο και για αυτό θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα.

 87. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Η ενεργεία λοιπόν που παράγει αυτό το πανανθρώπινο έκτρωμα δεν είναι ασφαλώς η Σοφία αλλά η ενσάρκωση της Διαστροφής που στην γλώσσα των εσωτεριστών είναι η Λιλίθ που είναι η μάνα της Λαγνείας και της Διαστροφής και δηλαδή το αντίθετο από την ενέργεια του Πρωινού Αστέρα = πλανήτης Αφροδίτη = Σοφία των Γνωστικών που συμβολίζετε και με την ανάποδη πεντάλφα όπως έχω εξηγήσει επανειλημμένα και χωρίς μάλιστα copy paste μήπως και πιάσει κάτι το γεμάτο δαιμονικά σκατά κεφάλι σας και για αυτό άλλωστε προκύπτει η εγωμανία και η αλαζονοπαπαροβλακεία για την οποία μιλάει και ο Τουλάτος και είναι και προφανές άλλωστε από αυτά που λένε οι δηλωμένοι επί της ουσίας Σατανιστές νεοναζί ότι προσπαθούν να σκοτώσουν την «θηλυκή ενέργεια» της Ανατολής και δηλαδή ΚΑΙ της Σοφία των αρχαίων που ήταν μυημένοι στα μυστήρια της ανατολής όπως για παράδειγμα οι Ιώνες φιλόσοφοι και ο Πλάτωνας και ο Πυθαγόρας κλπ. Από αυτήν λοιπόν την πραγματικότητα που παράγει αυτή την αρρωστημένη τεχνητή πόλωση προκύπτει αυτή η αρρώστια που παρήγαγε και τον Σατανιστή Μαρξ και και τον Σατανιστή Χίτλερ που τους είδα βασικά να κάνουν παρτούζες στην κόλαση μαζί με τους υπολοίπους καταραμένους. Σχετικά εδώ πέρα: https://archive.org/stream/TheOccultTechnologyOfPowertheArcaneSecretsOfPoliticalPower/OTAP_djvu.txt

 88. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλημέρα,
  Η θεωρεία των 3 εγκεφάλων προέκυψε το 1950,
  Μέσα από μια προσπάθεια γάμου της δαρβινικής θεωρείας
  Με την εγκεφαλική ανατομία και λειτουργεία του ανθρώπινου εγκεφάλου.
  Εάν ο ανθρώπινος εγκέφαλος θέσει κάποια θέσφατα η αλλιώς σταθερά θα παράγει
  Μέσω της φαντασίας και της χειραγωγούμενης λογικής ενίοτε έλλογα φαινομενικά
  αποτελέσματα.Τα πορίσματα αυτά είναι φύσει αδύνατον να αξιολογηθούν κριτικά
  Ως έγκυρα ούτε να απορριφθούν βέβαια…
  Κατά συνέπεια τέτοια φαινόμενα -που δεν είναι και λίγα- καθιστούν δυσχερή
  Τον διαχωρισμό της επιστήμης από μια μορφή πίστης.
  Η επιστήμη δεν διαφέρει ενίοτε από την θρησκεία.
  Υπάρχουν αμέτρητες θεωρείες ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ εξηγήσεις φαινομένων, οι ΘΕΩΡΕΙΕΣ
  Αυτές δεν διαφέρουν από υποθέσεις και δόγματα απλά βαφτίζοντε στην κολυμπήθρα
  Της ‘’επιστημονικότητας ‘’και παράγουν αποτελέσματα στον παρατηρητή που περιμένει
  Εύκολες απαντήσεις.
  Η θεωρεια του Lombroso.
  Ο Λομπρόζο με την θεωρία που έγινε αργότερα γνωστή ως «εγκληματολογική
  ανθρωπολογία» κατέταξε τους εγκληματίες σε 4 κατηγορίες.
  • τους εκ γενετής, που χαρακτηρίζονται από ανατομικά φυσιολογικά και ψυχολογικά στίγματα
  • τους ψυχοπαθείς
  • τους από τις περιστάσεις και
  • τους εγκληματίες από πάθος.

  Oι εγκέφαλοι Boltzmann
  Είναι η ίδια λογική που λέει ότι ένα εκατομμύριο πίθηκοι που πληκτρολογούν τυχαία σε ένα εκατομμύριο γραφομηχανές θα αναπαράγουν τα έργα του Σαίξπηρ, αν τους αφήσουμε να «εργάζονται» για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
  ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΕΙΑΣ ΔΕΝ
  ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.
  Τι είναι αυτό που καθορίζει την ατομικότητα και την μοναδικότητα του ατόμου?
  Τι είναι αυτό που συμβάλλει στην διαφορετικότητα των συνειδήσεων?
  Πως επιδρά η πρακτική δραστηρίοτητα των ανθρώπων στη διάμορφωση
  Της συνειδήσής τους?
  Τώρα στα θέματα που έθεσες Μεγαλόσαυρε τα περισσότερα εχουν επαρκώς
  Απαντηθεί και αυτό μπορεί να να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε ανατρέξει
  Σε παλαιότερους διαλόγους και είναι ανώφελο να επαναλαμβάνουμε τα ίδια.
  Τέλος για την ανάσταση που ανάφερα δεν είναι τίποτα άλλο από το
  Προσωπικό βίωμα που έχουν πραγματικοί χριστιανοί και τους
  Μεταμορφώνει οντολογικά από πνευματικά νεκρούς σε ζώσες υπάρξεις.
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ!

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη, ταυτίζεις την επιστημη με την Πιστη, λεγοντας η επιστήμη δεν διαφέρει ενίοτε από την θρησκεία. Απο την αλλη μερια δεχεσαι την ορθοδοξη Πιστη ως την μια Αληθεια. Η προκαταληψη είναι ο μεγαλυτερος εχθρός της αληθειας. Η αληθεια απαιτεί μια συνεχή πνευματι­κή κινηση, ενώ η προκαταληψη είναι στατική. Κολλάει το πνεύμα σε απολιθωμενες αντιληψεις και στομώνει τον προβληματισμό. Τη στιγμή, που όλα εξελίσσονται, αν οι ιδέες μένουν ακινητες, τότε σαπιζουν μέσα στον αναχρονισμο τους. Και το χειροτερο είναι ότι η προκαταληψη αποκοιμίζει τον άνθρωπο, νανουρίζοντάς τον με την ιδεα ότι τα ξερει όλα. Έτσι ένας ημιμαθής περνάει για παντογνώστης, ένας αμαθης Ασχετος νομιζει ότι έχει την ικανοτητα να σκεπτεται, ενώ η μεγάλη μάζα αρκείται σε μια ευκολοχωνευτη πνευματική τροφή, που τη δέχεται σαν θρησκευτική πίστη. Γνωριζεις τι ειναι το εγκεφαλικο στελεχος και ποια ειναι η λειτουργια του; Γνωριζεις τι ειναι η Αμυγδαλη στον εγκεφαλο, και ποια η λειτουργία της; Οσον αφορα τα ερωτηματα μου, δεν εχετε απαντησει σε κανενα επαρκως. Το αν ειναι ανωφελο η οχι να ρωτω, αυτο αστο στην δικια μου κριση, που δεν υποκειται σε αξιωματα, οπως η λογικη του dedalu
   με το αγιασμενο πληκτρολογιο.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη, ταυτίζεις την επιστημη με την Πιστη, λεγοντας η επιστήμη δεν διαφέρει ενίοτε από την θρησκεία. Απο την αλλη μερια δεχεσαι την ορθοδοξη Πιστη ως την μια Αληθεια. Η προκαταληψη είναι ο μεγαλυτερος εχθρός της αληθειας. Η αληθεια απαιτεί μια συνεχή πνευματι­κή κινηση, ενώ η προκαταληψη είναι στατική. Κολλάει το πνεύμα σε απολιθωμενες αντιληψεις και στομώνει τον προβληματισμό. Τη στιγμή, που όλα εξελίσσονται, αν οι ιδέες μένουν ακινητες, τότε σαπιζουν μέσα στον αναχρονισμο τους. Και το χειροτερο είναι ότι η προκαταληψη αποκοιμίζει τον άνθρωπο, νανουρίζοντάς τον με την ιδεα ότι τα ξερει όλα. Έτσι ένας ημιμαθής περνάει για παντογνώστης, ένας αμαθης Ασχετος νομιζει ότι έχει την ικανοτητα να σκεπτεται, ενώ η μεγάλη μάζα αρκείται σε μια ευκολοχωνευτη πνευματική τροφή, που τη δέχεται σαν θρησκευτική πίστη. Γνωριζεις τι ειναι το εγκεφαλικο στελεχος και ποια ειναι η λειτουργια του; Γνωριζεις τι ειναι η Αμυγδαλη στον εγκεφαλο, και ποια η λειτουργία της; Οσον αφορα τα ερωτηματα μου δεν εχετε απαντησει σε κανενα επαρκως. Το αν ειναι ανωφελο η οχι να ρωτω, αυτο αστο στην δικια μου κριση, που δεν υποκειται σε αξιωματα, οπως η λογικη του dedalu
   με το αγιασμενο πληκτρολογιο.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη, παραπανω εγραψες «Η πιο τρανή απόδειξη της αναστάσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού είναι το βίωμα της ανάστασης και μεταμόρφωσης Αμαρτωλού Ανθρώπου» Αυτο φιλε μου δεν ειναι αποδειξη της Αναστασης του Χριστου, αλλα της αρρωστιας που σε δερνει. Η Ασχετοσυνη, όταν συνοδεύεται και με μια ελάχιστη δόση θρησκοληψίας δεν είναι καθόλου δύσκολο να οδηγήσει στην αυθυποβολή, καθώς ο θρήσκος έχει ανάγκη να πιστέψει, ακόμη και σε πράγματα, με τα οποία θα γελούσε κι ένα μικρό παιδί. Αν ο Θεος σας ειχε ολους καλα, τοτε εμεις οι Γιατροι θα ειμασταν ανεργοι. Υπαρχει βεβαια το ενδεχομενο ο Θεος να δοκιμαζει την Πιστη σας, αφηνοντας τον Διαολο να σας αρρωσταίνει κανοντας μας πλουσιους. Δεν θυμασαι τον καημενο τον Ιωβ. Παντως εγω αν ημουν κοντα του δεν θα του ελεγα να βλαστημησει τον Θεο οπως οι φιλοι του, αλλα θα του ελεγα να προσεύχεται ακομα πιο πολυ και θα του πουλαγα κουτες τα μπεταντιν και τα οξυζενέ.

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ

    ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΛΟΓΕΙΣ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ?

    ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΛΟΓΙΚΟ

    Η ΠΑΡΑΛΟΓΟ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΟΚ

    ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ?

    ΘΕΛΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΚΑΤΕΛΗΞΑ:
    . ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Τι είναι αυτό που καθορίζει την ατομικότητα και την μοναδικότητα του ατόμου? Τι είναι αυτό που συμβάλλει στην διαφορετικότητα των συνειδήσεων? Πως επιδρά η πρακτική δραστηρίοτητα των ανθρώπων στη διάμορφωση Της συνειδήσής τους?

    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Ασχετε Αδαη, αυτο που εχω αποδειξει ειναι οτι η θρησκεια βλαπτει σοβαρα την ευφυια. Κατω απο το ισχυρο πεδιο της θρησκευτικης Πιστης, η διαφορετικότητα των συνειδήσεων εκφραζει ταυτοσημες συμπεριφορες προερχομενες απο τον θηλαστικο εγκεφαλο που ρυθμίζει και γεννά τα συναισθήματα. Αν νομιζεις οτι «βιωνουν» μονο οι χριστιανοι με τα μυαλα στα καγκελα, εισαι βαθια νυχτωμενος. Τα «επιχειρηματα» σου ειναι αστοχα και ισοτιμα της ευφυιας σου, που την κουρελιασαν οι αλκοολικες φαντασιωσεις του χριστιανισμου.

 89. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Γράφεις στον φίλο Νικήτα, μία ερευνα από τους μελετητές Fetterman και Robinson χωρίς να γράφεις ότι Τα πειράματα συμπεριφοράς έχουν δημιουργήσει μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στους ψυχολόγους τα τελευταία χρόνια λόγω των δυσκολιών στην επαλήθευση των αποτελεσμάτων (Cesario, 2014)
  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΟΣ
  ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!
  ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ
  ΣΚΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
  ΚΑΘΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ,
  Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
  ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΤΑΤΕΣ
  ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ
  ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
  ΔΥΝΑΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ..
  ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ
  ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΕΞΕΙΣ.
  ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΞΗ
  ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
  ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.105!
  ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΙΚΟΣ ΚΑΙ
  ΛΙΓΟΜΙΛΗΤΟΣ.
  ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ.
  ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΝ
  ΑΡΧΙΚΑ ΑΚΡΗ,.ΩΣΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΡΙΣΜΑ.
  ΟΠΙΣΘΟΒΟΛΒΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
  ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΜΑΤΙ.ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ
  ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!
  ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
  ΤΟ ΦΩΣ.ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΑΣΗΣ,
  ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΩΣ.
  ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟ?
  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ?

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη, «το πείραμα των Fetterman και Robinson προσφέρει ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν περισσότερο τη λογική τους μπορεί να είναι πιο έξυπνοι και πιο ορθολογικοί.» Τωρα αν καποιοι ψυχολογοι διαφωνουν ας ερθουν να λογαριαστουμε, και αν δεν τους βγουν τα ματια οξω σαν λουκουμας να μην με λενε οπως με λενε. Οσον αφορα το ματι σου αυτο επαθε ζημια απο υπερβολικη δραστηριοτητα του εγκεφαλικου στελεχους που ειναι υπευθυνο για πολλές ζωτικές λειτουργίες του σώματος, όπως τη ρύθμιση της συχνότητας του παλμού της καρδιάς, της πίεσης του αίματος του ρυθμού της αναπνοής, και αλλα πολλα εκτος απο την ΣΚΕΨΗ. Ησουν ολιγομίλητος οχι γιατι σκεφτοσουν, αλλα γιατι η υπερδιεγερση του εγκεφαλικου στελεχους επιφορτησε την Αμυγδαλη και αυτη η ανισορροπια δημιουργησε μια ανωμαλια μεταξυ των κεντρων του εγκεφαλου επιβαρυνοντας την λειτουργία του. Η εκτονωση οδηγησε σε φλεγμονη του οπτικού νεύρου (Οπτική νευρίτιδα)
   και αυτο ειναι μονο ενα μερος του προβληματος
   καθοτι πολλοι παραγοντες εμπλεκονται οδηγωντας συνήθως τους ασθενεις σε περαιτέρω επιπλοκες. Στο 90% των περιπτωσεων η νευριτιδα υποχωρει μετά από λιγες εβδομαδες ή λιγους μηνες. Θα σε στεναχωρήσω φιλαρακι αλλα χρειαζεσαι παρακολουθηση απο ειδικο.

   • Ανώνυμος says:

    ΓΡΑΦΕΙΣ Οσον αφορα το ματι σου αυτο επαθε ζημια απο υπερβολικη δραστηριοτητα του εγκεφαλικου στελεχους που ειναι υπευθυνο για πολλές ζωτικές λειτουργίες του σώματος, όπως τη ρύθμιση της συχνότητας του παλμού της καρδιάς, της πίεσης του αίματος του ρυθμού της αναπνοής, και αλλα πολλα εκτος απο την ΣΚΕΨΗ.
    ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΤΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

    ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΠΟΛΥ

    ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!

    • Ανώνυμος says:

     Καλα ρε κακομοιρο σχολιαζεις την πλακα που σου εκανα, και με ευχαριστεις κιολας απο πανω; Δεν κανει τιποτα, παρακαλω. Εδω φιλαρακι μου υπαρχουν δυο ενδεχομενα. Ειτε εχω μεγαλο (big) συγγραφικο ταλεντο, ειτε εισαι Ασχετος και Αδαης. Επ αυτου θα ζητησω την βοηθεια των φιλων σου, να μας πουν ποιο ενδεχομενο ισχυει. Τους χωριζω σε δυο ομαδες. Απο την μια μερια η ομαδα του συναισθηματος, ΠΔ και Νικητας, και απο την αλλη η ομαδα της λογικης, Ρωμηοσυνη ο τουμπανος η εγκελαδος, και Χ.Ο. ο Γιδοβοσκος εξαιρειται διοτι μετα την αναμετρηση του μαζι μου, αρχισε να χανει λαδια και η εγκεφαλικη του συμπιεση επεσε στις 4 ατμοσφαιρες, με αποτελεσμα η αναφλεξη να ειναι αδυνατη. Ουτε τσαφ δεν κανει,(χουμορ φιλαρακι). Τα συμπερασματα της ερευνας θα δοθουν απο τον αμεροληπτο και ισορροπημένο, Αρχηγο της Αρχαιας Γνωσης chaoskampf, του οποιου εμπιστευομαι την κριση. Παντως περα απο την πλακα χρειαζεσαι παρακολουθηση απο ειδικο. Έχει υπολογισθει ότι από αυτούς που εμφανιζουν το πρωτο επεισοδιο οπτικης νευριτιδας, το 50% έχουν αλλοιωσεις στην μαγνητικη τομογραφια και αυτοι είναι που έχουν υψηλοτερο κινδυνο να αναπτυξουν Σκληρυνση κατα Πλακας.

     • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

      Καλημέρα,αγαπημένε μου Μεγαλόσαυρε,ποιός δεν ξεχωρίζει την

      πλάκα φαίνεται.Από τα παραπάνω, διακωμωδώ την ανικανότητα

      των περισσότερων σημερινών ιατρών οι οποίοι αφού δεν μπορούν

      να πουν σταμάτα την καρδιά σου η την αναπνοή σου στον ασθενή,

      γιατί θα τους πάρει στο κυνήγι ο ασθενής ,πετάνε λίθους΄ανοησίας

      όπως μην σκεφτεσαι τοσο πολύ, μην αγχώνεσαι κ.λ.π αντί να πουν

      την αλήθεια ότι δεν ξέρουν τι τους γινεται ΓΙΑΤΊ το μόνο

      που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ)

      Η κοινωνία μας είναι Άρρρωστη

      και παράγει προβληματικούς άνθρωπους σε κάθε τομέα

      ανθρώπινης δραστηριότητας.

      Η μόνη λύση είναι Ο θΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

      Εχεις δίκιο Για την σκλήρηνση κατά πλάκας μου το είπε και ένας

      ξαδελφός μου ιατρός νευρολόγος .

      Μην ζοριζεσαι, έχεις συγγραφικό ταλέντο αλλά δεν έχει καμία

      αξία γιατί στο γράφει ένασς άσχετος αδαής.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ασχετε Αδαη, αφου ο θεραπων Ιατρος σας ειναι ο Χριστος, γιατι τρεχετε στους Γιατρους του Διαβολου; Την επομενη φορα που θα αρρωστήσεις πηγαινε στην εκκλησια, και αν χρειαστεις εγχειρηση θα στην κανει ο Παπαφωτης της ενοριας σου, πανω απο τα ρουχα χα χα χα.

 90. ΑΕΙΒΑΛΛΩΝ DR CHAOSKAMPF 888 says:

  Για το θέμα του Αλέξανδρου εδώ καθώς το πιο πάνω δεν είναι απάντηση και εσείς ξέρετε πως πάει αρχίστε να ρίχνετε λάσπη κλπ για να αποδείξετε ότι είσαστε Ελληνάρες και να συνεχίσετε να αναπαραγάγετε την διαστροφή που εξελίσσετε όπως ο ιός στους 12 πιθήκους: iefimerida.gr/news/179442/o-megas-alexandros-perifronoyse-tis-idones-ton-gynaikon-i-pragmatiki-shesi-toy-me-ton

 91. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

  Η Ε(ΠΙΣΤΗ)ΜΗ ΩΣ ΛΕΞΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.

  ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΕΠΙΣΤΗΜΗ ειναι Η εξακριβωμένη και τεκμηριωμένη γνώση.

  ΠΙΣΤΗ είναι η βεβαιότητα κάποιας ή κάποιου για την αλήθεια ενός ισχυρισμού, ανεξάρτητα αν η βεβαιότητα αυτή είναι δικαιολογημένη ή όχι. Στην περίπτωση που η βεβαιότητα είναι ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΜΕΝΗ μιλάμε για ΓΝΩΣΗ και όχι για πίστη.

  Η ΕΠΠΙΣΤΗΜΗ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ.

  ΑΛΛΙΩΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

  Η ΠΙΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.

  ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΗ.

  Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ,ΔΕΝ

  ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ,ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΘΕΙ.

  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΙΥ ΚΥΡΙΟΥ

  ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη, βίωμα: εμπειρία που αποκτά κάποιος όταν έχει ζήσει ένα σημαντικό ή καθοριστικό γεγονός προσωπικά. Παραπανω σου εκανα μια ερωτηση. Πως εισαι σιγουρος οτι ο χριστος αναστηθηκε; Και εσυ απαντησες. «Η πιο τρανή απόδειξη της αναστάσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού είναι Το βίωμα της ανάστασης» Δηλαδη βιωματικα ταξιδεψες στον χρονο στο 33 μ χ ειδες την σταυρωση, αμεσως μετα εμφανιστηκε μπροστα σου ο αναστημενος Χριστος, και μετα ξυπνησες; Μηπως κοιμασαι ακομα; Συμπερασμα: Η θρησκεια βλαπτει σοβαρα την υγεια. «Οι κάτοικοι της γης είναι δύο ειδών: εκείνοι με μυαλά, αλλά χωρίς θρησκεία, και εκείνοι με θρησκεία, αλλά χωρίς μυαλά» Al-Ma’arri

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ασχετε Αδαη, Θα τρυπωσω κρυφα μεσα στην χρονομηχανη του δοκτορα Emmett Brown (back to the future) θα πληκτρολογησω στο πανελ το ετος 33 και με την σουπερ ψηφιακη μου καμερα θα βιντεοσκοπησω την εμφάνιση του Αναστημενου χριστου στους μαθητες του, υλικο το οποιο θα παραδωσω στο τηλεοπτικο καναλι που θα μου δωσει τα περισσοτερα χρηματα, τα οποια αργοτερα θα πεταξω σε ενα χωραφι για να κρεμαστω οπως ο ιουδας, ωστε να γινω η πρωτη ειδηση σε ολα τα τηλεοπτικα καναλια του κοσμου ενισχυοντας την πιστη των απανταχου χριστιανων ολου του κοσμου και τεκμηριωνοντας παραλληλα την Ανασταση του Χριστου καλυτερα και απο την Αγια Γραφη. Τι βιωματα και κουραφεξαλα μας λετε τωρα. Η επιστημη θα καθαρισει αγορι μου. Ζητω της επιστημης, κατω τα Ιερατεια του σκοτους. Χαιλ Χιτλερ χα χα χα.

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says: