Για δύο λόγους η Ελλάδα δεν έχει διαλυθεί ακόμα…

Ο πρώτος είναι γιατί οι ανώτερες δυνάμεις (εγώ το αποκαλώ Θεό) έχουν αποφασίσει τούτη η ευλογημένη και αιματοποτισμένη γη από το αίμα τον προγόνων μας γη δεν αξίζει αυτή την πραγματικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι μας έχουν δώσει ακόμα μια ευκαιρία… Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία, αλλά σίγουρα είναι μια ακόμα ευκαιρία… Τα μάτια μεγάλου μέρος των συμπατριωτών μας πλέον είναι ανοιχτά, αν και δεν πιστεύουν ούτε στα μάτια τους, ούτε στα αυτιά τους (πράγμα και καλό, αλλά και κακό ταυτόχρονα γιατί αντιμετωπίζουν την κάθε νέα πρόταση με καχυποψία) έχουν όμως αρχίζει να αναζητούν την άκρη του μίτου της Αριάδνης…

Ο δεύτερος λόγος είναι τα νέα παιδιά. Έτυχε εξαιτίας των επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεων μου να γνωρίσω κάποιους νέους και νέες. Όταν μέσα από τυχαίες συναντήσεις βρίσκονται στο δρόμο σου παιδιά 20-26 ετών και σε ποσοστό 100% είναι αυτό που εμείς δεν ήμασταν (μιλάω πάντα για τις ιδέες, τα ιδανικά, τις αξίες) το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι τι ήταν αυτό που έκανε αυτά τα παιδιά να δουν το φως; Μέσα λοιπόν από αυτή το χόρτασμα του σεξ, του ηλεκτρονικού παιχνιδιού, του μόνιμου φραπέ, άρχισαν να ξεπετούν μπουμπούκια και σε λίγο θα γίνουν πανέμορφα άνθη.

Τα παιδιά αυτά (4 τον αριθμό εκ των οποίων 2 φοιτητές και 1 αγωνιστής της ζωής και 1 επιχειρηματίας) ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία του μέλλοντος μας, που μέχρι χθες νόμιζα ότι δεν είχε πλέον καμία ελπίδα ή ότι αυτή στα χρόνια της κρίσης είχε εξαφανισθεί ή μεταναστεύσει.

Δεν ήταν ούτε ο λόγος τους, ούτε οι γνώσεις, ούτε η προθυμία τους να ρουφήξουν εμπειρίες… Ήταν η αύρα τους, αυτό που λέμε φωτεινοί άνθρωποι, που αν κάποιος τους δείξει που να ψάξουν (γιατί πολύ καλά κάνουν και δεν θέλουν καθοδηγητές, αυτό ήταν που μας διέλυσε…) θα βρουν και το σωστό μονοπάτι, αλλά κυρίως το σκοπό της ζωής τους.

Επειδή ξέρω ότι και οι 4 θα το διαβάσετε το κείμενο σας λέω καλώς ήρθατε στο δύσβατο μονοπάτι της ζωής, η αναζήτηση έχει εκπλήξεις, χαρές και μεγάλες λύπες. Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι είναι λίγοι, αλλά είναι οι φωτεινές επιγραφές σε μια σκοτεινή πόλη. Να το θυμάστε πάντα. Είστε ΗΔΗ νικητές!!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

2 thoughts on “Για δύο λόγους η Ελλάδα δεν έχει διαλυθεί ακόμα…

  1. ΗΛΙΑΚΗΣ says:

    Οι Έλληνες (Δευκαλίων/Ζευς-Πύρρα) μετά το 9604 π. Χ., της Ατλαντικής καταστροφής, κληροδοτούν στους απογόνους απρόσβλητο γενετικό υλικό, γνωστό (DNA) ή και άγνωστο ακόμα. Ο πλανήτης σήμερα αριθμεί πάνω από ένα δισεκατομμύριο Έλληνες, γνωστό στους εχθρούς μας «Ατλαντικούς Σιωνιστές». Ο Ποιητής γνώριζε όταν έγραψε: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά προς τη δόξα τραβά ( https://www.youtube.com/watch?v=2IQ1z99izjU ).

  2. LUPUS IMMORTALIS says:

    Όποιος βρει το βιβλίο ΕΠΟΠΟΙΙΑ 1940-1941 του Άγγελου Τερζάκη (εκδόθηκε το 1960)ας το πάρει να το διαβάσει! Θα καταλάβει γιατί αυτός ο λαός υπάρχει ακόμα αλλά και γιατί ακόμα τον πολεμούν παντοιοτρόπως με λύσσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *