ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έξω ο Χριστός από τα σπίτια! Από την Κίνα στην Ελλάδα;

oruodojia

Η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση διατάσσει, σύμφωνα με κινεζικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, χιλιάδες χριστιανούς στην περιοχή «Yugan», να κατεβάσουν από τους τοίχους τους το πρόσωπο του Χριστού και τον Σταυρό και στην θέση τους να κρεμάσουν το πρόσωπο του κομμουνιστή Προέδρου, Xi Jinping.

Η εν λόγω διαταγή χαρακτηρίζεται ως προπαγάνδα της «κόκκινης» κινεζικής κυβέρνησης, προκειμένου να μετατρέψει τους πιστούς χριστιανούς σε ανθρώπους που πιστεύουν, αποκλειστικά και μόνο, στην δύναμη του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ήδη περίπου 600 οικογένειες απομάκρυναν τα χριστιανικά σύμβολα από τα σπίτια τους και οι περισσότερες από αυτές κρέμασαν την φωτογραφία του Προέδρου Jinping.

Οι παρακάτω εικόνες είναι συγκλονιστικές, ωστόσο, αυθόρμητα μας ήρθε κάτι στο μυαλό!

Δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας κάνει συνεχώς, τον τελευταίο καιρό, αναφορές στον Κομμουνισμό, σκεφτόμαστε αν θα ζήσουμε ανάλογες εικόνες.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ήδη, σε δημόσιες υπηρεσίες έχει ζητηθεί από υπαλλήλους να βγάλουν τους Σταυρούς, ενώ εικόνα της Παναγίας έχει πεταχτεί στα σκουπίδια.

Τα αριστερά καθεστώτα είναι άθεα και, βάσει ιστορικής εμπειρίας, όταν επικρατούν πλήρως, επιβάλλουν την ιδεολογία τους ακόμα και σε οικογένειες, όπως συμβαίνει, άλλωστε, στην Κίνα.

Λέτε αυτό να εννοεί ο Α.Τσίπρας, όταν λέει «πως πρέπει να κερδίσουν συνειδήσεις»;

el.gr

Loading...

14 thoughts on “ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έξω ο Χριστός από τα σπίτια! Από την Κίνα στην Ελλάδα;

 1. Heron says:

  Όπως ακριβώς συνέβαινε τον καιρό των διωγμών απο τους ειδωλολάτρες με τα διατάγματα αυτοκρατόρων που την έβλεπαν»θεός» και προσπαθούσαν να επιβάλουν την σχιζοφρενική τους λόξα στους υπόλοιπους( όχι μόνο στους χριστιανούς ) με την βία ! Βεβαίως ούτε και οι ίδιοι οι ειδωλολάτρες δεν πίστευαν σε αυτόν τον «θεσμό»πλην όμως τον δεχόντουσαν εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα , ενώ για τους χριστιανούς υπήρχε θέμα συνηδείσεως γιατί ήταν συνεπείς στην πίστη τους.

  • Ανώνυμος says:

   Αντε παλι με τους διωγμους των χριστιανων…Ποτε θα καταλαβετε οτι οι Ρωμαιοι ήταν κατακτητές??? Οτι οι Ελληνες ήταν υποδουλοι τοιυς??? Πότε θα καταλαβετε οτι οι Ελληνες δεν είχαν θρησκεία αλλά ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ??? Γιατι μπερδεύετε τους ΡΩΜΑΊΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΔΈΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΡΩΜΙΟΣ..Τα ιερατεία ήταν και είναι εκφυλισμένα και παντα εμπλέκονται στην πολιτική σκηνή..Τι σχέση έχει η πίστη του καθενός με την πολιτική ?? ΚΑΜΜΙΑ ..μόνο για χειραγώγηση της μάζας διατηρούνται.

   • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) says:

    Μια χώρα κομμουνιστική, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τέτοιου είδους ΔΙΩΓΜΟ και ΚΥΡΩΣΕΙΣ στους χριστιανούς και εσύ ασχολείσαι με το Ρωμιός επειδή δεν σου κάθεται καλά; Τα πράγματα είναι απλά: δεν είσαι φυσιολογικός σχολιαστής. Δεν είσαι καν νεοπαγανιστής. Είσαι βαλτός. Τέλος. Θέλετε να τρελάνετε τον κόσμο. Δεν είναι αντίδραση φυσιολογικού ανθρώπου αυτό που έγραψες στο συγκεκριμένο άρθρο. Είτε σου έκαναν πλύση εγκεφάλου και πρέπει να το κοιτάξεις σοβαρά, είτε θα πρέπει τα Κατοχικά να ελέγξουν την IP σου.

   • Heron says:

    Πότε θα καταλάβετε κι εσείς με το ξερό σας το κεφάλι πως : Άλλο θρησκεία , και άλλο φυλή και εθνικότητα ! Κι επί πλέον ναι οι Ρωμαίοι φυσικά και ήταν κατακτητές , πλην όμως είχαν την ίδια ακριβώς θρησκεία με τους Έλληνες και σε μεγάλο ποσοστό την ίδια γλώσσα και παιδεία . Τώρα αν ήταν θρησκεία ή «κοσμοθέαση» δεν ξέρω. Και για να πούμε την αλήθεια οι Έλληνες είχαν την δύναμη να αποκρούσουν τους Ρωμαίους , αλλά δεν το έπραξαν λόγω αδιαφορίας –
    κοινώς προτίμησαν το»γλύψιμο»,και το Ρωμαϊκό χρήμα

   • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

    «Άλλωστε οι Ρωμαίοι ανήκουν στο γένος των Ελλήνων». [Ιουλιανού, Επιστολή Εις τον βασιλέαν Ήλιον προς Σαλούστιον 153a].

    • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

     «… παρόλο που γνωρίζω ότι και εσείς (οι Λατίνοι Ρωμαίοι) από αυτούς (Έλληνες) κατάγεστε». [Ιουλιανού, Συμπόσιον ή Κρονιάς 324a].

    • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

     «Θεωρώ ότι ο ίδιος ο Ήλιος αναγνώρισε την πόλη μας (Ρώμη) Ελληνίδα, τόσο στην καταγωγή όσο και στο πολίτευμα». Ιουλιανός.

   • Heron says:

    κοιτώντας ο καθένας ξεχωριστά μόνο τον κώλο του ! Και είναι όπως το γράφω . Προκαλώ μάλιστα όποιον έχει αμφιβολία να ανατρέξει στις ίδιες τις ιστορικές πηγές . Δυστυχώς τους Ρωμαίους τους έφεραν στην Ελλάδα οι ίδιοι οι πρόγονοί μας με την αδιαφορία τους , την έλλειψη αγάπης προς την πατρίδα , και πολλές άλλες επί μέρους αιτίες . Κυριολεκτικά «θα τραβάτε τα μαλλιά σας» όταν θα διαβάζετε πως κατέκτησαν την Ελλάδα οι Ρωμαίοι !

 2. Ανώνυμος says:

  μόνο που αποκαλεί τους συνανθρώπους του μάζες καταλαβαίνετε.. ο εχθρός τους είναι ο Ιησούς, ο σταυρός! αν δεν είναι εχθρός τους ας φορέσουν σε δημόσιο πλάνο σταυρό στον λαιμό, έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύουν, ας τον φορέσουν λοιπόν να δούμε κι εμέις μπορούν;

 3. ΑΝΏΝΥΜΟΣ says:

  ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ ΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟΙ!… ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!… ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ!… ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!

 4. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  Οι Θεϊστές Χριστιανοί, Αποκάλυψης ΕΊΝΑΙ Θεού και οι Αθεϊστές Κομουνιστές, Φιλοσοφικής -Λογικής Ανακάλυψης μη ύπαρξης Θεού, ως διαφορετικές Αρχές κτίζουν εξελισσόμενο κόσμο για να «διασταυρωθούν» στο τέλος στην ισότητα όλων των Προσώπων των Ανθρώπων. Χριστιανοί και Κομουνιστές διαφέρουν, γιατί (υποτίθεται) ότι την ισότητα την προωθούν με διαφορετικά εργαλεία, οι με Χριστιανοί με την αγάπη και την αλληλοβοήθεια ενώ οι Κομουνιστές με την πολιτική και την αναγκαστική επιβολή ….

  • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

   Χριστιανοί και Κομμουνιστές, αν και επιδιώκουν, με διαφορετικούς δρόμους, να πετύχουν το ίδιο αποτέλεσμα, την ισότητα των πολιτών, η Εωσφορική-Δαιμονική διαφθορά σε πάθη για ηδονή των ανθρώπων και ιδιαίτερα ιερέων χριστιανών και καθοδηγητών κομμουνιστών οδηγεί «από χέρι» στην αποτυχία επιδίωξης της ισότητας και παράλληλα συγκαλυμμένη ληστρική καπιταλιστική εκμετάλλευση. Η μόνη Ελπίδα μας, Αγάπη προς τον Πλησίον μας και το Έλεος του Θεανθρώπου Χριστού για ανταμοιβή μας στην Δευτέρα Παρουσία Του.

 5. Heron says:

  Επίσης απορώ με την συμπεριφορά του Κινέζου προέδρου . Είναι σα να βρίζει και να φτύνει τον ίδιο του τον εαυτό , ή σα να παριστάνει κάποιον τρόφιμο ψυχιατρείου που θεωρεί τον εαυτό θεό ! Δεν μπορώ να πιστέψω πως δέχεται και προκαλεί στον εαυτό του έναν τόσο μεγάλο εξευτελισμό ένας ηγέτης μιας τόσο μεγάλης και σοβαρής χώρας όπως αυτή . Κρίμα ! Και φαινόταν σώφρον άνθρωπος με ικανότητες και αυτοσεβασμό . Τελικά είναι αλήθεια αυτό που λένε :
  Το χρήμα και η εξουσία χαλάνε τον άνθρωπο !

 6. ΧΧΧ says:

  Αναρωτιέμαι κατι εδώ κ καιρο , έχουμε δει τοσο στη Κίνα αλλα κ στη Κούβα που υπάρχει κουμουνισμος ( τωρα στη Κούβα χάσει λιγο τα γεγονότα μιλάω για λιγο καιρο πριν ) οτι ο λαός υποφέρει , πεινάει , ζει με ενα μισθό ανύπαρκτο στην ουσία κοινώς μιλάμε για μια ποιότητα μη αξιοπρεπής !
  Ειναι δυνατόν εν έτη 2017 να μιλάμε για κουμουνισμο ;;;; θα τρελαθώ ! Πάμε μπροστά η πίσω ; εφόσον η ιστορία τα γεγονότα το έχει αποδείξει οτι δεν τσουλάει το θεμα ( βλ κ Ρωσία στο παρελθόν ) ! Μιλάμε για τρέλα !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *