ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Γεωργιάδης: Έπλεξε το εγκώμιο του Μπιλ Γκέιτς και είπε πως η Ελλάδα προσφέρει πάνω από 20 εκατ. στον ΠΟΥ!

· Κατοχικά Νέα

Εγκωμιαστικά σχόλια και για τον Γκεμπρεγέσους με το βλέμμα σε μελλοντικές πανδημίες

Ένα δισεκατομμύριο δολάρια συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του μεγαλύτερου μέχρι σήμερα «κύκλου επενδύσεων» για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος διοργανώθηκε από την Παγκόσμια Σύνοδο για την Υγεία, υπό το σύνθημα «Όλοι για την Υγεία, Υγεία για Όλους».

Η Ελλάδα, εκπροσωπούμενη από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, συνεισφέρει με περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ, όπως ειπώθηκε.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εξήρε τις προσπάθειες του γενικού διευθυντή του Οργανισμού, Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους «σε παγκόσμιο επίπεδο, στον αγώνα όχι μόνο κατά της πανδημίας, αλλά και μιας ακόμη μεγαλύτερης πανδημίας, της παραπληροφόρησης και των ψευδών ειδήσεων που διαδίδονται στον κόσμο και μπορούν να καταστρέψουν το ανθρώπινο μυαλό και την ανθρώπινη λογική». Στο ίδιο πνεύμα, ευχαρίστησε επίσης τον παρευρισκόμενο πρόεδρο του Ιδρύματος Γκέιτς, Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος, όπως είπε, «αγωνίζεται σκληρά κατά της παραπληροφόρησης», όπως ισχυρίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μπιλ Γκέιτς από την πλευρά του αναφέρθηκε στην σημασία της χρηματοδότησης της παγκόσμιας δημόσιας υγείας, προκειμένου να επιτευχθεί «ένα υγιέστερο μέλλον για όλους». Αυτό που κάνει ο ΠΟΥ, δεν μπορεί να το κάνει καμία χώρα μόνη της, τόνισε ο κ. Γκέιτς. «Οι παγκόσμιες προκλήσεις απαιτούν παγκόσμιες λύσεις», δήλωσε και διαβεβαίωσε ότι «τα χρήματα που διέθεσα στον ΠΟΥ είναι τα χρήματα που ξόδεψα με τον καλύτερο τρόπο και το ίδιο θα πρέπει να αισθάνονται και οι πολίτες των χωρών που συνεισφέρουν».

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους σημείωσε ότι η πανδημία του κορονοϊού έδειξε ότι, «όταν διακυβεύεται η υγεία, διακυβεύονται τα πάντα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ,el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Χέρια ανθρώπων σε ένδειξη υποστήριξης, ενδεικτική φωτογραφίαΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΚΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ: Εικονικές νοσηλείες και έξι πρόσωπα στον ανακριτή

Εγκατάσταση ασφάλειας, ενδεικτική φωτογραφία, όχι από την ένοπλη εισβολή στη ΛάρισαΕΛΛΑΔΑ

ΛΑΡΙΣΑ – ΕΝΟΠΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Δύο φύλακες όμηροι και πυροβολισμοί εναντίον τρίτου

Κτίριο σε αστικό περιβάλλον, φωτογραφία αρχείου, όχι το γραφείο του υπουργούΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ: Τι συνέβη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *