Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:00 - 27/02/2024

Φρεγάτα ΥΔΡΑ> Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εάν ήμουν εφοπλιστής θα ετοιμαζόμουν για τον πόλεμο με τη Τουρκία που βρίσκεται προ των πυλών…

Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2024

Σχεδόν τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο με χθες. Και ο κ. Δένδιας αναλαμβάνει στους ώμους του δυσανάλογο εθνικό βάρος με την αποστολή της φρεγάτας YΔΡΑ στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και καθώς πλέον τόσο το ΝΑΤΟ όσο και η Ε.Ε, μοιάζουν με ορχήστρα υπό διάλυση. Ο κ. Δένδιας όφειλε να ακυρώσει τη συμμετοχή της χώρας μας στις ΑΣΠΙΔΕΣ και να επιλέξει τη λιτότητα των λόγων αντί των βερμπαλισμών.

Δηλώσεις Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, στην φρεγάτα «Ύδρα» στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, πριν τον απόπλου της για την Ερυθρά Θάλασσα, όπου θα συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ.

Κύριε Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, κύριε Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, κύριε Αρχηγέ του Στόλου, κύριε Κυβερνήτα, μέλη του πληρώματος, όπως ξέρετε η κατάσταση ασφάλειας στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν έχει επιδεινωθεί.

Επιθέσεις σε εμπορικά πλοία από ομάδες ενόπλων, από πυραύλους, από drones, αποτελούν απειλή κατά της σταθερότητας, της ασφάλειας, αλλά και της παγκόσμιας και ειδικά της ελληνικής οικονομίας.
Αμέσως πριν σε συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη λήφθηκε η τελική απόφαση να υποστηρίξουμε τη θαλάσσια επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΣΠΙΔΕΣ.

Η συμμετοχή της φρεγάτας ΥΔΡΑ στην παραπάνω Επιχείρηση, μαζί με την ανάληψη της Διοίκησης του επιχειρησιακού Στρατηγείου από την Ελλάδα με Έλληνα Διοικητή, εξυπηρετεί πρωτίστως τα εθνικά μας συμφέροντα.

Έχω εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους που επιβάλλουν τη συμμετοχή μας και κατανοούμε όλοι ότι η συμμετοχή στην επιχείρηση εμπεριέχει κινδύνους, σημαντικούς κινδύνους.

Αλλά το Πολεμικό Ναυτικό της πατρίδας μας, με την υψηλή αίσθηση καθήκοντος και τον επαγγελματισμό που διακρίνει τα στελέχη του, ιστορικά δεν έχει κρυφτεί απέναντι στις προκλήσεις.

Η Ελλάδα ως ναυτιλιακή δύναμη με ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια ναυτιλία αποδίδει τεράστια σημασία στην ανάγκη διασφάλισης της ελεύθερης ναυσιπλοΐας, όπως επίσης και της ζωής των Ελλήνων ναυτικών.

Και ως τμήματα της ελληνικής ναυτοσύνης καταλαβαίνετε απολύτως τι σημαίνει αυτό. Καταλαβαίνετε επίσης τη μεγάλη σημασία της ελεύθερης ναυσιπλοΐας για το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτών.

Νομίζω ότι η κάθε μια και ο καθένας στην Ελλάδα παρατηρεί τη σημαντική αύξηση του κόστους των προϊόντων εξαετίας της αύξησης του μεταφορικού κόστους μετά τις επιθέσεις σε εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα.

Επίσης, είναι εύκολα κατανοητή η ανάγκη της ελεύθερης επικοινωνίας με τα λιμάνια μας, τα οποία, εάν αυτό δεν συμβαίνει, θα χάσουν τη σημασία τους ως διαμετακομιστικά κέντρα, αλλά και επίσης ότι οι επιθέσεις θέτουν σε κίνδυνο και τις θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα ελληνικά λιμάνια.

Η μείωση της κίνησης εμπορευμάτων στον Πειραιά, παραδείγματος χάρη, ανέρχεται σε 40% περίπου και αυτό έχει πολύ βαριές συνέπειες στην ελληνική οικονομία.

Κύριε Κυβερνήτα, στελέχη, προσωπικό της φρεγάτας, με την συμμετοχή στην επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ, δεν κάνετε μόνο προβολή της ελληνικής και της ευρωπαϊκής σημαίας, αλλά υπηρετείτε το καθαρό εθνικό συμφέρον.

Το συμφέρον της Ελλάδας είναι να συμμετέχει στις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση της ασφάλειας, της σταθερότητας, τελικά της ειρήνης.

Το συμφέρον της Ελλάδας είναι να συμπηχθεί ισχυρός αμυντικός βραχίονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ στην οποία συμμετέχετε είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση που έχει οργανώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην ιστορία της.
Μία επιχείρηση που έχει ελληνική ηγεσία και ελληνικό όνομα.

Σας διαβεβαιώνω ότι οι ευχές μας και η σκέψη μας θα σας συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της αποστολής σας.
Σε λίγες ώρες αποπλέετε. Θα ήθελα να σας ευχηθώ από καρδιάς, καλή επιτυχία. Να γυρίσετε καλά και ασφαλείς. Στις προθέσεις μου είναι να έρθω να σας δω και εκεί που θα είστε. Καλούς πλόες και καλή επιστροφή, Να είστε καλά.

Ελλάδα, Φεβρουάριος 2024.

-Εάν ήμουν εφοπλιστής θα ετοιμαζόμουν για τον πόλεμο με τη Τουρκία που βρίσκεται προ των πυλών…

Λίγο πριν το ξέσπασμα του πολέμου με τη Τουρκία η Ελλάδα ασχολείται με τις τεκνοθεσίες των ομοφύλων ζευγαριών και ο Έλληνας ΥΠΕΞ αιτείται παγκόσμιας διακυβέρνησης από το βήμα του ΟΗΕ.

Ενός ΟΗΕ οι άνδρες του οποίου συμμετείχαν από κοινού με τη Hamas στο Νέο Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου 2023.

Για ρίξε μια 2η ματιά στο δυτικό κόσμο. Ο ηγέτης των ΗΠΑ σε προχωρημένη άνοια, η οικογένειά του βουτηγμένη στα σκάνδαλα και στη διαφθορά. Στην Ευρώπη μπορείς να πετάξεις πολλές πέτρες με τη σιγουριά ότι δεν θα πετύχεις ηγέτη ούτε στις κυβερνήσεις ούτε στην αντιπολίτευση. Μέσα σε αυτό το τοπίο που έχεις δημιουργήσει με μαεστρία αναζητείς το πιο ευαίσθητο σημείο για να ξεκινήσεις έναν ακόμη πόλεμο.

Ο πόλεμος μοιάζει να είναι επιλογή καθώς εάν επισπεύσεις τη νέα εργαστηριακή planδημία είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα κουνούπια θα επιλέξουν να πεθάνουν παρά να εμβολιαστούν. Ναι, ο πόλεμος είναι ο πλέον πρόσφορος και δεν υπάρχει στην Ευρώπη πιο ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει ένας νέος πόλεμος από την Ελλάδα των Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Ανδρουλάκη. Η λεβεντογέννα Κρήτη έδωσε τα ρέστα της.

(Δοκιμάζεις δυο-τρεις ελιές από το κτήμα με τα αιωνόβια δένδρα και προετοιμάζεις τα στρατόπεδα)

Έτσι ο Νίκος Δένδιας κι ενώ είναι νωπές οι τεμενάδες του διαδόχου του ΥΠΕΞ στον Τούρκο Πρόεδρο Erdogan ξαφνικά ανησυχεί πολύ.

Σύντομα θα ανησυχεί πραγματικά και ο σημερινός Έλληνας πρωθυπουργός καθώς στενεύουν τα περιθώρια μετοίκησης στην όποια Ε.Ε.

Η Ursula αποδεικνύεται πολύ θανάσιμη ώστε να αντικατασταθεί. Οι υπηρεσίες της είναι πολύτιμες.

 

-Ανησυχώ και μάλιστα πολύ, η Τουρκία έχει χαμηλώσει τους τόνους, αλλά δεν έχει αλλάξει θέσεις. Όταν έχω 100 εκατ. δίπλα μου να διατυπώνουν ισχυρισμούς αντίθετους με το Διεθνές Δίκαιο ανησυχώ και οφείλω να εισηγηθώ στην χώρα μου τρόπους για να διατηρήσει ακέραια την εθνική της κυριαρχία»

Ναι, ο Νίκος Δένδιας αίφνης ανεβάζει την ένταση της αγωνίας με ισχυρές δόσεις βερμπαλισμού.

Πως μπορεί να εισηγηθεί “τρόπους για να διατηρήσει η Ελλάδα ακέραια την εθνική της κυριαρχία;”

Για να δούμε τους “τρόπους” του Δένδια ώστε να μην τον αδικήσουμε.

Ο κ. Δένδιας τόνισε πως παρά τους «χαμηλούς τόνους» που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα η Τουρκία, διατηρεί τις αναθεωρητικές της θέσεις. «Το υφέρπουν επιχείρημα είναι εκεί» είπε χαρακτηριστικά για να υπογραμμίσει πως στην πρόσφατη Navtex «συνδυάζει την κυριαρχία με την ναυσιπλοΐα».

«Η Τουρκία έχει χαμηλώσει τους τόνους αλλά δεν έχει αλλάξει τις θέσεις ούτε κατα κεραία. Εμείς τι συμπέρασμα πρέπει να συνάγουμε; Όταν μάλιστα συνδυάζει η Τουρκία σε Navtex την κυριαρχία με την ναυσιπλοΐα. Το υφέρπουν επιχείρημα είναι εκεί. Όταν προγραμματίζουμε για την επόμενη δεκαετία θα πρέπει να μην έχουμε ψευδαισθήσεις. Ανησυχώ και ανησυχώ μάλιστα πάρα πολύ. Όταν έχω 100 εκατ. δίπλα μου να διατυπώνουν ισχυρισμούς αντίθετους με το Διεθνές Δίκαιο ανησυχώ και οφείλω να εισηγηθώ στην χώρα μου τρόπους για να διατηρήσει ακαίρεα την εθνική της κυριαρχία. Αλλιώς εγκληματώ.

Οι εισηγήσεις που κάνουμε (!) γίνονται με απόλυτο σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ. Δεν μπορώ να αγνοήσω την πρόκληση που διαφαίνεται πέραν του ορίζοντα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας ενημερώνοντας τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής.

«Αν οποιοσδήποτε από εμάς θεωρεί ότι συνορεύει με χώρα που έχει τις αγαθότερες προθέσεις τότε δεν έχει σημασία να συζητάμε εδώ για τον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων. Αλλά δεν το πιστεύει κανείς. Οφείλουμε να εξοπλίσουμε την αποτρεπτική μας ισχύ ώστε να αντέξει τις προκλήσεις της νέας (!) εποχής.

Καταλαβαίνουμε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει» είπε ο υπουργός ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «δεν μπορούμε να είμαστε ήσυχοι. Όμως δεν μπορούμε και να μην εκμεταλλευτούμε το διάστημα σχετικής ηρεμίας του τελευταίου διαστήματος. Συναντήθηκα πρόσφατα με τον Τούρκο ομόλογο μου και του ζήτησα να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα. Πάντοτε αναζητούμε το ήρεμα κλίμα αλλά χρειάζεται 2 για να γίνει αυτό».

Και ο Δένδιας αφού μας εξήγησε τον “τρόπο” τον οποίο εισηγείται ώστε η Ελλάδα να είναι σε θέση να διατηρήσει ακέραια την εθνική της κυριαρχία και αφού έλυσε αυτό το θέμα ορθώνει το ανάστημά του και εκτός χώρας-βλέποντας το σύνολο της Ευρώπης-όπως έκανε ο Κυριάκος όταν εισηγήθηκε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

«Είμαι πρωτεργάτης (!) των αμυντικών επιχειρησεων της ΕΕ. Αν υπάρχει μέλλον για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα έγκειται στην δυνατότητα να υπαρχει στρατιωτικός βραχίονας αυτόνομος όχι σε αντιδιαστολή με το ΝΑΤΟ. Αν υπάρχει μια χώρα που θέλει περισσότερο να υπάρχει αυτός ο βραχίονας αυτή είναι η Ελλάδα. Υπο αυτό το πρίσμα υπήρξα πρωτεργάτης για την επιχείρηση Ειρήνη και τώρα για την επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ. Για τη νομιμότητα της επιχείρησης ουδέν θέμα τίθεται. Είναι ειρηνική επιχειρήση για την προστασία πλοίων. Αντιπυραυλικός θόλος των πλοίων που πλέουν στην περιοχή.

Αν ακυρωθεί το Σουεζ ακυρώνεται ο Πειραιάς και η χώρα μας ως κόμβος. Δεν παίρνουμε θέση αλλά αμφισβητούμε το δικαίωμα οπουδήποτε να βάλλει κατα των πλοίων μας. Δεν κάνουμε επιθετικές επιχειρήσεις κατά των βάσεων των πυραύλων και ντοουνς. Όμως για εμάς το μείζον είναι το θέμα δημιουργίας αμυντικού βραχίονα και οι ΑΣΠΙΔΕΣ είναι η μεγαλύτυρη κοινή επιχείρηση της ΕΕ. Πιθανόν είναι ο μεγαλύτερος αντιπυραυλικός στόλος που μαζεύτηκε ποτέ»

(Άρα κι εγώ ο Δένδιας είμαι επικεφαλής του μεγαλύτερου αντιπυραυλικού στόλου που μαζεύτηκε ποτέ)

Νωρίτερα ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στην συνολική μεταρρύθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων λέγοντας πως υπάρχει ανάγκη για βαθιά (!) μεταρρύθμιση. Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στην ανάγκη συνολικής αναθεώρησης των εξοπλιστικών προγραμμάτων που θα υπηρετεί την νέα δομή των Ε.Δ. Ειδικότερη αναφορά έγινε στην αναβάθμιση των επικοινωνιακών συστημάτων με δορυφορικά συστήματα αλλά και στην χρήση αυτόνομων συστημάτων drones.

Ο κ. Δένδιας τόνισε μάλιστα ότι εντός του ΓΕΕΘΑ θα δημιουργηθεί νέος (!) κλάδος με διοικητική δομή για την συστηματική ενσωμάτωση αυτόνομων συστημάτων drones αέρος και θαλάσσης. Για την ενίσχυση των οπλικών συστημάτων ο Υπουργός έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη αύξησης του στόλου των μεταγωγικών αεροσκαφών, συντήρησης του στόλου ελικοπτέρων, εκσυγχρονισμού των φρεγατών και ομογενοποίησης των ιπτάμενων συστημάτων.

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας το πρώτο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι έτοιμο, θα παρουσιαστεί σύντομα στο υπουργικό συμβούλιο και αφορά το οικοσύστημα καινοτομίας (!). Κεντρικός πυλώνας θα αποτελεί το Ελληνικό Κέντρο Καινοτομίας το οποίο θα λαμβάνει τα αιτήματα των Ε.Δ και στην συνέχεια θα προκηρύσσει και χρηματοδοτεί την δημιουργία πρωτότυπων. «Υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία (λεφτά υπάρχουν!) απολύτως διαθέσιμα» είπε ο κ. Δένδιας υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη τις εξυγίανσης της υπάρχουσα αμυντικής βιομηχανίας και ιδίως της ΕΑΒ. Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε και στον εκσυγχρονισμό του πλαισίου για την θητεία αλλά και την αναβάθμιση των στρατιωτικών σχολών ώστε μεταξύ άλλων να μπορούν να δίνουν μεταπτυχιακά, διδακτορικά και έρευνα.

Μέριμνα για προσωπικό – Στα 58 και 84τ.μ. οι οικίες για στρατιωτικούς

Τέλος ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι το υπουργείο του δεν μπορεί (!) να προχωρήσει σε αυξήσεις μισθών (τελικά λεφτά δεν υπάρχουν) των στελεχών των ΕΔ, μπορεί όμως να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και να μειώσει τα κόστη διαβίωσης. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο συνολικό πρόγραμμα κατασκευής 1.400 κατοικιών σε όλη την επικράτεια (ο στρατηλάτης Δένδιας τώρα και στο real estate).

Η πρώτη φάση που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο 2027 προβλέπει την κατασκευή 700 κατοικιών σε νησιά και Έβρο.

«Στα νησιά είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί τα στελέχη μας αναγκάζονται να πληρώσουν για κατοικία δυσβάσταχτα ποσά σε σχέση με όσα παίρνουν. Θα υπάρξουν 2 ειδών κατοικίες, 58 τ.μ. και 84 τ.μ. , 1 και 2 υπνοδωματίων ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των στελεχών», είπε.

Οι “τρόποι” του Δένδια πέρα από το γεγονός ότι αυτοαναιρούνται εντός της ίδιας του της ομιλίας η οποία ήταν μία netflixική παραγωγή εντυπωσιακών οπτικοποιημένων λέξεων για βρεφοποιημένους στη πραγατικότητα αποκαλύπτει τη σημερινή γύμνια των ενόπλων δυνάμεων και εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς τι θα κάνει ο στρατηλάτης Δένδιας εάν τα επόμενα 24ωρα η Τουρκία επιτεθεί στη χώρα μας;

Σε μια χώρα η οποία άγεται και φέρεται από το δόγμα της μεγάλης επαναφοράς την ίδια στιγμή που αποδεικνύεται διπρόσωπη και υποκριτής απέναντι στον μεγαλύτερο εν δυνάμει σύμμαχο στη περιοχή. Το Ισραήλ. Ένα Ισραήλ το οποίο βρήκε έναν μόνο σύμμαχο ανάμεσα στους 26 προθύμους της μεγάλης επαναφοράς και αυτός δεν ήταν η Ελλάδα αλλά η Ουγγαρία.

“Η Ουγγαρία έχει δύο φορές μπλοκάρει μια δήλωση συναίνεσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της εκκρεμούς στρατιωτικής επιχείρησης του Ισραηλινού Στρατού κατά της Ηamas στη Rafah στη νότια Λωρίδα της Γάζας, μια συναίνεση που ζητούσε «άμεση ανθρωπιστική παύση» του πολέμου, οδηγώντας σε μόνιμη κατάπαυση του πυρός, αναφέρει η The Jerusalem Post. έμαθα.

«Η Ουγγαρία ήταν μόνη στην ΕΕ», δήλωσαν ανώτερες διπλωματικές πηγές.

Ο επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Josep BorrelI είχε επιχειρήσει δύο φορές να εκδώσει δήλωση συναίνεσης με την υποστήριξη και των 27 κρατών μελών του μπλοκ.

Αυτές οι αποκαλύψεις εγείρουν τεράστια ερωτηματικά για τον ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης και φυσικά της ίδιας της Ευρώπης οι ηγέτες της οποίας δείχνουν να υπηρετούν με ιδιαίτερη ζέση τα θανάσιμα κελεύσματα της μεγάλης επαναφοράς.

Η στάση της ελληνικής κυβέρνησης είναι τουλάχιστο επιπόλαιη καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε “εμπόλεμη ζώνη” και φυσικά υποκριτική απέναντι στο Ισραήλ σε μία συγκυρία κατά την οποία το Ισραήλ μάχεται για την επιβίωσή του ως κράτος ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζεται την ύπαρξη του δυτικού κόσμου εν μέσω της επιχείρησης μείωσης του πληθυσμού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη με κύριο στόχο τον “κοστοβόρο” δυτικό πληθυσμό.

Η στάση της Ε.Ε είναι επίσης αποκαλυπτική για τον ρόλο των εγκεφάλων (των προσώπων πίσω από τη κουρτίνα) που έστειλαν τους Ναζί της Hamas να σφαγιάσουν τον μαρτυρικό Εβραικό λαό ενώ ταυτόχρονα φρόντισαν να τυφλώσουν για 7-10 ώρες τον αμυντικό μηχανισμό και τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ.

 

O Netanyahu και ο μαρτυρικός Εβραικός λαός τους οποίους τα μέλη της elite εργαλειοποιούν προς όφελος τους για μία ακόμη φορά στη κατασκευασμένη ιστορία-όπως στον Β΄Παγκόσιο Πόλεμο-αποτελούν την γραμή άμυνας όχι μόνο του δυτικού πληθυσμού αλλά και του δυτικού πολιτισμού με την Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε έναν άθλιο συνεργάτη-χαφιέ της παγκόσμιας elite εξαιτίας της πολιτικής της ηγεσίας στο σύνολό της.

 

Η συμμετοχή της Ε.Ε., του ΟΗΕ, του Ερυθρού Σταυρού, του ΠΟΥ- οι οποίοι υποδύονται τους παγκόσμιους οργανισμούς ενώ δεν είναι παρά ιδιωτικές εταιρίες-στην εισβολή και τη σφαγή του μαρτυρικού Εβραικού λαού την 7η Οκτωβρίου 2023 φωτίζει τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα των εμπνευστών της σφαγής.

Ο Εβραικός λαός και ο ηγέτης του εργαλειοποιείται για μία ακόμη φορά στην Ιστορία ώστε να παραμείνουν καμουφλαρισμένοι και στο απυρόβλητο οι εμπνευστές της μείωσης του πληθυσμού.

O ρόλος της Ελλάδας σε όλο αυτό τουλάχιστο θλιβερός. Πόσο απέχουμε από το να πληρώσουμε το τίμημα των επιλογών μας;

 

Γιατί θα “χρειαστούμε” πολέμους; Η απάντηση είναι ιστορικά δεδομένη. Εξαιτίας του σκάσιμου της φούσκας του παγκοσμίου χρέους (σύντομα κοντά στα 400 τρις) το οποίο ανήκει σε ιδιώτες και επειδή φτάνουμε στο τέλος ενός μεγάλου οικονομικού και πολιτιστικού κύκλου.

(Σημείωση> Τα επιτόκια θα εξακολουθήσουν να αυξάνονται και το 10% πιθανόν να μην είναι το ταβάνι τους. Ο πληθωρισμός όσο και τα επιτόκια θα αυξηθούν, παρά τις περί του αντιθέτου προσδοκίες, λόγω των διογκωμένων ελλειμμάτων αλλά και την εκθετική αύξηση του χρέους σε όλες τις ανεπτυγμένες οικονομίες)

Πρωταγωνιστής στο γενικότερο φόντο μία τρομακτική πτώση. Εκείνη της ηγεμονίας των ΗΠΑ ενώ απέχουμε ελάχιστα από τη κατάρρευση του Παγκόσμιου Γεωπολιτικού και Οικονομικού συστήματος.

(Δεν θα μπορoύσε να υπάρξει ιδανικότερη στιγμή για τον Erdogan)

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. πάμε και όπου βγει!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*