ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Φωτογραφία ντοκουμέντο: «Βούλιαξε» από τη νεροποντή το νοσοκομείο Σωτηρία

· Κατοχικά Νέα

Πρωτοφανείς είναι οι σκηνές που δημιουργήθηκαν στο νοσοκομείο με τους υπαλλήλους να κολυμπάνε στον προαυλιο χώρο για να σωθούν!

Πρωτοφανείς σκηνές δημιουργήθηκαν πριν από λίγο στο νοσκομείο «Σωτηρία» το οποίο όπως φαίνεται και από τη σχετική φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριολεκτικά βούλιαξε από τα νερά.

Σην ίδια φωτογραφία απεικονίζονται μάλιστα δύο υπάλληλοι του νοσοκομείου οι οποίοι αναγκάστηκαν να κολυμπήσουν για να σωθούν από την νεροποντή!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξίσου αποκαλυπτικές για τις ζημιές που προκάλεσε στο νοσοκομείο η ισχυρή βροχόπτωση είναι και οι φωτογραφίες από τη eurokinissi που δείχνουν τον προαύλιο χώρο να έχει μετατραπεί σε λίμνη.

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείςΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείς

3 απαντήσεις στο “Φωτογραφία ντοκουμέντο: «Βούλιαξε» από τη νεροποντή το νοσοκομείο Σωτηρία”

  1. Αν εγω πω τωρα οτι καποιοι προσπαθουν να μας κρατησουν ….αποπροσανατολισμενους …γιατι συμβαινουν αλλα πραγματα ……!!!!! Μα βομβαρδιζουν με φωτιες …νεροποντες ….και ποιος ξερει τι αλλο στη συνεχεια ….αυτο δεν ειναι φυσιολογικο ….Αυτο ειναι μισος κατα των Ελληνων …..απο αυτους που εχουν τα μεσα να προκαλουν ολα αυτα ….και δεν γινεται τυχαια ….τιποτα δε γινεται τυχαια….

    • ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!
      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ!!!
      ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΣΣΗ!!!ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ.
      ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΣΕΒΕΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ!!!
      ΤΙΠΟΤΑ ΛΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΑΠ ΤΟ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά