Φ.Νίτσε: «Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες»

Οι Νεοταξίτες εδώ και αιώνες προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό, και την Ελληνορθοδοξία που είναι συνέχεια του Ελληνισμού.

Ας φωνάζουν κάποιοι αρχαιολάτρες, η Ορθοδοξία είναι η εξελληνισμένη εκδοχή των διδαχών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ο οποίος ήταν ελληνίζοντας από την εξελληνισμένη και ελληνόφωνη Γαλλιλαία των 110 ελληνικών πόλεων! Για αιώνες υπήρξε διαμαχη μεταξύ Ελληνορθοδοξίας και Αρχαιοελληνισμού κατευθυνόμενη από τους εχθρούς του ελληνικού έθνους. Καιρός να παύσει η ανοησία αυτή και να βάλουν όλοι μυαλό. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του Θεού και των Προγόνων μας.

Δείτε τι έλεγαν τεράστιοι άνθρωποι του πνεύματος για τον Ελληνισμό και την προσφορά μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και το που θα ήταν ο πλανήτης χωρίς εμάς.

«Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ, από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα σε αυτήν.»

Friedrich Wilhelm Nietzsche (Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε)

«Η τελευταία λέξη της γης,


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

όταν θα αφήνει την τελευταία της πνοή,

θα είναι ΕΛΛΑΣ!»

Ρισπέν Ζαν (Γάλλος ποιητής, θεατρικός συγγραφέας)

1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.

2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.

3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…

Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.

1. Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.

2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)

3. Από την φυσική σας, χημεία

4. Από την αστρονομική σας

5. Από την πολιτική σας

6. Από την καθημερινότητα σας.

Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε…

Θα πείτε «δεν γίνεται».

Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!

Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…

Η πρόκληση πάντως ισχύει.

Ρισπέν Ζαν (Αλγερία 1849 – Παρίσι 1926). Γάλλος λογοτέχνης και δραματουργός.

Και όμως η Νέα Τάξη σε συνεργασία με τους ντόπιους πράκτορες «προοδευτικών» υποτίθεται ιδεών θέλουν να εξαλείψουν τον Ελληνισμό, γιατί έτσι θα καταργηθεί η ελευθερία του πνεύματος, κάτι που η Νέα Τάξη επιθυμεί γιατί είναι εμπόδιο στα σχέδιά της για Παγκόσμια Δικτατορία.Ας μάθουμε όλοι μας τι έχουμε προσφέρει και ας φροντίσουμε να ξαναπροσφέρουμε δεν είναι δύσκολο το έχουμε στο DNA μας.

Ο έχων ώτα δια να ακούει ας ακούει

pronews

Loading...

2 thoughts on “Φ.Νίτσε: «Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες»

 1. Χρήστος says:

  Ναι αλλά, όλοι αυτοί που είπαν αυτά που έγραψες, θεωρούσαν τις θρησκείες και ειδικά τον Χριστιανισμό, την μεγαλύτερη εξαπάτηση του ανθρώπινου γένους…Δεν ξεκολλάμε από τα φασιστικά παραμυθάκια που με βάπτιση ενώ ήμασταν ακόμα μωρά, μας σφήνωσαν στο μυαλό για να καταντήσουμε όπως καταντήσαμε αιώνες τώρα; Καιρός δεν είναι;

 2. Επίκουρος Νεοκλέους says:

  Μια από τις φαιδρότητες που συχνά εκτοξεύουν οι λογής τερατολόγοι, είναι πως ο χριστός του Παύλου έθεσε τους Έλληνες ως “περιούσιο” λαό του. Εάν αυτό αληθεύει, τότε γιατί αγιοποίησαν και ωσημέραι εξυμνούν τα ασήμαντα χωριουδάκια της Γαλιλαίας, και βιβλικούς μαστροπούς και αιμομίκτες;
  Γιατί περιφρονούν τις ελληνικές πόλεις και ποινικοποιούν καθυβρίζοντας τους προγόνους της Ελληνικής φυλής; Γιατί δεν εξυμνούν τον Ελληνικό πολιτισμό, τις τέχνες, τις επιστήμες, την σοφία, τους αρίστους και τους σοφούς ανθρώπους της Ελλάδας; Γιατί τα “ιερά” βιβλία τους ξεχειλίζουν τόσο πολύ ανθελληνικό βιτριόλι; Για τον μελετητή και γνώστη της ιστορικής πραγματικότητας η έννοια «Ελληνορθοδοξία» είναι σχήμα οξύμωρο και ανιστόρητο. Δεν υπάρχει Ελληνορθοδοξία παρά μόνον Εβραιορθοδοξία και παρεμπιπτόντως μόνον Ανθελληνορθοδοξία υπάρχει.

  Ο Ιουδαϊκός χριστιανισμός είναι η αναβάθμιση της ανατολίτικης εγκληματικής βαρβαρότητας, η απενοχοποίηση και η μετουσίωσή της σε θρησκεία. Έχοντας εγκαταστήσει στην συνείδηση του ανθρωπίνου όντος την ελεεινή μειοδοσία του εμπρός σε κάποιον “ανώτερο και χριστό υπεράνθρωπο” ώστε να αποδεχθεί ταπεινωτικά την δουλική κατωτερότητά του απέναντι σε κάποιον “περιούσιο και θεϊκό λαό”.
  Εκτυλίσσοντας προσεκτικά το σφιχτοτύλιχτο κουβάρι της μακράς (φασ)ιστορίας – ποινικό μητρώο του φωτοσβέστη Ιουδαιο-χριστιανισμού, ένα ψέμα και ένα έγκλημα την φορά, ανακαλύπτουμε ότι στους κόλπους του υπήρξαν εξάρσεις -εξαιρέσεις δυστυχώς- ανθρωπισμού, δικαιοσύνης και πατριωτισμού.
  Η στυγνή, με ψυχική τραχύτητα, αντιμετώπισις τέτοιων αξιόλογων ανθρώπων από το Δόγμα, αν μη τι άλλο, είναι ένα ακόμη παράδειγμα που επιβεβαιώνει περίτρανα τον κανόνα, πως δηλαδή υπήρξε αστείρευτη πηγή και φορέας σκότους και μισανθρωπισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *