Έχετε καταλάβει, ποιος ο λόγος που ζητούν τον Α.Μ.Κ.Α. στην έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου;;;;….. Διαβάστε το…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ……. Έλληνες δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαία η απαίτηση των μνημονιακων να καταθέτου τον Α.Μ.Κ.Α. για την έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, που τα έχουν πληρώσει οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας…..απο δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, το καταλήγουν (με την ανοχή την δική μας), σε προσωπικό τους όφελος ……τους ψηφίσαμε για να διαχειρίζονται τα οικονομικά έσοδα της Πατρίδας μας και όχι να είναι Κοτζαμπάσηδες…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το νόμο του Α.Μ.Κ.Α. ………Σύμφωνα μέ τόν Νόμο 3655/2008 (άρθρο 153) – ΦΕΚ 58/Α/03.04.2008

« 1. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της Χώρας.

2. Από την ίδια ως άνω ημερομηνία ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντίστοιχων παραστατικών»

Προσέξατε……. «ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ,…»

Άρα προσθέτουν …τώρα και την απομόνωση μας από την κοινωνική ζωή ….θέλουν με ΔΟΛΟ να υποκύψουμε στον Μεγάλο Αδελφό ….. θέλουν με ΔΟΛΟ την συγκατάθεση μας στην έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας …και δυστυχώς το επιτυχαίνουν μέχρι τώρα …κινούμαστε ως αρνιά στην σφαγή…. Η Ιερείς στην πλειοψηφία τους, μούγκα, έχουν αγαπήσει βλέπετε τον μαμμωνά …Στις άλλες χώρες του εξωτερικού, η εν λόγω κάρτα είναι προαιρετική , επιλέγεις χάρτινη ή ηλεκτρονική, εδώ γιατί;;;;;;;; ΑΠΛΟ …….

Θέλουν να μας ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ…. σκεφτείτε μόνο ότι στην πρόσφατη προσπάθεια τους να εφαρμόσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων (Παγκόσμιο Πόλεμο), οι άλλες χώρες πόσο αντισταθήκαν …… ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Ελλάς: 219, Νορβηγία: 61, Γαλλία: 43 [Η υπερδύναμη της εποχής], Πολωνία: 30, Βέλγιο: 18, Ολλανδία: 4, Γιουγκοσλαβία: 3 Δανία: 0 μέρες, Τσεχοσλοβακία: 0, Λουξεμβούργο: 0 …………..

Θυμηθείτε και την Αποκάλυψη……. Αποκάλυψη Ιωάννη Κεφαλαίο 13, Εδάφια « 17. Και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού»…

Επίσης προσέξτε την επιμονή τους να την εκδώσουν ….η Αρχή Προστασία Δεδομένων δεν τους έχει δώσει την έγκριση, απλά τους είπε προχωρήστε και βλέπουμε …….. 25 Μόρτη 2018 θα πάρουν πιθανότατα το πράσινο φως…… φυσικά εάν το επιτρέψουμε εμεις ….μην ξεχνάτε ότι υπάλληλου είναι και αυτοί…… για να αντισταθούν και αυτοί, θέλουν και την δική μας αντίδραση……

Τώρα απλά σκεφτείτε……..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ……ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ …..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

asimpiestos…….

Loading...

15 thoughts on “Έχετε καταλάβει, ποιος ο λόγος που ζητούν τον Α.Μ.Κ.Α. στην έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου;;;;….. Διαβάστε το…

 1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ (ΤΑ ΜΙΚΡΑ ''ΕΨΙΛΟΝ'') says:

  ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ Η ΦΩΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ:

  ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
  ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ »ΚΑΜΑΡΑΚΙ» ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΔΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΘΟΡΑ.

 2. Μπαα says:

  Και εδώ υπάρχουν ανώνυμες κάρτες αν θέλεις. Και τον ΑΜΚΑ τον βγάζει ο οποιοσδήποτε. Δηλαδή και ανεπάγγελτος να είσαι και να ζεις με τον παππού σου πάλι μπορείς να βγάλεις ΑΜΚΑ. Απλά δεν μπορείς να πιάσεις δουλειά αν δεν έχεις ΑΜΚΑ. Και έξω τα ίδια ισχύουν.

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  Aυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό,
  αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ’ τα ξένα βήματα,
  αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο,
  αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο.

  Eτούτο το τοπίο είναι σκληρό σαν τη σιωπή,
  σφίγγει στον κόρφο του τα πυρωμένα του λιθάρια,
  σφίγγει στο φως τις ορφανές ελιές του και τ’ αμπέλια του.
  Δεν υπάρχει νερό. Mονάχα φως.

  O δρόμος χάνεται στο φως
  κι ο ίσκιος της μάντρας είναι σίδερο.
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ.

 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΣ» ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ, ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ;

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΝΟ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΜΠΑΙΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΡΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΣΥΡΙΖΕΙΚΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΠΑΜΙΑ» ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ. ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΓΙΑ ΔΕΞΙΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟ; ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.

 5. Mpamphs says:

  kamia sxesi oloi ma OLOI exoun amka OLOI min kaneis san voskos pou katevike sti poli eleos pia!Vlakes den einai ola katastrofologia an theloun na kseroun oti eklases pistepseme tha to kseroun……

  • Νικόλαος says:

   Προσπαθεῖς νὰ ‘πεῖς κάτι Τουρκαλβανὲ μὲτὰ ὀρνιθοσκαλίσματά σου;
   Ἐδῶ ρὲ κάθαρμα εἶναιἙλληνικὴ περιοχὴ καὶ παλιοτόμαρα τα ὅπως ἡ ἀφεντιά σου ποὺ τολμᾶ νὰ διασύρει τὴν Ἑλληνικήν γλῶσσαν εἶναι ἀνεπίτρεπτος.
   Οὔστ !!!

   • δεν είναι τσιφλίκι says:

    δικό σου είναι το site και αποφασίζεις τί θα γράψει ο άλλος και τί όχι; τα ποστ άλλωστε περνάνε από έγκριση προτού δημοσιευθούνε. Τί είσαι τσιφλικάς και έριξες πέτρα στο site και είπες «δικό μου είναι»;

 6. ΑΝΏΝΥΜΟΣ says:

  ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 666 ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ!!

 7. XRISTOFORAS says:

  ΤΑ ΠΕΣ ΟΛΑ….ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΜΩΣ….

  ΧΑΡΑΓΜΑ – 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ..ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ..ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ-ΤΟ ΦΩΣ!

 8. HEKTOR says:

  ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ : » ΜΕ ΔΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΤΗ . ΜΕ ΔΟΛΟ Ο ΚΑΤΕΧΩΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ «ΟΡΙΣΤΕ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΣ» ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ . ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΒΑΣΤΕ . ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *