15:25 - 12/12/2017

Έχασα το 40% του βάρους μου και ήθελα να δείρω τον διαιτολόγο μου που μου τα έπαιρνε χοντρά για 2 χρόνια

Ονομάζομαι Φατρινός Δημήτρης και το επάγγελμά μου είναι τραπεζικός. Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο γιατί θεωρώ ότι το δούλεμα από κάποιους διαιτολόγος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της ηθικής.

Προφανώς κάποιοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις ζωές άλλων ανθρώπων μόνο ως ευρώ και ως απλά πελάτες αδιαφορώντας για την υγεία τους και για ψυχολογική τους κατάσταση. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος και αρκετά απάνθρωπο από έναν διαιτολόγο να τον ενδιαφέρει μόνο πως θα επεκτείνει τον κύκλο εργασιών του και πως θα επιμηκύνει την διαδικασία αδυνατίσματος για να συνεχίζει να κερδίζει αρκετά χρήματα από κάθε πελάτη.

Πάλευα επί 2 χρόνια να χάσω κάποια κιλά για να μπορέσω να έχω μία πιο ανθρώπινη ζωή και να απολαμβάνω κάποια πράγματα όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Εκείνη την περίοδο που είχα πάρει την απόφαση να απευθυνθώ σε κάποιον διαιτολόγο ζύγιζα 145 κιλά. Επί 2 χρόνια όπως σας προανέφερα ακολουθούσα διάφορες συνταγές τους και μεθόδους του. Το αποτέλεσμα που έβλεπα ήταν τόσο μικρό και αργό που πολλές φορές αμφέβαλα αν όντως αξίζει αυτό που κάνω. Στο σημείο αυτό θέλω να δώσω μία συμβουλή σε όλους όσους νιώθουν την αμφισβήτηση αυτή στο αν όντως υπάρχει κάποια διαφορά ή είναι ιδέα τους. Να είστε σίγουροι και σας το λέω γιατί το πέρασα είναι ιδέα σας και σας συνιστώ να αλλάξετε άμεσα πλεύση και μέθοδο αδυνατίσματος.

Αφού λοιπόν έχω αγανακτήσει και έχω αρχίσει να αμφισβητώ ανοιχτά τον διαιτολόγο μου ακόμα και μπροστά του, και αφού έχω ήδη δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο σπίτι μου με όλα αυτά και λόγο του πάχους μου. Μία μέρα και εντελώς συμπτωματικά Είναι από αυτές τις μέρες που λές “αγαπάει ο θεός το κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη”, μπαίνει μέσα στο γραφείο του ενώ περίμενα ένας κούριερ.

Παρατηρώ ότι κρατάει ένα δέμα και το πάει μέσα στον γιατρό κατευθείαν. Έλα όμως που του έπεσε κάτω το τιμολόγιο με τα στοιχεία της εταιρείας που απέστειλε το προϊόν και είδα την τιμή να λέει 35€ και να έχει και την ιστοσελίδα.

Μετά από λίγο μπήκα μέσα να ακολουθήσω μία δήθεν καινούργια μέθοδο εξατομικευμένη την οποία την δημιούργησε όπως μου είπε μόνο για μένα και ήταν σχεδόν σίγουρος ότι θα έβλεπα αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου να αλλάζει και να έχει διαφορά από πριν. Φυσικά όμως αμέσως κατάλαβα ότι το τιμολόγιο που είχα δει με το κλειστό δέμα προοριζόταν για εμένα άσχετα που την πρώτη φορά μου το χρέωσε 75 ευρώ.

Μετά από 14 μέρες και αφού είχε τελειώσει το πρώτο βάζο μίλησα πάλι με τον γιατρό μου και μου είπε ότι αφού είδα διαφορά καλό θα ήταν να το συνεχίσω μέχρι να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Προφανώς όμως τα 75 ευρώ κάθε 15 μέρες ήταν πάρα πολλά για μένα και εκεί άρχισα να πονηρεύομαι.

ψάχνοντας στο ίντερνετ και θυμούμενος το περιστατικό με τον κούριερ, βρήκα το προϊόν στην ίδια ακριβώς μορφή του και στην ιστοσελίδα το πουλούσαν 35 ευρώ το ένα.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά συνέχισα να αγοράζω το προϊόν απ ευθείας από την παραγωγό εταιρεία για περίπου 4 μήνες αφού πρώτα μου έκαναν ένα ερωτηματολόγιο, και σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος έχω χάσει 45 κιλά χωρίς να συνεχίζω να κάνω πλούσιο τον κερδοσκόπο που με κορόιδευε για πόσο καιρό.

Γενικότερα βάζω εδώ το προϊόν που εμπορεύονται πολλοί διαιτολόγοι και το μεταπωλούν με αισχροκέρδεια.

vazo crazynapo-1.jpg

Διαβάστε αναλυτικά τι κάνει και θα καταλάβετε γιατί αξίζει και γιατί κάποιοι εκμεταλλεύονται τον κόσμο ακόμα και στο 2017….

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 5
  0
  πως να τον δείρεις έτσι όπως έγινες μισοριξιά;
 2. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ 12 Δεκεμβρίου 2017 @ 20:17
  4
  3
  Ο πρόεδρος των Διαιτολόγων Ελλάδος πρέπει να επέμβει άμεσα! Είναι αδιανόητο αυτό που γράφει αυτός ο τύπος, αν και αμφιβάλω αν είναι υπαρκτό πρόσωπο! Όπως και να έχει όμως το θέμα, είναι αδιανόητο να διαβάλλεται και να κατηγορείται ολόκληρος επιστημονικός κλάδος για να προωθηθεί ένα προϊόν. Αυτό θα το έλεγα για οποιονδήποτε διαβάλλει κακόβουλα κάποιο επάγγελμα, ειδικά για επαγγέλματα Πανεπιστημιακού και Επιστημονικού επιπέδου!
 3. 1
  0
  Τραπεζικός 145 κιλά που έσκασε στο φαΐ θέλει να αδυνατίσει χωρίς να κλείσει το στόμα του…. Και παιδάκια που γράφουν στον άι Βασίλη ότι δεν έχουν να φάνε… Πάμε από το κακό στο χειρότερο..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί