Έχασα το 40% του βάρους μου και ήθελα να δείρω τον διαιτολόγο μου που μου τα έπαιρνε χοντρά για 2 χρόνια

Ονομάζομαι Φατρινός Δημήτρης και το επάγγελμά μου είναι τραπεζικός. Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο γιατί θεωρώ ότι το δούλεμα από κάποιους διαιτολόγος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της ηθικής.

Προφανώς κάποιοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις ζωές άλλων ανθρώπων μόνο ως ευρώ και ως απλά πελάτες αδιαφορώντας για την υγεία τους και για ψυχολογική τους κατάσταση. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος και αρκετά απάνθρωπο από έναν διαιτολόγο να τον ενδιαφέρει μόνο πως θα επεκτείνει τον κύκλο εργασιών του και πως θα επιμηκύνει την διαδικασία αδυνατίσματος για να συνεχίζει να κερδίζει αρκετά χρήματα από κάθε πελάτη.

Πάλευα επί 2 χρόνια να χάσω κάποια κιλά για να μπορέσω να έχω μία πιο ανθρώπινη ζωή και να απολαμβάνω κάποια πράγματα όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Εκείνη την περίοδο που είχα πάρει την απόφαση να απευθυνθώ σε κάποιον διαιτολόγο ζύγιζα 145 κιλά. Επί 2 χρόνια όπως σας προανέφερα ακολουθούσα διάφορες συνταγές τους και μεθόδους του. Το αποτέλεσμα που έβλεπα ήταν τόσο μικρό και αργό που πολλές φορές αμφέβαλα αν όντως αξίζει αυτό που κάνω. Στο σημείο αυτό θέλω να δώσω μία συμβουλή σε όλους όσους νιώθουν την αμφισβήτηση αυτή στο αν όντως υπάρχει κάποια διαφορά ή είναι ιδέα τους. Να είστε σίγουροι και σας το λέω γιατί το πέρασα είναι ιδέα σας και σας συνιστώ να αλλάξετε άμεσα πλεύση και μέθοδο αδυνατίσματος.

Αφού λοιπόν έχω αγανακτήσει και έχω αρχίσει να αμφισβητώ ανοιχτά τον διαιτολόγο μου ακόμα και μπροστά του, και αφού έχω ήδη δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο σπίτι μου με όλα αυτά και λόγο του πάχους μου. Μία μέρα και εντελώς συμπτωματικά Είναι από αυτές τις μέρες που λές “αγαπάει ο θεός το κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη”, μπαίνει μέσα στο γραφείο του ενώ περίμενα ένας κούριερ.

Παρατηρώ ότι κρατάει ένα δέμα και το πάει μέσα στον γιατρό κατευθείαν. Έλα όμως που του έπεσε κάτω το τιμολόγιο με τα στοιχεία της εταιρείας που απέστειλε το προϊόν και είδα την τιμή να λέει 35€ και να έχει και την ιστοσελίδα.

Μετά από λίγο μπήκα μέσα να ακολουθήσω μία δήθεν καινούργια μέθοδο εξατομικευμένη την οποία την δημιούργησε όπως μου είπε μόνο για μένα και ήταν σχεδόν σίγουρος ότι θα έβλεπα αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου να αλλάζει και να έχει διαφορά από πριν. Φυσικά όμως αμέσως κατάλαβα ότι το τιμολόγιο που είχα δει με το κλειστό δέμα προοριζόταν για εμένα άσχετα που την πρώτη φορά μου το χρέωσε 75 ευρώ.

Μετά από 14 μέρες και αφού είχε τελειώσει το πρώτο βάζο μίλησα πάλι με τον γιατρό μου και μου είπε ότι αφού είδα διαφορά καλό θα ήταν να το συνεχίσω μέχρι να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Προφανώς όμως τα 75 ευρώ κάθε 15 μέρες ήταν πάρα πολλά για μένα και εκεί άρχισα να πονηρεύομαι.

ψάχνοντας στο ίντερνετ και θυμούμενος το περιστατικό με τον κούριερ, βρήκα το προϊόν στην ίδια ακριβώς μορφή του και στην ιστοσελίδα το πουλούσαν 35 ευρώ το ένα.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά συνέχισα να αγοράζω το προϊόν απ ευθείας από την παραγωγό εταιρεία για περίπου 4 μήνες αφού πρώτα μου έκαναν ένα ερωτηματολόγιο, και σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος έχω χάσει 45 κιλά χωρίς να συνεχίζω να κάνω πλούσιο τον κερδοσκόπο που με κορόιδευε για πόσο καιρό.

Γενικότερα βάζω εδώ το προϊόν που εμπορεύονται πολλοί διαιτολόγοι και το μεταπωλούν με αισχροκέρδεια.

vazo crazynapo-1.jpg

Διαβάστε αναλυτικά τι κάνει και θα καταλάβετε γιατί αξίζει και γιατί κάποιοι εκμεταλλεύονται τον κόσμο ακόμα και στο 2017….

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Αλλάξτε το μέλλον σας

Ένστικτα, διαισθήσεις και προαισθήματα πηγάζουν από μια βασική ιδιότητα του χρόνου, η οποία καθίσταται προφανής μέσω της πρόσφατης επιστημονικής εργασίας (1996-2000) του δρ. Garnier Malet. Η ροή του χρόνου δεν είναι σταθερή. Επιταχύνεται μέσα σε μη αντιληπτά ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το παρελθόν και το μέλλον. Καρπός αυτής της ανακάλυψης, το βιβλίο «Αλλάξτε το μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του χρόνου» των Lucile και Jean-Pierre Garnier Malet, μας παρέχει τη γνώση για να δημιουργούμε και να επιλέγουμε, ανά πάσα στιγμή, το βέλτιστο μέλλον μας.

Με πρακτικές οδηγίες, οι συγγραφείς καθοδηγούν τον αναγνώστη στην αξιοποίηση αυτής της θεμελιώδους ιδιότητας, της Διττότητας του Χρόνου, έτσι ώστε όχι μόνο να ανακαλύψει τον σκοπό της ύπαρξής του, αλλά και να βρει μια νέα ισορροπία, τροποποιώντας κατάλληλα το μέλλον του πριν ακόμη το ζήσει!

Ένα επιστημονικό βιβλίο μεγάλης εμβέλειας, ωστόσο απλό και πρακτικό. Για τον Έλληνα αναγνώστη, το έργο του δρ. Garnier Malet έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: δείχνει ότι τα γράμματα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας αντιστοιχούν στις γεωμετρικές μορφές των μαιάνδρων του χρόνου, σύμφωνα με τη θεωρία της Διττότητας. Eπομένως, η γλώσσα αυτή έχει συμπαντικές καταβολές -άρα δεν μπορεί παρά να είναι προγενέστερη όλων των άλλων-, γι’ αυτό και κάθε λέξη της κωδικοποιεί το βαθύ νόημα αυτού που εκφράζει.

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

4 thoughts on “Έχασα το 40% του βάρους μου και ήθελα να δείρω τον διαιτολόγο μου που μου τα έπαιρνε χοντρά για 2 χρόνια

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ says:

    Ο πρόεδρος των Διαιτολόγων Ελλάδος πρέπει να επέμβει άμεσα! Είναι αδιανόητο αυτό που γράφει αυτός ο τύπος, αν και αμφιβάλω αν είναι υπαρκτό πρόσωπο! Όπως και να έχει όμως το θέμα, είναι αδιανόητο να διαβάλλεται και να κατηγορείται ολόκληρος επιστημονικός κλάδος για να προωθηθεί ένα προϊόν. Αυτό θα το έλεγα για οποιονδήποτε διαβάλλει κακόβουλα κάποιο επάγγελμα, ειδικά για επαγγέλματα Πανεπιστημιακού και Επιστημονικού επιπέδου!

  2. Jim says:

    Τραπεζικός 145 κιλά που έσκασε στο φαΐ θέλει να αδυνατίσει χωρίς να κλείσει το στόμα του…. Και παιδάκια που γράφουν στον άι Βασίλη ότι δεν έχουν να φάνε… Πάμε από το κακό στο χειρότερο..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *