Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
11:51 - 18/09/2022

Eurostat: Σε επίπεδα ρεκόρ η θνησιμότητα απο όλες τις αιτίες, άνω του 30% σε Ελλάδα & Κύπρο εν μέσω καλοκαιριού!

Μια ασυνήθιστη αύξηση της θνησιμότητας κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης περιόδου, σε έναν δεδομένο πληθυσμό, αναφέρεται ως υπερβολική θνησιμότητα. Ο δείκτης υπερβάλλουσας θνησιμότητας της Eurostat εκφράζεται ως ποσοστό επιπλέον θανάτων ενός μηνός σε σύγκριση με μια βασική περίοδο ή με τον προηγούμενο μήνα.

Σε αυτό το άρθρο, η υπερβολική θνησιμότητα αναφέρεται στον αριθμό των θανάτων από όλες τις αιτίες που μετρήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σε σύγκριση με την περίοδο προ κρίσης, που μπορούμε να την αποκαλέσουμε υπό «κανονικές» συνθήκες.

Ενώ η διεθνής συγκρισιμότητα των δεδομένων που σχετίζονται άμεσα με τους θανάτους από COVID-19 μπορεί να αμφισβητηθεί λόγω διαφορετικών κανόνων ταξινόμησης και αιτιών θανάτων ανα χώρα, καθώς και λόγω πολλών θεμάτων υποκάλυψης. Αυτή η προσέγγιση παρέχει ένα γενικό μέτρο του αντίκτυπου της κρίσης στο ποσοστό θνησιμότητας επειδή περιλαμβάνει όλους τους θανάτους ανεξάρτητα από την αιτία τους.

Το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας σε όλες τις χώρες παρατηρήθηκε τον Ιούλιο του 2022!
Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τον Ιούλιο του 2022, που το ποσοστό θνησιμότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξήθηκε σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα και ήταν 114,7 % υψηλότερο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2016-2019.

Τον Ιούλιο του 2022, η υπερβολική θνησιμότητα συνέχισε να ποικίλλει σε ολόκληρη την ΕΕ, με εξαίρεση ένα κράτος μέλος (Λετονία) να έχει ελάχιστους ή καθόλου υπερβολικούς θανάτους, η Λετονία είναι μια χώρα με σχετικά χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού και χαλαρά μέτρα. Οι χώρες που κατέγραψαν το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας (άνω του 30%) εκείνη την περίοδο είναι κατα σειρά: η Ισπανία με 36,9 %, η Κύπρος με 32,9 % και η Ελλάδα με 31,2 %. Ακολούθησαν η Πορτογαλία (28,8 %), η Μάλτα (26,4 %), η Ιταλία (24,9 %), η Αυστρία (17,5 %).

Κοιτώντας το χάρτη αξίζει να αναφέρουμε, πως τα αυστηρότερα κυβερνητικά μέτρα είχαν οι χώρες που απεικονίζονται με βαθύ κόκκινο (υψηλό ποσοστό θνησιμότητας άνω του 15%), αυτες είναι κατα σειρά: Ιταλία, Ελλάδα, Αυστρία, Κύπρος και Γερμανία, ενώ τα χαλαρότερα μέτρα είχαν η Εσθονία, Σουηδία, Βουλγαρία, Φινλανδία και Λετονία, με ποσοστά θνησιμότητας κάτω του 15%, όπως θα δείτε και στο χάρτη καμμιά απο αυτές τις χώρες δεν απεικονίζεται με βαθύ κόκκινο!

Τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού Covid-19 εμφανίζονται ανάμεσα στις χώρες που είχαν και τα αυστηρότερα μέτρα, οι οποίες κατα σειρά είναι: Πορτογαλία, Μάλτα, Δανία, Ιταλία, Ιρλανδία, όλες εμφανίζονται με βαθύ κόκκινο (άνω του 15%), με εξαίρεση την Δανία η οποία όμως θεωρείται πως έχει το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας στην Ευρώπη. Αντίστοιχα οι χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού που κατα σειρά είναι: Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία και Κροατία, είναι όλες με κίτρινο/πορτοκαλί χρώμα (κάτω του 15%).

Η Ελλάδα και η Κύπρος που μαζί με την Ισπανία, είναι ανάμεσα στις τρεις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας και μεταξύ των χωρών με τα αυστηρότερα μέτρα αλλά και αρκετά υψηλό ποσοστό εμβολιασμού, άνω του 73% και οι δύο χώρες, παρουσιάζουν αδικαιολογητη αύξηση θνησιμότητας τους καλοκαιρινους μήνες, που τα κρούσματα Covid ήταν σε πτώση.

Η Βουλγαρία και η Ρουμανία που είναι οι χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού και τα χαλαρότερα μέτρα, σύμφωνα με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, έχουν και τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων Covid19.

Αν όμως παρατηρήσουμε την γενική εικόνα υπερβάλλουσας θνησιμότητας που τα ΜΜΕ αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι, θα διαπιστώσουμε πως οι δύο αυτές χώρες, είναι με κίτρινο χρώμα, δηλαδή, με υπερβάλλουσα θνησιμότητα απο 0 εώς 5%. Κάτι που “φωνάζει” πως υπάρχει μια άλλη αιτία που ευθύνεται για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα και αυτή δεν είναι o Covid19!

 
anazitiseis.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ιωαννης Κομνηνός 09/18/2022 @ 12:16 ΜΜ

    Ενέργειες των γενετικων σκευασματων καταγεγραμενες πολυ πριν (2μιση χρονων το βιντεο) εδω https://www.brighteon.com/4d18f33a-f801-4720-9944-441c46cf6071
    Και 1: https://newtube.app/user/IoannisKomninos/Omlbk3V ΒΙΝΤΕΟ 2: https://www.brighteon.com/2282d5bb-37a1-495b-b219-1bf49f92127a ΒΙΝΤΕΟ 3: https://www.brighteon.com/f9f80b62-b91c-439e-81fc-623da719cc77 ΒΙΝΤΕΟ 4: https://www.brighteon.com/7ebbc7a4-428e-4301-84db-995362c721cb ΒΙΝΤΕΟ 5: https://www.brighteon.com/da59989b-493e-48c9-9972-ff5bd1ebecf6

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*