Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:00 - 18/09/2022

Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων mRNA ήταν γνωστές πριν από τον κορωνοϊό

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι επιπλοκές και οι ανεπιθύμητες παρενέργειες που εμφανίζονται μετά τη χορήγηση εμβολίων με mRNA για τον COVID-19 έχουν προβλεφθεί από τους γιατρούς με βάση δεδομένα και μελέτες 10 ετών, δήλωσε η Δρ Ελίζαμπεθ Βλιέτ.

Όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια για τον COVID-19 γνωρίζαμε, ότι η τοξικότητα της πρωτεΐνης ακίδας και η τοξικότητα ενός άλλου συστατικού του εμβολίου θα μπορούσαν να προκαλέσουν επιπλοκές όπως φλεγμονή, θρόμβους αίματος και διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος, δήλωσε η Βλιέτ στη πρόσφατη συνέντευξη της για την εκπομπή «Σταυροδρόμι» του EpochTV.

Οι επιπλοκές και οι παρενέργειες των εμβολίων

Οι επιπλοκές και οι ανεπιθύμητες παρενέργειες που εμφανίζονται μετά τη χορήγηση εμβολίων με mRNA για τον COVID-19 έχουν προβλεφθεί από τους γιατρούς με βάση δεδομένα και μελέτες 15 ετών, δήλωσε η Δρ Βλιέτ.

«Κατά τους πρώτους έξι μήνες μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19, είχα μια ολόκληρη γκάμα ασθενών με κάθε είδους προβλήματα που δεν είχαν πριν», είπε, προσθέτοντας ότι ο μόνος κοινός παρονομαστής αυτών των περιπτώσεων ήταν ότι όλοι είχε τα εμβόλια για τον COVID-19.

«Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι άνθρωποι που είναι ασθενείς μου για 20 ή 25 χρόνια. Έχω ακόμη και άτομα που τα παρακολουθώ εδώ και 30 χρόνια. Και ήξερα το ιατρικό τους ιστορικό», σημείωσε με έμφαση. Μεταξύ των διαταραχών που παρατήρησε η Βλιέτ στους ασθενείς της ήταν γνωστικά προβλήματα, απώλεια μνήμης, εγκεφαλική ομίχλη, μίνι εγκεφαλικά επεισόδια, ζάλη, ίλιγγος, εμβοές και επεισόδια πτώσης.

Η γιατρός ανέφερε δύο από τους ασθενείς της, ένα ζευγάρι στα 70 τους που ήταν υγιές και σε καλή φυσική κατάσταση και ασκούνταν τακτικά, περπατώντας 10 χιλιόμετρα την ημέρα, και έκαναν το εμβόλιο για τον COVID-19 για να μπορούν να ταξιδέψουν για να δουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Από τότε, η καρδιακή αρρυθμία της γυναίκας ήταν εκτός ελέγχου και ο άνδρας άρχισε να έχει επεισόδια πτώσης που οδήγησαν σε κάταγμα του ισχίου, είπε η Βλιέτ.

Ο Δρ. Πίτερ Μακάλοχ

Αντιμετώπιση του COVID-19

Η Βλιέτ υπογράμμισε, ότι στην ιατρική της πρακτική, τηρεί μια βασική αρχή που έμαθε στην ιατρική σχολή: Εάν αυτό που κάνετε λειτουργεί, συνεχίστε να το κάνετε. Εάν αυτό που κάνετε δεν λειτουργεί, σταματήστε να το κάνετε.

«Και εάν ο ασθενής έχει νέα προβλήματα υγείας, αμέσως αφού του έχετε δώσει μια θεραπεία ή ένα φάρμακο ή ένα εμβόλιο, τότε θεωρήστε το ως τον συνδετικό κρίκο», είπε. «Αυτές οι αρχές είναι κοινή λογική. Είναι η βασική ιατρική… και ήταν αλήθεια σε όλη μου την καριέρα. Οι γιατροί γενικά σταματούν να χορηγούν ένα φάρμακο όταν ένας ασθενής εμφανίζει παρενέργειες που δεν είχε πριν, για να δουν αν αυτές οι αντιδράσεις υποχωρούν, είπε η Βλιέτ.

«Το ίδιο ισχύει με οποιοδήποτε εμβόλιο. Έχω δει ασθενείς κατά τη διάρκεια της καριέρας μου που είχαν ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε όλα τα διαφορετικά εμβόλια», είπε η Βλιέτ, προσθέτοντας ότι η ίδια έχει κάνει εμβόλια στο παρελθόν και δεν έχει παρουσιάσει καμία ανεπιθύμητη ενέργεια. «Τα έχω συστήσει κατάλληλα για ασθενείς κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Υπάρχουν όμως και στιγμές που απλά δεν χρειάζονται εμβόλια. Ο COVID ήταν ένα από αυτά».

Ο κορωνοϊός δεν ήταν μια θανατηφόρα ασθένεια

Ο COVID-19 δεν ήταν μια θανατηφόρα ασθένεια για άτομα κάτω των 50 ετών χωρίς ιατρικές συννοσηρότητες, είπε η Βλιέτ. Και για άτομα άνω των 50 ετών ή με ιατρικές συννοσηρότητες, η Βλιέτ χρησιμοποίησε έγκαιρη θεραπεία και η ασθένεια «ήταν πολύ θεραπεύσιμη», είπε.

Η Βλιέτ είπε ότι χρησιμοποιούσε έναν συνδυασμό παλαιότερων, ασφαλέστερων φαρμάκων που συνιστούσαν οι Δρ. Βλάντιμιρ Ζελένκο και ο Πίτερ Μακάλοχ ήδη από τον Μάρτιο του 2020.

«Δεν έστειλα κανέναν από τους ασθενείς μου στο νοσοκομείο. Και δεν πέθανε κανένας τους», είπε. Είχε μερικούς ηλικιωμένους ασθενείς με διαβήτη, παχυσαρκία και άλλες ιατρικές καταστάσεις που ήταν αρκετά άρρωστοι με COVID-19, αλλά τους κράτησε έξω από το νοσοκομείο με έναν επιθετικό συνδυασμό φαρμακευτικών θεραπειών που συνιστούσε ο Μακάλοχ.

«Έτσι τα εμβόλια δεν είναι πάντα η απάντηση σε κάθε πρόβλημα», είπε, προσθέτοντας ότι για τον COVID-19, η καλύτερη απάντηση ήταν η έγκαιρη θεραπεία.

Ωστόσο, η κυβέρνηση και η πολιτική ατζέντα κατέστειλαν και διώκουν γιατρούς που θεράπευαν νωρίς ασθενείς με παλαιότερα και ασφαλέστερα φάρμακα, είπε η Βλιέτ. Ο Ζελένκο, ένας ασκούμενος ιατρός στο Μονρόε της Νέας Υόρκης, είχε θεραπεύσει 3.000 ασθενείς με συμπτώματα COVID-19 με το φάρμακο κατά της ελονοσίας, υδροξυχλωροκίνη, αζιθρομυκίνη και θειικό ψευδάργυρο και μόνο τρεις από τους ασθενείς του με παθήσεις υψηλού κινδύνου πέθαναν.

Ο Μακάλοχ, καρδιολόγος, παθολόγος, επιδημιολόγος και υποστηρικτής της πρώιμης θεραπείας του COVID-19, συνέγραψε δύο επιστημονικές εργασίες σχετικά με το θέμα της έγκαιρης θεραπείας του COVID-19 και η δεύτερη «έγινε η βάση για έναν οδηγό θεραπείας στο σπίτι».

Dr. Vladimir Zelenko

Πώς να αντιμετωπίσετε τους τραυματισμούς από τα εμβόλια

Για να βοηθήσει τους ανθρώπους που υποφέρουν από τραυματισμούς από εμβόλια , το Ίδρυμα Αλήθειας για την Υγεία ετοίμασε ένα εκπαιδευτικό φυλλάδιο που εξηγεί τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου και τις επιλογές θεραπείας, είπε η Vliet η οποία εργάζεται επίσης εθελοντικά ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ιδρύματος.

Οι θεραπείες περιλαμβάνουν συνδυασμό συνταγογραφούμενων φαρμάκων, διατροφικών προϊόντων, συμπληρωμάτων, τροφών, νευροπροστασίας, ενισχυτικά του ανοσοποιητικού, αλλά και αλλαγές στον τρόπο ζωής, είπε η Βλιέτ, προσθέτοντας, ότι χρησιμοποιεί αυτή τη συνδυαστική προσέγγιση για τη θεραπεία των ασθενών της, με θετικά αποτελέσματα.

«Ένα από τα βασικά φάρμακα που είχε τεράστια οφέλη για τους ασθενείς που θεραπεύω, για παράδειγμα, είναι η υδροξυχλωροκίνη», είπε η Βλιέτ, «επειδή είναι αντιφλεγμονώδης, ρυθμιστής του ανοσοποιητικού, είναι αντι-ιικός».

«Δεν είχαμε ποτέ στην ιστορία του προγράμματος εμβολιασμού παγκοσμίως, ένα πειραματικό εμβόλιο που διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, εισέρχεται στον ίδιο τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα», σημείωσε η Βλιέτ.

Δεδομένου ότι οι γιατροί κατανοούν τον μηχανισμό του πώς λειτουργούν τα εμβόλια, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υπάρχοντα φάρμακα για τη θεραπεία των ανεπιθύμητων ενεργειών, εξήγησε με έμφαση η Βλιέτ.

Αγωγές
Το Ίδρυμα Αλήθειας για την Υγεία καταθέτει δύο αγωγές στο ομοσπονδιακό δικαστήριο σχετικά με τις παράνομες παραγγελίες και εντολές για πειραματικά προϊόντα, είπε ο Vliet.

«Όλα τα προϊόντα δοκιμών, κάλυψης και εμβολίων είναι μόνο εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης. Κανένα από αυτά δεν είναι εγκεκριμένο από τον FDA για τον COVID. Αυτό σημαίνει ότι είναι παράνομο να επιβάλλει κανείς οποιοδήποτε από αυτά τα προϊόντα EUA.»

Πρόσφατα, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης κατέληξαν σε διακανονισμό 10 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του εργοδότη τους σχετικά με την υποχρεωτική εντολή εμβολιασμού κατά του COVID-19, είπε η Βλιέτ. Οι ιδιωτικοί εργοδότες δεν έχουν την ίδια προστασία αναφορικά με την αποποίηση ευθύνης που έχουν η κυβέρνηση και οι κατασκευαστές εμβολίων, εξήγησε.

«Αυτή η υπόθεση άνοιξε την πόρτα για χιλιάδες ακόμη μηνύσεις εναντίον των ιδιωτικών εργοδοτών που έχουν εφαρμόσει αυτές τις υποχρεωτικές εντολές και στοίχισαν στους ανθρώπους τη δουλειά τους», είπε.

Περίπου δώδεκα εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο NorthShore Health System στο Ιλινόις κατέθεσαν μήνυση τον Οκτώβριο του 2021,υποστηρίζοντας ότι η δομή υγείας αρνούνταν παράνομα τις θρησκευτικές εξαιρέσεις στην εντολή του εμβολιασμού.

Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί έξω από το NorthShore Health System

Τον Ιούλιο, οι διάδικοι συμφώνησαν να διευθετήσουν αυτή την υπόθεση. Σύμφωνα με τους όρους του διακανονισμού , η NorthShore θα πληρώσει 10,3 εκατομμύρια δολάρια σε ένα ταμείο διακανονισμού για εργαζομένους που επηρεάζονται από την εντολή της—συγκεκριμένα, εργαζόμενους που ζήτησαν θρησκευτική απαλλαγή και είτε αρνήθηκαν, είτε έλαβαν το εμβόλιο για να αποφύγουν την απόλυση, είτε απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν από την εργασία τους.

Περίπου 473 εργαζόμενοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Η εταιρεία συμφώνησε επίσης να επαναπροσλάβει όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν εμβολιάστηκαν λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων.

Αναφορά τραυματισμών από εμβόλια

Υπάρχει ένα κυβερνητικό σύστημα για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλα τα εμβόλια που ονομάζεται Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS), αλλά η εισαγωγή δεδομένων στο σύστημα είναι περίπλοκη και χρονοβόρα.

Επιπλέον, μόνο το 10% περίπου όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου αναφέρονται στο VAERS, όπως εκτιμήθηκε το 2012 από ερευνητές του Χάρβαρντ, παρά το γεγονός ότι η εισαγωγή δεδομένων για ανεπιθύμητα συμβάντα μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε και οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να αναφέρουν ορισμένους τύπους παρενεργειών, είπε η Βλιέτ.

Ως εκ τούτου, το Ίδρυμα Αλήθειας για την Υγεία δημιούργησε το ιδιόκτητο Σύστημα Αναφοράς Εμβολίου Τραυματισμού Πολιτών, όπου οι άνθρωποι μπορούν «εύκολα και γρήγορα» να αναφέρουν τον τραυματισμό τους ακόμη και από μια φορητή συσκευή, είπε η Βλιέτ.

Μόλις συσσωρευτούν τα δεδομένα, η ιατρική συμβουλευτική ομάδα του ιδρύματος που αποτελείται από επιστήμονες, γιατρούς και επιδημιολόγους θα βοηθήσει στην ανάλυση των δεδομένων και οι αναφορές που παράγονται με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται θα δημοσιοποιηθούν, συμπλήρωσε η Βλιέτ.

primenews.pressΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Ιωαννης Κομνηνός 09/18/2022 @ 12:18 ΜΜ

  Ενέργειες των γενετικων σκευασματων καταγεγραμενες πολυ πριν (2μιση χρονων το βιντεο) εδω https://www.brighteon.com/4d18f33a-f801-4720-9944-441c46cf6071
  Και 1: https://newtube.app/user/IoannisKomninos/Omlbk3V ΒΙΝΤΕΟ 2: https://www.brighteon.com/2282d5bb-37a1-495b-b219-1bf49f92127a ΒΙΝΤΕΟ 3: https://www.brighteon.com/f9f80b62-b91c-439e-81fc-623da719cc77 ΒΙΝΤΕΟ 4: https://www.brighteon.com/7ebbc7a4-428e-4301-84db-995362c721cb ΒΙΝΤΕΟ 5: https://www.brighteon.com/da59989b-493e-48c9-9972-ff5bd1ebecf6

 2. ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 09/18/2022 @ 6:25 ΜΜ

  Αποκάλυψη: Aυτος είναι ο μοναδικός σκοπός τους!

  Το νού σας στα παιδιά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*