ΕΤΣΙ μας υποτάσσουν!!! – Το ΒΙΝΤΕΟ από την Κρήτη που πρέπει να δουν όλοι…

Γυναίκα γίνεται «σύμβολο» των νέο-άστεγων και όλων των ταλαιπωρημένων Ελλήνων και δείχνει σε όλους μας πως προσπαθούν να μας οδηγήσουν στην υποταγή.

Τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης δεν προωθούν μια παγκόσμια ευημερία, αλλά την παγκόσμια φτωχοποίηση. Λίγα χέρια θα κρατούν τον πλούτο και τις περιουσίες των ανθρώπων, οι οποίες χάνονται καθημερινά λόγω χρεών.

Έλληνες που έχασαν τη δουλειά τους, πνίγηκαν στα χρέη και βρέθηκαν στον δρόμο είναι η πλειονότητα των νεοαστέγων. όπως προκύπτει από έρευνα-γροθιά στο στομάχι που παρουσιάστηκε χθες, στην ημερίδα «Αστεγοι και εξάρτηση στην πόλη: Τα όρια της κοινωνικής παρέμβασης», την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων, στο δημαρχείο.

Η ειδική συνεργάτιδα «streetwork» του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), Χαρά Μουρτέζου, παρουσίασε πρόσφατα τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο.

Από εξορμήσεις στα όρια του Δήμου Αθηναίων διαπιστώθηκε ότι το 62% των «κλοσάρ» είναι Έλληνες, με μέσο όρο ηλικίας τα 45 έτη. Το 65% των 451 ανθρώπων που προσεγγίστηκαν δήλωσαν άστεγοι την τελευταία πενταετία (στα χρόνια της κρίσης, δηλαδή) και το 47% έδειξε ως αιτία της κατάστασης του την απώλεια της εργασίας του.

Και από την Αθήνα να πάμε στην Κρήτη σε ένα βίντεο που συγκινεί το πανελλήνιο.

«Που υπάρχει ανθρωπιά; Έχουν χαθεί όλα;».

Αυτά είναι τα λόγια της Βούλας Ανάπα, η οποία εκφράζει την αγανάκτησή της για το γεγονός πως βρίσκεται τις τελευταίες πέντε ημέρες… στον δρόμο.

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «ΚΡΗΤΗ TV» κατέγραψε απίστευτες εικόνες εξαθλίωσης στην περιοχή Παλαιά ΚΑΤΕΕ.

Η νέο-άστεγη γυναίκα ζει σε ένα χωράφι και κοιμάται κάτω από ένα λιόφυτο πάνω σε ένα χαλί. Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της, περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που περνάει και εκλιπαρεί για μια θέση εργασίας για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς.

Παράλληλα, το γεγονός πως και τα παιδιά της είναι άνεργα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για εκείνη διότι, όπως αναφέρει, δεν έχει κανέναν να την βοηθήσει.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν την συμπόνια κανενός, ζητούν πράξεις και ευκαιρία για δουλειά. Το Κράτος φροντίζει όμως μόνο τους χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες.

Η κα Ανάπα βρέθηκε να ζει μόνη και χωρίς χρήματα σε ένα χωράφι, χωρίς φαγητό.

Αυτή είναι η Ελλάδα της «αξιοπρέπειας». Οι πολίτες οδηγούνται σε τρισάθλιες συνθήκες, προκειμένου, η όποια ευτελής «βοήθεια» από το Κράτος, να φανεί σαν κάτι το «υπέρτατο».

Και φυσικά η εν λόγω «βοήθεια» καθιστά τους πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη υπόχρεους και άρα εξαρτημένους-υποταγμένους στην όποια εγχώρια ή παγκόσμια εξουσία.


makeleio

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

10 thoughts on “ΕΤΣΙ μας υποτάσσουν!!! – Το ΒΙΝΤΕΟ από την Κρήτη που πρέπει να δουν όλοι…

 1. Ανώνυμος says:

  «Και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθερία.» Δ. Σολωμός• και έτρεξαν οι του σατανά δεσπότες ως θεριά να κατασπαράξουν του Ελληνισμού την Iστορία. Ψέματα Αντίχριστα φύτεψαν στων Υιών του Θεού τα μυαλά: Διχόνοια, μαγείες και φθόνο, σκοτάδι ψέμα και πόνο. Κρατούν την Ελλάδα μέσα σε μια πολιτισμένη κόλαση χτισμένη με τούβλα παραδείσου.
  Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

  Ο νεκρός ειδει και θέα λελησμένος. Οίδασι πολλοί καν μηδείς τούτον βλέπη.

  «Και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθερία.» Δ. Σολωμός· και έτρεξαν οι του σατανά δεσπότες ως θεριά να κατασπαράξουν του Ελληνισμού την ιστορία. Ψέματα Αντίχριστα φύτεψαν στων Υιών του Θεού τα μυαλά: Διχόνοια, μαγείες και φθόνο, σκοτάδι ψέμα και πόνο.
  Κρατούν την Ελλάδα μέσα σε μια πολιτισμένη κόλαση χτισμένη με τούβλα παραδείσου,
  χωρίς Χριστό, Ά-χριστους.

  Οι θρησκείες είναι ο αντίχριστος. Αντί του πνεύματος της ανθρωπιάς, σταυρώνουν των ανθρώπων την ανθρωπιά και αντί να ντύνουν τις ψυχές με την θεϊκή τους ομορφιά και της αγάπης την μορφή, δολοφόνοι κλέβουν την αιώνια αθάνατη αλήθεια του Πατέρα μας προς εμάς τον Υιό Του και την Ελληνίδα μάνα του.

  Έκλεψαν το στέμμα της Ελευθερίας των Ελλήνων οι ισραηλίτες του θρησκεύματος του παγκόσμιου ισραήλ και φωτίζουν για παιδεία των ελλήνων πως Α και Ω του ανθρώπου είναι πως ο άνθρωπος είναι γόνος σπερματοζωαρίου μετά της συνουσίας κοπράνων…πολίτευμα.

  Όταν τα παιδιά δεν έχουν Όσια και Ιερά, ο πατέρας και η μητέρα τους ούτε και αυτοί έχουν. Όπως λέτε εσείς κοινώς : Δεν έχουνε Θεό. Τα Έργα της αγάπης τους οδεύουν σε αυτά που καίνε τα ίδια τα πιστεύω τους. Έργα φόβου σε ό,τι ελευθερώνει την ψυχή. Τα δεσμά του Άδη δεν ανοίγουν με ψέματα.
  Τα δεσμά του Άδη ανοίγουν όταν η καρδιά λαχταρά τον Θεό της, αυτόν που ζει μέσα στην ανθρωπιά της η αγάπη.

  Ιωάννης

  https://www.youtube.com/watch?v=k-Uxuq_LuNk

 2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Κάποιοι ναι,άλλοι έχουν και τις μπουνιές,στις γειτονιές,οπου περιδιαβαινουν οι καλικάντζαροι επενδυτές,χάνετε επεισόδια παίδες!χαχαχαχα!οι γείτονες ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσουν και στο φαγητο και στην στέγη,όπως μπορεί ο καθένας,οι χεστές να κρυφθουν και να μην μπερδεύονται στα πόδια μας!

 3. Ανώνυμος says:

  Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.

 4. ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 16 says:

  Πρέπει να νοικιάσουμε ένα μεγάλο χώρο και να μαζέψουμε όλους τους έλληνες αστέγους της ελλάδος να έχουν μία στέγη το χειμώνα να μην πεθάνουν απο υποθερμία και να έχουν ένα πιάτο φαί να φάνε μέχρει να σηκωθούν στα πόδια τους είναι αδικία με τόσες χιλιάδες σπίτια που είναι άδεια και τοσους παρατημένους χώρους να μην μπορούμε να στεγάσουμε τους συνανθρώπους μας οσοι απο κατοχικά διαβάζουν και θέλουν να βοηθήσουν απο 10 ευρώ να βάλουμε ο καθένας πιστεύω θα σώσουμε ολους αυτούς τουσ ανθρώοπους ας αφήσουμε λίγο την επανάσταση του πληκτρολογίου και να κανουμε πράξεις 10 ευρω ο καθένας αμα μαζεφτούμε 100 ατομα ανετα νοικιάζουμε εναν μεγάλο χώρο σε κάποια κεντρική πόλη η αθήνα η θεσσαλονίκη είναι πια τοσο δύσκολο…??? τι λέτε ? περιμένω απαντησεις… και πράξεις.

 5. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Aν δεν κανω λαθος εκει στην κρητη ψηφιζαν 80% το κλεφτοπασοκ και τωρα τους συριζοκουμμουνιστες με 50% ….ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ? …..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ …. Ας φαμε τωρα την δημοκρατια τους για να χορτασουμε την πεινα μας…..

  • ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 12 says:

   Δεν πρέπει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους φίλε μου ανώνυμε? Να τους αφήσουμε να ψωφήσουν δηλαδη ? Που πήγε οι ανθρωπιά , ελπίζω αυτή η συνέντευξη να βοηθήσει όλους τους παρτάκιδες που επιτρέψανε να δηλητιριαστη η ψηχούλα τους απο την κοινωνία μας και έχουν χάσει την ανθρωπιά τους.

   https://www.youtube.com/watch?v=M38kdTXVQtg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *