in

Εθνική υπερηφάνεια: Οι Πόντιοι Εύζωνες, απαντούν στον Ερντογάν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σε μια εποχή που οι παραδοσιακές αξίες, έχουν δεχτεί πολλαπλά χτυπήματα, οι εικόνες που ακολουθούν, έρχονται στην καλύτερη στιγμή.

Αυτοί είναι οι Πόντιοι Εύζωνες:

353.000 Έλληνες Πόντιοι σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους. Αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Οι μνήμες είναι ακόμα ζωντανές. Συγκίνηση μας προκαλούν οι ιστορίες από εκείνους τους ανθρώπους, που έζησαν τα γεγονότα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Η Γενοκτονία των Ποντίων, δεν πρέπει να ξεχαστεί. Σας θυμίζουμε όμως, τις τραγικές δηλώσεις που έκανε ο Ερντογάν:

«Δεν υπάρχει, είπε, τίποτα για το οποίο να πρέπει η Τούρκοι να αισθάνονται ντροπή. Δεν έχει καταγραφεί καμία γενοκτονία, καμία τυραννία και καμία ενέργεια που να κάνει αυτό το έθνος να νοιώθει ντροπή, παρά τον τεράστιο πόνο και τις απώλειες που βίωσαν Οθωμανοί και Τούρκοι τους τελευταίους δύο αιώνες. H μόνη γενοκτονία υπήρξε αυτή που ζήσαμε με την πτώση της Αυτοκρατορίας», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Συμπέρασμα: Αίσχος! Ο Ερντογάν είναι απαράδεκτος. Οι δηλώσεις του ξεπερνάνε όλα τα όρια. Το θέμα είναι πως αντιδρά η ελληνική πλευρά, σε διπλωματικό επίπεδο. Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου όμως, δεν πρέπει ούτε και μπορούν να επισκιάσουν τον ελληνισμό. Οι Πόντιοι Εύζωνες λοιπόν, απάντησαν στον Ερντογάν, όπως είδατε στο βίντεο που βάλαμε παραπάνω.

el.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Το πρώτο εμβόλιο για το έμφραγμα – με μία μόνο ένεση

Γερμανία: Ένας νεκρός και 60 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο