Εσάς πόσα σας κλέβει ο Αλέκσης κάθε χρόνο;

Εσάς πόσα σας κλέβει ο Αλέκσης κάθε χρόνο;

Ποτέ τα λεφτά που τσεπώνει το ελληνικό κράτος δεν ήταν τόσο πολλά όσο σήμερα

Ο βασικότερος λόγος που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν είναι στους δρόμους με απαίτηση την παραίτηση της χαρούμενης παρέας του Αλέκση είναι ότι οι άνθρωποι που ελλείψει άλλου χόμπι (ή και επαγγέλματος) βγαίνουν με το παραμικρό στους δρόμους είναι πια στην εξουσία. Ο δεύτερος βασικότερος είναι πως οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε πλήρως συνειδητοποιήσει το μέγεθος της απάτης της οποίας πέφτουμε καθημερινά θύματα μέσω των φόρων, των τελών, των εισφορών και όλων των άλλων τρόπων με τους οποίους ο Αλέκσης ο Φούιτ και η παρέα του κλέβουν το μεγαλύτερο μέρος αυτού που θα έπρεπε να είναι τα εισοδήματά μας, αλλά καταλήγουν να είναι τα έσοδά τους.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν πιστεύω ότι οι φόροι, οι εισφορές, οι κρατήσεις και τα τέλη είναι σώνει και καλά κλοπή. Κλοπή γίνονται από τη στιγμή που αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε την τιμή μιας Μερσεντές για να μας παραδοθεί ένα μεταχειρισμένο Χιουντάι. Κλοπή γίνεται όταν το ύψος των φόρων, των εισφορών, των κρατήσεων και τον τελών ειναι Σκανδιναβικό και οι υπηρεσίες, οι παροχές και οι υποδομές αφρικάνικες.

Η απάτη ξεκινάει με τα διαφορετικά ονόματα που δίνουμε στο ίδιο πραγμα. Εισφορές, κρατήσεις, τέλη και φόροι είναι λέξεις που όλες περιγράφουν τρόπους με τους οποίους η κυβέρνηση παίρνει χρήματα από τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται ή απλώς αναπνέουν στην χώρα την οποία εξουσιάζει. Όλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είναι φόροι και όλα πάνε στο μεγάλο, άπατο, βαρέλι που ονομάζεται κράτος. Και όλα μαζί είναι πάρα πάρα πολλά για όλους. Ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν την ψευδαίσθηση οτι δεν πληρώνουν φόρους.

Ας μιλήσουμε λίγο γι’ αυτούς: Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει καθαρό μισθό 600 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει φορολογικές κρατήσεις στο εισόδημα (προς το παρόν και όσο υπάρχει αφορολόγητο) αλλά αυτές είναι και οι μόνες κρατήσεις που δεν έχει. Γιατί κάθε χρόνο δίνει 1600 ευρώ σε εισφορές στο ΙΚΑ. Γιατί οι εργοδοτικές εισφορές (που κι αυτές πρέπει να υπολογίζονται ως μέρος του μισθού καθώς είναι λεφτά που ο εργοδότης πληρώνει για τις υπηρεσίες του εργαζόμενου) είναι ετησίως 2.500 ευρώ. Γιατί αυτά μαζί μας κάνουν 4.100 τον χρόνο. Γιατί 4.100 ευρώ για έναν άνθρωπο που παίρνει 600 ευρώ το μήνα είναι ένα τεράστιο ποσό. Είναι ίσο με τα καθαρά μισού έτους. Και είναι μόνο ένα μέρος των χρημάτων που του κλέβουν.

Βλέπετε, ο άνθρωπος που παίρνει 600 ευρώ στα χέρια κάθε μήνα σπανίως έχει τη δυνατότητα αποταμίευσης και ξοδεύει όλα τα χρήματα του. Και τα περισσότερα από αυτά στα οποία τα ξοδεύει έχουν ΦΠΑ 24%. Κάποια, τα λιγότερα, έχουν 14%. Αν έχει κινητό εκτός από τον ΦΠΑ πληρώνει και τέλος κινητής τηλεφωνίας. Αν έχει αυτοκίνητο τέλη κυκλοφορίας. Αφού έχει αυτοκίνητο πληρώνει και βενζίνη και στη βενζίνη οι φόροι είναι περιπου 64%. Αν έχει δικό του σπίτι πληρώνει ΕΝΦΙΑ και είτε έχει είτε δεν έχει πληρώνει δημοτικά τέλη.

Για να μην τα πολυλογώ, αν υποθέσουμε ότι ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάμε είναι κάτοικος Παγκρατίου, έχει δικό του διαμέρισμα 70 τετραγωνικών, αυτοκίνητο 1000 κυβικών το οποίο αγόρασε το 2004 με το οποίο κάνει περίπου 1000χλμ το μήνα και αν κάνουμε πολύ συντηρητικούς και φιλοκυβερνητικούς υπολογισμούς, θα βρούμε ότι από τις καθαρές απολαβές του, από τα λεφτά που του έχουν μείνει από όσα του έχουν στερήσει οι δικές του και οι εργοδοτικές κρατήσεις, το κράτος του ξαναπαίρνει περίπου 2.500 ευρώ το χρόνο.

Δηλαδή ένας χαμηλόμισθος υπάλληλος με ένα μικρό διαμέρισμα και ένα μικρό αυτοκίνητο που κάθε μήνα βλέπει στον λογαριασμό του να μπαίνουν 600 ευρώ, δεν βλέπει ότι κάθε χρόνο πληρώνει τουλάχιστον 6.500 ευρώ σε αυτό που ονομάζουμε κρατικός μηχανισμός.

Αυτά αν είναι χαμηλόμισθος. Γιατί αν έχει την τύχη ο καθαρός του μισθός να είναι το μυθικό ποσό των 1.500 ευρώ το μήνα η συνεισφορά του στην τεράστια απάτη που ονομάζεται κρατικά έσοδα ειναι κάπου ανάμεσα στα 20.000 με 25.000 ευρώ το χρόνο! Για πιο ψηλά εισοδήματα και για ελεύθερους επαγγελματίες δεν θέλω να γράψω γιατί δεν είμαι πολύ καλός στα θρίλερ και γιατί μάλλον έχετε καταλάβει τι θέλω να πω.

Είμαστε όλοι θύματα μιας από τις μεγαλύτερες κλοπές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όλοι. Χαμηλόμισθοι, υψηλόμισθοι, εργαζόμενοι μεσαίων εισοδημάτων, όλοι, ακόμα κι αυτοί που ζουν με την ψευδαίσθηση του αφορολόγητου, χάνουμε πολλές χιλιάδες ευρώ το χρόνο για να μπορεί ο Αλέκσης να χρηματοδοτεί το τέρας εκείνο στο οποίο έχει απόλυτη εξουσία και ελπίζει ότι μπορεί να γίνει μια μεγάλη δεξαμενή ψήφων: Το κόστους Σκανδιναβίας και αποτελεσματικότητας Υποσαχάριας Αφρικής, ελληνικό δημόσιο. Και μπράβο μας και περαστικά μας.

Υ.Γ. Αν θέλετε να μάθετε πόσα ακριβώς δίνετε για τη συντήρηση αυτού του τέρατος, πόσα σας κλέβει κάθε χρόνο ο Αλέκσης, κάντε τον υπολογισμό χωρίς να ξεχνάτε στον μικτό σας μισθό να προσθέτετε ΚΑΙ τις εργοδοτικές εισφορές.Είναι λεφτά που ο εργοδότης δίνει για την εργασία σας. Είναι λεφτά που τα έχετε δουλέψει. Είναι μέρος της αμοιβής σας.

Υ.Γ. 2 Κάποιοι απολογητές της κυβέρνησης θα αναρωτηθούν αν η κλοπή ξεκίνησε το 2015. Η απάντηση, προφανώς, είναι όχι. Αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο μεγάλη. Ποτέ τα λεφτά που τσεπώνει το ελληνικό κράτος δεν ήταν τόσο πολλά όσο σήμερα.

athensvoice


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 thoughts on “Εσάς πόσα σας κλέβει ο Αλέκσης κάθε χρόνο;

 1. ΠΕΤΡΟΣ says:

  ΕΓΩ ΠΕΡΣΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 0(ΜΗΔΕΝ) ΦΟΡΟ!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΠΟΣΟΥ!! ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!! ΕΥΓΕ ΤΣΙΠΡΑ

  • Παναγιωτης says:

   Μπραβο ρε πρώην πασοκζη , νυν (Τ)συριζα. Φίλα καλα το κωλο σου εσυ και μετα περπατα με την οπισθεν.

   Παντα φιλικά

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

   ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ; ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΩΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

   ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΑΛΑΛΑ; ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΑΛΑΛΟ; ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΟΛΟΛΟ;

  • 4everpao13 says:

   Γειά σου βρε Πέτρο!!! Πως φαίνεται ότι ζείς μέσα στη “χλάϊδα”… Για να έχεις μηδενικό φόρο, πάει να πεί ότι έχεις και μηδαμινά έσοδα… Συνέχισε έτσι, μόνο πρόσεχε μην μπερδέψεις το σκατό που έχεις κάνει παξιμάδι και το φας κατά λάθος! Φιλικά πάντα.

  • ΧΧΧ says:

   ΠΟΤΕ ΒΟΥΔΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΔΑΣ ΠΟΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ’ΝΑΙ. ΕΣΥ ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ.

 2. Ανωνυμος Ο says:

  Ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι καταντησατε πουτανες που τα σκατε στους νταβατζηδες που οι ιδιοι επιλεξατε ? ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ….Δεν μιλαμε πλεον μονο για κατοχη και κατακτητες αλλα για σκληρο νταβατζιλικι ….ξυπνηστε επιτελους κοροιδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *