ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ

· Κατοχικά Νέα


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα ατέλειωτο κόμβοι με πρόσφυγες που άρχισαν να εγκαταλείπουν την μεγάλη πόλη του Ιράκ, Μοσούλη, η οποία εδώ και δυο χρόνια βρίσκεται υπό την κατοχή των Τζιχαντιστών, εν όψει της μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης ανακατάληψης της.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ και το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, Fars Haber, ήδη χιλιάδες συνωστίζονται στην κεντρική οδό που συνδέει το βόρειο Ιράκ με την Τουρκία και τα κομβόι πυκνώνουν καθημερινά καθώς η πόλη της Μοσούλης, η οποία σημειωτέων κατοικείται από περίπου ενάμιση εκατομμύριο κατοίκους, είναι δηλαδή η πιο πολυπληθέστερη πόλη του βορείου Ιράκ, έχει καταλειφθεί από πανικό εν όψει της επιχείρησης εκδίωξης των Τζιχαντιστών από την περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράκ, İbrahim Caferi, έχει προειδοποιήσει για νέα ανθρωπιστική καταστροφή καθώς οι χιλιάδες αυτοί θα προσπαθήσουν να φύγουν από την εμπόλεμη περιοχή και θα καταφύγουν σαν πρώτη στάση στην Τουρκία, από όπου θα επιδιώξουν με κάθε μέσο να περάσουν στην Ευρώπη, δηλαδή στην…Ελλάδα.

Αλήθεια τι θα γίνει με τα νέα αυτά κύματα των προσφύγων ?

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

e-koutsobola.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ -ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ-18-10-2026

Παλαιά σιδηροδρομικά βαγόνια, φωτογραφία αρχείου, όχι ο Οδοντωτός Διακοπτού ΚαλαβρύτωνΕΛΛΑΔΑ

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ – 118 ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Τελεσίγραφο για τη γραμμή Διακοπτού–Καλαβρύτων και απειλή κινητοποιήσεων

Θαλάσσιο τοπίο, ενδεικτική φωτογραφία αρχείου, όχι το επίκεντρο του σεισμούΕΛΛΑΔΑ

ΣΕΙΣΜΟΣ 4,6 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Αισθητός μέχρι τη Θεσσαλονίκη – Τι δείχνουν τα στοιχεία του Γεωδυναμικού

6 απαντήσεις στο “ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ”

  1. ΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΟΙ ΜΚΟ Ο ΣΟΡΟΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ . ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .ΟΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.Οπως στο θεραπευτηριο-Νοσομομειο του ΕυαγγεΛισμου ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 4 που εγινε Ξενωνας αλλοδαπων.

  2. ΝΙΚΟ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠ’ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. [ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ], ΑΛΛΑ ΝΑ…. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΣ…. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!
    ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ [ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ, ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ], ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΑ…

  3. Ας κλείσουμε τα σύνορα κι εμεις οπως ολοι οι αλλοι. Το οτι δεν μπορούν να φυλάξουν τα θαλασσια σύνορα, ειναι σκέτη μπούρδα. Τοοοοσα χρονια πως τα φυλαγανε. Με το πραξηκοπημα της Τουρκίας πως τα φυλαγανε για να μην περάσουν οι Τούρκοι πραξηκοπηματιες. Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;;;
    Ολοι τα έκλεισαν, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτο και να τα κλείσουμε κι εμεις. Η Ελλαδα δεν ειναι σε θεση να δεχτεί αλλους λαθρομεταναςτες,μαγιάτικο προςφυγες δεν ειναι. Εχουμε ηδη περισσότερους απο οςους αντέχουμε και βλεπουμε και τα αποτελεσματα, οπως αυτα στην Λέσβο.
    Δυςτυχως ομως το σχέδιο ειναι να γινει η Ελλαδα Ισλαμαμπάντ. Καιρός να το πάρουμε είδηση και να κανουμε κατι γι αυτο.

    • Βρε Ηλεκτρα δεν ηρθαν μονοι τους καποιοι τους ειπαν να ερθουν ακομα δεν το καταλαβατε; τοσα χρονια γιατι δεν ερχοντουσαν τουλαχιστον οχι κατα χιλιαδες ειναι τυχαιο που ηρθαν μολις βγηκανε αυτοι; τιποτα στον πλανητη δεν γινεται τυχαια ολα εχουν σχεδιο και οργανωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *