Ερευνα να γινεται…

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΗΜ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ…ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
Οι ΕΓΡΗΓΟΡΟΙ , όπως αναφέρονται στο βιβλίο του προφήτη ΕΝΩΧ (απόκρυφο της Π. Διαθήκης) ή ΕΛΟΧΗΜ όπως αναφέρονται στην Π.Διαθήκη ή φλεγόμενοι αγγέλοι (σχετική αναφορά των 7 φλεγόμενων αγγέλων υπάρχει σαφής στο Βιβλίο του ΕΝΩΧ) , είχαν την ικανότητα να υλοποιούνται και απουλοποιούνται κατά βούληση σε αυτή τη διάσταση. Αυτοί οι 201 πύρινοι φύλακες του σατανά και των δαιμόνων που είχαν ξεπέσει στην ύλη, είδαν τις γυναίκες των θνητών και συνουσιάσθηκαν μαζί τους. Από τις γέννες των θνητών γυναικών…

προέκυψαν διάφορα πλάσματα , τα ΓΟΡΓΟΝΕΙΑ όπως τα γνώριζαν στην αρχαία Ελλάδα ή ΝΕΦΕΛΗΜ όπως αναφέρονται στα Εβραικά κείμενα. Τέτοια πλάσματα αυτά είναι οι θεοί του Ολύμπου (από το γένος του Κρόνου, που ήταν ο γενάρχης τους, εξ ου έλαβαν το όνομα ΚΡΟΝΙΟΙ ή ΚΡΟΝΙΔΕΣ) , και πλείστα όσα από αυτά αναφέρονται στην Ελληνική μυθολογία, έχοντας και πνευματική και υλική υφή ταυτόχρονα.
Στα Eβραϊκά η λέξη «ΕΛΩΧΙΜ» έχει πολλές ερμηνείες. σημαίνει τους Υιούς του Θεού, τους Αγγέλους, τους άρχοντες, τους ΕΓΡΗΓΟΡΟΥΣ. Αλλά και τους φωτεινούς υπηρέτες του ΘΕΟΥ. Η αναφορά στους «ΕΛΩΧΙΜ» δεν είναι εύκολο να αποκωδικοποιηθεί. Η Ρω­μαιοκαθολική Εκκλησία ( επίσημη έκδοση της Καινής Διαθήκης, Vulgata, μεταφράζει το «ΕΛΩΧΙΜ» ως ΄΄τα Παιδιά του Θεού΄΄). Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε και ο Άγιος Αυγουστίνος, ο οποίος στο βιβλίο «Πολιτεία του Θεού» (De civitate dei) υποστηρίζει ότι με τον όρο «ΕΛΩΧΙΜ» εννοούνται οι ενάρετοι άνθρωποι, καθώς οι Άγγελοι είναι πνεύματα και δεν έχουν ούτε φύλο ούτε υλικά σώματα. Επομένως, δεν ήταν δυνατόν οι Άγγελοι να συνάψουν σχέσεις με τις κόρες των ανθρώπων.. Επομένως στο βιβλίο του Ενώχ με τη λέξη «ΕΛΩΧΙΜ» εννοούνται οι ενάρετοι.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και στο βιβλίο της «Γένεσης», όπου στο 6ο κεφάλαιο (στίχος 6,3) ο Θεός αναφέρεται σε ανθρώπους και όχι σε Αγγέλους, όταν λέει: «Δε θα παραμείνει το ζωοποιό Πνεύμα μου στους ανθρώπους για πάντα, γιατί είναι σαρκικοί». Άρα αυτοί που ενώθηκαν με τις γυναίκες ήταν οι ενάρετοι άνθρωποι και όχι οι Άγγελοι. Από το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ γνωρίζουμε ότι οι Άγγελοι δεν νυμφεύονται, συνεπώς δεν μπορούν να συνάψουν σχέσεις με σαρκικούς ανθρώπους. Είναι όμως οι «ΕΛΩΧΙΜ» απλοί, ενάρετοι και δίκαιοι άνθρωποι ; Σε άλλο απόκρυφο κείμενο που έχει τον τίτλο «Βιβλίο του αγώνος του Αδάμ», ο Ιάρεδ, – στην Π. Διαθήκη είναι ο πατέρας του Ενώχ – , μιλώντας στα παιδιά του, αναφέρει : «Σας εξορκίζω στη μνήμη του πατέρα μας Αδάμ και του Άβελ και του Σηθ και του Ενώχ, ακούστε με και μην κατεβείτε από το άγιο βουνό, γιατί αν κατεβείτε η ζωή και η ευσπλαχνία δε θα είναι πλέον μαζί σας και δε θα είστε πλέον παιδιά του Θεού, αλλά του Διαβόλου … ».
Γνωρίζουμε τις 9 τάξεις (εκ των άνω προς τα κάτω) : Σεραφείμ, Χερουβίμ, Θρόνοι, Κυριότητες, Δυνάμεις, Εξουσίες, Αρχές, Αρχάγγελοι, Άγγελοι. Οι ΕΛΩΧIΜ τελικά δεν πρέπει να είναι άνθρωποι, αλλά κάποια άγνωστη τάξη του Ουρανού. Σύμφωνα με την γένεση πρώτα ο Θεός εποίησε τους Ελοχίμ και μετά τους Αγγέλους. Οι Ελοχίμ θεωρούνται ανώτερες οντότητες από τους Αγγέλους. Ειδικά ο πρώτος Ελοχίμ. Ο παλαιός όλων των εποχών όπως τον αναφέρει ο προφήτης Ενώχ. Αφού ολοκληρώθηκε η Δημιουργία έδωσε εντολή Ο ΘΕΟΣ να δημιουργηθεί ο άνθρωπος. Η καθαρά πνευματική υφή του ανθρώπου, στην πρώτη ΓΕΝΕΣΗ (Π.Διαθήκη – 1ο κεφάλαιο της Γένεσης) είναι το ΑΡΣΕΝ και το ΘΥΛΗ. ‘Ποιήσωμεν άνθρωπον, καθ΄εικόνα και ομοίωσιν ποιήσωμεν αυτούς, άρσεν και θήλυ ποιήσωμεν αυτούς..’ Αυτά εκπίπτουν του ουρανού … (ΓΕΡΟΝΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ) και δαιμονοποιούνται.. Ειδικά το ΘΥΛΗ, είναι η πόρνη της Βαβυλώνος που αναφέρεται στην του Ιωάννου ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΝ. Η Λίλιθ των Εβραίων, η Λιλ των μουσουλμάνων. Η μητέρα 2 γενών νεφελήμ. Των πιο αιμοβόρων και ανθρωπόκακων.
Αφού ο άνθρωπος θα ήταν καθ’ομοίωση των ελοχίμ, κατά την εξέλιξη του θα ήταν ανώτερος από τους αγγέλους. Για αυτό το λόγο έγινε η ανταρσία των αγγέλων με αρχηγό τον πρώτο άγγελο, τον Εωσφόρο ή σατανά ή διάβολο. Οι άγγελοι που εξεγέρθησαν έμειναν γνωστοί ως εκπεσόντες άγγελοι ή δαίμονες. Στο 2ο κεφάλαιο της Γένεσης, έχουμε την έκφραση : ‘ Πλάσομεν ΑΔΑΜ..’ Και μετά από την πλευρά του ΑΔΑΜ , έχουμε την πλάση της ΕΥΑΣ. Η ΕΥΑ ακολουθεί τον διάβολο και ο ΑΔΑΜ την ΕΥΑ.. . Και αυτή είναι η έκπτωση εκ του Παραδείσου. Εκβάλλονται αμφότεροι και άγγελος Κυρίου φυλάσσει πλέον την κλειστή θύρα του Παραδείσου.
Στο 3ο κεφάλαιο της Γένεσης ο Κύριος ΄…ενέδυσεν αυτούς δερμάτινο μανδύαν..’ Δηλαδή ο ΘΕΟΣ δίδει σάρκα και οστά στο πνεύμα του ανθρώπου. Ο άνθρωπος υλοποιείται. Αλλά τι είναι ο ΑΔΑΜ ? Σύμφωνα με τον Άγιο πατέρα Παίσιο, ΑΔΑΜ είναι ο ΝΟΥΣ. Και ΕΥΑ είναι η ψυχή. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΈΣ ΥΠΟΣΤΆΣΕΙΣ, ΑΜΦΌΤΕΡΕΣ. Μέσα σε σάρκινο μανδύα. Αυτό η Ορθοδοξία το ονομάζει ΘΑΝΑΤΟ… Είμαστε σε θάνατο. Όχι σε ζωή πάνω στον πλανήτη αυτό.
Κατά την πτώση του ανθρώπου, έδωσε εντολή ο Θεός να επιτηρούν την γη και τον άνθρωπο 201 Ελοχίμ και στον άνθρωπο την εντολή αυξάνεστε και πληθύνεστε. Το πληθύνεστε σημαίνει να γίνεστε περισσότεροι το αυξάνεστε σημαίνει να εξελίσσεστε σε αυτό που είμαστε προορισμένοι να ΑΧΘΟΥΜΕ. Δηλαδή να αχθούμε στο ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΗ των Ελοχίμ. Οι 201 ελοχίμ που δεν έχουν το δικαίωμα του αυξάνεστε και πληθύνεστε, αντί να κρατούν μακράν τους δαίμονες (Δ + εμμονή = οι έχοντες εμμονή με το ‘Δ’. το ‘Δ’ σαν σύμβολο είναι ο ΘΕΟΣ. Υπάρχει σε πολλούς χριστιανικούς ναούς. Οι ξεπεσμένοι άγγελοι εμμένουν στο να πολεμούν τον άνθρωπο…) όμως είδαν τις κόρες (τους σαρκικούς ανθρώπους) των ανθρώπων (ο πνευματικός άνθρωπος στον Παράδεισο) και συνευρέθησαν με αυτές. Πως ? Προφανώς είναι οντότητες που έχουν την ικανότητα να υλοποιούνται και απυλοποιούνται.
Τα όντα που δημιουργήθηκαν από την ένωση Ελοχίμ και ανθρώπων (γυναικών) ονομάσθηκαν ΝΕΦΕΛΗΜ. Ήταν πλάσματα ξεχωριστά, με ικανότητες των Ελοχίμ.
Η δεύτερη γενιά μετά τη συνεύρεση των ΝΕΦΕΛΗΜ και των θνητών γυναικών, ήταν οι ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Και συνεχίσθηκε αυτή η ανομία με τη γένεση πολλών οντοτήτων, τα οποία στην αρχή είχαν τον άνθρωπο σα δούλο. Αλλά στη συνέχεια οι νεφελήμ τρώνε τους ανθρώπους. Τους χρησιμοποιούν για ΒΡΩΣΗ. ΒΡΩΤΟΙ είναι κατά τον Πλάτωνα οι σημερινοί άνθρωποι. Η κραυγή απόγνωσης των ανθρώπων φθάνει μέσω των αγγέλων στο ΘΕΟ, Ο Οποίος δίδει εντολή σε Αρχαγγέλους να σταματήσουν το μακελειό στη γη. Καταριέται τους νεφελήμ, ώστε να δουν τα παιδιά τους να αφανίζονται από τους ίδιους (βιβλίο του ΕΝΩΧ).
Από τον νεφελήμ ΚΡΟΝΟ – εδρεύει στο Κρόνιο Άντρο (εικόνα άνω ) , στο οροπέδιο στο Λασίθι – (μια απλή ανάλυση του λήμματος δίδει ΛΑΣ + ΗΘΗ , όπου ΛΑΣ στα Δωρικά σημαίνει πέτρα, ύλη. Δηλαδή τα ήθη των πνευμάτων –Ελοχίμ – στην ΥΛΗ. Η ανομία να συνευρεθούν με τις θνητές γυναίκες … στο πρώτο επίπεδο – ΕΜΦΑΙΝΟΝ – του Ελληνικού κραδασμικού , δεν έχει σημασία η γραφή αλλά η προφορά ) γεννιέται ο Δίας. Ο νεφελήμ ΔΙΑΣ ή ΖΕΥΣ. Ο αποκαλούμενος από τους νεφελήμ και ως ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ. Ο ΔΙΚΑΙΟΣ αποκληθείς από τους ανθρώπους. Υπάρχουν ακόμη – σε λίγο βέβαια οι κόλακες των άλλων γενών νεφελήμ που ορίζουν τις τύχες της μητροπολιτικής Ελλάδος θα τα εξαλείψουν…- ονόματα του ΔΙΟΣ σε οδούς όπως στην οδό Σωτήρος Διός. Αυτός που έμελλε να υλοποιήσει τη ΘΕΙΚΗ εντολή. Ο Δίας δημιουργεί δικό του στρατό από νεφελήμ και μείξεις νεφελήμ – ανθρώπων (ημίθεοι , ως ΠΕΡΣΕΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ κλπ) και αρχικά στρέφεται κατά των γιγάντων. Έτσι αρχίζει η ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ (Ησιόδου Θεογονία – Κοσμογονία). Τους αφανίζει και επικρατεί στον πλανήτη. Ο Δίας έχει πλέον δημιουργήσει το γένος των ΟΛΥΜΠΙΩΝ θεών (νεφελήμ ή είδωλα). Απλούστερα ονομάζονται ‘ΕΛ’. Κατόπιν στέφεται κατά των νεφελήμ που αμφισβητούν την εξουσία του.
Αυτή είναι η περίφημη ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ (παραπάνω εικόνα)… ΤΙΤΑΝ = τι ήταν ? Μα τι ήταν? Νεφελήμ που αλληλοσκοτώθηκαν, σύμφωνα με την εντολή του ΘΕΟΥ. Όσοι δεν συμμαχούν με το ΔΙΑ φυλακίζονται στο κέντρο της γης , τα θρυλικά ΤΑΡ-ΤΑΡ-Α. Σφραγίστηκαν εκεί, εκτός από περίπου 1900, που διαφεύγουν κάπου στην ΑΠΩ ΝΕΙΑ (η Άπω νεία = ΙΑΠΩΝΙΑ). 20.000 Έλληνες αποβιβάζονται εκεί για να τους συλλάβουν στα πυκνά δάση της νήσου ΧΟΚΑΙΝΤΟ. Ονομάζονται ΑΙΝΟΥ. (αεί + νου = αυτοί που πάντα είχαν νου, οι άνθρωποι ). Από τη μείξη των Ελλήνων , λευκών – ακόμα και σήμερα – Αινού και των εποικησάντων αργότερα την ΧΟΚΑΙΝΤΟ , Σινών (κινέζων) , προκύπτουν οι σημερινοί ΙΑΠΩΝΕΣ… Η τιμιότητα και γενναιότητα των Ιαπώνων, δεν είναι καθόλου τυχαία. Ούτε η αγάπη τους για την Ελλάδα. Οι περίφημοι ΣΑΜΟΥΡΑΙ, είναι οι απόγονοι των πρώτων πολεμιστών ΑΙΝΟΥ. Λίγοι γνωρίζουν. Πολεμούν τους 1900 δια – φυγώντες νεφελήμ. Το σπαθί του πρώτου ΣΑΜΟΥΡΑΙ φυλάσσεται σήμερα στη ιερά μονή ΜΑΝΤΑΜΑΔΩΝ ΛΕΣΒΟΥ. Δίπλα στο μοναδικό ‘άγαλμα’ της Ορθοδοξίας, αυτό του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ. Που έφτιαξε ο μόνος επιζών από σφαγή μοναχός, από το αίμα των σφαγιασθέντων και χώμα, όταν είδε τη μορφή του Αρχαγγέλου πάνω από τη μονή…
Και αν σήμερα πιστεύουμε ότι έχουμε ‘τεχνολογίες’, αυτές είναι αστείες μπροστά σε αυτά που υπήρχαν τότε ( 40.000 χρόνια πχ ? ). Άλλωστε τα ‘φτερωτά άρματα’, δηλαδή διαστημόπλοια, είναι συχνά φαινόμενα στην Ελληνική και όχι μόνο, μυθολογία. Αν μελετήσει κανείς το Λεξικό του Ηλίου, ( Χασάπη) θα παρατηρήσει ότι η γη μόνο σε βάθος 100 χιλιομέτρων είναι βραχώδης , στερεή , κρυσταλλική. Μετά , μέχρι τα 2.900 χλμ είναι ρευστή μάζα έχουσα θειούχες και χάλκινες ενώσεις, κυρίως. Μετά τα 3000 χλμ βάθος από την επιφάνεια, στον πυρήνα της γης, είναι η φυλακή των νεφελήμ – τιτάνων, τα τάρταρα.
Ο πατέρας του ΔΙΟΣ, Κρόνος περιορίζεται στην Ατλαντίδα (Ήπειρος στο κέντρο του Ατλαντικού ωκεανού) μαζί με τους ομοϊδεάτες του. Αυτά συμβαίνουν περί το 30.000 πχ. Ο Δίας διοικεί από τον Όλυμπο. Ο ΔΙΑΣ έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και έχει σώσει τους ανθρώπους από τα δόντια των νεφελήμ. Έχει εντολή να κυβερνήσει 1000 χρόνια και μετά να αποχωρήσει ομαλά από τη γη , δίδοντας την εξουσία στους δύστυχους ανθρώπους. Δυστυχώς παρακούει και φυλακίζεται με άλλους 6 ‘θεούς’ κάπου στα Ιμαλάια.
Τα γένη αυτών των νεφελήμ είναι 17, όσοι οι κίονες στον Παρθενώνα. Παρθενών ονομάσθηκε διότι ο Θησέας φόνευσε τους νεφελήμ – μινώταυρους και έσωσε πολλούς νέους και νέες της Αθήνας, που ΤΑ ΤΈΡΑΤΑ ΑΥΤΆ τους είχαν για τροφή. Αυτά για να καταλάβουμε το ρόλο του σοφού ΜΙΝΩΑ ( μη νόα= αυτού που δεν ήταν ΑΔΑΜ , άνθρωπος… Άρα ήταν νεφελήμ , μάλλον Κρόνιος – ανθρωπόμορφος) , του οποίου ο ΜΙΝΟΤΑΥΡΟΣ ( ανθρωποφάγος νεφελήμ) ήταν…γιός. Αργότερα όσοι μινώταυροι γλίτωσαν κρύβονταν σε απότομες χαράδρες της Κρήτης (ΚΡΗΤΗ = ΚΡΙΣΗ… το ‘Τ’ και το ‘Σ’ στην Ελληνική δια – λεκτο , συχνά αντιπαρατίθενται…. Η Κρήτη είναι η γενέτειρα του ΔΙΑ. Η κρίση του ΘΕΟΥ. Εκεί που ο εκλεκτός – ΔΙΑΣ- υλοποιεί το θεϊκό θέλημα).
Φυσικά δεν τελειώνει εδώ η ιστορία. Οι νεφελήμ που επιζούν στην Ατλάντια Ήπειρο δημιουργούν τους ΚΛΩΝΟΥΣ. Τερατογεννέσεις ανθρώπων – νεφελήμ – ζώων, με σκοπό να δημιουργήσουν στρατό κατά των Ολυμπίων. Περί το 9.600 πχ ξεσπάει πόλεμος Αθηναίων (δεν ήταν ελ-ληνες) – Ατλάντων με ολέθρια, τελικά αποτελέσματα. Οι Αθηναίοι με υπέρμαχο την στρατηγό – προστάτιδα, Αθηνά , κατανικούν αρχικά το στόλο των Ατλάντων παρά τη σημερινή ΜΑΣΣΑΛΙΑ (μας αλιεία. Εκεί που εμείς ψαρεύαμε). Σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης ονομάζεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ (Olympic Marseig) MAΡΣΕΙΓ (Μασσαλία). Το ίδιο και η αντίστοιχη της ΛΙΟΝ (λεία ων ? = οι άνθρωποι εκεί ήταν λεία των νεφελήμ ? ).
Οι Ολύμπιοι με τη βοήθεια των ημίθεων καταστρέφουν πλείστα όσα τέρατα. Κάποια από αυτά υποτάσσονται και γίνονται υπάκουα όντα των Ολυμπίων. Αυτή είναι μία σκηνή που υπάρχει σήμερα ολόγυρά μας, αλλά ελάχιστοι την αντιλαμβάνονται. Τα τελευταία από αυτά τα τέρατα σκοτώνει ο Μέγας Αλέξανδρος. Οι Πέρσες – αρχηγός των οποίων είναι ένας εκ των 72 νεφελήμ βασιλέων, ο Αχουρα Μάζδα- χρησιμοποιούν τέτοια τέρατα κατά τις εκστρατείες κατά των Ελλήνων. Η φρουρές των βασιλέων τους, οι λεγόμενοι ΑΘΑΝΑΤΟΙ , ήσαν νεφελήμ. Τα πρόσωπά τους ήταν πάντα καλυμμένα. Η εκστρατεία του Αλεξάνδρου κατά των Περσών , αυτό το σκοπό είχε. Η Τύρος και η Σιδώνα κατοικούντο από γίγαντες. Η Περσέπολη και η Θήβα , από νεφελήμ. Και οι 4 αυτές πόλεις κατεστράφησαν ολοσχερώς από το μέγα στρατηλάτη.
Ο τελευταίος χρησμός του μαντείου των Δελφών είναι σαφής πάντως… Ενας νέος ΘΕΟΣ έρχεται… Ο ΥΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΕΧΡΙΣΜΕΝΟΣ, ή ΧΡΙΣΤΟΣ απλούστερα. Ο Απόλλων, η Αθηνά και άλλοι 5 εκ των ’θεών’ του Ολύμπου, αποχωρούν από τον πλανήτη αυτόν για άλλα αστρικά συστήματα, όπως είχε εντολή ο πατήρ τους ΔΙΑΣ από τον ΕΛΟΧΙΜ που του έδωσε το χρίσμα όπως γίνει άρχων των νεφελήμ του σύμπαντος, εξαφανίσει τους γίγαντες και ταις τερατογενέσεις και απαγορεύσει τη βρώση ανθρώπων από τους νεφελήμ και οιοδήποτε πλάσμα στο σύμπαν. Και μετά 1000 έτη να παραδώσει την εξουσία στους ανθρώπους και να αποχωρίσει. Πράγμα που δεν έκανε , ΔΙΑ τούτο λέγεται ότι ενεκλείσθη και αυτός με άλλους 4 ( δεν γνωρίζω, αλλά πιθανολογώ ότι θα είναι τα 2 αδέλφια του, ο Αρης και ίσως ο Ηφαιστος … ) σε κάποιο μεγάλο ορεινό όγκο, στα Ιμαλάια.
Τα πλάσματα αυτά εκμεταλλεύονταν τον άνθρωπο για πολλές χιλιάδες χρόνια και κάποια στιγμή άρχισαν να τρέφονται με ανθρώπους. Το 7ο γένος ανθρώπων κατά Πλάτωνα είμαστε εμείς οι ΒΡΩΤΟΙ… ΒΡΩΤΟΣ σημαίνει αυτός που τρώγεται. Και αν νομίζετε ότι αυτά είναι παραμύθια, ας διαβάσετε την επιγραφή που φέρει στο χέρι του ο αρχάγγελος ΜΙχαήλ στο γνωστό ξωκλήσι του Προφήτη Ηλεία , πάνω από το Λιτόχωρο Πιερίας, στους πρόποδες του Ολύμπου.
Δεν ήταν όμως μόνο οι Νεφελήμ οι ‘απόγονοι’ που γέννησαν οι γυναίκες των ανθρώπων με τους Ελοχήμ. Ηταν και πολλές τερατογενέσεις με χειρότερη αυτή των ΓΙΓΑΝΤΩΝ που είχαν ύψος 3000 πήχες (Βιβλιό του ΕΝΩΧ). Αυτά τα τέρατα περιγράφονται σαφώς στην Ελληνική μυθολογία που αν μπορούσε να απαλλαχθεί από τις απόψεις των Νεφελήμ που την υπαγόρευσαν μέσω των ΜΗ ΕΧΌΝΤΩΝ ΟΥΣΊΑ (=ΠΝΕΥΜΆΤΩΝ) Μη ουσιών = ΜΟΥΣΩΝ σε κάποιο βοσκό Ησίοδο , εν πολλοίς είναι η ιστορία του πλανήτη. Αναφέρομαι βέβαια στη ΘΕΟΓΟΝΙΑ και ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ του βοσκού Ησιόδου. Εις τον στοίχο 15 γράφεται : ’ Εμείς οι μούσες που λέμε ψέματα, αλλά καμιά φορά λέμε την αλήθεια…’ . Αυτές οι μούσες δεν είναι βέβαια τίποτα άλλο από τις θνητές γυναίκες που συνουσιάσθηκαν με τους Ελοχήμ. (Βιβλίο του Ενώχ)Οι άλλως ονομαζόμενες νεράιδες ή νηριίδες ή ξωτικά ή σειρήνες κλπ. Η ψυχές τους καταδικάστηκαν για πάντα να μην έχουν γαλήνη και να τριγυρνάνε πάνω στη γη. Ολα αυτά τα τέρατα λοιπόν, γίγαντες , νεφελήμ κλπ άρχισαν κάποια στιγμή να τρώνε ανθρώπους. Και κατάληξαν να έχουν τους ανθρώπους σε εκτροφεία μόνο για τροφή. (Βιβλίο του Ενώχ).
Στην Ελληνική μυθολογία , αλλά και ιστορία, αναφέρονται 5 γένη. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για ανθρώπους η μετεξελίξεις των 201 παραβατών ΕΛΟΧΗΜ σε ΝΕΦΕΛΗΜ και ΡΑΝ (μειγμένους νεφελήμ με ανθρώπους αλλά με πολλές μίξεις ανθρώπων μετέπειτα).
Αναφέρονται από τον Ησίοδο ως γένη : ΧΡΥΣΟΥΝ – ΑΡΓΥΡΟΥΝ – ΧΑΛΚΟΥΝ – ΗΡΩΩΝ – ΣΙΔΗΡΟΥΝ (το δικό μας). Είναι σαφές ότι το γένος των Ηρώων ή Ηρακλειδών είναι η πρώτη γενιά των νεφελήμ που αναμίχθησαν με ανθρώπους . Οι ημί – θεοι… (μισοί θεοί, δηλαδή νεφελήμ και μισοί άνθρωποι). Αν λάβουμε σοβαρά τις πληροφορίες που αναφέρονται σε βιβλιογραφία (Χάλκινα βιβλία) οι Ολύμπιοι θεοί ή νεφελήμ της γενιάς του νεφελήμ ΔΙΑ ή ΕΛ κατ’ άλλους, χρησιμοποίησαν το χαλκό για να φονεύσουν τους λοιπούς νεφελήμ άλλων γενών. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το Χαλκούν γένος είναι αυτό του Δία και πρόκειται για νεφελήμ. Λογικά το Αργυρούν γένος ήταν οι ΕΛΟΧΗΜ που ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ στη γη (πως αλλιώς θα συνουσιαζόντουσαν με θνητές γυναίκες ? ) , ενώ το ΧΡΥΣΟ γένος ήταν οι ΕΛΟΧΗΜ στην ουράνια πνευματική κατάσταση, ως ο Πατήρ Θεός τους Δημιούργησε.
Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ακροάσθηκε τη φωνή των θνητών και των αγγέλων και καταράσθηκε τους νεφελήμ και τους γίγαντες.. Η εντολή του ήταν να αλληλοσκοτωθούν. Αυτός που χωρίς να ξέρει την υλοποίησε ήταν ο γνωστός μας ΔΙΑΣ ή ΖΕΥΣ (κάτω αριστερά εικόνα) , που επαναστάτησε ( οι νεφελήμ τον ονομάζουν ΑΠΟΣΤΑΤΗ) κατά του πατρός του νεφελήμ ΚΡΟΝΟΥ και ενέκλεισε στα ΤΑΡΤΑΡΑ (στο κέντρο της γης, ή ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ κατά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ) όσους δεν υπάκουσαν σε αυτόν και την εντολή όπως πλέον μη τρώνε τους ανθρώπους. Δια το τελευταίο , ο ΔΙΑΣ ονομάσθηκε ‘ΔΙΚΑΙΟΣ’ . Επίσης ενέκλεισε (εγκλεισμένος – > ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ ‘EGLISMEN’ , το ‘ος’ είναι Ελληνική ‘κατά- ληξη’ … Και όποιος καταλάβει, κατάλαβε… Ποιοί είναι οι εγκλεισμένοι στα έγκατα της γής. Οι τιτάνες ‘ νεφελήμ. Παρεπιτόντως το ‘κατά’ έχει να κάνει με τον υλικό κόσμο και το ‘αντι’ με τον πνευματικό κόσμο. ΑΝΤΙ – ΛΑΒΟΥ (πάρε αντί) ΣΩΣΟΝ ΚΑΙ Ε ΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ… Αλλο ένα καλό που έκανε ο νεφελήμ ΕΛ , ΔΙΑΣ , στους ανθρώπους είναι ότι τους απάλλαξε από το ζυγό του ΘΗΛΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, της ΛΙΛΙΘ των Εβραίων ή ΛΙΛ των μουσουλμάνων ή πόρνης της Βαβυλώνος των χριστιανών. Οι άνθρωποι ήταν πλέον μόνο στην εξουσία του διαβόλου … Οχι και της Λίλιθ (κάτω δεξιά εικόνα , η φερόμενη ως Κρητική έκδοσή της αν και αμφισβητείται σαν ..τοποθετημένο αγαλματίδιο από σάξωνα.. αρχαιολόγο εκεί που βρέθηκε, γιατι άλλα στοιχεία δεν υπάρχουν στον Ελλαδικό χώρο).
Λεπτομέρειες υπάρχουν στο ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ (παραθέτω 2 εκδόσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο..) και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ. Οι λεγόμενοι ‘αγγελοι της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ’ , είναι οι 201 ΕΛΟΧΗΜ που συνουσιάσθηκαν με τις θνητές και γέννησαν τους νεφελήμ. ΑΥΤΟΙ όλοι έχουν εγκλεισθεί στο κέντρο της γης. Στα ΤΑΡΤΑΡΑ δηλαδή. Οπως μέσα στον ορεινό όγκο Κ-2 του Νεπάλ , έχει εγκλεισθεί με άλλους 4 ‘θεούς’ , δηλαδή νεφελήμ ( οι ολύμπιοι θεοί) και ο ΔΙΑΣ διότι δεν δέχθηκε να αφήσει την εξουσία του πλανήτη στους ανθρώπους μετά την τιτανομαχία… (Δ.Λιακόπουλου ‘Ζούν ανάμεσά μας’). Τώρα για το που υπάρχουν οι λοιποί 7 Ολύμπιοι θεοί ..παίζεται. Αν ‘αποκωδικοποιήσουμε’ τον ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ , τη γνωστή κινηματογραφική ταινία του ιερού ξύλου (ΗΟLYWOOD) η Αθηνά και ο Απόλλων είναι οι 2 πρίγκιπες που οδεύουν προς τη γη … Να είναι αυτοί που θα ηγηθούν των 144.000 ΑΜΝΩΝ που κατά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννου θα μαρτυρήσουν στον πλανήτη γη , στο όνομα Του Κυρίου ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ?
Ετσι οι νεφελημ του ΔΙΑ ήταν ΑΝΘΡΩΠΌΜΟΡΦΟΙ. Μετασχηματιζόντουσαν δηλαδή για να κοροιδεύουν τους ανθρώπους και να τους λατρεύουν σαν θεούς. ‘ΜΗ ΣΥ-ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΣΘΕ ΤΩ ΑΙΩΝΙ ΤΟΥΤΟ..’ Είχε Πει Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. Αυτή είναι η θεωρεία των λεγόμενων ‘ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ’. ΕΙΔΩΛΟΝ. Κατά την ορθόδοξη , χριστιανική ορολογία γνωστή σε όλους μας, είναι τα όντα εκείνα που γεννήθηκαν από τη συνουσία θνητών γυναικών με αγγέλους ή Ελοχήμ ή Εγρήγορους ή Φωτεινούς υπηρέτες του θεού , κατ’ άλλους. Δηλαδή οι ΝΕΦΕΛΗΜ ή ΤΙΤΑΝΕΣ ή ΔΡΑΚΟΙ ή ΓΟΡΓΟΝΕΙΑ.
Οι Ναζι έψαχναν τις διόδους προς τα τάρταρα (δηλαδή στο κέντρο της γης, το ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ (ΤΑΡ – ΤΑΡ, προφέρεται δις, διότι είναι δισ-δια-στατο. Αναφέρεται στην αραιή και πυκνύ κατάσταση , στον πνευματικό και υλικό δηλαδή κόσμο ) , όπως αναφέρεται εις την του Ιωάννου ‘Αποκάλυψιν’ εν Πάτμω) για να συναντήσουν τους εκεί εγκλεισμένους (ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝ -> ΕNGLISMEN ?? τα σχόλια δικά σας) τιτάνες, δηλαδή νεφελήμ υιούς του νεφελήμ Κρόνου και όχι μόνον. Αυτούς που ο νεφελήμ ( στην Ορθοδοξία ονομάζονται ‘είδωλα’ καθότι τα πλάσματα αυτά έχουν την ικανότητα να αλλάζουν μορφή και να μετασχηματίζονται σε ότι σκεφθούν. Οι γνωστές ‘σκεπτομορφές’. Επίσης μπορούν να υλοποιούνται και να απουλοποιούνται. Να μεταβαίνουν δηλαδή από την αραιοτέρα (πνευματική) κατάσταση σε αυτή της πυκνοτέρας (ύλη). Υ –> Λ -> Η . Από μόνη της η λέξη μας περιγράφει τη σημασία της. Υ είναι η πνευματική κατάσταση. Το ‘δισκοπότηρο , θωρώ. Όχι βέβαια το ΆΓΙΟ. Γιατί όπως διαβάζουμε στο βιβλίο του προφήτη ΕΝΩΧ (Π.Διαθήκη) οι νεφελήμ προέκυψαν από την συνουσία των ΕΛΟΧΗΜ (ΕΛ + ΟΧΗΜα = η υλοποίηση ήταν το ‘όχημα’ αυτών που εκδήλωσαν (Ε) το (Λ) τΤο ‘Λ’ σαν ιδεόγραμμα δείχνει τη διφυή κατάσταση. Νους και ψυχή για τον άνθρωπο. Υλη και πνεύμα για τις λοιπές οντότητες. ) με θνητές γυναίκες. Οσον αφορά το ιδεόγραμμα ‘Η’ , από μόνο του φανερώνει την ΗΤΤΑ της οντότητας που θα επιχειρήσει.. Είναι τα διιστάμενα. Τα διεστώτα , όπως ονομάζονται στην Ορθοδοξία. Δηλαδή ο αποχωρισμός του ΑΔΑΜ (νου) από την ΕΥΑ (ψυχή). Είναι το σημείο του σταυρού (που δείχνει την ισορροπία την εκ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑ) το οποίο έγινε διιστάμενο (κάθετος άξων) με πρωτοβουλία του ιδίου του όντος, στο οποίο Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ εκχώρησε το δικαίωμα του ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ.
Ας προσέξουμε εδώ ότι στο πρώτο επίπεδο της Ελληνικής νοηματικής, το ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ, η λέξη ‘ΥΛΗ’, ηχεί το ίδιο ανα-γιγνοσκόμενη και αντίστροφα. ΗΛΥ. Ας θυμηθούμε τα ΗΛΙΣΙΑ ΠΕΔΙΑ… (= Η ΛΥΣΗ + Α = η λύση άνθρωπέ μου… δηλαδή ο θάνατός σου θα σου δώσει την απάντηση της εδώ στη γη παρουσίας σου … Σαρκασμός των Ελοχήμ που ‘έδωσαν’ την Ελληνική νοηματική στους κατώτερους πνευματικά ανθρώπους.. ). Η -> Λ -> Υ . Τι σημαίνει αυτό ? Την μεταμόρφωση του όντος από την υλική στην πνευματική μορφή. Ας θυμηθούμε την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας. ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, στο όρος Θαβώρ. Γιατί άλλωστε να ήθελε Ο Κύριος να δουν οι άνθρωποι αυτή τη διαδικασία ?
Οι Ολύμπιοι ή ‘Ε’ ή ‘ΕΛ’ για κάποιους, ανεξάρτητα με τη μορφή που υπήρξαν (άνθρωποι που έφθασαν σε πολύ προηγμένο πολιτισμό, αποσχησθέντες Νεφελήμ , Εγρήγοροι (;) Αγγελοι, Ελοχήμ, γοργόνια, τιτάνες ή κάτι διαφορετικό) , φαίνεται ότι γνώριζαν πολύ περισσότερα από ότι εμείς σήμερα. Ο μύθος του τιτάνα Προμηθέα που αν και βοήθησε το Δία στην τιτανομαχία τιμωρήθηκε αυστηρά, γιατί έδωσε το ‘φως’ στους ανθρώπους. Το ‘φως’ αντιπροσώπευε κάποια μορφή γνώσης. Αλλά και κάποια μορφή ‘δωρεάν’ ενέργειας. Όπως και σήμερα έτσι και τότε, δεν ήθελαν οι ‘προστάτες’ μας, Ολύμπιοι ‘θεοί’ , οι άνθρωποι να είναι γνώστες του υπερβατικού κόσμου και του τρόπου άντλησης της ενέργειας που είναι άφθονη και μας περιβάλει. Αντίθετα μάλιστα.
Έπρεπε να υποτάσσονται στη δύναμη των εκάστοτε ‘θεών’. Έτσι δημιούργησαν τον όρο ΤΡΑΓΩΔΙΑ (η τύπου ‘Τ’ Ροή άγει στο Δία … η ροή του ‘ακέφαλου’ σταυρού ή του νεκρωμένου , ‘ακέφαλου’ πνευματικά , ανθρώπου της ύλης). Μάζευαν κάθε τόσο το λαό στα θέατρα και εκεί όλοι έβλεπαν ένα έργο το τέλος του οποίου ήταν πάντα το ίδιο.. Η τιμωρία του θνητού που παρενέβη το νόμο του Δία. Η τρομοκρατία σε μορφή… τέχνης. Το ‘βελούδινο’ σφάξιμο του ανθρώπου. Και αν δεν υπήκουε κάποιος έπεφτε και κανένας κεραυνός και τον έκαιγε… Μιά άλλη (πολύ ηπιότερη όμως, καθότι οι βρωτοί άνθρωποι, έπαψαν να είναι η τροφή των νεφελήμ πλέον, οι οποίοι έτρωγαν πάλι τους ανθρώπους, αλλά μόνο τη βιοενέργειά τους .. εξ ου και οι νεφελήμ σήμερα έμειναν γνωστοί με το όνομα ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ, δηλαδή ενεργειακοί ρουφηκτές των ανθρώπων) ΝΕΑ ΤΑΞΗ είχε εφαρμοσθεί για τον άμοιρο άνθρωπο… Έτσι λοιπόν, οι γνώσεις κρύφτηκαν μέσα σε λέξεις. Δεν έχουμε παρά να τις από-μυθοποιήσουμε. Και αυτό κάναμε από τότε που αυτή η συνειδητότητα μπήκε βαθιά μέσα μας.
Βέβαια σήμερα κανείς δεν ασχολείται με τον ΑΡΧΑΙΟ ΦΟΒΟ των ανθρώπων, την εποχή δηλαδή που οι νεφελημ και οι γίγαντες τους έτρωγαν για φαγητό. Κανείς δεν ασχολείται ? Λάθος. Κάποιοι που ξέρουν την ΑΛΉΘΕΙΑ προσπαθούν εναγωνίως να την ‘συλλέξουν’ και να την κρύψουν βαθειά στη γη. Βατικανό. Μιά πολύ βρώμικη κρυπτοθήκη. Είναι πλεόν ή σίγουρο ότι οι Νεφελήμ συνουσιάσθηκαν με τους ανθρώπους. Από τη μίξη αυτή προέκυψαν οι ‘ημίθεοι’ , γένη ολόκληρα με υπερφυσικές ιδιότητες. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν τερατογενέσεις στον πλανήτη. Ανθρωποι ακόμη γενιούνται με ουρές στην Ινδία. Φωτογραφίες υπάρχουν πολλές όσα και τα κείμενα τα οποία έχει συγγράψει ο γνωστός συγγραφέας Ι.Π. Φουράκης. (Παραπάνω υπάρχουν κάποιες σχετικές εικόνες)
Τέτοια τερατόμορφα όντα υπήρχαν πριν τους κατακλυσμούς σε όλη την υδρόγειο. Υπάρχουν αρκετά κείμενα αρχαίων Ελλήνων γεωγράφων που μιλούν για τα όντα αυτά. Μάλλιστα ο ο γεωγράφος Αγαθαρχίδης στο έργο ‘Περίπλους’ αναφέρει μέχρι και την ύπαρξη ΣΦΙΓΓΩΝ στις περιοχές του Ινδού ποταμού… Το απίθανο βέβαια είναι ότι τα περίεργα αυτά όντα έχουν τοιχογραφηθεί σε πάρα πολλούς χριστιανικούς ναούς. Στο γένος των ΚΥΝΟΜΟΡΦΩΝ όντων ανήκει και ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ο γνωστός προστάτης των ταξιδευόντων !!! Ως εκ τούτου παρουσιάζεται σε εικόνες ως κυνόμορφος. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα όντα , όπως οι ΣΚΙΟΠΟΔΕΣ – ειχαν ενα τεράστιο υπερτροφικό πόδι το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν ομπρέλα για να τους προφυλάσσει από τον ήλιο..- οι ΣΤΕΡΝΟΚΕΦΑΛΟΙ – δεν είχαν κεφάλι. τα μάτια και η μύτη ήταν στο στέρνο τους. εικόνα τους υπάρχει αγιογραφημένη σε πολλές μονές. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία τέτοια εικόνα από τη Μονή Γαλατάκι στη Β.Εύβοια.
Τοιχογραφία από τη Μονή Γαλατάκι στη Β.Εύβοια. Τέρατα και τιτάνες ζουν αρμονικά στον Παράδεισο…
Η εποχή της ειρήνης επί βασιλείας Δια υπάρχει ζωγραφισμένη σε πολλές χριστιανικές μονές και εκκλησιές… Τότε που τα τέρατα – οι νεφελήμ και οι γενετικές μεταλλάξεις που δημιούργησαν στη γη- ζούσαν αρμονικά με τους ανθρώπους (φωτογραφία κάτω) .
Ηταν μια χιλιετία που αναπτύχθηκε όντως πολιτισμός… Παρακάτω παραθέτω 6 φωτογραφίες από τη ΜΟΝΗ ΓΑΛΑΤΑΚΙ στη Β.ΕΥΒΟΙΑ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ – οι φήμες λένε ότι ήταν δημιούργημα γενετικής μηχανικής των Ατλάντων – ΖΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Προσέξτε ότι υπάρχουν ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ με ..πόδια (δεξιά στην κάτω εικόνα). Δηλαδή οι κρύσταλλοι είχαν κάποτε ζωή .. ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΝΩ … ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
Μετά ηρθε ο Ιησούς Χριστός… και αυτό φαίνεται από τον τελευταίο χρησμό του μαντείου των Δελφών.. (****)
O Απόλλων ομολογεί ότι ένας νέος θεός, πολύ πιο ισχυρός – από τους Νεφελήμ – θα έρθει στη γη.. και λαβών την εντολή υπακούει και αποχωρεί,,, Δίας , Αθηνά και 4 άλλοι εκ των ολυμπίων θεών υπάκουσαν.
Οι Oλύμπιοι Νεφελήμ είναι οι ‘ΕΛ’. Η ομάδα ‘Ε’ είναι άνθρωποι προσκείμενοι σε αυτούς (Ωνάσης, Θεόδωρος Βαρδινογιάννης…)
Λένε λοιπόν – δεν μπορεί να Δία – σταυρωθεί – ότι οι ‘ΕΛ’ θα επανακάμψουν στη γη… έχουν τεράστιο στρατό… και μέσα και τεχνολογίες ακατανόητες… γιατί απλά βλέπουν και στις άλλες Διαστάσεις…
Αυτό είναι που οι κρατούντες τη γη – υπό το βλέμμα των Αρχαγγέλων πάντα – Νεφελήμ φοβούνται ότι θα συμβεί το 2012. Μια επίθεση από τον ήλιο… από τους εξωτερικούς πλανήτες…
Και φαίνεται , από φωτογραφίες της ΝΑΣΑ ότι κάτι πολύ σοβαρό – ενεργειακά – γίνεται εδώ και καιρό στον ήλιο…
Να μη ξεχνάμε ότι τους Κινέζους στις ελληνορθόδοξες προφητείες θα κάψει φωτιά από τον ουρανό… Ποιοι και πως δεν αναφέρεται …
Επίσης κάποια αόρατη δύναμη θα τσακίσει τους Τούρκους όταν φθάσουν στα 6 μιλιά από την Ελλάδα… Ποιοι και πως , δεν αναφέρεται …
Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι… αλλά η ρήση του Αγίου πατρός Παισίου σε Έλληνα αξιωματικό όταν τον ερώτησε για τους εξωγήινους ήταν : θα δουν πολλά τα ματιά σας… μη τους πιστέψετε…
Είναι μάλλον σίγουρο ότι θα είμαστε μάρτυρες μιας διαγαλαξιακης διαμάχης Νεφελήμ. Κρονιων κατά ΕΛ …
Οι Kρονιοι έτρωγαν ανθρώπους… Oποιου του αρέσει να τον τρώνε ας τους θαυμάζει…

Προσωπικά τον αγγυλομυτη ‘θεό’ δεν τον θέλω (μιας και πιάσαμε τον βοσκό Ησίοδο που έγινε μεγας από αυτά που του έλεγαν οι μη ούσες ή μη ουσίες ή πνεύματα ή νεράιδες ή τιμωρημένες θνητές που ζευγάρωσαν με τους Ελοχήμ και γέννησαν τους Νεφελήμ …).
Υπάρχει επίσης ένα βιβλίο, ειδική έκδοση της Μονής Κίκκου – η μεγαλύτερη στην Κύπρο- η οποία έχει εικόνες από τοιχογραφίες μονών που έχουν αποκλειστικά τέτοια τέρατα … Απλά να σημειώσουμε εδώ ότι λίγο πιό νότια, γεωγραφικά, υπήρχε ένας άλλος λαός , οι ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝες. Αυτοί υπήρχαν πριν από τους ΣΠΑΡΤΟΥΣ του ΚΑΔΜΟΥ, που ανεφύησαν από τη γη στη ΘΗΒΑ (αποτελεί αναγραμματισμό του λήμματος ΒΑΘΗ => τα βάθη της ΑΒΥΣΣΟΥ , όπου ΑΒΥΣΣΟΣ είναι το μη έχον τέλος χωροχρονικό πέρασμα , στο οποίο όποιο πνεύμα εισέλθη είναι καταδικασμένο …). Ο ΚΑΔΜΟΣ είναι αναγραμματισμένο το λήμμα ‘ΑΔΑΜ’ με την προσθήκη του ιδεογράμματος ‘Κ’. Το ΣΠΑΡΤΟΙ παρεφθάρει προφανώς μετά τον ή τους κατακλυσμούς σε ΣΠΑΡΤΙ-άτες. Κάποιοι μύστες ΕΒΡΑΙΟΙ τους θεωρούν ν – οχι άδικα ίσως – δική τους γεννιά. Νομίζουμε ότι προφανέστατα είναι και αυτοί, όπως οι ΕΒΡΑΙΟΙ, το πρώτο γένος ανθρώπων – μετά τους ΜΑΚΑΡΕΣ του Πλάτωνα , που ήταν ο πνευματικός άνθρωπος στον ουρανό, το ΑΡΣΕΝ και ΘΗΛΥ δηλαδή της ΓΕΝΕΣΗΣ. Είναι οι μεταγενέστεροι ονομασθέντες ΓΕΦΥΡΙΣΤΕΣ, που η αμάθεια και η μικρότητά τους τους έφερνε να περνάν το περίφημο εκείνο ΓΕΦΥΡΙ (αν και εδώ θα πρέπει να ερευνηθεί αν πρόκειται για κοσμικό – υλικό γεφύρι ή για χωροχρονικό πέρασμα που λειτουργεί σαν ενωτικό -γέφυρα = πέρασμα – στις δύο διαστάσεις, την πνευματική και την υλική) ντυμένοι με δέρματα τράγων , για να διακωμοδίσουν τους επόπτες των Ελευσινίων μυστηρίων. Εξ ου και τα περίφημα καρναβάλια (καρνα+βάαλ , όπου ΒΑΑΛ είναι ο ΔΙΑΣ στους Ασιατικούς λαούς..). ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝ = ΛΑ(ος) ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝ = ο λαός που είχε επιμειχθεί με τους δαίμονες.
Εδώ απαιτείται σοβαρή σπουδή του βιβλίου του ΕΝΩΧ της Π.Διαθήκης για να καταλάβει ο αναγνώστης τι έχει συμβεί… Αυτά που αναφέρονται στην Π. Διαθήκη συμβαίνουν στον Ελλαδικό χώρο … Οι προσμοίξεις αγγέλων με τις γυναίκες των θνητών , δηλαδή …. Πιθανότατα οι Λακεδαίμονες ήταν τερατόμορφα όντα σαν και αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω … Και όταν ήρθαν οι ΣΠΑΡΤΟΙ στην περιοχή άλλα έδιωξαν και άλλα υποδούλωσαν. Παραδόξως τέτοιες γνώσεις θα βρείτε στην περίφημη κινηματογραφική ταινία ‘ 300′ που αναφέρεται στον ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑ ΛΕΩΝΙΔΑ και τη μάχη των ΘΕΡΜΩΝ ΠΥΛΩΝ (πέρασμα τελλουριακό τεράστιο που συνδεόταν απ’ ευθείας με τους ΔΕΛΦΟΥΣ και όχι εδαφική περιοχή. Οι Πέρσες ήταν μυημένοι και ήξεραν τι ήθελαν στην περιοχή …) Κάποια στιγμή ο Λεωνίδας ανεβαίνει στο ‘ναό’ και εκεί συναντά τέτοια ‘τέρατα’ … Στην ταινία επίσης αναπαριστάται -σαφώς – ο συνουσιασμός μιάς νεαρής ιέρειας στον ίδιο ναό με ..κατι αόρατο… Η σκηνή είναι σαφής. Υπάρχει δαιμονοληψία, από την οποία προκύπτει …ο χρησμός στον Λεωνίδα , μέσω κάποιου ‘τερατόμορφου’ μεταφορέα… Τέρατα ήσαν και οι πλείστοι των Περσών… Ειδικά η φρουρά του βασιλέα τους – οι περίφημοι ‘ΑΘΑΝΑΤΟΙ’ που προφανώς σαν μη άνθρωποι ζούσαν περισσότερα χρόνια από τους κοινούς θνητούς, φορούσε πάντα κάλυμμα στην κεφαλή για να μη φαίνεται το πρόσωπό τους… ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ‘ΕΦΙΑΛΤΗΣ’, που πρόδωσε το πέρασμα προς τις θέσεις των 300 υπερασπιστών των ΘΕΡΜΩΝ ΠΥΛΩΝ… ‘ΑΛΤΗ-Ρ’ στα αρχαία Ελληνικά , είναι τα βάρη που έβαζαν οι αθλητές στα χέρια τους για να πηδούν περισσότερα μέτρα στο μήκος..(τα αναβολικά της εποχής … προγόνων τέχνη). ‘ΕΥ’ σημαίνει σωστός.’ Ι’ =ΕΙ , δηλαδή υπάρχω. ΕΥ+(Ε)Ι+ΑΛΤΗ (το ς είναι κατάληξη και δεν ανήκει στο λήμμα) σημαίνει αυτόν που σωστά έχει βάρη στα χέρια του. Δηλαδή το όνομα ‘ΕΦΙΑΛΤΗΣ’ προσδιόριζε αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας που είχε υπερτροφικά χέρια … όπως οι ΣΚΙΟΠΟΔΕΣ είχαν υπερτροφικά πόδια… Αυτός μάλλον ήταν και ο λόγος που ο Λεωνίδας μάλλον δεν δέχθηκε τον ΕΦΙΑΛΤΗ σαν συμπολεμιστή του όταν του το ζήτησε… ΓΑΙΤΙ ; Μα το ΛΕΩΝΙΔΑΣ το καταμαρτυρεί .. ΛΕΩΝΙΔΑΣ = ΛΕΩΝ + (Ο)ΙΔΑΣ. Ο Λεων παριστά τους Νεφελίμ λεοντόμορφους. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ‘γδέρνει’ έναν από αυτούς και τον φοράει σαν κράνος , για να τον φοβούνται… ΟΙΔΑ είναι σε αντιπαραβολή με το βλέπω, η όραση στην πνευματική διάσταση. ΟΡΩ τον ΘΕΟ = ΘΕΩΡΩ .. ΘΕΩΡΙΑ… Το βλέπω έχει να κάνει με την κοσμική όραση. ΛΕΩΝΙΔΑΣ είναι αυτός που βλέπει με τα μάτια του ΝΟΥ. Μπορεί και αναγνωρίζει τους Νεφελίμ αυτούς.
Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ φαίνεται ότι διέθετε το χάρισμα της διάκρισης των λεοντόμορφων Νεφελίμ που λυμαίνοντο την περιοχή εκείνη τότε. Αν και ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ , έγινε βασιλειάς των ΣΠΑΡΤΩΝ… Δέστε για τις ΜΗ ΚΥΝΕΣ (μη + κυνες = εκεί που δεν υπήρχαν κυνοκέφαλοι) http://www.cgri.gr/mikynes.htm
Στην ορθοδοξία οι νεφελήμ φέρονται ως δράκοι και υπάρχουν παντού σε όλους τους ναούς μας. Συνήθως υπάρχουν στο τέμπλο του ναού (που συμβολίζει τον πνευματικό ουρανό) κάτω από τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ , προσπαθώντας να τους καύσουν. Υποδηλούται σαφώς ότι είναι εκτός ουρανού, άρα στη γη, Επίσης ότι είναι εχθροί τόσο του Χριστού όσο και των ανθρώπων (Παναγία). Και ότι όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να αγγίξουν τον ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ούτε την μητέρα ΤΟΥ. Θα δούμε δράκους σε καθίσματα, στον πατριαρχικό θρόνο αλλά και τα κανδήλια που συμβολίζουν την άκαυστον φλόγα της ψυχής, είναι κρεμασμένα από
στόματα δράκων. Υπονοείται ότι οι δράκοι υποτάχθηκαν στο θέλημα του ΘΕΟΥ να δημιουργήσει τον άνθρωπο για κάποιο ιερό σκοπό. Τέλος στο βιβλίο του Ενώχ , αναφέρεται ότι υπεύθυνος ΔΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ (άρα είναι φυλακισμένοι και δεν ζουν ανάμεσά μας…) ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ.
Κάποιοι Ελληνες πρόγονοί μας μίλησαν για την αλήθεια του ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ και για το ότι οι Νεφελήμ δεν ήταν θεοί. και τον σοφό ΕΣΩ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑ(αυτός που έλεγχε τα έσω, δηλαδή το πνεύμα του) κατά κόσμον ΣΩΚΡΑΤΗ, όστις ουδέποτε συνέγραψε γνωρίζων ότι σύντομα θα κατηγορηθεί από τους νεφελήμ – τιτάνες – είδωλα – ψευτοθεούς για τις γνώσεις και το έργο του. Και όντως κατηγορήθηκε από τους συμμάχους των δαιμόνων, νεφελήμ , ότι τάχα ‘εισήγαγε κενά δαιμόνια ‘ , στους νέους. Αν δεν καταλάβατε ο Σωκράτης μιλούσε στους νέους για την ύπαρξη και ταυτότητα των νεφελήμ ‘θεών’ του Ολύμπου και όχι μόνο.
Από το έργο ’ΑΠΟΛΟΓΙΑ’ του Πλάτωνος, που αναφέρεται εις τον διδάσκαλόν του Σωκράτην γνωρίζουμε ότι η επίσημη αναρτηθείσα καταγγελία με βάση την οποία και τον εκτέλεσαν, ανέφερε ότι ο Σωκράτης διαφθείρει τους νέους και δεν πιστεύει στους θεούς της πόλης , αλλά σε καινούργιους θεούς ή δαίμονες. To δεύτερο σκέλος της κατηγορίας κατά του Σωκράτους, έλεγε ότι εκείνος ασχολείται με ’κενά δαιμόνια’, δηλαδή δαιμόνια ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ !!
Το κατηγορητήριο των εγκαλούντων πολιτών εναντίον του Σωκράτη έλεγε : «Ο Σωκράτης είναι ένοχος: ερευνάει με περιττό ζήλο τα φαινόμενα που συμβαίνουν κάτω από τη γη (εκεί που ο ΔΙΑΣ ενέκλεισε τους νεφελήμ που του αντιστάθηκαν, στ ΤΑΡΤΑΡΑ, στο κέντρο της γης) και στον ουρανό (εκεί που ζούσε το γένος των Ολυμπίων ΕΛ νεφελήμ) , και τα άδικα λόγια τα κάνει να φαίνονται δίκαια, και αυτά τα διδάσκει και στους άλλους». Παρατίθεται το σχετικό χωρίο.
Συνεχίζει σε άλλο χωρίο ο Σωκράτης λέγων : ’Αν πάλι οι δαίμονες είναι παιδιά θεών , είτε νόθα, είτε από νύμφες είτε από άλλες μητέρες όπως λένε ποιος από τους ανθρώπους θα πίστευε ότι δεν υπάρχουν θεοί ; ’Να προσεχθεί εδώ το ΟΙ ΘΕΟΙ και μάλιστα αναγραφόμενο με μικρά γράμματα. Παρατίθεται το σχετικό χωρίο.
Συνεχίζει σε άλλο χωρίο ο Σωκράτης λέγων : ’.. και όταν μου όριζε Ο ΘΕΟΣ ’ Εδώ αναφέρεται ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΟ. Παρατίθεται το σχετικό χωρίο.

Συνεχίζει ο Σωκράτης λέγων : ’.. που να τον έχει ορίσει Ο ΘΕΟΣ ’ Αναφερόμενος και πάλι σε ΕΝΑ ΘΕΟ. Παρατίθεται το σχετικό χωρίο.

Συνεχίζει σε άλλο χωρίο ο Σωκράτης λέγων : ’… δίκαιος ή αρεστός στους θεούς, και μάλιστα, μα τον Δία, τη στιγμή που κατηγορούμαι απ’ αυτόν εδώ τον Μέλητο για ασέβεια προς τους θεούς ’. Να προσεχθεί πως αναφέρεται ο Πλάτων – που συνέγραψε το κείμενο – με μικρά γράμματα στο ΔΙΑ και τους Ολύμπιους θεούς. Παρατίθεται το σχετικό χωρίο.
Στο τρίτο μέρος της απολογίας του λέγει : ’τώρα πιά είναι ώρα να φύγουμε., εγώ για να πεθάνω και εσείς για να συνεχίσετε τη ζωή σας. Ποιοι από εμάς πηγαίνουν σε καλύτερο μέρος , κανείς δεν το ξέρει παρά μόνο ο Θεός. ‘ ANAΦEΡETAI ΣTON ENA KAI MONAΔIKO ΘEO, oxι στους νεφελήμ και τον Δία. Παρατίθεται το σχετικό χωρίο.
Δεν είναι εύκολο πάντως κανείς να αποφανθεί περί του ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ. Οι νεφελήμ ήταν γεννήματα ΕΛΟΧΙΜ και θνητών γυναικών, όπως μας λένε οι απόγονοί μας διά στόματος Σωκράτους αλλά και η Εβραική ιστορία, δια στόματος του Προφήτου ΕΝΩΧ. Το ότι ο ΔΙΑΣ αναφέρεται ως υιός του Κρόνου αυτόματα τον κατατάσσει στους νεφελήμ και όχι στους ΕΛΟΧΙΜ. Υπάρχουν πολλά αδιευκρίνιστα σημεία (ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΟ Ο ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ‘ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ‘ ) εις το Βιβλίο του προφήτη ΕΝΩΧ (Π.ΔΙΑΘΗΚΗ). Θα παραθέσω κάποιους στοίχους από το βιβλίο του ΕΝΩΧ.
και … επεκεινα του χασματος τουτου ιδον τοπον οπου ουδε στερεωμα ουρανου επανω, ουτε γη η τεθεμελιωμενη υποκατω αυτου ουτε υδωρ ην υπο αυτω ουτε πετεινον, αλλα τοπος εν ερημος και φοβερος.
13. εκει ιδον επτα αστερας ως ορη μεγαλα καιομενα, περι ων πυνθανομενω μοι.
14. ειπεν ο αγγελος· Ουτος εστιν ο τοπος το τελος του ουρανου και γης δεσμωτηριον τουτο εγενετο τοις αστεροις και ταις δυναμεσιν του ουρανου.
15. και οι αστερες οι κυλιομενοι εν τω πυρι, ουτοι εισιν οι παραβαντες προσταγμα Κυριου εν αρχη της ανατολης αυτων οτι τοπος εξω του ουρανου κενος εστιν, οτι ουκ εξηλθαν εν τοις καιροις αυτων. και οργισθη αυτοις και εδησεν αυτους μεχρι καιρου τελειωσεως αυτων αμαρτιας αυτων, ενιαυτων μυριων.
Chapter 19.
1. Και ειπεν μοι Ουριηλ· Ενθαδε οι μιγεντες αγγελοι ταις γυναιξιν στησονται, και τα πνευματα αυτων πολυμορφα γενομεναλυμαινεται τους ανθρωπους και πλανησει αυτους επιθυειν τοις δαιμονιοις μεχρι της μεγαλης κρισεως, εν η κριθησονται εις αποτελειωσιν. και αι γυναικες αυτων των παραβαντων αγγελων εις σειρηνας γενησονται. καγω Ενωχ ιδον τα θεωρηματα μονος, τα περατα παντων, και ου μη ιδη ουδε εις ανθρωπων ως εγω ιδον.
Chapter 20.
1. Αγγελοι των δυναμεων·
2. Ουριηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο επι του κοσμου και του ταρταρου.
3. Ραφαηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο επι των πνευματων των ανθρωπων.
4. Ραγουηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο εκδικων τον κοσμον των φωστηρων.
5. Μιχαηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο επι των του λαου αγαθων τεταγμενος και επι τω χαω.
6. Σαριηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο επι των πνευματων οιτινες επι τω πνευματι αμαρτανουσιν.
7. Γαβριηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο επι του παραδεισου και των δρακοντων και χερουβειν.
8. Ρεμιηλ, ο εις των αγιων αγγελων ον εταξεν ο θεος επι των ανισταμενων. Ονοματα ζ αρχαγγελων.
Chapter 21.
1. Και εφωδευσα εως της ακατασκευαστου.
2. κακει εθεασαμην εργον φοβερον εωρακα ουτε ουρανου επανω, ουτε γην τεθεαμαι τεθεμελιωμενην, αλλα τοπον ακατασκευαστον και φοβερον.
3. και εκει τεθεαμαι επτα των αστερων του ουρανου δεδεμενους και ερριμμενους εν αυτω, ομοιους ορεσιν μεγαλοις και εν πυρι καιομενους.
4. τοτε ειπον· Δια ποιαν αιτιαν επεδεθησαν, και δια τι ωδε εριφησαν.
5. τοτε ειπεν· μοι Ουριηλ, ο εις των αγγελων ος μετ εμου ην και αυτος ηγειτο αυτων, και ειπεν· Μοι Ενωχ, περι τινος ερωτας, η περι τινος την αληθειαν φιλοσπουδεις. ουτοι εισιν των αστερων του ουρανου οι παραβαντες την επιταγην του κυριου, και εδεθησαν ωδε μεχρι του πληρωσαι μυρια ετη, τον χρονον των αμαρτηματων αυτων. κακειθεν εφωδευσα εις αλλον τοπον τουτου φοβερωτερον, και τεθεαμαι εργα φοβερωτερα, πυρ μεγα εκει καιομενον και φλεγομενον, και διακοπην ειχεν ο τοπος εως της αβυσσου, πληρης στυλων πυρος μεγαλου καταφερομενων ουτε μετρον ουτε πλατος ηδυνηθην ιδειν ουδε εικασαι.
Βλέπουμε εδώ ότι δείχθηκαν στον ΕΝΩΧ – προκειμένου να πληροφορηθούν οι αιτούντες άνθρωποι – 7 άγγελοι καιόμενοι. Αλλά πιό πέρα υπήρχαν άλλοι 7 καιόμενοι άγγελοι… Ποιοί οι πρώτοι και ποιοί οι δεύτεροι δεν μας λέει ο συνοδός άγγελος. Γνωρίζουμε για τους 7 αγγέλους που θα φέρουν το τέλος του κόσμου από την Αποκάλυψιν του Ιωάννου. Αυτοί είναι μάλλον οι πρώτοι καιόμενοι. ΟΙ ΕΛΟΧΗΜ. Αλλωστε το λέει παρακάτω τι έκαναν αυτοί… Ο ΕΝΩΧ μεταφέρεται με σειρά στα γεγονότα που σημάδεψαν τον κόσμο. Αυτό φαίνεται από το τέλος του βιβλίου που προαναγγέλει την άφιξη του Τράγου … Του Ιησού Χριστού πιθανότατα. Επομένως οι δεύτεροι 7 άγγελοι πρέπει να είναι ο ΔΙΑΣ και 6 απο τους 11 ‘συνεργάτες’ του… Διότι και αυτός δεν υπάκουσε στο ΘΕΟ και δεν παρέδωσε την εξουσίαν του εις τους ανθρώπους…
Επίσης θα αναφέρω και τον τρίτο μεγάλο της ιστορίας, τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΥΛΟΣΟΦΟ (ήταν σοφός ως προς την γνώση περί των ΚΥΝΩΝ ή ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΩΝ νεφελήμ , γνωστών και ως λυκανθρώπων) ΔΙΟΓΕΝΗ, ο οποίος γνώριζε την ύπαρξη των νεφελήμ, με πολλές γνώσεις περί της ύπαρξης αυτών και των δούλων τους στη Θήβα. Την ΘΗΒΑ (αναγραμματισμός του ΒΑΘΗ που παραπέμπει εις τα ΤΑΡΤΑΡΑ , ένθα ενεκλείσθησαν οι νεφελήμ – τιτάνες από τον ΔΙΑ) κατέστρεψε ολοσχερώς ο Μέγας Αλέξανδρος γνωρίζων ότι αποτελούσε άντρο Νεφελήμ Βασιλέα και ταυτόχρονα μία από τισ 72 πύλες προς το κέντρο της γης ή ΤΑΡΤΑΡΑ. Διεσώθη μόνο η οικία του Πινδάρου, ο οποίος μόνος προσπαθούσε να τους συνετίσει. Τα έργα του Πινδάρου φυλάσσονται εις την Ιεράν Μονήν Ιββηρων , εις το Αγιο όρος. Ωσαύτως ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ισοπέδωσε τις πόλεις ΓΙΓΑΝΤΩΝ και νεφελήμ ΤΥΡΟ και ΣΙΔΩΝΑ, καθώς και την ΠΕΡΣΕΠΟΛΗ, βασίλειο του νεφελήμ βασιλέα Αχουρα Μαζδα.
Τον Διογένη τον σκότωσαν οι ΚΥΝΕΣ για το λόγο αυτό, φοβούμενοι ότι θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους. Φυσικά δεν τον έφαγαν τετράποδα σκυλιά, όπως αφελώς διαδίδουν , αλλά νεφελήμ λυκάνθρωποι. Μάλιστα γενάρχης των λυκανθρώπων θα πρέπει μάλλον να θεωρείται ο νεφελήμ ΔΙΑΣ ή ΖΕΥΣ, αν μελετήσουμε προσεκτικά το μύθο ( μύθος για τους εν ύπνο δια – γοντας) του ΛΥΚΑΩΝΑ. Ο Λυκάων (ΛΥΚΟς + Α-ΩΝ = ήταν μεν λύκος αλλά δεν είχε νοα (ΑΩΝ -> ΝΩΑ) ήταν βασιλεύς (ένας από τους βασιλείς των 72 ΜΙΑΡΩΝ ΕΘΝΩΝ κατά τον Οσιο Ανδρέα, τον δια ΘΕΟΝ ΣΑΛΟΝ, όστις περιέγραψε σαφώς την ύπαρξιν των νεφελήμ και την καταστροφή του κόσμου από αυτούς τις έσχατες μέρες. Ο Οσιος προέβλεψε το άνοιγμα των 72 σφραγισμένων πυλών προς το κέντρο της γης – ΤΑΡΤΑΡΑ – από τον άγγελο της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ του Ιωάννου. Είναι το περιγραφόμενον ως ‘ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΒΥΣΣΟΥ’ από το οποίο θα εκτιναχθεί μαύρο νέφος όταν ανοιχθεί, λόγω των συμπεπιεσμέων αερίων που υπάρχουν στα στεγανά του) γένους νεφελήμ με έδρα την Αρκαδία. Σημερινή Μεγαλόπολη. Ο Δίας λαβών εντολή από άγγελο Κυρίου (ή ΕΛΟΧΙΜ κατ’ άλλους) ανέλαβε την εξουσία και ενίκησε όλους τους αντιτιθέμενους νεφελήμ του γνωστού σύμπαντος, γενόμενος αρχηγός τους. Ο κοσμοκράτωρ Δίας εξέδωσε εντολή όπως ΟΥΔΕΙΣ ΝΕΦΕΛΗΜ ΤΡΩΕΙ του λοιπού ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ‘ΔΙΚΑΙΟΣ’. Ο Λυκάων όμως αποστάτησε και μάλιστα έβρασε άνθρωπο και τον προσέφερε τροφή στον ίδιο τον ΔΙΑ. Τότε ο ΔΙΑΣ τον καταράσθηκε και τον ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΛΥΚΟ !!! Προφανώς ΔΙΑ- φαίνεται η δημιουργία του γένους των λυκανθρώπων , οι οποίοι μάλιστα κατατρόπωσαν το κυρίαρχο γένος των νεφελήμ ΜΠΑΧΩΜΕΧ με έδρα το σημερινό Μοναχό (ή Μόναχο για να το ξεχάσουν οι άνθρωποι …) , καθότι άνθρωπος εκεί δεν πλησίαζε χωρις να γίνει τροφή τους. Την μητέρα των Μπαχωμέχ , πόρνη της Βαβυλώνας, ή Λίλιθ ή Λιλ ή Θύλη , την φυλάκισε μέσα σε κάποιο ορεινό όγκο, στα Ιμαλάια.
Θα αναφέρω τέλος τον μέγιστον εξ αυτών , ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΠΑΥΛΟΝ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΙΑΝ , ΩΣ ΕΙΧΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.. ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛ – ΛΗΝΩΝ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ. Το έργο που του ανέθεσε ο ΔΙΑΣ ήταν να συλλέξει και εγκλέισει στα ΤΑΡΤΑΡΑ όσους νεφελήμ υπήρχαν στον πλανήτη καθώς και τους ΚΛΩΝΟΥΣ (τερατόμορφα όντα με χρήση γενετικής μηχανικής ) που είχαν δημιουργήσει οι νεφελήμ της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ. Ο τόπος που τους ενέκλεισε ευρίσκεται – πιθανολογώ – παρά την Αορνον Πέτραν , κάπου στην Ινδία. Δεν ήταν βέβαια δυνατόν ο Μέγας αυτός Ηγέτης να άφηνε ασήμαντο και μη σεσημασμένο τον τόπο που έπρεπε να εκτελέση το κέλευσμα του πατρός. Το σημάδι του όσο και το ανάστημά του.. Θεόρατο. Ο ΜΕΓΑΣ στρατηλάτης αναπολεί τις φλόγες. Και στο σημείο του κροτάφου , το όπλο του θεού. Μία δεξιόστροφος ρομφαία. Δίνω το περίγραμμα του μνημείου. Ο ‘τάφος’ του Στρατηλάτη είναι εκεί. ΟΧΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ… Ο ΤΑΦΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΗΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ… Δεν ανοίγει με ανθρώπινο κλειδί. Δεν μιάζεται από σύγχρονους τυμβορύγχους. Οποιος πλησιάσει, αξαυλώνεται.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ‘τάφος’ του Αλεξάνδρου. Το περίγραμμα στο λίθο. Παρατηρείστε το σχήμα της δίνης στο ωτίο. Πιθανότατα η σφραγισμένη πύλη. Αορνος πέτρα. Ην (του) ΔΙΑ.

ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ
ΜΑΓΟΣ = ο άνθρωπος που με κάποια ‘τεχνική’ καλεί Νεφελίμ ή δαίμονα για να του εξυπηρετήσουν κάποιο σκοπό.
ΜΑΓΕΙΑ = η ‘τεχνική’ του να καλείς Νεφελίμ ή δαίμονες
Κατά τον Ζωροαστρισμό, Αμέσα Σπέντα είναι οι ΕΞΙ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ προσωποποιημένες ως Θεοί που «εκφράζουν» το ‘Αναρχο ‘Ον , τον Αχούρα Μάσδα, των οποίων (δυνάμεων) είναι η ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ. (‘Αρα έχουμε ΕΠΤΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ). Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ με τους ΕΠΤΑ αγγέλους της Χριστιανικής πίστης που έχουν ως αρχηγό τους τον Μιχαήλ, με τους Δομητές ή Κοσμοκράτορες των Γνωστικών, καθώς και με τους ΕΠΤΑ Πρατζαπάτι των Ινδουιστών. Οι Πρατζαπάτι είναι οι χορηγοί της ζωής, στα ΠΑΝΤΑ επάνω στη Γη. Στη Μπραχμανική θρησκεία, το Μπράχμαν που είναι η απρόσωπη και έσχατη θεότητα από την οποία εκπορεύτηκε η Θεία Τριάδα (Μπράχμα, Βίσνου, Σίβα), ονομάζεται και «Σύνθεση των Κυρίων της ‘Υπαρξης», άρα είναι ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ (το Μπράχμαν), με τον Αχούρα Μάσδα των Ζωροαστριστών!
Αλλά ο Αχουρα Μάζδα είναι ένας ΝΕΦΕΛΗΜ βασιλέας ενός ή περισσότέρων από τα 72 μιαρά έθνη. Είναι αυτός που δημιουργεί και ελέγχει την Περσική αυτοκρατορία και παρακινεί τους Πέρσες (ας διαβάσουμε προσεκτικά την τραγωδία ‘Πέρσες’ , αλλά και ιστορικά δεδομένα και θα δούμε ότι η πρώτη εκστρατεία κατά της Ελλάδας ξεκινά διότι η – Εβραία – σύζυγος του Πέρση μονάρχη τον παρακινεί απο ‘πνεύμα’ που εμφανίσθηκε στον ύπνο της και την συμβούλευσε προς τούτο.. Χρειάζεται να ανεφέρουμε πιό ήταν αυτό το ‘πνεύμα’ ? Ο Πέρσης μονάρχης είχε στην αυλή του έλληνες φιλόσοφους και αρέσκετο πολύ στη συναναστροφή μαζί τους και τις διδασκαλίες τους…).
Επομένως πίσω από τη μαγεία κρύβονται ισχυρά πνεύματα νεφελήμ, τα οποία ‘δίδουν’ νοητικά ‘πληροφορίες’ στους αφελείς ανθρώπους, πως να εκπέσουν της ουρανίας κληρονομιάς τους. Φυσικά και οι δαίμονες συμβάλλουν στον κοινό σκοπό… Για την ιστορία, ο Ζωροαστρισμός είναι μαγεία εκπορευόμενη από νεφελήμ. Μέγας διδάξας ο περίφημος ‘φιλόσοσφος’ Ζωροάστρης, ή Ζαρατούστρα.. Γνωστό το περίφημο βιβλίο του Νίτσε ‘Τάδε έφη Ζαρατούστρα’. Με την ανάγνωση αυτού του βιβλίου (ήμουν 13 ετών τότε) αρχίζει η ‘υπαρξιακή’ αναζήτησή μου … Μετά 40 χρόνια περιπλανήσεων και πνευματικών ανησυχιών καταγράφω τις απαντήσεις μου … Υπόψη ΄το 600 πχ εμφανίζονται 4 τεράστιες προσωπικότητες στον πλανήτη… Μεταξύ αυτών και του Ζωροάστρη και ο Πυθαγόρας .. Η ΑΓΟΡόρευση του ΠΥΘωνα… Δε νομίζω ότι χρειάζεται να επεκταθώ παραπέρα για τον ‘σοφό’ Πυθαγόρα, πατέρα κάθε σύγχρονης σκοτεινής στοάς. Δηλαδή γνώσεις προερχόμενες εκ των ανθρωπομισούντων νεφελήμ..
Παραθέτω παρακάτω μια συνταρακτική εικόνα από ναό στο Λάος. Πρώην Ταυλάνδη. Δεν είναι χριστιανοί. Δεν είναι Ιουδαίου.
Αριστερά. Η σκηνή της εξόδου των 2 ‘πρωτοπλάστων’ από τον Παράδεισο. Πάνω τους 2 άγγελοι. Φέρουν φωτοστέφανο. και κρατούν ΚΡΙΝΟ (ΚΡΙΝΟ = ΚΡΙΝΩ = ΚΡΙΣΙΣ ΘΕΟΥ…). Στα ωτία τους είναι κρεμασμένη η ΚΑΡΔΙΑ των ανθρώπων. Να προσεχθούν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τα ΩΤΙΑ (‘αυτιά’ για τους γρεκιλιστές) αγγέλων – ανθρώπων. Στο κέντρο. Το άρσεν και θήλυ (1ο κεφάλαιο της ΓΕΝΝΕΣΗΣ – Π.ΔΙΑΘΗΚΗ) στον παράδεισο. Η πρώτη ‘δημιουργία’. ‘Αρσεν και θήλυ ποιήσωμεν αυτούς… Το τι απέγιναν έχω αναφέρει παραπάνω. Δαιμονοποιήθηκαν και εξέπεσαν. Το θήλυ είναι η Λίλιθ ή πόρνη της βαβυλώνας. Βαβυλών είναι το όνοαμα της ΜΠΑΜΙ ΛΟΥ, της πύλης των θεών. Η πύλη απ’ όπου ξέπεσε η Λίλιθ στην ύλη. Να προσεχθούν τα ωτία. Είναι μη ανθρώπινα, δαιμονικά και μυτερά… Και φέρουν ενεργειακό κράνος. Με την λίλιθ διασταυρώθηκαν μάλλον ΕΛΟΧΗΜ και νεφελήμ και δημιουργήθηκε το είδος των πνευματικών νεφελήμ – βρυκολάκων. Η ‘μαύρη βίβλος των μπαχωμέθ’ τα εξηγεί λεπτομερώς. Η σκηνή είναι σαφής. Η Λίλιθ ερωτοτροπούσα… Δεξιά. Οι άνθρωποι στις φλόγες της κόλασης. Πάνω τους ένας δαίμονας … Το ενεργειακό κράνος του και τα ωτία του τον προδίδουν σαφώς.. Δεν είναι άγγελος… Σε όλες τις ‘θρησκείες’ (διδαχές των απανταχού νεφελήμ, δηλαδή που εμφανίζονταν σα ‘θεοί’ στους ανθρώπους…) υπάρχουν παρόμοιες εικόνες και τέμπλα… Οι ‘ σταυροφορίες’ και το Βατικανό δεν μπόρεσαν να τα συλλέξουν όλα… Η Θεία Οικονομία υπάρχει και δρα. Οσοι ερευνούν και αιτούν, ευρίσκουν… όσοι κρούουν τους ανοίγεται η θύρα… Ο λόγος της ύπαρξης του συμβόλου των ΩΤΙΩΝ και των ΘΥΡΩΝ, αυτός είναι…
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ‘ΘΡΗΣΚΕΙΑ’ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΒΑΣΙΛΕΑΣ.
ΠΛΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΟΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ

ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΣ, η θρησκεία των Ινδιάνων, νεφελήμ πτηνόμορφοι.

ΚΙΝΑ. Οι λατρεύοντες τους δράκους. Νεφελήμ σαυρόμορφοι. Δεξιά άνω, Αγιος Γεώργιος φονεύων δράκο. Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ έχει τοποθετηθεί ως επιβλέπων τους δράκους απο τον ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ (Βιβλίο του ΕΝΩΧ, Π.Διαθήκη)
Νεφελήμ κερασφόρος. ο ΜΩΥΣΗΣ εν προκειμένω.
Νεφελίμ πτηνόμορφοι, οι θεοί των ΙΝΚΑΣ, ΜΑΓΙΑ

Νεφελήμ ελεφαντόμορφος και ΓΙΓΑΝΤΑΣ δεξιά. Κρατά άνθρωπο. Είναι 12μετρος. Ινδία
Νεφελίμ πτηνόμορφοι. Αφρική , Αυστραλία
ΚΑΘΩΣ Ο ‘ΠΛΑΝΗΤΗΣ’ ‘ΟΦΙΟΥΧΟΣ’ (ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΦΙΟΥΧΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ‘ΕΛ’ ) ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ‘ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ’ – ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΛΟΥΤΩΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ Η ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΙΟΕΙΔΕΙΣ….
ΜΑΣ ΤΑ ‘ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ’ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ… ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ …
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΦΙΟΓΕΝΕΙΣ … ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 7 ΓΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΦΙΔΙΑ…
ΚΕΚΡΟΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΧΘΕΑΣ …
Οι «προολύμπιες θεότητες» . Στην Ελληνική μυθολογία υπάρχουν πολλά τέτοια τέρατα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ήρθαν απο τον ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ. Εκατομμύρια χρόνια πριν. Ο πρώτος άνθρωπος της μυθολογίας ο Κ-Αδαμ ή ΚΑΔΜΟΣ , αντικρύζει τους 40 ΣΠΑΡΤΟΥΣ – βγήκαν απο τη γη … ηταν ερπετοειδή δηλαδή – από τας ΟΔΟΥΣ (δηλαδή τους δρόμους …) του (αστερισμού) του Δράκοντα. Στο βιβλίο ‘ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ¨ θα βρείτε ενδιαφέροντα στοιχεία για τα πλάσματα αυτά…
Εδώ έχω δημοσιεύσει ενδιαφέροντα στοιχεία για την τιτανίδα Ταυγέτη …
Χθόνιες και καταχθόνιες θεότητες που θα αφομοιωθούν με τους ολύμπιους θεούς. Οι αρχαιότεροι ιεροί τόποι και τα λίκνα της μυθολογίας. Η κοσμογονία και ο θρίαμβος του Δία. Ένα οδοιπορικό σε ιερούς τόπους της Ελλάδας. Οι τόποι των μύθων Ένα εξαιρετικό τεκμηριογράφημα 28 λεπτών της ΕΤ1 που αξίζει να δείτε.
Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=41484:2011-01-13-180000&catid=35:ekpompes&Itemid=222#ixzz1EUyhjkln
‘ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ….’ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΔΟΥΚΑΙΟΥΣ , ΕΒΡΑΙΟΥΣ …
ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ ΛΕΕΙ … ‘ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΧΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ… ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΟΦΙΔΕΣ …’ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ‘ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ’ ..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ… ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΠΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ …
Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΣΘΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΚ ΘΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ – ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ , ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ….- ΕΝΩ ΟΙ ΟΦΙΟΓΕΝΕΙΣ – ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΙΣΩΣ ? – ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ… ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΜΑΤΙΝ…
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ‘ΑΝΘΡΩΠΟΙ’ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ – ΔΙΑΒΟΛΟΣ – ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΖΟΝΤΑΙ – ΒΛΕΠΕ Π.ΔΙΑΘΗΚΗ . ΚΑΙΝ (-> ΝΙΚΑ -> ΚΑΝΙ-> ΙΝΚΑ -> ΚΙΝΑ …. ? )
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ…
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ … Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΟΦΙΟΓΕΝΩΝ….
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΗ – ΤΙΣ = ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΝΗ, ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΜΑ , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟ-ΔΗΛΕΙ ?
ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ , ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ( Ο ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 72 ΜΙΑΡΑ ΑΥΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ , ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ… – ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ..ΟΦΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ .. – ) ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ …ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ….
ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ …
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΙ … ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ….
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ’ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ’ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ … ΑΥΤΆ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΗΜ ΚΑΙ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΜΥΑΡΩΝ ΕΘΝΩΝ… ΓΚΕΜΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ … ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ‘ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ’, ΑΛΛΑ ΒΡΩΤΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ…. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ? ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΙΣΩΣ…
ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΌΧΙ… ΕΊΝΑΙ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝ (ΛΙΛΙΘ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ή ΛΙΛ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ή ΘΥΛΗ ΣΤΗΝ Π.ΔΙΑΘΗΚΗ) ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΗΜ ’ΚΑΘΑΡΩΝ’ – ΕΝΑΣ ΛΕΟΝΤΟΜΟΡΦΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ – ΚΑΙ ΟΙ 72 ΜΥΑΡΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ… ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΡΑΤΑ…
ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ , ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ, ΚΥΠΡΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ.
ΦΕΡΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΔΑΡΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΗ ΛΕΟΝΤΟΚΕΦΑΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗΜ
Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ , Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ….

ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ …
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΘΕΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΑ, ΦΕΥ…
ΑΛΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΑ ΣΚΩΛΙΚΕΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…
υτούς που πρόδωσαν και προδίδουν τον επι μυριάδες ετών, τον αγώνα των Ελλήνων κατά των ανθρωποφάγων,
αρνητών του ΘΕΟΥ νεφελήμ. Και των λοιπών Κρόνιων δούλων.
To μνημείο που έστησαν οι Τούρκοι, στο Εσκί Σεχίρ , μετά τη μάχη με τον Ελληνικό στρατό το 1922. Ενας στρατός που δεν νικήθηκε ποτέ.
Που εκδιώχθηκε από ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Από τα μιαρά έθνη του βασιλέα Αχουρα Μάζδα. Του ανέκαθεν βασιλέα των Περσών .
Παριστά Νεφελήμ που έχει σπάσει τη μέση κάποιου δύστυχου Ελληνα μαχητή.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ.

Αριστερά. Νομίσματα από την αρχαία Σπάρτη. Δύο από αυτά φέρουν τον διπλό όφι. Στο άνω ένα παιδί πνίγει τα φίδια. Ο Ηρακλής προφανώς. Στό μέσον δύο φίδια ανέρχονται έρποντας προς την κορυφή δύο ΥΔΡΑΙΩΝ. ΥΔΡΑΙΑ όμως είναι και αστερισμός. Καθόλου ‘φιλικός’ με τους Ολύμπιους νεφελήμ ή ΕΛ. Ο ΟΦΙΣ φέρει στόμα , αλλά όχι έξοδο. όποιος ‘πέσει’ μέσα (περί πνεύματος αναφερόμεθα) δεν είναι δυνατόν να εξέλθει. Ετσι αναπαρίσταται ο ΑΔΗΣ , στην κόλαση στην ορθοδοξία. Σαν φίδι τεράστιο που καταπίνει τις ψυχές.

Η ‘NEMEΣIΣ’ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ KAI ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ
H ‘ΔΩΔΕΚΑΣΤΗΛΗ’ (Ιωάννου Αποκάλυψις) ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΕΓΓΥΣ ?

Παραθέτω παρακάτω κάποιες αυτούσιες σελίδες από σπάνιο πόνημα που αναφέρεται στο βίο του ΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΔΙΑ ΘΕΟΝ ΣΑΛΟΥ. Ζητώ συγνώμη από τους εκδότες και τον συγγραφέα, διότι κάποιοι μου έχουν αποστείλει μόνο τις συγκεκριμένες σελίδες και δεν γνωρίζω τα λοιπά στοιχεία του πονήματος, το οποίο αναζητώ καιρό. Ο Οσιος Ανδρέας ήταν Σκύθης (Ρώσος) και Αγίασε διότι έκανε τον τρελό κηρύττοντας το θέλημα του θεού σε όλο το βίο του. Η ψυχή του ανηρπάγη και γνώρισε ζων τον Χριστό, ως μόνος εκ των Αγίων. Μόνος αυτός , αξιώθηκε να μιλήσει για τους ΝΕΦΕΛΗΜ , ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ και τις ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
Τα 72 ΜΥΑΡΑ ΕΘΝΗ, λοιπόν για τα οποία ομίλησε Ο Άγιος Ανδρέας, ο διά ΘΕΟΝ ΣΑΛΟΣ, έχουν 72 βασιλείς, και είναι τα 17 γένη νεφελήμ. Είναι οι ΓΩΓ και ΜΑΓΩΓ που αναφέρονται στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του ΙΩΑΝΝΟΥ. Ονομάζονται και «ρυπαρά έθνη». Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει για «Ινδαλία» δηλαδή για την περιοχή της Ινδίας και των Ιμαλαΐων (τμήμα κατέχει σήμερα η Ινδία). Υπάρχουν συνολικά 72 πύλες προς τα ΤΑΡΤΑΡΑ. Αυτές θα ανοίξη ο 5ος άγγελος, σπάζοντας στις έσχατες μέρες τη ‘σφραγίδα’ και θα βγουν ξανά στην επιφάνεια για 150 μέρες οι νεφελήμ στην επιφάνεια της γης, τρώγοντας ξανά τους αμαρτωλούς ανθρώπους αλλά και ζώα… Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : ‘…και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι τους ανθρώπους μήνας πέντε..΄.
Από κείμενο του 15ου αιώνα (ο συγγραφεύς παραμένει άγνωστος) γνωστό είναι ότι ο Αλέξανδρος έκλεισε κάποιους από τα βδελυρά έθνη (έχουν πολλές φορές αποδράσει κάποιοι νεφελήμ από τα τάρταρα) στο κέντρο της γης χρησιμοποιώντας χάλκινες πύλες οι οποίες περιβάλλονταν από «ασύγκριτον ύαλο», είδος γυαλιού ασύγκριτου, που πιθανότατα να σημαίνει κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου. Σε αυτό τον βοήθησαν 2 Ελοχίμ οι οποίοι τον ακολούθησαν από το ναό του ΑΜΜΩΝΑ ΔΙΑ στη ΣΙΒΒΑ της Αιγύπτου στην Ινδία. Αυτός ήταν ο σκοπός του ταξιδιού του Μ. Αλεξάνδρουαπό την ΙΝΔΙΑ (= ήν του Δία = ανήκε στο ΔΙΑ. Μετά τη μάχη με τους εκεί νεφελήμ – θεούς (εκατόγχειρες) – ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ή Μαχαραμπάτα, Ραμαγιάνα, Ινδικές βέδες κλπ- ο Δίας κατέκτησε την περιοχή την οποία κυριολεκτικά κατέκαυσε με φοβερά όπλα. Ακόμα και σήμερα οι βράχοι φαίνονται λιωμένοι στην κεντρική Ινδία – ΧΑΙΝΤΕΡΑΜΠΑΝΤ – και είναι εμφανώς στρογγυλεμένοι. Υπάρχει και κείμενο του 7ου αιώνα το οποίο δικαιώνει και επιβεβαιώνει και πάλι τον
Άγιο Ανδρέα, ότι δηλαδή ο Αλέξανδρος σφράγισε αυτές τις πύλες.

Για τους Νεφελήμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στην γλώσσα τους μας λένε Γκοϊμ, που σημαίνει καταναλώσιμος. Οι Νεφελήμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος
τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων. Οι καλούμενες οντότητες από τους ΜΑΓΟΥΣ , είναι τέτοιοι νεφελήμ. Επομένως η ΜΑΓΙΑ συνδέεται άμεσα με την πνευματική κλίση των νεφελήμ. Την επάνοδο τους στη γη οι νεφελήμ την αποκαλούν ‘Μεγάλη Επιστροφή’ ή απλά ΕΠΑΝΑΚΤΙΣΗ.
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
Προφητεία Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού (6ος αιων M.Χ.)
* τα ερυθρά γράμματα είναι προσωπικά μου σχόλια

Ευκαιρήσαντός ποτέ του Επιφανίου επί το αυτό και του Οσίου Ανδρέου, έλαβεν αυτόν εις τον οίκον αυτού, ποιήσαι εν αναπαύσει καν μίαν εβδομάδα και ανεθήναι αυτόν εκ των πολλών πόνων. Και δη καθεζομένων αυτών κατά μόνας, ήρξατο ερωτάν αυτόν περί τε δυστυχίας και μεταβολάς αέρων, και άλλων τινών απορρήτων. Τέλος παρακαλεί αυτόν, ειπείν πώς έσται το τέλος του κόσμου τούτου, και πόθεν γνώσονται οι άνθρωποι το τέλος εγγύς είναι, από ποίων δε σημείων η απόδειξις της συντελείας έσται; οίτε θείοι σταυροί, και αι άγιαι εικόνες, και αι ιεραί βίβλοι, και πώς η Πόλις ημών αύτη η νέα Ιερουσαλήμ παρελεύσεται, οίτε σεβάσμιοι ναοί τι γενήσονται, και των αγίων τα λείψανα που χωρηθώσι, και εν τίνι τα σεμνά της πόλεως ημών μετοικίσθωσι; δέομαι σου σαφήνισόν μοι, σόν γάρ έστι δεδομένον του συνιέναι τα μυστήρια της βασιλείας των ουρανών, πόσω μάλλον τα του κόσμου;

ο μακάριος έφη: περί της απελευθερώσεως της Κωνσταντινουπόλεως

Η πόλις αύτη η επάνω πολλών εθνών και πόλεων προκαθεζομένη ανάλωτος έθνεσι γενήσεται, και αχείρωτος. Η γαρ Θεοτόκος εν σκέπη των ιδίων πτερύγων ταύτην εφύλαξε, και ταις πρεσβείαις αυτής άτρωτος διαφυλαχθήσεται. Πλην έθνη τινά δώσουσι τα τείχη αυτής και τα τόξα αυτών συντρίψαντες εν αισχύνη αναχωρήσουσιν απ’ αυτής δε πλουτήσουσιν έθνη και των ηδέων αυτής απολαύσουσι. Λόγος δε τις φέρεται εισιέναι το γένος των Αγαρηνών και ικανά πλήθη τη μαχαίρα αυτών κατασφάξουσιν, εγώ δε φημί, ότι το ξανθόν γένος, εισελεύσεται ούτινος η προσηγορία πρόκειται εν τω επτακαιδεκάτω στοιχείω των εικοσιτεσσάρων στοιχείω διακεφαλαιούμενον, αλλ’ εισελεύσεται μεν και τα κώλα των αμαρτωλών επί εδάφους καταστρώσουσιν, ουαί δε αυτοίς από των δύο ορπήκων, (oρπηκες ή αρπακες, αρπακτικά δηλαδή, ως έχοντα των αετό σαν σύμβολο, είναι οι ΗΠΑ και η ΑΓΓΛΙΑ) ων αι ρομφαίαι αύρα, και ως οξεία δρεπάνη πυρός εν θέρει συγκόπτουσα, και εις τα οπίσω ου μη ανθυποστρέψουσιν ουκέτι, ουδ’ ου μη ενταύθα καταλειφθήσονται.

Περί δε ωδίνων αρχής, και περί συντέλειας πως σοι αδακρυτεί διεξέλθοιμι τέκνον; Εν γαρ ταις εσχάταις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας (ΔΙΑΒΆΖΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΌΝΗΜΑ ΠΟΥ ΈΧΩ ΣΤΕΊΛΕΙ ‘Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΣΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΡΟΜΦΑΙΑ’ . Πρόκειται για τον ‘ρακέντητο’ Ιωάννη εκ Θράκης. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι σιωνιστές – Ιλουμινάτι θέλουν τη Θράκη μη Ελληνική και οι ‘ελληνες’ πουλημένοι στο σατανά πολιτικοί την αφήνουν να πάει σιγά σιγά σε χέρια ισλαμιστών ), και πορεύσεται εν δικαιοσύνη, και γενήσεται δι’ελεημοσύνης τοις πάσιν ευάρεστος, πάντα δε πόλεμον καταπαύσει, και τους πένητας πλουσίους απεργάσηται, και έσται ειρήνη ον τρόπον επί των ημερών Νώε, δια το μη ποιείν πόλεμον πώποτε.

Έσονται γαρ οι άνθρωποι πλούσιοι εν ταις ημέραις εκείναις σφόδρα, και εν γαλήνη και ειρήνη βαθεία εσθίοντες και πίνοντες, γαμούντες και εκγαμίζοντες, εν αδεία πολλή πορευόμενοι, και αμερίμνως τοις γηΐνοις επαναπαυόμενοι, και εν τω μη είναι πόλεμον επί της γης συγκόψουσι τας σπάθας αυτών εις ζιβύνας και εις δρέπανα και εις εργαλεία γεωπονικά. Και μετά ταύτα δώσει το πρόσωπον αυτού επί ανατολάς, και ταπεινώσει τους υιούς Άγαρ (Ισμαιλίτες). Οργισθήσεται γαρ αυτοίς ο Κύριος δια την βλασφημίαν αυτών ην εβλασφήμησαν εις τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν, και δια την των Σοδόμων ασέλγειαν ην κατεργάζονται.

Πολλοί δε εξ αυτών το άγιον Βάπτισμα κοιμισάμενοι ευάρεστοι γενήσονται και τιμηθήσονται παρά του ευσεβούς βασιλέως εκείνου, τους δε λοιπούς ολέσει, και εμπυρίσει, και βιαίω θανάτω παραδώσει. Εν τοις καιροίς εκείνοις αποκατασταθήσεται πάσα η υφήλιος και το Ιλλυρικόν της βασιλείας Ρωμαίων (Ρώμη = ανδρεία, Ρωμαίοι είναι οι Ελληνογενείς) , και η Αίγυπτος κομίσει τα πάκτα αυτής. Και θήσει την χείρα αυτού την δεξιάν εις τα κύκλω έθνη και ερημώσει τα ξανθά γένη, και τους μισούντας αυτόν τροπώσεται, τριάκοντα και δύο έτη (32 χρόνια) κρατήσει της βασιλείας.

Δώδεκα έτη κήνσον και δόματα ου λήψεται: αναστήσεται θυσιαστήρια συντετριμμένα. Και ναούς αγίους ανοικοδομήσει, δίκη ουκ έσται εν ταις ημέραις εκείναις, αλλ’ ούτε ο αδικών ή ο αδικούμενος. Πτήξει γαρ από προσώπου αυτού πάσα η γη, και φόβω ποιήσει τους υιούς των ανθρώπων σωφρονείν, και τους παρανομούντας των μεγιστάνων εξολοθρεύσει. (νέα τάξη τέλος. Οικονομικά συστήματα κλπ τέλος… )

Εν τοις καιροίς γαρ εκείνοις πας χρυσός, ος εστίν εν οιωδήποτε τόπω κρυπτόμενος νεύσει Θεού αποκαλυφθήσεται τη βασιλεία αυτού, και αυτός πάντα τα αγαθά πτύω σκορπίσει τοις χρείαν έχουσι, και πλουτήσουσιν οι μεγιστάνες αυτού, και έσονται ως βασιλείς, και οι πένητες ως άρχοντες. Και έσται αυτώ ζήλος μέγας του εκδιώξαι τους Ιουδαίους (προσοχή Ιουδαίος δεν σημαίνει μόνο Εβραίος. Ιουδαίοι είναι η άρχουσα Τουρκική τάξις.. οι λεγόμενοι ‘λευκοί τούρκοι’. Αυτοί ελέγχουν το στράτευμα και την οικονομία τηςε Τουρκίας , συνεργαζόμενοι με του Ιλουμινάτυι της Γερμανίας. Πάντα η Τουρκία είχε Γερμανούς αξιωματικούς συμβούλους, και ο μέντορας του Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Γερμανός από τη μασωνική στοά ΟΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ. Η Τουρκία που ξέρουμε τώρα είναι δημιούργημα των Ιλουμινάτι. Ο Κεμάλ επέβαλε τη λατινική γραφή σε μάι νύχτα. Μέχρι τότε οι σελτζούκοι έγραφαν και μιλούσαν αραβικά… ) . Ισμαηλίτης ουχ ευρεθήσεται εν τη πόλει ταύτη. Και αυτός μεγάλα κατορθώματα ποιήσει, και ουκ έσται ο λυρίζων, ή κυθαρίζων, ή τραγωδών ή τι αισχρόν πράγμα εργαζόμενος. Πάντας γάρ τους τοιούτους μισήσει, και εξολοθρεύσει εκ της πόλεως Κυρίου πάντας τους εργαζομένους την ανομίαν. Έσται ουν τότε χαρά και αγαλλίασις, και αγαθά εκ της γης ανατελεί πλούσια, και έσται ον τρόπον ήσαν επί του Νώε εν γαλήνη και ειρήνη ευφραινόμενοι, μέχρις ου ήλθεν ο κατακλυσμός και ήρεν άπαντας. ( προφανώς θα κάνει γνωστή την τεχνολογία άντλησης δωρεάν ενέργειας από τα άστρα ή ενέργεια μηδενικού σημείου ή οργόνης ή πράνα ).
(Σύντομη Μετάφραση)
[Ύστερα ο βασιλιάς θα στραφεί ανατολικά και θα ταπεινώσει τους Τούρκους (Αγαρηνούς), επειδή ο Θεός έχει ορισθεί μαζί τους για τη βλάσφημη θρησκεία τους και για τις αισχρές πράξεις που κάνουν. Αρκετοί απ’ τους Τούρκους θα βαπτιστούν, θα ευχαριστήσουν τον βασιλιά και θα τιμηθούν απ’ αυτόν. Οι υπόλοιποι θα εξοντωθούν, θα καούν ή θα θανατωθούν σκληρά. Τότε το Ιλλυρικό (Αλβανία) θα ξανάρθει στο βασίλειο των Ρωμαίων και η Αίγυπτος θα συνθηκολογήσει. Αυτός ο βασιλιάς θα απλώσει το δεξί του χέρι στα γύρω έθνη, θα ημερώσει τις ξανθιές φυλές και θα εξοντώσει τους εχθρούς του. Η βασιλεία του θα κρατήσει 32 χρόνια. Τα πρώτα 12 χρονιά δε θα εισπράττει φόρους και δασμούς. Αυτός θα ξανακτίσει γκρεμισμένα θυσιαστήρια και ιερούς ναούς. Στις μέρες του δε θα γίνονται δίκες, αλλά ούτε θα υπάρχει και αδικία. Αυτόν τον βασιλιά θα τον φοβηθεί όλη η γη. Θα αναγκάσει τους ανθρώπους να σωφρονισθούν και θα κινηθεί εναντίον των αρχόντων που παρανομούν. Τότε ο Θεός θα παρουσιάσει στον βασιλιά όλο το χρυσάφι, όπου κι αν βρίσκεται κρυμμένο κι αυτός θα το σκορπίσει σ’ όλη τη χώρα του. Θα υπάρχει πολύ πλούτος κι οι άρχοντες θα ζουν σαν βασιλιάδες και οι φτωχοί σαν άρχοντες. Ο βασιλιάς αυτός θα κάνει σπουδαία κατορθώματα. Θα ξεκινήσει με πολύ ζήλο, για να διώξει τους Εβραίους. Κανένας Ισραηλίτης δε θα απομείνει μέσα στην Πόλη».]

Loading...

16 thoughts on “Ερευνα να γινεται…

 1. Maria Selini says:

  Τι λέει μωρέ εδώ? Νεφελίμ ο Ζευς και οι Ολύμπιοι? Πάει καλά? Και τόσες άλλες ανακρίβειες.. Τι παραπληροφόρηση έχει εδώ? Ότι να ‘ναι..

  • Maria Selini says:

   Τα ‘χουνε μπουρδουκλώσει όλα σε αυτό το άρθρο.. πολλές αλήθειες ανακατεμένες με πολλά άσχετα ΄συμπεράσματα΄.. από άγνοια ή εις γνώσιν τους, δεν ξέρω, πάντως η παραπληροφόρηση κάνει ζημιά και διχάζει…

 2. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

  »Έρευνα να γίνεται» Χαχαχαχα όλα τα λεφτά, ωραίος. Πάντως να ξέρεις, ήδη εντόπισα μερικές προφητείες στο κείμενο που οι πραγματικοί γέροντες που της είπαν, έλεγαν άλλα. Στην ουσία κάποιοι ύστεροι, τις πήραν και τις αλλάξανε, βλ. Λιακόπουλο κλπ. Συχνό φαινόμενο, διότι και τα λόγια του Αιτωλού ακόμα έχουν παραποιήσει μερικοί.
  Καλά έκανες και το δημοσίευσες να βλέπουμε την τρέλα που επικρατεί χαχαχα

 3. Συντρίμμια τις εκανε τις κατακομβες says:

  Νεφελημ ελοχημ= εβραικα πειραματα γενετικης. Αλλωστε οι εβραιοι παντα θελανε να μπασταρδεψουν την ανθρωποτητα με τα «αιματα» τους λογικο για το βρωμικο μυαλο και τροπους τους να θελανε και το γυναικειο καθως και το αντρικο γονο. Ειναι οπως το σημερα. Θελουν οι καταστροφης αυτου του πλανητη να πανε στον αρη η τον καθε αρη. Μα ειναι δυνατον να κανουν ενα τετοιο ταξιδι χωρις να πατουνε οτι εφτιαξαν εδω; οπως γενευικη, ελεγχουν ετσι και αλλιως και την τραπεζα σπερματος και αιματος. Βασικα για την γενετικη και την (αυτοι το λενε δημιουργία εγω το λεω) μεταλλαξη της οποιας ζωης εκει. Καλπικα εβραικα ονειρα. Τωρα οτι αφορα τους προφητες τους και την σειρα στα γεγονοτα ολα αμφισβητουμενα και οχι μονο. Οσι για τον Αλεξανδρο και πολυ μυαλο δεν θελει, αυτα που σημερα ονομαζονται στοες και κανουν τα εσχοι τους εκει μεσα καποτε απο οπου περνουσε τις εκλεινε αφηνοντας την ανθρωποτητα εκει που ανηκει, πανω στην γη. Και τα κτηνοι που πειραματηστικαν και με την γη και με την ανθρωποτητα καταδικαστηκαν να τρωνε το ενα το αλλο μεσα στους ιδιους τους δικους τους λακους. Σημερα ολοι η Ελλαδα ειναι σκαμενη για την δηθεν διασωση αυτων (εβραιων) και εξουσιαζουν με πολλακις τροπους. Οταν ολοι αυτοι που σημερα τους προστατευουν καταλαβουν το ποσο αναλωσιμοι ειναι γι αυτους τοτε ναι, θα υπαρξει διαφορα.

 4. ANEFIX says:

  Από βιβλίο τού Λιακόπουλου είναι όλα αυτά; Τού μεγίστου τσαρλατάνου; 6 παιδάκια έχει ο άνθρωπος…με κάποιον τρόπο πρέπει να τα θρέψει. Και ένας καλός τρόπος γι’ αυτό είναι το να γράφει βιβλία για αφελείς και ανόητους με σκοπό να κονομάει. Κάποιες αλήθειες ανακατεμένες με σωρεία ψεμάτων και ανακριβειών. Πονάει ο εγκέφαλος βρε με όλες αυτές τις ασυναρτησίες…έχετε μπλέξει τα μπούτια σας πολλοί… Νεφελίμ, Ελοχίμ (Ψωλοχίμ τούς λέω εγώ), Ολύμπιοι, Μπαχομέχ, Σκατομέχ, Αντίχριστοι, Χριστοί, Παναγίες, τής Παναγιάς τα μάτια…βρε άι στο διάολο βλαμμένοι. Α και να μην το ξεχάσω. Ο φίλος μας ο Λιακόπουλος, μπορεί πολλοί να μην το γνωρίζουν αυτό, είναι μασόνος κύριοι. Και για τις μασονικές στοές τόσοι και τόσοι βρίζουν και εξανίστανται. Ε λοιπόν από εκεί να καταλάβετε τι προπαγάνδα παίζεται…

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ IC XC NI KA says:

   https://www.youtube.com/watch?v=dzbBctr_2Dk

   https://www.youtube.com/watch?v=bKDr6icPdHM

   – «ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ» ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ – ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ «ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ!

   Οι θάλαμοι αυτοί κατασκευάστηκαν από έναν αρχαίο τεχνολογικό πολιτισμό (Builder Race) ο οποίος χρησιμοποιούσε τεχνολογίες κρυστάλλων για να δημιουργήσει «χρονικές φυσαλίδες», όπου η ροή του χρόνου στο εσωτερικό της φυσαλίδος είναι πολύ πιο αργή από ότι στο εξωτερικό περιβάλλον.

   Τριάντα μόνον λεπτά κύλισης του χρόνου μέσα στην φυσαλίδα – θάλαμο, ισοδυναμούν με ροή 30 χιλιάδων ετών στο εξωτερικό περιβάλλον!

   Τέτοιοι θάλαμοι με άριστα διατηρημένους γίγαντες στο εσωτερικό τους, βρέθηκαν σε πολλά μέρη στον κόσμο, όπως στις ΗΠΑ, στην Περσία και αλλού. Έναν τέτοιο θάλαμο είχε δει ο Αβραάμ Λίνκολν σε ένα από τα αρχαία αναχώματα που βρέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

   Η απάντηση στο γιατί οι γίγαντες αυτοί προορίζονται να «ξυπνήσουν» στην εποχή μας, μπορεί να βρίσκεται στις κοσμικές ενέργειες που δέχεται το ηλιακό μας σύστημα, οι οποίες γίνονται εντονότερες και συχνότερες.

   – Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά..

   πηγές
   exopolitics.org
   disclose.tv

   Nicos Kastanias

   ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ….Η ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

   • ANEFIX says:

    Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι έχουν βρεθεί σκελετοί γιγάντων στην Γη (μάλιστα και στην Ελλάδα έχουν βρεθεί), αλλά από εκεί και πέρα, ο τρόπος που τα παρουσιάζει και τα συνθέτει ο Λιακόπουλος είναι γελοίος. Βάζει τόση πολλή σάλτσα σε κάποια γεγονότα, που κρίνεται αναξιόπιστος. Κάτσε και παρακολούθησε τις εκπομπές του στο youtube. Νομίζεις ότι ακούς ένα scifi μυθιστόρημα. Μα πού τα βρίσκει όλα αυτά τα περίεργα ονόματα που λέει;

 5. ANEFIX says:

  Από την μια φαίνεται να είναι κατά των Σιωνιστών και σε κάποιο σημείο μιλάει για την αγία πόλη τής Σιών!!! Ρε ουστ ρεεεεε..ΝΟΥΜΕΡΑ!

  • ANEFIX says:

   Εγώ εδώ και έναν χρόνο που μπαίνω εδώ μέσα και σχολιάζω, μόνο μία φορά έχω κάνει dislike. Αποφεύγω να κάνω. Απλά αν δεν συμφωνώ με κάτι, το προσπερνάω. Μία φορά έκανα dislike χθες, έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας μου εδώ, και ο λόγος που το έκανα ήταν γιατί δεν άντεχα όλα αυτά τα κατεβατά τού χριστιανομαλάκα Χρήστου, που μάς το παίζει πολυγνώστης και τέρας μορφώσεως. Τουλάχιστον εγώ είχα και τα @@ να πω και σε ποιον έκανα το dislike. Εσείς ρε κοτούλες τι παριστάνετε; Με το που πάω να γράψω κάτι, το πιο λογικό και σωστό πράγμα να γράψω, τσουπ! ξεφυτρώνει και ένα dislike. Ρε μαλάκες, πηγαίνετε να τραβήξετε καμιά παχιά να συνέλθετε που ξεχειλίζετε από κόμπλεξ και μίσος… Κανονικά, θα έπρεπε να καταργηθούν τα dislikes και να αφεθούν μόνο τα likes, όπως και στο facebook.

 6. ΑΛΑΛΟΥΜ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΥΜ says:

  Τι μπέρδεμα είναι αυτό; δεν βγαίνει άκρη όλα με όλους για όλα.Τρικυμία εν κρανίω συμπέρασμα μηδέν.
  Ενώχ με Ολύμπιους -,Ησίοδος με Λιάκουρα,Χάλκινα ανύπαρκτα βιβλία με Βίβλο,Παίσιος με Ιωάννη.Άντε βγάλε άκρη.

 7. ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

  ΜΑΣΣΑΛΙΑ (μας αλιεία. Εκεί που εμείς ψαρεύαμε)

  ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ; ΣΑΛΙΑ ΜΑΣ;

  ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΦΟΙ, ΝΕΦΙ, ΝΕΦΙΛΙΜ;

  • ANEFIX says:

   Α μπράβο φίλε, καλά που μού το θύμησες! Ήθελα κι εγώ να γράψω γι’ αυτό αλλά το ξέχασα εκεί που σχολίαζα. Αυτό το «ΜΑΣ ΑΛΙΕΙΑ» είναι όλα τα λεφτά..χαχαχα. Έμαθε και από αριθμοσοφία ο Λιακόπουλος, κατάλαβες; Εγώ τον θυμάμαι πολύ παλιά από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ, που τού μιλούσαν για UFO κι εκείνος έλεγε: «Τι UFO και φαντασιολογήματα μού λέτε..δεν πιστεύω εγώ σε αυτά. Εγώ είμαι φυσικός, έχω σπουδάσει φυσική, για να πιστέψω σε κάτι πρέπει να έχω αποδείξεις. Και όταν λέω αποδείξεις, εννοώ ότι πρέπει να δω κάτι με τα μάτια μου και να το ψηλαφήσω με τα χέρια μου για να το πιστέψω». Μετά, λοιπόν, από κάποια χρονάκια, τσουπ! όχι μόνο πίστευε στα UFO, αλλά μάς ξεφούρνιζε Νεφιλίμ, Ελοχίμ, Ψωλοχίμ, Λευκές Αδελφότητες, Μαύρες Αδελφότητες, Κόκκινες Αδελφότητες, Ολυμπίους, Μπαχομέχ, Σκατομέχ, Σιωνιστές, Αντίχριστους και δεν συμμαζεύεται… Προς τι λοιπόν όλη αυτή η στροφή των 180 μοιρών; Την είδε ξαφνικά μέγας και τρανός; Μυρίστηκε τρελή κονόμα από την συγγραφή των φαντασιόπληκτων βιβλίων του; Και τα δύο ισχύουν για μένα.

 8. Περίεργος says:

  Μετά το ΤΙΤΑΝ=ΤΙ ΗΤΑΝ? μα τι ήταν? (εε ρε τιτανοτεράστιε!!!!!!) ξεπατώθηκα στο γέλιο την πάλεψα για λίγο ακόμα αλλά δεν κατάφερα να το τελειώσω.Πάντως μπράβο αδερφέ, μου έφτιαξες τη μέρα τέτοιο αχταρμά μόνο απ’ τον Λιακόπουλο είχα δει μέχρι τώρα.

 9. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  ΠΡΟΣΕΥΧΗ

  Δέσποτα Κύριε Ιησού Χριστέ Λόγε τού Θεού αθάνατε, εξαπόστειλον την χάριν σου εξ αγίου θρόνου δόξης σου, και επισκίασον τη ασθενεία μου τού αχρείου δούλου σου. Συνέτισόν με και μαθήσομαι τας εντολάς σου, και ζήσομαι. Φώτισόν με ίνα εν ταις εντολαίς σου αδολεσχήσω και κατανοήσω τας οδούς σου. Εν τοις δικαιώμασί σου, μελετήσω, ουκ επιλήσομαι τών λόγων σου. Και γαρ τα μαρτύριά σου μελέτη μου εστί, και αι συμβουλίαι μου τα δικαιώματά σου. Ως αγάπησα τον νόμον σου, Κύριε· όλην την ημέραν μελέτη μου εστίν.

  Αξίωσόν με, Κύριε, γινώσκειν σε και αγαπάν, ουκ εν τη γνώσει τη εν τω σκορπισμώ τού νου, τη εκ τής γυμνασίας γινομένη, αλλ’ αξίωσόν με εκείνης τής γνώσεως εν ή ο νους θεωρών σε, δοξάζει την φύσιν σου εν τη θεωρία τη κλεπτούση την αίσθησιν τού κόσμου από τής διανοίας.

  Αξίωσόν με, Κύριε, τού γινώσκειν σε, ότι αύτη εστίν η αιώνιος ζωή, ίνα γινώσκωσί σε τον μόνον αληθινόν Θεόν και ον απέστειλας Ιησούν Χριστόν.

  Και νυν, Κύριε, φώτισόν μου τα όμματα τής διανοίας, άνοιξόν μου το στόμα τού μελετάν τα λόγιά σου και συνιέναι τας εντολάς σου, και ποιείν το θέλημά σου, και ψάλλειν σοι εν εξομολογήσει καρδίας, και ανυμνείν το πανάγιον όνομά σου, τού Πατρός και τού Υιού και τού Αγίου Πνεύματος, νυν και αεί και εις τους αιώνας τών αιώνων. Αμήν.

  Εκ τού προσευχηταρίου τού Σιμόνωφ….

  http://oodegr.com/oode/biblia/gigant1/perieh.htm ……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *