14:58 - 01/12/2022

Επιστροφή στις ρίζες…Μπορούμε!

Διαφημίσεις

Καλό μήνα, καλησπέρα Ελλάδα! Αυτό το κενό που αισθανόμαστε όσοι κατοικούμε στις μεγάλες πόλεις, δεν θα γεμίσει ποτέ αν δεν επιστρέψουμε στα χωριά και τα μέρη που μεγαλώσαμε. Θα μπει μια δύσκολη χρονιά. Βάλτε το στόχο να φύγετε από τις πολύβουες τσιμεντένιες ζούγκλες και να επιστρέψετε στις ιδιαίτερες πατρίδες που αφήσατε πίσω. Όταν αισθάνεσαι ελεύθερος ούτε το κρύο σε πειράζει, ούτε οι χειρονακτικές εργασίες. Βάλτε τα κάτω, στύψτε το μυαλό σας. Και αν δεν θέλετε ένα εισόδημα που να βασίζεται αποκλειστικά στην αγροτική ζωή, μπορείτε να τη συνδιάσετε με κάτι άλλο. Λύσεις υπάρχουν. Το δύσκολο είναι ο σχεδιασμός και κυρίως η απόφαση. Ρίσκο μεγάλο αλλά έτσι όπως φαίνεται ότι εξελίσονται οι καταστάσεις, θα είναι μεγαλύτερο ρίσκο να παραμείνετε στα μεγάλα αστικά κέντρα. Εμπρός λοιπόν, επιστροφή στις ρίζες μας! Μπορούμε αν θέλουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.

Και όσοι το καταφέρατε θα ήθελα να σας ζητήσω να σχολιάσετε (ή ακόμη και να γράψετε το δικό σας άρθρο εδώ στα Κατοχικά) και να προτείνετε το δικό σας τρόπο και πως τελικά το κάνατε πράξη. Πώς ήταν η μετάβαση, ποιες δυσκολίες αντιμετωπίσατε. Όλα αυτά που θα μπορούσαν ίσως να βοηθήσουν και άλλους ανθρώπους να το τολμήσουν. Ας αξιοποιήσουμε σωστά τον όποιο χρόνο μας δίνεται με επικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.

 

Δείτε και αυτά τα 45 δευτερόλεπτα Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τι χαρμάνι Esspresso, έχει ο κυρ Σπύρος; Ντανεσι υπάρχει; (αστειεύομαι..) Αναγκάζομαστεμε βάση των συνθήκων που έχουν προκύψει, να απ αρνηθούμε μια στοιχειώδη χωρίς υπερβολές αστική ποιότητα ζωης η οποία θα μπορούσε να Μεταφερθει ίσως στα χωριά.Ναι.Κι αυτοί που δεν έχουν; Ωραίο το θέμα σας. Πήραμε λίγο οξυγόνο τουλάχιστον.. Ευχαριστώ. Γειά σας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*