Επιστολή 50χρονης άνεργης στον Τσίπρα: «Αντί να αυτοκτονήσω, είπα να σας γράψω»

«Αντί να γίνω και ‘γω ένα όνομα στην μακροσκελή λίστα των χιλιάδων ανθρώπων που υποκύπτουν και θέτουν τέρμα στην ζωή τους, είπα να πιάσω ένα στυλό και να εκτονώσω την οργή μου και το θυμό μου όχι στον εαυτό μου αλλά σ’ αυτόν που θεωρώ υπαίτιο της όλης κατάστασης και αυτός είστε εσείς κ. Τσίπρα».

Με αυτά τα λόγια μια 50χρονη άνεργη εκπαιδευτικός εξηγεί τους λόγους που έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, στην οποία εκφράζει την απόγνωσή της για την κατάσταση που βιώνει με αφορμή την παρακράτηση χρηματικού ποσού που έπρεπε να της επιστραφεί από τη εφορία, για οφειλές ΕΝΦΙΑ.

Η 50χρονη Νεκταρία Τζανή από τον Άγιο Νικόλαο, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών εξαπολύει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας “Δεν πείθετε πια. Νομίζετε ότι η θετική πρόβλεψη για ανάπτυξη που ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας υπενθυμίζετε ότι θα επιτευχθεί, θα γεμίσει κανένα πιάτο ή θα πληρώσει κάποια ΔΕΗ?”

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της 50χρονης εκπαιδευτικού:

Προς κ. Αλέξη Τσίπρα Άγιος Νικόλαος 12/10/2016 Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κοινοποίηση: Μ.Μ.Ε. Αξιότιμε κ. Τσίπρα

Με υπόκρουση, από το βάθος του δωματίου, το ραδιόφωνο που εξαγγέλλει ότι άρχισαν οι πλειστηριασμοί ακόμα και πρώτης κατοικίας, πράγμα που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την απόγνωσή μου άρχισα να γράφω αυτή την επιστολή.

Πήρα την απόφαση να απευθυνθώ σε σας προσωπικά με την ελπίδα όχι ότι μπορεί να διαβαστεί ή να της δοθεί η απαραίτητη προσοχή (το πιθανότερο είναι ότι θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων) αλλά γιατί διακατέχομαι από συναισθήματα οργής και θλίψης οδύνης απογοήτευσης, φόβου, αγωνίας με δυο λόγια με πνίγει το δίκιο μου. Μια αδικία διενεργήθηκε εις βάρος μου “ελαφρά τη καρδία” εκ μέρους του κράτους.

Είμαι από 5/ετιας άνεργη μάνα, διαζευγμένη, απόφοιτος ΑΕΙ, 50 χρόνων με 2 ανήλικα παιδιά. Έχω να λάβω μισθό στα χέρια μου 5 χρόνια, δεν έχω κανένα άλλο εισόδημα. Υπήρξα ιδεαλίστρια και προχώρησα με την πεποίθηση ότι με την αξία μου θα τα καταφέρω. Και ενώ έβλεπα να διορίζονται σε υψηλές θέσεις μέχρι και απόφοιτοι δημοτικού εγώ πιστή στις ιδέες μου καταβαραθρώθηκα. Πίσω στο θέμα μας όμως. Έλαβα λοιπόν ένα e-mail από το Υπουργείο Οικονομικών με το οποίο μου χορηγούνται και μου υφαρπάζονται την ίδια στιγμή 733,68 Ευρώ ποσό που αντιστοιχεί σε επιστροφή δαπάνης για τα έξοδα κηδείας του πάτερα μου. Η παρακράτηση έγινε για να καλύψει φορολογικές οφειλές ΕΝΦΙΑ, που μαντέψτε γιατί δεν πλήρωσα.

Εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή βίωσα ένα απάνθρωπο βιασμό της προσωπικότητας μου και της ύπαρξής μου γενικότερα. κάποιος άλλος αυθαίρετα πήρε απόφαση για μένα ερήμην μου και απλά μου την ανακοίνωσε. Το κράτος δηλαδή συνωμότησε εις βάρος μου με σκοπό την οικονομική ηθική και φυσική εξόντωσή μου. Και δυστυχώς δεν είμαι τόσο γενναία ώστε να πω “είμαι περήφανη ως Ελληνίδα που βοήθησα με τη μικρή μου συνεισφορά να μειωθεί το χρέος της χώρας μου” όταν υπάρχει ζήτημα επιβίωσης.

Το e-mail αυτό αποτέλεσε την τελική σταγόνα σε μια πληθώρα με αρνητικά συναισθήματα που με κατακλύζουν, έτσι αντί να γίνω και ‘γω ένα όνομα στην μακροσκελή λίστα των χιλιάδων ανθρώπων που υποκύπτουν και θέτουν τέρμα στην ζωή τους, είπα να πιάσω ένα στυλό και να εκτονώσω την οργή μου και το θυμό μου όχι στον εαυτό μου αλλά σ’ αυτόν που θεωρώ υπαίτιο της όλης κατάστασης και αυτός είστε εσείς κ. Τσίπρα. Για να είμαι δίκαιη δεν φταίτε μόνο εσείς, άλλοι μας οδήγησαν εδώ και σεις απλά ολοκληρώνετε το θεάρεστο και καθ’ όλα αποτυχημένο έργο προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων.

Είχα την ατυχία να χάσω και τους δύο γονείς μου μέσα σε 2 χρόνια, οι οποίοι κατά βάση μας συντηρούσαν. Τώρα αν τυχόν σας γεννηθεί η απορία “μα γιατί δεν βρήκατε μια δουλειά όλα αυτά τα χρόνια” ας μου επιτρέψετε να μειδιάσω και να σας υπενθυμίσω ότι ζούμε στην Ελλάδα όπου η ανεργία θεριεύει (που την είδατε την μείωση 4 μονάδες δεν ξέρω) και άτομα 50 χρόνων όπως είμαι εγώ έχουν τελειώσει finish finito, δεν υφίστανται στο εργασιακό τοπίο. Εκτός αν ανοίξουν κάποια δική τους δουλειά που και μόνο στην σκέψη να ξεκινήσει κάποιος επιχείρηση έχει αρχίσει η φορολόγηση Τι να λέμε τώρα, κανένα μέλλον καμιά ελπίδα.

Και παρ’ όλο που τα πάντα καταρρέουν από την υπερφορολόγηση και τα χρέη η καλή σας κυβέρνηση αντί να στραφεί προς την σωστή κατεύθυνση για να βρει χρήμα (βλέπε υψηλά εισοδήματα) έχει βαλθεί να ξεκοκαλίσει να διαλύσει και τελικά να αφανίσει τις πιο ευαίσθητες και ευπαθείς τάξεις. Τα ισοπεδώνει όλα και με τοποθετεί στο ίδιο επίπεδο με τον μεγαλοεπιχειρηματία Θεωρεί ότι έχω άρα δε θα με βλάψει και έτσι μου παίρνει. Δεν λέω “τιμή μου” να με κατατάσσει τόσο ψηλά αλλά ξέρετε δεν ανήκω εκεί και η πτώση από τόσο ψηλά πονάει και καμιά φορά σκοτώνει.

κ. Τσίπρα

Η κυβέρνησή σας προσομοιάζει απόλυτα στην έννοια του ανάλγητου κράτους που υπάρχει για να μας ταλαιπωρεί και να μας καταδυναστεύει. Διαβάστε λοιπόν παρακάτω τη λογική του παραλόγου στην οποία με υποβάλλετε.

Είμαι άνεργη αλλά πρέπει να πληρώνω ΕΝΦΙΑ Είμαι άνεργη αλλά πρέπει να πληρώσω και τον ΕΝΦΙΑ των θανόντων γονιών μου Δεν μπορώ να κάνω αποδοχή κληρονομιάς γιατί πρέπει να εξοφλήσω των ΕΝΦΙΑ Δεν μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο του πατέρα μου γιατί δεν μπορώ να κάνω αποδοχή κληρονομιάς λόγω ΕΝΦΙΑ.

Δεν μπορώ να καταθέσω πινακίδες γιατί δεν μπορώ να κάνω αποδοχή κληρονομιάς, έτσι είμαι αναγκασμένη να πληρώνω τα τέλη κυκλοφορίας ασφάλεια κτέο κλπ. Δεν μπορώ να πουλήσω για να εξασφαλίσω κάποια χρήματα γιατί δεν μπορώ να κάνω αποδοχή κληρονομιάς λόγω ΕΜΦΙΑ.

Νομίζω όμως ότι σας έγραψα αρκετά για να κατανοήσετε την κατάστασή μας αλλά και το θράσος με το οποίο η κυβέρνηση σας μου ζητά εισφορά από τα ανύπαρκτα εισοδήματά μου ενώ σίγουρα κάποια στιγμή θα πληρώσω πολύ πολύ ακριβά αυτή την αδυναμία καταβολής του επαίσχυντου φόρου που λέγεται ΕΜΦΙΑ.

Με εξαπατήσατε κ. Τσίπρα με κοροϊδέψαμε εμένα και μερικά εκατομμύρια Έλληνες. Πέσαμε στην παγίδα σας που επιμελώς είχατε καλύψει και τώρα μας έχετε αφήσει στο έλεος των δανειστών. Μιλούσατε για επαναστατικές αλλαγές και η μόνη επανάσταση που είδα ήταν αυτή της γραβάτας.

Σταματήστε την καταστροφή της Ελλάδας. Σταθείτε στο πλάι των Ελλήνων και δώστε μας νόημα για να συνεχίσουμε να μένουμε εδώ και ν’ αγωνιζόμαστε Δώστε μας τη χαμένη αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Αφήστε τους αριθμούς, τα ποσοστά και τις βεβαιώσεις ότι πάμε καλά. Δεν πείθετε πια. Νομίζετε ότι η θετική πρόβλεψη για ανάπτυξη που ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας υπενθυμίζετε ότι θα επιτευχθεί, θα γεμίσει κανένα πιάτο ή θα πληρώσει κάποια ΔΕΗ?

Πιστεύω ότι δεν είμαι η μόνη που ξεχειλίζει από οργή και απόγνωση. Κι αν κάθε Έλληνας με πρόβλημα σας έστελνε και μια επιστολή για να εκφράσει τα παράπονά του, το Μαξίμου θα κατακλυζόταν από εκατομμύρια γράμματα.

Δεν προσδοκώ τίποτα από την επιστολή αυτή, ούτε καν απάντηση. Είμαι σίγουρη επίσης ότι θα συνεχίσουμε να γλείφουμε και να γρατζουνάμε ανήμποροι τον πάτο του καζανιού που βράζουμε γιατί όπως λέει και ο μέγιστος Χατζηδάκης :

“Καληνύχτα Κεμάλ αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ”…….

Μετά τιμής

Νεκταρία Τζανή Εκπαιδευτικός εν ανεργία»

prototupo

thesecretrealtruth

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

19 thoughts on “Επιστολή 50χρονης άνεργης στον Τσίπρα: «Αντί να αυτοκτονήσω, είπα να σας γράψω»

 1. Πέτρος Μ. says:

  Καλά τα γράφετε, σε όλα δίκιο έχετε. Αυτό όμως που είδα στο τέλος με …εξόργισε. Γράφεται στον προδότη και ψεύτη πρωθυπούργο μας …Μετά τιμής.
  Σίγουρα θα γνωρίζετε ότι «Η τιμή, τιμή δεν έχει»…
  Αναφέρομαι σε τιμή, σε χρήματα δηλαδή και θα αποδείξω ότι ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα είναι …γερμανοπροσκυνημένο:
  Ο Jörg Michael Kutschenreuter, αυτός που κρατούσε τα μαύρα ταμεία της Siemens, κατέθεσε το 2005 στην εισαγγελέα του Μονάχου, ότι η Siemens Ελλάς έδινε μίζες στα τρία μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα.
  Το 25% του ετήσιου τζίρου της, με την αναλογία 3/2/1.
  Τον οποίο τώρα κανείς δε τον ψάχνει, για να τα καταθέσει αυτά και στην ελληνική Δικαιοσύνη.

  Και μη νομίζει κανείς ότι η Siemens χαρίζει το 25% του τζίρου της. Απλώς πωλεί στην Ελλάδα πολύ πιο ακριβά…

  Όπως κάνουν όλες οι γερμανικές εταιρίες. Πουλάνε στην Ελλάδα κατά 25% πιο ακριβά από ότι πουλάνε ακριβώς το ίδιο προϊόν σε όλες τις άλλες πολιτισμένες δυτικές χώρες.
  Και αυτό το 25% υπάρχει η …φήμη ότι το καταθέτουν σε διεθνείς τραπεζικούς λογαριασμούς των ελληνικών πολιτικών κομμάτων αλλά και των εισαγωγέων, για να μη μιλήσουν.
  Άρα αυτές τις μίζες (…αν υπάρχουν) τις πληρώνουμε εμείς.
  Τις κατηγορίες μου μπορεί να τις ελέγξει εύκολα όποιος δεν έχει στη διάθεσή του τα τιμολόγια αγοράς, όταν συγκρίνει τις τιμές πώλησης στα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας με τις τιμές πώλησης στα σούπερ μάρκρτ της Ελλάδας.
  Όταν ένα Gel ξυρίσματος NIVEA πωλείται στη Γερμανία 1,80Ευρώ, στο Βέλγιο και στην Ολλανδία 2,00Ευρώ, στη Γαλλία 2,20Ευρώ, στην Ισπανία και στην Ιταλία 2,50 Ευρώ, δεν μπορεί στην Ελλάδα να πωλείται 3,50Ευρώ. Δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν.
  Και δεν αναφέρομαι μόνο στη NIVEA, αναφέρομαι σε όλα τα γερμανικά προϊόντα.
  Ας ελέγξουν αυτοί που μπορούν, τουλάχιστον τις τιμές στις οποίες αγοράζει ο Έλληνας εισαγωγέας το προϊόν αυτό. Γιατί αυτές οι τιμές είναι τόσο διαφορετικές από τις τιμές που αγοράζουν ακριβώς το ίδιο εμπόρευμα όλοι οι άλλοι λαοί;

  Εφόσον μάλιστα κάποιος θέλει να εισάγει ένα οποιοδήποτε εμπόρευμα από Γερμανία με την τιμή που το αγοράζει άλλος ξένος εισαγωγέας, παίρνει την απόρριψη από τον κατασκευαστή. Με την αιτιολογία ότι στην Ελλάδα υπάρχει αποκλειστικός αντιπρόσωπος και ο Γερμανός το δίνει μόνο σε αυτόν.

  Αυτό που περιγράφω (η πολύ πιο ακριβή …αγορά) είχε μια λογική κάποτε. Όταν υπήρχε ο νόμος πως ο Έλληνας εισαγωγέας πρέπει να βγάζει μόνο μέχρι 12% κέρδος από τις εισαγωγές που κάνει.
  Είχε μια λογική για τους Έλληνες εισαγωγείς, για να δείχνουν μεγαλύτερο ζήλο στην προώθηση γερμανικών προϊόντων.
  Και είχε μια λογική για τους Γερμανούς κατασκευαστές, για να πουλάνε περισσότερο.
  Όχι όμως τώρα. Τώρα παρέμεινε ως μια πρακτική της Γερμανίας για να έχει στο χέρι το πολιτικό μας σύστημα.
  Και γίνεται με όλα τα γερμανικά εμπορεύματα. Κάθε χρόνο, εδώ και χρόνια, εισάγουμε από Γερμανία προϊόντα μερικών δις το χρόνο.
  Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε σε τι ποσό αναφέρομαι, όταν μιλάω για το 25%.
  Άρα, αν ισχύουν αυτά που γράφω, ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα είναι διεφθαρμένο.
  Με αυτό τον τρόπο οι Γερμανοί ίσως κρατάνε όλους τους πολιτικούς μας. Και αυτοί ακολουθούν τις εντολές της Μέρκελ…
  Δήθεν φοβόμαστε ότι θα μας βγάλουν από το Ευρώ…

  ΥΓ. Και δεν βρίζω, την πραγματικότητα γράφω.
  Προδότης ονομάζεται αυτός που προδίδει. Όταν κάποιος προδίδει τα όνειρα, τις προσδοκίες, τα πιστεύω και την ελπίδα του ελληνικού λαού, είναι προδότης.
  Επίσης όταν κάποιος λέει ψέματα ονομάζεται ψεύτης. Να μην αναλύσω τώρα ένα προς ένα, όλα τα ψέματα που είπε ο Τσίπρας, έτσι;

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

   Στέκεις ρε? Είσαι με τα καλά σου? Η γυναίκα δεν θα έχει ν Α φαει σε λίγο κ εσύ μιλάς για siemensκαι γερμανούς? Αν ήσουν Εσύ στη θέση της κ σου απαντούσε κάποιος με το δικό σου κατεβατό θα σου άρεσε?

 2. Νικος says:

  Για το κουρελιασμενο εκπαιδευτικο συστημα το εξευτελισμενο απο τους αριστερους , δεν πιανετε να γραψετε καποια επιστολη εσεις οι εκπαιδευτικοι…… πρεπει να σας εξευτελιζουν προσωπικα για να γραψετε μια επιστολη . Γραψτε τωρα ο’τι θελετε , αν οι αριστεροι σας γραφουν στα παπουτσια τους απο κατω , το ιδιο κανουμε και εμεις για τα προσωπικα σας προβληματα .
  Καλη τυχη.

   • Πέτρος Μ. says:

    Στο …κατεβατό μου με το οποίο απέδειξα για ποιον ακριβώς λόγο γόνονται όλα αυτά στην πατρίδα μας, μου απάντησες:
    «Στέκεις ρε? Είσαι με τα καλά σου? Η γυναίκα δεν θα έχει ν Α φαει σε λίγο κ εσύ μιλάς για siemensκαι γερμανούς? Αν ήσουν Εσύ στη θέση της κ σου απαντούσε κάποιος με το δικό σου κατεβατό θα σου άρεσε?»

    Με την ίδια ακριβώς λογική, εάν εσύ ήσουν στη θέση της, θα σου άρεσε να σου απαντούσε κάποιος ότι συμφωνεί απολύτως και άρα σε γράφει στα παπούτσια σου από κάτω για τα προσωπικά σου προβλήματα, όπως έκανες εσύ;;;
    Λοιπόν «Στέκεις ρε?»

 3. ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

  Αξιότιμε κ. Τσίπρα

  ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΜΑΣ…….ΒΡΕ ΚΕΜΑΛ……Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ…..ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΑΡΙΣΙ.

  ΠΙΚΙ ΠΙΚΙ ΡΑΜ

 4. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  Κυρία Νεκταρία όταν υπήρχαν φωνές που βροντοφωναζαν πριν τις εκλογές ότι ο τσιπρας ειναι ένας νεοταξιτης προδότης υπήρχαν κάποιοι που πιθανόν να ησασταν και εσείς ανάμεσα τους που μας λέγατε φασίστες και ρατσιστές και βλέπω πως ακόμα νομίζετε πως ο τσιπρας θα κάνει κάτι καλό για την πατρίδα εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι πολλοι Έλληνες έχουν το σύνδρομο της Στοκχόλμης που τον βιαστή τους τον βλέπουν σαν Θεό κυρία Νεκταρία πάρτε το απόφαση ο τσιπρας μας προδοσε ήταν από την αρχή προσχέδιασμενο να το κάνει

 5. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΚΥΡΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, Η ΤΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.
  ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 1.300 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ, ΑΠΟ 730 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΡΧΙΚΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 480 ΕΥΡΩ .
  Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑ ΖΕΙ ΜΕ 480 ΕΥΡΩ TO MHNA ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΟ;
  ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ 1.200 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ.
  ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ 1.500 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ 700 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ 800 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΝΗΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
  ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ .
  ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
  Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ. ΣΤΑ ΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
  ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.
  ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΥΚΕΤΩΝ, ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΑΝΕΛ.
  ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΗ. ΣΕ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, Η ΕΦΟΡΙΑ, ΤΟ ΙΚΑ, Ο ΟΑΕΕ, Η ΔΕΗ, Η ΕΥΔΑΠ, Ο ΟΤΕ,
  ΟΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ.
  ΑΠΟΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΟΠΛΑ.

 6. Διογένης ο κυνικος says:

  Οι κατοχικες κυβερνήσεις δεν υπηρετούν το λαό αλλά τον κατακτητή. Μόνη σου δεν μπορείς να βρεις λύση. Κάνε προσευχή στον Ιησού Χριστό για να σου δώσει Φώτιση, υπομονή και δύναμη.

 7. Γιωργος says:

  η κυρια εκπαιδευτικος της π@τσαςκαιτου κ@λου, το μοναδικο που καταλαβε καιτην ενοχλησε ειναι τα ευρουλακια που μειωθηκαν στην τσεπη της, για το τι μπ@ρδελο εχουν κανει την εκπαιδευση καιτι διδασκουν ολοι αυτοι οι ελλεινοι εκπαιδευτικοι στα παιδια μας τα τελευταια χρονια ουτε λεξη… Οστ ρε ξεφτυλισμενη-οι

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

   Και όχι μόνο. Για το απίστευτο ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν είχε να γράψει τίποτα η κυρανεκταρω. Μονο για τα ευρουλακια. Οι μακεδονομαχοι που έχυσαν αίμα δεν την συγκινούν την κυρία. Αυτές είναι οι Ελληνίδες Σήμερα δυστυχώς. Όταν θα έπρεπε να σηκώσουμε ανάστημα κατά του ξεπουλήματος κ των μνημονίων δεν το κάναμε. Τότε 5 χρόνια πριν βλέπεις είχε δουλειά η κυρανεκταρια. Μετά ψήφισε κ Τσίπρα για ελπίδα, ανέχτηκε ολες τις προδοσίες κ τώρα μυξοκλαιει για τα ευρω

 8. ΓΙΩΡΓΟΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1962 says:

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΕΥΘΙΞΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΑ..ΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ,ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ,ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ,ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ,ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΕΦΗΜΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ..ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ..ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ TV THN ΤΡΑΓΙΚΗ KATAΛΗΞΗ ΤΟΥ..Η ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΛΑΤΙΑ..ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!

  • Απροσάρμοστος says:

   Γενικά συμφωνώ μαζί σου,όμως θα ήθελα να μου απαντήσεις,πότε ήταν καλύτερα στην Λιβύη,με Καντάφι ή τώρα;

 9. Ευα says:

  Το 95% των εκπαιδευτικών είναι ομοϊδεάτες του……….κατά τα άλλα, αξιότιμου κυρ Τσίπρα! Δηλαδή, κατά έναν περίεργο λόγο, έχουν κατακλιστεί όλα τα σχολεία από αριστερούς εκπαιδευτικούς, χρόοοοονια τώρα. Τι δεν σας αρέσει λοιπόν από αυτήν την κατάσταση;;; Αυτή είναι η αριστερά._ Μάλιστα, δεν σας έκρυψε ποτέ ότι είναι αριστερός, τόσο αυτός όσο και οι λοιποί που απαρτίζουν το κόμμα του. Εσείς όλοι που τον ψηφίσατε, κακώς πιστέψατε ότι θα υλοποιήσει όλα αυτά που υπόσχονταν, τόσο την πρώτη φορά πολύ δε περισσότερο την δεύτερη!!!!!!Τώρα, το μόνο που μένει, είναι να τον εκλιπαρείτε να σας λυπηθεί και να κάνει το κάτι τις για σας προσωπικά, όπως στην δική σας περίπτωση, ας πούμε, να αποδεσμευτούν τα 733,68 ευρώ και μέχρι εκεί. Πρέπει να απολαμβάνουμε τις επιλογές μας, όταν κιόλας αυτές είναι από άτομα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με ευρύ πνεύμα. Άλλωστε σε λίγο οι ψηφοφόροι του θα τον κάνουν αντιπολίτευση απ’ ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Ε!ε, αυτό δηλώνει ότι δεν έκανε και πολύ κακό!!!! Γιατί αν είχε κάνει πολύ κακό σε αυτόν τον τόπο θα τον έστελναν στο αγύριστο και δεν θα τον ετοίμαζαν οι ίδιοι ψηφοφόροι του για αντιπολίτευση!!! Μετά, είναι και το άλλο! Δεν είχατε την τύχη να είστε……..παράνομη εισβολέας αυτής της χώρας, εεεεε συγγνώμη, προσφυγοπούλα ήθελα να πω, για να σας παρέχει στέγη, ρεύμα, νερό, θέρμανση τροφή και έναν βασικό μισθό από πάνω!!!!! Αφού οι Έλληνες έχουν μόνο υποχρεώσεις και τα……προσφυγόπουλα μόνο δικαιώματα! Πρέπει, επιτέλους, να γίνουμε ανθρωπιστές όλοι μας, προκειμένου να σώσουμε τους συνανθρώπους μας που ήρθαν από την μακριά Αφρική, την Ασία κ.λ.π. Αντέχουμε εμείς!

 10. Δημήτριος says:

  «Με εξαπατήσατε κ. Τσίπρα με κοροϊδέψαμε εμένα και μερικά εκατομμύρια Έλληνες. Πέσαμε στην παγίδα σας που επιμελώς είχατε καλύψει και τώρα μας έχετε αφήσει στο έλεος των δανειστών. Μιλούσατε για επαναστατικές αλλαγές και η μόνη επανάσταση που είδα ήταν αυτή της γραβάτας.»

  Εσύ τον ψήφισες κοπέλα μου, τι κλαίγεσαι τώρα…? πρώτα σε καταστρέφουνε, μετά τους ψηφίζεις, και ύστερα από τον καναπέ κάθεσαι και τους βρίζεις…? Δεν πάει έτσι ! Εγώ αυτούς που ψήφισα δεν τους έβρισα ποτέ μου, γιατί πάντα ψηφίζω συνειδητοποιημένα, και μετά από τόσα χρόνια μεταπολίτευση, έχω μάθει να μη πιστεύω ψεύτικες υποσχέσεις. Ακόμα και οι πίθηκοι, όταν τους κορΐδεψαν 4 φορές, δεν ψήφισαν τους ίδιους, ποιος σε φταίει που εσύ είχε χειρότερη από πίθηκο? Κάτσε λοιπόν και κλάψε ζώων τώρα, και άσε εμένα να βρίζω και αυτούς που με καταστρέφουν εξίσου με σένα, αλλά και εσένα που μου τους φόρτωσες! Και τράβα να ψηφίσεις Κούλη τώρα, η Φώφη, και ύστερα κάτσε και ξαναβρίζε. Ή ξαναψήφισε Τσίπρα με την ελπίδα ότι θα αλλάξει, και ύστερα βρίζε περισσότερο!

 11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

 12. denk says:

  Ετσι ειμαστε, ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ, μυαλο δεν βαλαμε !

  Μολις λοιπον κυρια Νεκταρία εφτασε ο πελεκυς στα συμφεροντακια σας,
  αποφασισατε να κινηθητε !

  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ,
  ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ?
  ΤΙ – ΠΟ – ΤΑ !!!

  τα ειχατε γραψει στρχδ σας ολα,
  και εσεις και ενα σωρο αλλου,
  και κυτταγατε που θα πατε διακοπες
  και πως θα περασετε καλα, αυτο κανατε !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *