Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
18:01 - 29/03/2018

Επεισόδιο μέσα στο Πάσχα; Σε χώρους διασποράς κρίσιμα οπλικά συστήματα

Mετακινήσεις πολεμικού υλικού προς τις πρώτες γραμμές άμυνας στα νησιά κυρίως αλλά και σε Εβρο παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες. Η εντολή είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη όλων των δυνάμεων κατα μήκος όλων των συνόρων. Αυτό όπως αναφέραμε φαίνεται από την επιμέλεια και τα υλικά που έχουν δοθεί στις ακριτικές μονάδες.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν μεγάλες στρατιωτικές φάλαγγες να κινούνται με ότι πιο σύγχρονο διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός.

 

 

 

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Γιώργος 03/29/2018 @ 6:08 ΜΜ

    Προσοχή στις πληροφορίες που αφορούν τον στρατό και τις μετακινήσεις…

    • ΝΙΚΟΣ 56 03/29/2018 @ 8:26 ΜΜ

      Συγχαρητήρια φίλε Γιώργο… Έτσι πρέπει. Σε άλλη ανάρτηση γράφτηκε ότι οι ΗΠΑ μας έδωσαν 4 σκάφη μικρά στο Ναυτικό μας για τις επιχειρήσεις των βατραχανθρώπων κ.λ.π. Και όχι μόνο έγραψαν αριθμό και τύπο σκαφών, αλλά και τα φωτογράφισαν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους με πλατφόρμες. Έδειξαν ακόμα φωτογραφίες απο μια πλατφόρμα που έπεσε σε χαντάκι … τέτοιες λεπτομέρειες…(βέβαια ήταν σκεπασμένα θα πεί κάποιος με μουσαμά, αλλά όταν γράφουν τον τύπο του σκάφους… τότε ο μουσαμάς θα δώσει τη μυστικότητα στο γεγονός;;;) Μα ποίος ΗΛΙΘΙΟΣ είναι αυτός που τα βγάζει ;;; Εισαγγελέας δεν υπάρχει ;;; Εδώ διαπράττεται το αδίκημα της μετάδοσης μυστικών εξ αμελείας (;;;;) Οι άνθρωποι της Τουρκικής ΜΙΤ εδώ, αλλά και οι στρατολογημένοι άνθρωποι τους εδώ, θα κάνουν πάρτι όταν τους δίνουμε έτοιμες τέτοιες πληροφορίες.

  2. pentapostagma.gr/2018/03/%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%bc.html(στην πατρα θα πεσει ξυλο __)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*