19:59 - 06/12/2015

Επεισόδια στα Εξάρχεια

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σε μυστική επιχείρηση της Ασφάλειας βρέθηκαν σε κρυψώνα περισσότερες από 100 έτοιμες βόμβες μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες και κροτίδες.

“Βροχή” πέφτουν οι μολότοφ στη Στουρνάρη – Καίγεται περίπτερο – Ρίχνουν μολότοφ στον ιδιοκτήτη που προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά!

Αντιεξουσιαστές πετούσαν μολότοφ, πέτρες και νεράντζια – “Βροχή” τα δακρυγόνα.

Φωτιές σε κάδους, ένταση στα Εξάρχεια

Ομάδα περίπου 150 αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια, ρίχνοντας μολότοφ, βάζοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ συγκεντρώθηκαν άμεσα στην περιοχή, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται και οι «αύρες» της αστυνομίας. Οι άνδρες της αστυνομίας απαντούν στη ρίψη μολότοφ από τους αντιεξουσιαστές με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Τα επεισόδια σημειώνονται στις οδούς Τοσίτσα και Στουρνάρη, κοντά στο Πολυτεχνείο. Οι αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να βάλουν φωτιά και σε σούπερ μάρκετ στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη.

Από την έναρξη κιόλας της πορείας, αντιεξουσιαστές άρχισαν τη ρίψη μολότοφ κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ένταση επικράτησε στη συνέχεια στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος, κοντά στα Προπύλαια. Συγκεντρωμένοι πήγαν να προκαλέσουν φθορές σε καταστήματα και τα πνεύματα… άναψαν, καθώς άλλοι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να τους εμποδίσουν.

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Θα γίνει πολιτειακή άνωμΑλία, μμόλις γίνει θα κάνει πίσω το κεφάλαιο,το διεθνες,το Εβραίκο….( Ιωσήφ Βατοπαιδίνου).

    Μια μμικρή πρόκληση θα κανέι Η Τουρκία όσον αφορά τη αιγιαλίτιδα κ θα πιάσει πείνα την Ελλάδα.(Παΐσιος Αγιορείτης)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*