13:41 - 09/10/2017

Επείγον , ενεργοποιούνται δρόμοι διαφυγής των μελών του ISIS διαμέσου Ελλάδας

Το θέμα είναι ποιο σοβαρό απ ότι νομίζομε και απαιτεί την άμεση ¨σφράγιση ¨ των θαλάσσιων συνόρων μας ( Νησιά Αιγαίου – Καστελόριζο – Κύπρο – Κρήτη )

Η εσωτερική αστυνόμευση ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ !!

Η επερχόμενη διάλυση – ήττα του Ισλαμικού κράτους συνεπάγεται εγκατάλειψη της Συρίας και του Ιράκ από μέλη του κατά χιλιάδες , τα οποία σε περίπτωση σύλληψή τους , αντιμετωπίζουν θανατικές καταδίκες . Μόνο 10% του συριακού εδάφους παραμένει στα χέρια των τρομοκρατικών οργανώσεων ήτοι το 90% της χώρας απελευθερώθηκε και εκδίωξε τους τρομοκράτες.

Είναι πλέον προφανές ότι μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία ,σε επίπεδο ένοπλης ισχύος της “έχει ξεφύγει” , ενώ , η κατάσταση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων επιδεινώνεται καθημερινά λόγω υποχρηματοδότησης.

Τι σημαίνει αυτό ;

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ( για τους γνωστούς λόγους) θα ¨υιοθετήσει ¨ την στρατηγική διαφυγής των μελών του Ισλαμικού Κράτους , όπερ σημαίνει ότι θα την διευκολύνει .

Σύμφωνα με το Αντιτρομοκρατικό Κέντρο της Κοινότητας των Ανεξάρτητων Κρατών (CEI) οι ¨διαφυγόντες ¨ θα κατευθυνθούν στα αεροδρόμια της Τουρκίας, Βαλκανίων και Ανατολικής Ευρώπης όσο κι αυτά της Ελβετίας , προκειμένου μεταβούν σε Ουγγαρία,Πολωνία,Ρουμανία και Ελβετία , κυρίως

Η πλειοψηφία των τρομοκρατών επιστρέφουν πλέον στις χώρες καταγωγής τους ή πάνε σε άλλα κράτη από τους ίδιους δρόμους που δανείστηκαν για να έχουν πρόσβαση στις εμπόλεμες ζώνες .

Οι δρόμο αυτοί είναι από αυτούς του τρομοκράτες χρησιμοποιημένοι , γνωστοί και ασφαλείς , ήτοι , η μόνη διέξοδος διαφυγής .

Ήδη ,μετά το φθινόπωρο του 2016, παρατηρείται μια μεγάλη μετάβαση των μαχητών της Daech ( ISIS) από Συρία και Ιράκ στο έδαφος του Waziristan (ορεινή περιοχή στα ΒΔ του Pakistan ) προκειμένου να δυνηθούν καλύτερα την επιστροφή τους ή την περαιτέρω ανάπτυξή τους .

Είμαστε δυστυχώς στην απαρχή ενός νέου πολέμου με το ισλαμικό αυτό κράτος , το οποία μεταφέρει τον θάνατο πλέον , μέσα στις πόλεις του εχθρού .

Οι διακρατικοί σχεδιασμοί μεταξύ των χωρών που , είτε διατίθενται ως διάδρομοι διαφυγής , είτε ως χώρες μετάβασης , είναι επιβεβλημένοι περισσότερο από ποτέ .

Ενεργοποιηθείτε !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 13
  1
  και ποιος θα σφραγισει τα συνορα αυτοι στρωσαν χαλια και φωναζουν ελατε να μας πηδηξετε δινουνουμε και επιδομα.
 2. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 10 Οκτωβρίου 2017 @ 19:43
  1
  0
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΜΕΙΣ ! ΣΤΟΧΟΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ! ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί