14:28 - 09/10/2017

Μία είδηση η οποία αν συνδέεται με την τραγωδία του Λας Βέγκας θα πρέπει όλοι μαζί να ανατριχιάσουμε!

Ώρες μετά την τραγωδία στο Λας Βέγκας φέραμε ένα άρθρο το οποίο είχε αυτό το τιτλο …Είχε υπάρξει προειδοποίηση για False Flag επίθεση στη νεβάδα πριν ένα μήνα!

Τώρα Ξεκινάμε να συνδέσουμε μία παράξενη είδηση που συνέβη μία μέρα μετά στην Αμερική!Για να καταφέρω να κατανοήσετε τη σύνδεση θα πάω λίγο χωρίς σειρά!

Αν ξαναδείτε και θυμηθείτε το άρθρο που είχαμε βάλει για την προειδοποίηση στο Λας Βέγκας θα δείτε ότι ο άνθρωπος που βάζει το μήνυμα αυτό στο τέλος κλείνει με το όνομα Τζον!

Αυτός ο άνθρωπος Είχε προβλέψει και προειδοποιήσει τους συνανθρώπους του να μην βρίσκονται στο Λας Βέγκας τις επόμενες ημέρες και να προτιμήσουν να πάνε στην Αριζόνα… Όπως και είχε εξηγήσει ότι όλο αυτό θα συμβεί γιατί θέλουν μεγάλο εταιρίες να βάλουν μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων άρα και όπλων σε όλα τα καζίνα της Αμερικής- πράγμα που βοηθάει και όλο το κίνημα μη οπλοκατοχής των Αμερικανών.

Στο δωμάτιο που ο τρομοκράτης του Λας Βέγκας είχε μετατρέψει σε στρατόπεδο βρέθηκε ένας συγκεκριμένος φορτιστής, ένας φορτιστής πολύ παράξενος μιας και δεν ήταν συμβατός με κανένα κινητό, ήταν ένας ειδικός στρατιωτικός φορτιστής!Αυτός ο φορτιστής αποδείχθηκε ότι είναι ένας ειδικός τύπος φορτιστή που χρησιμοποιείται από τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ και τη CIA.

Και αυτό ειναι πολύ παράξενο αν σκεφτούμε ότι τα Media μας λένε ότι ο τρομοκράτης του Λας Βεγκας ήταν ένας απλός 64χρονος λογιστής.

Ο κύριος προγραμματιστής αυτού του φορτιστή μπαταρίας ήταν ένας άνθρωπος που ονομάζονταν John Beilman. Το σπίτι του αναζητήθηκε από το FBI 2 ημέρες μετά την τρομοκρατικη ενεργεια και εκει το FBI εκανε ερευνα! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ FBI Το επόμενο πρωί, στις 5:20 π.μ.,ο John Beilman σκοτώνει την ανάπηρη κόρη του και στη συνέχεια πυροβολεί τον εαυτό του στο πίσω μέρος του κεφαλιού του!!!!!!!!

Είναι ο ίδιος ο Τζον που προέβλεψε το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λας Βέγκας το ίδιο άτομο με τον Τζον που σκοτώνει την κόρη του και “αυτοκτονεί”; δύσκολο να πούμε ότι είναι έτσι δύσκολο να το αποδείξουμε οτι ειναι ετσι!!

Αν κάποιος Λοιπόν ήθελε να μάθει τον τρόπο που ένας άνθρωπος μπορούσε να γνωρίζει το μέλλον για το θέμα του Λας Βέγκας τότε Η περίπτωσή του άνθρωπου που σκότωσε την ανάπηρη κόρη του και αυτοκτόνησε πυροβολώντας…. Στο πίσω μέρος το κεφάλι του!!!!!… Πρέπει να είναι ειναι ενα απο τα πιο ισχυρά σενάρια!

Μπορεί να αποδειχθεί; όχι ή μάλλον πολύ πολύ πολύ δύσκολα!! Μπορούμε να βγάλουμε ένα πόρισμα; όχι αλλά είναι ανατριχιαστικό όταν ψάχνεις για συνδέσεις εγκλημάτων από την κυβέρνηση που πρέπει να υπάρχει για να σε προστατεύει να βρίσκεις συνέχεια στοιχεία τα οποία ναι μεν παραμένουν αναπόδεικτα
αλλα συνέχεια δημιουργούν αυτή την αίσθηση της αμφισβήτησης!

Κάποτε αυτό το θέμα με τα Μεγάλα γεγονότα του τρόμου μας και τη συνήθειά τους ως γεγονότα τα στοιχεία τους να αγκαλιάζονται μόνιμα με τις συμπτώσεις πρέπει να το δούμε όλοι πολύ πιο βαθιά γιατί έχει καταντήσει σχεδόν αστείο πια!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 7
    3
    πάντως είναι μια συνηθισμένη κατάσταση αυτήν.Τι μου θυμίζει; Μια σκοτεινή μεριά , μία ενέργεια την οποία απταίστως λειτουργούσαν. Τώρα δεν πιάνει πλήρως.
  2. 2
    1
    Πρέπει να ήταν ο τιραμολα για να πυροβολήσει το πισω μέρος του κεφαλιού του!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί