Σε ρωτάω τοσο καιρό τι νομικό προσωπο ειναι Α.Α.Δ.Ε …. Επαγγελματίας της Καλαμάτας έστειλε εξώδικο στην εφορία για το POS

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Άναυδοι έμειναν χθες οι υπάλληλοι της εφορίας στην Καλαμάτα, όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας της περιοχής τούς παρέδωσε με κάθε επισημότητα «Εξώδικη δήλωση πρόσκληση συμμορφώσεως» για τους λόγους που δεν αποδέχεται να εγκαταστήσει στην επιχείρησή του ΡΟS.

Εξηγεί τους λόγους και τα άρθρα του Συντάγματος με τα οποία θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να αρνηθεί, ενώ κάνει μια μικρή υποχώρηση να δεχτεί την εγκατάσταση του μηχανήματος, αν και η τράπεζα δεχτεί να του δίνει το… αντίστοιχο ποσοστό του τζίρου της.

Το εξώδικο πρωτοκολλήθηκε και παρελήφθη κανονικά από την Οικονομική Υπηρεσία της Καλαμάτας, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.

Εξώδικη δήλωση

Η εξώδικη δήλωση του ελεύθερου επαγγελματία που κατατέθηκε στην εφορία έχει ως εξής:

«Με την παρούσα δήλωση σας κάνω γνωστό ότι στην επιχείρησή μου δεν πρόκειται να τοποθετήσω μηχάνημα ΡΟS για τους κάτωθι λόγους:

1) Με την τοποθέτηση του μηχανήματος ΡΟS αυτόματα γίνεται συνέταιρος και δικαιούχος στις εισπράξεις μου ένα τρίτο πρόσωπο, η τράπεζα, η οποία αρπάζει μέρος του τζίρου μου, δηλαδή με απλά λόγια μέρος της εργασίας και των κόπων μου, χωρίς να έχει συμβάλει καθόλου στα έξοδα λειτουργίας της επιχειρήσεώς μου. Ουσιαστικά εξαναγκάζεται ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, εν μέσω της τεράστιας οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα εξαιτίας της απάτης εις βάρος μας από τους κυβερνώντες και τους τραπεζίτες, να προσθέσει ένα επιπλέον έξοδο στην επιχείρησή του, αφού τα μηχανήματα POS ενοικιάζονται από τις τράπεζες, με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμα περισσότερο ο τζίρος της κάθε επιχείρησης, καθώς υπάρχουν προμήθειες για κάθε συναλλαγή που διενεργείται.

Όλα αυτά υποχρεωτικά, αποστερώντας μου οιανδήποτε οικονομική πρωτοβουλία.

Ποσοστά από την τράπεζα

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδεχτώ αυτό, καθώς υπάρχει ευθεία προσβολή του άρθρου 5 παρ. 1 του Συντάγματος, όσον αφορά στην οικονομική μου ελευθερία, η οποία περιορίζεται. Όποιος με υποχρεώσει, συμμετέχει σε εκβίαση και υπεξαίρεση εις βάρος μου. Αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζονται και με την αυτόφωρη διαδικασία.

2) Με την υποχρεωτική χρησιμοποίηση των καρτών και του μηχανήματος ΡΟS, αυτόματα γνωρίζει ένα τρίτο πρόσωπο (η τράπεζα), δηλαδή ένας ιδιώτης, τις καταναλωτικές και όχι μόνο συνήθειες του χρήστη των καρτών, αποστερώντας του την οποιαδήποτε ιδιωτικότητα στην προσωπική του ζωή, προσβάλλοντας το δικαίωμα της ελευθερίας του σαν οικονομική και κοινωνική οντότητα. Ευθεία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του Συντάγματος και των νόμων που είναι σύμφωνοι με αυτό.

3) Η αναφερόμενη εις το ΦΕΚ 1445/2017 τεύχος δεύτερο Α.Α.Δ.Ε., σύμφωνα με το Φ.ΕΚ. Ιδρύσεώς της [Φ.Ε.Κ. 94/27-05-2016. ν.4389], στερείται νομικής προσωπικότητας και, επομένως, δεν είναι νομικό πρόσωπο. Δε δικαιούται να πραγματοποιήσει ουδεμία οικονομική ή συμβολαιογραφική πράξη, ούτε να παραστεί σε δικαστήριο, λόγω ελλείψεως νομικής προσωπικότητάς της.

Επίσης, το ότι δε δίνει λογαριασμό σε καμία δημόσια κρατική υπηρεσία, τι κάνει τα χρήματα που εισπράττει και πού τα διαθέτει, είναι απόδειξη της υπεξαιρέσεως δημοσίου χρήματος και αρνούμαι να γίνω συνεργός στη διαρκή αυτή απάτη. Παρ’ όλα αυτά, δείχνοντας καλή θέληση, δύναμαι να αποδεχτώ την τοποθέτηση του μηχανήματος POS εις την επιχείρησή μου, μόνο με την προϋπόθεση ότι και η τράπεζα θα μου δίνει το αντίστοιχο ποσοστό του τζίρου της.

Και αυτό δεν το λέω απλά εγώ. Το επιβάλλει το άρθρο 4 του Συντάγματος».

Πηγή

Loading...

36 thoughts on “Σε ρωτάω τοσο καιρό τι νομικό προσωπο ειναι Α.Α.Δ.Ε …. Επαγγελματίας της Καλαμάτας έστειλε εξώδικο στην εφορία για το POS

 1. ]+[ says:

  Ανεξάρτητοι κυρίαρχοι Έλληνες εντός κατακτημένης, σκλαβωμένης και ξεπουλημένης Ελλάδος.
  Πυρ κατά βούληση…..

 2. i-bank payband από την Εθνική Τράπεζα says:

  Αντισταθείτε! Πλέον δεν ισχύει το «όσο είναι καιρός»… αντισταθείτε ΤΩΡΑ! Διότι σε λίγο θα φοράτε το βραχιόλι στο δεξί σας χέρι και θα πληρώνετε με αυτό. Και σύντομα θα το βάζετε κι ως τσιπάκι στο χέρι. Για δείτε τι ήδη κυκλοφορεί από τις Μασονικές Τράπεζες!
  «i-bank payband από την Εθνική Τράπεζα!!! Τώρα με το i-bank payband από την Εθνική Τράπεζα, οι ανέπαφες συναλλαγές αλλάζουν επίπεδο. Πραγματοποίησε τις αγορές σου με τη νέα προπληρωμένη κάρτα VISA, φόρεσέ τη στο χέρι σου και άφησε το πορτοφόλι… σπίτι. i-bank payband από την Εθνική Τράπεζα. Όσο γρήγορο είναι το χέρι σου.»
  https://www.youtube.com/watch?v=saQbBjF9OR8

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΜΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΒΛΕΠΕΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ «ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ» ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΤΩΣΗ ΜΕΤΕΩΤΙΤΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ILLUMINATI METEOR STRIKE. [ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ SPOTS ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΦΟΒΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ. ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ;…. ΣΤΟΝ ΦΟΝΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΣΤΕΡΙΕΣ. Ο ΑΣΤΕΡΙΑΣ ΕΧΕΙ 5 ΠΟΔΙΑ-ΠΛΟΚΑΜΙΑ. ΕΔΩ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ. ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ «ΣΗΜΑΣΙΑ» ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

   Καλέστε μας στο 181818 ή στο
   +30 210 48 48 484 αν βρίσκεστε
   στο εξωτερικό, 24 ώρες το 24ωρο(*)

 3. Ανώνυμος says:

  Και λες οτι δεν θα περασει κι αυτο;; Ολοι στις παραλίες ειναι μεχρι να ειναι παράνομο να ξαναπας! Τοτε αργα θα το εχουν καταλαβει…

 4. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Πολύ καλό!πάμε τώρα όλοι μαζί,η και ο καθένας όπως μπορεί!αφού ρε καμπαλοσιωνιστες,σας είπε ο χενρυ,οτι είμαστε δυστροποι,εσείς επιμενετε!δηλαδή τι επιδιώκεις ρε χαζαρε;να τις αρπαξης!εε,θα τις αρπαξης και θα βαλής και στην τσέπη σου.

  • demis says:

   ποια υπολοιπα προβατα εννοεις?βαζεις και τον εαυο σου μεσα η ξεμπερδεψες μ’ενα »μεγαλος μαγγας???»
   τελικα η βλακεια του νεοελληνα ειναι αξεπεραστη….

 5. Σαχλαμάρες says:

  Φτηνά κολπάκια αλά Σώρας που τώρα όλοι καλούνται να πληρώσουν παρ’ όλο που ο Σώρας θα πλήρωνε αυτός με τις μετοχές που είχε.
  Πιστεύω πως η απάντηση θα είναι ότι αυτό αφορά μόνο ένα μέρος του πληθυσμού (μισθωτούς και συνταξιούχους) ότι είναι μόνο για μέρος του εισοδήματος και ότι στο κάτω κάτω η τράπεζα μέσω του web banking ήδη γνωρίζει ένα μεγάλο μέρος των συναλλαγών και ήδη εισπράττει προμήθειες.

  • Κατοχικά Νέα says:

   Πραγματικα επικυνδινα μπολιασμενος με τον ιο του συστηματος εισαι φιλε … ανατριχιαστικα μπολιασμενος !!! η…….

   • Απάντηση says:

    Εσείς οι επαναστάτες συνεχίστε από τα πληκτρολόγια σας. Σήμερα στην ALPHA μου είπαν ότι από εδώ και στο εξής μόνο με την κάρτα θα μπορώ να κάνω συναλλαγές. Δεν θα χρειάζεται η ταυτότητα. Εσείς που ψηφίζετε αρνητικά προφανώς δουλεύετε μόνο με μετρητά (σουβλατζίδικο, τυροπιτάδικο κλπ) δεν είστε υπάλληλοι, δεν είστε συνταξιούχοι γιατί ΟΛΟΙ οι άλλοι θα περάσουν από το γκισέ τους αρέσει δεν τους αρέσει.

 6. ΑΑ says:

  Ετσι πρεπει να λειτουργουμε ολοι μας, που καθομαστε και δεχομαστε οτι μας πλασαρουν. Πρεπει να ξυπνησουμε και επιτελους να παλεψουμε και να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας. Ευγε στον καλαματιανο.

 7. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΩΣ, ΤΗΝ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ POS ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ VIVA WALLET FREE POS ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ POS ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, ΨΑΞΤΕ ΤΟ. EMEIΣ ΔEN EXOYME MHXANAKIA POS, Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΕΦΑΠΑΞ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ. ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΕΞΩ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΔΟΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΕΣ ΟΥΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.
  ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. ΕΞΩ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Η ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ, ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ Η ΕΝΑΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ Η ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ; ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

 8. Νικητας says:

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΠΡΑΚΙΕΣ !!!!………ΧΙΛΙΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ !!!!………….Αν πολεμησω τον εχθρο ,ΜΠΟΡΕΙ και να χασω !! Αν οχι ,ειμαι ΣΙΓΟΥΡΑ χαμενος !!! (λαικη ρηση)

 9. ΟΥΡΑΝΙΑ says:

  ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
  ΑΝ…

  • Εμπρός λοιπόν !!! says:

   Εγώ ο παραπάνω «Σαχλαμάρες» σας καλώ όλου στον αγώνα του πληκτρολογίου. Ας γράφουμε 1000 σχόλια την ημέρα και αν γίνει τίποτα να μου τρυπήσετε τη μύτη.

   • ΟΥΡΑΝΙΑ says:

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΗΞΕ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ … ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.
    ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ.

    • Μπράβο Ουρανία says:

     Πες μας και τι μαγαζί έχεις γιατί μπορεί να είσαι σε εκείνες τις κατηγορίες που δεν χρειάζεται να βάλουν και μας το παίζεις τζάμπα μάγκας

     • ΟΥΡΑΝΙΑ says:

      ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 12 ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕ…

 10. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.

 11. Ανώνυμος says:

  OΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΛ. ΕΠΑΓΓ. ΔΙΚΙΓΟΡΟΙ (ΒΑΣΙΚΟΙ), ΚΛΠ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.
  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ!!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.
  ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ/ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ.
  «Τhe best name»

 12. Ανώνυμος says:

  Θα πεσει τοσο γραψιμο αρχιδιων που οι εφοριακοι οχι αναυδοι εμειναν αλλα κλαινε απ τα γέλια. Η επανασταση θελει βια. Οποιος δεν το καταλαβαινει ζει στον κοσμο του.

 13. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Έχουν αναγκη για χρήμα,καίγονται,το καταλαβαίνετε;ελάτε να τους κάνουμε την ζωή πατίνι,όχι καρτες,κρατηθειτε στα έξοδα,μην παρασυρεστε,τραβηχτε τα οποία χρήματα έχετε(όποιος έχει…χαχαχα),το πάνε Λάου λαου,για πληρη υποταγή και εξουθένωση μεσω τραπεζών,καίγονται οι καμπαλες για χρήμα,οι τράπεζες τους έχουν βουλιάξει,μην τους ταιζουμε τους οφιδους!

 14. ΝΟ ΝΑΜΕ says:

  ΈΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ; ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ; ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ !!!! ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ;

 15. ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ! says:

  Όπως διαπίστωσα ο ίδιος, πριν λίγο, αν ξαφνικά, δείτε τον λογαριασμό για ενοίκοιο, κοινόχρηστα κλπ. και »διαπιστώσετε» αύξηση του λογαριασμού, »το ποσό εξαρτάται από την οικοδομή κπα» ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΦΥΗΡΕ ΝΕΟ ΦΟΡΟ: »ΚΤΕΟ ΓΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ» Χαχαχαχα Δεν κάνω πλάκα, οι τύποι το εννοούνε… Είναι ένας νέος φόρος που αφορά τα ασανσέρ! »ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΤΕΟ»
  Σειρά έχουν τα λάστιχα κήπων και οι τουλούμπες χαχαχαχα καλά το τελευταίο για πλάκα το λέω αλλά »να το περιμένετε και αυτό» ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ, απλά για το συγκεκριμένο θέμα με το ασανσέρ, θα πρέπει να συνεννοηθείτε όλη η οικοδομή πρώτα, ειδάλλως θα υπάρχει θέμα. Αυτά.

  • ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ! says:

   Τονίζω πως δεν το λέω για πλάκα, είναι επίσημο! Πράγματι, βάλαν φόρο στα ασανσέρ, τον οποίον θα χρεώνονται όλοι οι ενοικιαστές διαμερισμάτων μιας οικοδομής!

   • ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ says:

    Μην χολοσκάς! Όταν έρθει ο Κούλης στα πράγματα (ακόμα δεν έσκασε μύτη καμιά προφητεία αλλά οσονούπω) θα ρεγουλάρει την αδικία.Θα βάλει φόρο στα συρματόσχοινα.(του ασανσέρ)

 16. Φυγόκεντρος - Ηλεκτρονικό "φακέλωμα" - 666 says:

  Πώς οι σύγχρονες συνήθειές μας και η χρήση της τεχνολογίας, γίνονται «μέσο» παρακολούθησης κάθε μας κίνησης. Οι «παγίδες» με το «πλαστικό χρήμα» και ο «δούρειος ίππος» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πότε θα εκδοθούν οι νέες ταυτότητες και πού «κρύβεται» το 666. Γιατί ο Άγιος Παϊσιος είχε μιλήσει για μία επερχόμενη «παγκόσμια δικτατορία», με τελικό στάδιο το «τσιπάκι» στο μέτωπο ή το δεξί χέρι.
  https://www.youtube.com/watch?v=spIOZ6G3Ev4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *