17:24 - 26/02/2016

ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΪ, ΛΕΣΒΙΩΝ, ΜΠΑΪ, ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ!!!

ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΪ, ΛΕΣΒΙΩΝ, ΜΠΑΪ, ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ!!!

Σεμινάρια ανταλλαγής καλών πρακτικών στο πεδίο Lesbian, gay, bisexual, transgender and intersex (LGBTI), φιλοξενεί σήμερα και αύριο στο ξενοδοχείο Electra Palace Athens στην Πλάκα (N. Νικοδήμου 18), η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης. Στα σεμινάρια συμμετέχουν και εκπρόσωποι ειδικευμένοι στην καταπολέμηση των διακρίσεων για τους LGBTI.

Τα σεμινάρια ανταλλαγής καλών πρακτικών στον τομέα LGBTI, τα διοργανώνει η Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και περιλαμβάνουν:

α) Εκτίμηση των επιπτώσεων της νομοθεσίας περί ισότητας στη χάραξη πολιτικής

β) Αποτελεσματική ενσωμάτωση της ισότητας και της απαγόρευσης των διακρίσεων στη χάραξη πολιτικής.

Στα σεμινάρια συμμετέχει περιορισμένος αριθμός εκπροσώπων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι είναι ειδικευμένοι στην καταπολέμηση των διακρίσεων για τους LGBTI.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα παρίσταται ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας Κωστής Παπαϊωάννου, ο οποίος θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην ατζέντα προστασίας των δικαιωμάτων των LGBTI με εστίαση στο σύμφωνο συμβίωσης και στη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

stoxos.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Είναι αυτό που λένε…. «εδω ο κοσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται» στην κυριολεξία όμως….
 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 27 Φεβρουαρίου 2016 @ 00:07
  0
  0
  ΒΡΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ;; ΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ”ΔΙΕΚΡΙΝΕ” ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ; ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ, ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ, Η ΓΕΝΝΗΣΗ. Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΙΜΑ, ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ !!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ … ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
 3. 0
  0
  Το θεωρω αδιανοητο, να παει μια τρανς γυναικα να κανει καταγγελία για επίθεση εις βάρος της, και να μην μπορει ο αστυνομικος που καταγράφει την καταγγελία να μην μπορεί να γελάει μαζί της Δεν μπορω να καταλάβω τι θέλουν αυτοι οι LGBT. Να αντιμετωπίζονται ως ίσοι πολίτες; Τι ανθελληνικά πράγματα είναι αυτά. Ένα σχόλιο που πιθανότατα θα “παραπέσει”.
 4. 0
  0
  H πανούκλα των γκέι και…ΓΙΑΤΙ η γκέιβέρνηση Τσίπουρα προσπαθεί να μας την επιβάλλει… https://greeknewsondemand.com/2015/12/24/h-πανούκλα-των-γκέι/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί