in

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΙΣΛΑΜΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

Muslim People praying in Istiqlal Mosque, Jakarta, Indonesia
Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΙΣΛΑΜΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

Έλληνες Πατριώτες,

Έχετε ξαναδεί στους δρόμους της χώρα μας τόσες μαύρες μήτρες και σπέρμα;

Η χώρα μας δέχεται την μεγαλύτερη εισβολή ανθρωποειδών εκπαιδευμένων με τις χειρώτερες διαθέσεις σε οτιδήποτε είναι χριστιανικό και υπέρ της ατομικής ελευθερίας και ακεραιότητας του ανθρώπου. Η εισβολή που δέχεται η χώρα από τους υπανθρώπους του ισλάμ είναι τεράστια, το ογκώδες αποτέλεσμα της εισροής τους θα είναι η κατάλυση της χώρας, ο αφανισμός του λαού μας όπως τον γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Το απόλυτο Χάος της Σιών και μέσα από το Χάος η Τάξη.

Οι κομπάρσοι πολιτικοί μας, διετέλεσαν το έργο τους. Δεν μιλάει κανείς πλέον για άμυνες εναντίον τους, γιατί λαδώνονται ΌΛΟΙ για όλες αυτές τις πράξεις τους απ’ αυτον που έχει το μονοπώλιο έκδωσης εικονικού χρήματος. Το λιοτρίβι που τους λαδώνει βγάζει όσο λάδι θελήσει. Έκλεψαν τρις από την χωρα μας, μας διάλυσαν οικονομικά ώστε να καταφέρουν να περάσουν όλα αυτά τα εξεφτελιστικά μέτρα και να ολοκληρώσουν τον εξισλαμισμό της Ελλάδας. Ο αφανισμός του ελληνισμού ήταν πάντα ο μοναδικός στόχος του αφεντικού τους, αιώνες τώρα. Πρώτα έστειλε τους Πέρσες, μετά τους Ρωμαίους, μετά τους μογγόλους, συνέχισε με τους ναζί και ολοκληρώνεται τώρα με τους επενδυτές ισλαμιστές και τον μαύρο σπόρο τους. Ο εχθρός αυτή την στιγμή χαρτζιλικωνετε να έρθει απο αποστάσεις χιλιάδων χιλιομέτρων, τον σπιτώνουν, τον θερμαίνουν, τον ταίζουν για να πάρουν τον σπόρο του. Γιατί αδέλφια μου κάνουν τόσο κόπο να τους κρατήσουν χορτάτους; Τους αγάπησαν πιστεύετε;

Όσο εσείς κοιτάτε τον πολεμιστή της κουράδας πολυπληθυσμικό πρωθυπουργό να επενδυει σε μαύρο σπόρο ισλαμοφασισμού, να λαδώνεται όλη αυτή η μηχανη εισροής μαύρου σπέρματος στην χώρα θα είμαστε το είδος προς εξαφάνιση.

Η μοναδική λύση είναι δημοψήφισμα για την Μακεδονία μας και άμεσο Εμπάργκο των Ισλαμομογγόλων, να μην περνάει κανένα προιόν προς Τουρκία αλλά ούτε και να έρχεται σταματώντας την ροή εισβολή μαύρου σπόρου.
Ο ΚΟΥΛΗΣ με την “πατριωτική” κυβέρνηση και Δούρειο Ίππο του ελληνισμού ξεβρακώθηκε ξανά για τον ανθελληνισμό του.

ΚΟΡΑΚΑΣ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Comments

Leave a Reply
  1. Καλή επιστροφή στην Ορθόδοξη και Ελληνική ταυτότητα για να μας βοηθήσουν η Παναγιά, καί οι Άγιοι.Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον ημάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

«Είτε το θέλουν οι άνθρωποι, είτε όχι»: Μέτρο «εφιάλτης» φέρνει «χούντα» στις ζωές μας

Οι Προφητείες του Alois Irlmaier